#satinvalentino 2.988K Posts

KODE: CH 1,2,3,4,5 Satin valentino Harga 140.000 untuk 3 pcs (bisa di mix) Mohon maaf untuk comment di ig tdk akan kami balas, untuk Order dan tanya-tanya silahkan kontak: wa 081802003573 Line: vea.hotstuff . . #kerudungmurah #kerudungmotifmurah #kerudungsegiempat #segiempat #kerudungsatin #kerudungsatinmurah #satinvalentino
KODE: CH 1,2,3,4,5 Satin valentino Harga 140.000 untuk 3 pcs (bisa di mix) Mohon maaf untuk comment di ig tdk akan kami balas, untuk Order dan tanya-tanya silahkan kontak: wa 081802003573 Line: vea.hotstuff . . #kerudungmurah #kerudungmotifmurah #kerudungsegiempat #segiempat #kerudungsatin #kerudungsatinmurah #satinvalentino
New Arrival😍 Code : Aesthetic Blue Material : Valentino satin Price : Rm 25 exc postage . . #theboucle #satinvalentino #bawal #bawallatest #bawalmurah #bawalplain #tudungbawal #tudungsatin #tudungbridesmaid #tudungsimple
New Arrival 😍 Sorry girls lambat upload stock baru masuk haa😌 bang boucle nk make sure kali ni semua customers dpt new collection nii hokaaayy πŸ˜‹ Tap link on bio to purchase naa πŸ‘― New Arrival Code : Exclusive Flamingo Material : Valentino satin Price : Rm 25 exc postage #semuasuka #bangbouclebahagia #theboucle #satinvalentino #bawal #bawallatest #bawalmurah #bawalplain #tudungbawal #tudungsatin #tudungbridesmaid #tudungsimple
KODE: CE 1,2,3,4,5,6 Satin valentino Harga 140.000 untuk 3 pcs (bisa di mix) Mohon maaf untuk comment di ig tdk akan kami balas, untuk Order dan tanya-tanya silahkan kontak: wa 081802003573 Line: vea.hotstuff . . #kerudungmurah #kerudungmotifmurah #kerudungsegiempat #segiempat #kerudungsatin #kerudungsatinmurah #satinvalentino
KODE: CE 1,2,3,4,5,6 Satin valentino Harga 140.000 untuk 3 pcs (bisa di mix) Mohon maaf untuk comment di ig tdk akan kami balas, untuk Order dan tanya-tanya silahkan kontak: wa 081802003573 Line: vea.hotstuff . . #kerudungmurah #kerudungmotifmurah #kerudungsegiempat #segiempat #kerudungsatin #kerudungsatinmurah #satinvalentino
❀ #kebpeplumexc7febb ❀ Kebaya Peplum Exclusive READY STOCK. Dihiasi beads comel. Menyerlahkan lagi penampilan awak 😍 . - - Design ada Ready Stock saiz XS-S. Nak saiz lain boleh pre order. Tak gaji lagi? Takpea, boleh DEPOSIT Rm70 shj. Balance nanti setel kemudian πŸ˜‰ . - - Kebaya Peplum Exclusive Price : Rm149 (without beads) Rm159 (with beads) . Postage : Rm10 sm / Rm15 ss . - Boleh deposit Rm70 shj. Balance setel kemudian pun takpea. - Pre Order siap dlm 1 - 2 minggu shj. Yg ada plan nak pakai time event, order siap2 . - Warna : Maroon 🌸 Boleh request warna selain warna dlm gambar & warna yg model pakai & warna pilihan . 🌸 Warna2 lain klik hashtag πŸ‘‰πŸ» #colours7febb πŸ‘ˆπŸ» . - Size Available : XXS, XS, S, M, L, XL, XXL 🌸 Ukuran klik πŸ‘‰πŸ» #kebpeplumexcukuran7febb πŸ‘ˆπŸ» 🌸 Boleh request saiz apa saja. 🌸 Boleh request ukuran sendiri . - - βœ… Material HIGH QUALITY SATIN VALENTINO . βœ… WUDHUK FRIENDLY . βœ… Design TERKINI & TRENDY . βœ… 100% TAILOR MADE . βœ… Design FEMES + LETOPS 2017 . - - *Colour maybe slightly different due to lighting. - Order : DM/Whatsapp +60166486684 (Klik link kat Bio) - - #ootd2017 #kebayasulam #kebayamurah #plainkebaya #plainkebayamurah #kebayapeplum #kebayascallop #kebayapeplumlabuh #plainkebayapeplum #kimonowrap #kebayakimonowrap #plainkimono #plainkebayakimono #kebayapendek #satinvalentino #plainkebayapendek #dolltop #plaindolltop #cropdolltop #dolltopkurung #dolltopmurah #heavycrepe #bajumurah
❀ #kebpeplumexc7febb ❀ Kebaya Peplum Exclusive READY STOCK. Dihiasi beads comel. Menyerlahkan lagi penampilan awak 😍 . - - Design ada Ready Stock saiz XS-S. Nak saiz lain boleh pre order. Tak gaji lagi? Takpea, boleh DEPOSIT Rm70 shj. Balance nanti setel kemudian πŸ˜‰ . - - Kebaya Peplum Exclusive Price : Rm149 (without beads) Rm159 (with beads) . Postage : Rm10 sm / Rm15 ss . - Boleh deposit Rm70 shj. Balance setel kemudian pun takpea. - Pre Order siap dlm 1 - 2 minggu shj. Yg ada plan nak pakai time event, order siap2 . - Warna : Nude 🌸 Boleh request warna selain warna dlm gambar & warna yg model pakai & warna pilihan . 🌸 Warna2 lain klik hashtag πŸ‘‰πŸ» #colours7febb πŸ‘ˆπŸ» . - Size Available : XXS, XS, S, M, L, XL, XXL 🌸 Ukuran klik πŸ‘‰πŸ» #kebpeplumexcukuran7febb πŸ‘ˆπŸ» 🌸 Boleh request saiz apa saja. 🌸 Boleh request ukuran sendiri . - - βœ… Material HIGH QUALITY SATIN VALENTINO . βœ… WUDHUK FRIENDLY . βœ… Design TERKINI & TRENDY . βœ… 100% TAILOR MADE . βœ… Design FEMES + LETOPS 2017 . - - *Colour maybe slightly different due to lighting. - Order : DM/Whatsapp +60166486684 (Klik link kat Bio) - - #ootd2017 #kebayasulam #kebayamurah #plainkebaya #plainkebayamurah #kebayapeplum #kebayascallop #kebayapeplumlabuh #plainkebayapeplum #kimonowrap #kebayakimonowrap #plainkimono #plainkebayakimono #kebayapendek #satinvalentino #plainkebayapendek #dolltop #plaindolltop #cropdolltop #dolltopkurung #dolltopmurah #heavycrepe #bajumurah
Founder fareha pakai bawal satin Cantik kan Nk cantik???? Murah je Rm25 je uols Pki trus cantik gitu #bawallatest #satinvalentino #bawalbdg45 #bawalsatin #bawal #shoppingonlinemalaysia #shoppingonline #bazaaronline #bazaarpaknil
Jom pergi jalan....Ber Pucci Fareha kita hari ni.Yang berminat boleh wasup akak.. #satinvalentino