#syukurselalu 1.340M Posts

The perfect #senyum . Dalam usaha menjemput rezeki halal, kita manusia biasa sama macam yang lain. Syurga hanya diraih dengan ketaatan yang ikhlas kpd Allah.😢 Jangan bertuhankan wang ringgit. 😆Senyuman membuatkan kita kuat dengan segala ujianNya. 😁Kehendak Allah adalah yang terbaik untukku dan untukmu..❤ . #senyum #ikhlas #syukurselalu #bersyukur #semangat #islam
Acah² berani.. 😆 #liburandibandung #syukurselalu
🎤🎶Hitam manis hitam manis..yg hitam mnis..pandang xjemu..pndang x jemu...🎤🎶💃💃 Si hitam manis untuk si ensem boy mma.. #KekCokelatKukus #MmaWatSndiri # #Alhamdulillah #SyukurSelalu #
Bff Muaz...Hadhrami...tahniah anak2 soleh ❤ mama masa darjah 1 takde bff pun..hihi #tahniah #alhamdulillah #syukurselalu #proudmom #muaz #bff
Dear all USM alumni #alumniusm #syukurselalu
MASAM MASAM PEDAS!🍋🍋🌶🌶 Our new product {Sour 'Je} 😍😍😍 🔛 Sour Fruits + Lemon + Asam Boi + Cili Padi 😋😋😋 #anjungmbee #alhamdulillahrezeki #syukurselalu #newdessert #welcometoorder
Tahniah abang Mika dan abang Muaz ❤❤❤ Semua gambar dari hp baba sebab mama tak dapat datang #alhamdulillah #syukurselalu #proudmom #tahniah #semogasentiasadalamlindunganAllah #anaksoleh #ingatAllahselalu
#Repost @kerepekbronisofficial ( @get_repost) ・・・ TERUS 🚀🚀🚀🚀🚀 . Salam magnet rezeki dan slmt pg.semoga Allah memberi rezeki yg melimpah ruah pd kita semua.Ameen🌸🌸🌸 . Semoga kita semua kaya berjaya,jutawan dunia akhirat.Ameen😘 . Jom join team #kerepekbronismalaysia👍🏽 . Hari ni mimie nk share pic cod dan postage #KEREPEKBRONIS pd agent2 dan customer2 smlm ptg🤗 . #KEREPEKBRONIS sentiasa ready stock utk anda semua💪 . Tqvm pd agent2 dan customer2 yg berurusan dgn mimie dan abg zack😍 . Untuk order & pertanyaan boleh klik jer kat bawah ni...senang...terus direct ke wasap.. . http://www.wasap.my/+60133452383/sayanakjadiagenKEREPEKBRONIS . #Syukurselalu #alhamdulillah #murahrezeki #UnlimitedCraziness #BRONIS #kerepek #kudapan #kerepeksedap #makanansedap #ajaib #kerepektrending #trending #bazaronline #bazaarpaknil #pemborongkerepek #viral #coverup #teamcoverup #coverupresources #coverupshop #rezekiglobal #sayajual #sayajualmurah #kerepekbronismalaysia @kerepekbronismalaysia