#tolongdengar 7.593K Posts

Adakah kau akan masih percaya dekat aku? #tolongdengar #td ⬇⬇Tag Sahabat Anda⬇⬇
Bahagiakan mak ayah kita dulu, baru fikir pasal orang lain #tolongdengar #td ⬇⬇Tag Sahabat Anda⬇⬇
Siapa yang pernah kena macam ni. Sakit gila rasa dia kan? #tolongdengar #td ⬇⬇Tag Sahabat Anda⬇⬇
Orang yang bersabar ni tak pernah rugi. Siapa setuju? #tolongdengar #td ⬇⬇Tag Sahabat Anda⬇⬇
Korang ada tak tiga tanda tanda friendzone ni? #tolongdengar #td ⬇⬇Tag Sahabat Anda⬇⬇
Best bila kita tahu ada orang yang care pasal kita #tolongdengar #td ⬇⬇Tag Sahabat Anda⬇⬇
Iman tu yang kita kena sentiasa jaga #tolongdengar #td ⬇⬇Tag Sahabat Anda⬇⬇
@tolongdengar - Jangan lupa untuk berdoa semoga jumpa jodoh cepat jugak #tolongdengar #td ⬇⬇Tag Sahabat Anda⬇⬇
Ibu dan ayah kita sudah semestinya 😘 . ✅ Tag sahabat korang
Moga hati kita ni kuat untuk hadap macam macam dugaan #tolongdengar #td ⬇⬇Tag Sahabat Anda⬇⬇
Perempuan ni cara nak faham dia lain sikit. #tolongdengar #td ⬇⬇Tag Sahabat Anda⬇⬇
Nak buat jahat jangan ajak orang lain #tolongdengar #td ⬇⬇Tag Sahabat Anda⬇⬇
Apa yang kita inginkan tidak semestinya kita akan dapat #tolongdengar #td ⬇⬇Tag Sahabat Anda⬇⬇
Siapa sayang nak buang resit? #tolongdengar #td ⬇⬇Tag Sahabat Anda⬇⬇
@Regranned from @tolongdengar - Kelebihan masjid Baitulmaqdis #tolongdengar #td
Jika marah tidak menghina, bila cinta memuliakan Bersabarlah . . #tolongdengar
Siapa macam ni juga? Sila komen. #nakluahsikit #mudahterhibur . . ✅ Tag sahabat anda ✅ Like kalau korang setuju
Moga moga kita dijauhkan dari sifat dengki dan membenci orang lain #tolongdengar #td ⬇⬇Tag Sahabat Anda⬇⬇
Perempuan buat apa lama lama dalam toilet. Ada sesiapa boleh bagitahu? #tolongdengar #td ⬇⬇Tag Sahabat Anda⬇⬇
Kadang kadang menang susah nak lupakan seseorang. #tolongdengar #td ⬇⬇Tag Sahabat Anda⬇⬇
Sebab apa perempuan jadi macam ni ye, cepat betul ubah fikiran? #tolongdengar #td ⬇⬇Tag Sahabat Anda⬇⬇
Bestfriend forever. Tag sahabat korang kat bawah 👇 #nakluahsikit #mudahterhibur . . ✅ Tag sahabat anda ✅ Like kalau korang setuju
Ada lagi ke orang yang macam ni sekarang? #tolongdengar #td ⬇⬇Tag Sahabat Anda⬇⬇
@tolongdengar - Korang dah bersedia ke kalau jumpa ajal dulu? #tolongdengar #td ⬇⬇Tag Sahabat Anda⬇⬇
Siapa yang cari pasal dengan kirang, kasi kena dengan selipar ni. Boleh koma 3 bulan #tolongdengar #td ⬇⬇Tag Sahabat Anda⬇⬇
Kebanyakkan orang akan pandang rupa je sekarang ni #tolongdengar #td ⬇⬇Tag Sahabat Anda⬇⬇
Korang pernah tak bersyukur dengan apa yang korang dapat? #tolongdengar #td ⬇⬇Tag Sahabat Anda⬇⬇