#travelpic 2.211M Posts

According to Maori legend, Aoraki and his three brothers were on voyage around Papatuanuku when their canoe was stranded after hitting a reef in the ocean. Aoraki and his brothers climbed on the top of their canoe when the cold south wind froe them and turned them into stone. Their canoe became New Zealand's South Island and the tallest brother, Aoraki, became the highest peak. His brothers and crew became the other mountains of the Southern Alps. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #nz🇳🇿 #newzealand #bestintravel #travelblogger #travelnewzealand #travelpic #letsgosomewhere #purenz #newzealandvacations #destinationnz #newzealandguide #nzgeo #welltravelled #discoveryourselfhere #WSEtravel #mtcook #aoraki #naturephotography #mountainslovers #mountains #nationalpark #beautifulearth #nature
The Undara Lava Tubes in Northern Queensland looks unreal 👍. 📷 via Undara Experience.
Delft, Holland • Netherlands 🇳🇱 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📍Delft Afternoon • Spring 2017 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ • Home of Vermeer, and many other fine people of Holland • My website is now live! Follow link in bio..tons of free travel tips • ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 💥mywildvoyages.com💥 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📸 @my_wild_voyages .............................................. •Encouraging others to travel• •These are My Wild Voyages• 🗺🛩 🇳🇱🎨🌍 ✈️🙋🏻‍♂️👨🏼‍🎨❤️ ................................................ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #travel #travelphotography #mywildvoyages #traveler #nomad #vagabond #nomadlife #travelgram #traveltheworld #travelblogger #travelpic #instatravel #voyage #igtravel #igtraveler #worldtravelpics #peace #love #photooftheday #backpackeurope #backpackerlife #digitalnomad #wanderlust #wander #vermeer #holland #netherlands #artist #delft
Follow us for more amazing photos @travelguru24 Tag a friend you would like to see this...
Diciembre es mi epoca favorita por muchas razones, tengo una lista enorme 😂 Es Navidad 🎅(soy fanatica de la navidad) es mi Cumpleaños 🎂 el clima es perfecto 🌞 dias soleados con viento y noches estrelladas ✨ tardes perfectas para ver atardeceres 🙌😍🌅 hay mas dinero 👏 y la mayoria de las personas andan felices 🤗😀 . . . . . . #sunset #sunsetfire #beachlover #beachtraveler #beach #sky_marvels #sea #ocean #sunsethunter #igbeach #panama #thisispanama #paradise #wanderlust #wonderfuldestinations #explorer #photographylovers #travelpic #travelblog #travelers #travelgram #travelguide #bloggers #travellife #igsunset
NGOPI DI MANA HARI INI? Ada salah satu alternatif tempat ngopi yang asik banget niiiy... Armor kopi namanya. Berlokasi di dekat Hutan Lindung Ir H. Juanda, Bandung. Ditingkahi oleh angin gunung sepoi2, enak banget menikmati kopi di tempat ini. Banyak pilihan makanan ringannya. Dan yang ga kalah penting adalah pemandangan yang disajikan adalah bukan jemuran tetangga. INI PENTING! Krn bbrp kali sempat pergi k coffee shop dgn konsep yg serupa, pas lihat pemandangan di sekeliling ternyata jemuran tetangga... 😭😭😭 . Terus apa sih yang bikin tempat ngopi baru di Bandung yang bernama Arabika Multi Origin atau disingkat Armor Kopi ini dalam waktu singkat berhasil menjaring banyak orang untuk datang ke sana? Jawabannya sederhana. Sebenarnya konsep design ruangan Armor kopi sederhana sekali yaitu berupa rumah kayu dengan ornamen dominan kayu dan kaca semuanya, namun di sini nih uniknya. Konsep rumah kayu dan kaca ini membawa kesan hangat ditambah pula dengan green di sekelilingnya. Menikmati kopi dan kudapan serta dapat bonus pemandangan indah lengkap dengan angin sepoi2 beraroma pinus... siapa yg ga bisa ngebayanginnya, langsung aja meluncur... Alamat? Cek d google aja yaa... 💗💗💗💗💗 (19/11/17/abt1015) . . . . . #kopi #kopiindonesia #bandung #dago #coffee #coffeelovers #instagram #instagramindonesia #instalove #instatravel #travel #travelpic #traveladdict #travelporn #wanderer #picoftheday #smartphonephotography
현지인 10%, 외국인 90% 정도의 비율인 카오산로드. 길거리에서 클럽음악에 다같이 춤추고 어울러져 노는 홍콩의 란콰이펑 불금과는 또다른 불금. 꿀잼!!!! 🎤🍻😁👍 #카오산로드 #khaosanroad #태국 #방콕 #타이 #thailand #bangkok . . #데일리 #일상 #daily #instadaily #여행이좋다 #여행에미치다 #travelgram #travel #trip #travels #travel #여행 #여행스타그램 #여행이야기  #instatravelling #instatrip #instatravels #travelholic #travelpic #travelphoto #태사랑