#um 1.863M Posts

"Makan jjajangmyeon pun dah kenyang" Alhamdulillah. Thank you sis @nur_nuriahpatlilah ❤ . . . Untuk order atau sebarang pertanyaan boleh whatssap +60177524043 [ Dayah ] . . . #feedbackthejjangmyeon #jjajangmyeon #jjajang #kimchi #kimchihalal #kimchiuntukawak #danmuji #koreanfood #sayajual #uitmsegamat #uitm #kptm #um #uthm #kotatinggi #johorbahru #johor
Salam & selamat ptg . Susu Maaez, Susu terbaik untuk kulit❗️ . Kebaikan Susu Maaez . ✔️Meningkatkan kecerdasan minda ✔️Membantu mengatasi masalah kulit, ekzema, psoriasis, kudis, gatal-gatal pada kulit dan lain-lain ✔️Membantu memulihkan luka di kulit seperti melecur ✔️Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit. ✔️Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar. ✔️Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah. ✔️Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan. ✔️Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan. ✔️Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan. ✔️Mencantikan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi ✔️Memekatkan dan memperbanyakan susu ibu. ✔️Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin ✔️Mengurangkan masalah keguguran rambut ✔️Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik didunia selepas susu ibu ✔️Menaikkan seri kulit wajah yang kusam . Dapatkan yang ORIGINAL tau ❗️ . Jom join postage harini🚚 . . ☎️☎️☎️ 019-5141804 019-5141804 019-5141804 . #bazarpaknil #susumaaez #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezuntukkulit #susumaaezkl #susumaaezsentul #susumaaezgombak #susumaaeztaiping #susumaaezklcc #susumaaezipoh #susumaaezpahang #susumaaezjohor #susumaaezseremban #susumaaezputrajaya #susumaaezshahalam #susumaaezperak #susumaaezpenang #susumaaezkedah #um #uum #uitm #utm #uthm #politeknik #unikl #bmi #unimas
Trabalho em equipe! amo meu trabalho! Jantar incrível com pessoas incríveis # trabalho com Reconhecimento! #Familia de vencedores Quando #um #vence #todos #vencemjuntos #Team #Love #my #job
Sweater casual- berminat boleh dm @ hubungi 0195571835 #style #fesyen #trendy #bajumurah #mudamudi #malaysia #usm #ukm #umk #upm #utm #um #unimap #uum
😘Ysl . 👜AAA . 💰RM70 SM , RM75 SS . 📲 Whatsapp +6019-471 1709 untuk order/details
😘Ysl . 👜AAA . 💰RM70 SM , RM75 SS . 📲 Whatsapp +6019-471 1709 untuk order/details
😘Ysl . 👜AAA . 💰RM70 SM , RM75 SS . 📲 Whatsapp +6019-471 1709 untuk order/details
😘Ysl . 👜AAA . 💰RM70 SM , RM75 SS . 📲 Whatsapp +6019-471 1709 untuk order/details
Book your slots now beautiful flowers🌸🌸🌸 0176694524 ☎ | Makeup | Enquiries | Events | Photoshoot | Weddings Engagements | Parties | Group 🌼 Based in Lembah Klang 🌼 We do travel for makeup (t&c applied 💄Get discounts for group makeup 💄Products used are of high quality, and recognised. #uitmshahalam #uitm #unikl #ukm #um #upm #makeupselangor #makeupshahalam #muaselangor #muashahalam #muadamansara #muakl #malaywedding #malayweddingguide #mua #makeupkahwin #makeupmelaka #makeupseremban #muaseremban #muamelaka #makeuptunang #makeupnikah #makeupsanding #muapenang #muaklang #muapj #muaampang
😘Ysl . 👜AAA . 💰RM70 SM , RM75 SS . 📲 Whatsapp +6019-471 1709 untuk order/details
Hai all my babies ♡♡ Sis lanje lagi satu testimoni kebabom dr consumer #gorgeousleemadvanced kita ni . Tu haa dik berkilo kilo lemak dah berjaya dibakar oleh pil magik kita #gorgeousleemadvanced ni ! terus merecik recik lawo nya tu haa.. adududu . Dah boleh pakai baju idaman , tak payah risau pasal size dah kan..the best feelingg ever sayang!! Konfem lah lepas ni menangis ex2 u bila dia scroll ig u tengok u dah slim menyengat !! giteww....! NO DIET NO EXERCISE NO PANTANG MAKAN NO SIDE EFFECT termenung apa lagi tu sayang oi ? Meh cepat whatsapp sis . Sis guide u sampai slim menawan tertawan vass gitew! . Whatsapp 0133439890 #sayabolehkurus #akakakaksangat #meletop #jumkurus #janganmengata #dietatkins #fitness #workout #working #target #lofattah #ilofayou #letsgojes #fafabeautician #2017 #jomtukarsizeS #gorgeousleem #uitm #upm #utm #kptm #kktm #oum #um #teamwarda #surihatimrpilot #wardasayapunya #patahnyasebelahsayap