#routineskincare 1.014K Posts

🎀 MARY KAY® MAKEUP FINISHING SPRAY 🎀 . ✨ Anda sejenis yang suka bermekap tapi selalu kecewa sebab mekap anda cepat cair . ✨ Fear no more !! Mary Kay® Makeup Finishing Spray adalah jawapan kepada dilema anda . ✨ Ia mampu kekalkan mekap anda, tahan lama & nampak fresh ✨ Jangan risau kalau muka akan rasa berat je . ✨ Dengan finishing spray ni muka anda akan rasa ringan je & apa yang penting, tidak berminyak ! . ha best kan . sesiapa yang mengantuk tu boleh juga spray muka dngn ni . rasa cool je bila spray . best sngat 😍 jum try ! . 📲0129422447 Miza Beauty consultant Mary Kay . #TestimoniMarykay #Consultantfree #BotanicalMarykay #MarykayLovers #Marykaymiza #MarykaySelangor #MarykayProduk #marykaymiza #marykaylovers #marykayproduct #marykayterbaik #marykayskincare #routineskincare #marykayash #marykaylove #marykayalways #marykayusers #makeupmarykay #marykayflawles
TIPS PERAWATAN KULIT WAJAH 1. KULIT BERJERAWAT Masalah ini adalah masalah paling umum yang kerap terjadi pada setiap orang, baik laki-laki maupun perempuan Banyak faktor yang membuat kulit wajah jadi berjerawat dan banyak cara pula untuk mengatasinya, tergantung seberapa parah jerawat yang terjadi Kontrol makanan dan perhatikan kebersihan kulit wajah, misalnya. Jangan biarkan wajah berminyak pekat dan membuat debu kotoran menempel di sana Untuk skincare Moms bisa menggunakan PAKET ACNE SERIES GDM BEAUTY SECRET yang terdiri dari krim siang, krim malam dan facial wash dengan kandungan berkhasiat dari ekstrak bengkoang, licorice, ekstrak mutiara, tea tree oil dan lainnya 🌿 2. KULIT KUSAM Kebanyakan orang bilang, standar kecantikan itu salah satunya adalah memiliki kulit putih mulus yang bersinar Maka tidak heran ya Moms kalau banyak wanita yang mencoba berbagai macam cara untuk membuat kulit mereka tampak lebih putih Sehingga tak sedikit yang terjebak dengan krim-krim pemutih instan berbahaya karena mengandung merkuri, hidroquinon dan sebagainya PAKET LIGHTENING SERIES GDM BEAUTY SECRET memiliki kandungan yang aman untuk mencerahkan kulit dan menyamarkan noda hitam, karena didalamnya terdapat bahan pencerah alami alpha arbutin, ektrak bengkoang, ekstrak mutiara, licorice, kolagen ikan dan lainnya 🍃 3. KULIT SENSITIF Pernahkah Moms mengalami lebih dari tiga reaksi yang tidak wajar setelah pemakaian sebuah produk perawatan kulit atau gatal pada kulit akibat produk wewangian? Jika benar, maka kemungkinan Moms memiliki kulit sensitif Kulit sensitif adalah kondisi kulit yang bereaksi secara berlebihan pada faktor lingkungan. Reaksi kulit yang berlebihan ini kerap dialami saat memakai kosmetik, sabun, sampo, atau lotion tabir surya Kondisi kulit sensitif bisa memburuk saat terpapar udara yang kering dan dingin Penyebab lain sehingga kulit menjadi sensitif adalah terlalu sering berganti produk dan perawatan kulit yang berlebihan Banyak produk perawatan kulit yang tersedia dan mendorong pengguna untuk berulang kali gonta-ganti produk demi menghasilkan perubahan yang lebih baik
. Wow Cantik sangat blusher Mary Kay Mineral Cheek Color Duo!. Atas Ripe Watermelon & bwh Juicy Guava. Sweet . Apa yang best blusher duo ni? . 💋Formula berasaskan mineral ini terkenal dengan ciri-cirinya yang boleh menyerap minyak, mudah digunakan, memberi litupan yang sempurna dan tahan lama pada kulit. 💋Wajah kelihatan merah berseri/menghilangkan kesuraman dan menambahkan warna kemerahan yang tampak semula jadi pada wajah. 💋Hasil solekan yang lebih menawan dengan kepelbagaian pilihan warna. 💋Litupan warna yang sempurna dan berkekalan. 💋Tidak mudah luntur. 💋Pemakaian yang tahan lebih lama. 💋Berasaskan mineral. 💋Mengandungi vitamin A, C, dan E untuk membantu melindungi kulit daripada radikal bebas yang boleh menyebabkan kedutan. Menyerlahkan tulang pipi. 💋Tidak terkumpul di celah-celah kedutan atau garis- 
garis halus pada wajah. 💋Tekstur yang sungguh ringan. 💋Halus dan licin bak sutera. 💋Mudah digunakan, diadun dan diratakan. . #marykayselangor #marykaymalaysia #marykaymiza #marykaylovers #marykayproduct #marykayterbaik #marykayskincare #routineskincare #marykayash #marykaylove #marykayalways #marykayusers #makeupmarykay #marykayflawles
Hai semua 🙋 malam malam meh baca benefits time wise repair day cream dan night cream ! . Walau kita berusia 40 & 50 tahun 👵👵, tidak semestinya menjadi penghalang untuk kita nampak lebih muda dan awet 10 tahun lebih muda kan?? boleh juga hadiahkan set Timewise Repair kepada ibu kita 😘😘 . . DAY CREAM WITH SPF30 ⚫ Memulihkan ketegangan kulit ⚫ mengurangkan kerengsaan kulit terhadap faktor-faktor luaran ⚫ melindungi kulit daripada kerosakan UVA/UVB yang mengakibatkan penuaan kulit ⚫ meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12 jam . . NIGHT TREATMENT WITH RETINOL ⚫ Membantu mempercepatkan kitaran sel-sel utk mengembalikan kulit yang tampil berseri ⚫ menentang tampilan garisan-garisan dan kedutan pada kulit ⚫meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12 jam . . #marykayselangor #marykaymalaysia #marykaymiza #marykaylovers #marykayproduct #marykayterbaik #marykayskincare #routineskincare #marykayash #marykaylove #marykayalways #marykayusers #makeupmarykay #marykayflawles
What's your skin trying to tell you?
Hai guys . selamat malam 🌚. . . Siapa disini yg ada masalah parut jerawat berlubang-lubang 🙋, tona wajah tak sekata, pori-pori besar, kulit wajah kasar.. . . Nak hilangkan masalah tuu tak?..sis nk share dgn anda produk dr MARY KAY yg boleh hilangkan semua tu . . TIMEWISE MICRODERMABRASION PLUS SET .. Di mana set ini boleh membantu masalah anda. . 💖TIMEWISE MICRODERMABRASION REFINE . ✔menyuburkan kulit dr bawah ✔menambahbaikan tekstur kulit & tampilan garis halus ✔mengecilkan pori2 ✔menanggalkan sel kulit mati akibat dr jerawat yg kecut secara lembut . . . 💖💖TIMEWISE PORE MINIMIZER ✔mengecilkan pori2 dgn lebih cepat ✔menegangkan kulit muka ✔menghaluskan kulit ✔muka lbh nampak flawless & mekap lebih cantik😘 . . So, anda tak perlulah nak berhabis duit nk buat treatment .. Gunakan set ni utk kembalikan tekstur kulit yg HALUS & LICIN... . . Tidak perlu guna hari2 tau..Guna 2 -3 kali seminggu aje..Harga mampu milik pula ye.. . . Jimat kan ??😊 Satu set tahan 7-8 bulan ke atas 😱😱sangat-sangat jimat kan utk produk terbaik macam ni 😘 . . #marykayselangor #marykaymalaysia #marykaymiza #marykaylovers #marykayproduct #marykayterbaik #marykayskincare #routineskincare #marykayash #marykaylove #marykayalways .
Exercise outdoors as much as you can to breathe in clean, cool air. According to Traditional Chinese Medicine, this is the best way to strengthen your lungs and large intestine. Autumn is the best time to nurture both meridians. - - - #sumanskincare #beautyexpert #massagetherapy #antiaging #beautyblogging #bestfacial #lookfantastic #cosmetics #365inskincare #philosophyskincare #skinhealth #routineskincare #dailyskincare #autumnskin #skincareblogger #skincarereview #taichi #lifestyle #taichipose #taichiflow #morningexercise #freedom #brandphilosophy #skincareingredients #chinesetradition #morninghabits #healthylifestyle
Eye spa with Indulge Soothing Eye Gel MaryKay . 😱 Mata SEMBAB 😱 EYEBAG menganggu 😱 Lingkaran gelap @ hitam bawah mata 😱 Mengadap laptop lama 😱 Berjaga malam untuk siapkan assigmnt 😱 Menangis lama 😱 Pakai spec mata 😱 Fine lines 😱 Penyebabkan mata penat . Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay 👉 Berfungsi untuk 💖menegang 💖menganjal 💖mengurangkan kesembapan mata 💖menjadikan mata nampak lebih muda 👉 Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata 👉 Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. Lebih cepat dan berkesan . Kesan juga bole di lihat walau pertama kali menggunakannya . Orang kata dari mata turun ke hati Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna . #marykayselangor #marykaymalaysia #marykaymiza #marykaylovers #marykayproduct #marykayterbaik #marykayskincare #routineskincare #marykayash #marykaylove #marykayalways
. CLEAR PROOF CHARCOAL MASK . . Dengar nama pun boleh imagine kan mesti mask ni berwarna hitam pekat sebab mengandungi arang sebagai ingredient utamanya. YES memang betul pun ! But WHY CHARCOAL ? ⚫⚫ . . 🚦 Sifat arang seperti magnet/sponge yang mempunyai ruang rongga 🚦Berupaya mengeluarkan lebihan sebum/minyak serta kotoran yang tersumbat 🚦Arang aktif terkenal dengan keberkesannya menarik bendasing yg lebih berat daripadanya dengan dua kali ganda 🚦Membantu membersihkan pori-pori serta menarik minyak dengan berkesan tanpa meninggalkan kilatan minyak pada muka . . You will definitely love this mask sebab ianya langsung tak memedihkan ataupun menyakitkan kulit masa menanggalkan mask ni. Mudah dibersihkan dan tiada kesan merah. Nak tahu lagi, boleh hubungi sy untuk free consultation 🤗 . #marykayselangor #marykaymalaysia #marykaymiza #marykaylovers #marykayproduct #marykayterbaik #marykayskincare #routineskincare #marykayash #marykaylove #marykayalways #marykayusers #makeupmarykay #marykayflawles
. . Set timewise adalah set Anti Penuaan yang sesuai untuk berumur 25 tahun ke atas. . Kenapa kita perlukan set Anti Penuaan. Kerana pada masa ini kulit sudah mula matang dan menua, banyak garis2 halus muncul, dan kulit cepat kusam. . Untuk miliki wajah yang sihat, muda dari usia sebenar boleh dapatkan set timewise ini. Di mana set ini terdiri daripada: . 1.Cleanser 3in 1 👉Bertindak untuk mencuci 👉Menyegar 👉Exfoliation . 2.Moisturizer/pelembab 👉Memberi kelembapan yang berpanjangan pada kulit . 3.Day solution spf 35 👉Adalah krim siang yang mengandungi formula anti penuaan dan spf35 yang bertindak untuk melindungi kulit dari sinaran matahari/uv yang boleh menyebabkan pertumbuhan jeragat, kemunculan garis2 halus, kekedutan dan kekusaman . 4.Night Solution 👉Mengandungi Vit A E C 👉Memperbaiki kerosakan kulit serta mengaktifkan kolegen semula jadi pada waktu malam . Dapatkan Timewise Miracle Set ini agar wajah anda sihat, bersih & kelihatan muda dari usia sebenarnya. . Berminat dan nak tahu lebih lanjut serta dapatkan consultant yg baik dari sis . . DM / PM / WHATSAPP 0129422447 miza . #marykayselangor #marykaymalaysia #marykaymiza #marykaylovers #marykayproduct #marykayterbaik #marykayskincare #routineskincare #marykayash #marykaylove #marykayalways #marykayusers #makeupmarykay #marykayflawles #beautifulmarykay #beautyconsultant #marykay💖
Lagi TESTIMONI!!! . Seronok bila tengok perubahan yg sangat baik pada customer. . Semakin hari semakin cantik dan sihat kulit beliau. . Gojes2 kat luar sana nak kulit sihat dan cantik mai la kami bantu, insyaallah akan nampak hasil yang memberansangkan. DM/wasap 👇👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60196524861 #marykaymalaysia #marykayselangor #marykay #marykaylovers #marykayproduct #marykayterbaik #marykayskincare #routineskincare #marykayash #marykaylove #marykayalways #marykayusers #makeupmarykay #marykaypetalingjaya #marykaypulauindah #marykayklang
Ws now to order my routine skincare everyday! Just apply SERUM and FOUNDATION putri jeliyta. Love💗. @hqputrijeliyta #putrijeliyta #kakakhellokitty #routineskincare #botanicaleffectsskincare
Siapa ada masalah bibir gelap🙋🏻 Siapa ada masalah bibir kering🙋🏻 Siapa ada masalah bibir mengelupas🙋🏻 Siapa ada masalah bibir ada sisa kulit mati🙋🏻 . Jangan risau, SHEA SUGAR SCRUB & SHEA BUTTER BALM ade penyelesaian nya🌹😁💃🏻 . 📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢 . 🌟Shea Sugar Scrub - mengelupas secara lembut utk melembut, menghalus dan mengilatkan bibir. Scrub selama 1 min dan bilas . . 🌟Shea Butter Balm - melembapkan bibir secara mendalam dan meninggalkannya dengan rasa segar. Pakai bila2 masa dan di mana jua 😊 😊 . Dah tahu kelebihannya?? Berminat?? Boleh pm 📲0139026456 . . #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaylovers #marykayproduct #marykayterbaik #marykayskincare #routineskincare #marykayash #marykaylove #marykayalways #marykayusers #makeupmarykay
Tanpa kita sedar kesalahan yg sering kita buat sehari hari punca terjadinya #JERAWAT😱 . ❌ Kesilapan 1 : Cuci muka terlalu kerap ! =============================================== Eh salah ke cuci muka kerap??? Ye,, sebenarnya ada 2 sebab kenapa kita tak boleh cuci muka selalu. . ✔ Boleh menyebabkan kulit muka terlalu kering dan hilang kelembapan selepas di cuci. . ✔ Kulit muka akan cenderung jadi lebih berminyak dan bejerawat . Kerana itu kami cadangkan kan anda semua guna kan Deep Gel Cleanser Elysian 2 kali sehari je . 2 kali sudah memadai iaitu pagi dan malam😉 Tq for reading Semoga bermanfaat! 😘 . . @eryna_elysianbeauty #elysianskincare #tipscantik #tipshilangkanjerawat #tips4life #routineskincare #elysianbeautymalaysia #cleanseruntukkulitberminyak #cleanseruntukkulitkering #skincareuntukkulitsensitif
Ramai yang tanya, macam mana nak cerah? Ini lah jawapannya! Set melacep luminous system Mary Kay ! bila skin dah sihat dan mengalami detoxification process boleh lah kita fokus untuk dapatkan kulit cerah glowing terus 🙈💕. . Step by step baru betul ! . . Kulit anda gelap? Kusam? Tona tak sekata? Masalah jeragat? Pakai foundation selalu nmpk bercapuk? Inilah set yg sgt sesuai utk masalah anda.. . jom kita tgk apa kelebihan dia.. NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 . . satu set terdiri drpd: . 💖FOAMING CLEANSER . - Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin . . 💖MASK . -Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah . . 💖FRESHNER . -Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar . . 💖ULTIMATE SERUM . -Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam . . 💖ULTIMATE CREAM . -Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera . . Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear . . DM/wasap 👇👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60196524861 #marykaymalaysia #marykayselangor #marykay #marykaylovers #marykayproduct #marykayterbaik #marykayskincare #routineskincare #marykayash #marykaylove #marykayalways #marykayusers #makeupmarykay
*Fungsi Timewise Softner* 1. Membuang sisa kotoran yg masih tertinggal selepas mencuci muka, cara yg betul adalah dgn menggunakan kapas, dan sapu secara menegak ke atas. 2. Membantu mengecilkan pori2 dalam jangka masa yg panjang, 3. Extra function berbanding freshner, iaitu melembabkan kulit, dgn memerangkap lembapan, bila kulit semakin lembab, penyerapan skincare lebih mudah masuk ke dalam kulit, dengan kata lain, softner membantu membawa skincare ke dalam lapisan kulit. 🌷Cara pakai : Selepas Cuci muka, lapkan muka, letakkan softner pada kapas dan sapu pada wajah kecuali kelopak mata dan bibir.. Then teruskan dengan skincare yg laen.. Wajib tau pakai softner DM/wasap 👇👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60196524861 #marykaymalaysia #marykayselangor #marykay #marykaylovers #marykayproduct #marykayterbaik #marykayskincare #routineskincare #marykayash #marykaylove #marykayalways #marykayusers #makeupmarykay