#sunburn 1.536M Posts

. Apa yang boleh anda dapat dari QALLISTA SIGNATURE 1) Memutihkan & Mencerahkan satu badan 2) Melembutkan kulit Badan secara keseluruhan 3) Memutihkan muka dalam masa SEAWAL 4-7 Hari sahaja 4) Menghilangkan & memudarkan Jerawat 5) Menghilangkan & memudarkan Jeragat 6) Menghilangkan & memudarkan parut degil dan lama 7) Membuatkan anda sangat menyesal kerana tidak ambil dari dulu lagi 8) Membuat kawan2 anda puji anda semakin putih 9) Membuat anda bangga dengan diri anda . . QALLISTA SIGNATURE hebat sangat kerana => Mengunakan BAHAN SEMULAJADI 100% => Mengatifkan Colagen dalam badan dalam masa 2jam selepas makan => Mengunakan bahan aktif gluta original 100% . Untuk info details ttg #QallistaSignature boleh lihat d @qallistasignature . Untuk order, wassap ke 📲 016-7367829 #qallistasignature #flawlessscrub #qallistachocomask #shaqallistasignature #igshop #cerah #bazaarpaknil #whitening #igers #vcom #businessonline #malaysiaigshop #shop #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajualonline #visitmyigshop #iklan #international #masalahjerawat #brunei #singapore #sunburn
1 week since the launch of my new skin business with Rodan & Fields..and a successful launch party last night with this beauty @rodanfields_nsw such exciting times ahead, and absolutely loving this company and everything it has to offer. #rodanandfields #consultant #skincare #skin #regime #healthy #wrinklesbegone #antiaging #sundamage #beautiful #beautybiz #beauty #entrepreneur #letstalk #sunburn #help #champagne #success #changingskinchanginglives #change #work #workhard #workfromhome #sydney #australia #beach #northernbeaches #nsw
What an amazing place to call home ☀️
🍅 siapa Tak tahu kebaikan 🍅 ni.. selain utk makan uolls jugak boleh but masker... Fuhhhhh muka memang licin lepas masker tu..Kalau uolls keep buat masker kulit korang boleh jd pinkish taw... . TAPI kalau korang Tak nak renyah kt dapur uolls just blh mkn jer #twcputihdalammasa48jam.. senang.. bukan tomato je yg ada buah berries yang lain pun ada... . Kedai online cik fifa da bukak nnty uolls wassap jer cik fifa utk details.😘😘 . #thewhiteningcollagen #thewhiteningcollagensuriaroses #kulitcantik #kulitsihat #kulitputih #kulitgebu #flawless #cantik #comel #jelita #anggun #masalahjerawat #parutjerawat #masalahjeragat #sunburn #kulittaksekata #resdung #parutchickenpox #paruteksiden #nomerkuri #noparaben #antiaging #awetmuda #
Founder cantik rahsianye Losyen Mimy Beauty la.. dah x rahsia lagi dah.😘😘 Losyen Putih Gebu Semakin laris!! Jom baca ape yg menarik sgt losyen mimy ni.. . #losyenputihgebu mimy beauty: ✔️tidak melekit ✔️meresap terus ke dalam kulit bila disapu ✔️tidak berminyak / rimas bila pakai ✔️bukan jenis sapu2 terus putih (berkapur) ✔️100% kulit lembut serta merta ✔️kesan cerah seawal 3 hari ✔️melembutkan kulit yang kasar ✔️sekatakan tona kulit ✔️menjadikan kulit lebih sihat berseri ✔️atasi masalah kulit kusam ✔️sebotol tahan 2-3 bulan ✔️mengandungi kolagen yg tinggi ✔️sesuai untuk semua peringkat termasuk bayi . Untuk hasil lebih bagus, guna 2 kali sehari.. #losyen #losyenputihgebu #losyenputihgebumimy #vitaminc #losyenvitaminc #losyenvitamine #kulitlembut #kulitputih #kulithalus #kulithalusmulusputihberseri #losyensusu #losyenkolagen #losyenorganik #kulitberseri #kulitcantik #merawatkulit #merawatkulitkusam #parutbadan #sunburn #mimybeautypakarkulitanda
haa..cantik kan.. penggunaan yang kerap dapat merawat kulit dan mencantikkan kulit dari dalam.. cantik selamanya? Insha Allah.. 💕 Losyen Putih Gebu Semakin laris!! Jom baca ape yg menarik sgt losyen mimy ni.. . #losyenputihgebu mimy beauty: ✔️tidak melekit ✔️meresap terus ke dalam kulit bila disapu ✔️tidak berminyak / rimas bila pakai ✔️bukan jenis sapu2 terus putih (berkapur) ✔️100% kulit lembut serta merta ✔️kesan cerah seawal 3 hari ✔️melembutkan kulit yang kasar ✔️sekatakan tona kulit ✔️menjadikan kulit lebih sihat berseri ✔️atasi masalah kulit kusam ✔️sebotol tahan 2-3 bulan ✔️mengandungi kolagen yg tinggi ✔️sesuai untuk semua peringkat termasuk bayi . Untuk hasil lebih bagus, guna 2 kali sehari.. whatsapp kita cepat2.. click link kt bio /DM je kita.. 😘 #losyen #losyenputihgebu #losyenputihgebumimy #vitaminc #losyenvitaminc #losyenvitamine #kulitlembut #kulitputih #kulithalus #kulithalusmulusputihberseri #losyensusu #losyenkolagen #losyenorganik #kulitberseri #kulitcantik #merawatkulit #merawatkulitkusam #parutbadan #sunburn #mimybeautypakarkulitanda
Losyen Putih Gebu Semakin laris!! Jom baca ape yg menarik sgt losyen mimy ni.. . #losyenputihgebu mimy beauty: ✔️tidak melekit ✔️meresap terus ke dalam kulit bila disapu ✔️tidak berminyak / rimas bila pakai ✔️bukan jenis sapu2 terus putih (berkapur) ✔️100% kulit lembut serta merta ✔️kesan cerah seawal 3 hari ✔️melembutkan kulit yang kasar ✔️sekatakan tona kulit ✔️menjadikan kulit lebih sihat berseri ✔️atasi masalah kulit kusam ✔️sebotol tahan 2-3 bulan ✔️mengandungi kolagen yg tinggi ✔️sesuai untuk semua peringkat termasuk bayi . Untuk hasil lebih bagus, guna 2 kali sehari.. #losyen #losyenputihgebu #losyenputihgebumimy #vitaminc #losyenvitaminc #losyenvitamine #kulitlembut #kulitputih #kulithalus #kulithalusmulusputihberseri #losyensusu #losyenkolagen #losyenorganik #kulitberseri #kulitcantik #merawatkulit #merawatkulitkusam #parutbadan #sunburn #mimybeautypakarkulitanda
Awl pagi bg muka besar... Hahaha Assalamualaikum sahabat... #stillrock #chyksederhana #chykyuyui #jomkesekolah #jgnkecam #sunburn #mukahitam
Losyen Putih Gebu Semakin laris!! Jom baca ape yg menarik sgt losyen mimy ni.. . #losyenputihgebu mimy beauty: ✔️tidak melekit ✔️meresap terus ke dalam kulit bila disapu ✔️tidak berminyak / rimas bila pakai ✔️bukan jenis sapu2 terus putih (berkapur) ✔️100% kulit lembut serta merta ✔️kesan cerah seawal 3 hari ✔️melembutkan kulit yang kasar ✔️sekatakan tona kulit ✔️menjadikan kulit lebih sihat berseri ✔️atasi masalah kulit kusam ✔️sebotol tahan 2-3 bulan ✔️mengandungi kolagen yg tinggi ✔️sesuai untuk semua peringkat termasuk bayi . Untuk hasil lebih bagus, guna 2 kali sehari.. #losyen #losyenputihgebu #losyenputihgebumimy #vitaminc #losyenvitaminc #losyenvitamine #kulitlembut #kulitputih #kulithalus #kulithalusmulusputihberseri #losyensusu #losyenkolagen #losyenorganik #kulitberseri #kulitcantik #merawatkulit #merawatkulitkusam #parutbadan #sunburn #mimybeautypakarkulitanda
Losyen Putih Gebu Semakin laris!! Jom baca ape yg menarik sgt losyen mimy ni.. . #losyenputihgebu mimy beauty: ✔️tidak melekit ✔️meresap terus ke dalam kulit bila disapu ✔️tidak berminyak / rimas bila pakai ✔️bukan jenis sapu2 terus putih (berkapur) ✔️100% kulit lembut serta merta ✔️kesan cerah seawal 3 hari ✔️melembutkan kulit yang kasar ✔️sekatakan tona kulit ✔️menjadikan kulit lebih sihat berseri ✔️atasi masalah kulit kusam ✔️sebotol tahan 2-3 bulan ✔️mengandungi kolagen yg tinggi ✔️sesuai untuk semua peringkat termasuk bayi . Untuk hasil lebih bagus, guna 2 kali sehari.. #losyen #losyenputihgebu #losyenputihgebumimy #vitaminc #losyenvitaminc #losyenvitamine #kulitlembut #kulitputih #kulithalus #kulithalusmulusputihberseri #losyensusu #losyenkolagen #losyenorganik #kulitberseri #kulitcantik #merawatkulit #merawatkulitkusam #parutbadan #sunburn #mimybeautypakarkulitanda