#shawlraudhah 583 Posts

💋INSTANT SHAWL RAUDHAH 2.0 BY HEEJAB SCARF💋 Siapa pink lover sini 🙋😍😍😍 dan baaaaaaanyak lagi warna menarik yg ada. See previous post for more details 😉 #sayajual #sayajualhijab #sayajualshawl #shawlraudhah
Assalamualaikum 😉 . SELAMAT Menyambung kerja yang tak Sempat siap semalam ye 😄 🌸Muslimah ibarat permata yang sangat berharga, iaitu permata yang tidak boleh disentuh oleh siapapun kecuali pemiliknya.🌸 . #tudungsarung #tudunglabuhbiz #tudungmuslimah #shawlraudhah #Shawllabuh #tudungmuslimah
Royal bamboo Hrga ikut saiz okehh #shawlraudhah #0199434570
DAPATKAN RAUDHAH -INSTANT SHAWL LABUH RAUDHAH- DI ANGSANA JOHOR BHARU. DI KIOSK "D LA RITA" BERHADAPAN DENGAN KEDAI BUKU 'BADAN'.. stok makin menyusut.... #ustazah #cikgusekolah #muslimah #shawlraudhah #shawllabuh #universititeknologimalaysia #utm #pmiutm #pendidikanislam #jabatanaagamaislam #angsana #johorbahru #kementerianpelajaranmalaysia #muslimahfashion #raudhahdihatiku #raudhah #
"BaNgunLAH AwAL Pagi, Sesungguhnya Akan Terbuka Pintu REZEKI untuk Kita" . Waktu pagi adalah waktu paling efektif mental dan fizikal kita selepas berehat malam hari. Orang-orang yang berjaya ramainya mengamalkan bangun awal dan memulakan kerja awal. . Assalamualaikum Selamat Pagi 😀 #tudungmuslimah #tudunglabuhbiz #tudungsarung #shawlraudhah #shawlinstant
RAUDHAH & NAFISA di ANGSANA!!! Jom dapatkannya di kiosk DLARITA kiosk.. Berhadapan dengan BADAN. JOM DAPATKAN RAUDHAH HARI INI!! SEBELUM STOK HABIS! #angsana #imani #raudhahdihatiku #raudhah #shawlraudhah #puteriislam #persadaaunicollection #shawl #shawllovers #heejabscarf #dlaritashop #aunicollection #hijrah #cikgu #cikgucikgi #ustazah #johorbharu #tudungcantik
Sambil mkn jom tgk koleksi terkini dr Raudhah.my . Asyik tuk muka je kan.... . Nie koleksi shawl taw, . Nama diberi Awliya... . Awwwwm menggoda kan.... Sesuai tuk spesial occassion... . Utk dinner Utk tunang Utk kawen pun bole.... . Nak tanya ape2, bole terus whatsapp ainie . 013-287.6641 #shawlraudhah #veilpengantin #shawlcantik
*NEW - Instant Shawl RAUDHAH 3.0 By Heejab Scarf* *Dengan Inovasi Inner Yang Lebih Kemas Tersorok* ✅ 2 saiz L: 2.0 m x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 60) XL: 2.2meter x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 65) . ✅Saiz Muka Loop 1: 9.5"-10" Loop 2: 11.5"-12" ✅ Material Body: High Quality Flaminggo Chiffon Awning: Soft Cotton Anti Tembam . Ciri-ciri lain: ✅ Double loops - senang nak pakai, 2 kali sarung, siap. Jimat masa sis. ✅Inner cotton lycra berbentuk curve, kemas tersorok di bahu. ✅ Didatangkan dengan *METAL TAG* eksklusif HEEJAB SCARF. ✅ Tidak jarang - tak perlu dah inner labuh lain sebelah dalam. ✅ Tidak panas - material high quality flaminggo chiffon buatkan sis rasa selesa dalam dakapan Raudhah😍 ✅ Flowy- jatuh terletak je bila pakai, buatkan sis rasa selesa dan level of confident meningkat. ✅ Labuh boleh dilaras- sis boleh adjust kepada saiz saiz M/L/XL/XXL ✅ Inner terbentuk elok - inner dengan material high quality soft cotton buatkan sis tak panas dan tak melepet ke dahi. Jadi muka sis tak nampak boolat nanti. Nampak ala2 bujur sirih gitu. ✅ Inner anti tembam - innernya direka khas utk menyorokkan pipi yg comel, in sha Allah nampak selim melim pd bahagian muka sis ✅ Pinless - jimat masa sis, tak payah susah2 nak cari brooch atau pin. ✅ Minima iron - materialnya yg berkualiti membuatkan sis senang nak gosok instant shawl ni, gosok sikit2 je dah nampak licin dah. ✅ Inner dalam labuh menutupi leher - tak perlu dah pakai inner extra labuh yg lain utk tutup leher. Jimat duit. ✅ 11 pilihan warna² yg menyerlahkan keanggunan si pemakai. ✅Sesuai juga untuk bakal pengantin yang nak bergaya dan selesa di hari bahagia. (Warna yang dicadangkan Snow White, Creamy Cream, Light Grey, Peach Pie) . Harga asal ----------------- L RM69 XL RM79 . Harga Pengenalan😱 ----------------------------- L RM60 shj XL RM70 shj . Harga Pengenalan Sah Sehingga 30 Oktober 2017 shj. . Postage: +RM8 (sm) / +RM11 (ss) Untuk tempahan: Ketik je link ni k 👉🏻www.wasap.my/60197566457/NakRaudhah3.0 Kalau tak dapat buka link tu, terus je wasap 0197566457 *Gambar dah warna sebenar mungkin sedikit berbeza kerana faktor pencahayaan #shawlraudhah #instantshawl #tudunglabuh
*NEW - Instant Shawl RAUDHAH 3.0 By Heejab Scarf* *Dengan Inovasi Inner Yang Lebih Kemas Tersorok* ✅ 2 saiz L: 2.0 m x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 60) XL: 2.2meter x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 65) . ✅Saiz Muka Loop 1: 9.5"-10" Loop 2: 11.5"-12" ✅ Material Body: High Quality Flaminggo Chiffon Awning: Soft Cotton Anti Tembam . Ciri-ciri lain: ✅ Double loops - senang nak pakai, 2 kali sarung, siap. Jimat masa sis. ✅Inner cotton lycra berbentuk curve, kemas tersorok di bahu. ✅ Didatangkan dengan *METAL TAG* eksklusif HEEJAB SCARF. ✅ Tidak jarang - tak perlu dah inner labuh lain sebelah dalam. ✅ Tidak panas - material high quality flaminggo chiffon buatkan sis rasa selesa dalam dakapan Raudhah😍 ✅ Flowy- jatuh terletak je bila pakai, buatkan sis rasa selesa dan level of confident meningkat. ✅ Labuh boleh dilaras- sis boleh adjust kepada saiz saiz M/L/XL/XXL ✅ Inner terbentuk elok - inner dengan material high quality soft cotton buatkan sis tak panas dan tak melepet ke dahi. Jadi muka sis tak nampak boolat nanti. Nampak ala2 bujur sirih gitu. ✅ Inner anti tembam - innernya direka khas utk menyorokkan pipi yg comel, in sha Allah nampak selim melim pd bahagian muka sis ✅ Pinless - jimat masa sis, tak payah susah2 nak cari brooch atau pin. ✅ Minima iron - materialnya yg berkualiti membuatkan sis senang nak gosok instant shawl ni, gosok sikit2 je dah nampak licin dah. ✅ Inner dalam labuh menutupi leher - tak perlu dah pakai inner extra labuh yg lain utk tutup leher. Jimat duit. ✅ 11 pilihan warna² yg menyerlahkan keanggunan si pemakai. ✅Sesuai juga untuk bakal pengantin yang nak bergaya dan selesa di hari bahagia. (Warna yang dicadangkan Snow White, Creamy Cream, Light Grey, Peach Pie) . Harga asal ----------------- L RM69 XL RM79 . Harga Pengenalan😱 ----------------------------- L RM60 shj XL RM70 shj . Harga Pengenalan Sah Sehingga 30 Oktober 2017 shj. . Postage: +RM8 (sm) / +RM11 (ss) Untuk tempahan: Ketik je link ni k 👉🏻www.wasap.my/60197566457/NakRaudhah3.0 Kalau tak dapat buka link tu, terus je wasap 0197566457 *Gambar dah warna sebenar mungkin sedikit berbeza kerana faktor pencahayaan #shawlraudhah #instantshawl #tudunglabuh
*NEW - Instant Shawl RAUDHAH 3.0 By Heejab Scarf* *Dengan Inovasi Inner Yang Lebih Kemas Tersorok* ✅ 2 saiz L: 2.0 m x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 60) XL: 2.2meter x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 65) . ✅Saiz Muka Loop 1: 9.5"-10" Loop 2: 11.5"-12" ✅ Material Body: High Quality Flaminggo Chiffon Awning: Soft Cotton Anti Tembam . Ciri-ciri lain: ✅ Double loops - senang nak pakai, 2 kali sarung, siap. Jimat masa sis. ✅Inner cotton lycra berbentuk curve, kemas tersorok di bahu. ✅ Didatangkan dengan *METAL TAG* eksklusif HEEJAB SCARF. ✅ Tidak jarang - tak perlu dah inner labuh lain sebelah dalam. ✅ Tidak panas - material high quality flaminggo chiffon buatkan sis rasa selesa dalam dakapan Raudhah😍 ✅ Flowy- jatuh terletak je bila pakai, buatkan sis rasa selesa dan level of confident meningkat. ✅ Labuh boleh dilaras- sis boleh adjust kepada saiz saiz M/L/XL/XXL ✅ Inner terbentuk elok - inner dengan material high quality soft cotton buatkan sis tak panas dan tak melepet ke dahi. Jadi muka sis tak nampak boolat nanti. Nampak ala2 bujur sirih gitu. ✅ Inner anti tembam - innernya direka khas utk menyorokkan pipi yg comel, in sha Allah nampak selim melim pd bahagian muka sis ✅ Pinless - jimat masa sis, tak payah susah2 nak cari brooch atau pin. ✅ Minima iron - materialnya yg berkualiti membuatkan sis senang nak gosok instant shawl ni, gosok sikit2 je dah nampak licin dah. ✅ Inner dalam labuh menutupi leher - tak perlu dah pakai inner extra labuh yg lain utk tutup leher. Jimat duit. ✅ 11 pilihan warna² yg menyerlahkan keanggunan si pemakai. ✅Sesuai juga untuk bakal pengantin yang nak bergaya dan selesa di hari bahagia. (Warna yang dicadangkan Snow White, Creamy Cream, Light Grey, Peach Pie) . Harga asal ----------------- L RM69 XL RM79 . Harga Pengenalan😱 ----------------------------- L RM60 shj XL RM70 shj . Harga Pengenalan Sah Sehingga 30 Oktober 2017 shj. . Postage: +RM8 (sm) / +RM11 (ss) Untuk tempahan: Ketik je link ni k 👉🏻www.wasap.my/60197566457/NakRaudhah3.0 Kalau tak dapat buka link tu, terus je wasap 0197566457 *Gambar dah warna sebenar mungkin sedikit berbeza kerana faktor pencahayaan #shawlraudhah #instantshawl #tudunglabuh
*NEW - Instant Shawl RAUDHAH 3.0 By Heejab Scarf* *Dengan Inovasi Inner Yang Lebih Kemas Tersorok* ✅ 2 saiz L: 2.0 m x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 60) XL: 2.2meter x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 65) . ✅Saiz Muka Loop 1: 9.5"-10" Loop 2: 11.5"-12" ✅ Material Body: High Quality Flaminggo Chiffon Awning: Soft Cotton Anti Tembam . Ciri-ciri lain: ✅ Double loops - senang nak pakai, 2 kali sarung, siap. Jimat masa sis. ✅Inner cotton lycra berbentuk curve, kemas tersorok di bahu. ✅ Didatangkan dengan *METAL TAG* eksklusif HEEJAB SCARF. ✅ Tidak jarang - tak perlu dah inner labuh lain sebelah dalam. ✅ Tidak panas - material high quality flaminggo chiffon buatkan sis rasa selesa dalam dakapan Raudhah😍 ✅ Flowy- jatuh terletak je bila pakai, buatkan sis rasa selesa dan level of confident meningkat. ✅ Labuh boleh dilaras- sis boleh adjust kepada saiz saiz M/L/XL/XXL ✅ Inner terbentuk elok - inner dengan material high quality soft cotton buatkan sis tak panas dan tak melepet ke dahi. Jadi muka sis tak nampak boolat nanti. Nampak ala2 bujur sirih gitu. ✅ Inner anti tembam - innernya direka khas utk menyorokkan pipi yg comel, in sha Allah nampak selim melim pd bahagian muka sis ✅ Pinless - jimat masa sis, tak payah susah2 nak cari brooch atau pin. ✅ Minima iron - materialnya yg berkualiti membuatkan sis senang nak gosok instant shawl ni, gosok sikit2 je dah nampak licin dah. ✅ Inner dalam labuh menutupi leher - tak perlu dah pakai inner extra labuh yg lain utk tutup leher. Jimat duit. ✅ 11 pilihan warna² yg menyerlahkan keanggunan si pemakai. ✅Sesuai juga untuk bakal pengantin yang nak bergaya dan selesa di hari bahagia. (Warna yang dicadangkan Snow White, Creamy Cream, Light Grey, Peach Pie) . Harga asal ----------------- L RM69 XL RM79 . Harga Pengenalan😱 ----------------------------- L RM60 shj XL RM70 shj . Harga Pengenalan Sah Sehingga 30 Oktober 2017 shj. . Postage: +RM8 (sm) / +RM11 (ss) Untuk tempahan: Ketik je link ni k 👉🏻www.wasap.my/60197566457/NakRaudhah3.0 Kalau tak dapat buka link tu, terus je wasap 0197566457 *Gambar dah warna sebenar mungkin sedikit berbeza kerana faktor pencahayaan #shawlraudhah #instantshawl #tudunglabuh
*NEW - Instant Shawl RAUDHAH 3.0 By Heejab Scarf* *Dengan Inovasi Inner Yang Lebih Kemas Tersorok* ✅ 2 saiz L: 2.0 m x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 60) XL: 2.2meter x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 65) . ✅Saiz Muka Loop 1: 9.5"-10" Loop 2: 11.5"-12" ✅ Material Body: High Quality Flaminggo Chiffon Awning: Soft Cotton Anti Tembam . Ciri-ciri lain: ✅ Double loops - senang nak pakai, 2 kali sarung, siap. Jimat masa sis. ✅Inner cotton lycra berbentuk curve, kemas tersorok di bahu. ✅ Didatangkan dengan *METAL TAG* eksklusif HEEJAB SCARF. ✅ Tidak jarang - tak perlu dah inner labuh lain sebelah dalam. ✅ Tidak panas - material high quality flaminggo chiffon buatkan sis rasa selesa dalam dakapan Raudhah😍 ✅ Flowy- jatuh terletak je bila pakai, buatkan sis rasa selesa dan level of confident meningkat. ✅ Labuh boleh dilaras- sis boleh adjust kepada saiz saiz M/L/XL/XXL ✅ Inner terbentuk elok - inner dengan material high quality soft cotton buatkan sis tak panas dan tak melepet ke dahi. Jadi muka sis tak nampak boolat nanti. Nampak ala2 bujur sirih gitu. ✅ Inner anti tembam - innernya direka khas utk menyorokkan pipi yg comel, in sha Allah nampak selim melim pd bahagian muka sis ✅ Pinless - jimat masa sis, tak payah susah2 nak cari brooch atau pin. ✅ Minima iron - materialnya yg berkualiti membuatkan sis senang nak gosok instant shawl ni, gosok sikit2 je dah nampak licin dah. ✅ Inner dalam labuh menutupi leher - tak perlu dah pakai inner extra labuh yg lain utk tutup leher. Jimat duit. ✅ 11 pilihan warna² yg menyerlahkan keanggunan si pemakai. ✅Sesuai juga untuk bakal pengantin yang nak bergaya dan selesa di hari bahagia. (Warna yang dicadangkan Snow White, Creamy Cream, Light Grey, Peach Pie) . Harga asal ----------------- L RM69 XL RM79 . Harga Pengenalan😱 ----------------------------- L RM60 shj XL RM70 shj . Harga Pengenalan Sah Sehingga 30 Oktober 2017 shj. . Postage: +RM8 (sm) / +RM11 (ss) Untuk tempahan: Ketik je link ni k 👉🏻www.wasap.my/60197566457/NakRaudhah3.0 Kalau tak dapat buka link tu, terus je wasap 0197566457 *Gambar dah warna sebenar mungkin sedikit berbeza kerana faktor pencahayaan #shawlraudhah #instantshawl #tudunglabuh
*NEW - Instant Shawl RAUDHAH 3.0 By Heejab Scarf* *Dengan Inovasi Inner Yang Lebih Kemas Tersorok* ✅ 2 saiz L: 2.0 m x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 60) XL: 2.2meter x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 65) . ✅Saiz Muka Loop 1: 9.5"-10" Loop 2: 11.5"-12" ✅ Material Body: High Quality Flaminggo Chiffon Awning: Soft Cotton Anti Tembam . Ciri-ciri lain: ✅ Double loops - senang nak pakai, 2 kali sarung, siap. Jimat masa sis. ✅Inner cotton lycra berbentuk curve, kemas tersorok di bahu. ✅ Didatangkan dengan *METAL TAG* eksklusif HEEJAB SCARF. ✅ Tidak jarang - tak perlu dah inner labuh lain sebelah dalam. ✅ Tidak panas - material high quality flaminggo chiffon buatkan sis rasa selesa dalam dakapan Raudhah😍 ✅ Flowy- jatuh terletak je bila pakai, buatkan sis rasa selesa dan level of confident meningkat. ✅ Labuh boleh dilaras- sis boleh adjust kepada saiz saiz M/L/XL/XXL ✅ Inner terbentuk elok - inner dengan material high quality soft cotton buatkan sis tak panas dan tak melepet ke dahi. Jadi muka sis tak nampak boolat nanti. Nampak ala2 bujur sirih gitu. ✅ Inner anti tembam - innernya direka khas utk menyorokkan pipi yg comel, in sha Allah nampak selim melim pd bahagian muka sis ✅ Pinless - jimat masa sis, tak payah susah2 nak cari brooch atau pin. ✅ Minima iron - materialnya yg berkualiti membuatkan sis senang nak gosok instant shawl ni, gosok sikit2 je dah nampak licin dah. ✅ Inner dalam labuh menutupi leher - tak perlu dah pakai inner extra labuh yg lain utk tutup leher. Jimat duit. ✅ 11 pilihan warna² yg menyerlahkan keanggunan si pemakai. ✅Sesuai juga untuk bakal pengantin yang nak bergaya dan selesa di hari bahagia. (Warna yang dicadangkan Snow White, Creamy Cream, Light Grey, Peach Pie) . Harga asal ----------------- L RM69 XL RM79 . Harga Pengenalan😱 ----------------------------- L RM60 shj XL RM70 shj . Harga Pengenalan Sah Sehingga 30 Oktober 2017 shj. . Postage: +RM8 (sm) / +RM11 (ss) Untuk tempahan: Ketik je link ni k 👉🏻www.wasap.my/60197566457/NakRaudhah3.0 Kalau tak dapat buka link tu, terus je wasap 0197566457 *Gambar dah warna sebenar mungkin sedikit berbeza kerana faktor pencahayaan #shawlraudhah #instantshawl #tudunglabuh
*NEW - Instant Shawl RAUDHAH 3.0 By Heejab Scarf* *Dengan Inovasi Inner Yang Lebih Kemas Tersorok* ✅ 2 saiz L: 2.0 m x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 60) XL: 2.2meter x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 65) . ✅Saiz Muka Loop 1: 9.5"-10" Loop 2: 11.5"-12" ✅ Material Body: High Quality Flaminggo Chiffon Awning: Soft Cotton Anti Tembam . Ciri-ciri lain: ✅ Double loops - senang nak pakai, 2 kali sarung, siap. Jimat masa sis. ✅Inner cotton lycra berbentuk curve, kemas tersorok di bahu. ✅ Didatangkan dengan *METAL TAG* eksklusif HEEJAB SCARF. ✅ Tidak jarang - tak perlu dah inner labuh lain sebelah dalam. ✅ Tidak panas - material high quality flaminggo chiffon buatkan sis rasa selesa dalam dakapan Raudhah😍 ✅ Flowy- jatuh terletak je bila pakai, buatkan sis rasa selesa dan level of confident meningkat. ✅ Labuh boleh dilaras- sis boleh adjust kepada saiz saiz M/L/XL/XXL ✅ Inner terbentuk elok - inner dengan material high quality soft cotton buatkan sis tak panas dan tak melepet ke dahi. Jadi muka sis tak nampak boolat nanti. Nampak ala2 bujur sirih gitu. ✅ Inner anti tembam - innernya direka khas utk menyorokkan pipi yg comel, in sha Allah nampak selim melim pd bahagian muka sis ✅ Pinless - jimat masa sis, tak payah susah2 nak cari brooch atau pin. ✅ Minima iron - materialnya yg berkualiti membuatkan sis senang nak gosok instant shawl ni, gosok sikit2 je dah nampak licin dah. ✅ Inner dalam labuh menutupi leher - tak perlu dah pakai inner extra labuh yg lain utk tutup leher. Jimat duit. ✅ 11 pilihan warna² yg menyerlahkan keanggunan si pemakai. ✅Sesuai juga untuk bakal pengantin yang nak bergaya dan selesa di hari bahagia. (Warna yang dicadangkan Snow White, Creamy Cream, Light Grey, Peach Pie) . Harga asal ----------------- L RM69 XL RM79 . Harga Pengenalan😱 ----------------------------- L RM60 shj XL RM70 shj . Harga Pengenalan Sah Sehingga 30 Oktober 2017 shj. . Postage: +RM8 (sm) / +RM11 (ss) Untuk tempahan: Ketik je link ni k 👉🏻www.wasap.my/60197566457/NakRaudhah3.0 Kalau tak dapat buka link tu, terus je wasap 0197566457 *Gambar dah warna sebenar mungkin sedikit berbeza kerana faktor pencahayaan #shawlraudhah #instantshawl #tudunglabuh
*NEW - Instant Shawl RAUDHAH 3.0 By Heejab Scarf* *Dengan Inovasi Inner Yang Lebih Kemas Tersorok* ✅ 2 saiz L: 2.0 m x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 60) XL: 2.2meter x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 65) . ✅Saiz Muka Loop 1: 9.5"-10" Loop 2: 11.5"-12" ✅ Material Body: High Quality Flaminggo Chiffon Awning: Soft Cotton Anti Tembam . Ciri-ciri lain: ✅ Double loops - senang nak pakai, 2 kali sarung, siap. Jimat masa sis. ✅Inner cotton lycra berbentuk curve, kemas tersorok di bahu. ✅ Didatangkan dengan *METAL TAG* eksklusif HEEJAB SCARF. ✅ Tidak jarang - tak perlu dah inner labuh lain sebelah dalam. ✅ Tidak panas - material high quality flaminggo chiffon buatkan sis rasa selesa dalam dakapan Raudhah😍 ✅ Flowy- jatuh terletak je bila pakai, buatkan sis rasa selesa dan level of confident meningkat. ✅ Labuh boleh dilaras- sis boleh adjust kepada saiz saiz M/L/XL/XXL ✅ Inner terbentuk elok - inner dengan material high quality soft cotton buatkan sis tak panas dan tak melepet ke dahi. Jadi muka sis tak nampak boolat nanti. Nampak ala2 bujur sirih gitu. ✅ Inner anti tembam - innernya direka khas utk menyorokkan pipi yg comel, in sha Allah nampak selim melim pd bahagian muka sis ✅ Pinless - jimat masa sis, tak payah susah2 nak cari brooch atau pin. ✅ Minima iron - materialnya yg berkualiti membuatkan sis senang nak gosok instant shawl ni, gosok sikit2 je dah nampak licin dah. ✅ Inner dalam labuh menutupi leher - tak perlu dah pakai inner extra labuh yg lain utk tutup leher. Jimat duit. ✅ 11 pilihan warna² yg menyerlahkan keanggunan si pemakai. ✅Sesuai juga untuk bakal pengantin yang nak bergaya dan selesa di hari bahagia. (Warna yang dicadangkan Snow White, Creamy Cream, Light Grey, Peach Pie) . Harga asal ----------------- L RM69 XL RM79 . Harga Pengenalan😱 ----------------------------- L RM60 shj XL RM70 shj . Harga Pengenalan Sah Sehingga 30 Oktober 2017 shj. . Postage: +RM8 (sm) / +RM11 (ss) Untuk tempahan: Ketik je link ni k 👉🏻www.wasap.my/60197566457/NakRaudhah3.0 Kalau tak dapat buka link tu, terus je wasap 0197566457 *Gambar dah warna sebenar mungkin sedikit berbeza kerana faktor pencahayaan #shawlraudhah #instantshawl #tudunglabuh
*NEW - Instant Shawl RAUDHAH 3.0 By Heejab Scarf* *Dengan Inovasi Inner Yang Lebih Kemas Tersorok* ✅ 2 saiz L: 2.0 m x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 60) XL: 2.2meter x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 65) . ✅Saiz Muka Loop 1: 9.5"-10" Loop 2: 11.5"-12" ✅ Material Body: High Quality Flaminggo Chiffon Awning: Soft Cotton Anti Tembam . Ciri-ciri lain: ✅ Double loops - senang nak pakai, 2 kali sarung, siap. Jimat masa sis. ✅Inner cotton lycra berbentuk curve, kemas tersorok di bahu. ✅ Didatangkan dengan *METAL TAG* eksklusif HEEJAB SCARF. ✅ Tidak jarang - tak perlu dah inner labuh lain sebelah dalam. ✅ Tidak panas - material high quality flaminggo chiffon buatkan sis rasa selesa dalam dakapan Raudhah😍 ✅ Flowy- jatuh terletak je bila pakai, buatkan sis rasa selesa dan level of confident meningkat. ✅ Labuh boleh dilaras- sis boleh adjust kepada saiz saiz M/L/XL/XXL ✅ Inner terbentuk elok - inner dengan material high quality soft cotton buatkan sis tak panas dan tak melepet ke dahi. Jadi muka sis tak nampak boolat nanti. Nampak ala2 bujur sirih gitu. ✅ Inner anti tembam - innernya direka khas utk menyorokkan pipi yg comel, in sha Allah nampak selim melim pd bahagian muka sis ✅ Pinless - jimat masa sis, tak payah susah2 nak cari brooch atau pin. ✅ Minima iron - materialnya yg berkualiti membuatkan sis senang nak gosok instant shawl ni, gosok sikit2 je dah nampak licin dah. ✅ Inner dalam labuh menutupi leher - tak perlu dah pakai inner extra labuh yg lain utk tutup leher. Jimat duit. ✅ 11 pilihan warna² yg menyerlahkan keanggunan si pemakai. ✅Sesuai juga untuk bakal pengantin yang nak bergaya dan selesa di hari bahagia. (Warna yang dicadangkan Snow White, Creamy Cream, Light Grey, Peach Pie) . Harga asal ----------------- L RM69 XL RM79 . Harga Pengenalan😱 ----------------------------- L RM60 shj XL RM70 shj . Harga Pengenalan Sah Sehingga 30 Oktober 2017 shj. . Postage: +RM8 (sm) / +RM11 (ss) Untuk tempahan: Ketik je link ni k 👉🏻www.wasap.my/60197566457/NakRaudhah3.0 Kalau tak dapat buka link tu, terus je wasap 0197566457 *Gambar dah warna sebenar mungkin sedikit berbeza kerana faktor pencahayaan #shawlraudhah #instantshawl #tudunglabuh
*NEW - Instant Shawl RAUDHAH 3.0 By Heejab Scarf* *Dengan Inovasi Inner Yang Lebih Kemas Tersorok* ✅ 2 saiz L: 2.0 m x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 60) XL: 2.2meter x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 65) . ✅Saiz Muka Loop 1: 9.5"-10" Loop 2: 11.5"-12" ✅ Material Body: High Quality Flaminggo Chiffon Awning: Soft Cotton Anti Tembam . Ciri-ciri lain: ✅ Double loops - senang nak pakai, 2 kali sarung, siap. Jimat masa sis. ✅Inner cotton lycra berbentuk curve, kemas tersorok di bahu. ✅ Didatangkan dengan *METAL TAG* eksklusif HEEJAB SCARF. ✅ Tidak jarang - tak perlu dah inner labuh lain sebelah dalam. ✅ Tidak panas - material high quality flaminggo chiffon buatkan sis rasa selesa dalam dakapan Raudhah😍 ✅ Flowy- jatuh terletak je bila pakai, buatkan sis rasa selesa dan level of confident meningkat. ✅ Labuh boleh dilaras- sis boleh adjust kepada saiz saiz M/L/XL/XXL ✅ Inner terbentuk elok - inner dengan material high quality soft cotton buatkan sis tak panas dan tak melepet ke dahi. Jadi muka sis tak nampak boolat nanti. Nampak ala2 bujur sirih gitu. ✅ Inner anti tembam - innernya direka khas utk menyorokkan pipi yg comel, in sha Allah nampak selim melim pd bahagian muka sis ✅ Pinless - jimat masa sis, tak payah susah2 nak cari brooch atau pin. ✅ Minima iron - materialnya yg berkualiti membuatkan sis senang nak gosok instant shawl ni, gosok sikit2 je dah nampak licin dah. ✅ Inner dalam labuh menutupi leher - tak perlu dah pakai inner extra labuh yg lain utk tutup leher. Jimat duit. ✅ 11 pilihan warna² yg menyerlahkan keanggunan si pemakai. ✅Sesuai juga untuk bakal pengantin yang nak bergaya dan selesa di hari bahagia. (Warna yang dicadangkan Snow White, Creamy Cream, Light Grey, Peach Pie) . Harga asal ----------------- L RM69 XL RM79 . Harga Pengenalan😱 ----------------------------- L RM60 shj XL RM70 shj . Harga Pengenalan Sah Sehingga 30 Oktober 2017 shj. . Postage: +RM8 (sm) / +RM11 (ss) Untuk tempahan: Ketik je link ni k 👉🏻www.wasap.my/60197566457/NakRaudhah3.0 Kalau tak dapat buka link tu, terus je wasap 0197566457 *Gambar dah warna sebenar mungkin sedikit berbeza kerana faktor pencahayaan #shawlraudhah #instantshawl #tudunglabuh
*NEW - Instant Shawl RAUDHAH 3.0 By Heejab Scarf* *Dengan Inovasi Inner Yang Lebih Kemas Tersorok* ✅ 2 saiz L: 2.0 m x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 60) XL: 2.2meter x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 65) . ✅Saiz Muka Loop 1: 9.5"-10" Loop 2: 11.5"-12" ✅ Material Body: High Quality Flaminggo Chiffon Awning: Soft Cotton Anti Tembam . Ciri-ciri lain: ✅ Double loops - senang nak pakai, 2 kali sarung, siap. Jimat masa sis. ✅Inner cotton lycra berbentuk curve, kemas tersorok di bahu. ✅ Didatangkan dengan *METAL TAG* eksklusif HEEJAB SCARF. ✅ Tidak jarang - tak perlu dah inner labuh lain sebelah dalam. ✅ Tidak panas - material high quality flaminggo chiffon buatkan sis rasa selesa dalam dakapan Raudhah😍 ✅ Flowy- jatuh terletak je bila pakai, buatkan sis rasa selesa dan level of confident meningkat. ✅ Labuh boleh dilaras- sis boleh adjust kepada saiz saiz M/L/XL/XXL ✅ Inner terbentuk elok - inner dengan material high quality soft cotton buatkan sis tak panas dan tak melepet ke dahi. Jadi muka sis tak nampak boolat nanti. Nampak ala2 bujur sirih gitu. ✅ Inner anti tembam - innernya direka khas utk menyorokkan pipi yg comel, in sha Allah nampak selim melim pd bahagian muka sis ✅ Pinless - jimat masa sis, tak payah susah2 nak cari brooch atau pin. ✅ Minima iron - materialnya yg berkualiti membuatkan sis senang nak gosok instant shawl ni, gosok sikit2 je dah nampak licin dah. ✅ Inner dalam labuh menutupi leher - tak perlu dah pakai inner extra labuh yg lain utk tutup leher. Jimat duit. ✅ 11 pilihan warna² yg menyerlahkan keanggunan si pemakai. ✅Sesuai juga untuk bakal pengantin yang nak bergaya dan selesa di hari bahagia. (Warna yang dicadangkan Snow White, Creamy Cream, Light Grey, Peach Pie) . Harga asal ----------------- L RM69 XL RM79 . Harga Pengenalan😱 ----------------------------- L RM60 shj XL RM70 shj . Harga Pengenalan Sah Sehingga 30 Oktober 2017 shj. . Postage: +RM8 (sm) / +RM11 (ss) Untuk tempahan: Ketik je link ni k 👉🏻www.wasap.my/60197566457/NakRaudhah3.0 Kalau tak dapat buka link tu, terus je wasap 0197566457 *Gambar dah warna sebenar mungkin sedikit berbeza kerana faktor pencahayaan #shawlraudhah #instantshawl #tudunglabuh