#uitm 3.106M Posts

Hai Semua dah tidur ke? Sebelum tu sis nak ajar buat scrub Timun yg mmg diketahui byk bagi manfaat pada kulit wajah, senang Dan mudah, 🌸Blender timun tanpa perlu kupas kulit tapi mestilah dibasuh terlebih dahulu 😂 🌸Tapis Air dan asingkan hampasnya 🌸letakkan hampas di keseluruhan kulit wajah 🌸biarkan Selama 30 minit dan bilas dgn air timun 🌸Rasakan kesegaran dan kelembutannya dan sapukan all in One argan oil Dan tidur lena 😉😉😉 #eusahawan #uitm #kampusbandarayamelaka #lovesephiaent #bm2434b #sephiareview #sephiabyjannanick #sayangsephia #sephialover #sephialovenature #ilovesephia #sayangketatsendatpadat #sephiabrother #sephiasister #sephiaforall #sephiaforwedding #tipssephia #doayangbaik2 #kisahkonahdanjenab
Sape nak tunang look mcm ni?? Meh whatsap kite harga special tau!! . Watch my ig story on how i created this look!! . Whatsap me for makeup booking. 012-3428867. For events makeup... Check out my promo for this month ! Buy 1 free 1😘😘 . . #makeupartist #muabangi #muakajang #eventlook #eventmakeup #makeuptunang #makeuptutorial #muakualalumpur #muaselangor #mekapmurah #uitm #ukm #upm #cyberjaya #bandarbarubangi #bangi #kajang #kelasmakeupmurah #ferrarossabeauty #udmalaysia #stillacosmetics #uptight #sephora #florlahq #amouralover
DANIEL WELLINGTON LIMITED EDITION WATCH (MEN/WOMEN) . ========================= . ✅ FREE POSTAGE ✅ 2 Month Warranty ✅ Quality Steel Material ✅ Analog Type ✅ Latest Design ✅ LIMITED STOK ! ✅ Sesuai untuk Couple tersayang ! ✅ Condition NEW With Box,Paper bag ✅ Hight Grade ✅ Diameter 32mm . =========================== . Nak order? WhatsApp; +60167197614 +60167197614 +60167197614 Atau klik link wasap.my/60167197614 . #danielwellington #danielwellingtonmalaysia #igshop #peminatdanielwellington #CopyOri #GredAAA #trustedseller #ahbonlineshop #student #UIA #UKM #UITM #UNIKL #UNISEL #UNIMAP #UTM #KUIZM #UNISZ #USIM #UISAS #kerja #onxon #kelabpemotoran #instafamousmalaysia #jamtangan #jambundle #jammurah #kualititerbaik #tiptop
Sape nak tunang look mcm ni?? Meh whatsap kite harga special tau!! Watch my ig story on how i created this look!! . Whatsap me for makeup booking. 012-3428867. For events makeup... Check out my promo for this month ! Buy 1 free 1😘😘 . . #makeupartist #muabangi #muakajang #eventlook #eventmakeup #makeuptunang #makeuptutorial #muakualalumpur #muaselangor #mekapmurah #uitm #ukm #upm #cyberjaya #bandarbarubangi #bangi #kajang #kelasmakeupmurah #ferrarossabeauty #udmalaysia #stillacosmetics #uptight #sephora #florlahq #amouralover
Jom sertai sekarang . Sesuai bagi student yang nak buat duit poket . Juga suri rumah yang nak buat income sendiri tanpa menyusahkan orang lain. . . Kami akan terangkan segala galanya tebtang cara nak buat duit sehingga beribu ribu ringgit sebulan . Berminat Click di bio or dm or pm 0111-000-5465 faiz #Incomesokongan #studentjob #projekuntung #uitm #uitmskudai #uniten #unisel #dbkl #unimas #unikl #surirumahjob #sideincome #milioaire #testimoniberjaya #igers #fanpages #usahawanberjaya #malaysian #youcanduit
Tak sampai 3 minit tertutup semua parut & cela..kulit flawless glowing 😍😍 . Kami ada lebih 160K feedback yg meletopp💥💥 Semua #dyxylovers berpuas hati sgt walaupun baru 1st time guna 😍 . Now ada Fantastic Promo yg superb jimat tau. . Nak bg juga FREEGIFT LUMAYAN bernilai hampir RM20 pada 10 org #dyxylovers yg terawal ! 💖💖 . FREE POSTAGE FREE PAPERBAG FREE COD . Nak order @ jana income as dropship boleh whatsapp : 📲 012-2327724 📲 012-2327724 . #dyxy #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxymurah #dyxymalaysia #dyxyshahalam #dyxygombak #dyxywangsamaju #uitm #unisel #ukm #uiam #muamurah #mua #makeupartis #wangsamaju #gombak #wangsamelawati #m3mall #wangsawalk #shahalam #danaukota #setapak #melawatimall #klfestival #setapaksentral #sacc #plazaalamsentral
G-SHOCK IRONMAN LIMITED EDITION WATCH . ========================= . ✅ FREE POSTAGE ✅ 2 Month Warranty ✅ Date,Day & Light Berfungsi ✅ Quality Rubber Material ✅ Sangat Tahan Lasak ✅ Very Limited Edition This Design ✅ Digital Type ✅ Latest Design ✅ LIMITED STOK ! ✅ Sesuai untuk abam2 kacak ! ✅ Condition NEW With G-SHOCK BOX . =========================== . Nak order? WhatsApp; +60167197614 +60167197614 +60167197614 Atau klik link wasap.my/60167197614 . #gshock #gshockironman #gshockmalaysia #babyG #igshop #peminatgshock #GredAAA #trustedseller #ahbonlineshop #student #UIA #UKM #UITM #UNIKL #UNISEL #UNIMAP #UTM #KUIZM #UNISZ #USIM #UISAS #kerja #onxon #instafamousmalaysia #jamtangan #jambundle #jammurah #kualititerbaik #tiptop
Selamat malam semua..apa² pin share #thekechaatestimoni duluan ye..tu haa betul ke lepas 3bulan jadi mcm tu wajah beliau..klu dulu wajahnya agak sensitif kan klu tengokkan gambar sebelum tu..berbeza sungguh dgn selepas kan..dulu ada jerawat merah², ada jugak yang berketul dan yang halus sikit² je tapi kini, semua tu sudah tiada laggeyyy.. . . Dengan apa semua ni boleh hilangkan jerawat jeragat blackhead segala head ni??? Jawapan dia, pakai marykay la..nak tahu pakai apa? . . Jom whatsapp kekcha 019-3661572 019-3661572 . ❤❤ECA❤❤ independent beauty consultant mary kay . #jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha #gebugebasdengankechaa #setjerawat #marykay #marykayrawang #marykaykotabharu #marykaykelantan #markayselangor #marykayjohor #marykayselangor #marykaykl #marykaysarawak #marykaysabah #marykayperak #noradanish #neelofa #ajscreamer #lofatah #naelofar #malaysia #malaywedding #uia #uitm #upm
. MOROCCO FURSAN CREPE Readystok Bidang 60 Sepasang 3.5 meter Minimum potong 2 meter RM25.90 semeter Tidak temasuk pos . Sederhana tebal dan tak perlu alas Lembut berat n jatuh beralun dan flowy kain tidak perlu iron (ironless sgt2) Kain tidak bergetah. Tidak panas Selesa dipakai . jubah & abaya dress kurung moden blouse cardigan palazzo . www.wasap.my/60129040303 . #crepe #moroccofursancrepe #kainpasang #kainela #kain #sayajual #terapiinstagram #bdst #teambdst #ajimaura #mersing #putrajaya #kualalumpur #shahalam #kajang #johor #usm #uia #uitm #uum #seragam #sedondon #borong #runcit #usahawanonline #rezeki #bajuraya #ootdraya #raya2017 #bajuraya2017 .
LEVIS LIMITED EDITION WATCH . ========================= . ✅ FREE POSTAGE ✅ 2 Month Warranty ✅ Quality PU leather Material ✅ Latest Design ✅ Batery Movement ✅ Analog Type ✅ LIMITED STOK ! ✅ Condition NEW with Box . =========================== . Nak order? WhatsApp; +60167197614 +60167197614 +60167197614 Atau klik link wasap.my/60167197614 . #levis #levismalaysia #igshop #peminatlevis #GredAAA #trustedseller #ahbonlineshop #student #UIA #UKM #UITM #UNIKL #UNISEL #UNIMAP #UTM #KUIZM #UNISZ #USIM #UISAS #kerja #onxon #instafamousmalaysia #jamtangan #jambundle #jammurah #kualititerbaik #tiptop
🎀DHIA TUNIC🎀 Whatsapp : 013-4877999 . MATERIAL COMO CREPE . CIRI-CIRI COMO CREPE -Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable -Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai. -Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut -Sesuai untuk kelihatan kurus -Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai . COLOR: 7 COLORS AVAILABLE SIZE: S, M L, XL, DAN XXL . CIRI-CIRI ISTIMEWA -Mempunyai butang hiasan di hadapan baju, dan zip sorok di sebalik bahagian butang -Mempunyai butang di bahagian pergelangan tangan -Direka khas untuk pemakaian kasual dan ‘office wear’ -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak bila disarung -Fabric como crepe exclusive dan classy -Potongan tunic yg ‘gorgeous’ dengan sedikit belahan tepi di bahagian bawah . KEISTIMEWAAN: -Breatsfeed friendly -Wudhu friendly -Mudah disarung -Design butang hiasan menyerlahkan lagi gaya moden dan fabulous -Cutting yang selesa dan jatuh terletak bila dipakai -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak -Tampil bergaya ke pejabat, pusat membeli belah, mahupun keluar bersantai -Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah -Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen -Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden -Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap. . APA YG LEBIH ISTIMEWA -Boleh digayakan dengan jeans, palazo, pants, mahupun skirt untuk mempelbagaikan cara pemakaian mengikut kesesuaian masa dan tempat. . #sayajualonline #dresslabuh #bajukurung #minikurung #kurungmoden #dresscantik #dress #jubahsatin #jubahcotton #jubahcantik #jubah #blouse #blousemurah #dressmurah #sayajualbaju #jubahmuslimah #jubahmurah #jubahhitam #bajumuslimah #jubahplain #jubahnursing #jubahraya2017 #blouselabuh #palazzo #uitmshahalam #uitm #uitmpuncakperdana #bajuraya2017 #teamroketinsta #afmegastar
🎀DHIA TUNIC🎀 Whatsapp : 013-4877999 . MATERIAL COMO CREPE . CIRI-CIRI COMO CREPE -Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable -Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai. -Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut -Sesuai untuk kelihatan kurus -Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai . COLOR: 7 COLORS AVAILABLE SIZE: S, M L, XL, DAN XXL . CIRI-CIRI ISTIMEWA -Mempunyai butang hiasan di hadapan baju, dan zip sorok di sebalik bahagian butang -Mempunyai butang di bahagian pergelangan tangan -Direka khas untuk pemakaian kasual dan ‘office wear’ -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak bila disarung -Fabric como crepe exclusive dan classy -Potongan tunic yg ‘gorgeous’ dengan sedikit belahan tepi di bahagian bawah . KEISTIMEWAAN: -Breatsfeed friendly -Wudhu friendly -Mudah disarung -Design butang hiasan menyerlahkan lagi gaya moden dan fabulous -Cutting yang selesa dan jatuh terletak bila dipakai -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak -Tampil bergaya ke pejabat, pusat membeli belah, mahupun keluar bersantai -Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah -Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen -Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden -Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap. . APA YG LEBIH ISTIMEWA -Boleh digayakan dengan jeans, palazo, pants, mahupun skirt untuk mempelbagaikan cara pemakaian mengikut kesesuaian masa dan tempat. . #sayajualonline #dresslabuh #bajukurung #minikurung #kurungmoden #dresscantik #dress #jubahsatin #jubahcotton #jubahcantik #jubah #blouse #blousemurah #dressmurah #sayajualbaju #jubahmuslimah #jubahmurah #jubahhitam #bajumuslimah #jubahplain #jubahnursing #jubahraya2017 #blouselabuh #palazzo #uitmshahalam #uitm #uitmpuncakperdana #bajuraya2017 #teamroketinsta #afmegastar
🎀DHIA TUNIC🎀 Whatsapp : 013-4877999 . MATERIAL COMO CREPE . CIRI-CIRI COMO CREPE -Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable -Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai. -Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut -Sesuai untuk kelihatan kurus -Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai . COLOR: 7 COLORS AVAILABLE SIZE: S, M L, XL, DAN XXL . CIRI-CIRI ISTIMEWA -Mempunyai butang hiasan di hadapan baju, dan zip sorok di sebalik bahagian butang -Mempunyai butang di bahagian pergelangan tangan -Direka khas untuk pemakaian kasual dan ‘office wear’ -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak bila disarung -Fabric como crepe exclusive dan classy -Potongan tunic yg ‘gorgeous’ dengan sedikit belahan tepi di bahagian bawah . KEISTIMEWAAN: -Breatsfeed friendly -Wudhu friendly -Mudah disarung -Design butang hiasan menyerlahkan lagi gaya moden dan fabulous -Cutting yang selesa dan jatuh terletak bila dipakai -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak -Tampil bergaya ke pejabat, pusat membeli belah, mahupun keluar bersantai -Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah -Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen -Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden -Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap. . APA YG LEBIH ISTIMEWA -Boleh digayakan dengan jeans, palazo, pants, mahupun skirt untuk mempelbagaikan cara pemakaian mengikut kesesuaian masa dan tempat. . #sayajualonline #dresslabuh #bajukurung #minikurung #kurungmoden #dresscantik #dress #jubahsatin #jubahcotton #jubahcantik #jubah #blouse #blousemurah #dressmurah #sayajualbaju #jubahmuslimah #jubahmurah #jubahhitam #bajumuslimah #jubahplain #jubahnursing #jubahraya2017 #blouselabuh #palazzo #uitmshahalam #uitm #uitmpuncakperdana #bajuraya2017 #teamroketinsta #afmegastar