#videochallenge 5.628K Posts

I did it! This was so much fun! I made my own perfume today at @galimardparfumerie in Grasse. You can see the whole perfume day in my story (and second #videochallenge mini)โœจ๐Ÿ˜„๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท thank you @margothanley for the connection ๐Ÿ’•
Take the "Navigate With Your Heart" Video Challenge: How do you navigate with your heart? To kickoff Sharon Marie Cline's new campaign to "Navigate With The Heart", post a short video of you explaining how you navigate with your heart on Sharon's Facebook page. The video with the most "Likes" wins 2 tickets to Sharon Marie Cline's June 17th show and a "navigate with your heart" T-shirt!. So be creative and feel free to share the video from Sharon's page. -Include your name and city at the beginning of your video -Suggested content for your video: How do you navigate with your heart each day? What was the most rewarding time you navigated with your heart? What was the first time you navigated with your heart? Who is your role model for navigating with their heart? How will you navigate with your heart in the future? -At the end of your video, ask the question to the viewers: "How do YOU navigate with your heart"? -Video length should be 30 seconds to 1 minute and 30 seconds -Contest ends Monday June 12 at Noon Pacific time. Check out my fan site for more details: http://myheartsongcommunity.com #navigatewithyourheart #summeroflove #videochallenge #lovefest #heart #sharonmariecline
Lumayan lah hiburan ๐Ÿ˜„ Behind the scene ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Sebagai Photographer 1 : @bayugulaaren Sebagai Photographer 2 : @rizalicot93 Sebagai model : @afninurh Sebagai crew๐Ÿ˜‚ : @saffar_j #pekerjatol #gtpasteur #jlo #purbaleunyi #photography #videochallenge #hiburan #justkidding #canon๐Ÿ“ท #nikon #hunting #thelodgemaribaya #gunungbatulembang #terjebakpiknik #webon #teamwork
T-Cash mendekatkan kita ๐Ÿ˜Ž "GIMANA BISA?" makannye tonton ampe ahir! ๐Ÿ˜‰ "Sekarang ga takut lagi deh ga bawa uang, kalo udah ada e-money di tcash. Praktis, banyak diskon, juga bisa berbagi" โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– Video by : TAP BATCH 1 SOLO โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– Talent : @asmarrizki @bungaasihpra @gatutut โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– Edited by : @latsaniya โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– @loopsolo #tapchallenge #telkomsel #tapsolochallenge #videochallenge #loopsolo #TAPdigichallengeSOLO
Outing myself today on the blog as super video scared and self prescribing a #videochallenge ! . . I started writing this blog primarily to share my voice. But Iโ€™ve realized voice means a lot more than the written word. For as long as I can remember (and I know Iโ€™m not alone in this), I have hated the sound of my speaking voice. Itโ€™s high-pitched, soft, strange. I cringe when I hear myself recorded. Who is that person? Sure Iโ€™m worried about how I look, but mostly, itโ€™s that other part, the voice. I know there are bigger problems in the world. And this one is pretty self involved. But it's also bigger that that too. How many people feel shame about their voice? It's a lot like body shame. It holds us back. It keeps us from speaking up and sharing ourselves with the world. To continue this experiment of being courageous (or generally saying f**k it), being real, and putting my voice into the world, I'm giving videos a try. 30 days starting today. Iโ€™ll post a mini video each day on stories. Iโ€™ll share my current adventure in France or whatever feels right for the day. No promises on quality. But Iโ€™m just showing up anyway.
#videochallenge Ketika undangan pernikahan teman menjadi dilema buat kalian yg masih sendiri alias jomblo ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† Jomblo mah apa2 selalu sendiri Tag temen jomblo kalian ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . [ #IVGComedy ] . Team 2 : @aldyaprilian @wildamukh @delkachu @maylan_rohedi @nardi_new @vieindrii @sandipujiirmawan . Follow dan support terus @jakbarvidgram yah ๐Ÿ™ . . @indovidgram @jakbarvidgram @ngakakkocak @degelan @videolucu #indovidgram #jakbarvidgram #ivgcomedy #ivgstory #videochallange #meetupvol1 #ngakakkocak #videolucu #Repost @jakbarvidgram with @insta.save.repost โ€ข โ€ข โ€ข
Aloha ~ Selamat malam. Bagaimana puasa kalian hari ini? Pasti sekarang lagi bersiap-siap istirahat yaah supaya sahur gak kesiangan. Tunggu sebentar jangan dulu merem, mimin mau kasih pengumuman nih. . . Untuk yang belum sempet bikin video untuk #RSVideoChallenge #5katauntukmomiji mimin perpanjang deadline nya sampai tanggal 30 Mei 2017. So, masih ada waktu untuk ikutan nih. Yuk ramaikan ๐Ÿ™Œ . . #Salamliterasi semoga selalu rendah hati โค . . #ReaderSquadXInari #Videochallenge #novelmomiji #Orizuka #PenerbitInari #ReaderSquad
@Regrann from @ammabacabuku - Really happy as a member of @dutaharusurabaya More about my experience since to be a member? Soon on my youtube... #DutaHaruSurabaya #HaruSurabaya #VideoChallenge #DHSCariARC - #regrann
Really happy as a member of @dutaharusurabaya More about my experience since to be a member? Soon on my youtube... #DutaHaruSurabaya #HaruSurabaya #VideoChallenge #DHSCariARC
โ€ข First #BritneyRunwayChallenge by @misterpreda #DanielPreda ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜๐ŸŒท this video from his/her twitter account ๐Ÿ˜ You did it GREAT โ˜„๏ธ who's next? โ€ข __________ ๐Ÿ‘—___________ Maybe @theellenshow ? Or @mississippifefe ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜or @jamielynnspears ๐Ÿคณ๐Ÿผ @fayasghari ๐Ÿ’๐Ÿผ? #britneyarmy
โ€ข ARE YOU READY 4 NEW CHALLENGE?๐Ÿคณ๐Ÿผ ๐Ÿ”ฅ #BritneyRunwayChallenge - starts NOW! ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ—ฃSPREAD the WORLD ๐ŸŒŽ #BritneyArmy ๐Ÿ’๐Ÿผ It would be AMAZING & FUNNY ๐Ÿ˜œ Let's go! โ€ข __________________________ ๐ŸŽตChange Your Mind (No Seas Cortes) by @britneyspears ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ
[VIDEO CHALLENGE] Good news akang teteh! Sehubungan dengan adanya project dari pelatihan 'hunting' Dazzlight terakhir mengenai video challenge untuk peserta yang datang, kini 1 minute video challenge dibuka untuk umum! Serta waktunya diperpanjang hingga 1 Juni 2017 dengan tema "My Daily Life", "Nature Is My Home", atau "Photography Is...". . Ayo akang teteh, kami tunggu videonya dengan cara memberi tag kepada Dazzlight dan memberi hashtag #VideoChallenge #Dazzlight
Exciting things are coming if you want to create better videos for your business and if you've been following me for a while I have a challenge/tip for you. . . . . . #tiptuesday #videotip #videochallenge #videoforbusiness #businessvideo #videotraining #smartphonevideo
Selamat pagiiii ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . . #DuniaGiselle #instakids #videooftheday #votd #videochallenge #cute #love #happy #family #kidstagram
Congratulations to Nate T. of #Midlothian, Tx for winning 3rd place in the DEA and @discoveryed #operationprevention video challenge. Nate won a DEA EF William F. Alden Scholarship for $1000. Nate's video "Real Life" is a great PSA on #opioid use and the #opioidepidemic Keep up the great work, Nate! # #midlothianheritagehighschool #midlothianschooldistrict #winner #videochallenge #creativeteens @natetrillo
Monet M. of #Brooklyn @brooklynfriends1867 is the 2nd place winner of the DEA and @discoveryed #operationprevention video challenge and winner of DEA EF William F. Alden $5000 scholarship for her #PSA video "Twins" educating youth about #opioid use and the #opioidepidemic Congratulations, Monet! Well deserved! @monetmassac #videochallenge #creativeteens #talentedteen
First prize Operation Prevention Video Challenge winners from Madison, CT: Kyle C. , Clay K. and Carter S.! They are the recipients of The William F. Alden Scholarship in the amount of $10,000. Their video "Cork Board" is an excellent #PSA on #opioid abuse and the #opioidepidemic. Great work boys! #danielhandhighschool #madisonpublicschools #operationprevention #videochallenge #scholarship #madison #connecticut #smartkids #talentedteens #creativekids #teens @discoveryed
Melihat video, perpaduan antara visual dan audio adalah hal yang sangat aku nikmati disamping membaca atau hanya melihat gambar. . . Sebagai salah satu content yang sangat diminati anak-anak muda, video bisa jadi salah satu cara kita untuk menjadi influence. . . . Kamu pernah bikin video yang punya pesan ttg bgmn kita menjadi pengaruh/dampak positif? We challenge u to join this festival๐Ÿ“น #video #audiovisual #festivalfilm #festival #youtube #youtubechallenge #videochallenge #videokreatif #youtubecreative
#ReaderSquad #RSVideoChallenge #5KataUntukMomiji . . hi guys, dalam rangka ikut meramaikan video challenge 5 kata untuk momiji yang sedang berlangsung di @readersquad.id video ini juga icha dedikasikan sebagai pembuka #ReviewBarengMomiji yang di-adakan oleh @penerbitinari yups, momiji ini merupakan karya terbaru dari kak okke @orizuka, so buat teman-teman yang penasaran, #ReviewBarengMomiji juga bisa kalian simak di akunnya @irarizvi_ @missfioree @rahmadinirizky @booksofme jangan sampai kelewatan yaa, karena di akhir #ReviewBarengMomiji bakal ada GA di salah satu akun teman yang #ReviewBarengMomiji, oh iya, berhubung icha baru baca sampai halaman 32, jadi kemungkinan besok atau lusa icha baru upload #ReviewBarengMomiji hari pertama, stay tune guys,๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . #momiji #penerbitinari #bibliophile #bookstagram #videochallenge #video #videooftheday #bestoftheday #literate #book #videography
Ikutan #5KataUntukMomiji, yuuu~ kepoin akun @readersquad.id ya ๐Ÿ˜„ @Regrann from @readersquad.id - Aloha~ Selamat malam semuanya ๐Ÿ˜Š . Kali ini mimin membawa pengumuman event challenge untuk teman-teman #ReaderSquad namanya #RSvideochallenge #5KataUntukMomiji, based on #momiji karyanya kak @orizuka . Apa itu #5KataUntukMomiji? Jadi challenge-nya kalian mengkreasikan sebuah video tentang pendapat kalian mengenai novel momiji dalam 5 kata beserta alasan kenapa kamu memilih 5 kata tersebut. Oh ya event ini boleh diikuti oleh yang sudah memiliki novel momiji atau yang belum punya. . Kabar gembiranya adalah akan ada hadiah persembahan dari @penerbitinari untuk kalian yang membuat video paling menarik berupa 1 buah Novel Momiji (kalau belum punya) atau 1 buku terbitan Inari (untuk yang sudah punya Momiji) dan ingat hadiahnya hanya untuk 1 orang pemenang yaa. Jadi ayoo siapkan videonya dari sekarang dan kreasikan semenarik mungkin ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Untuk yang masih bingung nanti akan ada salah satu mimin yang akan membuat contoh videonya ๐Ÿ˜˜ . #Salamliterasi semoga selalu rendah hati โค . . #ReaderSquadXInari #Videochallenge #novelmomiji #Orizuka #PenerbitInari
LAST CHANCE TO JUDGE THIS WEEKโ€™S VIDEO CHALLENGE Tell us who did it best from the covers we chose of Josh Turnerโ€™s "Hometown Girl." VIEW AND VOTE at CT40.com. Link to site in profile. #videochallenge #whodiditbest #youbethejudge #HometownGirl Josh Turner Fanatics
Hai @ruparupacom Ini vidio SAYA yang KEDUA. SAYA ada DUA VIDIO #ChallengeRuparupa Ini Vidio suami saya. Suami saya mengikuti #ruparupachallenge. Nyebutin Ruparupadotcom 10 kali dengan Cepat, Tepat dan Benar. Semoga Rezekinya suami agar bisa mendapatkan #HpSamsungS8. Amin.. Yuk TEMAN IKUTAN CHALLENGEnya dan buat vidio kamu sekratif mungkin.. @imoy_mamah_azkha @yenizanarf @endrawati_1510 @eni_nuraeni28 @dianfauziawati @bunda_masyithoh #chatime. #chatimeindo #samsungalaxys8 #ruparupachallenge #ruparupacom #ruparupa #videochallenge #socialmediachallenge #kuis #quiz #trivia #kompetisi #doyancooking #doyanbaking #doyanmasak #quizhunter #kuisberhadiah #kuishunter #kuisonline. #kompetisiberhadiah. #challenge
Aloha~ Selamat malam semuanya ๐Ÿ˜Š . Kali ini mimin membawa pengumuman event challenge untuk teman-teman #ReaderSquad namanya #RSvideochallenge #5KataUntukMomiji, based on #momiji karyanya kak @orizuka . Apa itu #5KataUntukMomiji? Jadi challenge-nya kalian mengkreasikan sebuah video tentang pendapat kalian mengenai novel momiji dalam 5 kata beserta alasan kenapa kamu memilih 5 kata tersebut. Oh ya event ini boleh diikuti oleh yang sudah memiliki novel momiji atau yang belum punya. . Kabar gembiranya adalah akan ada hadiah persembahan dari @penerbitinari untuk kalian yang membuat video paling menarik berupa 1 buah Novel Momiji (kalau belum punya) atau 1 buku terbitan Inari (untuk yang sudah punya Momiji) dan ingat hadiahnya hanya untuk 1 orang pemenang yaa. Jadi ayoo siapkan videonya dari sekarang dan kreasikan semenarik mungkin ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Untuk yang masih bingung nanti akan ada salah satu mimin yang akan membuat contoh videonya ๐Ÿ˜˜ . #Salamliterasi semoga selalu rendah hati โค . . #ReaderSquadXInari #Videochallenge #novelmomiji #Orizuka #PenerbitInari
Suka main game? Ini saatnya tunjukin game favorit Agan di KASKUS Video Challenge. Hadiah menarik menunggu kamu, cekidot! https://kask.us/ipqBm #kaskus #video #challenge #kaskusvideochallenge #videochallenge #forumkaskus #loungevideo
Weet je hoe je de meeste aanwijzingen van het universum krijgt? Door jouw vreugde te volgen. Zodra je een stapje neemt en iets doet waar jouw ziel gelukkig van wordt, dan ga je ook meer open staan voor tekens en aanwijzingen. En het hoeven geen grootse dingen te zijn. Je krijgt bijvoorbeeld even zin om een wandeling te maken... doen! Of om naar een bepaalde expositie te gaan... doen! En ik? Ik krijg steeds meer zin om meer videos te maken. Videos die niet zozeer perfect zijn, maar wel inspirerend. Misschien start ik wel een soort challenge voor mezelf om 5 dagen per week een korte video op te nemen. Zo haal ik mezelf gelijk uit mijn comfortzone, maar รญn mijn vreugde. Wat zou jij kunnen doen om (iets) meer in jouw vreugde te leven? #volgjevreugde #vreugde #vreugdevol #soulmoment #video #videochallenge #uitjecomfortzone #comfortzone #daagjezelfuit #mindstyleblogger #blogger #affirmatie #inspiratie
๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿผ Nice to meet all our #fitsisters - here is our #videochallenge introduction for the #fitgirlphotochallenge ! ๐Ÿ‘™๐Ÿ’ช๐Ÿป #IAmThePerfectFit @fitgirlsguide #28dayjumpstart
56ers!!! We have a challenge for you!! However, there are two steps to this challenge!! First, you must make a funny video, post it to Instagram, and in the caption invite people to CINQ tomorrow night at Journey starting at 5:00PM. Second, you must come to CINQ! If you complete both steps, we will choose a winner to receive a prize! Remember at 6:30PM there will be food for $5 and basketball and volleyball! #fun #food #friends #awesomeprize #videochallenge #challengedaccepted #CINQ
In the middle of doing a ๐Ÿ’ฏ day #videochallenge which is really tough for someone who lacks consistency... which is why I'm doing it. What are you doing to #challengeyourself ???? Let me know ๐Ÿ˜„
48 hour video competition...Sure! @oddgatsby @krispatl Watch as we transform an idea into a reality for all to experience. Check back in tomorrow for the final product. #attcreators #attcreatorchallenge #videochallenge #contentcreators #gettinit #artistlifevision #makinithappen #clutchplayers
Kali ini ada tantangan apa ya di KASKUS Video Challenge, cekidot! https://kask.us/ipqBm #kaskus #forumkaskus #videochallenge #kaskusvideochallenge #challenge #loungevideo #video
#Repost @misterteenindonesia with @repostapp ใƒปใƒปใƒป #VideoChallenge #MisterTeenIndonesia2017 #TeamKusdi #TeamSultra . . . @Regrann from @kusdifrans - Video Challenge by Me @misterteensultra ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ Hallo sahabat @indomalepageants Jangan lupa datang dan saksikan Grand Final @misterteenindonesia 20 Mei 2017 Pukul 16.00 WITA @ZonaCafe Makassar ๐Ÿ™ . Temanteman mohon dukunganya yah dalam ajang Mister Teen Indonesia 2017 dengan cara memvote melalui website www.misterteenindonesia.com Mekanisme : 1. Kunjungi website www.misterteenindonesia.com 2. Lalu, klik nemu " Contestants " dan " Contestants 2017 " 3. Klik foto finalis "Kusdianto Frans Sulawesi Tenggara. 4. Klik " Vote for me " 5. Klik " Vote Now " 6. Selesai, dan vote kalian terhitung Finalis dengan vote terbanyak, otomatis masuk semifinalis Mister Teen Indonesia 2017. ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป @misterteenindonesia @indomalepageants @sashindonesia @unimalepageants #MisterTeenIndonesia2017 #MisterTeenInternational2017 #TeamKusdi #TeamSultra Terima Kasih ๐Ÿ™Œ #misterteenindonesia #male #sulawesitenggara #sash #indonesianboy #model #models #photographer #asianguy #gentlemen #gentlemenfashion #stylemen #menstrend #mensstyle #menstyle #streetstyle #streetfashion #streetwear #menwithclass #menwithfashion
#VideoChallenge #MisterTeenIndonesia2017 #TeamKusdi #TeamSultra . . . @Regrann from @kusdifrans - Video Challenge by Me @misterteensultra ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ Hallo sahabat @indomalepageants Jangan lupa datang dan saksikan Grand Final @misterteenindonesia 20 Mei 2017 Pukul 16.00 WITA @ZonaCafe Makassar ๐Ÿ™ . Temanteman mohon dukunganya yah dalam ajang Mister Teen Indonesia 2017 dengan cara memvote melalui website www.misterteenindonesia.com Mekanisme : 1. Kunjungi website www.misterteenindonesia.com 2. Lalu, klik nemu " Contestants " dan " Contestants 2017 " 3. Klik foto finalis "Kusdianto Frans Sulawesi Tenggara. 4. Klik " Vote for me " 5. Klik " Vote Now " 6. Selesai, dan vote kalian terhitung Finalis dengan vote terbanyak, otomatis masuk semifinalis Mister Teen Indonesia 2017. ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป @misterteenindonesia @indomalepageants @sashindonesia @unimalepageants #MisterTeenIndonesia2017 #MisterTeenInternational2017 #TeamKusdi #TeamSultra Terima Kasih ๐Ÿ™Œ #misterteenindonesia #male #sulawesitenggara #sash #indonesianboy #model #models #photographer #asianguy #gentlemen #gentlemenfashion #stylemen #menstrend #mensstyle #menstyle #streetstyle #streetfashion #streetwear #menwithclass #menwithfashion #menwithstyle #videochallenge #misterteensultra #misterteenindonesia #greengeneration
#Repost @misterteenindonesia ( @get_repost) ใƒปใƒปใƒป #VideoChallenge #MisterTeenIndonesia2017 #TeamRestu #TeamJabar . . . @Regrann from @restudehinsaputra - Opening number by. Restu Dehin Saputra #videochallenge #Team308 #Jawabarat #Teamjabar Jangan lupa datang dan saksikan grand final mister teen indonesia 2017, besok malam pukul 17.00/sd WITA di zona cafe @indomalepageants @misterteenindonesia @misterteen_jawabarat - #regrann
#VideoChallenge #MisterTeenIndonesia2017 #TeamAlex #TeamKalTim . . . @Regrann from @kristover_13 - Opening Number by Alexander Purba - Kalimantan Timur Ayo datang dan saksikan Malam Gramd Final Mister Teen Indonesia 2017 hari ini, 20 Mei 2017 langsung dari Zona Cafe pukul 17.00 WITA. @misterteenindonesia @indomalepageants #TeamAlex #TeamKaltim - #regrann
#VideoChallenge #MisterTeenIndonesia2017 #TeamReski #TeamJateng . . . @Regrann from @reski_sa - Opening Number by Me Location : Pantai Losari @mti_jateng @misterteenindonesia @indomalepageants Jangan Lupa saksikan malam GrandFinal pada hari ini jam 17:00 di Zona Cafe Makassar - #regrann
#VideoChallenge #MisterTeenIndonesia2017 #TeamRama #TeamDKIJakarta . . . @Regrann from @rachmadramadhan - This is the day ! You're gonna find out, who's gonna be The Next Mister Teen Indonesia 2017 ? You guys have to keep praying and supporting me as The Next Mister Teen Indonesia 2017. So you have to be always followin' up our activities on @misterteenindonesia @indomalepageants Dan jangan lupa datang dan saksikan Grand Final of Mister Teen Indonesia 2017, hari ini pukul 17.00 WITA di ZONA Cafe Makassar. #greengeneration #misterteendkijakarta2017 #misterteenindonesia2017 #misterteenindonesia - #regrann
#VideoChallenge #MisterTeenIndonesia2017 #TeamRizky #TeamKalSel . . . @Regrann from @rizkysaaputra - Opening Number by Me @rizkysaaputra . @misterteenindonesia . Jangan lupa dukung saya dengan cara 1. www.misterteenindonesia.com 2. Klik kontestan 3. Cari foto saya Rizky Saputra / Kalimantan Selatan. . #indomalepageant #misterteenindonesia #misterteenkalsel #teamkalimantanselatan #teamrizkysaputra #team308 - #regrann
#VideoChallenge #MisterTeenIndonesia2017 #TeamArul #TeamSumBar . . . @Regrann from @arul1326 - Opening Number by : M.Fachrur Rozy #videochallenge #teamarul #teamsumbar Jangan lupa saksikan malam Grand Final Mister Teen Indonesia 2017 , tanggal 20 Mei Pukul 19.00 Wita di Zona Cafe makassar @misterteenindonesia @indomalepageants @sumaterabaratpageant - #regrann
#VideoChallenge #MisterTeenIndonesia2017 #TeamDefrialdy #TeamSulUt . . . @Regrann from @defrialdy_1 - Video Challenge by Defrialdy Yauri โ€ข #sulawesiutara โ€ข #teamdefrialdy โ€ข #teamsulut โ€ข #greengeneration โ€ข #misterteensulut โ€ข #misterteenindonesia Jangan lupa datang dan saksikan malam Grand Final Mister Teen Indonesia 2017 : Place : Zona Cafe Makassar Date : 29 Mei, 2017 Time : 17:00-selesai (WITA) Don't forget to support me as Mister Teen Indonesia 2017 from Sulut^^!!! @misterteenindonesia @misterteensulawesiutara @indomalepageants - #regrann
#VideoChallenge #MisterTeenIndonesia2017 #TeamRainbow #TeamSumUt . . . @Regrann from @rbowhutabarat - #teamsumut #misterteenindonesia #teamrainbow video by rainbow hutabarat. Jangan lupa saksikan malam grand final mister teen indonesia 2017 tgl 20 mei pukul 17.00 di ZONA CAFE MAKASAR. HORAS!!! @misterteenindonesia @indomalepageants @misterteensumut2017 - #regrann
Opening Number by : M.Fachrur Rozy #videochallenge #teamarul #teamsumbar Jangan lupa saksikan malam Grand Final Mister Teen Indonesia 2017 , tanggal 20 Mei Pukul 19.00 Wita di Zona Cafe makassar @misterteenindonesia @indomalepageants @sumaterabaratpageant
#VideoChallenge #MisterTeenIndonesia2017 #TeamFauzi #TeamJatim . . . @Regrann from @fauzizi_ - Video Challenge by AHMAD FAUZI #JawaTimur #TeamJatim #TeamFauzi @indomalepageants @misterteenindonesia Jamgan lupa datang dan saksikan malam Grand Final Pemilihan Mister Teen Indonesia 2017, 20 Mei 2017 pada pukul 17.00 WITA di ZONA Caffe Dan terus berikan dukungan untuk Jawa Timur!! - #regrann
#VideoChallenge #MisterTeenIndonesia2017 #TeamDeta #TeamBali . . . @Regrann from @deta_artha02 - Opening Number by @deta_artha02 #Videochallenge #Team601 #Bali #Teambali #Teamdeta Jangan Lupa Datang dan Saksikan Malam Grand Final Mister Teen Indonesia 2017, Sabtu 20 Mei 2017 Pukul 17.00 WITA di Zone Cafe Makassar. @Indomalepageants @Misterteenindonesia @Misterteenbali - #regrann
#VideoChallenge #MisterTeenIndonesia2017 #TeamBimby #TeamBengkulu . . . @Regrann from @bimbyanggara - Opening number by: BIMBY ANGGARA BENGKULU - #vidiochallenge #teambimbyanggara #teambengkulu - Jangan lupa datang dan saksikan grandfinal Mister teen Indonesia 2017 pukul 17:00 WITA di ZONA CAFE. - @indomalepageants @misterteenindonesia @misterteenbengkulu @lamode_indonesian @pesonabengkulupageants - #regrann
19.05.2017 Opening Number by @deta_artha02 #Videochallenge #Team601 #Bali #Teambali #Teamdeta Jangan Lupa Datang dan Saksikan Malam Grand Final Mister Teen Indonesia 2017, Sabtu 20 Mei 2017 Pukul 17.00 WITA di Zone Cafe Makassar. @Indomalepageants @Misterteenindonesia @Misterteenbali