#smilebaby 103.128K Posts

Hey Virtuous woman, I love you too much than words can comprehend. I dont know how to start but let me start from when we met...we met as church members but now you are a sister,a mother,a friend,an amazing soul...you inspire me to do great things and always correct whenever i am acting my age,you make my journey easy and make sure i run with speed,ur excellence spirit is A+ ,u are a general in the making,u are a creative person,full of forgiveness and love... ABIODUN ABIDEMI IGE today marks the beginning of unmerited favour,undiluted joy and unspeakable blessing in your life,your path will shine brighter and brighter each day,your existence will be genuinely cherish through out the world ... Thank u for being a blessing to me and i am sure the world will see and feel the proverb 31 lady in you.. Do have a blast Shugar Ige...i celebrate u mama @shugar_ige CEO @b_fruits ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‚๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽ #april30 #virtuousbiodun #bfruits #ceo #smilebaby #generalinthemaking #pacesetter #motivator #biodunrocks #iloveutothemoonandback
My lovely baby.. gemeesshh Pipimu macam kue bakpao, mochi, apa aja lah.. hehe Love u nak #baby #bayilucu #smilebaby #bayiketawa
Okee.. Omer mau bocii duyu yaaa๐Ÿ˜ met bocii mentemen kesayangan๐Ÿ˜Omer masihh pake printed tee Blue Blaz dari @littlekings.shop bahan nya enak bgt, adem, pokonya Omer sukaaโฃ๏ธโฃ๏ธmakasii ya Onty๐Ÿ˜˜ mentemen yukk kepoin IG nya bnyk yg lucuu" lohh๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . โคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธ @littlekings.shop @littlekings.shop @littlekings.shop . . . #LSI_feature #bkids_feature_me_please #bkids_2017 #kids_2017_feature #ig_fashionkiddies #indobabystar #ootdbaby #cutekidsclub2017 #fashionkidsdiary #everythingbaby #myson #mylove #ig_fashionkiddies #cutekidsclub #bayilucu #fotobayi #ootdbaby #omer #smilebaby #happyface #fashionbaby #kidzootd #bayiindonesia #anakindonesia #babyshopindo #omer #littleomer #bayikece #bayiganteng #openendorse #endorsebaby #endorsebayicowo #endorsebayiganteng
DAD'S GRADUATION DAY . Part 2/3 . GRANDPARENTS 'Grandchildren are the crowning glory of grandparents' Proverbs 17:6 . I call them "Oma and Opa" . #cutebabyboy #justbaby #oma #opa #grandchildren #grandparents #dadsgraduation #lionellighton #smilebaby #baby #widyamandala
Kupluk yg gibran pake ini hadiah GA dari @dakochan.id Bahannya adem juga lembut banget ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Gibran suka dan ga mau di lepas.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Thank's @dakochan.id ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ . Gibran 3y Boy Malang . #uniquebabiesga #kidsfashion #babybran #babycute #photography #gsmn #canon #canoneos #canon_photos #photo #fashion #fashionkids #style #stylish #cute #smilebaby #kids #smart #healthy #babyhappy #anaksehat #myfamily #tamanrabbit #gunungbanyak #kotawisatabatu
Kota batu dingin banget.. Weekend malas kemana2 Dirumah aja ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ pakai sweater dari @fixposebaby Dan kupluk super keren dari @dakochan.id . . Kupluk yg gibran pake ini hadiah GA dari @dakochan.id Bahannya adem juga lembut banget ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Gibran suka dan ga mau di lepas.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Thank's @dakochan.id ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ . Gibran 3y Boy Malang . #uniquebabiesga #kidsfashion #babybran #babycute #photography #gsmn #canon #canoneos #canon_photos #photo #fashion #fashionkids #style #stylish #cute #smilebaby #kids #smart #healthy #babyhappy #anaksehat #myfamily #tamanrabbit #gunungbanyak #kotawisatabatu
My team GOOD ion need all y'all MOSCOTS ๐ŸŽญ #teamworkmakesthedreamwork #crystalstarmoose #me๐Ÿ‘‘ #smilebaby #mindbodysoul ๐Ÿ’กโ›“๐Ÿ–ค๐Ÿ˜
Selamat siang.. Lagi musim flu Yuk jaga kesehatan ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ . . Kupluk yg gibran pake ini hadiah GA dari @dakochan.id Bahannya adem juga lembut banget ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Gibran suka dan ga mau di lepas.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Thank's @dakochan.id ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ . Gibran 3y Boy Malang . #uniquebabiesga #kidsfashion #babybran #babycute #photography #gsmn #canon #canoneos #canon_photos #photo #fashion #fashionkids #style #stylish #cute #smilebaby #kids #smart #healthy #babyhappy #anaksehat #myfamily #tamanrabbit #gunungbanyak #kotawisatabatu
๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’• loooveeeeee bangeeeetttt . . . #babylaugh #laughing #laugh #smilebaby #babysmile #babyboy #lovelybaby #lovelyson
Trust me when I say, you'll never have to question love another day in your life while your with me. #happyhappyhappy #biggerthings #selfiesaturday #longhair #bedtime #allthecuddlesplease #tattoos #allblackeverything #smilebaby
Pertama kali na injak kampus Etta ma Mamak na.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ #reuninersunhas #nersunhas #psikunhas #unhas #kampusunhas #smilebaby #babyizan #akmalaya
There's always a god above ... i always keep my head up but never gonna look down โœŒ๐Ÿ˜’ #SmileBaby #Jay #Jรฉsus
Swtheart mi....my Jordan #brotherly #siblings #smilebaby #mizdimples ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Hai pagi... Lunch bag yang hans pegang dari @eclipse_hampers lho.. Tempat lunch bag nya bisa buat makanan tepat hangat ato dingin temans.. Soalnya dlmnya ada lapisan yg buat tetap hangat ato dingin.. Keren banged kan.. Terus di @eclipse_hampers juga bisa beli satuan lho.. ๐Ÿ˜ Bisa juga buat satu bulanan, souvenir ultah dll.. Bisa custom nama juga.. Ayo langsung aja follow dan order ke ig ini ni : @eclipse_hampers @eclipse_hampers @eclipse_hampers #berkatbuathans #giveawayindonesia #hampers #souvenir #hans #babyluck #tagforlikes #thanksforlikes #likeforlikes #followme #babyendorsement #goek04 #endorse #babyboy #handsomebaby #cutebaby #smilebaby #happybaby
Diretamente dos EUA para o Brasil. Nico !!! #baby #lindo #simpatia #sorridente #smilebaby # #babynico
#baby #smilebaby #cutebaby #nephew #aunt ๐Ÿ‘ผ๐Ÿ‘ผ๐Ÿ‘ผ
trek dung..trek dung..trekdung lalala..gigiku sudah dua.... #mypinkygirl #9m #smilebaby #cutebaby #happybaby #2teeth
#smilebaby #mindbodysoul ๐Ÿ’กโ›“๐Ÿ–ค when u got ya own back u hold it down down ๐Ÿ˜Ž #listenmoretalkless๐Ÿ™Š
๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜€๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜„ #smilebaby #babycaroline
Mamรก las meseras no me dejan en paz ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ #smilebaby #leobebe #loveisthis ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Aktivitas kelly sebelum bobo ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ pintar ya nak uda bisa itung 1-10 ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป lucu banget kamu,key ๐Ÿ˜ฝ๐Ÿ˜ฝ๐Ÿ˜ฝ #christabellekellygunawan #babygirl #lovelybaby #smartbaby #cutebaby #chubbybaby #preciousbaby #lovelybaby #smilebaby #lilprincess #mommyloveyousomuch #kesayanganmami #kesayanganpapi #kesayangankokoel #18monthsold #bayilucu #instababy
Ceritanya anak mami ini pengen long weekend di bogor, tp krn berangkat tunggu mami plg kerja jdnya bete gini udah di gantiin baju cakep tp ga berangkat2.. ada2 aja tingkahnya si eneng ini ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’• love you princess #cutebaby #babygirl #smilebaby #happyfamily #longweekend #jalanjalan #kebogor #vacation #liburan #anakmami #anakpapi #kesayanganmami #kesayanganpapi #kesayangansemua