#sunburn 1.561M Posts

Latakia, northern Syria. Nice to see umbrellas on the beach instead of mortar craters. Send me here, please. I’ll be good. Promise. #resort #wanderlust #traveler #beach #ocean #sand #sunburn #travel #thriller #the_strong_shall_stand #usairforce #usforces #combat #syria #rebuild
Kaya kong tiisin ang init, masilayan lang ang iyong ganda. Kaya kong maghintay ng tamang pagkakataon maranasan ko lang muli ang sikat ng araw at puti ng iyong mga buhangin, marinig ang munting tinig ng iyong mga alon at masulyapan ang walang katulad mong kagandahan. Oh BORACAY! :) #baliktanaw #boracay #itsmorefuninthephilippines #whitesand #sunglasses #sunburn #suroyniErwin #missingboracay #ishallreturn #lifeadventure #chooselife
KHAS UNTUK KULIT BERMINYAK! . . Kesan kulit berminyak boleh hilang dengan cepat Boleh juga digunakan untuk sesiapa yang mempunyai kulit kombinasi Cuma dinasihatkan untuk guna 3 kali seminggu sahaja . . To order WhatsApp 0125053343 . . Harga : RM18 . . #byrahinspire #naturalingredients #naturalproduct #borong #murah #skincaremurah #malaysia #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #sunburn
Babalik ako kahit malayo, babalik ako dahil gusto ko, babalik ako... :) #baliktanaw #boracay #missingboracay #whitesand #kayak #sunburn #itsmorefuninthephilippines #suroyniErwin #lifeadventure #chooselife
KULIT CANTIK CERAH FLAWLESS BERMULA DARI DALAMAN. 💕 Dgn supplemen BW nie bukan jer dalaman awak jadi makin sihat, kulit awaak pun akan naturally jadi makin cerah peloles 👸✨ . . Apa tue BEAUTE WHITE COLLAGEN? 🔅Dikategorikan sebagai makanan tambahan (supplemen) 🔅Berasaskan HIGH GRADE COLLAGEN & ekstrak buah buahan antioksidan 🔅Dihasilkan dlm bentuk serbuk berperisa mixberries yg bolee dikemam terus tak perlu bancuh 🔅Sesuai untuk lelaki & perempuan . 🔅Fungsi BEAUTE WHITE mencerahkan & merawat masalah kulit tanpa perlu injection 🔅 BW jugakk boleh detokskan usus jadi tak perlu beli produk detoks yg lain sebelum consume Beaute White nie . . Nak cara yang selamat & sihat utk chantik peloles bolee start consume BW dari sekarang 👸 Dah hujung tahun nie takkan nak kulit kusam gelap jerr? Jom sistur tolong awak dapatkan kulit impian awaak 😘 . . FREE TIPS & GUIDE  Utk order bolee dm atau whatsapp sistur skarang 📱 #0163321309 #0163321309 #0163321309 #BWCollagen #beautewhitecollagen #cerahdalam5hari #putih #cerah #jerawat #parut #sunburn #kusam #eyebag
KULIT CANTIK CERAH FLAWLESS BERMULA DARI DALAMAN. 💕 Dgn supplemen BW nie bukan jer dalaman awak jadi makin sihat, kulit awaak pun akan naturally jadi makin cerah peloles 👸✨ . . Apa tue BEAUTE WHITE COLLAGEN? 🔅Dikategorikan sebagai makanan tambahan (supplemen) 🔅Berasaskan HIGH GRADE COLLAGEN & ekstrak buah buahan antioksidan 🔅Dihasilkan dlm bentuk serbuk berperisa mixberries yg bolee dikemam terus tak perlu bancuh 🔅Sesuai untuk lelaki & perempuan . 🔅Fungsi BEAUTE WHITE mencerahkan & merawat masalah kulit tanpa perlu injection 🔅 BW jugakk boleh detokskan usus jadi tak perlu beli produk detoks yg lain sebelum consume Beaute White nie . . Nak cara yang selamat & sihat utk chantik peloles bolee start consume BW dari sekarang 👸 Dah hujung tahun nie takkan nak kulit kusam gelap jerr? Jom sistur tolong awak dapatkan kulit impian awaak 😘 . . FREE TIPS & GUIDE  Utk order bolee dm atau whatsapp sistur skarang 📱 #0163321309 #0163321309 #0163321309 #BWCollagen #beautewhitecollagen #cerahdalam5hari #putih #cerah #jerawat #parut #sunburn #kusam #eyebag
"PUDING SUSU PEMBASMI WHITEHEAD NO 1 DI MALAYSIA!" . . Stress dengan masalah whitehead dekat celah hidung? Dah pakai apa pun still tak jalan jugak? Apa kata uollss cuba Milk Pudding Booster ni! . . Tekstur dia yang lembut seakan gel. Ditambah pulak dengan extra pure milk dan coconut oil yang buatkan kulit nampak lagi lembut dan halus seawal sekali penggunaaan! . . Milk pudding ni membantu membersihkan lagi muka korang sebersih - bersihnyaa sehingga ke liang pori tauu untuk nak elakkan clog pores. Pori tersumbat ni lah punca whitehead tanpa segan silu menumpang kat muka korang. 🙈 . . Yang mana jenis malas nak cuci muka lepas mekap, wajib ada satu milk pudding dalam handbag korang okay! . . WHATSAAP 012 7621562 untuk order okay. 💙
1st day melapor kerja..💞😊😘 hitam pn hitam la..😂 #sayadahkerja #haripertama #excited #blue #mustardyellow #missingyou #sunburn #happyday