#sayajualservis 230.557K Posts

. 🔴Flyers A5 . 🔹Client : SHCA MSU 🔹Total: 1000pcs 🔹Material : 120gsm + aqueous coating 🔹Design Front and back RM30 only 🔹RM180 inc design + flyers 1000pcs . . To order 📲0127002443 . #flyersprinting #flyermurah #flyersmurah #printingdesign #malaysiaprinting #printingservicemalaysia #flyersmurahmalaysia #sayajualservis #msushahalam #printingservice #shahalamresident #murah #printingonline #logomurah
Wedding of : Iylia & Deenie . Photographer & Videographer Package. BOOK NOW ! . For more info: Whatsapp 📲 +6013 4577522 Whatsapp 📲 +6013 4577522 Whatsapp 📲 +6013 4577522 . www.ninetiesstudio.com
Assalamualaikum! BERITA BAIK! Kini pihak kami Bumbong Photobooth buka cawangan di belah utara. Penang & Kedah. Sebagai sesi suaikenal, pihak kami mengadakan promo 4 hours service photobooth HANYA HARGA RM 1000.00 shj. TIADA CAJ PENGANGKUTAN. ••• Package termasuk :- ➡️ 4 hours Service ➡️ Unlimited Prints 2'x6' ➡️ FREE Guestbook ➡️ FREE Bookmark Photo Frame ➡️ Selection of Backdrop ➡️ Varities of Props ➡️ Free Customize Design ➡️ 2 crew on-site ➡️ Softcopy (original) ••• #bumbongproduction #photobooth #photoboothkedah #photoboothpenang #photoboothutara #photoboothmalaysia #malaysiawedding #weddingmalaysia #reception #solemnization #bumbongphotobooth #event #productlaunch #eventphotography #birthdayparty #sayajualservis #promnight #annualdinner #annual #dinner #pilihanpengantin2018 #pengantin #premiumphotobooth #instantprint #malayweddingguide
Sweet moment, nice pic shared by our lovely guest ♥ . Jika anda sedang mencari destinasi percutian & ingin menyambut hari istimewa anda, Surprise Bloomer pasti mampu menjadikan hari istimewa anda sesuatu yang terindah. . Produk: CANDLE LIGHT DINNER Harga : RM265 . Whatsapp >>>0125638332<<< Whatsapp >>>0125638332<<< Whatsapp >>>0125638332<<< Whatsapp sekarang untuk plan surprise yg WOW mcmni. Pastikan ianya RAHSIA k? . #surprisebloomer #langkawi #cuticutimalaysia #malaysiatravel #percutianbudget #percutianlangkawi #pakejpercutianlangkawi #surpriseplannerlangkawi #langkawisurpriseplanner #birthdaysurprise #surpriseplannermalaysia #surpriseplanner #sayajual #sayajualservis #viralmalaysia #malaysia #hotel #pakejhoneymoon #lokalah #surprisedeliverylangkawi #suprisedeliverylangkawi #roomdeco #pakejpercutian #pantaicenang #cenangbeach
TERANG dan jelas dia dah info itu kulit khinzir.. jadi jika nak memborong barangan kulit di China harus hati2 & ambil tahu ye😊 Untuk booking slot, boleh whatsapp 011.11.909.379 011.11.909.379 011.11.909.379 @borong_china_trip @borong_china_trip @borong_china_trip RM 1450/pax ground #sayajualservis #pakejtripborongchina #guangzhoutrip #tripborongchina #businesstrip #borongdichina #superspontan2017 #bazaarpaknil #borongkain #borongkasut #pusatborong
I love the confidence that makeup gives me❤️
Dpt kunjungan dari young couple ni. Nak cari package utk kawin. Dah duduk & sembang2 tanya tentang package, dia cakap :- "Best la tempat Kak Laili ni. Parking senang. Selesa. Rilex je ... " " Kitaorg dari pagi lg kak dah pegi few butik cari baju. " "Hmmm ... beza betul layanan staff diaorg. " "Nak try baju pun, diaorg tanya boleh confirm ambik ke?" Alhamdullilah, diaorang terus confirm & bayar booking untuk majlis next year. Ini semua jd pengajaran & pelajaran besar utk Kak Laili ... Setiap peristiwa & kejadian yg d hadirkan & d pertontonkan kpd kita, nescaya ada sebuah pelajaran & didikan yg Allah nak kita ambik iktibar & belajar mengenainya ... Terima kasih Allah. Semoga engkau berkati semua yg aku lakukan. #butikandamanlaili #minipelamin #minipelaminbudget #minidias #pelamin #pelamindewan #hantaran #pelamindiy #makeup #malaywedding #solekan #pelaminpallet #pelaminrustic #pelaminvintage #pallet #malaywedding #butikandamansubangjaya #makeup #butikandamanshahalam #handbouquet #pelaminrumah #dekomejaberadap #sayajualservis #pakejpelamin #pakejperkahwinan #subangjaya #shahalam #seksyen8shahalam #usj
Penat pusing satu Langkawi... Semua aktiviti nak cuba, island hopping, mangrove tour, cable car dan macam2 lagi. Mmg memenatkan!!! . Tapi.... Sampai je di bilik hotel, buka je pintu,tadaaa... nampak sesuatu la 😍 . Hilang segala penat , huhh Hati berbunga2 💞 . Produk : Surprise Bloomer Room Deco A Harga : RM 250 . Nak buat mcmni utk isteri anda? Senyap2 whatsapp Surprise Bloomer okay? http://www.wasap.my/601111333015
Penat pusing satu Langkawi... Semua aktiviti nak cuba, island hopping, mangrove tour, cable car dan macam2 lagi. Mmg memenatkan!!! . Tapi.... Sampai je di bilik hotel, buka je pintu,tadaaa... nampak sesuatu la 😍 . Hilang segala penat , huhh Hati berbunga2 💞 . Produk : Surprise Bloomer Room Deco A Harga : RM 250 . Nak buat mcmni utk isteri anda? Senyap2 whatsapp Surprise Bloomer okay? http://www.wasap.my/601111333015
Penat pusing satu Langkawi... Semua aktiviti nak cuba, island hopping, mangrove tour, cable car dan macam2 lagi. Mmg memenatkan!!! . Tapi.... Sampai je di bilik hotel, buka je pintu,tadaaa... nampak sesuatu la 😍 . Hilang segala penat , huhh Hati berbunga2 💞 . Produk : Surprise Bloomer Room Deco A Harga : RM 250 . Nak buat mcmni utk isteri anda? Senyap2 whatsapp Surprise Bloomer okay? http://www.wasap.my/601111333015
Jika anda sedang mencari destinasi percutian & ingin menyambut hari istimewa anda, Surprise Bloomer pasti mampu menjadikan hari istimewa anda sesuatu yang indah. Hanya di Langkawi... Hubungi kami , Whatsapp >>>019-5595960<<< Whatsapp >>>019-5595960<<< Whatsapp >>>019-5595960<<< Whatsapp sekarang untuk plan surprise yg WOW mcmni. Pastikan ianya RAHSIA k? . #surprisebloomer #langkawi #langkawimoment #igkedah #cuticutimalaysia #percutianbudget #percutianlangkawi #pakejpercutianlangkawi #surpriseplannerlangkawi #langkawisurpriseplanner #birthdaysurprise #surpriseplannermalaysia #surpriseplanner #sayajual #sayajualservis #viralmalaysia #bazaarpaknil #malaysia #hotel #pakejhoneymoon #tourismmalaysia #surprisedeliverylangkawi #suprisedeliverylangkawi #roomdeco #jomkawin #jomkahwin #jomtravel
Jika anda sedang mencari destinasi percutian & ingin menyambut hari istimewa anda, Surprise Bloomer pasti mampu menjadikan hari istimewa anda sesuatu yang indah. Hanya di Langkawi... Hubungi kami , Whatsapp >>>019-5595960<<< Whatsapp >>>019-5595960<<< Whatsapp >>>019-5595960<<< Whatsapp sekarang untuk plan surprise yg WOW mcmni. Pastikan ianya RAHSIA k? . #surprisebloomer #langkawi #langkawimoment #igkedah #cuticutimalaysia #percutianbudget #percutianlangkawi #pakejpercutianlangkawi #surpriseplannerlangkawi #langkawisurpriseplanner #birthdaysurprise #surpriseplannermalaysia #surpriseplanner #sayajual #sayajualservis #viralmalaysia #bazaarpaknil #malaysia #hotel #pakejhoneymoon #tourismmalaysia #surprisedeliverylangkawi #suprisedeliverylangkawi #roomdeco #jomkawin #jomkahwin #jomtravel
Jika anda sedang mencari destinasi percutian & ingin menyambut hari istimewa anda, Surprise Bloomer pasti mampu menjadikan hari istimewa anda sesuatu yang indah. Hanya di Langkawi... Hubungi kami , Whatsapp >>>019-5595960<<< Whatsapp >>>019-5595960<<< Whatsapp >>>019-5595960<<< Whatsapp sekarang untuk plan surprise yg WOW mcmni. Pastikan ianya RAHSIA k? . #surprisebloomer #langkawi #langkawimoment #igkedah #cuticutimalaysia #percutianbudget #percutianlangkawi #pakejpercutianlangkawi #surpriseplannerlangkawi #langkawisurpriseplanner #birthdaysurprise #surpriseplannermalaysia #surpriseplanner #sayajual #sayajualservis #viralmalaysia #bazaarpaknil #malaysia #hotel #pakejhoneymoon #tourismmalaysia #surprisedeliverylangkawi #suprisedeliverylangkawi #roomdeco #jomkawin #jomkahwin #jomtravel
Jika anda sedang mencari destinasi percutian & ingin menyambut hari istimewa anda, Surprise Bloomer pasti mampu menjadikan hari istimewa anda sesuatu yang terindah. . Produk: SURPRISE ROOM DECO Harga : RM250 . Whatsapp >>>0195595960<<< Whatsapp >>>0195595960<<< Whatsapp >>>0195595960<<< Whatsapp sekarang untuk plan surprise yg WOW mcmni. Pastikan ianya RAHSIA k? . #surprisebloomer #langkawi #cuticutimalaysia #malaysiatravel #percutianbudget #percutianlangkawi #pakejpercutianlangkawi #surpriseplannerlangkawi #langkawisurpriseplanner #birthdaysurprise #surpriseplannermalaysia #surpriseplanner #sayajual #sayajualservis #viralmalaysia #malaysia #hotel #pakejhoneymoon #lokalah #surprisedeliverylangkawi #suprisedeliverylangkawi #roomdeco #pakejpercutian #pantaicenang #cenangbeach