#solemnization 458.276K Posts

Assalamualaikum! BERITA BAIK! Kini pihak kami Bumbong Photobooth buka cawangan di belah utara. Penang & Kedah. Sebagai sesi suaikenal, pihak kami mengadakan promo 4 hours service photobooth HANYA HARGA RM 1000.00 shj. TIADA CAJ PENGANGKUTAN. ••• Package termasuk :- ➡️ 4 hours Service ➡️ Unlimited Prints 2'x6' ➡️ FREE Guestbook ➡️ FREE Bookmark Photo Frame ➡️ Selection of Backdrop ➡️ Varities of Props ➡️ Free Customize Design ➡️ 2 crew on-site ➡️ Softcopy (original) ••• #bumbongproduction #photobooth #photoboothkedah #photoboothpenang #photoboothutara #photoboothmalaysia #malaysiawedding #weddingmalaysia #reception #solemnization #bumbongphotobooth #event #productlaunch #eventphotography #birthdayparty #sayajualservis #promnight #annualdinner #annual #dinner #pilihanpengantin2018 #pengantin #premiumphotobooth #instantprint #malayweddingguide
Guys, tahu tak kenapa anda perlu bertukar kepada Solotica-1 lens yang international dan terkenal dengan kuasa lens yang lembut ni? Haa sebab lens ni, yearly lens! So awak tak perlu nak tukar lens monthly, or quarterly 🙈 Kalau satu lens tu RM 50 (inc postage) x 4 (sebab setiap 3bulan sekali tukar lens) total dah jadi RM150 anda kena belanja 😂 Lebih baik anda beli Solotica-1 lens dengan satu harga yang berpatutan, dapat pakai setahun😍 Kan jimat gituwww! Colour dia pun cantik 🙈 RM 90 / PAIR EXCLUDING POSTAGE POWER DEGREE AVAILABLE INTERESTED ALREADY? WHATSAPP OUR ADMIN AT +601123433568 NOW! P/s: PLEASE NOTED THAT COLOUR OF LENSES MIGHT BE SLIGHTLY DIFFERENT DUE TO MODEL'S EYES AND PHOTOSHOOT LIGHTING #contactlens #softlens #wholesale #contactlenswholesale #lens #lenscantik #blueyes #trendingnow #slay #contactlensmurahmalaysia #contactlensmurah #contactlensshahalam #contactlenskl #contactlenswedding #wedding #engagement #solemnization #makeuptutorial #scarftutorial #tudungbawal #cottoncandyeyes #solotica1 #solotica1mel #soloticamel #solotica #hidrocor - #regrann
[SOLOTICA1 MEL] . "Best sangat lens ni , terletak elok pada anak mata. Warna dia natural light pun cun sangat ! , agree memang 💯 selesa. Jimat 1 year 😍" . . Customer pun setuju dengan quality lens dan kecantikan Solotica1 lenses 😍 ✅💯 pilihan terbaik untuk mata sensitif ✅ Silicon lens paling berkualiti ✅ warna dan design sangat elegant ✅ life span 1 year . . RM 90 / PAIR EXCLUDING POSTAGE POWER DEGREE AVAILABLE INTERESTED ALREADY? WHATSAPP OUR ADMIN AT +601123433568 NOW! P/s: PLEASE NOTED THAT COLOUR OF LENSES MIGHT BE SLIGHTLY DIFFERENT DUE TO MODEL'S EYES AND PHOTOSHOOT LIGHTING #contactlens #softlens #wholesale #contactlenswholesale #lens #lenscantik #blueyes #trendingnow #slay #contactlensmurahmalaysia #contactlensmurah #contactlensshahalam #contactlenskl #contactlenswedding #wedding #engagement #solemnization #makeuptutorial #scarftutorial #tudungbawal #cottoncandyeyes #solotica1 #solotica1mel #soloticamel #solotica #hidrocor - #regrann
Pelamin Aqiqah for Puan Zakiyah’s granddaughter, baby Maryam Aminah at Bangi.
Get yourself a yearly lens that gonna save your expenses😍 Here goes Solotica-1 RM 90 / PAIR EXCLUDING POSTAGE POWER DEGREE AVAILABLE INTERESTED ALREADY? WHATSAPP OUR ADMIN AT +601123433568 NOW! P/s: PLEASE NOTED THAT COLOUR OF LENSES MIGHT BE SLIGHTLY DIFFERENT DUE TO MODEL'S EYES AND PHOTOSHOOT LIGHTING #contactlens #softlens #wholesale #contactlenswholesale #lens #lenscantik #blueyes #trendingnow #slay #contactlensmurahmalaysia #contactlensmurah #contactlensshahalam #contactlenskl #contactlenswedding #wedding #engagement #solemnization #makeuptutorial #scarftutorial #tudungbawal #cottoncandyeyes #solotica1 #solotica1mel #soloticamel #solotica #hidrocor - #regrann
Family happy.. Kita pun happy.. So, untuk bakal² pengantin jom happy kan family masa majlis nanti.. Bagi family enjoy bergambar dengan kami..gambar boleh simpan buat kenangan 😉 . For more info contact us: . 📱016 2020 252 whatsapp/sms . 📨photoboothmy @outlook.com . 💻www.photoboothmy.com . FB- @PhotoboothMY (PM) IG- @PhotoboothMY (DM) . #PhotoboothMy #photoboothshahalam #Photobooth #PhotoboothKL #jomkahwin #instantprintphotobooth #follow4follow #like4like #sayajualphotobooth #photoboothmalaysia #Solemnization #Nikah #MajlisPernikahan