#thejunniskincare 13.833K Posts

Kenapa nak tunggu lama2 nak ambil masa utk putih?? πŸ’πŸ€” . πŸ‡ apa kata korang cuba #putihkorea πŸ˜ƒ lepastu korang tengok sndiri mcm mna hasilnya.. 😊 tentu korang puas hati nnti. . πŸ‡ apa yang specialnya #putihkorea nih bole buat kulit muka korang putih gebu seawal 7 hari je taw😍.. . πŸ‡ yang penting korang perlulah banyakkan minum air suam kerana dengan itulah korang akan dapat hasil dengan lebih cpat . πŸ‡ so tunggu ap lagi syg2, jngn lpaskan pluang lagi.. Jom cpat2 grab sebelum terlambat nnti mnyesal plak.. πŸ˜ƒπŸ˜ƒ . . . . #thejunnipinkishwhite #thejunniskincare #thejunnilovers #putihkorea #uum #ptss #unimap #teamputihkoreafiqah To order whatsappπŸ“² 019-5606291
Negara kita sekarang tersangat lah panas & bahang. OLEH ITU KAMI NAK INGATKAN PADA SEMUA PENGGUNA #thejunniskincare jangan simpan / letak #thejunnipinkishwhite atau #TheJunniMAYLA pada suhu yang panas / terdedah dengan cahaya matahari yaaaa! letak pada suhu bilik / toilet/ tempat sejuk sahaja okay? πŸ˜‰ Jaga lah skincare seperti uols jaga diri sendiri. Bila skincare tak dijaga dengan betul, sebagai contoh bila uols letak skincare uols pada tempat yang kotor atau berhabuk, perkara ini akan menjadi effect pada muka uols. TAKE NOTE yaaa! 😘 . To Order or Question:- πŸ“² Whatsapp sis: 0175451126 NO DM. TQ #thejunniMAYLA #thejunni #Thejunnipinkishwhite #Nomercury #BersihSelamatSuciHalal #pinktumblr #produkkecantikan #instagram #lawak #lawakhambar #lawakking #lawakkerder #neelofa #fattahamin #selenagomez #justinbieber #pinktumblr #bebasmerkuri
πŸ‘‰ nak cantik tak perlu beli mahal2... . πŸ‡ - dengan #putihkorea , korang bole dapatkan kulit yang cantik gebu macam korea😍. Tak menyesal lah kalau korang dah cuba #putihkorea . Sebab dengan #putihkorea je kulit korang yg bermasalah pon bole hilang.. Lpas nih sesiapa yang berjerawat , kulit kusam, parut jerawat lagi2 yg tgh nak putihkan kulit saya suggestkan korang bole cuba #putihkorea 😘😘😘 . πŸ‡ Mesti korang tak menyesal.. Terus falling in ❀ gitu... πŸ˜ƒπŸ˜ƒ 🌼 🌼 #thejunnipinkishwhite #thejunniskincare #thejunnilovers #putihkorea #UUM #unimap #ptss #teamputihkoreafiqah To order whatsapp πŸ“² 019-5606291
Korang tau tak apa tu The Junni Pinkish White ni punya kebaikan...yang pertama nya tidak akan buat muka korang mengelupas..yang kedua nya sangat sesuai untuk semua usia...yang ketiga TJ tidak ada mengandungi merkuri.. dan sekiranya korang tidak pakai sehari pun tidak akan menjejaskan apa2 pun muka korang...kalau korang nak tahu juga...dulu kulit muka cece ni sangat kering..tapi selepas cece menggunakan The Junni PInkish white ni muka cece dah okay...lembap sentiasa,, kalau diusap tu rasa sangat lembutt!!! Kalau korang nak tahu...cece selama ni pun fikir betul ke tidak ada merkuri...tapi setelah cece tanyak orang yang menggunakannya...memang betul kebanyakkan diorang cakap The Junni memang terbaik...sekiranya korang nak order korang bolehlah DM cece atau Whatsapp cece...cece akan replay secepat yang mungkin . . WHATSAPP:0128726345 . . . #THEJUNNISARAWAK #THEJUNNIKUCHING #TJCODKUCHING #THEJUNNISKINCARE #NOMERKURI #NOBREAKOUT #THEJUNNIHQ
Assalamualaikum..😚 Alhamdulillah.. Masih tidak mengecewakan..πŸ˜ƒTak sangka customer btul2 puas hati bila pakai produk dri The JunniπŸ˜‡. Daripada tak tahu nak pakai apa, sekarang dah jumpa The Junni terus tak cari lain dah..Sebab apa??Sebab The Junni memang terbaik πŸ‘πŸ˜ 🌼 🌼 🌼 #thejunnipinkishwhite #thejunnilovers #thejunniskincare #putihkorea #maylaadvance #maylaskincare #normalset #makeupkit #UUM #ptss #unimap #teamputihkoreafiqah 🌼 🌼 To order : πŸ“² - 019-5606291
Assalamualaikum... 😚 Selamat pagi semua, . πŸ‡ hari ni jangan lupa doakan yg baik2, sedekahkan doa buat ibu bapa kita kalau nak berjaya dan murah rezeki.. 😘 . πŸ‡ Haa macam biasa uoollss πŸ˜ƒ meh kemam2 dulu #putihkorea πŸ€— ,yang bestnya lelaki pon boleh kemam2 jgk tau #putihkorea ni jangan jadi malas ye uolss πŸ™… nak cantik knelah berusaha.. πŸ‘Œ . πŸ‡ So uolss knapa tunggu masa yg lama untuk putih?? πŸ€” okay jangan buang masa..meh cuba #putihkorea 😍 anda akan mendapat kesan seawal 7 hariπŸ˜ƒ . πŸ‡ Tak percaya u guys sendiri boleh tengok macam mana hasil yang customer dapat 😘 Confirm siapa yang dah cuba pasti takkan menyesal bila dah pakai malah nak repeat order lagi taw.. 😍😍 . πŸ‡ Mehh grab cepat #putihkorea sebelum terlambat... πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ Btul2 jatuh cintaπŸ’ž klau dah cuba.. Tak percaya bole cuba dan jangan menyesal kalau tak cuba dari awal.. πŸ‘Œ #thejunnipinkishwhite #thejunniskincare #thejunnilovers #putihkorea #sunburn #flawless #glowing #uum #ptss #unimap #teamputihkoreafiqah To order : πŸ“² - 019-5606291
Tentu anda rasa risau dengan keadaan kulit muka anda sekarang ? Buntu memilih produk yang terbaik untuk kulit wajah? anda tidak mampu untuk memiliki produk yang bagus tetapi MAHAL harganya? Atau pun anda takut untuk menggunakan mana mana produk terutama local produk kerana diragui mengandungi MERKURI ? ya memang benar merkuri akan membuatkan kulit anda cantik berseri tanpa mengeluarkan sebarang jerawat semasa menggunakanya. TAPI pernah anda terfikir kesan merkuri selepas anda BERHENTI / TUKAR produk lain??? sekarang! Lupakan produk merkuri! Jom bertukar ke The Junni Skincare β€οΈπŸ˜‹ - ❀️ To Order:- πŸ“² Whatsapp: 0128726345 🌹 #tjcodkuching #tjcodsarawak #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #skincaretanpamerkuri #thejunnioriginal #thejunniskincare
Before & after wow tk wow 😍😍nmpk tk perubahan? Nak tahu ape cust ni guna ? Offcourse #thejunniskincare 😌 Jgn tungu lama2 mai ws utk lebih detail www.wasap.my/60137240510 #teamannaBillionare #agentthejunnijb #tjcodsingapore #tjcodpasirgudang #tjcodjohorbahru #caresaurces
Siapa yg kulit sensitif, kulit muka dah tebal dengan bahan kimia boleh guna cara ni untuk kikis masalah kulit wajah. Yang tgh rehatkan kulit sebelum tukar skincare pun boleh guna bahan ni untuk rawat kulit . . Madu anti bacteria dan anti microbial. Dengan kata lain mematikan bakteria jerawat. Madu boleh keringkan jerawat dan dalam masa yang sama melembapkan kulit. Kulit yang lembap boleh kurangkan kedutan . . βœ”οΈ MADU SEBAGAI PENCUCI MUKA Letak madu ditangan dan sapu dekat muka perlahan-lahan. Mula-mula akan rasa kesat tapi lama jelamaan madu tu akan cair dengan sendirinya. Kalau madu sgt lekit, boleh basahkan sedikit tangan dengan air. Bilas dengan air bersih . βœ”οΈ MADU SEBAGAI SKRUB Gosok muka perlahan-lahan dengan madu kerana kesat madu tu boleh tarik dan keluarkan kotoran. Bilas dengan air bersih . βœ”οΈ MADU SEBAGAI MASKER Sapu madu selama 30minit dan bilas dengan air bersih . Mudahkan? Selamat mencuba. Pastikan guna madu asli tau . . To Order:- πŸ“² Whatsapp: link at my bio πŸ“Œ Website: www.thejunni.com . . #thejunniskincare #trustedseller #allaboutthejunni #thejunnimalaysia #LoveTheJunniπŸ’•
Product the junni skincare 100% natural -muka tak mengelupas -muka tak pedih -tekstur krim yang lembut -bau buah-buahan -lulus kkm -halal Jadi kalau korang nak tahu macam mana nak berubah jadi cantik dan flawless dengan bahan-bahan yang natural, jangan tunggu lagi . . To Order:- πŸ“² Whatsapp: link at my bio πŸ“Œ Website: www.thejunni.com . . #thejunniskincare #trustedseller #allaboutthejunni #thejunnimalaysia #LoveTheJunniπŸ’•
Assalamualaikum... 😚 Selamat malam semua, . πŸ‡ hari ni jangan lupa doakan yg baik2, sedekahkan doa buat ibu bapa kita kalau nak berjaya dan murah rezeki.. 😘 . πŸ‡ Haa macam biasa uoollss πŸ˜ƒ sebelum tido meh kemam2 dulu #putihkorea πŸ€— jangan jadi malas ye uolss πŸ™… nak cantik knelah berusaha.. πŸ‘Œ . πŸ‡ So uolss knapa tunggu masa yg lama untuk putih?? πŸ€” okay jangan buang masa..meh cuba #putihkorea 😍 anda akan mendapat kesan seawal 7 hariπŸ˜ƒ . πŸ‡ Tak percaya u guys sendiri boleh tengok macam mana hasil yang customer dapat 😘 Confirm siapa yang dah cuba pasti takkan menyesal bila dah pakai malah nak repeat order lagi taw.. 😍😍 . πŸ‡ Mehh grab cepat #putihkorea sebelum terlambat... πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ Btul2 jatuh cintaπŸ’ž klau dah cuba.. Tak percaya bole cuba dan jangan menyesal kalau tak cuba dari awal.. πŸ‘Œ #thejunnipinkishwhite #thejunniskincare #thejunnilovers #sunburn #flawless #glowing #uum #ptss #unimap #teamputihkoreafiqah To order : πŸ“² - 019-5606291