#western 1.955M Posts

New arrivals #kurti #western #fashion #casual #styling #desing #desining #pune clothing pallete
get this new stylists western mala. . . Dm for order or inquiry #naturalstone #shellpeals #ADbolls #kidiyatassle #orangemopframepcs #ghanthan #western #designer #intrend
Nampak tak cheese tu ๐Ÿ˜ Fuhhhh, Thank you dear customer โค Craving nak makan western? Craving nak makan something super duper yummy? ๐Ÿ˜‹ Craving nak makan something super duper cheesy?๐Ÿ˜‹ Cepatยฒ rasailah kenikmatan western cheese meleleh kami! ๐Ÿ˜ Tak dapat kat tempat lain tau โ˜ Cepatยฒ whatsapp je number hakak dekat link atas tu ๐Ÿ‘†๐Ÿ˜ป Nanti dah habis jangan nangis pulak ๐Ÿ˜‰ Caj Delivery ๐Ÿš— : Ikut Kawasan SILA ORDER SEHARI SEBELUM DELIVERY #macncheese #delivery #deliverykl #deliverybangi #deliveryselangor #deliverykotadamansara #deliveryputrajaya #deliverycheras #deliveryampang #fooddelivery #fooddeliverykl #fooddeliverybangi #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverykotadamansara #fooddeliverycheras #fooddeliveryampang #codkl #codbangi #western #westerndelivery #greentea #greenteasedap #greenteamurah #tehtarik #redtea #redteasedap #redteamurah #westernmurah
Just when your #feet gets #kissed by the beautiful #clean #waters of #Busua. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ #western #Ghana Beautiful #beach ๐Ÿ–