#tudungcantik 365.689K Posts

Bawal heavy chiffon Safira —— Bidang 60 —— RM 20 (1-29 helai) RM 16 (30-100 helai) —— 🍁Postage untuk bidang 60🍁 - Postage Semenanjung 1-4helai RM8.00 5-9 helai RM10.00 10-14 helai RM13.00 15-20 helai RM18.00 21-25 helai RM25.00 26-30 helai RM30.00 - Postage Sabah/Sarawak 1-4helai RM12.00 5-9 helai RM15.00 10-14 helai RM18.00 15-20 helai RM30.00 21-25 helai RM35.00 —— 📲 Whatsapp : 0199380797 . Stock limited 😱 . . #shawlcotton #shawlmaggie #shawlfringe #borongtudung #sayajualshawl #shawlfringemurah #shawlfringeborong #shawlfringearabic #tudungmurah #hijabmurah #hijabistamalaysia #malaysiaigshop #shawlcotton #shawlmalas #tudungsenangbentuk #tudungmurah #tudungcantik #shawlmurah #shawlborong #bawalfringemurah #bawalrm10 #bawalchiffonrm10 #bawalchiffonmurah #bawalbidang60
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 NEW COLLECTION WAS RELEASED📣📣📣📣 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 . Jom dapatkan tudung BAWAL SERI INSTANT terbaru dari kami yang exclusive ph metal tag dan SANGAT CANTIK dihiasi dengan swarovski.😍 . Sekarang ni tengah ada harga combo tau beli 2 helai dapat RM90😍🤗 berbalai sangat2 kan, apa la tunggu cepat2 la grab ok‼️‼️ . " Senangnya nak pakai, sarung sekali dah siap, x yah lilit & x yah pin, bila pakai ngam2 cun" . . ~BAWAL SERI INSTANT~ . 🍓Material : Chiffon Nami 🍓Measurement 55' 🍓12 colors 🍓Swarovski detailing (head & back) 🍓 With exclusive Ph metal tag 🍓 Pinless 🍓 Fully Instant 🍓 100% opaque 🍓 Flowy material 🍓 Easily shaped awning 💰 RM49 (exc postage) 💰 BUY 2 RM90 (exc postage) . CARA NAK ORDER: . 📲~> WHATSAPP http://www.wasap.my/6013-2533160 📲~> WHATSAPP http://www.wasap.my/6013-2533160 📲~> WHATSAPP http://www.wasap.my/6013-2533160 . #dsph #pinlesshijab #instantshawllabuh  #instantshawlmurah #instantshawlduamuka #instantshawllabuhmalaysia #instantshawl #bawalinstantlabuh #bawalcomel #tudungbawalmalaysia #tudunglabuh #tudungbawal #tudungsarung #tudunginstant #tudungonline #sayajualinstantshawllabuh #sales #sayajualbawalinstant #tudungcantik #terlajaklaris #terapiinstagram #ajimaura #sayajualtudung #jujuriacollection #bazarpaknil #muslimah #anggun #produkmuslim #wanita #erezeki
Yeayy bawal berhantu ada warna baru 🎉 . Psstt warna baru kalini memang laju betul pakat grab ye, sebab lawa lettew kan 😁 . Petang petang gini kan ngantuk, apa kata korang scroll IG @byezlinacatalogue, cuci mata tau, konfem hilang ngantuk 😝 . #instantshawl #instantshawls #instantshawlmalaysia #instantshawllabuh #tudungonline #tudung #tudunglabuh #syariahcompliance #shawlinstant #shawllabuh #shawl #tudungchiffon #tudungcantik #tudungbawal #tudunglabuh #bawal #bawalcrepe #bawallabuh #bawallovers #bidang60 #bawalinstant #bawalinstantlabuh #tudungmalaysia #tudungmuslimah #tudungmurah
Permintaan demi permintaan untuk #shawloftraveller. On je hp pagi td dah ada masuk order 4 helai. Niat untuk berkongsi kebaikan shawl ni je sebab kak ima suka pakai dan shawl pun best.Alhamdulillah menjadi income sampaikan kak ima terpaksa jadi agent. Bila Allah nak bg rezeki tanpa kita sedar hanya dengan NIAT berkongsi 😍 Selalu la bersangka baik rezeki tak salah alamat. Btw tqsm biras @shimajohan44 sudi order. Laff u ❤️❤️❤️ . . RM59/each . NAK HARGA PAKEJ PROMO wassap ke 👇🏻👇🏻 http://www.wasap.my/60122221169 . . #shawlfortraveller #chachashawl #instantshawl #tudungviral #tudungcantik #kakitravel #shawlknittingpattern #shawlinstant
A customer once told us that her favourite #FilleBrooklyn shawl was ruined when her cat came and scratched it! 😱 So here's a friendly reminder to keep your cats and shawls away from each other, ladies! If you can't resist the gorgeous colours and oh-so-flowy material, neither can they, right? 😹
. NAIRA . BIDANG 45" . ✔Batu tabur ✔Batu Love . 💰 Price : RM42 . 📫 Postage ( Via AbxCurrier ) . RM8 (sm) RM10 (ss) . How to Order . Click Link WhatsApp on Bio.
. NAIRA . BIDANG 45" . ✔Batu tabur ✔Batu Love . 💰 Price : RM42 . 📫 Postage ( Via AbxCurrier ) . RM8 (sm) RM10 (ss) . How to Order . Click Link WhatsApp on Bio.
. NAIRA . BIDANG 45" . ✔Batu tabur ✔Batu Love . 💰 Price : RM42 . 📫 Postage ( Via AbxCurrier ) . RM8 (sm) RM10 (ss) . How to Order . Click Link WhatsApp on Bio.
🌻HAURA LUMIERE! 🌻 . . 💝 Plain Instant Bawal 💝 100% Opaque 💝 Measurement 55' 💝 Pinless 💝 Minimal ironing 💝 Easily shaped 💝 Comes with Exclusive metal tag 💝 Very neat ribbon . . . Price: Rm 49 BUY 2 RM90 ONLY! . . 📱 Klik link di bio untuk order. . . . . . . . . . . #tudungprinted #tudungbercorak #tudungbawal #bawalinstant #shawltutorial #tutorialshawl #instantshawl #tudunginstant #instantshawlmalaysia #tudunginstantmurah #instantshawllabuh #muslimahapparel #muslimahhijab #hijabfashion #scarves #tudungmuslimah #hijablabuh #shawlfashion #hijabmuslimah #tudunglabuhterkini #beautifulhijaab #tudungshawllabuh #tudungcantik #tudungcorak #tudungshawl #hijab2017 #properhijab #dsph #instanthijaab #hijaab
6 WARNA RM95! 😮. ( satu tudung dwicolour) . . Panat litit ni pakai pulak Bawal Dwicolour, in shaa Allah tak rasa rimas pun. Material soft bubble yang kami guna memang kualitinya terbaik dari ladang! Sejuk dan selesa dipakai, takdelah nanti rasa berwap je kepala tu. . . Pakai Bawal Dwicolour ni seharian pun in shaa Allah takde masalah. Bawak tidur pun bolehh wakk kalau nak 😂. - SALE sehingga 30/11 🌹🌹🌹🌹🌹 Berminat ? Nak tahu detail ? Dm tqah 😁 ws pun bole 😊 0199032376 #tudungraya #tudungcantik #tudunglabuh #tudungbawal #tudunginstant #tudungtudungtudung #flowy #cantik #manis #bidadari #tudungmurah #tudungsarungmurah #sarungsarungteruscantik #tudungraya #tudungcantik #tudunglabuh #tudungbawal #tudunginstant #tudungtudungtudung #flowy #cantik #manis #bidadari #tudungmurah #tudungsarungmurah #sarungsarungteruscantik #shawl #byezlina #shawlchiffon #chiffoncrepe