#trowback 935.226K Posts

#trowback #peace jangan turun✌✌✌✌
mama yang selalu sabar dalam merawat menjaga dan menyayangi sampai terakhir mengantarkan ku ke imam yang baru, mama yang slalu menutupi semua masalah karena ga mau anaknya sedih, miss you mom kangen banget #trowback
สวัสดีเช้าวันอังคารค้า สาวๆคนไหนเคยเสียบโทรศัพท์ไว้ในกระโปรงแบบนี้บ้างไหมค้าา เห็นแล้วคิดถึงสมัยเรียนเลยใช่ไหมหล่าาาา ☺️☺️ #ooohmycases #iphonecase #simsoncase #goyardsimsoncase #luxurycase #trowback #childhoodlife
Pengen pingsan pas liat2an ma @siwon1987 #siwon waktu itu 😂😂😂😂😂🇰🇷🇰🇷🇰🇷... #trowback
#mysengetipin request bunga.. Untuk hri persaraan guru besar.. . "adik nk bunga merah, adik suke merah.. Adik taknk wrne lain" . Terhasil lha, 3 kuntum rose felt merah + pillow talk (cukup lha tu 😝) #muhammadadamdanielzakaria #8yearsold #rosefelt #pekanpahang #trowback #bungatakkanlayu
Nephew n niece be like ..haha.. #morningworld #trowback
Aftr a lomg tym getting into formal..... Just being official is great........ #trowback Bechind the lens:Goutham Sai Ramisetty
Jadi itu pacar kamu😮??. Hhm kirain hadi chiki *snake500an 😂😂💩 Jan 2017 #trowback #yellow #ketekesu #toraja #braggie #visittoraja
Kita adalah cerita yang tak pernah usai.... Seperti deburan ombak yang terus menggelora menghantam kerasnya bebatuan dan lepas dibibir pantai. #trowback #memories #stories #lovefate #saiwanswimmingshed #instagrampier #landscape #waves #hongkongview #missit
Ver a linha do horizonte me distrai #bw #trowback
#trowback 2014 😍🎉 OTRAVEZ Feliz cumpleaños amiguita ❤️ Nos espera un súper fin de semana 🎉💥💃🏽 #luneskuerei
ini om' Ariif Elpamaa 😎 dia tuh om' yg paling jaiiilll bangett 😤 meski aku udah teriak teriak sampe nangis, dia ngga akan berhenti sampe dia bener" ngerasa puas ngegodain aku 😌😌 😭😭 •• tapii ,, dia juga baik & sayyankk banget sama aku 😍 dan selalu ngangenin aku yg menggemaskan & lucu ini 😚😚😄😄😜✌ . Saayyaankk om' aiiip ❤ . . . . This is my best uncle, where is your best uncle ?? . #trowback
Aku berterimakasih banyak kepada waktu, telah menjadikan aku satu dari sekiannya mereka. Mereka: yang jadi Co Ass ini itu. Jadi asisten dosen. Jadi asisten lain ini itu. Kalian, bagian dari hal yang selalu aku semogakan. Semoga kita selalu diberi sehat. Semoga kita diberi kelancaran. Semoga usaha kita, capeknya kita, berkah. Terimakasih, untuk menjadi teman yang tau seperti apa aku. Terimakasih untuk menjadi teman yang tidak pernah memutus pertemanan. Terimakasih, untuk bersedia menjadi teman seperjuangan. TA demi praktikan. Lari sana sini demi praktikan. Ninggal tugas dan laporan praktikumnya sendiri demi acc praktikan. Terimakasih, untuk menjadi teman berproses, teman curhat, teman ghibah, temen makan di lab, temen pas digodain hantu di lab, temen heboh. Kalian temen yang ter-ter! Kita bukan lahir dari rahim yang sama, tapi kita keluar dari Laboratorium yang sama. The Big Assisten Ichtyologi! 🐙🐟🐡 . . 📍RIF Photography -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --. #trowback #trow🔙 #like4like #likeforlike #likeforfollow #mahasiswa #mahasiswamlg #mahasiswabrawijaya #mahasiswatingkatakhir #instagood #instalike
Aku ingin kita tetap menjadi kita, 2 orang yang terus saling memahami dan memilih untuk bertahan tanpa pernah ingin pergi • • • #trowback #anniv6years
Ini kapan??? 😀😁 #trowback #pernahkurus #masalampau
She did it! Selamat calon anak esempe😘 #trowback #ujiannasional2017
How i missed my old long hair.. oh rambut cepat lah panjang😂😂 #hair #trowback #tbt #longhair #style #girls #selfie #skinny #pose
Left --> then Right --> now The first picture is from the day i met Flora for the very first time. I had been visiting ragdoll breeders from all over the country for weeks when my dad found this lovely breeder (ironically ) not too far from home. All the other breeders i visited had lovely kittens but every time something felt 'off'. Like the kittens were super scared of humans, or their breeder didn't do al the testing on (both) parents. No matter how badly i wanted a kitten, i decided i should have the patience to find a trustworthy breeder who could give me a healthy, socialized kitten. The breeder my dad found only had sealpoint kittens when i called (and i really wanted a bluepoint midded) but i decided to check it out anyway and take a seal point kitten. I made an appointment with the breeder and after an hour chatting i picked a seal point kitten, when the breeder told me she had a little bluepoint kitten upstairs 'if i would like to see that too?'. YES!! When she came back she put this little fluffy white furball on my lap and i was sold😻 Do i regret not taking the seal point? Yes and no. I would not want to miss Flora but i do regret not taking one of the other kittens as (steph) sibling for Flora. On the other hand those sealpoint kittens all were adopted in pairs (with their siblings) so i'm happy for that. Unfortunately Flora was the only one in a litter but i will definitely get a brother or sister for her soon. I'm planning to move to an actual house with a garden and as soon as i have more clearness about that, i will get another kitten. It will be much more fun for Flora. When i got her i did not work as much as i do now and i really feel guilty for that sometimes 😔she's not unhappy or lonely but i think she will really like a feline companion as she is super social 💕☺️ soon!! Hopefully 🙏🏻 #blueeyedcat #bluepointragdoll #thenandnow #trowback #timeflies #growingup #ragdollkitten #ragdoll #memoires #mystory #cat #kitten #memories #love #future #kittycat #lovelycat #petsagram #mypet #mypetstory #cutiepie #timegoestoofast #tuesdaythoughts #philosophy #hakunamatata
#trowback to the crazy days😂😂😂
Puppy have LUCKy #pedgoals #trowback @joneth marie algar 📷 @bridgetcamayra25