#satinvalentino 3.045K Posts

Nak jimat masa? Pakai la tudung Fareha 😘😘 Nak iron pun sonang sgt, material Valentino yg cantikk, berat & senang bentuk❗❗ . Boleh pakai nak pegi opis 💁 Xpsl je kwn opis jelez tengok nti 😁😁 Boleh jugak pakai utk Event2, sesuai nak gayakan dgn dress2 gojess uolss... . Cust ni wearing sweet colour, code : SUMMER ROSE 🌹🌹 So nak cuba blh pm laju2 👇👇 Zila 📞 0172886318 #RM25 #FarehabyCikfa #SatinValentino #Farehaootd #FarehaLover
IT'S TODAYYY !!! Valentino satin's collection is 10% off for 3 pieces ! So spread the news and shop like there's no tomorrow 😍 We have another good news for you😱. Say hello to this NEW ARRIVAL MATTE SATIN in code DUSTY ROSE 🙈 From left : Dusty Rose, Flamingo, Nude . . #theboucle #satinvalentino #bawal #bawallatest #bawalmurah #bawalplain #tudungbawal #tudungsatin #tudungbridesmaid #tudungdinner #tudungbawalplain #tudungsimple #tudungmurah #tudung #bawalsatin #satin #tudungcantik #bawalsatinmurah #bawalsatinmurah #bawalsatinmatte #tudungmudahbentuk #tudungsimple #tudungmurahmalaysia #bidang45 #bawaleksklusif #tudungkonvo #tudungkahwin #tudungkosong #tudungplain #bawalmurahmalaysia #bawalsatin #kainsatin #tudungdinner
Korang penah try tak pakai bawal valentino satin?kalau belom jomla try.Comfirm x mnyesal 😊 Warna exclusive,material lembut,tak panas bila dipakai dan yang paling penting,ia mudah dibentuk 😍 . Code : Lush Berry Material : Valentino Satin Price :RM 25 excluding postage . . #theboucle #satinvalentino #bawal #bawallatest #bawalmurah #bawalplain #tudungbawal #tudungsatin #tudungbridesmaid #tudungdinner #tudungbawalplain #tudungsimple #tudungmurah #tudung #bawalsatin #satin #tudungcantik #bawalsatinmurah #bawalsatinmurah #bawalsatinmatte #tudungmudahbentuk #tudungsimple #tudungmurahmalaysia #bidang45 #bawaleksklusif #tudungkonvo #tudungkahwin #tudungkosong #tudungplain #bawalmurahmalaysia #bawalsatin #kainsatin #tudungdinner
Anak buah kita pun pandai melaram dgn tudung by Fareha tau 💁💗💗 . Senang iron, senang bentuk, senang nak gayakan ✔ Dewasa boleh pakai, adik2 pun boleh 😘 Code : Maroon ❤ Dm/Wasap Zila 📞 0172886318 #Rm25 #FarehabyCikfa #SatinValentino #BawalGojes
Awak! Lets sopim tudung yang cantik ni. Serius xmenyesal beli. Nak hadiahkan untuk kakak👧/adik👩/sedara💁/kawan👭 yang tersayam pun boleh. Confirm puas hati!💃💃 ❤MATERIAL: Satin Valentino ❤SIZE : Bidang 55 ❤HARGA : RM35 KELEBIHAN TUDUNG -senang bentuk -easy iron -jahitan kemas -flawly -fabric berkualiti -kain sejuk 📲 017-9607880 📲 017-9607880 📲 017-9607880 #tudungfareha #tudungmurah #tudungcantik #tudunglawa #tudungbawal #bawalplain #bidang55 #student #cikgu #muslimahattire #muslimah #blause #telekung #tudungmuslimah #tudunglabuh #tudungsatin #satinvalentino #kainpasang #kurungmoden #kurungcotton #bajukurungmurah #shirt #tshirt #wanita #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudung #belitudungsaya
Awak! Lets sopim tudung yang cantik ni. Serius xmenyesal beli. Nak hadiahkan untuk kakak👧/adik👩/sedara💁/kawan👭 yang tersayam pun boleh. Confirm puas hati!💃💃 ❤MATERIAL: Satin Valentino ❤SIZE : Bidang 55 ❤HARGA : RM35 KELEBIHAN TUDUNG -senang bentuk -easy iron -jahitan kemas -flawly -fabric berkualiti -kain sejuk 📲 017-9607880 📲 017-9607880 📲 017-9607880 #tudungfareha #tudungmurah #tudungcantik #tudunglawa #tudungbawal #bawalplain #bidang55 #student #cikgu #muslimahattire #muslimah #blause #telekung #tudungmuslimah #tudunglabuh #tudungsatin #satinvalentino #kainpasang #kurungmoden #kurungcotton #bajukurungmurah #shirt #tshirt #wanita #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudung #belitudungsaya
Awak! Lets sopim tudung yang cantik ni. Serius xmenyesal beli. Nak hadiahkan untuk kakak👧/adik👩/sedara💁/kawan👭 yang tersayam pun boleh. Confirm puas hati!💃💃 ❤MATERIAL: Satin Valentino ❤SIZE : Bidang 55 ❤HARGA : RM35 KELEBIHAN TUDUNG -senang bentuk -easy iron -jahitan kemas -flawly -fabric berkualiti -kain sejuk 📲 017-9607880 📲 017-9607880 📲 017-9607880 #tudungfareha #tudungmurah #tudungcantik #tudunglawa #tudungbawal #bawalplain #bidang55 #student #cikgu #muslimahattire #muslimah #blause #telekung #tudungmuslimah #tudunglabuh #tudungsatin #satinvalentino #kainpasang #kurungmoden #kurungcotton #bajukurungmurah #shirt #tshirt #wanita #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudung #belitudungsaya
Awak! Lets sopim tudung yang cantik ni. Serius xmenyesal beli. Nak hadiahkan untuk kakak👧/adik👩/sedara💁/kawan👭 yang tersayam pun boleh. Confirm puas hati!💃💃 ❤MATERIAL: Satin Valentino ❤SIZE : Bidang 55 ❤HARGA : RM35 KELEBIHAN TUDUNG -senang bentuk -easy iron -jahitan kemas -flawly -fabric berkualiti -kain sejuk 📲 017-9607880 📲 017-9607880 📲 017-9607880 #tudungfareha #tudungmurah #tudungcantik #tudunglawa #tudungbawal #bawalplain #bidang55 #student #cikgu #muslimahattire #muslimah #blause #telekung #tudungmuslimah #tudunglabuh #tudungsatin #satinvalentino #kainpasang #kurungmoden #kurungcotton #bajukurungmurah #shirt #tshirt #wanita #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudung #belitudungsaya
Awak! Lets sopim tudung yang cantik ni. Serius xmenyesal beli. Nak hadiahkan untuk kakak👧/adik👩/sedara💁/kawan👭 yang tersayam pun boleh. Confirm puas hati!💃💃 ❤MATERIAL: Satin Valentino ❤SIZE : Bidang 55 ❤HARGA : RM35 KELEBIHAN TUDUNG -senang bentuk -easy iron -jahitan kemas -flawly -fabric berkualiti -kain sejuk 📲 017-9607880 📲 017-9607880 📲 017-9607880 #tudungfareha #tudungmurah #tudungcantik #tudunglawa #tudungbawal #bawalplain #bidang55 #student #cikgu #muslimahattire #muslimah #blause #telekung #tudungmuslimah #tudunglabuh #tudungsatin #satinvalentino #kainpasang #kurungmoden #kurungcotton #bajukurungmurah #shirt #tshirt #wanita #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudung #belitudungsaya
Awak! Lets sopim tudung yang cantik ni. Serius xmenyesal beli. Nak hadiahkan untuk kakak👧/adik👩/sedara💁/kawan👭 yang tersayam pun boleh. Confirm puas hati!💃💃 ❤MATERIAL: Satin Valentino ❤SIZE : Bidang 55 ❤HARGA : RM35 KELEBIHAN TUDUNG -senang bentuk -easy iron -jahitan kemas -flawly -fabric berkualiti -kain sejuk 📲 017-9607880 📲 017-9607880 📲 017-9607880 #tudungfareha #tudungmurah #tudungcantik #tudunglawa #tudungbawal #bawalplain #bidang55 #student #cikgu #muslimahattire #muslimah #blause #telekung #tudungmuslimah #tudunglabuh #tudungsatin #satinvalentino #kainpasang #kurungmoden #kurungcotton #bajukurungmurah #shirt #tshirt #wanita #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudung #belitudungsaya
Awak! Lets sopim tudung yang cantik ni. Serius xmenyesal beli. Nak hadiahkan untuk kakak👧/adik👩/sedara💁/kawan👭 yang tersayam pun boleh. Confirm puas hati!💃💃 ❤MATERIAL: Satin Valentino ❤SIZE : Bidang 55 ❤HARGA : RM35 KELEBIHAN TUDUNG -senang bentuk -easy iron -jahitan kemas -flawly -fabric berkualiti -kain sejuk 📲 017-9607880 📲 017-9607880 📲 017-9607880 #tudungfareha #tudungmurah #tudungcantik #tudunglawa #tudungbawal #bawalplain #bidang55 #student #cikgu #muslimahattire #muslimah #blause #telekung #tudungmuslimah #tudunglabuh #tudungsatin #satinvalentino #kainpasang #kurungmoden #kurungcotton #bajukurungmurah #shirt #tshirt #wanita #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudung #belitudungsaya
Awak! Lets sopim tudung yang cantik ni. Serius xmenyesal beli. Nak hadiahkan untuk kakak👧/adik👩/sedara💁/kawan👭 yang tersayam pun boleh. Confirm puas hati!💃💃 ❤MATERIAL: Satin Valentino ❤SIZE : Bidang 55 ❤HARGA : RM35 KELEBIHAN TUDUNG -senang bentuk -easy iron -jahitan kemas -flawly -fabric berkualiti -kain sejuk 📲 017-9607880 📲 017-9607880 📲 017-9607880 #tudungfareha #tudungmurah #tudungcantik #tudunglawa #tudungbawal #bawalplain #bidang55 #student #cikgu #muslimahattire #muslimah #blause #telekung #tudungmuslimah #tudunglabuh #tudungsatin #satinvalentino #kainpasang #kurungmoden #kurungcotton #bajukurungmurah #shirt #tshirt #wanita #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudung #belitudungsaya
Awak! Lets sopim tudung yang cantik ni. Serius xmenyesal beli. Nak hadiahkan untuk kakak👧/adik👩/sedara💁/kawan👭 yang tersayam pun boleh. Confirm puas hati!💃💃 ❤MATERIAL: Satin Valentino ❤SIZE : Bidang 55 ❤HARGA : RM35 KELEBIHAN TUDUNG -senang bentuk -easy iron -jahitan kemas -flawly -fabric berkualiti -kain sejuk 📲 017-9607880 📲 017-9607880 📲 017-9607880 #tudungfareha #tudungmurah #tudungcantik #tudungmuslimah #tudunggojes #sayajual #ssyajualtudung #tudungbawal #bawalplain #bidang55 #bawallover #gengtudungbawal #muslimahattire #bawalkanakkanak #student #cikgu #wanita #muslimah #telekung #dress #blause #satin #satinvalentino
Pakai dari segi manapun tetep kece! Real pic aja langsung pilih ya sis😄 Satuan hanya 35rb 100rb dapet tiga loh! Boleh campur motif👍 Untuk reseller min pembelian 10 pcs 10 pcs 300rb (30rb/pcs) 20 pcs 600rb (30rb/pcs) Pengiriman dari Bandung Silahkan kontak admin segera melalui wa 081398197272/085861338793 #newsquarescarf #segiempatmotifmurah #segiempatterbaru #satinumamamurah #segiempatsatinmurahbanget #satinumamamotif #satinvalentino #umamascarfmurah #hijabumama #hijabolshopmurah #krupihijabaksesoris #supplierhijabbandung #grosirhijabbandung
Pakai dari segi manapun tetep kece! Satuan hanya 35rb 100rb dapet tiga loh! Boleh campur motif👍 Untuk reseller min pembelian 10 pcs 10 pcs 300rb (30rb/pcs) 20 pcs 600rb (30rb/pcs) Pengiriman dari Bandung Silahkan kontak admin segera melalui wa 081398197272/085861338793 #newsquarescarf #segiempatmotifmurah #segiempatterbaru #satinumamamurah #segiempatsatinmurahbanget #satinumamamotif #satinvalentino #umamascarfmurah #hijabumama #hijabolshopmurah #krupihijabaksesoris #supplierhijabbandung #grosirhijabbandung
Bismillahirrahmanirrahim SEGIEMPAT Vicenca Bahan : satin Ecer: Rp 27.000/pcs Grosir (boleh campur dengan jilbab yang lain): >4 25.000/pcs Uk: 115 x 115 cm #jilbabsatin #satinvalentino #satinvalentyno #jilbabmurah #hijabstyle #kerudung #jilbab #jilbabmagelang #jilbabonline #jilbabcantik #jilbabsquare #reseller #fashion #onlineshop #pashmina #jilbabparis #magelang #yogyakarta #semarang #temanggung FORMAT ORDER: Nama Alamat No HP Nama Barang
Rise and shine ladies💃 Bang boucle terima banyak sangat soalan from customers tntang material bawal Boucle ni. *Soalan paling famous : Ape beza material Valentino Satin n Matte Satin nii? Haa if you guys nk thu I'll make Q&A session with you guys dkt igt story. So, you guys boleh tanya anything about Boucle's collection okay? Lepas ni tak mau ragu2 lagi nak beli bawal kami hokayy🙈 . . #theboucle #satinvalentino #bawal #bawallatest #bawalmurah #bawalplain #tudungbawal #tudungsatin #tudungbridesmaid #tudungdinner #tudungbawalplain #tudungsimple #tudungmurah #tudung #bawalsatin #satin #tudungcantik #bawalsatinmurah #bawalsatinmurah #bawalsatinmatte #tudungmudahbentuk #tudungsimple #tudungmurahmalaysia #bidang45 #bawaleksklusif #tudungkonvo #tudungkahwin #tudungkosong #tudungplain #bawalmurahmalaysia #bawalsatin #kainsatin #tudungdinner
Hello tudunggss loverrrr 🌻🌻🌻 Peminat bawal boleh la borong kaw2 bawal Satin Valentino ni.. 💁💁 Gerenti beli sekali jatuh cinta terus! Material valentino yg bestt, kain sejuk dan berat 👛 Nak tgk kaler2 lain blh klik link dibawah 👇👇👇 www.wasap.my/60172886318 #farehabycikfa #farehalovers #satinvalentino
Afternoon guys! We have a good news for you guys todayy😍 disebabkan banyak sgt request utk restock Nude so kali nii kitorang restock lagi utk korang🙈 so hurry up guys tap link to purchase 🏃. Jgn nangis eaa kalau dah out of stock nanti😜 Code : Nude Material : Satin Matte Price : Rm 22 exclude postage . . #theboucle #satinvalentino #bawal #bawallatest #bawalmurah #bawalplain #tudungbawal #tudungsatin #tudungbridesmaid #tudungdinner #tudungbawalplain #tudungsimple #tudungmurah #tudung #bawalsatin #satin #tudungcantik #bawalsatinmurah #bawalsatinmurah #bawalsatinmatte #tudungmudahbentuk #tudungsimple #tudungmurahmalaysia #bidang45 #bawaleksklusif #tudungkonvo #tudungkahwin #tudungkosong #tudungplain #bawalmurahmalaysia #bawalsatin #kainsatin #tudungdinner
แบบสำหรับคุณแม่ให้นมก็สั่งได้นะคะ 💗💗 👉ติดต่อ-สอบถาม Line : ltb.order E-mail : qlb.order @gmail.com #tailor #qlb #queenlyboutique #skirts #suit #jacket #top #blouse #buy #shopping #shoppingonline #online #sbn #reviewqlb #fabric #today #lace #set #closet #cuting #pastel #ร้านตัดเสื้อ #ตามหา #weloveshopping #lnwshop #thailand #dress #dresses #today #lace #dress #dresses #satin #satinvalentino
🐝 LETS PLAY WITH PLAIN🐝 Bawal Plain Fareha mmg letoppss !!! Alhamdullilah dh banyak terjual. 💐 Material dan kualiti yg sgt bagus setaraf jenama antarabangsa 💁💁 Hanya RM25 sahaja dah boleh bergaya mcm2 style ❤❤ suka ke suka?? Jom cpt2 oder sblm warna kesukaan uollss sold out! ❤❤ ☎️ 0172886318 #farehabycikfa #satinvalentino #bawalgorjes
🐝 LETS PLAY WITH PLAIN🐝 Bawal Plain Fareha mmg letoppss !!! Alhamdullilah dh banyak terjual. 💐 Material dan kualiti yg sgt bagus setaraf jenama antarabangsa 💁💁 Hanya RM25 sahaja dah boleh bergaya mcm2 style ❤❤ suka ke suka?? Jom cpt2 oder sblm warna kesukaan uollss sold out! ❤❤ ☎️ 0172886318 #farehabycikfa #satinvalentino #bawalgorjes
🐝 LETS PLAY WITH PLAIN🐝 Bawal Plain Fareha mmg letoppss !!! Alhamdullilah dh banyak terjual. 💐 Material dan kualiti yg sgt bagus setaraf jenama antarabangsa 💁💁 Hanya RM25 sahaja dah boleh bergaya mcm2 style ❤❤ suka ke suka?? Jom cpt2 oder sblm warna kesukaan uollss sold out! ❤❤ ☎️ 0172886318 #farehabycikfa #satinvalentino #bawalgorjes
🐝 LETS PLAY WITH PLAIN🐝 Bawal Plain Fareha mmg letoppss !!! Alhamdullilah dh banyak terjual. 💐 Material dan kualiti yg sgt bagus setaraf jenama antarabangsa 💁💁 Hanya RM25 sahaja dah boleh bergaya mcm2 style ❤❤ suka ke suka?? Jom cpt2 oder sblm warna kesukaan uollss sold out! ❤❤ ☎️ 0172886318 #farehabycikfa #satinvalentino #bawalgorjes
🐝 LETS PLAY WITH PLAIN🐝 Bawal Plain Fareha mmg letoppss !!! Alhamdullilah dh banyak terjual. 💐 Material dan kualiti yg sgt bagus setaraf jenama antarabangsa 💁💁 Hanya RM25 sahaja dah boleh bergaya mcm2 style ❤❤ suka ke suka?? Jom cpt2 oder sblm warna kesukaan uollss sold out! ❤❤ ☎️ 0172886318 #farehabycikfa #satinvalentino #bawalgorjes
🐝 LETS PLAY WITH PLAIN🐝 Bawal Plain Fareha mmg letoppss !!! Alhamdullilah dh banyak terjual. 💐 Material dan kualiti yg sgt bagus setaraf jenama antarabangsa 💁💁 Hanya RM25 sahaja dah boleh bergaya mcm2 style ❤❤ suka ke suka?? Jom cpt2 oder sblm warna kesukaan uollss sold out! ❤❤ ☎️ 0172886318 #farehabycikfa #satinvalentino #bawalgorjes
🐝 LETS PLAY WITH PLAIN🐝 Bawal Plain Fareha mmg letoppss !!! Alhamdullilah dh banyak terjual. 💐 Material dan kualiti yg sgt bagus setaraf jenama antarabangsa 💁💁 Hanya RM25 sahaja dah boleh bergaya mcm2 style ❤❤ suka ke suka?? Jom cpt2 oder sblm warna kesukaan uollss sold out! ❤❤ ☎️ 0172886318 #farehabycikfa #satinvalentino #bawalgorjes