#silenceisgolden 123.600K Posts

These shallow waters never met what I needed I'm letting go a deeper dive Eternal silence of the sea I'm breathing alive #faded #diving #exploreunderwater #travelblogger #hkgirl #hkiger #hkig #hongkonger #diver #silenceisgolden #underwater #followmetothesea #followmetotravel #malaysia #pulauperhentian #terengganu
Now this !! 🎯 if someone has a pattern of disregarding your feelings do that same shit back #silenceisgolden #inconsiderate #inconsistency #letsjustbehonest #letsjustbereal #whenyoufallback #thentheynotice
Happy Sunday 💛 RELAX! Took me over 20 years and a massive burnout in London to realize that working harder, playing harder, always moving ain't working. Permanently increased Cortisol levels destroy your body and soul. And as a side note, Cortisol also makes you fat... So JUST CHILL! 😇 I'm offline, have a beautiful Sunday 💛 🌟 🐠 💫 #ibizayoga #detoxyourmind #yogaliebe #yogaleben #ibizadetox #gesundleben #yogamind #ashtangateacher #practicewhatyoupreach #vipassana #silenceisgolden #innereruhe #entspannungpur #digitalenomaden #achtsamleben #auszeitweltweit #silencelover #sinnlich #sensibel #minimallove #silencelover #introvertiert #höraufdeinherz #meditatedaily #meditieren #balancedliving #listentoyourheart #mindulliving #entspannungpur #relaxday
Sunday morning bliss! I don't often get the chance to do so, especially not during the scholastic year. Week days are long and weekends tend to be so hectic. But I want to try to do this more frequently! Wake up slowly, enjoy the morning quietness and then gradually get on with things! - #sundaymorning #mornings #relaxingmoments #peaceful #justme #silenceisgolden
Pernah dengar tak JANGAN BERMAIN DENGAN API KELAK MAKAN DIRI? Lepas apa yg terjadi aku diamkan diri. Baik aku, baik family aku. Kau sembunyikan cerita sebenar, kau fitnah aku kat keluarga kau. Sampai sekarang aku pujuk hati aku sooner or later orang akan tahu cerita sebenar, Allah maha besar. Bangkai tikus pun org boleh bau inikan pula perangai kau yg lebih busuk dr bangkai. Kalau kau tak ada cerita baik nak cerita pasal aku, kau diam ajelah. So far aku pun buat benda yg sama. Aku memang tak ada cerita baik pasal kau sebab tu aku diam. Ke kau nak aku viralkan pasal kau? Hurm? Kisah yg keluarga sendiri pun tak tahu. Alang2 kau nak malukan aku, baik kita malu sama2. Kan? #mindyourownbusiness #watchyourstupidmouth #silenceisgolden #acahbagus #silaberitahudia
He looks like he's seen some shit and heard some things man. #donotdisturb #drake #champagnepapi #silenceisgolden #morelife #ovo