#trustedseller 22.230M Posts

🙏Grosir Only !! NB: satuan silahlan CP Admin! Untuk seluruh customer pgmta2_syari, info harga, pemesanan Dan detail barang dapat menghubunggi CP Admin 0822 6834 5034 (wa) No call, message Only! Barang terupdate Dan termurah. Melayani pengiriman dalam Dan luar Negri Untuk Customer yang order Dan sudah di total, Harap Transfer segera! Transfer terlambat akan kehabisan barang. Bagi yang transfer diatas jam 2 sore, ikut pengiriman Hari berikutnya, itupun jika stocknya masih ada, bagi yang kehabisan stock barang, kita akan refound uang kembali, paling lambat 1 Hari setelah transfer. Resi akan diberikan setiap malam di Hari pengiriman. Mohon perhatian !! Bagi customer yang tidak berniat order, tolong jangan minta di keep barang!! Kami hanya melayani customer yang serius order. Kami tidak pernah memaksa untuk order, tapi mohon pengertiannya, Jika sudah order admin akan lansung memberikan totaln nya, itu berarti pesannya sudah di kepp Dan harus segera di Transfer. Fixed Order sis!! Kalau sudah di total tolong jgn di cancel sepihak ya, atau di ganti orderan nya. Harap sabar menunggu balasan chat Dari kami, chat di balas sesuai antrian. Terima Kasih, Happy shopping all☺ Follow juga IG @pgmta2_fashion #pgmta #pgmta2 #grosir #suplayer #olshop #gamissyari #khimarsyari #gamismurah #hijabcantik #dagelan #newfashion #olshopjkt #followme #olshopindo #trustedseller #olshopmurah #bestseller #grosirbaju #murah #kedaionline #kekinian #tanahabang #bajukekinian #bajuimport #bajucewek #import #mode #follow4follow #admint1st
👜 Soft Case Laptop 14" ( Jinjing Only ) - Ice Cream 💰 Rp. 120.000 🏠 Pertokoan Pasar Jumat Blok B15 No. 55-57 Purwakarta 📞 WA : 087879778218 ( NO CALL, TEXT ONLY ) 📞 BBM : 7D048FB9 Instagram : @tokoidola Facebook : Toko Idola 👩 Reseller Dropship Welcome . . #ootd #fashion #style #lokal #import #realpicture #tokoidola #pasarjumat #purwakarta #trustedseller #reseller #dropship #tas #dompet #kalung #tasdompetmurah #tasterbaruwanita #aksesoriswanitaterbaru #allaboutfashion #jualanonline #onlineshopindo #instagood #instanesia #instagrampurwakarta #purwakartahits #purwakartatoday #purwakartaistimewa #purwakartakeren #amazingpurwakarta
Suka sangat colourful ni. Lagi lagi ruffle2 macamni. Macam feeling2 garden gituuuuu. Youallss semua takut try colorful? Jangan takut, colourful ni buat kita jadi berani, dan buat kita yakin dengan diri kita sendiri. So apa lagi? Youalls try aje bubuh bawah baju yang kosong tu dengan ruffle ni. add on pulak guna tulle kami. Memang meriah kalini. try it guysss! Online order: www.wasap.my/60123847435 Alamat: 42-3 Jalan 27/70A Desa Sri Hartamas 50480 Kuala Lumpur Waze LBRS Hartamas (Dekat Starbucks dan Pelita Desa Sri Hartamas) #Pleatd #pleatd4layer #tulle #tulle lembut #beads #jahitmanik #resinmatte #jahitmanik #jahitmanikbaju #shawlbeaded #beader #beading #trustedseller #milkybeads #designertrimming
PROMOSI PENGSAN KAW2! . 💨Nak beli Dyxy Cosmetic tapi nak pakai segera? 💨Tak nak tunggu abang pos hantar ke rumah? 💨Tak sabar nak try produk Dyxy? 💨Nak cepat2 dapatkan harga offer sebab takut offer tamat? Jom whatsapp sy cepat sebab kita boleh COD sampai depan rumah, tempat kerja, sekolah atau kat mana2 je awakkk 😍 . Ada OFFER lagi ni tauuu 😘 . FREE COD • COD SETIAP HARI • Whatsapp : 016-2454993. . 👉 COD AREA :- 🚗Klang 🚗Serdang 🚗Subang Jaya 🚗Putrajaya 🚗Cyberjaya 🚗petaling Jaya 🚗Kuala Lumpur 🚗Bukit Antarabangsa 🚗Wangsamaju 🚗Setapak 🚗Ampang 🚗Cheras 🚗Gombak 🚗Batu Caves 🚗Damansara 🚗Bangsar 🚗Puchong 🚗usj 🚗sungai Buluh 🚗Bangi 🚗Kajang 🚗shah alam 🚗Banting #dyxycosmetic #bccream #kulitflawless #tanpabedak #jimat #trustedseller #dyxy #cosmetic #produkhangat #sayajual #nakcantik #teamdyxy #promosi #offer #sale #freegift #setcombo #bycreambydyana #testimonidyxy #foundation #teamfl #teamfarehan #teamkepok2 #cod #coddyxy #dyxykl #dyxyselangor #dyxybangi
Fungsi LUFF❤SKIN BOOSTER:- ❤Fungsi utama adalah Mencerah dan memutihkan kulit wajah dan badan secara semulajadi ❤ Menjadikan kulit kusam bertukar wajah berseri-seri & glowing ❤Bantu menjadikan tona kulit lebih sekata, glowing dan melembabkan kulit ❤Bantu atasi masalah jerawat , Memudarkan parut kesan dan mengurangkan white dan black head ❤Sangat bagus untuk Menghilangkan jeragat terlampau ❤mengurangkan kesan sunburn, mengurangkan kedutan dan tanda penuaan ❤Bantu menghasilkan kolagen dalam badan ❤Bantu menggantikan tisu rosak dan sembuhkan luka ❤Bantu tingkatkan imun tubuh ❤Menghilangkan kehitaman ketiak, hitam celah peha, dan juga menghilangkan rekahan tumit ❤Menganjalkan, mengecilkan liang roma & pori terbuka ❤Sesuai untuk ibu yang menyusu dan dapat memberi vitamin kepada bayi ❤Serta mencerahkan kulit bayi yang menyusu badan ❤Sesuai juga untuk ibu mengandung 6 bulan ke atas . . Cepat2 lekas Order uolss http://www.wasap.my/60126744707 . . #LuffiyaSkincare #LuffSkinBooster #putih1badan #LuffiyaSkincareBangsar #LuffiyaSkincareKualaLumpur #StokisLuffiyaSkincarePantaiDalam #skincareno1 #kkmproduction #trustedseller
#testimonideina Tengok akak kita nie. Sekarang dah kurus sekali kulit pown makin cerah & lembut jer. Cik suami pown puji makin cantik sekarang.. korang tak nak ker suami puji? . . Kelebihan Jus Deina : ✔ MELANCARKAN HAID YANG X TERATUR ✔ MENURUNKAN BERAT BADAN ✔ MENGEMPISKAN PERUT BOROI ✔ MENGAWAL SELERA MAKAN ✔ 5x MEMBAKAR LEMAK DEGIL ✔ BUANG TOKSIN DALAM BADAN ✔ KECILKAN PEHA DAN PINGGUL ✔ TAK PERLU BERLAPAR DAN BERSENAM . . Korang tak nk ke suami puji makin kurus & makin cantik? Cepat2 whatsapp "DIENA" ke 01121691200 sekarang. Tekan link di bio. . . #deinaslimaxjuice #slimaxfruitjuice #deina #kurusdalam14harijer #perutkempis #gemuk #selalulapar #takperluberlapar #takperluberdiet #takperlubersenam #masalahkegemukan #obesiti #periodtaklancar #pehabesar #lenganbesar #perutbuncit #freepostage #pospercuma #trustedseller #awetmuda #kuruscepat #tanpabahankimia #sembelit #lawas #juskurus #juspencairlemak #kurussihat #kuruscantik
🙏Grosir Only !! NB: satuan silahlan CP Admin! Untuk seluruh customer pgmta2_syari, info harga, pemesanan Dan detail barang dapat menghubunggi CP Admin 0822 6834 5034 (wa) No call, message Only! Barang terupdate Dan termurah. Melayani pengiriman dalam Dan luar Negri Untuk Customer yang order Dan sudah di total, Harap Transfer segera! Transfer terlambat akan kehabisan barang. Bagi yang transfer diatas jam 2 sore, ikut pengiriman Hari berikutnya, itupun jika stocknya masih ada, bagi yang kehabisan stock barang, kita akan refound uang kembali, paling lambat 1 Hari setelah transfer. Resi akan diberikan setiap malam di Hari pengiriman. Mohon perhatian !! Bagi customer yang tidak berniat order, tolong jangan minta di keep barang!! Kami hanya melayani customer yang serius order. Kami tidak pernah memaksa untuk order, tapi mohon pengertiannya, Jika sudah order admin akan lansung memberikan totaln nya, itu berarti pesannya sudah di kepp Dan harus segera di Transfer. Fixed Order sis!! Kalau sudah di total tolong jgn di cancel sepihak ya, atau di ganti orderan nya. Harap sabar menunggu balasan chat Dari kami, chat di balas sesuai antrian. Terima Kasih, Happy shopping all☺ Follow juga IG @pgmta2_fashion #pgmta #pgmta2 #grosir #suplayer #olshop #gamissyari #khimarsyari #gamismurah #hijabcantik #dagelan #newfashion #olshopjkt #followme #olshopindo #trustedseller #olshopmurah #bestseller #grosirbaju #murah #kedaionline #kekinian #tanahabang #bajukekinian #bajuimport #bajucewek #import #mode #follow4follow #admint1st
Pernah x korang pakai mekap tapi lepas 2jam mekap dah bercapuk dah xcantik dah 😫😫 . Kulit pun makin hari makin kasar nak mekap pun susah 😪😪 . Jom sis kongsi rahsia mekap kekal cantik glowing walaupon pakai mekap lebih 8 jam 😍😍 . Berminat❓WS 📲📲📲 Ws admin karim 01131781580 . #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazaarpaknil #bazaaronline #lokalah #visitmyig #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysia #selangor #kualalumpur #sgbesi #cantik #wanita #putihgebu #jerawat #kulitkusam #jeragat #flawless #sayajualkosmetik #jualkosmetik #kosmetikmurah #kosmetikkorea #gojesssmojesss #gojesssmojessskotabharu #gojessmojesskelantan #trustedseller #trustedshop #drkkosmetikmurahsokmo
Mainan Anak - Crazy Speed Racing Rig Truck Kontainer Contruction Heli Idr,:85.000 Description produk: Mobil mobilan sebuah truk pengangkut mobil dan alat berat. Terdiri dari : - Truck Kontainer - Truk Roller - Truk Pencapit - Mobil Formula - Helicopter Terbuat dari plastik dan dengan sistem push and go mobil dapat berjalan sendiri setelah di tarik. Dimensi : 33 x 6 x 15 SMS & Whatsapp : 08119233100 LINE : clarastefani Mainananak #arlettashop #jakarta #trustedseller #onlineshop #mainananakmurah #littlehelperset #cleaningset #mainanicecream #candyshop #tokomainan #mainananakcewe #sweetshop #hellokitty #doraemon #tokomainan #jualanmainan #kitchens #boneka #bonekamurah #bonekatayo #alattulis #alatsekolah
💜Stilla- Eye for Elegance💜 ------------------------------- ▪️RM25▪️ ------------------------------- To purchase, Screenshot 📸 & DM 📥 --------------------------------------------------- #sayajualmurah #shoppingonline #trustedseller #stylo #meletop #murah #trustedseller #meletop #goodquality #sayajual #berkualiti #kkcityonlineshop #sabahonlineshop #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #hargaborong #makeupborong #makeupborongmurah #pemborongmakeupmalaysia