#shakleefamily 2.140K Posts

Need a gift idea for a new mom in your life? Gentle, soothing and safe, our Shakleebaby line makes a perfect gift bundle for any mom and her bundle of joy 👶🏽💗.
Love my sis’s and mom, and gathering in Michigan is a highlight of my year. I credit my mom for my passion for all things health and wellness, and Shaklee nutrition. #familyrocks 🌸🌟💕 xo,mk * * * * * #health #healthcoach #holistichealth #healthandwellness #sisters #mom #family #nutrition #healthylifestyle #healthyeating #healthyliving #eatclean #youth #shaklee #shakleefamily #dna #michigan #mkshine #delishtox #liveabrillianthealthylifenow
*swipe tepi untuk testimoni* Assalamualaikum and Morning gaiss..🌸 Izninkan kakak meniaga dipagi hari yang mulia ini😄 Niha nak bagitahu pasal ESP SHAKLEE ni je, baca lah jap, mana la tahu terjatuh hati nanti boleh whatsapp kakak. Jatuh hati dekat shaklee tau, bukan kat kakak😂 Kenapa ramai paling suka kat ESP nih dalam banyak banyak supplement Shaklee?😇 Sebab ESP nih sangat banyak MANFAAT & KEBAIKAN dia. Antaranya: 🌸Mencerahkan kulit secara sekata 🍃 Menghilangkan jeragat 🌸Membantu menghilangkan parut 🍃Menjadikan kulit muka lebih halus dan gebu 🌸 Mempercepatkan penyembuhan luka lepas  bersalin atau operation 🍃 Memberi rasa kenyang lebih lama 🌸 Mengnjalkan payudara & punggung 🍃Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati 🌸 Mengatasi rasa letih dan lesu 🍃 Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa 🌸 Mengatasi keguguran rambut 🍃 Mencantikkan kuku 🌸 Menghaluskan tumit pecah 🍃 Membekalkan tenaga berterusan 🌸 Meningkatkan kualiti susu ibu 🍃 Meningkatkan pengeluaran susu badan 🌸 Pengganti minum petang atau supper 🍃 Mengelakkan kerapuhan tulang 🌸 Merangsang regenerasi sel kulit dan otot 🍃 Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan 🌸 Baik untuk hormon 🍃 Mengurangkan kedutan dan garis halus 🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol 🍃 Membantu mengurangkan risiko kanser 🌸 Bertindak sebagai antioksidan 🍃 Menguatkan sistem imun tubuh 🌸 Mempertingkatkan tahap kolestol baik 🍃 Memelihara kesihatan jantung 🌸 Merendahkan paras kolestrol 🍃 Mencegah osteoporosis 🌸Membantu pembentukan sel-sel baru Banyak sangat kan? Jadi, sangat rugi kalau anda tak cuba dan amalkan dari sekarang 😉 Tak perlu risau dengan bahan yang memudaratkan tubuh badan kita,okay? 💕 YOUR MOST WANTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR NURATIEKA (IKHA) 016-7675404 #shaklee #shakleefamily #shakleeselangor #shakleedamansara #shakleerawang #shakleemurah #shakleemalaysia #ESPshaklee #GLAcomplex #vivixshakleemurah #shakleeproduct
Here’s a gift idea that’s “fit” for anyone. Life Energizing Shake provides the nutrition you need to stay moving and stay fit for the holidays 💪🏼. What’s your favorite shake flavor? #ShakleeFitAndFab
@momshape is giving us serious Inspo to get us fit for the holidays! Are you taking the #ShakleeFitAndFab Challenge? If not, tag your bestie below and get started!
Selamat! Buat para distributor Pekanbaru yang baru bergabung di keluarga Shaklee Indonesia. Nah, buat Shaklee Lovers yang di Pekanbaru - Riau dan sekitarnya & ingin berkembang bersama Shaklee Indonesia, bisa menghubungi kami di link yang ada di Bio ya :) #shakleeindonesia #shaklee #shakleelifestyle #hidupsehat #healthylifestyle #shakleefamily #jakarta #pontianak #medan #pekanbaru #riau #lampung #solo #semarang #surabaya #madura #jawatengah
Spice up your morning cup of joe with a scoop of our Pumpkin Spice Life Energizing Shake. Right now buy one, get one free!
SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS💕 Untuk customer yang nak cantik, tapi under budget, ika sangat suggestkan untuk korang consume VITA C ni. Apa kebaikan & Manfaat SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS ni? . Meh ika nak share 😘 . 🍊Merangsang pembentukan kolagen 🍊Menguatkan immune sistem 🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi 🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi 🍊Memberikan tenaga 🍊Membantu penyerapan iron 🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengelakkan katarak 🍊Mengawal masalah kulit berminyak 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout 🍊Mengawal paras gula dalam darah . Untuk anda yang ingin mendapatkan ESP atau produk Shaklee yang lain, boleh terus hubungi Ika menerusi whatsapp ye 😊 Paling penting sekali semuanya HALAL, SEMULA JADI dan SELAMAT. YOUR MOST WANTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR NURATIEKA 016-767 5404 #shakleefamily #shakleeselangor #shakleedamansara #shakleerawang #shakleemurah #shakleemalaysia #ESPshaklee #GLAcomplex #vivixshakleemurah #shakleeproduct
Apa manfaat ESP ni? Rugi lah kalau hari2 asyik tengok je ika share pasal ESP tapi korang masih tak cuba lagi😌 . 🍓ESP dapat memberi tenaga segera dan berpanjangan. Jadi, sesuia sangatlah untuk orang yang sibuk tak sempat makan dan menjalankan kehidupan yang aktif . 🍓ESP untuk kulit yang cantik dan anjal dengan menghilangkan parut jerawat dan jeragat. Dan juga boleh menhilangkan stretchmarks . 🍓ESP bantu wanita hamil untuk lebih bertenaga disamping membina sel fetus . 🍓ESP bantu memperbanyak susu ibu dan menjadikannya lebih berkrim (jika disertaikan dengan konsep penyusuan yang betul) . 🍓ESP membantu menurunkan paras kolesterol . 🍓ESP membantu menganjalkan payudara dan punggung (awww… untuk wanita berkahwin sahaja) . 🍓ESP membantu meningkatkan memori . 🍓ESP menguatkan tulang dan mengelakkan osteoporosis . 🍓ESP berkesan mengurangkan ekzema dan masalah kulit yang lain . 🍓ESP berkesan mengelakkan gastrik dan membina kembali sel perut yang rosak akibat ulser . 🍓ESP berkesan untuk elakkan kebotakan dikalangan lelaki Siapa kata perempuan je yang oleh consume ESP ni? Perempuan pun boleh tauuuuu.... 😁 Whatsapp ika untuk dapatkan esp dan rasai sendiri shaklee effect yg memang superb ni😘 Dan kalau korang ada masalah lain yang tak tahu nak pilih supplement yang sesuai pun boleh whatsapp ika, dan ika akan guide dan suggestkan produk yang sesuai okay💕 YOUR MOST WANTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR NURATIEKA (IKHA) 016-7675404 #shaklee #shakleefamily #shakleeselangor #shakleedamansara #shakleerawang #shakleemurah #shakleemalaysia #ESPshaklee #GLAcomplex #vivixshakleemurah #shakleeproduct
✨NEW MEMBER #FitAndFab SPOTLIGHT: Help me welcome Sarah!✨ - - - @madcar25 is one of a sweetest people I know! Every time we are on the phone/texting, she has me doubled over laughing at all her funny stories! I know she is really going to rock 2018, she has the motivation and the right plan to lead her down the path to health success. - - - Her motivation: "do something your future self will thank you for!" Her goal: "to increase my energy levels, lose weight and better my overall health." - - - Who else is ready to join our #FitAndFab #2018 group?! - - - #newmember #shakleemember #theshakleeeffect #fitandfab #fittofab #fittofabclub #weightloss #weightlossjourney #healthylifestylechanges #2018herewecome #rhhealthandwellness
With a powerful patented formula of 20% pure vitamin C and vitamin E plus raspberry cell extract to plump, brighten, and visibly reduce the appearance of lines and wrinkles, #YOUTHSkincare Radiance C+E makes the perfect holiday gift under the tree. Double tap if you agree. . . . . Photo credit: @beautydesoul
Hi, Assalamualaikum #shakleelover 😉 Dah dapatkan ESP yang super power ni? Dan kenapa semua orang perlu cuba ESP? ESP ni sangat-sangat bagus untuk kesuluruhan. Macam2 khasiat yang terkandung 💕Bagus untuk tenaga 💕bagus untuk skin 💕bagus untuk kulit berjerawat sunburn, parut 💕bagus untuk rawat luka bersalin 💕bagus untuk kesuburan 💕bagus utk yg nak ikhtiar hamil 💕bagus for milkbooster Dan.. BANYAK LAGIIII letih nak cakap😂 Untuk warga emas pun bagus consume Kencing manis, darah tinggi pun boleh consume 😊 Jadi, apa tunggu lagi? Untuk anda yang ingin mendapatkan ESP atau produk Shaklee yang lain, boleh terus hubungi Ika menerusi whatsapp ye 😊 YOUR MOST WANTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR NURATIEKA (IKHA) 016-7675404 #shaklee #shakleefamily #shakleeselangor #shakleedamansara #shakleerawang #shakleemurah #shakleemalaysia #ESPshaklee #GLAcomplex #vivixshakleemurah #shakleeproduct
We’re guilty 😳, who else?
Tis the season to get your glow on! Head to the blog for a few tips to care for your skin this winter. #ShakleeFitAndFab
To stay on the path to be #ShakleeFitAndFab for the holidays, do this v-twist with dumbbell move today, brought to you by Shaklee Pure Performance athlete @alydudek. Then check in with us and post your #workoutwednesday photos. Tag @ShakleeHQ in your pics and use #ShakleeFitAndFab so we can follow along your journey to Fit and Fabulous!
PERFORMANCE DRINK 🍊 MANFAAT UTAMA PERFORMANCE DRINK SHAKLEE . ✅ Meningkatkan Daya Ketahanan Badan. - Memberikan tenaga kepada otot dan sel dengan cepat, menggantikan air yang hilang sewaktu latihan fizikal, meningkatkan daya tahan otot dan memanjangkan waktu latihan tanpa mencederakan tubuh. . ✅ Membekalkan Tenaga Dan Daya Ketahanan Fizikal. - Ia mengimbangi dan membekalkan elektrolit dalam tubuh dan mengimbangi metabolism air dalam tubuh. - Ia mengandungi potassium, kalsium, sodium, phosphorus, magnesium dan chloride. Produk ini turut dirumus eksklusif untuk membekalkan tenaga fizikal terutamanya mereka yang menetap dikawasan tropika dan mereka yang aktif dalam kerja harian. . ✅ Mencegah Penyahhidratan. - Mengurangkan kehausan, melembabkan kulit dan kelihatan muda. . ✅ Mengekalkan Paras Gula. - Terbukti secara klinikal dalam memelihara paras gula dalam darah yang penting bagi tenaga otot dan mempercepatkan penyembuhan akibat kecederaan otot. . Performance Drink Shaklee ni sangat bagus jika ambil pada ; . ✅ Cuaca panas yang melampau. ✅ Tengah beriadah atau bersukan. ✅ Melakukan kerja berat. ✅ Badan tidak sihat (demam/selesema/cirit-birit). . Siapa yang sesuai ambil Performance Drink Shaklee? ; . ✅ Mereka yg aktif sukan. ✅ Ibu yg menyusukan anak. ✅ Mereka yang mudah letih . ✅ Mereka yang gemar minuman isotonik, bezanya Performance Drink tiada tambahan gula. ✅ Mereka yang kurang minum Air/deyhdrate. Untuk anda yang ingin mendapatkan produk Shaklee, boleh terus hubungi Ika menerusi whatsapp ye 😊 YOUR MOST WANTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR NURATIEKA (IKHA) 016-7675404 #shaklee #shakleefamily #shakleeselangor #shakleedamansara #shakleerawang #shakleemurah #shakleemalaysia #ESPshaklee #GLAcomplex #vivixshakleemurah #shakleeproduct
VIVIX SHAKLEE ❤ Sempena bulan december ni shaklee ada buat promo untuk VIVIX👍 Buy 6 bottles free 1 bottles or Buy 2 bottles at 5% discount Berbaloi sangat2. Vivix ni minuman botani lazat yang mengandungi campuran botani khas shaklee termasuk Ekstrak Polygonum, Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeberi Eropah dan Lobak Ungu Keistimewaan Vivix shaklee berasaskan anggur muscadine iaitu salah satu buah-buahan semulajadi yg paling sukar diperolehi & paling berkuasa. Anggur muscadine ni mengandungi rangkaian lengkap polifenol yg ditemui dalam anggur lain. Tak seperti anggur lain muscadine mengandungi kepekatan luar biasa asid elagik & elagitanin yg apabila digabungkan dgn polifenol lain menghasilkan kuasa antioksidan yg sangat hebat. Vivix berjaya dihasilkan selepas kajian bertahun-tahun oleh Company Shaklee dan merupakan supplement pertama di dunia yang mampu menembusi DNA manusia. APA MANFAAT VIVIX? 🍀Menggalakkan ransangan penuaan yg sihat 🍀Membantu menghalang kanser 🍀Mengurangkan risiko diabetes 🍀Meningkatkan sistem imun 🍀Peningkatan tenaga 🍀Melindungi dan perbaiki sel DNA 🍀Menyokong kekuatan jantung 🍀Menyokong kekuatan sendi 🍀Menyokong kekuatan otak Dan banyak lagi... Untuk anda yang ingin mendapatkan VIVIX atau produk Shaklee yang lain, boleh terus hubungi Ika menerusi whatsapp ye 😊 YOUR MOST WANTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR NURATIEKA (IKHA) 016-7675404 #shaklee #shakleefamily #shakleeselangor #shakleedamansara #shakleerawang #shakleemurah #shakleemalaysia #ESPshaklee #GLAcomplex #vivixshakleemurah #shakleeproduct
PERFORMANCE DRINK 🍊 MANFAAT UTAMA PERFORMANCE DRINK SHAKLEE . ✅ Meningkatkan Daya Ketahanan Badan. - Memberikan tenaga kepada otot dan sel dengan cepat, menggantikan air yang hilang sewaktu latihan fizikal, meningkatkan daya tahan otot dan memanjangkan waktu latihan tanpa mencederakan tubuh. . ✅ Membekalkan Tenaga Dan Daya Ketahanan Fizikal. - Ia mengimbangi dan membekalkan elektrolit dalam tubuh dan mengimbangi metabolism air dalam tubuh. - Ia mengandungi potassium, kalsium, sodium, phosphorus, magnesium dan chloride. Produk ini turut dirumus eksklusif untuk membekalkan tenaga fizikal terutamanya mereka yang menetap dikawasan tropika dan mereka yang aktif dalam kerja harian. . ✅ Mencegah Penyahhidratan. - Mengurangkan kehausan, melembabkan kulit dan kelihatan muda. . ✅ Mengekalkan Paras Gula. - Terbukti secara klinikal dalam memelihara paras gula dalam darah yang penting bagi tenaga otot dan mempercepatkan penyembuhan akibat kecederaan otot. . Performance Drink Shaklee ni sangat bagus jika ambil pada ; . ✅ Cuaca panas yang melampau. ✅ Tengah beriadah atau bersukan. ✅ Melakukan kerja berat. ✅ Badan tidak sihat (demam/selesema/cirit-birit). . Siapa yang sesuai ambil Performance Drink Shaklee? ; . ✅ Mereka yg aktif sukan. ✅ Ibu yg menyusukan anak. ✅ Mereka yang mudah letih . ✅ Mereka yang gemar minuman isotonik, bezanya Performance Drink tiada tambahan gula. ✅ Mereka yang kurang minum Air/deyhdrate. Untuk anda yang ingin mendapatkan produk Shaklee, boleh terus hubungi Ika menerusi whatsapp ye 😊 YOUR MOST WANTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR NURATIEKA (IKHA) 016-7675404 #shaklee #shakleefamily #shakleeselangor #shakleedamansara #shakleerawang #shakleemurah #shakleemalaysia #ESPshaklee #GLAcomplex #vivixshakleemurah #shakleeproduct
She's with lolipop😎😎 Hmmm....seriusss layan youtube😕 #FlowersLover😍 #BeautyConsultantMK #ShakleeFamily
Spice up your holiday season with our Pumpkin Spice Life Energizing Shake. Starting today, while supplies last, when you buy a Pumpkin Spice Shake you get one free! Double tap if you are going to get twice the spice!
Today on the blog, find out how to keep your skin 👌🏼while working on your 🏋🏽‍♀️ . Link in bio ⬆️
PRODUK PALING BERBALOI ABAD INI😍 ESP ni pada ika memang sangat sedap. Rasa macam nak minum selalu😋 Customer yang baru pertama kali nak cuba produk shaklee, ramai yang mengeluh sebab bagi mereka mahal. Tapi pada ika, Actually tak mahal pun sebenarnya kalau nak di ikutkan dengan size, kuantiti dan khasiat produk ni. SERIOUSLY MEMANG BERBALOI SANGAT. Bila barang dah dapat dekat tangan korang and ada depan mata, ika boleh jamin korang akan puas hati sangat2. Sebab apa ika kata macam tu? Sebab Mula2 ika pun rasa macam tu jugak 😂 Tapi bila dah ada depan mata, dan dah cuba sendiri, baru ika rasa puas hati sangat. Sebelum ni ika ingatkan tong ESP ni kecil je macam tong tong produk kecantikan yg lain. Rupanya tak, BESAR WEH TONG ESP NI, ISI PUN BANYAK. So memang berbaloi sangat dengan harga. Dan bagi ika, dah kira murah dah tu. Ika pernah alami masa yg "gile nak cantik", sekarang pun boleh la simptom tu masih ada 😂 macam2 produk try, dari murah ke mahal, dari mahal ke murah balik, tapi tak menjadi pun. Duit pula banyak habis. Bayangkan ada 1 produk kecantikan ni, tong dia kecik je, isi pun separuh, hampa sangat masa bukak tong tu, harga masyaallah astaghfirullah, mahal sangat dengan harapan akan "menjadi", rupanya tak 😭 Dan pada ika, ESP dan semua produk SHAKLEE ni  sangat2 berbaloi. Ika tak tipu, dalam masa seminggu ika consume ESP ni je, memang dah nampak kesan, ini kan pula dah berminggu-minggu.. so ini #shakleeeffect pada diri ika sendiri.. (kalau boleh share gambar muka, ika dah share kat korang, sorry👉👈) 🍃kulit muka tak kering 🍃jerawat cepat kering 🍃parut semakin pudar dan tak tinggalkan kesan hitam 🍃bibir makin kemerahan 🍃perut rasa kenyang 🍃banda tak lesu 🍃perbaiki metabolisme 🍃tumit tak pecah, licin 🍃alahan kulit terus hilang 🍃menganjal 🍃kuku makin kuat 🍃rambut kurang gugur Ini effect yg ika sendiri rasa. Tak sampai sebulan pun lagi.. Macam mana eay cantik tu kalau dah sebulan consume atau lebih sebulan nanti? Eh 🙈 Korang bila lagi? 😘 Whatsapp ika okay untuk pembelian, consultation and guide, YOUR MOST WANTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR NURATIEKA (IKHA) 016-7675404 #shaklee #shakleefamily #shakleeselangor #shakleedamansa
Im mommy bisnes online..nk cari income lbh..ini lh yg mommy sdh consume n konsisten drpd shaklee😘😘😘..n bila sdh jth hati memang xblh move on drpd shaklee..merawat mslh yg mommy alami😉😉😉.. Sblm nk dapatkan vitamin ni pastikan bagitahu sedia mslh yg d hadapi ya..supaya senang nak suggest vitamin tuk mslh yg kamu hadapi.. #myowncollection #welovehealthy #mencegahlebihbaikdaripadamerawat #shakleefamily
RAHSIA IKA UNTUK KULIT SIHAT ❤ Assalamualaikum, selamat pagi semua 😉 So today ika nak reveal produk shaklee yang ika sangat2 suka untuk penjagaan kulit ika yang sangat sensitif. 🌸ESP + VITA-C🌸 Actually, susah tau untuk orang yg ada masalah kulit sensitif ni. Tak boleh makan semua jenis makanan, tak boleh pakai product yg sebarangan, environment kena sentiasa clean, sebab tu ika jenis cerewet sikit bab2 kebersihan dan kekemasan ni 😂 Kalau tak nanti habis lah kulit muka and badan ni bengkak2, ruam gatal2 or jerawat banyak naik dkt muka dan tinggalkan parut. PARUT TU YANG PALING NIGHTMARE SEKALI 😭 Masa study dulu, kawan2 semua tahu skin ika macam mana, kadang2 okay, kadang2 teruk 😭 Sebelum consume ESP+VITA-C ni, kulit muka ika ni memang susah nak hilang parut jerawat. Jerawat takde, tapi parut yg tinggal tu yg susah nak hilangkan. Puas ikhtiar macam2 produk tapi tak ngam. So, lepas ika konsisten consume ESP+VITA-C ni alhamdulillah tak sampai 2 minggu banyak perubahan dkt kulit muka. Parut2 hitam makin pudar, sekarang tinggal saki baki je 😁 Skin makin cerah, glowing, kalau ada jerawat baru tumbuh pun, mmg cepat kecut/kering tapi tak tinggal kesan hitam2 dah, dia jadi merah2 2 atau 3 hari terus clear, takde parut 😊 Sekarang ramai kawan2 tegur, "MAKIN CANTIK SEKARANG." "KENAPA MAKIN CANTIK NI?" Itu baru effect dekat skin, belum benda lain lagi, mcm insomnia, stress, badan lesu, haa itu pun ada lagi nak share sebenarnya. Tapi dah panjang dah ni, takut org tak terbaca pulak 😂 So untuk sesiapa yg rasa2 ada masalah kulit, parut susah nak hilang, jerawat banyak, korang boleh try consume ESP+VITA-C ni. Serious korang takkan rasa rugi atau hampa dgn semua produk shaklee 😉 NAK CUBA RASA SENDIRI SHAKLEE EFFECT ATAU NAK CANTIK DENGAN SHAKLEE? Boleh terus whatsapp ika untuk pembelian atau pertanyaan lanjut, ika akan guide korang untuk pilih produk shaklee yg bersesuaian dgn masalah korang okay😘 YOUR MOST WANTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR NURATIEKA 016-767 5404 #shakleefamily #shakleeselangor #shakleedamansara #shakleerawang #shakleemurah #shakleemalaysia #ESPshaklee #GLAcomplex #vivixshakleemurah #shakleeproduct
Exercise, coupled with the #Shaklee180 starter kit, can help you get fit for life. Are you ready to see and feel the difference on the path to a new you? #MondayMotivation
FEEDBACK VITA-C😉 Korang dah ada ke vita-c ni? Kalau belum ada, jangan cemburu kalau wajah org lain cantik berseri-seri🙈 Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS: . 🍊Merangsang pembentukan kolagen 🍊Menguatkan immune sistem 🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi 🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi 🍊Memberikan tenaga 🍊Membantu penyerapan iron 🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengelakkan katarak 🍊Mengawal masalah kulit berminyak 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout 🍊Mengawal paras gula dalam darah YOUR MOST WANTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR NURATIEKA 016-767 5404 #shakleefamily #shakleeselangor #shakleedamansara #shakleerawang #shakleemurah #shakleemalaysia #ESPshaklee #GLAcomplex #vivixshakleemurah #shakleeproduct
VITA-C PLUS SHAKLEE🍊 Korang dah ada ke vita-c ni? Kalau belum ada, jangan cemburu kalau wajah org lain cantik berseri-seri🙈 Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS: . 🍊Merangsang pembentukan kolagen 🍊Menguatkan immune sistem 🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi 🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi 🍊Memberikan tenaga 🍊Membantu penyerapan iron 🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengelakkan katarak 🍊Mengawal masalah kulit berminyak 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout 🍊Mengawal paras gula dalam darah YOUR MOST WANTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR NURATIEKA 016-767 5404 #shakleefamily #shakleeselangor #shakleedamansara #shakleerawang #shakleemurah #shakleemalaysia #ESPshaklee #GLAcomplex #vivixshakleemurah #shakleeproduct
What better way to get fabulous for the holidays than with our YOUTH Activated BB Cream? Treat yourself, or gift it to your bestie for the holidays. #ShakleeFitAndFab
Hai..selamat brhujung minggu..cuti2 pun kedai bukak macam biasa ye : : Marilah kita berkenalan dengan #vitaminCshaklee..Nampak aje botol kecik tapi banyak KELEBIHAN ooo.. 🎀1 botol tahan 6 BULAN. 1/2 tahun. Mengandungi 180 biji . Lamanye 6 bulan?😊 Iye..ambil supplement bukan macam makan ubat. Ubat menyembuhkan (tapi tidak elok untuk jangka masa yang lama). Supplement die membaiki dan menambahbaik.Supplement kena ambil secara sabar dan konsisten ye.Baru nampak hasil. At least 1-2 bulan dah boleh nampak hasil* : 🎀mengandungi BIOFLAVONOID SITRUS COMPLEX. TIPS kalau mahu consume vitamin C,pilihlah yang ade BIOFLAVONOIDS macam #vitamiccshaklee ni..Sebab? : 🎀membantu PENYERAPAN vitamin C selain bertindak sebagai ANTIOXIDANT : : 🎀diperoleh dari ekstract jagung yang mana sangat friendly untuk orang yang mempunyai perut sensitive seperti elderly or gastritis pt.. : : 🎀🎀 sustain release-maksudnye mempunyai pelepasan berperingkat yang mana melepaskan 500mg VITAMIN C dalam masa 5 jam( bukannye dilepaskan sekali gus,so die dapat mengurangkan pembaziran di situ.nampak? Pertanyaan lanjut/order/join shaklee family? Yanie; 013 531 7324 #supervisortobe #millionarrtobe # #shakleemalaysia #janaincomedarirumah #parttimejob #shakleefamily #collagenshaklee #doayangbaik2sahaja #sebutyangbaik2aje
Hai..selamat brhujung minggu..cuti2 pun kedai bukak macam biasa ye : : Marilah kita berkenalan dengan #vitaminCshaklee..Nampak aje botol kecik tapi banyak KELEBIHAN ooo.. 🎀1 botol tahan 6 BULAN. 1/2 tahun. Mengandungi 180 biji . Lamanye 6 bulan?😊 Iye..ambil supplement bukan macam makan ubat. Ubat menyembuhkan (tapi tidak elok untuk jangka masa yang lama). Supplement die membaiki dan menambahbaik.Supplement kena ambil secara sabar dan konsisten ye.Baru nampak hasil. At least 1-2 bulan dah boleh nampak hasil* : 🎀mengandungi BIOFLAVONOID SITRUS COMPLEX. TIPS kalau mahu consume vitamin C,pilihlah yang ade BIOFLAVONOIDS macam #vitamiccshaklee ni..Sebab? : 🎀membantu PENYERAPAN vitamin C selain bertindak sebagai ANTIOXIDANT : : 🎀diperoleh dari ekstract jagung yang mana sangat friendly untuk orang yang mempunyai perut sensitive seperti elderly or gastritis pt.. : : 🎀🎀 sustain release-maksudnye mempunyai pelepasan berperingkat yang mana melepaskan 500mg VITAMIN C dalam masa 5 jam( bukannye dilepaskan sekali gus,so die dapat mengurangkan pembaziran di situ.nampak? Pertanyaan lanjut/order/join shaklee family? Yanie; 013 531 7324 #supervisortobe #millionarrtobe # #shakleemalaysia #janaincomedarirumah #parttimejob #shakleefamily #collagenshaklee #doayangbaik2sahaja #sebutyangbaik2aje
Ring in the new year looking youthful—take our 30 day Fit and Fab challenge this month. Screenshot this and re-post it to let everyone know you're going to be Fit and Fab for the Holidays! Then grab a friend and check in together about your Shaklee 180 meals, plan a workout together and remind each other to stay diligent about using your YOUTH skincare regimen. On NYE use your YOUTH BB Cream glam kit, get dressed up, snap a pic and tell us how you are feeling Fit and Fab going into 2018 thanks to Shaklee! Post it using #ShakleeFitAndFab and we’ll pick a winner to receive a free Shaklee 180 Kit and a YOUTH Regimen*. . . . . *This Sweepstakes is in no way affiliated with Instagram. Winner must be following @ShakleeHQ to be eligible. Click the link in our bio for sweepstake rules.
Hi, Assalamuaaikum semua. Happy weekend 😉 Dah minum esp kettewww? 😁 Tak dinafikan setiap kali customer yg ws ika dan pertama kali nak cuba ESP ni mesti akan tanya, . "ESP ni rasanye macam mana?" . Atau . "Sedap ke rasa ESP ni?" . Hah! Ika nak story mory kat korang semua, esp ni rasa SOYA.. Ingat okay, SOYA. Serious sedap sangat, kalau yg suka minum air soya tu confirm2 korang akan double jatuh cinta💕🙊 Soya ESP ni soya yg berkualiti tinggi, dan tak sama dengan soya2 yg dijual dekat mana2 kedai tau. . "Alaan tapi ika, saya tak suka rasa soya tu macam mana?" . Jangan risauuuuuu... Kalau tak suka rasa soya, korang suka rasa apa? Coklat? Strawberry? Pisang? Ribena? Haaa campurkan je dengan ESP untuk dapatkan rasa yg korang gemari.. mudah kan? 😘 Kita boleh pelbagaikan resepi untuk minum ESP ni ikut selera tekak kita 😊 Contoh macam dalam video ni, ESP + FRESHMILK + STRAWBERRY + KURMA + KISMIS ❤ Selamat mencuba 😉 Untuk anda yang ingin mendapatkan ESP atau produk Shaklee yang lain, boleh terus hubungi Ika menerusi whatsapp ye 😊 YOUR MOST WANTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR NURATIEKA (IKHA) 016-7675404 #shaklee #shakleefamily #shakleeselangor #shakleedamansara #shakleerawang #shakleemurah #shakleemalaysia #ESPshaklee #GLAcomplex #vivixshakleemurah #shakleeproduct
Get Fit. Feel Fab. Get ahead of your new years goals and make this month your time to shine, just in time for the holidays. With our #Shaklee180 starter kit, begin your journey to a leaner, healthier, more energized you. At the same time, use our #YOUTHSkincare products to see a visibly younger and more fabulous you! #ShakleeFitAndFab Contact your local distributor to find out how you can get started today or click the link in our bio to visit our website for more info.
Vivix adalah minuman campuran botani yang merupakan revolusi terbaru dalam pemakanan polifenol . . Vivix mengandungi campuran unik botani polygonum cuspidatum, Anggur muscadine, Elderberry Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol yang menjadikan vivix begitu unik. **Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan semula jadi. . Kebaikan vivix shaklee 🌸 Menggalakkan penuaan yang sihat- awet muda dan anti penuaan. 🌸 Mengatasi masalah berat badan yang berlebihan 🌸 Membantu mengelakkan kanser- merencat sel kanser dari menjadi semakin serius 🌸 Membantu untuk mengecutkan cyst / fibroid 🌸 Mengurangkan risiko penyakit jantung - melindungi jantung 🌸 Mengurangkan kompilasi penyakit diabetes / kencing manis 🌸 Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi- melindungi saraf 🌸 Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk- merawat azhameir 🌸 Membantu mengurangkan penyakit parkinson 🌸 Membantu memulihkan penyakit strok- angin ahmar 🌸 Meningkatkan kesihatan dan imunisasi badan 🌸 Menggalakkan kesihatan secara kesuluruhan . . PROMO DISEMBER❗️ Buy 6 Free 1 Buy 2 get 5% less . . Nak dapatkan harga PROMO JAUH LEBIH MURAH, boleh contact Ika untuk pembelian dan special consultation😊 YOUR MOST WANTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR NURATIEKA (IKHA) 016-7675404 #shaklee #shakleefamily #shakleeselangor #shakleedamansara #shakleerawang #shakleemurah #shakleemalaysia #ESPshaklee #GLAcomplex #vivixshakleemurah #shakleeproduct
Hi, December 💕 Sempena bulan december ni shaklee ada buat promo untuk VIVIX👍 Buy 6 bottles free 1 bottles or Buy 2 bottles at 5% discount Berbaloi sangat2. Vivix ni minuman botani lazat yang mengandungi campuran botani khas shaklee termasuk Ekstrak Polygonum, Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeberi Eropah dan Lobak Ungu Keistimewaan Vivix shaklee berasaskan anggur muscadine iaitu salah satu buah-buahan semulajadi yg paling sukar diperolehi & paling berkuasa. Anggur muscadine ni mengandungi rangkaian lengkap polifenol yg ditemui dalam anggur lain. Tak seperti anggur lain muscadine mengandungi kepekatan luar biasa asid elagik & elagitanin yg apabila digabungkan dgn polifenol lain menghasilkan kuasa antioksidan yg sangat hebat. Vivix berjaya dihasilkan selepas kajian bertahun-tahun oleh Company Shaklee dan merupakan supplement pertama di dunia yang mampu menembusi DNA manusia. APA MANFAAT VIVIX? 🍀Menggalakkan ransangan penuaan yg sihat 🍀Membantu menghalang kanser 🍀Mengurangkan risiko diabetes 🍀Meningkatkan sistem imun 🍀Peningkatan tenaga 🍀Melindungi dan perbaiki sel DNA 🍀Menyokong kekuatan jantung 🍀Menyokong kekuatan sendi 🍀Menyokong kekuatan otak Dan banyak lagi... Untuk anda yang ingin mendapatkan VIVIX atau produk Shaklee yang lain, boleh terus hubungi Ika menerusi whatsapp ye 😊 YOUR MOST WANTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR NURATIEKA (IKHA) 016-7675404 #shaklee #shakleefamily #shakleeselangor #shakleedamansara #shakleerawang #shakleemurah #shakleemalaysia #ESPshaklee #GLAcomplex #vivixshakleemurah #shakleeproduct
Setiap kali customer yang whatsapp ika dan tanya harga untuk vivix, mesti dorang akan kata "Mahalnya.." 😂 Okay, harini ika nak share kat korang semua kenapa VIVIX ni harganya mahal.. TAPI SANGAT LAH BERBALOI KALAU KORANG BELI ❤ Vivix ni apa? Okay, vivix ni merupakan minuman tonik atau minuman campuran botani dengan kandungannya berasaskan dari tumbuhan istimewa yang mampu melawan radikal radikal bebas dalam badan kita. Kalau nak tahu, bahan2 yg digunakan dalam menghasilkan vivix ni telah diuji secara klinikal dan sangat eksklusif untuk shaklee.  Kandungan utama yg ada dalam vivix: 🌿MUSCADINE GRAPE 🌿ELDERBERRY 🌿PURPLE CARROT 🌿POLYGONUM CUSPIDATUM Kesemua tumbuhan ini sangat kaya dengan POLIFENOL iaitu kelompok zat kimia yang tinggi antioksida yang berasaskan nutrien dari tumbuhan. Vivix berjaya dihasilkan selepas kajian bertahun-tahun oleh Company Shaklee dan merupakan supplement pertama di dunia yang mampu menembusi DNA manusia. APA MANFAAT VIVIX? 🍀Menggalakkan ransangan penuaan yg sihat 🍀Membantu menghalang kanser 🍀Mengurangkan risiko diabetes 🍀Meningkatkan sistem imun 🍀Peningkatan tenaga 🍀Melindungi dan perbaiki sel DNA 🍀Menyokong kekuatan jantung 🍀Menyokong kekuatan sendi 🍀Menyokong kekuatan otak Dan banyak lagi... Untuk anda yang ingin mendapatkan VIVIX atau produk Shaklee yang lain, boleh terus hubungi Ika menerusi whatsapp ye 😊 YOUR MOST WANTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR NURATIEKA (IKHA) 016-7675404 #shaklee #shakleefamily #shakleeselangor #shakleedamansara #shakleerawang #shakleemurah #shakleemalaysia #ESPshaklee #GLAcomplex #vivixshakleemurah #shakleeproduct
Three ingredient, healthy fudge bites....sign us up! Head to our blog to read @brookethomas360's guest post on healthier holiday recipes you can make this season (including this one!). Link in bio.
Hi, Assalamualaikum #shakleelover 😉 Feedback yang membuatkan hati berbunga-bunga dari customer🌸🌸💕 . Pada yang masih ragu2 untuk cuba ESP from shaklee ni, tolong jangan ragu2 lagi okay? Takkan hari2 nak makan hati tengok orang lain cantik kena puji? Kenapa semua orang perlu cuba ESP? ESP ni sangat-sangat bagus untuk kesuluruhan. Macam2 khasiat yang terkandung 💕Bagus untuk tenaga 💕bagus untuk skin 💕bagus untuk kulit berjerawat sunburn, parut 💕bagus untuk rawat luka bersalin 💕bagus untuk kesuburan 💕bagus utk yg nak ikhtiar hamil 💕bagus for milkbooster Dan.. BANYAK LAGIIII letih nak cakap😂 Untuk warga emas pun bagus consume Kencing manis, darah tinggi pun boleh consume 😊 Jadi, apa tunggu lagi? Untuk anda yang ingin mendapatkan ESP atau produk Shaklee yang lain, boleh terus hubungi Ika menerusi whatsapp ye 😊 YOUR MOST WANTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR NURATIEKA (IKHA) 016-7675404 #shaklee #shakleefamily #shakleeselangor #shakleedamansara #shakleerawang #shakleemurah #shakleemalaysia #ESPshaklee #GLAcomplex #vivixshakleemurah #shakleeproduct
VITA-C PLUS SHAKLEE🍊 Korang dah ada ke vita-c ni? Kalau belum ada, jangan cemburu kalau wajah org lain cantik berseri-seri🙈 Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS: . 🍊Merangsang pembentukan kolagen 🍊Menguatkan immune sistem 🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi 🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi 🍊Memberikan tenaga 🍊Membantu penyerapan iron 🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengelakkan katarak 🍊Mengawal masalah kulit berminyak 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout 🍊Mengawal paras gula dalam darah YOUR MOST WANTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR NURATIEKA 016-767 5404 #shakleefamily #shakleeselangor #shakleedamansara #shakleerawang #shakleemurah #shakleemalaysia #ESPshaklee #GLAcomplex #vivixshakleemurah #shakleeproduct
With the holiday season upon us, it’s important we make sure to protect ourselves and fuel our immune systems. This powerful trio gives you daily immune support, contains as much vitamin C as 16 oranges, and helps you when you feel that first tickle coming on. You have one day left to purchase these products and get Defend & Resist free! Head to our site to learn more (link in bio 👆🏼).
Hi, Assalamualaikum #shakleelover 😉 Dah dapatkan ESP yang super power ni? Dan kenapa semua orang perlu cuba ESP? ESP ni sangat-sangat bagus untuk kesuluruhan. Macam2 khasiat yang terkandung 💕Bagus untuk tenaga 💕bagus untuk skin 💕bagus untuk kulit berjerawat sunburn, parut 💕bagus untuk rawat luka bersalin 💕bagus untuk kesuburan 💕bagus utk yg nak ikhtiar hamil 💕bagus for milkbooster Dan.. BANYAK LAGIIII letih nak cakap😂 Untuk warga emas pun bagus consume Kencing manis, darah tinggi pun boleh consume 😊 Jadi, apa tunggu lagi? Untuk anda yang ingin mendapatkan ESP atau produk Shaklee yang lain, boleh terus hubungi Ika menerusi whatsapp ye 😊 YOUR MOST WANTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR NURATIEKA (IKHA) 016-7675404 #shaklee #shakleefamily #shakleeselangor #shakleedamansara #shakleerawang #shakleemurah #shakleemalaysia #ESPshaklee #GLAcomplex #vivixshakleemurah #shakleeproduct
ESP SHAKLEE NI UNTUK APA SEBENARNYA? SESUAI UNTUK SIAPA? Kalau nak tahu, protein yang ada dalam ESP ni nagus sangat untuk yang mengalami simptom-simptom kat bawah ni. 🌻 lemah dan tak bertenaga 🌻 kulit wajah kusam 🌻Parut jerawat yang hitam2 🌻Bekas gigitan nyamuk yang meninggalkan kesan lalu menjadi kudis 🌻Rambut sering gugur Itu semua antara punca kelurangan protein. Protein sgt penting untuk mereka yang inginkan kulit yang cantik dan tona kulit yang sekata. Mereka yang mempunyai parut jerawat yg hitam/gelap adalah disebabkan kekurangan protein untuk proses menggantikan sel kulit matu yang berwarna gelap tersebut. Protein yang ada dalam ESP @getinbeauty_byikha adalah sumber protein yang terbaik dan lengkap yang akan membantu untuk membaiki, membina sel-sel tubuh yang sihat dan cantik. Sel-sel yang sihat lebih mudah menyerap vitamin berbanding sel-sel yang kurang sihat. So kalau korang ada simptom-simptom yg ika terangkan tadi dan nak kulit licin dan cantik, jangan lengah-lengah untuk consume ESP @getinbeauty_byikha ni ye? 😉 Paling penting sekali semuanya HALAL, SEMULA JADI dan SELAMAT. YOUR MOST WANTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR NURATIEKA 016-767 5404 #shakleefamily #shakleeselangor #shakleedamansara #shakleerawang #shakleemurah #shakleemalaysia #ESPshaklee #GLAcomplex #vivixshakleemurah #shakleeproduct
Kenapa ramai paling suka kat ESP nih dalam banyak banyak supplement Shaklee?😇 Sebab ESP nih sangat banyak MANFAAT & KEBAIKAN dia. Antaranya: 🌸Mencerahkan kulit secara sekata 🍃 Menghilangkan jeragat 🌸Membantu menghilangkan parut 🍃Menjadikan kulit muka lebih halus dan gebu 🌸 Mempercepatkan penyembuhan luka lepas  bersalin atau operation 🍃 Memberi rasa kenyang lebih lama 🌸 Mengnjalkan payudara & punggung 🍃Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati 🌸 Mengatasi rasa letih dan lesu 🍃 Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa 🌸 Mengatasi keguguran rambut 🍃 Mencantikkan kuku 🌸 Menghaluskan tumit pecah 🍃 Membekalkan tenaga berterusan 🌸 Meningkatkan kualiti susu ibu 🍃 Meningkatkan pengeluaran susu badan 🌸 Pengganti minum petang atau supper 🍃 Mengelakkan kerapuhan tulang 🌸 Merangsang regenerasi sel kulit dan otot 🍃 Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan 🌸 Baik untuk hormon 🍃 Mengurangkan kedutan dan garis halus 🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol 🍃 Membantu mengurangkan risiko kanser 🌸 Bertindak sebagai antioksidan 🍃 Menguatkan sistem imun tubuh 🌸 Mempertingkatkan tahap kolestol baik 🍃 Memelihara kesihatan jantung 🌸 Merendahkan paras kolestrol 🍃 Mencegah osteoporosis 🌸Membantu pembentukan sel-sel baru Banyak sangat kan? Jadi, sangat rugi kalau anda tak cuba dan amalkan dari sekarang 😉 Dah la 100% dari bahan organik pulak tu.. Tak perlu risau dengan bahan yang memudaratkan tubuh badan kita,okay? 💕 YOUR MOST WANTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR NURATIEKA (IKHA) 016-7675404 #shaklee #shakleefamily #shakleeselangor #shakleedamansara #shakleerawang #shakleemurah #shakleemalaysia #ESPshaklee #GLAcomplex #vivixshakleemurah #shakleeproduct
Hi, Assalamualaikum #shakleelover 😉 Feedback yang membuatkan hati berbunga-bunga dari customer🌸🌸💕 . Pada yang masih ragu2 untuk cuba ESP from shaklee ni, tolong jangan ragu2 lagi okay? Takkan hari2 nak makan hati tengok orang lain cantik kena puji? Kenapa semua orang perlu cuba ESP? ESP ni sangat-sangat bagus untuk kesuluruhan. Macam2 khasiat yang terkandung 💕Bagus untuk tenaga 💕bagus untuk skin 💕bagus untuk kulit berjerawat sunburn, parut 💕bagus untuk rawat luka bersalin 💕bagus untuk kesuburan 💕bagus utk yg nak ikhtiar hamil 💕bagus for milkbooster Dan.. BANYAK LAGIIII letih nak cakap😂 Untuk warga emas pun bagus consume Kencing manis, darah tinggi pun boleh consume 😊 Jadi, apa tunggu lagi? Untuk anda yang ingin mendapatkan ESP atau produk Shaklee yang lain, boleh terus hubungi Ika menerusi whatsapp ye 😊 YOUR MOST WANTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR NURATIEKA (IKHA) 016-7675404 #shaklee #shakleefamily #shakleeselangor #shakleedamansara #shakleerawang #shakleemurah #shakleemalaysia #ESPshaklee #GLAcomplex #vivixshakleemurah #shakleeproduct
Hi, Assalamualaikum #shakleelover 😉 Feedback yang membuatkan hati berbunga-bunga dari customer🌸🌸💕 . Pada yang masih ragu2 untuk cuba ESP from shaklee ni, tolong jangan ragu2 lagi okay? Takkan hari2 nak makan hati tengok orang lain cantik kena puji kan?? Kenapa semua orang perlu cuba ESP? ESP ni sangat-sangat bagus untuk kesuluruhan. Macam2 khasiat yang terkandung 💕Bagus untuk tenaga 💕bagus untuk skin 💕bagus untuk kulit berjerawat sunburn, parut 💕bagus untuk rawat luka bersalin 💕bagus untuk kesuburan 💕bagus utk yg nak ikhtiar hamil 💕bagus for milkbooster Dan.. BANYAK LAGIIII letih nak cakap😂 Untuk warga emas pun bagus consume Kencing manis, darah tinggi pun boleh consume 😊 Jadi, apa tunggu lagi? Untuk anda yang ingin mendapatkan ESP atau produk Shaklee yang lain, boleh terus hubungi Ika menerusi whatsapp ye 😊 YOUR MOST WANTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR NURATIEKA (IKHA) 016-7675404 #shaklee #shakleefamily #shakleeselangor #shakleedamansara #shakleerawang #shakleemurah #shakleemalaysia #ESPshaklee #GLAcomplex #vivixshakleemurah #shakleeproduct
Today is #GivingTuesday, a global day of giving fueled by the power of social media and collaboration. One of the best ways to get involved is in your own community. Join the movement and give - whether it’s some of your time, a donation, a gift, or the power of your voice in your local community. Here at Shaklee we’re committed to helping those who have been affected by natural disasters through Shaklee Cares. If you want to support those who have been affected by a natural disaster or people who might be in the future, donate to Shaklee Cares on this Giving Tuesday. And remember – giving Tuesday is one day and Shaklee Cares provides support year long and this support depends on your generosity either through donations or to spearhead give-back events in communities affected by a Natural disaster. To donate or find out more about Shaklee cares click the link in our bio.
You heard right…. going glam just got easier. With our new YOUTH BB Cream Glam Kit you get all four shades of YOUTH BB Cream, our special edition applicator brush, make up sponges to blend, conceal, bronze and highlight and our signature YOUTH silver cosmetic bag. “Double tap” if you want to achieve a glam look on your skin this holiday season.
Ni lah akibatnya kalau consume VITA-C PLUS😱 Feedback yang membuatkan hati berbunga-bunga dari customer🌸🌸💕 . Pada yang masih ragu2 untuk cuba vita-c plus from shaklee ni, tolong jangan ragu2 lagi okay? Takkan hari2 nak makan hati tengok orang lain cantik kena puji? Tunggu apa lagi, ws ika segera untuk dapatkan Vita-C plus atau produk shaklee yg lain 😘 YOUR MOST WANTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR NURATIEKA 016-767 5404 #shakleefamily #shakleeselangor #shakleedamansara #shakleerawang #shakleemurah #shakleemalaysia #ESPshaklee #GLAcomplex #vivixshakleemurah #shakleeproduct
Ni lah akibatnya kalau consume VITA-C PLUS😱 Feedback yang membuatkan hati berbunga-bunga dari customer🌸🌸💕 . Pada yang masih ragu2 untuk cuba vita-c plus from shaklee ni, tolong jangan ragu2 lagi okay? Takkan hari2 nak makan hati tengok orang lain cantik kena puji? Tunggu apa lagi, ws ika segera untuk dapatkan Vita-C plus atau produk shaklee yg lain 😘 YOUR MOST WANTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR NURATIEKA 016-767 5404 #shakleefamily #shakleeselangor #shakleedamansara #shakleerawang #shakleemurah #shakleemalaysia #ESPshaklee #GLAcomplex #vivixshakleemurah #shakleeproduct
SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS💕 Untuk customer yang nak cantik, tapi under budget, ika sangat suggestkan untuk korang consume VITA C ni. Apa kebaikan & Manfaat SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS ni? . Meh ika nak share 😘 . 🍊Merangsang pembentukan kolagen 🍊Menguatkan immune sistem 🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi 🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi 🍊Memberikan tenaga 🍊Membantu penyerapan iron 🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengelakkan katarak 🍊Mengawal masalah kulit berminyak 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout 🍊Mengawal paras gula dalam darah . Untuk anda yang ingin mendapatkan ESP atau produk Shaklee yang lain, boleh terus hubungi Ika menerusi whatsapp ye 😊 Paling penting sekali semuanya HALAL, SEMULA JADI dan SELAMAT. YOUR MOST WANTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR NURATIEKA 016-767 5404 #shakleefamily #shakleeselangor #shakleedamansara #shakleerawang #shakleemurah #shakleemalaysia #ESPshaklee #GLAcomplex #vivixshakleemurah #shakleeproduct
Currently accepting applications...
Omega Guard Shaklee 🍃 Siapa yg memerlukan omega guard shaklee ni? Meh ika nak bagitahu 😘 1. Ibu menyusu 🌻 Membekalkan DHA untuk perkembangan otak bayi yg menyusu susu ibu dan membantu menurunkan berat badan 2. Masalah berat badan 🌻 Omega 3 meningkatkan hormon leptine yg berfungsi mengawal selera makan, membantu membakar lemak dgn lebih cepat 3. Ibu hamil 🌻 Membantu perkembangan otak bayi dari dalam kandungan, mengawal kenaikan berat badan, mengurangkan kolestrol, mengurangkan risiko meroyan selepas bersalin, mengurangkan risiko kelahiran bayi pra-matang 4. Kanak-kanak 🌻 Membabtu perkembangan otak. Menguatkan sistem imunisasi, mengurangkan gejala ekzema dan athma Bukan itu je, untuk yg ada penyakit lain seperti sakit sendi, tinggi kolestrol, kesihatan jantung, batuk berkahak atau strok, anda juga boleh untuk amalkan omega guard shaklee ni tau 😘 Whatsapp ika jika ingin dapatkan omega guard atau produk shaklee yg lain ye😊 YOUR MOST WANTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR NURATIEKA (IKHA) 016-7675404 #shaklee #shakleefamily #shakleeselangor #shakleedamansara #shakleerawang #shakleemurah #shakleemalaysia #ESPshaklee #GLAcomplex #vivixshakleemurah #shakleeproduct
Siapa yang Perlukan Omega Guard Untuk Menyokong Tahap Kesihatan ni? 1. Warga Emas 2. Pesakit Jantung 3. Wanita 4. Wanita yang telah melahirkan anak 5. Pesakit darah tinggi 6. Orang yang selalu lupa 7. Kanak-kanak berusia 1 tahun dan ke atas 8. Pelajar 9. Ibu menyusu 10. Ibu Hamil 11. Orang yang mementingkan tahap kesihatan yang bagus Jika anda salah 1 dari yg berikut, jangan berlengah lagi, whatsapp ika segera untuk dapatkan omega guard anda 😉 YOUR MOST WANTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR NURATIEKA (IKHA) 016-7675404 #shaklee #shakleefamily #shakleeselangor #shakleedamansara #shakleerawang #shakleemurah #shakleemalaysia #ESPshaklee #GLAcomplex #vivixshakleemurah #shakleeproduct
Manfaat Omega Guard Shaklee 1.  Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita 2.  Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan 3.  Mencegah salur darah dari tersumbat 4.  Omega 3 dapat mengelakkan strok 5.  Mengekalkan tekanan normal darah 6.  Membantu mengurangkan ketegangan urat leher 7.  Mengurangkan sakit kepala 8.  Merendahkan kolestrol 9.  Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan 10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL 11. Mengawal masalah obesiti 12. Mengurangkan risiko penyakit jantung 13. Sangat bagus untuk ibu hamil - membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin 14. Meningkatkan perkembangangan memori janin dan kanak-kanak 15. Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak 16. Membantu menyihatkan paru-paru 17. Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dll 18. Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE 19. Omega 3 juga membantu memperbaiki penyakit buah pinggang 20. Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon. 21. Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan 22. Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik  23. Memelihara fungsi-fungsi sendi 24. Mencegah penyakit gout Selain itu, Omega 3 yang terkandung dalam Omega Guard Shaklee membantu memperbaiki masalah berkaitan otak sepert:- - Mencegah insomnia - Mengurangkan tekanan emosi - Mengurangkan kemurungan dan kebimbangan - Membantu memperbaiki masalah autism - Membantu memperbaiki masalah kanak-kanak hyperactive - Mengurangkan masalah schizophrenia - Mengurangkan masalah lupa pada wanita yang telah melahirkan anak YOUR MOST WANTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR NURATIEKA (IKHA) 016-7675404 #shaklee #shakleefamily #shakleeselangor #shakleedamansara #shakleerawang #shakleemurah #shakleemalaysia #ESPshaklee #GLAcomplex #vivixshakleemurah #shakleeproduct
Tis the season to give the gift of youthful looking skin. Don't miss out on our special holiday offer for YOUTH Skincare! Click the link in our bio for more details. #BlackFriday
Hi, Assalamualaikum #shakleelover 😉 Dah dapatkan ESP yang super power ni? Dan kenapa semua orang perlu cuba ESP? ESP ni sangat-sangat bagus untuk kesuluruhan. Macam2 khasiat yang terkandung 💕Bagus untuk tenaga 💕bagus untuk skin 💕bagus untuk kulit berjerawat sunburn, parut 💕bagus untuk rawat luka bersalin 💕bagus untuk kesuburan 💕bagus utk yg nak ikhtiar hamil 💕bagus for milkbooster Dan.. BANYAK LAGIIII letih nak cakap😂 Untuk warga emas pun bagus consume Kencing manis, darah tinggi pun boleh consume 😊 Jadi, apa tunggu lagi? Untuk anda yang ingin mendapatkan ESP atau produk Shaklee yang lain, boleh terus hubungi Ika menerusi whatsapp ye 😊 YOUR MOST WANTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR NURATIEKA (IKHA) 016-7675404 #shaklee #shakleefamily #shakleeselangor #shakleedamansara #shakleerawang #shakleemurah #shakleemalaysia #ESPshaklee #GLAcomplex #vivixshakleemurah #shakleeproduct