#selangor 2.255M Posts

PAKET SEGERA DIKIRIM !!! ready stock : ➡ Peninggi Badan (best seller) ➡ Pelangsing (best seller) ➡ Penggemuk (best seller) ➡ Pemutih (best seller) ➡ Masker Wajah (best seller) ➡ Obat Mata minus ➡ Obat Kolesterol ➡ Penghilang jerawat/Bekas Luka ➡ Penambah Daya Ingat ➡ Solusi Kemandulan ➡ Asam Urat ➡ Obat Penyakit Jantung ➡ PEMBESAR PAYUDARA (best seller) ➡ PEMUTIH GIGI Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI TERBUKTI TERJAMIN AKAN HASILNYA dan kualitasnya !! Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱BBM : DA8022C9 📱LINE : mhcatiens.id 📱WA: +62 895387584193 . #medicalcentertiens #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool #medan #murah
Sedikit PerkOngsian Rahsia Bella .. . . Ramai Yang tegur Bella pakai Makeup Apa . Bukan Riak Or Perasan .. nih Jawapan Untuk yang tegur / Bertanya .. 😊😊 . . Bella Pakai Makeup Mary Kay Sahaja .. Fully Mary kay .. . . Bella pakai Timewise Foundation , Bedak Loose Powder dan Secalit lipstick Gel Semi Matte .. . . Every Day pergi kerja Bella pakai Timewise Foundation Mary kay , Loose powder .. Lipstick gel Semi matte pulaa mesti la setiap hari tukar2 warna ... kan 😉 . . Bella suka sangat2 pakai Timewise Foundation Mary Kay . Sangat2 suka .. Sebab Texture sangat2 lah Ringan .. dan juga Mengikut keadaan kulit .. Lumious ( kulit kering ) , Matte ( kulit berminyak / kombinasi ) .. Timewise Foundation Ada 5 jenis warna mengikut kulit .. ada yang utk kulit chinese , untuk kulit cerah , kulit sawa matang , kulit sdrhana gelap , dan kulit paling gelap pun ada tau .. . . Bella sangat2 lah suggest untuk sesiapa sahaja .. Yang mengalami masalah kulit seperti berminyak / kering / kombinasi / berjerawat / kemerahan sangat2 wajib pakai Timewise Foundation Mary Kay .. Sangat membantu menyelesaikan masalah kulit muka u allSSZZZZ .. . . Bella sendiri hampir 2tahun pakai Timewise Foundation Mary kay .. 😊 . . Pada yang masih ragu2 / tak tahu di mana nak dapat kan nya .. Direct ke link untuk dapatkan fast respon dari bella .. . . http://www.wasap.my/0102423124 . . Insyaallah bella REPLY secara perlahan2 dan 1 per 1 ye .. . . Bella sudi bantu u aallsszz .. . . Jika post ini berfaedah dan bagus untuk u aalsszz , jangan lupa kongsi pada kawan2 .. Jangn lupa Share posting nih juga .. Tq 😊 . . #bellamarykay #bellamarykayconsultant #timewisefoundation #timewisefoundationmarykay #luminous #matte #kulitkering #kulitberminyak #kulitkombinasi #kulitberjerawat #kulitsensitif #cantik #flawless #glowingskin #berkualiti #makeupmarykay #makeupsimplemarykay #foundationdaily #marykaybella #postagesemenanjung #postagesabahsarawak #trustedbeautyconsultant #rezekiallah #alhamdulillahsyukur #selangor #kl #shahalam #putraheights #tanjongkarang
Cara yang terbaik, untuk mendapatkan semua manfaat minyak argan ini, anda tidak perlu membeli produk penjagaan kulit dan rambut yang mahal. Anda hanya perlu membeli minyak argan untuk penjagaan rutin kecantikan anda. Harga minyak argan memang begitu mahal tetapi dengan kandungan yang ada padanya memang sungguh berbaloi dan cara peggunaannya ia hanya memerlukan setitis atau dua titis minyak argan  untuk mendapatkan kesannya yang akan menyuburkan rambut dan kulit anda sepanjang hari. #ivmist #ivmistnanooil #arganoil #rambut #resdung #kulit #igshopmalaysia #ajimaura #terapiinstagram #bazaar #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazarkarat #bazaarpaknil #paknil #paknilreviewpercuma #sayajual #sayajualonline #sayajualsayaguna #instareview #igreview #igshop #instafamous #johor #selangor #kualalumpur #kelantan #sapotlokal #moodrepublik #trustedseller
Happy Sunday everyone 😘😘😘 Part 19 : Asal Kau Bahagia By : Armada feat Pak Vicky 😎 ---------------------------------------------------------------------------------- #vickybalitour #bali #baliisland #explorebali #kualalumpur #malaysia #bandarseribegawan #brunei #bruneidarussalam #johor #perlis #shahalam #putrajaya #sarawak #negerisembilan #pahang #selangor #penang #ipoh #terengganu #kedah #perak #melaka #tutong #temburong #kualabelait #belait #brunei_daily #brunei_ig #pakvickythebest
Mini Pack Devil Food Chocolate Cake (DFCC) ___ RM15/Pack ___ Delivery Area : 💖KelanaJaya 💖PetalingJaya 💖Shah Alam 💖Damansara 💖Puchong 💖Putra Perdana 💓Bangsar 💓Titiwangsa 💓Ampang 💓Setiawangsa 💓Kepong 💓Sentul 💓Gombak 💓Batu Caves💓Wangsa Maju 💓Keramat 💓Ukay Perdana . Special Delivery : 💞Seremban 💞Senawang 💞PortDickson 💞Lukut 💞SpringHill 💞Linggi 💞Rembau ___ Minimum Order : RM30 Place Order : WhatsApp +6011-29463504 ___ #SabrinaBakery #TeamAgentChocoNesc #KualaLumpur #Selangor
Mini Pack Brownies Extra Drizzles ___ RM15/Pack ___ Delivery Area : 💖KelanaJaya 💖PetalingJaya 💖Shah Alam 💖Damansara 💖Puchong 💖Putra Perdana 💓Bangsar 💓Titiwangsa 💓Ampang 💓Setiawangsa 💓Kepong 💓Sentul 💓Gombak 💓Batu Caves💓Wangsa Maju 💓Keramat 💓Ukay Perdana . Special Delivery : 💞Seremban 💞Senawang 💞PortDickson 💞Lukut 💞SpringHill 💞Linggi 💞Rembau ___ Minimum Order : RM30 Place Order : WhatsApp +6011-29463504 ___ #SabrinaBakery #TeamAgentChocoNesc #KualaLumpur #selangor
Mini Pack Congo Bar ___ RM15/Pack ___ Delivery Area : 💖KelanaJaya 💖PetalingJaya 💖Shah Alam 💖Damansara 💖Puchong 💖Putra Perdana 💓Bangsar 💓Titiwangsa 💓Ampang 💓Setiawangsa 💓Kepong 💓Sentul 💓Gombak 💓Batu Caves💓Wangsa Maju 💓Keramat 💓Ukay Perdana . Special Delivery : 💞Seremban 💞Senawang 💞PortDickson 💞Lukut 💞SpringHill 💞Linggi 💞Rembau ___ Minimum Order : RM30 Place Order : WhatsApp +6011-29463504 ___ #SabrinaBakery #TeamAgentChocoNesc #KualaLumpur #Selangor
👉 SET : Feraro Rocher bouquet . . Alhamdulillah customer happy... sis pun happy :) . . 💐Surprise delivery / surprise planner💐 . . SURPRISE DELIVERY FOR : . 💜 ANNIVERSARY 🍰 BIRTHDAY 🎓 GRADUATION 😍 ADMIRE 💑 I LOVE YOU 😘 I'M SORRY + etc . . WHATSAPP ~ 01118638004 . . PAGE FB ~ KEDAI BUNGA MURAH PENGHANTARAN CEPAT . . Lots of love with liasara #kedaibungamurah #kedaibungaipoh #ipoh #politeknik #puo #psas #uitm #ipohcityawesome #Perak #Kedah #Johor #KualaLumpur #Selangor #Melaka #seluruhmalaysia #bungasegar #freshflowers #roses #bungaros #convocation #birthday #anniversary #valentine #surprisedeliverymalaysia #surprises #alhamdulillah #pinkroses #redroses #syukuralhamdulillah #syukurselalu
ADUHHH.. LAWANYA IPHONE, TAPI MAHALLL.. OK, KALI NI ANDA DAH JUMPA KEDAI IPHONE ORIGINAL DENGAN HARGA MURAH DARI YG LAIN.. 😱😱😱😱 BETUL KE???? YUP BETUL 😊 Kami di OAN's gadget ada buat promosi kawkaw punya bulan ni tau.. BULAN NI?? Yup, bulan ni sahaja 😁 Sebab anda perlu beli dari kami di OAN's gadget??? ni antaranya 😉 1.Model IPhone available dari IPhone 5 until IPhone 7 Plus 2.Discount sebanyak RM100 ringgits 😱😱 3.Free postage 4.Ada free gift 🎁bernilai hampair RM200 iaitu tempered glass, cable, cashing 5.Trusted seller tau, kami berdaftar.. tak percaya lagi boleh cod 😉 6.Iphone original refurbish set, mean warranty kami yg tanggung tau, hehe, warranty setahun pulak tu 😏 Amacam? Best tak? hehehe.. mana nak cari kedai yg buat promosi camni.. berminat DM admin ataupun whatsapp admin di 0134813923 untuk tanya model iPhone yg korang minat 😄.. tapi, jangan la tanya admin sya nak tau semua harga iPhone, jenuh la admin nak update ye 😂😂 📲0134813923 or www.wasap.my/60134813923 #iphonemurah #Iphonemyset #Iphoneoriginal #iphonelover #iphonegold #iphonemurah #iphonemalaysia #trustedsellee #bestprice #beautiful #gadgetdream #Malaysian #motivation #luxury #sefie #wefie #terlajakmurah #iphoneviral #IphoneReadystock #Selangor #Banting #COD #trusted #Hargabudakskolah #hargatermurah #promosi #bestprice
ADUHHH.. LAWANYA IPHONE, TAPI MAHALLL.. OK, KALI NI ANDA DAH JUMPA KEDAI IPHONE ORIGINAL DENGAN HARGA MURAH DARI YG LAIN.. 😱😱😱😱 BETUL KE???? YUP BETUL 😊 Kami di OAN's gadget ada buat promosi kawkaw punya bulan ni tau.. BULAN NI?? Yup, bulan ni sahaja 😁 Sebab anda perlu beli dari kami di OAN's gadget??? ni antaranya 😉 1.Model IPhone available dari IPhone 5 until IPhone 7 Plus 2.Discount sebanyak RM100 ringgits 😱😱 3.Free postage 4.Ada free gift 🎁bernilai hampair RM200 iaitu tempered glass, cable, cashing 5.Trusted seller tau, kami berdaftar.. tak percaya lagi boleh cod 😉 6.Iphone original refurbish set, mean warranty kami yg tanggung tau, hehe, warranty setahun pulak tu 😏 Amacam? Best tak? hehehe.. mana nak cari kedai yg buat promosi camni.. berminat DM admin ataupun whatsapp admin di 0134813923 untuk tanya model iPhone yg korang minat 😄.. tapi, jangan la tanya admin sya nak tau semua harga iPhone, jenuh la admin nak update ye 😂😂 📲0134813923 or www.wasap.my/60134813923 #iphonemurah #Iphonemyset #Iphoneoriginal #iphonelover #iphonegold #iphonemurah #iphonemalaysia #trustedsellee #bestprice #beautiful #gadgetdream #Malaysian #motivation #luxury #sefie #wefie #terlajakmurah #iphoneviral #IphoneReadystock #Selangor #Banting #COD #trusted #Hargabudakskolah #hargatermurah #promosi #bestprice
ADUHHH.. LAWANYA IPHONE, TAPI MAHALLL.. OK, KALI NI ANDA DAH JUMPA KEDAI IPHONE ORIGINAL DENGAN HARGA MURAH DARI YG LAIN.. 😱😱😱😱 BETUL KE???? YUP BETUL 😊 Kami di OAN's gadget ada buat promosi kawkaw punya bulan ni tau.. BULAN NI?? Yup, bulan ni sahaja 😁 Sebab anda perlu beli dari kami di OAN's gadget??? ni antaranya 😉 1.Model IPhone available dari IPhone 5 until IPhone 7 Plus 2.Discount sebanyak RM100 ringgits 😱😱 3.Free postage 4.Ada free gift 🎁bernilai hampair RM200 iaitu tempered glass, cable, cashing 5.Trusted seller tau, kami berdaftar.. tak percaya lagi boleh cod 😉 6.Iphone original refurbish set, mean warranty kami yg tanggung tau, hehe, warranty setahun pulak tu 😏 Amacam? Best tak? hehehe.. mana nak cari kedai yg buat promosi camni.. berminat DM admin ataupun whatsapp admin di 0134813923 untuk tanya model iPhone yg korang minat 😄.. tapi, jangan la tanya admin sya nak tau semua harga iPhone, jenuh la admin nak update ye 😂😂 📲0134813923 or www.wasap.my/60134813923 #iphonemurah #Iphonemyset #Iphoneoriginal #iphonelover #iphonegold #iphonemurah #iphonemalaysia #trustedsellee #bestprice #beautiful #gadgetdream #Malaysian #motivation #luxury #sefie #wefie #terlajakmurah #iphoneviral #IphoneReadystock #Selangor #Banting #COD #trusted #Hargabudakskolah #hargatermurah #promosi #bestprice
. ADIDAS DRAGON . SAIZ 7.5UK SAIZ 7.5UK SAIZ 7.5UK . CONDITION TIPTOP POWER BAIK PADU MERECIK 100% ORIGINAL USED MADE IN INDONESIA TAPAK PADU MERECIK PUASHATI . RM 130 INCLUDE POSTAGE SABAH | SARAWAK +RM5 LAGI . WHATSAPP | PERTANYAAN | DETAIL KASUT 019-7796469 . #localebundle #bundlemalaysia #bundlemalaya #bundlekasut #kasutbundle #igersmalaysia #ampang #selangor #merecik #puashati #adidasmalaysia #adidas #adidasvintage #adidasdragon #adidasporn #adidasindonesia #original #originalbundle #
#throwback. Kelas Rakyat di Akademi iSINA Gombak pada minggu yang lalu dihadiri lebih 30 orang pelajar. . Kelas Rakyat disini dijalankan untuk membantu anak-anak di sekitar kampung yang kurang berkemampuan dan tercicir pelajaran. . Kelas disini dijalankan secara percuma oleh sukarelawan #projekiqra pada setiap hari Isnin dan Selasa. . Jika anda berminat untuk membantu mengajar disini, hubungi koordinator Fuad di +60132735899. . #sukarelawan #gombak #selangor #iiumgombak #volunteering #kualalumpur #malaysia #education #pendidikan