#ybkraf 2.364K Posts

Bismillahirrahmanirrahim. Ada sesiapa di sini suka songket? Yg ni songket asli,sulaman songket dengan benang emas. . Bukan songket printed 😊 . SONGKET SULAM ASLI 🔖 . – Kain cotton yang tahan lama (bukan cotton blend) . – Mempunyai warna dan warna yang eksklusif . – Material yang lembut dan tidak terlalu tebal – Tenunan benang warna emas atau perak yang halus dan unik – Mudah digayakan – Selesa dipakai .. . 🔖Panjang kain 4.5 m 🔖Bidang kain 45 inci 🔖Ada tulang kain . 🎈Harga: RM170.00 Tidak termasuk Postage . ✓Berminat Whatsapp 📲 019-4481927 . 👍🏻Follow akak di ig : @ybkraf untuk dapatkan info kain songket asli 😉 . #ybkraf #songketsulam #songketasli #songketbenangemas #koleksiterkini #newcollection #textile #fabriks #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #igersmalaysia #inibarangbaik #cintakaudanaku #love #beautiful #gegarvaganza2017 #neelofa #wanitaterindah #ctdk
Bismillahirrahmanirrahim. Ada sesiapa di sini suka songket? Yg ni songket asli,sulaman songket dengan benang emas. . Bukan songket printed 😊 . SONGKET SULAM ASLI 🔖 . – Kain cotton yang tahan lama (bukan cotton blend) . – Mempunyai warna dan warna yang eksklusif . – Material yang lembut dan tidak terlalu tebal – Tenunan benang warna emas atau perak yang halus dan unik – Mudah digayakan – Selesa dipakai .. . 🔖Panjang kain 4.5 m 🔖Bidang kain 45 inci 🔖Ada tulang kain . 🎈Harga: RM170.00 Tidak termasuk Postage . ✓Berminat Whatsapp 📲 019-4481927 . 👍🏻Follow akak di ig : @ybkraf untuk dapatkan info kain songket asli 😉 . #ybkraf #songketsulam #songketasli #songketbenangemas #koleksiterkini #newcollection #textile #fabriks #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #igersmalaysia #inibarangbaik #cintakaudanaku #love #beautiful #gegarvaganza2017 #neelofa #wanitaterindah #ctdk
Bismillahirrahmanirrahim. Ada sesiapa di sini suka songket? Yg ni songket asli,sulaman songket dengan benang emas. . Bukan songket printed 😊 . SONGKET SULAM ASLI 🔖 . – Kain cotton yang tahan lama (bukan cotton blend) . – Mempunyai warna dan warna yang eksklusif . – Material yang lembut dan tidak terlalu tebal – Tenunan benang warna emas atau perak yang halus dan unik – Mudah digayakan – Selesa dipakai .. . 🔖Panjang kain 4.5 m 🔖Bidang kain 45 inci 🔖Ada tulang kain . 🎈Harga: RM170.00 Tidak termasuk Postage . ✓Berminat Whatsapp 📲 019-4481927 . 👍🏻Follow akak di ig : @ybkraf untuk dapatkan info kain songket asli 😉 . #ybkraf #songketsulam #songketasli #songketbenangemas #koleksiterkini #newcollection #textile #fabriks #bazaarpaknil #gopaknil #instafame #inicarakita #lokalah #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #igersmalaysia #inibarangbaik #cintakaudanaku #love #beautiful #gegarvaganza2017 #neelofa #wanitaterindah #ctdk
Bismillahirrahmanirrahim. SAKURA COTTON PLAIN . -------------------------- . 🎀Cotton silk berkualiti tggi ( mcm kain canggih baju sekolah) . 🎀Kain bidang 45' . 🎀Lembut, material tak tebal n tak nipis yg best tak jarang 🎀Tidak renyuk best kan 😊 🎀 Mudah iron . 🎀Sesuai utk semua peringkat umur, baju kurung, baju melayu, palazo, blouse dan lain2 . . . 👏 Ada 50 pilihan warna utk dipilih, jgan rambang mata ok 😀 . Berminat Whatsapp :- 📲 019-4481927 📲 019-4481927 📲 019-4481927 . 👍🏻Follow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info kain cantik, viral dan terkini 😉 . . #ybkraf #SakuraJapaneseCotton #sakuracotton #cottonlovers #kainpasang #kainela #fabrics #textile #bridesmaid #cikguwanita #uitm #utp #ikm #kptm #plaincotton #kaincotton #kaincantik #bazaarpaknil #beautiful #gayakita #fesyenmalaysia #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #gegarvaganza #menciptafenomena #fattzura #neelofa #wanitaterindah
Bismillahirrahmanirrahim. SAKURA COTTON PLAIN . -------------------------- . 🎀Cotton silk berkualiti tggi ( mcm kain canggih baju sekolah) . 🎀Kain bidang 45' . 🎀Lembut, material tak tebal n tak nipis yg best tak jarang 🎀Tidak renyuk best kan 😊 🎀 Mudah iron . 🎀Sesuai utk semua peringkat umur, baju kurung, baju melayu, palazo, blouse dan lain2 . . . 👏 Ada 50 pilihan warna utk dipilih, jgan rambang mata ok 😀 . Berminat Whatsapp :- 📲 019-4481927 📲 019-4481927 📲 019-4481927 . 👍🏻Follow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info kain cantik, viral dan terkini 😉 . . #ybkraf #SakuraJapaneseCotton #sakuracotton #cottonlovers #kainpasang #kainela #fabrics #textile #bridesmaid #cikguwanita #uitm #utp #ikm #kptm #plaincotton #kaincotton #kaincantik #bazaarpaknil #beautiful #gayakita #fesyenmalaysia #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #gegarvaganza #menciptafenomena #fattzura #neelofa #wanitaterindah
Bismillahirrahmanirrahim. Kain pasang cantik2 ada lagi nak masuk. Boleh booking sekarang dan terus tempah untuk buat baju raya 2018. . Eh... Takder lah awal sangat, bersedia jer nanti tidak lah menangis bucu katil (^^) . *FLEUR INSPIRED* . ✅ pre order ✅ end of dec 17 or early jan 18' ✅ material royal dull satin . ✅ bidang 60 ✅ 3 color 👗orange peach 👗yellow green 👗blue purple . HARGA:- 💸 PRE ORDER RM23/M 💸 READY STOCK RM25/M . ✓ Berminat, Whatsapp 📲 019-4481927 . . 👍🏻Follow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #ybkraf #fleurinspired #royaldullsatin #satinlovers #preorder #booking #satincantik #kainpasang #kainela #fabrics #textile #bridesmaid #dulanggirls #bajuraya2018 #selesa #bazaarpaknil #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #airasia #inibarangbaik #fattahamin #gegarvaganza #menciptafenomena #fattzura #wanitaterindah #neelofa
Bismillahirrahmanirrahim. Kain pasang cantik dah boleh buat tempahan sekarang. Order awal2, bila sampai nanti takder lah sampai mengugut jari ^_^. . *MELURE INSPIRED* . ✅ pre order ✅ end of dec 17 or early jan 18' ✅ material royal dull satin . ✅ bidang 60 ✅ 4 color . 👗grey 👗pink 👗gold 👗blue . HARGA:- 💸 PRE ORDER RM23/M 💸 READY STOCK RM25/M . ✓ Berminat, Whatsapp 📲 019-4481927 . . 👍🏻Follow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #ybkraf #melureinspired #royaldullsatin #satinlovers #preorder #booking #satinmurah #kainpasang #kainela #fabrics #textile #bridesmaid #dulanggirls #bajuraya2018 #selesa #bazaarpaknil #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #airasia #inibarangbaik #fattahamin #gegarvaganza #menciptafenomena #fattzura #wanitaterindah #neelofa
Bismillahirrahmanirrahim. 💖 ingat tak lagi PUCCI VOL.2? Yang menjadi rebutan ramai.. Ya... Kini kembali lagi mewarnai gerobok koleksi kain pasang... . *** EMILIO PUCCI inspired *** . 🔹material: Platinum Saluna Silk 60" . Korang tau takkkk... harga pucci ni dulu RM40 semeter taw.. RM140 sepasang.. kain sgt2 cantik.. tengok harga la kan..tp NOW!! kita tengah ada kan YES year end sale.. . SALE SEHINGGA 15hb jan sahaja... . Berminat whatsapp 📲 www.wasap.my/+60194481927 . 👍🏻Follow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info baju cantik, viral dan terkini 😉 . . #ybkraf #emiliopucciinspired #puccilovers #puccivol2 #pucciInspired #kainpasang #kainela #fabrics #textile #bridesmaid #kainpucci #puccisale #teampucci #kaincantik #bazaarpaknil #cinta #beautiful #gayakita #fesyenmalaysia #bajuviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #fattahamin #gegarvaganza #menciptafenomena #fattzura #neelofa #wanitaterindah
Salam Maulidur Rasul . #ybkraf #MaulidurRasul #1439H
Bismillahirrahmanirrahim. Jom cuci mata ^_^ . Batik Tissabella Material Italian Silk Bidang 45 . . ✓ Berminat, Whatsapp 📲 019-4481927 . . 👍🏻Follow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info kain pasang cantik, viral dan terkini 😉 . . #ybkraf #tissabellasilk #ItalianSilk #bidang45 #kainpasang #kainela #fabrics #textile #bridesmaid #silklovers #selesa #bazaarpaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #kainviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #fattahamin #gegarvaganza #menciptafenomena #fattzura #wanitaterindah
Bismillahirrahmanirrahim. Jom cuci mata ^_^ . Batik Tissabella Material Italian Silk Bidang 45 . . ✓ Berminat, Whatsapp 📲 019-4481927 . . 👍🏻Follow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info kain pasang cantik, viral dan terkini 😉 . . #ybkraf #tissabellasilk #ItalianSilk #bidang45 #kainpasang #kainela #fabrics #textile #bridesmaid #silklovers #selesa #bazaarpaknil #instafame #inicarakita #lokalah #cinta #gayakita #fesyenmalaysia #kainviral #viralmalaysia #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #fattahamin #gegarvaganza #menciptafenomena #fattzura #wanitaterindah
Assalamualaikum dan selamat pagi . #ybkraf #selamatpagi #syukur #quotephotovideo
Salam Jumaat #ybkraf #kainpasang #
Bismillahirrahmanirrahim. Jom cuci mata ... tengok kain pasang pula . *BATIK KHAISARA* 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 . Material ✔Kain Royal SILK digital . ✔Kain Gebu ; Amat lembut, senang utk iron . ✔Tidak melekat pada tubuh & Amat selesa kerana serap peluh ✔Tidak mudah tertarik & berkedut ✔Corak printed . ✔Tidak nipis & Tak perlu linning ✔Bidang 45 . 👍🏻Follow akak di ig : @ybkraf untuk dapatkan info kain cantik dan terkini 😉 . . #ybkraf #bylady #royalsilk #cucimata #batikkhaisara #designbatik #kainpasang #kainbatik #corakbatik #kainviral #textile #fabrik #gayakita #carakita #bridesmaid #dulanggirls #fesyenmalaysia #instafame #instagood #bazaarpaknil #seragam #seragamPTD #cikguwanita #cikgucikgi #lokalah #inibarangbaik #cinta #tombiruo #gegarvaganza2017
Assalamualaikum dan salam Jumaat. Jom baca Al-Kahfi. #quotephotovideo #szi #alkahfi #Jumaat #ybkraf #trendbysz #bajubysz
Assalamualaikum dan selamat pagi. #ybkraf
Bismillah . *ORCHID* . ======== . ✅PRE ORDER ✅bidang 60 ✅material royale dull satin ✅ETA *to be advise* . 💸Harga RM25.00 semeter ‼exc postage . ✅ grey ✅ purple amethyst ✅ light blue . . 👍🏻Follow akak di ig : @ybkraf untuk dapatkan info kain cantik dan terkini 😉 . 👍 Order dan pertanyaan : - 📲 WhatsApp: 019-4481927 . . #ybkraf #orchid #royaledullsatin #preoder #majlisrasmi #kainviral #textile #fabrik #gayakita #carakita #bajuraya #bridesmaid #dulanggirls #fesyenmalaysia #instafame #instagood #jomfollow #bazaarpaknil #instashopmalaysia #cikgucikgi #lokalah #inibarangbaik #cintaduniadanakhirat #cintakaudanaku #afmegastar #kitasamahero
Bismillah . *ORCHID* . ======== . ✅PRE ORDER ✅bidang 60 ✅material royale dull satin ✅ETA *to be advise* . 💸Harga RM25.00 semeter ‼exc postage . ✅ grey ✅ purple amethyst ✅ light blue . . 👍🏻Follow akak di ig : @ybkraf untuk dapatkan info kain cantik dan terkini 😉 . 👍 Order dan pertanyaan : - 📲 WhatsApp: 019-4481927 . . #ybkraf #orchid #royaledullsatin #preoder #majlisrasmi #kainviral #textile #fabrik #gayakita #carakita #bajuraya #bridesmaid #dulanggirls #fesyenmalaysia #instafame #instagood #jomfollow #bazaarpaknil #instashopmalaysia #cikgucikgi #lokalah #inibarangbaik #cintaduniadanakhirat #cintakaudanaku #afmegastar #kitasamahero
Bismillah. Wardah Adelia. . Cantiknya nama..secantik tuan nya 😍 Sebab pakai baju cantik kan? . Sis nak CANTIK berkurung pahang atau moden dengan harga TERLAJAK JIMAT. . . Keistimewaan kurung moden dan kurung Pahang Wardah Adelia :- . 🍀 Jahitan baju yg sangat KEMAS dan BEST 🍀 Design yg UP TO DATE dan sesuai dipakai ke kenduri kahwin dan kerja . 🍀 Material royal silk yg sgt BERKUALITI, LEMBUT, LICIN, SEJUK dipakai dan IRONLESS 🍀 Pilihan cutting kurung pahang kain susun tepi dan kurung moden kain kembang payung bersaiz XS S M L XL 🍀 Cutting yg lebih besar dr biasa, confirm hakaks bersaiz comel bole melaram dgn baju cantik tau 😙 🍀 Promosi MAAL HIJRAH HARGA RM100.00 SM / RM105.00 SS . Amacam.. Sis nak try Wardah Adelia? . Nak lagi best..pakat la share dengan kawan-kawan . Jom whatsapp segera untuk tempahan www.wasap.my/60194481927 . PROSES ORDER 3 - 8 HARI BEKERJA . . #ybkraf #byrara #wardahadelia #kurungpahang #kurungmoden #bajukurung #fesyenmalaysia #instashopmalaysia #instafame #instagood #bazaarpaknil #titiancinta #cintakaudanaku #cintaduniadanakhirat #royalsilk #promosi #maalhijrah1439
Bismillah. Wardah Adelia. . Cantiknya nama..secantik tuan nya 😍 Sebab pakai baju cantik kan? . Sis nak CANTIK berkurung pahang atau moden dengan harga TERLAJAK JIMAT. . . Keistimewaan kurung moden dan kurung Pahang Wardah Adelia :- . 🍀 Jahitan baju yg sangat KEMAS dan BEST 🍀 Design yg UP TO DATE dan sesuai dipakai ke kenduri kahwin dan kerja . 🍀 Material royal silk yg sgt BERKUALITI, LEMBUT, LICIN, SEJUK dipakai dan IRONLESS 🍀 Pilihan cutting kurung pahang kain susun tepi dan kurung moden kain kembang payung bersaiz XS S M L XL 🍀 Cutting yg lebih besar dr biasa, confirm hakaks bersaiz comel bole melaram dgn baju cantik tau 😙 🍀 Promosi MAAL HIJRAH HARGA RM100.00 SM / RM105.00 SS . Amacam.. Sis nak try Wardah Adelia? . Nak lagi best..pakat la share dengan kawan-kawan . Jom whatsapp segera untuk tempahan www.wasap.my/60194481927 . PROSES ORDER 3 - 8 HARI BEKERJA . . #ybkraf #byrara #wardahadelia #kurungpahang #kurungmoden #bajukurung #fesyenmalaysia #instashopmalaysia #instafame #instagood #bazaarpaknil #titiancinta #cintakaudanaku #cintaduniadanakhirat #royalsilk #promosi #maalhijrah1439
Bismillah. Sulam seragam kembali semula. Pastinya ramai yang menunggu kemunculan semula kain sulam untuk seragam sekolah. . 🎇 Uniform Sulam KRS 🎇 9 design menawan dengan warna yang menarik untuk peminat hijau. ;-) . 🎇 ready stock . . 🌷 fabrik Prada Cotton . 🔸 sulam dijahit tampal . 🌷baju 2m bidang 60 🌷kain 1.5m bidang 60 . 💰🛍 Harga sepasang RM118.00 SM // RM123.00 SS . Dapatkan harga istimewa untuk pembelian 5 pasang ke atas. . Jom submit order kepada akak di @ybkraf 👇 Whatssap : www.wasap.my/60194481927 . . #ybkraf #uniformsulam #sulamuniform #sulamprada #pradacotton #sulamtampal #krs #greenlovers #readystock #rakansebaya #hijau #igshopmalaysia #instashopmalaysia #instafamous #fesyenmalaysia #bazaarpakniltextile #gopaknil #ikutkita #ikutcarakita #gayakita #titiancinta #cintakaudanaku #ootdseragam #cikgucikgi #cintaduniadanakhirat #bidang60 #maalhijrah1439h
Bismillah. Sulam seragam kembali semula. Pastinya ramai yang menunggu kemunculan semula kain sulam untuk seragam sekolah. . Uniform Sulam PBSM Menariknya sulam ini molek juga untuk wanita UMNO. Warna yang menarik kan!! . . 🎇 ready stock . . 🌷 fabrik Prada Cotton . 🔸 sulam dijahit tampal . 🌷baju 2m bidang 60 🌷kain 1.5m bidang 60 . 💰🛍 harga sepasang RM118.00 SM // RM123.00 SS . Dapatkan harga istimewa untuk pembelian 5 pasang ke atas. . Jom submit order kepada akak di @ybkraf 👇 Whatssap : www.wasap.my/60194481927 . . #ybkraf #uniformsulam #sulamuniform #sulamprada #pradacotton #sulamtampal #pbsm #wanitaumno #readystock #bulansabitmerah #merahputih #igshopmalaysia #instashopmalaysia #instafamous #fesyenmalaysia #bazaarpakniltextile #gopaknil #ikutkita #ikutcarakita #gayakita #titiancinta #cintakaudanaku #ootdseragam #cikgucikgi #cintaduniadanakhirat #bidang60 #maalhijrah
Bismillah. Jom cuci mata ;-) . 💐GERMANY PARSLEY SAREE💐 . - CHIFFON -JARANG & PERLU LINING -6 METER -BIDANG 45 . 👍🏻Follow akak di ig : @ybkraf untuk dapatkan info kain cantik dan terkini 😉 . 👍 Order dan pertanyaan :- 📲 WhatsApp: 019-4481927 . #ybkraf #byrara
Bismillah. Kepelbagaian budaya masyarakat Melayu. Songket Printed Abstract yang tak lapuk dek hujan tak lekang dek panas. . #ybkraf #bylady #songketprinted #lelongmurah
Bismillah. ALL COTTON COLLECTION ✔100 % Japanese Cotton . HARGA RM88.00 (4 meter) *Tidak termasuk postage . ✂Bidang 45 ✂Min 2 meter setiap corak (boleh request ikut meter) . ✓ keistimewaan cotton kami : + tak jarang + tak kecut . + tak berbulu lepas basuh + tak renyuk . + mudah digosok . + sejuk & selesa dipakai . ✔Quality di Jamin Puas Hati ✔ Ready Stock . Follow akak di ig dan fbpage : @ybkraf untuk dapatkan info-info kain yang terkini! . Cepat2...📞📞📞📞 Bertindak sekarang . 📲www.wasap.my/60194481927 📲www.wasap.my/60194481927 📲www.wasap.my/60194481927 . . #ybkraf #japanesecotton #bungakecil #kainpasang #kainela #textile #kaincottonberkualiti #bridesmaid #dulanggirls #cottonlovers #cotton #tokeykain #sayajualkain #terlajaklaris #followme #instashopmalaysia #instafame #instagood #inspirasi #seragam #teammsia #kl2017 #hh #joy #kautakdirku #cintaduniadanakhirat
Bismillah. Masih mencari songket cetak? Nah kami persembahkan songket cetak terkini di pasaran. . SONGKET PRINTED - MELATI V2 ❤️❤️❤️ . Dijamin wow dan memang superb! warna2 terang. printing yg sngt2 sharp! . Kombinasi warna2 yg sngt outstanding. Cepat semua! Pencinta songket p.rinted📢📢 Jangan terlepas. Superb cantik! Kami tak tipu ye. . READY STOCK TAPI...LIMITED . 6 warna sedia tuk dipilih Gabungan warna GOLD bersama SILVER! . HARGA RM88.00 sepasang TIDAK TERMASUK POS . Nak Order!!! ❤️❤️Whatsapp 0194481927 . . #ybkraf #bylady #songketprinted #songketmelati #newarrival #songketviral #instafame #instashopmalaysia #instagood #kainsongket #songketcotton #cottonsongket #textiles #fabriks #trending #style #tradisional #corakbaru #designsongket #inspirasisongket #kl2017
Bismillah. NEW ARRIVAL! Wow!! FRESH dari kami📢📢 . Kali ni baru dalam pasaran SONGKET PRINTED BUNGA Dahlia❤️❤️❤️ . Live nengok admin garenti memang cantik! Songket dipadankan dgn corak bunga memang nmpk sngt elegant! .. Kombinasi warna2 yg sngt outstanding. . Cepat semua! Pencinta songket printed📢📢 Jangan terlepas. . READY STOCK!! . 12warna sedia tuk dipilih Gabungan warna GOLD bersama SILVER! . 🌟HARGA RM88.00 . . ❤️❤️Whatsapp 0194481927 . . #ybkraf #bylady #songketprinted #bungadahlia #newarrival #songketviral #instafame #instashopmalaysia #instagood #kainsongket #songketcotton #cottonsongket #textiles #fabriks #trending #style #tradisional #corakbaru #designsongket #fattzura #inspirasi #ybkraf #bylady #songketprinted #bungadahlia #newarrival #songketviral #instafame #instashopmalaysia #instagood #kainsongket #songketcotton #cottonsongket #textiles #fabriks #trending #style #tradisional #corakbaru #designsongket #fattzura #inspirasisongket #terapisongket
Bismillah. NEW ARRIVAL! Wow!! FRESH dari kami📢📢 . Kali ni baru dalam pasaran SONGKET PRINTED BUNGA Dahlia❤️❤️❤️ . Live nengok admin garenti memang cantik! Songket dipadankan dgn corak bunga memang nmpk sngt elegant! .. Kombinasi warna2 yg sngt outstanding. . Cepat semua! Pencinta songket printed📢📢 Jangan terlepas. . READY STOCK!! . 12warna sedia tuk dipilih Gabungan warna GOLD bersama SILVER! . 🌟HARGA RM88.00 . . ❤️❤️Whatsapp 0194481927 . . #ybkraf #bylady #songketprinted #bungadahlia #newarrival #songketviral #instafame #instashopmalaysia #instagood #kainsongket #songketcotton #cottonsongket #textiles #fabriks #trending #style #tradisional #corakbaru #designsongket #fattzura #inspirasi #ybkraf #bylady #songketprinted #bungadahlia #newarrival #songketviral #instafame #instashopmalaysia #instagood #kainsongket #songketcotton #cottonsongket #textiles #fabriks #trending #style #tradisional #corakbaru #designsongket #fattzura #inspirasisongket #terapisongket
Bismillah. NEW ARRIVAL! Wow!! FRESH dari kami📢📢 . Kali ni baru dalam pasaran SONGKET PRINTED BUNGA Dahlia❤️❤️❤️ . Live nengok admin garenti memang cantik! Songket dipadankan dgn corak bunga memang nmpk sngt elegant! .. Kombinasi warna2 yg sngt outstanding. . Cepat semua! Pencinta songket printed📢📢 Jangan terlepas. . READY STOCK!! . 12warna sedia tuk dipilih Gabungan warna GOLD bersama SILVER! . 🌟HARGA RM88.00 . . Seperti biasa hubungi segers untuk order ❤️❤️ Whatsapp 0194481927 . . #ybkraf #bylady #songketprinted #bungadahlia #newarrival #songketviral #instafame #instashopmalaysia #instagood #kainsongket #songketcotton #cottonsongket #textiles #fabriks #trending #style #tradisional #corakbaru #designsongket #fattzura #inspirasi #ybkraf #bylady #songketprinted #bungadahlia #newarrival #songketviral #instafame #instashopmalaysia #instagood #kainsongket #songketcotton #cottonsongket #textiles #fabriks #trending #style #tradisional #corakbaru #designsongket #fattzura #inspirasisongket #terapisongket
Bismillah. NEW ARRIVAL! Wow!! FRESH dari kami📢📢 . Kali ni baru dalam pasaran SONGKET PRINTED BUNGA Dahlia❤️❤️❤️ . Live nengok admin garenti memang cantik! Songket dipadankan dgn corak bunga memang nmpk sngt elegant! .. Kombinasi warna2 yg sngt outstanding. . Cepat semua! Pencinta songket printed📢📢 Jangan terlepas. . READY STOCK!! . 12warna sedia tuk dipilih Gabungan warna GOLD bersama SILVER! . 🌟HARGA RM88.00 . . Seperti biasa hubungi segers untuk order ❤️❤️ Whatsapp 0194481927 . . #ybkraf #bylady #songketprinted #bungadahlia #newarrival #songketviral #instafame #instashopmalaysia #instagood #kainsongket #songketcotton #cottonsongket #textiles #fabriks #trending #style #tradisional #corakbaru #designsongket #fattzura #inspirasi #ybkraf #bylady #songketprinted #bungadahlia #newarrival #songketviral #instafame #instashopmalaysia #instagood #kainsongket #songketcotton #cottonsongket #textiles #fabriks #trending #style #tradisional #corakbaru #designsongket #fattzura #inspirasisongket
Bismillah. NEW ARRIVAL! Wow!! FRESH dari kami📢📢 . Kali ni baru dalam pasaran SONGKET PRINTED BUNGA Dahlia❤️❤️❤️ . Live nengok admin garenti memang cantik! Songket dipadankan dgn corak bunga memang nmpk sngt elegant! .. Kombinasi warna2 yg sngt outstanding. . Cepat semua! Pencinta songket printed📢📢 Jangan terlepas. . READY STOCK!! . 12warna sedia tuk dipilih Gabungan warna GOLD bersama SILVER! . 🌟HARGA RM88.00 . . Seperti biasa hubungi segers untuk order ❤️❤️ Whatsapp 0194481927 . . #ybkraf #bylady #songketprinted #bungadahlia #newarrival #songketviral #instafame #instashopmalaysia #instagood #kainsongket #songketcotton #cottonsongket #textiles #fabriks #trending #style #tradisional #corakbaru #designsongket #fattzura #inspirasi #ybkraf #bylady #songketprinted #bungadahlia #newarrival #songketviral #instafame #instashopmalaysia #instagood #kainsongket #songketcotton #cottonsongket #textiles #fabriks #trending #style #tradisional #corakbaru #designsongket #fattzura #inspirasi #sb03a
Bismillah. NEW ARRIVAL! Wow!! FRESH dari kami📢📢 . Kali ni baru dalam pasaran SONGKET PRINTED BUNGA Dahlia❤️❤️❤️ . Live nengok admin garenti memang cantik! Songket dipadankan dgn corak bunga memang nmpk sngt elegant! .. Kombinasi warna2 yg sngt outstanding. . Cepat semua! Pencinta songket printed📢📢 Jangan terlepas. . READY STOCK!! . 12warna sedia tuk dipilih Gabungan warna GOLD bersama SILVER! . 🌟HARGA RM88.00 . . Seperti biasa hubungi segers untuk order ❤️❤️ Whatsapp 0194481927 . . #ybkraf #bylady #songketprinted #bungadahlia #newarrival #songketviral #instafame #instashopmalaysia #instagood #kainsongket #songketcotton #cottonsongket #textiles #fabriks #trending #style #tradisional #corakbaru #designsongket #fattzura #inspirasi #ybkraf #bylady #songketprinted #bungadahlia #newarrival #songketviral #instafame #instashopmalaysia #instagood #kainsongket #songketcotton #cottonsongket #textiles #fabriks #trending #style #tradisional #corakbaru #designsongket #fattzura #inspirasi
Bismillah. NEW ARRIVAL! Wow!! FRESH dari kami📢📢 . Kali ni baru dalam pasaran SONGKET PRINTED BUNGA Dahlia❤️❤️❤️ . Live nengok admin garenti memang cantik! Songket dipadankan dgn corak bunga memang nmpk sngt elegant! .. Kombinasi warna2 yg sngt outstanding. . Cepat semua! Pencinta songket printed📢📢 Jangan terlepas. . READY STOCK!! . 12warna sedia tuk dipilih Gabungan warna GOLD bersama SILVER! . 🌟HARGA RM88.00 . . Seperti biasa hubungi segers untuk order ❤️❤️ Whatsapp 0194481927 . . #ybkraf #bylady #songketprinted #bungadahlia #newarrival #songketviral #instafame #instashopmalaysia #instagood #kainsongket #songketcotton #cottonsongket #textiles #fabriks #trending #style #tradisional #corakbaru #designsongket #fattzura #inspirasi #ybkraf #bylady #songketprinted #bungadahlia #newarrival #songketviral #instafame #instashopmalaysia #instagood #kainsongket #songketcotton #cottonsongket #textiles #fabriks #trending #style #tradisional #corakbaru #designsongket #fattzura #inspirasi
Bismillah. NEW ARRIVAL! Wow!! FRESH dari kami📢📢 . Kali ni baru dalam pasaran SONGKET PRINTED BUNGA Dahlia❤️❤️❤️ . Live nengok admin garenti memang cantik! Songket dipadankan dgn corak bunga memang nmpk sngt elegant! .. Kombinasi warna2 yg sngt outstanding. . Cepat semua! Pencinta songket printed📢📢 Jangan terlepas. . READY STOCK!! . 12warna sedia tuk dipilih Gabungan warna GOLD bersama SILVER! . 🌟HARGA RM88.00 . . Seperti biasa hubungi segers untuk order ❤️❤️ Whatsapp 0194481927 . . #ybkraf #bylady #songketprinted #bungadahlia #newarrival #songketviral #instafame #instashopmalaysia #instagood #kainsongket #songketcotton #cottonsongket #textiles #fabriks #trending #style #tradisional #corakbaru #designsongket #fattzura #inspirasi #ybkraf #bylady #songketprinted #bungadahlia #newarrival #songketviral #instafame #instashopmalaysia #instagood #kainsongket #songketcotton #cottonsongket #textiles #fabriks #trending #style #tradisional #corakbaru #designsongket #fattzura #inspirasi
Bismillah. NEW ARRIVAL! Wow!! FRESH dari kami📢📢 . Kali ni baru dalam pasaran SONGKET PRINTED BUNGA Dahlia❤️❤️❤️ . Live nengok admin garenti memang cantik! Songket dipadankan dgn corak bunga memang nmpk sngt elegant! .. Kombinasi warna2 yg sngt outstanding. . Cepat semua! Pencinta songket printed📢📢 Jangan terlepas. . READY STOCK!! . 12warna sedia tuk dipilih Gabungan warna GOLD bersama SILVER! . 🌟HARGA RM88.00 . . Seperti biasa hubungi segers untuk order ❤️❤️ Whatsapp 0194481927 . . #ybkraf #bylady #songketprinted #bungadahlia #newarrival #songketviral #instafame #instashopmalaysia #instagood #kainsongket #songketcotton #cottonsongket #textiles #fabriks #trending #style #tradisional #corakbaru #designsongket #fattzura #inspirasi #ybkraf #bylady #songketprinted #bungadahlia #newarrival #songketviral #instafame #instashopmalaysia #instagood #kainsongket #songketcotton #cottonsongket #textiles #fabriks #trending #style #tradisional #corakbaru #designsongket #fattzura #inspirasi
Bismilah. KAIN SULAM MURAH, yang mana warna pilihan?? . √ material oil cotton √ ukuran 3.5m bidang 60" . √ harga RM75 . √ FREE postage .. . . Whatsapp 0194481927 . . #ybkraf #CantikAniq #sulammurah #oilcotton #freepostage #kainsulam
Bismilah. KAIN SULAM MURAH GILERR. . √ material oil cotton √ ukuran 3.5m bidang 60" . √ harga RM75 . √ FREE postage .. . . Whatsapp 0194481927 . . #ybkraf #CantikAniq #sulammurah #oilcotton #freepostage #kainsulam #instashop #instagood #instafame #bazaarpaknil #gopaknil #kainpasangmurah #fabriks #textile #style #trends #afifahnasir #bellaastilah #beautiful #love #cikguwanita #pilihanramai
Bismilah. KAIN SULAM MURAH GILERR. . √ material oil cotton √ ukuran 3.5m bidang 60" . √ harga RM75 . √ FREE postage .. . . Whatsapp 0194481927 . . #ybkraf #CantikAniq #sulammurah #oilcotton #freepostage #kainsulam
Bismillah. Awak mencari kain pasang seragam kan?. Jom cuci mata di @ybkraf. . . 🌺New royalsilk ============== . 📌 Harga sepasang, 4m : RM60 (x masuk pos) 📌BIDANG 45 📌Kain siap potong 4m . 📌📌** seragam sahaja open meter . . 📲Whatsapp : 019-4481927 ❤ . #bylady #ybkraf #kainpasangseragam #kainpasangborong #fabrik #kainpasangmurah #royalsilk #newarrival #instafamouse #instafame #instagood #instashopmalaysia #fesyen #style #trending #followme #followforfollow #wanitaterindah #syurgawanita #textiles #rayahaji2017
Bismillah. Awak mencari kain pasang seragam kan?. Jom cuci mata di @ybkraf. . . 🌺New royalsilk ============== . 📌 Harga sepasang, 4m : RM60 (x masuk pos) 📌BIDANG 45 📌Kain siap potong 4m . 📌📌** seragam sahaja open meter . . 📲Whatsapp : 019-4481927 ❤ . #bylady #ybkraf #kainpasangseragam #kainpasangborong #kainpasangmurah #royalsilk #newarrival #instafamouse #instafame #instagood #instashopmalaysia #fesyen #style #trending #wanitaterindah #syurgawanita #textiles #rayahaji2017
Bismillah. Kejutan buat penggemar kain sari. Jom cuci mata... . KABALI SAREE . -KAIN LEBIH BERKUALITI DRPD SILVER SAREE -CHIFFON -JARANG & PERLU LINING -6 METER -BIDANG 45 . -Lebihan kain boleh dijadikan dress kanak2 perempuan kecuali yang memerlukan lebihan meter bg dewasa -Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan. . Whatsapp 0194481927 . . #ybkraf #bylady #saree #kabalisaree #chiffonsaree #instashopmalaysia #instafame #instagood #followme #f4f #fabrics #textiles
Bismillah. ZTC Fashion Black polka Dot Backpack Kod item: BLSE 24297 . Material: Pu Size: Length 20cm Width 11 Height 20 . Price : RM56.00 sm // RM 62.00 ss . Whatsapp 0194481927 . . #ybkraf #fashionbag #polkadot #backpack #black #instashop #instafame #instagood #followme #aliffaziz #meletops
Bismillah. HARGA RUNTUH!!! KAIN PASANG GOJES "ALL INSPIRED" .. Jom cuci mata... ✔️ada macam2 design ✔️bidang 60 ✔️jenis valentino dull satin ✔️kain berat, flowy, mudah digosok, sejuk, lembut ✔️minimum order 2m ✔️sesuai dibuat jubah/baju kurung/dress/blouse dan lain2 . 📲 whatsapp 0194481927 .💟 . #bylady #ybkraf #ybteam #hargaruntuh #kainpasangmurah #inspired #instafame #instashop #instagood #followme #dullsatin #rayarayarayamy2017 #rayahaji2017 #meletops #cikgucikgi #fattazura
Bismillah. HARGA RUNTUH!!! KAIN PASANG GOJES "ALL INSPIRED" .. Jom cuci mata... ✔️ada macam2 design ✔️bidang 60 ✔️jenis valentino dull satin ✔️kain berat, flowy, mudah digosok, sejuk, lembut ✔️minimum order 2m ✔️sesuai dibuat jubah/baju kurung/dress/blouse dan lain2 . 📲 whatsapp 0194481927 .💟 . #bylady #ybkraf #ybteam #hargaruntuh #kainpasangmurah #inspired #instafame #instashop #instagood #followme #dullsatin #rayarayarayamy2017 #rayahaji2017 #meletops #cikgucikgi #fattazura
Bismillah. HARGA RUNTUH!!! KAIN PASANG GOJES "ALL INSPIRED" .. Jom cuci mata... ✔️ada macam2 design ✔️bidang 60 ✔️jenis valentino dull satin ✔️kain berat, flowy, mudah digosok, sejuk, lembut ✔️minimum order 2m ✔️sesuai dibuat jubah/baju kurung/dress/blouse dan lain2 . 📲 whatsapp 0194481927 .💟 . #bylady #ybkraf #ybteam #hargaruntuh #kainpasangmurah #inspired #instafame #instashop #instagood #followme #dullsatin #rayarayarayamy2017 #rayahaji2017 #meletops #cikgucikgi #fattazura
Bismillah. 🌈 NEW ARRIVALS 🌈 READY STOK 🌈 . ❤ SULAM ELINI ❤ PB49 ===================== . 💟 Exclusive disulam terus pada kain secara handmade. . 🌈 ukuran 3.5m Bidang 60" (baju 2m, kain 1.5m) 🌈 material Prada Cotton 🌈 high quality fabric 🌈 mempunyai texture garis-garis di permukaan kain 🌈 fabrik tahan lasak, mudah diurus 🌈⏺tidak mudah renyuk 🌈 ideal weight, sederhana tebal 🌈 tidak kasar, tidak jarang, tidak melekap . 📸 image 90% real color. . 💛 Hubungi akak di ig @ybkraf . 📱WHATSAPP ⏩ 0194481927 📱WHATSAPP ⏩ 0194481927 📱WHATSAPP ⏩ 0194481927 . . #CantikAniq #ybkraf #KainSulam #PB49 #sulamprada #pradacotton #instafame #colourblock #textiles
Bismillah. 🌈 NEW ARRIVALS 🌈 READY STOK 🌈 . ❤ SULAM ELINI ❤ PB49 ===================== . 💟 Exclusive disulam terus pada kain secara handmade. . 🌈 ukuran 3.5m Bidang 60" (baju 2m, kain 1.5m) 🌈 material Prada Cotton 🌈 high quality fabric 🌈 mempunyai texture garis-garis di permukaan kain 🌈 fabrik tahan lasak, mudah diurus 🌈⏺tidak mudah renyuk 🌈 ideal weight, sederhana tebal 🌈 tidak kasar, tidak jarang, tidak melekap . 📸 image 90% real color. . 💛 Hubungi akak di ig @ybkraf . 📱WHATSAPP ⏩ 0194481927 📱WHATSAPP ⏩ 0194481927 📱WHATSAPP ⏩ 0194481927 . . #CantikAniq #ybkraf #KainSulam #PB49 #sulamprada #pradacotton #instafame #colourblock #textiles
Bismillah. 🌈 NEW ARRIVALS 🌈 READY STOK 🌈 . ❤ SULAM ELINI ❤ PB49 ===================== . 💟 Exclusive disulam terus pada kain secara handmade. . 🌈 ukuran 3.5m Bidang 60" (baju 2m, kain 1.5m) 🌈 material Prada Cotton 🌈 high quality fabric 🌈 mempunyai texture garis-garis di permukaan kain 🌈 fabrik tahan lasak, mudah diurus 🌈⏺tidak mudah renyuk 🌈 ideal weight, sederhana tebal 🌈 tidak kasar, tidak jarang, tidak melekap . 📸 image 90% real color. . 💛 Hubungi akak di ig @ybkraf . 📱WHATSAPP ⏩ 0194481927 📱WHATSAPP ⏩ 0194481927 📱WHATSAPP ⏩ 0194481927 . . #CantikAniq #ybkraf #KainSulam #PB49 #sulamprada #pradacotton #instafame #colourblock #textiles
Bismillah. 🎀SULAM ANGGERIK PRADA . . 📌ready stock . 📍 🖋material Prada Cotton 📍 🖋ukuran 3.5m bidang 60 inci . 📍disulam terus pada kain . 📍 sesuai dibuatbaju kurung, kebaya atau dress . 📍image 90% real color. warna sebenar biasanya lebih pekat/gelap 🛍 . . Harga sepasang kain : Rm128 📌📌 . . 📲 Whatsapp : 0194481927 🔸 . #CantikAniq #kainsulam #sulamprada #pradacotton #ybkraf #fabrics #textiles #trending #styles #muslimah #fashion #instafame #instashopmalaysia #instagood #siti #rayahaji #rayarayarayamy2017 #beautiful #live #love #cikgucikgi #cikguwanita #pensyarahmalaysia #ustazah #fattzura #inspirasi #wanitaterindah
Bismillahirrahmanirrahim. 😂 JOM TUKAR STYLO..KALI NI KITE BERGAYA DENGAN CORAK PENUH YG LAWAAA SANGAT😍😘😚 . . 👑5 warna pilihan paling hangat ♡ELEGANT BLACK ♡CREAM ♡ROYAL BLUE ♡CHARMING RED ♡PEPEL VIOLET . 😍yang lagi special...BOLEH OPEN METER 😃. min oder 1 mtr shj! kecik besar tua muda mmg semua masuk 💦 . (BIDANG 45) ************************************* RM 16.50 / MTR X TERMASUK POS RM 16.50 / MTR X TERMASUK POS RM 16.50 / MTR X TERMASUK POS . ************************************* . 👑 Material high quality royal silk. gred AAAAA. lembut sejuk flowy mcm satin tp x berkilat ya.less ironing! . . NAK ODER?! DAH X SABAR?! JOM ORDER SEKARANG... . 📲Whatsapp : 0194481927 📲Whatsapp : 0194481927 📲Whatsapp : 0194481927 . . #ybkraf #bylady #kainpasang #kain #textiles #trending #rose #royalblue #royalsilk #black #instafamous #instashopmalaysia #instagood #inspirasi
Bismillahirrahmanirrahim. Ada tak sesiapa di sini yang mencari kain sari? Kain sari jenis raw Silk. Langsung tak perlu lining. . . 🌹jom cuci mata dengan koleksi kain sari terbaru 😍 . . 🌹RAW SAREE by DMC🌹 ==================== . ✅ Harga : RM80 ✅ 6 METER ✅ BIDANG 45 . . 🔸X perlu lining 🔸Senang gosok . 🔸X mudah pecah 🔸Sejuk di pakai 🔸Kainnya lembut 🔸Tak perlu lining 🔸Tak jarang 🔸Ringan macam sutera & seleda di pakai . . 🔸Lebihan kain boleh dijadikan dress anak perempuan😊😊 . *Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan faktor pencahayaan ↕️ . . 📲 whatsapp : 0194481927 📲 whatsapp : 0194481927 📲 whatsapp : 0194481927 . #bydmc #ybkraf #rawsaree #saree #rawsilk #selesaraya #fabrikstyle #fabric #textile #trending #styles #beautiful #love #fashion #cikgucikgi #bazaarpaknil #gopaknil #instafamous #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #inspirasi
Bismillahirrahmanirrahim. Ada tak sesiapa di sini yang mencari kain sari? Bukan kain sari jenis chiffon tetapi kain sari raw Silk. Langsung tak perlu lining. . . 🌹jom cuci mata dengan koleksi kain sari terbaru 😍 . . 🌹RAW SAREE by DMC🌹 ==================== . ✅ Harga : RM80 SM / + RM5 SS ✅ 6 METER ✅ BIDANG 45 . . 🔸X perlu lining 🔸Senang gosok . 🔸X mudah pecah 🔸Sejuk di pakai 🔸Kainnya lembut 🔸Tak perlu lining 🔸Tak jarang 🔸Ringan macam sutera & seleda di pakai . . 🔸Lebihan kain boleh dijadikan dress anak perempuan😊😊 . *Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan faktor pencahayaan ↕️ . . 📲 whatsapp : 0194481927 📲 whatsapp : 0194481927 📲 whatsapp : 0194481927 . #bydmc #ybkraf #rawsaree #saree #rawsilk #selesaraya #fabrikstyle #fabric #textile #trending #styles #beautiful #love #fashion #cikgucikgi #bazaarpaknil #gopaknil #instafamous #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #inspirasi
Bismillahirrahmanirrahim. Lagi pilihan RTW dan OOTD sesuai untuk sebarang majlis. . NEW ARRIVAL ❗️❗️❗️❗️ 🌸ADDA KURUNG 🌸 By DMC . 5 Warna Menarik & Gojes. . KEISTIMEWAAN🌸ADDA KURUNG 🌸 . ✔️Kurung Moden ✔Material Lembut & Flowy (ROYAL SILK) ✔Cutting Loose ✔Berdutt di Belakang ✔Kain Duyung ✔Pinggang Bergetah Kiri & Kanan ✔Available Saiz XS - XXL ✔Kain Lembut & Mudah Digosok ✔Of Course Terletak Di Badan. . ✘Tidak Panas ✘Tak Mudah Berkedut ✘Tak Jarang . 💰Harga : 👍RM120 [Sabah & Sarawak] 👍RM125 [Semenanjung Malaysia] +++ FREE POSTAGE . 📲 www.wasap.my/60194481927 📲 www.wasap.my/60194481927 . Telegram.me/ybshop @ybshop . #ybkraf #kurungmoden #rtw #ootd #mestipilih #terlajakgojes #royalsilk #addakurung #trending #amazing #colours #love #beautiful #instashopmalaysia #instagood #mokcun #wanpeah #naelofa #bazarpaknil #inibarangbaik #lokalah
Bismillahirrahmanirrahim. Mencari pakaian siap bukan lagi satu kesukaran bahkan bertambah mudah dengan adanya Online shop. Semuanya di hujung jari. . Jom tengok RTW yang ada di @ybkraf . 👗ZAFIRA KURUNG PEPLUM By FRH . ✅Material : Cotton high quality ✅Size : 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48 . 👉 TIADA zip didada utk BF 👉 ADA zip belakang 👉 ADA wudhu friendly (Zip hujung tgn) . ❇️Saiz 34 : (Bahu 13.5", Lilit dada 34", Pjg tgn 22", Labuh baju 33" ; Lilit Pinggang 28", Lilit Punggung 36", Labuh kain 41"), . ❇️Saiz 36 : (Bahu 14", Lilit dada 36", Pjg tgn 22", Labuh baju 33" ; Lilit Pinggang 30", Lilit Punggung 38", Labuh kain 41"), . ❇️Saiz 38 : (Bahu 14.5", Lilit dada 38", Pjg tgn 22", Labuh baju 33" ; Lilit Pinggang 32", Lilit Punggung 40", Labuh kain 41"), . ❇️Saiz 40 : (Bahu 15", Lilit dada 40", Pjg tgn 22", Labuh baju 33" ; Lilit Pinggang 34", Lilit Punggung 42", Labuh kain 41"), . ❇️Saiz 42 : (Bahu 15.5", Lilit dada 42", Pjg tgn 22", Labuh baju 33" ; Lilit Pinggang 36", Lilit Punggung 44", Labuh kain 41"), . ❇️Saiz 44 : (Bahu 16", Lilit dada 44", Pjg tgn 22", Labuh baju 33" ; Lilit Pinggang 37", Lilit Punggung 46", Labuh kain 41"), . ❇️Saiz 46 : (Bahu 16.5", Lilit dada 46", Pjg tgn 22", Labuh baju 33" ; Lilit Pinggang 39", Lilit Punggung 48", Labuh kain 41") & . ❇️Saiz 48 : (Bahu 17", Lilit dada 48", Pjg tgn 22", Labuh baju 33" ; Lilit Pinggang 41", Lilit Punggung 50", Labuh kain 41") . 🔰 Harga : RM180 sm / RM185 ss ( FREE POSTAGE ) . Pilih saja saiz dan warna yang berkenan! Jom hubungi kami segera untuk dapatkan idaman hati 😍😍 . 📲www.wasap.my/60194481927 Telegram.me/ybshop @ybshop . #ybkraf #rtw #ootd #kurungmoden #peplum #cotton #instashopmalaysia
Bismillahirrahmanirrahim. NEW ARRIVAL ❗️❗️❗️❗️🌸SARA KURUNG 🌸 By DMC . Setiap Design Mempunyai 6 Warna Menarik & Gojes. . KEISTIMEWAAN🌸SARA KURUNG 🌸 . ✔️Kurung Moden ✔Material Lembut & Flowy ✔Cutting Loose ✔Berdutt di Belakang ✔Kain Duyung ✔Pinggang Bergetah Kiri & Kanan ✔Available Saiz S - XXL ✔Kain Lembut & Mudah Digosok ✔Of Course Terletak Di Badan. . ✘Tidak Panas ✘Tak Mudah Berkedut ✘Tak Jarang . 💰Harga : 👍RM120 [Sabah & Sarawak] 👍RM115[Semenanjung Malaysia] +++ FREE POSTAGE . READY STOCK💘💘 . 📲 0194481927 📲 0194481927 Telegram.me/ybshop @ybshop . #ybkraf #instagood #instashopmalaysia #ootd #rtw #kurungmoden #naelofa #beautiful #trending #styles #love #bajukonvo #kurungsara #inibarangbaikpunya
Bismillahirrahmanirrahim. Korang suka warna apa? Royal blue, pink, Brown dan black pun ada. Pilih jer warna dan saiz. . . 🌹Kurung Senah by DMC . . ✅Didatangkan dgn 10 WARNA MENARIK serta Menawan menjadi rebutan jiran2 kak senah...Material super best...LIMITED EDITION..Rugi kalau tak Grab cepat.. SAPE CEPAT DIA DAPAT...KALAU LAMBAT MELOMPAT... . . . ✅CIRI KURUNG SENAH . 🌷Material PEARL SAKURA SILK 🌷Material Gabungan COTTON LINEN 🌷ZIP BERWARNA EMAS(BF) 🌷ZIP DI BAHAGIAN BAWAH LENGAN 🌷BELAHAN PADA BWH BAJU SEBELAH KANAN 🌷SAIZ XS HINGGA 2XL 🌷10 WARNA MENARIK . . 🔴Harga : RM105 SM/RM110 SS . 📲 WhatsApp : 0194481927 . Telegram.me/ybshop @ybshop . #ybkraf #ootd #rtw #bajukurungmoden #kurungmoden #sakurasilk #cottonlinen #10warna #instashopmalaysia #instagood #trending #style #fashion #bajukonvo #uitm #utp #terlajakcantik #beautiful #live #inibarangbaik #lokalah