#shakleeglobalconference 118 Posts

Kawan pi US terus rindu US. Hihi.. 2019 insyaAllah kembali ke sana. Harap2 ada rezeki. Aaminnn ❤️ . . #throwback #US2014 #LosAngeles2014 #SanFrancisco2014 #US2016 #Orlando2016 #FreeTrips #Shaklee #ShakleeGlobalConference #ShakleeSabah #WakilSabah
Our sweet blue-hour view from the Westin during recent Shaklee global conference in Atlanta. #bluehour #iphonephotography #shakleelifestyle #shakleegc17
Atlanta you did not disappoint😍 #shakleeglobalconference #atlanta2017
Atlanta, thanks for a great week... #atlanta #downtownviews #shakleeglobalconference
Had a great time at @shakleehq Global Conference in Atlanta! I'm so grateful for being part of the Shaklee family and all the kindness they showed us this weekend! Plus I got to break a board in half 🤗
Fabulous dinner with my team. #shakleeglobalconference
Definitely wishing I was at #shakleeglobalconference right now but I know there was some divine intervention keeping my car off the highway this weekend.
Breaking Boards with the Best! #shaklee #ShakleeGlobalConference #LYL #YOUTH
Had a blast at the @shakleehq global conference in Atlanta this weekend!! Thank you so much Shaklee family for the invite and love, and most importantly, for the amazing clean and healthy products that keep me at the top of my game🍃💊✅ #shakleeglobalconference #shakleefamily
Of course we had to snag a pic with Shaklee's CEO, Roger Barnett! #rogerbarnett #shaklee5kfunrun #shakleeglobalconference
Early this morning we ROCKED the Shaklee 5K! So proud of my mom for running the ENTIRE race! #drewcrew #shaklee5kfunrun #shakleeglobalconference
Day 2 at the Shaklee Global Conference with Mom! #drewcrew #liveyoungerlonger #shakleeglobalconference
Beautiful flowers at the #shakleeglobalconference #shaklee #lyl
A little #nationalanthem action this morning #shakleeglobalconference #atlanta
Shaklee Global Conference with these lovely ladies in Atlanta! #atlanta #shaklee #shakleeglobalconference
Great time with Friends in Atlanta! #shakleeglobalconference
A few veggies before my fried catfish at PittiPat's Porch. . . . #southernhospitality #shakleeglobalconference #foodie #southerncooking
Atlanta here we come! ✈️🛩😍Excited to dive in to these two goodies on the plane! Who else has used a PUSH journal before??
To think 4 years ago I was attending my very first global conference all by MYSELF 😮 No team alongside me... And now 4 years later and I will be surrounded by a team located worldwide that is too many to count! Many of which I will be meeting for the first time in person! Sometimes you can forget how far you have come....and the vision and faith it took to start!
Sssooo excited for my smoothie this morning! After about a week of moving, almost all set in my new place! #ihatemoving #shaklee #lifeshake #shakleeglobalconference #yum #protein #healthybreakfastideas
The Ladies Who Do Almuerzo enjoying a rare break in the action at the Orlando Shaklee Global conference. So fun to enjoy quality time at these events and continue the journey with friends and fellow dreamers within the Fike Enterprises family and beyond. #shakleelifestyle #shakleeglobalconference #shakleelive2016 #fikeenterprises
Dessert perfection at the Shaklee Global conference - just the antidote for a typically tropically day in Orlando. #shakleelive2016 #shakleeglobalconference #healthyfood #healthyeats #summerfood #iphoneonlyphoto
Scurrying to and from the Fike Enterprises hospitality suite, Charlene hosts, trains, and debriefs with successive waves of business leaders from dawn till the wee hours at the Orlando Shaklee Global conference. #shakleelive2016 #shakleeglobalconference #craftinglivesthatmatter #iphoneonlyphoto
Grandpa Don morphs into Lifetime Master Coordinator Don at Shaklee conventions, sharing stories and philosophical insights welcomed by young and old. #shakleelive2016 #shakleeglobalconference #iphoneonlyphoto
Folks this is "work". Palm trees and sun accompanied by session after session of rich information on making lives better and sharing optimal health one step at a time. Doesn't feel like work to me...... #shakleeglobalconference #itstartswithyou #Orlando2016 #sharingshaklee #health #next100days #pureperformance
Global Conference Day 2 ❤️ . Workshop hari nih speaker adalah SAINTIS SHAKLEE yang menyampaikan info berkenaan Product Development. . . Innovation Shaklee bermula sejak 101 tahun yang lalu. SETIAP bahan yang digunakan SEMUANYA clinically tested, dan proses dilakukan secara berkali kali. . Even kapsul vitamin tu sendiri pun ada SAINTIS khas Shaklee yang buat. Produk yang masuk ke MALAYSIA pun ada SAINTIS sendiri untuk pastikan semuanya memenuhi piawaian KKM dan JAKIM. . . Bayangkan, setiap vitamin yang kita consume dibuat oleh SAINTIS yang bukan calang calang hebatnya. Semuanya terdiri daripada pakar dalam bidang masing masing. . Inilah perbezaan Shaklee dengan produk produk lain. Memang Lyana rasa bertuah sangat sebab dapat kenal dan didedahkan dengan produk yang terbaik nih. . Produk Shaklee yang sampai ke Malaysia bukan dibuat di kilang kilang tempatan tau tapi produk Shaklee datang dari kilang di US yang diselia sendiri oleh semua Saintis yang berpengalaman. . . SHAKLEE, you're the BEST 👍 . No wonder lah di US Shaklee merupakan syarikat nutrisi no 1. InshaaAllah soon kat Malaysia pun Shaklee bakal jadi NO 1. I truly have a good feeling about this ❤️ . #lyanashaklee #shakleeglobalconference #shakleelive2016
Whoaaa~~ ni bukan kat Malaysia tau. Gambar ni diorang captured kat Orlando, Florida. Florida tau. Bukan Pasir Mas. Master- master hebat ni dijemput ke Shaklee Global Convention 2016. . Huih...Cayalah Shaklee! 👏👏👏❤👍 . #shaklee #globalconvention2016 #shakleeglobalconference #shakleeconvention2016 #shakleemalaysia #pengedarshaklee
MASTER COORDINATORS TO BE , soon inshaallah 💪🏻
NUTRISI SEPANJANG BERMUSAFIR ======== Inilah bekalan nutrisi kami sepanjang perjalanan dan dalam flight nanti. Masa travel, kita terdedah kepada banyak risiko penyakit. Maka supplement membantu cukupkan keperluan nutrisi untuk boost immun system kita melawan penyakit. InsyaAllah, semoga Allah pelihara kesihatan kami sekeluarga sepanjang bermusafir. Amin. Ok get ready for almost 24 hours journey to Orlando! 😄 Www.mariafirdaus.com.my #Free5StarTripToUSA #ShakleeGlobalConference #OrlandoFlorida #ShakleeRewards #LiveAmazing
3 FREE tickets ready! 2-12 Aug 2016. ORLANDO HERE WE COME!! 😍😍😍 www.mariafirdaus.com.my #FreeTripToUSA2016 #ShakleeGlobalConference #Shaklee60YearsCelebration #ShakleeRewards #ShakleeEffects #LiveAmazing
Rasa macam baru je balik dari Italy in Nov 2015. Lagi 2 weeks nak pergi USA pulak untuk Shaklee Global Conference & 60 Years Shaklee Celebration!! Setiap tahun Shaklee berikan kami TRIP PERCUMA 5 BINTANG. Syukur Alhamdulillah atas nikmat rezeki. Next week ada briefing utk trip ni. ORLANDO KAMI DATANG!! #FreeTripToUSA2016 #ShakleeGlobalConference #ShakleeRewards #ShakleeEffects
Going out of my comfort zone and putting these on for the Shaklee conference. Thanks Lisa Mann Ward for the suggestions. #shakleeglobalconference #cleveland #jamberry #getoveryourself
Ketam gergasi udah memanggil2!! Heheh see you in 2016 ya mr crab! #USTrip2016 #ShakleeGlobalConference #990ptjewehhh #Spectacular1Bas
Masih ingat lagi feeling masa ni.. Terharu tak tahu nak cakap.. Syukur Alhamdulillah diberi peluang oleh Allah untuk berada di pentas antarabangsa.. Mengibar jalur gemilang.. Sewaktu menyebut "My name is Siti Farhana and I am from MALAYSIA!" Masa tu rasa nak gugur air mata.. Terharu sebab bawa nama Malaysia ke persada antarabangsa.. Bila turun pentas, semua mat salleh kt bawah tu tepuk tangan sambil berdiri.. Mereka di sana sangat inspired by our stories.. Master-master coordinator dari Malaysia yang kebanyakkannya muda-muda belaka.. Ternyata hanya ada satu rahsia.. Sebab kita semua ada Allah :") Moga berjumpa lagi di 2016 ya! InshaAllah that time nak bawak ramai ramaiiii anak cucu Spectacular sama.. InshaAllah :) #longbeach #shakleeglobalconference #mastercoordinator #shaklee #unitedstatesofamerica #California
Bestnye tulis dengan #pen #shaklee ni. Pen ni hanya terdapt di US je tau..hanya di #shakleeglobalconference #usa hari tu je ;)
Akhirnya....baru dapat berjejak kasih dengan award yang diterima di US hari tu...ada kisah tragis disebaliknya..huhuu...semoga murah rejeki orang yang tolong simpkan award ni...hihi... Ok sekarang mahu cari almari baru untuk simpan segala award dan pin yang diterima dari Shaklee... Dila Roslan www.wondermum.my #shakleeglobalconference #shakleefromhome
Bersama wanita hebat Kiri @nurulaziyana cucu shaklee ku Kanan @azrin_mohd mama shaklee ku Kami sama2 dapat ke #shakleeglobalconference #shakleeustrip #shakleeeffect pada tahun ni. InsyaAllah tahun depan ke Italy pula dengan lebih ramai lagi keturunan shaklee kita ;)
Menyusun hasil tangkapan masa Shaklee Global Conference di California lepas...marchandise ni semua bukan untuk dijual..tapi untuk anak cucu WMN..nak dapat pun bukan senang-senang dapat je..mesti ada syarat-syaratnyaaa... .almaklumlah, tidak dijual di Malaysia !! #shakleeglobalconference #shakleeeffect #shakleelive2014
Inilah award dari Tiffany & Co...jalur gemilang berkibar di bumi USA! #shakleefromhome #shakleeglobalconference #shakleelive2014 #shakleeeffect