#salampagi 7.752K Posts

Selamat pagi CESC lover's \=d/ Tidak hanya happy Holiday Tapi harus ada pula happy Monday Tanamkan,siram dan rawat Semangat Senin,agar sepekan kedepan hari kita berbuah manis dan tidak berantakan <3<3 Konsultasi dan pemesanan online hub: ๐Ÿ‘‰ WA/LINE: 085326060011 ๐Ÿ‘‰ BBM: D9B0F05C Salam Cantik Cinta Elisia Skin Care<3 *KISS* #salampagi #Cescjogja #salamcantikcintaelisiaskincare #cantikalami #cantikalamidgnprodukcesc #carasehatkulitcantikalami #klinikkecantikan #Cintaelisiaskincare #godean #yogyakarta
Sambut pagi dengan keindahan, semua bisa berubah menjadi lebih baik jika kita inginkan . #REDphotography #salampagi #seragam #abdinegara #sumbar #sumbarrancak
Ku teguk manisnya rindu, pertemuan yang kan selalu ada, karena itu hakku. Tak perduli kau berkata tidak, baiklah aku yang mengusahakan. Tak apa,. Bukankah paksaan itu juga nikmat... ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ #sahabatkopibhineka #salampagi #alphartkepo14 #demafsh #pmiisemarang #sahabatpmii #nkrihargamati #weloveindonesia
"Semoga Allah memberkati setiap langkah kita hari ini dan semoga hati kita berbahagia seperti pagi yg indah ini.." #SalamPagi #MutiaraKata #KataKataKetenanganJiwa #MotivationalQuotes #StayStrong #StayPositive #SemogaDipermudahkanSegalaUrusan #HaveAWonderfulDay
Leave me alone ! Kbye #salampagi
Salam pagi CESC lovers... ({}) Ketegaran berawal dari kesabaran... Kesabaran berawal dari penerimaan... Penerimaan berawal dari ketulusan... Semangatt minggu CESC lovers, n selamat menjalankan ibadah puasa ({}) \=d/ yuk isi waktu luang mu untuk merawat kecantikan kulit cantikmu mu hanya di Cinta Elisia Skin Care ({}) =* CESC buka setiap hari, khusus bulan ramadhan CESC buka dari pukul 09:00-17:00 Salam cantik Cinta Elisia Skin care ({}) #salampagi #cescJogja #cesc #cintaelisiaskincare #semangatpagi #penuhsyukur #Skincarejogja #skincarealami
Hari kedua puasa semoga lancar .... semangat ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช #marhabanyaramadhan #puasa #goodmorning #semangatkerja #salampagi #like4like
PAGI adalah kesempatan mewujudkan mimpi semalam, ia semacam manifesto persiapan mengisi hari yang baru... . . #SalamPAGI #Sunrise #MorningMoment #Instasunrise #SunriseIsPriceless #WakeUpAndMoveUp #MomentOfSunrise #MorningGram #MorningIsStarting
Yakinlah Allah tidak akan salah memberikanmu pasangan hidup #salampagi #06.33 #selangor #malaysia #klang #pasarseni #batikemporium #likeforlike
Selamat pagi CESC lovers.. =-d "Terkadang sulit untuk mengatakan cukup dengan apa yang ada..Tapi ingat tidak ada kata cukup untuk bersyukur atas apa yang kita miliki;-) Yukk selalu bersyukur setiap harinya;-) <3<3 ..Dan jangan lupa untuk selalu merawat kecantikan kulit wajah dan tubuhmu ya... karena itu salah satu bentuk rasa syukurmu;-) <3<3 ({}) selama bulan ramadhan CESC buka setiap hari, buka dari jam 09:00-17:00 Konsultasi dan pemesanan hub: Wa/line : 085326060011 BBM : D9B0F05C Selamat menjalankan ibadah puasa CESC lovers;-) ({}) Salam cantik cinta elisia skin care =* <3<3 ({}) #Cintaelisiaskincare #Cescjogja #salampagi #perawatankulit #perawatanwajah #produkcesc #treatmentcesc #treatmentwajahalami
๐Ÿ’๐Ÿ’™๐ŸŒน Hoffnung ist der traum einest mannes wach. ใ€‚ ใ€‚ ใ€‚ #gutenmorgen #wortzudenweisen #katahariini #salampagi #katabijak ๐Ÿ˜‡
Sesuatu yang anda inginkan sebenarnya mudah diperolehi jika anda berusaha dan berfikiran positif kerana pasti akan ada jalan untuk mencapainya. Tetapi jika anda memulakan sesuatu kerja dengan alasan maka pasti kegagalan yang menanti anda dipenghujung nantiโ€ฆ Assalamualaikum,,, Selamat pagi ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— #AVAILBeautyMalaysia #FLEUR #fleurkedah #SC7 #BAYLAUREL #baylaurelsoap #hopeusim2 #SalamPagi #GetMotivated
Ya,hari itu biasa namun istimewa,hari itu cerah nan indah,ari itu ceria tapibtak sempurna #salampagi #laripagi #joging #bukansunggukong #apalagi #sasule #ehsalah #sasuke #mksudnya #daffateam #spensaka #tanjungganom #kaliwiro #genews #yeaayy #
Assalamualaikum & Selamat Pagi Lovelies..... ๐Ÿ“ Selamat Menyambut Ramadhan semoga semua amal dan ibadah kita diterima Allah... kita tanam azam supaya kita mampu terus istiqomah mudah2an.... jadi lebih baik dari yang sebelumnya... langkah masih jauh umur makin meningkat semoga masih ada kesempatan untuk memperbaiki diri...insyaAllah amiin.. ๐Ÿ“ Bersiap2 untuk petang ini dan esok hari.... cuma masalah sis ialah kalau tengok udang sejenis lupa ingatan jadinya udang dah terlebih stok....๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ apa2pun alhamdulillah.. pagi2 kita dah bersesak2 semoga dapat seimbang cari rezeki dan nak buat ibadah yg berlipat kali ganda pahalanya dalam bulan yg mulia ni.... semoga Allah beri kekuatan yang luar biasa untuk kita ya. .. insyaAllah ๐Ÿ“ Love,โคโค DDZZ #salampagi #ramadhan
Salam Jumaat.. Adakah kita sudah bersedia untuk mendapat malam yang lebih baik dari seribua bulan..? #sayajual #sayajualservis #printingmurah #salamjumaat #salampagi
#salampagi #salampagijumaat #syukur #alhamdulillah #akumasihbernafas Terima kasih yang mendoakan Ina.. Pagi ni bangun rasa segar badan.. Selepas hampir 2 minggu lemau je.. 3 doktor dan 2 ustaz Ina jumpa.. Syukur akhirnya kembali.. OK Ina bersedia utk #touchdown seterusya.. #3hari lagi
jahat x semisti x akan baik...bg peluang sbb kita sama2 maknusia,kita bukan baik sangat smpai kita mampu hukum sesama maknusia... ambil tauladan yg baik untuk mnjadi lebih baik... insyaallah. #salampagi
Masih dlm suasana tahun baru & libur panjang, semoga kita tdk lupa bersyukur atas karuniaNya yg telah melimpahkan begitu banyak kenikmatan. #salampagi #ottdelyaputrie #hijabsyari #zahidahcolections
Alhamdulillah.. Nikmat yang kita ada hari ini hanya lah sementara. Maka, bersyukur. Dan kongsi lah pada yang lain agar bertambah kenikmatan yang kita ada. In Shaa Allah. #Assalamualaikum #salampagi #sunrise #syukur #allahummabalighnaramadhan #ramadhaniscoming
Ini kebahagiaanku ,mana kebahagiaanmu?? #salampagi
#Assalamualaikum #salampagi Ramai orang suka kumpul harta, beli rumah, beli hartanah tapi tak ramai yg tau merancang utk mewariskan kepada anak2 @ keluarga tersayang. Apabila meninggal dunia kelak, waris dibebankan dengan masalah mengagihkan harta2 mereka kerana setiap harta mereka dipunyai hak oleh setiap waris yg ditinggalkan mengikut hukum faraid. Harta kita.. Tanggungjawab kita.. Permudahkan urusan orang lain.. Inshaa Allah ..urusan kita dipermudahkan. #perancanganhartapusakaislam Jom buat #wasiat 0127539310
BERSYUKUR ITU NIKMAT SABAR ITU INDAH "Semoga Tuhan permudahkan apapun juga yang kita kerjakan" Selamat Pagi CESC lover's ๐Ÿ’•๐Ÿ’“ Jangan lupa happy hours nya ya CESC lover's ? disc sampai 15% ๐Ÿ’œ dari pukul 12.00- 15.00๐Ÿ˜Š Kami buka setiap hari dari pukul 09.00-19.00 wib Hari jumat dari pukul 09.00-17.00 wib info pemesanan dan konsultasi online hub: ๐Ÿ‘‰ WA/Line: 085326060011 ๐Ÿ‘‰ BBM: D9B0F05C Salam Cantik Cinta Elisia Skin Care๐Ÿ’ #salampagi #cesc #carasehatkulitcantikalami #Cintaelisiaskincare #Cescjogja #salamcantikcintaelisiaskincare #godean #yogyakarta
"In order to succeed, we must first believe that we can." ~ Nikos Kazantzakis~ #assalamualaikum #salampagi #fefet
Setiap Ada ke Kurangan Pasti Ada ke lebihan #salampagi
Habis petang terbitlah terang #salamPagi โ›…
Seseorang tdk akan prnah mencintai kamu dgn tulus dan apa adanya jika kamu sll menyembunyikan kekurangan kamu dari nya... #salampagi #myprinces
Jangan asal menilai seseorang dari apa yang kamu dengar ,kenali dulu baru nilai ..karna apa yang kita dengar apa yang kita lihat itu belum tentu sama dngn apa yang kita fikirkan .. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Yuk kenalan ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ #salampagi #dariemirates #perantaw
Pengalaman hidup itu tak selamanya indah....๐Ÿ’ #salampagi #janganlupabahagia
Assalamualaikum.. selamat pagi๐ŸŒป dah zikir pagi ke belum? Semoga bertambah rezeki dipagi hari ni & dipermudahkan segala urusan . . ๐Ÿ No.2-15-03A Jln Medan Bangi Pusat Bandar 8 Bangi Sentral Landmark: floor 3 ats MMBASIC ๐Ÿ“ฒ0197774707 #zeyraexclusivebynazeerasardi #salampagi #happytuesday #bangisentral
Selamat Pagi...pagi hari Awali dengan Fisik Agar Kondisi Tubuh Tetap Stabil...Salam Olahraga โญ๐Ÿ’ชโญ๐Ÿ‘ŠโญโœŠโญโ˜โญ #SalamPagi #ArtBeks #BugarBuger #SalamTonjok
Jika betol dia la cinte terakhir ak. Kau tnjuk kn la yg kau bnar2 mncintai ku.. Dan klau btol la dia jdoh ku...ak akn jge kau sampai la akhir hayat ak..dan ak nk kau tau bile ak dh ad dpn mate jage la hbngn kte jage la ak mcm mne kau jge nyawe kau..satu je ak nk kau tau..ak syg kn kau sngt2... #salampagi
"In order to succeed, we must first believe that we can." ~ Nikos Kazantzakis~ #assalamualaikum #salampagi #fefet
"In order to succeed, we must first believe that we can." ~Nikos Kazantzakis~ #assalamualaikum #salampagi #fefet
Barangsiapa yang bertakwa kepada Allah niscaya Dia akan mengadakan baginya jalan keluar. Dan memberinya rezeki dari arah yang tiada disangka-sangkanya. Dan barangsiapa yang bertawakkal kepada Allah niscaya Allah akan mencukupkan (keperluan) nya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan (yang dikehendaki) Nya. Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu. (Ath-Thalaq: 2-3) Insafi diri... #salampagi
"In order to succeed, we must first believe that we can." ~ Nikos Kazantzakis~ #assalamualaikum #salampagi #fefet
Bermulakan dengan bismillah , mudah mudahan di berkati ALLAH segala urusan #SalamPagi #BekerjaKerasBohh
"In order to succeed, we must first believe that we can." ~ Nikos Kazantzakis~ #assalamualaikum #salampagi #fefet
Bersyukurlah kepada Allah kerana dipilih dalam jutaan manusia sebagai salah seorang yang boleh menunaikan solat. Bayangkan betapa ramai manusia diluar sana yang leka dan tenggelam dalam kekufuran serta tidak diberikan hidayah oleh Allah untuk bersujud kepada Nya Adakala kita terlupa bahawa dipilih untuk menunaikan solat kepada-Nya juga adalah satu nikmat yang paling besar dalam hidup ini... *Peringatan buat diri ~MHAB HIJRA #SalamPagi
Tanpa kamu diri ini seperti kamera "Gagal Fokus"... #salampagi
Assalamualaikum... Selamat pagi.. Semoga ceria dan positif selalu... #salampagi #salamceria
Tawakal,berdo'a dan ikhtiar. Itulah jalan terbaik menuju kesuksesan. @barakAllah #salampagi #kopihangatโ˜•