#sycod 539 Posts

Sunday supday β„οΈπŸ„ #naishsup #hokua #sst #sycod #flyhighsports #naishbenelux
Sunday waves are the best 😎 #longboard #sycod #sycodsurfteam #sst #cold πŸŒŠβ›„οΈπŸŽ…πŸ»
Sunny windsurfsession 😎🌴 #sycod #lichtzeebriesje #flyhighsports #windsurf
MACAM PERCAYA TAK PERCAYA JE πŸ˜‚ Segala puji bg Allah, syukur sgt2, dpt lg top agent utk kali ke 2, sepanjang hampir 6 bln menjadi Agent Sah Elysian. Tq tak terhingga pd en.somi,family tercinta, kwn2 serta leader & ahli team moe yg byk bg sokongan. Bkn la akk ni bz beno2 bizness ni sebb ada "Keutamaan lain & kerja hakiki yg perlu di utamakan serta d pertanggungjawabkan.. hanyalah part time semata2.. . Tapi Alhamdulillah setelah terjebak dgn Elysian ni, pakai dlu seterusnya setelah serasi & sgt berkesan & barulah mnjadi ejen, br tau rupanya ramai sgt d luar yg mencari produk natural, yg bertaraf antarabangsa yg Mampu Milik & Pasti Berkesan. . . So pd korang antara "yg mencari2" produk yg d syorkan oleh pakar kulit ni, piyem je akak utk info lanjut @ orde k πŸ˜‰ #topejenlg #miracleofelysian #tqAllah #produknaturalselamatdanberkesan
Zwerte pieeet wiedewiedeweeeed #sycod #sinterklaas #lelijkepaksjes
Proud of my surfteam πŸ‘ŠπŸΌπŸ’₯πŸ€™πŸΌ #surf #coldwatersurf #billabongeurope #sycod
RUBY SKINCARE SERIES UTK SEMUA, TAK MENGENAL USIA πŸ‘‰Hanya yg dah cuba tau kebaikannya, da try skali pasti repeat orde, tak kira mengenal usia pasti nak repeat orde jgk. πŸ‘‰ SET RUBY SKINCARE SERIES adalah set yg sgt sgt2 jimat.. knape?? Sebb dlm set ni lengkap mengandungi DEEP GEL CLEANSER, TONER, DAY CREAM & BRIGHTENING NIGHT CREAM +++free sample SERUM yg bernilai RM30. πŸ‘‰Hanya RM135 shj utk sekurang2nya 2Bulan. Sangat2 berbaloi bg produk yg bertaraf antarabangsa ni. βœ”Lulus KKM βœ”Kilang GMP βœ”Bebas bhn kimia yg merbahaya. KEBAIKANNYA??? Sgt2 byk kebaikannya..nnti akak cite lg ye πŸ˜‰ Utk info lanjut blh DM akak ye 😊 018 5733 858 #naturalproduk #skincareterbaik
Mrs iron ada 3 botol lg.. Pm klau akak2 nak ye.. #syjual #sycod
Risau bila jerawat naik? Lagi-lagi, time period jerawat makin menjadi-jadi naiknya.. Korang pun mula rasa down bila nak berhadapan dgn orang ramai . Nak pula yg bekerja diluar rumah . Mudah aje.... Korang hanya perluΒ Spray kan aje jerawat dengan Face Mist, tengok2 semalaman dah kering jerawat tu... FUNGSI UTAMA DYXY FACE MIST GREEN TEA : Menghilangkan jerawat halusWajah lebih segar & glowingKesan melecet sembuhKulit semakin lembab & tiada lagi masalah kulit keringFace Mist dari DYXY ni bukan sebarang face mist, ia mengandungi mineral yang sangat bagus untuk kulit muka. Selalu kaum wanita ni kalau guna mekap, takut tumbuh jerawat kan? Tapi dengan DYXY Face Mist, ia akan dapat melindungi kulit korang dari jerawat & juga masalah kulit kusam. Dia punya effect glowing tu pulak buat kita rasa macam tak nak berenti dari belek muka kat cermin. βœ” RM40 SHJ #codmanjungsitiawan #codmanjung #greentea #mist #dyxymurah #syjualonline #sycod #codutm #codkangkarpulaijb #codjb
DYXY SET hanya RM140 SHJ πŸ’―muka flawless beb πŸ’―tahan sehingga 8jam βœ”jom order sekarang βœ”BC CREAM #codmanjungsitiawan #codutm #codmanjung #dyxymurah #wajahflawless #syjualonline #sycod #jomcantiksama2
See you next year πŸ˜β›΅οΈπŸŒ§πŸŒˆ #sycod #nacra #catamaran
Job done. See you in six months.πŸ‚πŸŒ€πŸŒŠ
Siapa ckp elysian mahal??? Elysian x mahal tau, tp mampu milik.. tp KUALITI BERATUS2.. DeenaEmir akui sendiri, malah dah 2 x review fsl Serum Foindation Elysian ni.. Hanya RM60, InshaAllah mampu merawat jerawat, menutup parut, Ringan & selesa bila pakai sepanjang hari & setiap hari.. Malah mesra wudhuk & senang d cuci. Nak try, @ lebih info πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ Pm k.Noor k 😘 018 5733 858
Biasa tak bila guna foundation harini, Esok naik jerawat? . Guna foundation pagi. Bila tengahari dah berpeluh bercapuk satu muka. . Short cut untuk jimat masa nak elak muka capuk dan berminyak adalah, Serum foundation Elysian Cosmetic. Dah lah sapuan cantik. Bahan bahan semulajadi yang membantu mengurangkan masalah kulit wajah βœ”οΈ Kandungan Serum dalam foundation menjadikan foundation lebih mudah serap, mudah disapu pada kulit dan sesuai dengan warna kulit. βœ”οΈ Kandungan serum dalam foundation memberi perawatan pada kulit yang berjerawat, parut, sensitif dan kering. βœ”οΈ Bukan sekadar foundation untuk make up tapi membantu mengurangkan masalah wajah. βœ”οΈ Diperkaya dengan ekstrak pudina yang memberi rasa selesa, semasa make up. . βœ”οΈEkstrak pudina bertindak sebagai anti bakteria, anti fungi, anti keradangan. Membunuh bakteria punca jerawat tumbuh. βœ”οΈ Ekstrak pudina membantu mengatasi masalah jerawat dan kulit yang sensitif akibat tersalah guna produk. βœ”οΈ Mengandungi minyak argan. Untuk melembapkan kulit sepanjang masa dan membuat make up lebih fresh,glowing dan tahan lama. Tidak bercapuk. βœ”οΈ Minyak argan buat sapuan sekata dan tak bercapuk. βœ”οΈ Minyak argan juga kaya dengan vit E yang membantu menghilangkan parut parut degil di muka. βœ”οΈ Diperkaya dengan minyak biji aprikot yang sangat berkesan untuk menganjalkan wajah. βœ”οΈ Minyak biji aprikot juga kaya dengan VItamin C & E untuk mencerahkan dan membersihkan kulit wajah. βœ”οΈ Minyak biji aprikot membantu menghilangkan kedutan dan tanda penuaan pada wajah. βœ”οΈ Mengandungi kandungan Vit C dan E yang tinggi yang bersifat anti oksidan. βœ”οΈ Vitamin C dan E menghalang kulit dari sinaran UV. βœ”οΈ Vitamin E mengawal sebum dari mengeluarkan minyak secara berlebihan. Jelas tak kenapa Serum Foundation ni bukan sekadar foundation biasa? Tapi sambil make up sambil jaga kulit tau! . Nak make up sambil jaga kulit? Tak nak jerawat tumbuh lepas cuci make up? Dapkatkan Serum Foundation ini sekarang juga.
Set Terbaik. Rugi x try.. Hai k.noor agent elysian ipoh cni..meh knl2 dgn elysian πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ COD & POSTAGE πŸ“²http://www.wasap.my/60185733858 πŸ“²http://www.wasap.my/60185733858 πŸ“²http://www.wasap.my/60185733858 +freegift🎁 +free consultation πŸŽŠπŸ’–
#prokido's #sycod #odk 🐟🌊🐟