#routineskincare 507 Posts

Similar Tag


💝 Eyeliner 💝. . 🍁Buat penggemar eyeliner yg selalu pakai eyeliner tapi asyik comot. Anda harus cuba Marykay Eyeliner ni sebab : . . ✔️Tidak mudah comot dan bebas peluh, kalau berpeluh tak jadi panda 🐼. ✔️Tahan lama. ✔️Berbentuk pen pulas-pusing, tidak mudah patah. ✔️Warna pekat dan cantik-intense. ✔️Kaya dgn antioksidan. ✔️Bebas radikal. . 🍁Jom!!! Tunggu ape lgi?? Hehe..dapatkan Eyeliner superb ni skrg...make it one of your collection💋 . Jum wasap FY skrg, nak cantik jgn tunggu lama 🤗🤗🤗. . XOXO, FY 💋. . . 👸🏻Fariha Yusof. 📲013-377 5809. 💄Beauty Consultant Marykay. #mkfy #ilovemk #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykayskincare #marykaykosmetik #routineskincare #marykaybeautyconsultant #pretty #beauty #eyeliner #mac #MaryKayBlusher #mekap
Siapa nak.tahu tentang translucent loose powder ni? . Translucent Loose Powder. ************* Kalau susah sgt nak pilih bedak yg sama dengan warna kulit kita...ini yg boleh anda pilih. Bedak ni x de color. Dia transparent. Bila kita apply, dia akan telus ikut warna kulit asal kita. Advantage bg anda yg berkulit putih..heheh. yg bestnya pakai bedak ni...dia ada effect glowing2 sikit...so bila pakai kulit muka nampak berkilat..kene pakai dengan berus. . Ia direka untuk Ia direka khas ❤mengawal kilauan berminyak sepanjang hari ❤lembut bak baldu ❤menyediakan kemasan nipis utk setiap tona wajah Perlukan khidmat perunding mary kay? Whatsapp Lurve, Aimi 012-2966189 IBC . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykaykosmetik #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayroutine #marykaymascara #routineskincare #marykaypowder #marykayfoundation
Mineral Powder Foundation. ************ Ianya bedak loose juga. Bezanya dia ada sekali dengan foundation. Tapi digalakkan juga memakai foundation sblm apply bedak ni supaya kesan flawless lebih menyerlah.. kalau malas pakai lah pelembap dan terus apply bedak ni. Bedak ni ada tone2 color yg bole dipilih ikut keserasian warna kulit anda. Kene pakai dengan berus. . So siapa nak cuba debu halus dan ringan ini yang ❤berupaya menutupi garis2 halus, kedutan dan ketidaksempurna an wajah. ❤ia tahan lama tidak mudah terpalit menjadikan wajah tetap berseri sepanjang hari... . Ingin cuba?whatsapp Lurve,Aimi 012-2966189 Beauty Consultant MARY KAY . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykaykosmetik #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayroutine #routineskincare #marykaylotion #marykayhandcream
Tadaaa...memperkenalkan set paling muda sekali dalam koleksi set penjagaan kulit Mary Kay Botanical Effect Evolution..dirumus khas utk wanita muda remaja yang sedang mempelajari manfaat rutin penjagaan kulit yang sihat dan masih tidak risau akan tanda-tanda penuaan.. . Terdiri daripada 🍓gel pembersih 🍓skrub penyegar 🍓moisturizing gel 🍓moisturizing lotion.spf 30 sunscreen 🍓toner penyegar . Apa yang best ya? 🤔 jom kita baca sikit 🍥mengandungi bahan yang ringkas memberikan pelbagai manfaat penting 🍥ekstrak buah naga dengan gabungan lidah buaya yg terkenal dgn fungsi sebagai antioksidan yg padat 🍥pilihan produk yg mengawal manfaat yang hebat untuk kulitmu 🍥penjagaan kulit yg mudah digunakan . Lurve,AIMI 012-2966189 MK BEAUTY CONSULTANT . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykaykosmetik #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayroutine #marykaymascara #routineskincare #marykaylipstick #color #cantik #wanita
Satu lg benda wajib akak akan buat setiap mggu.. Atlest 2-3 kali smggu, semestinya mask.. Mask nie botanical nie sesuai sgt semua jenis kulit.. Bukan takat mask aje boleh scrub lg, segala black head n white terkeluar.. Lepas pakai rasa lembut aje... Dgn nie lebih mudah serum meresap ke dermis.. Esok akak nak tunjuk perbezaan bila guna.. Tiba2 pipi naik mcm kena botox.. 😁😁 #gadiscantik #marykay #mask #scrub #gadiskualalumpur #shahalam #usj #exfoliate #routineskincare #shahalam #selangor.
New Semi-Matte Finish MIDNIGHT RED . 💄formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut. 💄dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir. 💄Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir. 💄mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir. 💄'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah . LET HAVE LIPSTICK PARTY AIMI 012-2966189 MK BEAUTY CONSULTANT . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykaykosmetik #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayroutine #marykaymascara #routineskincare #marykaylipstick #color #cantik #wanita
Mata kelihatan lesu dan tidak bermaya? Garisan halus dan tanda kedutan mula menguasai sekitar mata? Ingin mencapai penampilan kulit lebih lembut,lebih licin disekitar mata? TimeWise Age Fighting Cream 🍒Mengandungi ramuan yang memberi faedah segera dan jangka panjang untuk mengurangkan tanda penuaan dikawasan mata yang halus.. 🍒membantu mencerahkan kulit dibawah mata 🍒menghidrat dan menggebukan kulit supaya kelihatan lemvut dan lebih lembap? . Kenapa anda memerlukannya? "Kecantikkan bermula dengan pandangan mata.." . Perlukan sy untuk keterangan lanjut?sila Whatsapp atau DM no telefon anda Aimi 012-2966189 IBC . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykaykosmetik #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayroutine #marykaymascara #routineskincare
Lip Gloss Mary Kay 👄 PINK LUSTER Siapa suka pakai lip gloss angkat tangan🙆 Mary Kay lip gloss dirumus khas dengan formula yg amat ringan & padat. Didatangkan dengan bermacam2 warna. Rasanya pun sedap macam rasa vanilla. Anda juga boleh gandingkan lipstick dengan lip gloss untuk hasil yang cantik & lembap😊 . . Kelebihan; ✌Tak melekit ✌Diperkaya dengan Vit A & E ✌Memberi kilauan yang mempersona pada bibir ✌Melembapkan Whatsapp jika anda wanita aktif yang bijak dengan kecantikkan.. Whatsapp . LOVE,Aimi 012-2966189 Beauty consultant . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykaykosmetik #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayroutine #marykaymascara #routineskincare
Lip Gloss Mary Kay 👄 PINK PARFAIT Siapa suka pakai lip gloss angkat tangan🙆 Mary Kay lip gloss dirumus khas dengan formula yg amat ringan & padat. Didatangkan dengan bermacam2 warna. Rasanya pun sedap macam rasa vanilla. Anda juga boleh gandingkan lipstick dengan lip gloss untuk hasil yang cantik & lembap😊 . . Kelebihan; ✌Tak melekit ✌Diperkaya dengan Vit A & E ✌Memberi kilauan yang mempersona pada bibir ✌Melembapkan Whatsapp jika anda wanita aktif yang bijak dengan kecantikkan.. Whatsapp . LOVE,Aimi 012-2966189 Beauty consultant . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykaykosmetik #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayroutine #marykaymascara #routineskincare
Lip Gloss Mary Kay 👄 FANCY NANCY Siapa suka pakai lip gloss angkat tangan🙆 Mary Kay lip gloss dirumus khas dengan formula yg amat ringan & padat. Didatangkan dengan bermacam2 warna. Rasanya pun sedap macam rasa vanilla. Anda juga boleh gandingkan lipstick dengan lip gloss untuk hasil yang cantik & lembap😊 . . Kelebihan; ✌Tak melekit ✌Diperkaya dengan Vit A & E ✌Memberi kilauan yang mempersona pada bibir ✌Melembapkan Whatsapp jika anda wanita aktif yang bijak dengan kecantikkan.. Whatsapp . LOVE,Aimi 012-2966189 Beauty consultant . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykaykosmetik #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayroutine #marykaymascara #routineskincare
New Semi-Matte Finish MAUVE MOMENT . 💄formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut. 💄dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir. 💄Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir. 💄mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir. 💄'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah . LET HAVE LIPSTICK PARTY AIMI 012-2966189 MK BEAUTY CONSULTANT . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykaykosmetik #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayroutine #marykaymascara #routineskincare #marykaylipstick #color #cantik #wanita
New Semi-Matte Finish ALWAYS APRICOT . 💄formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut. 💄dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir. 💄Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir. 💄mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir. 💄'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah . LET HAVE LIPSTICK PARTY AIMI 012-2966189 MK BEAUTY CONSULTANT . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykaykosmetik #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayroutine #marykaymascara #routineskincare #marykaylipstick #color #cantik #wanita
New Semi-Matte Finish BASHFUL YOU . 💄formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut. 💄dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir. 💄Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir. 💄mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir. 💄'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah . LET HAVE LIPSTICK PARTY AIMI 012-2966189 MK BEAUTY CONSULTANT . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykaykosmetik #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayroutine #marykaymascara #routineskincare #marykaylipstick #color #cantik #wanita
New Semi-Matte Finish CRUSHED BERRY . 💄formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut. 💄dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir. 💄Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir. 💄mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir. 💄'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah . LET HAVE LIPSTICK PARTY AIMI 012-2966189 MK BEAUTY CONSULTANT . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykaykosmetik #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayroutine #marykaymascara #routineskincare #marykaylipstick #color #cantik #wanita
New Semi-Matte Finish TRIFFLE RICH . 💄formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut. 💄dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir. 💄Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir. 💄mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir. 💄'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah . LET HAVE LIPSTICK PARTY AIMI 012-2966189 MK BEAUTY CONSULTANT . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykaykosmetik #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayroutine #marykaymascara #routineskincare #marykaylipstick #color #cantik #wanita
New Semi-Matte Finish MIDNIGHT RED . 💄formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut. 💄dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir. 💄Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir. 💄mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir. 💄'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah . LET HAVE LIPSTICK PARTY AIMI 012-2966189 MK BEAUTY CONSULTANT . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykaykosmetik #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayroutine #marykaymascara #routineskincare #marykaylipstick #color #cantik #wanita
New Semi-Matte Finish POWERFUL PINK . 💄formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut. 💄dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir. 💄Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir. 💄mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir. 💄'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah . LET HAVE LIPSTICK PARTY AIMI 012-2966189 MK BEAUTY CONSULTANT . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykaykosmetik #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayroutine #marykaymascara #routineskincare #marykaylipstick #color #cantik #wanita
New Semi-Matte Finish POPPY PLEASE . 💄formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut. 💄dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir. 💄Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir. 💄mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir. 💄'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah . LET HAVE LIPSTICK PARTY AIMI 012-2966189 MK BEAUTY CONSULTANT . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykaykosmetik #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayroutine #marykaymascara #routineskincare #marykaylipstick #color #cantik #wanita
People see fit people and automatically have one of these assumptions- 1️⃣ they were born with great genes 2️⃣ they live in the gym or 3️⃣they have great doctors! And most will agree, the best bodies are made in the kitchen! We have the same "at home" approach to having great skin! Sure there's good genes and doctor visits, but we believe GREAT skin is made at HOME! Washing your face with Rodan and Fields is washing your face with purpose! Take control of how you look and age today. We're the number 1 premium anti-aging skincare in North America for a reason! You will not regret making it a habit to take better care of your skin! Message me to get your tools for glowing skin 📲 #habitsmakeresults #skincarethatworks #goodskintakescommitment #routineskincare #changesdonthappenovernight
Kenapa MASK penting untuk wajah?? Fungsi UTAMA mask ialah untuk membuang kekotoran dan Sel kulit mati daripada lapisan bahg dlm kulit yg tidak dpt di lakukan oleh pencucian shj ... Jadi PENTING kan mask ?? Jika anda tidak gunakan Secara Rutin penjagaan . Kulit akan KUSAM, TIDAK BERMAYA dan minyak atau white head akan menetap bebas di wajah anda .. 🌷 Jadi baca ni 👇👇👇👇👇👇👇👇 📌Mask MelaCEP Plus+ - Bagus untuk Masalah Jeragat & tona tidak sekata . 👉Keistimewaan jika anda gunakan Mask MelaCEP plus+ 2x Seminggu : ❤Pencerahan pada wajah ❤Memudarkan jeragat ❤ Memperbaikki sturktur kulit dan memudarkan bintik gelap pada wajah . ❤Menyekatakan tona kulit sekata. . Kulit kelihatan bercahaya dan berseri ✔️Meningkatkan daya hidup kulit ✔️Kulit terasa lembut dan licin ✔️Mengurangkan perubahan warna kulit ✔️Dapat dibilas dengan mudah ✔️Lembut pada kulit. . Lurve,Aimi 012-2966189 Your best beauty consultant Mary Kay . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykaykosmetik #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayroutine #marykaymascara #routineskincare
Mary Kay Eyeliner!!!!! . Pakai eyeliner tapi asyik comot? Tak pandai pakai sebab ketar? A beginner??? Baru first time nk try pakai? Eyeliner senang smudge bile berpeluh??? 😭😭😭 . Jangan risau awak2, dengan adanya Mary Kay Eyeliner ni, hidup korang akan jadi mudah. Sebab ap ek?? Sebab eyeliner ni mmg coolio, super duper best n easy!!!!! . -Tidak comot n bebas peluh, tak akan bertukar jd panda bear..hehe -Tahan lama -Berbentuk pen pulas-pusing, tidak mudah patah -Warna pekat dan cantik-intense -Kaya dgn antioksidan -Bebas radikal . Jom!!! Tunggu ape lgi?? Hehe..dapatkan Eyeliner superb ni skrg...make it one of your collection♥ . Untuk keterangan lanjut boleh PM ai sedia membantu Aimi 012-2966189 Mary Kay's BC . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykayskincare #marykaykosmetik #routineskincare #marykaybeautyconsultant #pretty #beauty
It's a beautiful sunny day in London. Looking forward to the evening walks in the park and smelling the roses in Regent's Park rose garden. 📸 @emmanuelsammartino
Translucent Loose Powder. ************* Kalau susah sgt nak pilih bedak yg sama dengan warna kulit kita...ini yg boleh anda pilih. Bedak ni x de color. Dia transparent. Bila kita apply, dia akan telus ikut warna kulit asal kita. Advantage bg anda yg berkulit putih..heheh. yg bestnya pakai bedak ni...dia ada effect glowing2 sikit...so bila pakai kulit muka nampak berkilat..kene pakai dengan berus. . Ia direka untuk Ia direka khas ❤mengawal kilauan berminyak sepanjang hari ❤lembut bak baldu ❤menyediakan kemasan nipis utk setiap tona wajah Perlukan khidmat perunding mary kay? Whatsapp Lurve, Aimi 012-2966189 IBC . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykaykosmetik #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayroutine #marykaymascara #routineskincare #marykaypowder #marykayfoundation
Mineral Powder Foundation. ************ Ianya bedak loose juga. Bezanya dia ada sekali dengan foundation. Tapi digalakkan juga memakai foundation sblm apply bedak ni supaya kesan flawless lebih menyerlah.. kalau malas pakai lah pelembap dan terus apply bedak ni. Bedak ni ada tone2 color yg bole dipilih ikut keserasian warna kulit anda. Kene pakai dengan berus. . So siapa nak cuba debu halus dan ringan ini yang ❤berupaya menutupi garis2 halus, kedutan dan ketidaksempurna an wajah. ❤ia tahan lama tidak mudah terpalit menjadikan wajah tetap berseri sepanjang hari... . Ingin cuba?whatsapp Lurve,Aimi 012-2966189 Beauty Consultant MARY KAY . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykaykosmetik #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayroutine #routineskincare #marykaylotion #marykayhandcream
Tips Merawat Bibir yang kering mengelupas , kusam dan hitam. . Kulit bibir adalah 3kali sensitif dari kulit muka kita, jesteru itu kita perlu lebih menjaga ia. . Rawat bibir anda dengan set SATIN LIPS . LIP MASK - Merawat dengan membuang sel2 kulit mati, mencerahkan, melembutkan dan melicinkan bibir. . LIP BALM - Melindungi dan melembabkan bibir. Bibir kembali sihat dan cantik. . Perlukan khidmat perunding kecantikkan mary kay? Whatsapp Aimi 012-2966189 IBC . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykaykosmetik #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayroutine #marykaymascara #routineskincare #eyeliner #marykayproduk
Wow..impikan koleksi New Semi-Matte Finish ni?serius meletopssss sgt u all.. . 💄formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut. 💄dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir. 💄Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir. 💄mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir. 💄'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah . LET HAVE LIPSTICK PARTY AIMI 012-2966189 MK BEAUTY CONSULTANT . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykaykosmetik #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayroutine #marykaymascara #routineskincare #marykaylipstick #color #cantik #wanita
This is our " Best Seller" selalu menjadi primadona. Krn bisa d pakai utk wajah, tangan dan body. Melembutkan, mencerahkan dan merangsang pertumbuhan sel kulit baru yg lbh sehat. # neostrata #bestseller #ultrasmoothinglotion #ultrasmoothinglotionaha #neostratajkt #neostratabsd #jualneostrata #bestskincare #dailyskincare #nightskincare #dailyroutineskincare #routineskincare
Tadaaa...memperkenalkan set paling muda sekali dalam koleksi set penjagaan kulit Mary Kay Botanical Effect Evolution..dirumus khas utk wanita muda remaja yang sedang mempelajari manfaat rutin penjagaan kulit yang sihat dan masih tidak risau akan tanda-tanda penuaan.. . Terdiri daripada 🍓gel pembersih 🍓skrub penyegar 🍓moisturizing gel 🍓moisturizing lotion.spf 30 sunscreen 🍓toner penyegar . Apa yang best ya? 🤔 jom kita baca sikit 🍥mengandungi bahan yang ringkas memberikan pelbagai manfaat penting 🍥ekstrak buah naga dengan gabungan lidah buaya yg terkenal dgn fungsi sebagai antioksidan yg padat 🍥pilihan produk yg mengawal manfaat yang hebat untuk kulitmu 🍥penjagaan kulit yg mudah digunakan . Lurve,AIMI 012-2966189 MK BEAUTY CONSULTANT . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykaykosmetik #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayroutine #marykaymascara #routineskincare #marykaylipstick #color #cantik #wanita
QUY TRÌNH DƯỠNG DA ĐÚNG CÁCH Dùng sản phẩm Lỏng trước - Đặc sau. 1️⃣ Double cleanse: tẩy trang + sữa rửa mặt 2️⃣ Tẩy da chết: 1-2 lần/tuần. 3️⃣ Toner ( nước hoa hồng) 4️⃣ Mặt nạ 5️⃣ Kem mắt. 6️⃣ Serum. 7️⃣ Dầu dưỡng/Emulsion. 8️⃣ Kem dưỡng. 🔴Lưu ý ⭕️ Với các bạn da mụn nên điều trị mụn trc rồi chăm sóc dưỡng các thứ sau nhé. ⭕️ Ban ngày các bạn nhớ Phải bôi kem chống nắng. ( điều này là bắt buộc) 🍓Đây chỉ các bước cơ bản ntn là đã có làn da đẹp. Ngoài bước dầu dưỡng/emulsion là tự chọn, tất cả các bước còn lại đều là cơ bản, không thể thiếu. Các bạn đừng sợ nhiều, chỉ sợ không đủ, không đẹp thôi nha. CHÚC CÁC BẠN LUÔN XINH😘😘😘 #skincare #beautitips #quynhjapan #hangxachtaynhat #hangnhatxachtay #routine #routineskincare
Jangan biarkan garis - garis kedutan dan penuaan menjajah di wajah u all sebelum usianya.. . Masih usia 25 tahun tp u all kelihatan seperti sudah berusia melebihi usia sebenar? Whatsapp ai untuk dapatkan tips penjagaan kulit yg sihat.. . lurve,Aimi 012-2966189 Mary Kay's BC . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykayskincare #marykaykosmetik #routineskincare #marykaybeautyconsultant #pretty #beauty #marykayampang #marykaykajang #marykaybangi #marykayserdang #marykayserikembangan #marykayputrajaya #lipstick #marykaylipstick #lipstik
MARY KAY LIPLINER ROSE 😊Anda pakai lipstick tapi tak pernah pakai Lip liner? 😊Lip Liner ni boleh bentuk,gariskan dan isi bibir untuk nampak bibir penuh. 💋Formula lembut, berkrim 💋Tahan lama 💋Pakai tanpa melangkau atau tersentak 💋Melanjutkan tempoh pemakaian warna bibir . 💕Mary Kay LIP LINER . 🌸Diuji ahli dermatologi. 🌸Kalis air 🌸Tahan Comot dan pudar 🌸Sesuai untuk kulit sensitif 🌸Formula lembut berkrim 🌸Boleh didapati dalam 4 warna pilihan. . LET HAVE LIPSTICK PARTY Lurve,AIMI 012-2966189 MK BEAUTY CONSULTANT . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykaykosmetik #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayroutine #marykaymascara #routineskincare #marykaylipstick #color #cantik #wanita
MUST HAVE..MARY KAY EYE BROW COLLECTION.. Perlukan kening yg terukir rapi? -Mary Kay Brow Definer Pencil -Mary Kay Eye Brow Liquid -Mary Kay Lash & Brow . Jom dapatkan tips kecantikkan mary kay? Whatsapp Lurve, simi 012-2966189 Independent Beauty consultant . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykaykosmetik #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayroutine #marykaymascara #routineskincare
Now get rid of After holi effect on ur skin with the help of pack n night cream! #routineskincare #skinglow #beautifulskinstartshere
Crystal white ituh.. Cream herbal import asli dari hongkong. Sudah lulus FDA dan juga GMP (standart keamanan/BPOM luar negri) Crystal white ini lagi ngehits banget loh di HK, karna bahan bahannya alami tanpa mercury/hydroquinon ya. Makanya prosesnya pun tanpa pengelupasan dan juga dijamin aman. Manfaat crystal white antara lain: - menghilangkan flek - menghilangkan jerawat - mencerahkan/memutihkan secara permanen - tidak ada kelupas / merah2 - tidak menyebabkan ketergantungan - awet dipakai berbulan-bulan - hasilnya kulit lebih putih, bening, kenyal, dan glowing. Info detail dan order bisa invite pin bbm ini atau Whatsapp: 081223340309 Line: mutiarafaiza #skincaremurah #skincare #routineskincare #daycream #nightcream #likeforlike #followforfollowindonesia
Wow..wow..wow...pick & match..what is ur favourite? Eye color u all..cantik tau... Sangat menarik Mary Kay mineral eye color ni u olss...serius cantik..dari mata turun ke hati..dari hati tersemai cinta.. . 👑Tahan lama 👑Tak comot 👑Tidak mudah luntur 👑Mengandungi vitamin A,C dan E untuk membantu melindungi daripada radikal bebas yang menyebabkan kedutan . Yang penting sekali warnanya boleh menambahkan keanggunan wajah dengah pesona semulajadi dan dipenuhi khasiat2 penting untuk kulit.. . Hai u all..ai nak berkongsi sesuatu yg menarik dengan u all ni.. So jangan segan2 bertanya tau..jom la join ai.. . Lurve, Aimi 012-2966189 IBC . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykaykosmetik #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayroutine #routineskincare
Semua formula maskara Mary Kay menampilkan teknologi Smart Wiper utk memberi palitan tepat bg ilusi bulu mata yang panjang dan lebat..kini anda tidak perlu mengepam berus keluar masuk drpd botok atau memusingnya berulangkali.. Mary Kay . 🍫ULTIMATE MASCARA 🍫LASH LOVE MASCARA 🍫LASH LOVE WATERPROVE MASCARA Rahsianya... 🍫kalis comot, tidak bergumpam atau bergelupas 🍫kesan maksimum utk memanjang dan melebatkan bulu mata . Ermm..jadi pilihan di tangan u ols..buat pilihan dengan tepat.. . Whatsapp jika anda wanita aktif yang bijak dengan kecantikkan.. Whatsapp Lurve, Aimi 012-2966189 IBC . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykaykosmetik #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayroutine #marykaymascara #routineskincare
Wow..impikan koleksi New Semi-Matte Finish ni?serius meletopssss sgt u all.. . 💄formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut. 💄dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir. 💄Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir. 💄mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir. 💄'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah . LET HAVE LIPSTICK PARTY AIMI 012-2966189 MK BEAUTY CONSULTANT . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykaykosmetik #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayroutine #marykaymascara #routineskincare #marykaylipstick #color #cantik #wanita
Terpesona x dengan true dimension lipstick dr mary kay ni?u all rasa cantik x? Cantikkan.. TRUE DIMENSIONS LIPSTICK . ❤Melembabkan bibir dengan segera dan menguncinya untuk keselesaan berpanjangan. ❤Terseduh dengan ramuan penjagaan kulit canggih. . ❤Meratakan garisan halus dan membantu bibir tampak lebih mungil. . ❤Mudah dipakai pd pelbagai tona kulit. ❤Tekstur yg halus dan licin mudah disapu / ada bibir. Serta merta melembabkan bibir dan mengunci lembapan. . ❤Diperkaya dengan bahan2 penjagaan kulit termaju, meratakan garis2 halus dan membantu bibir tampil lebih tebal dan menggiurkan. . ❤Hanya sekali picit pada butang jernih bekas gincu penuh bergaya ini untuk mendedahkan keindahan warna2 sejati dan berseri. . Aimi 012-2966189 Mary Kay's BC . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykayskincare #marykaykosmetik #routineskincare #marykaybeautyconsultant #pretty #beauty #marykayampang #marykaykajang #marykaybangi #marykayserdang #marykayserikembangan #marykayputrajaya #lipstick #marykaylipstick #lipstik
Mary Kay® Crème-to-Powder Foundation membantu kulit kelihatan halus berseri dan merupakan asas yang baik untuk pelbagai warna mekap. KELEBIHAN PRODUK: Crème-to-Powder Foundation ialah produk 2-dalam-1 dengan tekstur sehalus krim untuk menghilangkan cela, dan apabila kering memberi kemasan yang lembut, gebu dan matte. MANFAAT & KEISTIMEWAAN: 💋Produk 2-dalam-1 dengan tekstur sehalus krim dan apabila kering memberi kemasan yang lembut, gebu dan matte 💋Memberi litupan nipis hingga penuh yang sempurna 💋Boleh digunakan sebagai solekan atau sentuhan kemasan 💋Boleh digunakan sebagai penyamar noda 💋Mudah digunakan untuk meratakan tona kulit 💋Formula kalis air Berminat Nak cuba.. Lurve, aimi 012-2966189 . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykayskincare #marykaykosmetik #routineskincare #marykaybeautyconsultant #pretty #beauty
Everyone knows that double cleansing is important thing in routine skincare, right?! I put my trust on this TEA TREE Skin Clearing Facial Wash by The Body Shop as second cleanser. I have used this product in few years. And still want to continue. Now my trusted second cleanser changes their packaging. I don't know is this a good news or a bad news? But there is a bad for me which is the price. The price changes to be more expensive than before 😂😂😂 hopefully the formula is not totally changed and still suitable on my skin type. So what is ur double cleanser, girls? #doublecleansing #secondcleanser #skincare #routineskincare #thebodyshop #thebodyshopindonesia #teatreefacialwash
What may have been a once-a-year birthday splurge can now be routine thanks to Mud 💕 #routineskincare #cleanyourdirtyface... regularly
Tips Merawat Bibir yang kering mengelupas , kusam dan hitam. . Kulit bibir adalah 3kali sensitif dari kulit muka kita, jesteru itu kita perlu lebih menjaga ia. . Rawat bibir anda dengan set SATIN LIPS . LIP MASK - Merawat dengan membuang sel2 kulit mati, mencerahkan, melembutkan dan melicinkan bibir. . LIP BALM - Melindungi dan melembabkan bibir. Bibir kembali sihat dan cantik. . Lurve, Aimi 012-2966189 IBC . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykaykosmetik #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayroutine #marykaymascara #routineskincare #eyeliner #marykayproduk
[Sales] #camurabeauty Skin delight treatment set RM68only. Tag your bestie!👩‍❤️‍👩 Having dull skin? Lack of radiance? NOW! Simple steps to brighten #delightserum and moisture #hydrocream your skin. Benefits: #NourishYourSkinNaturally #EvenSkinTone #BrightenSkin #MoistureSkin #VisibleResultIn7Days . . #camura #TimeToChange #TransformYourself #routineskincare #camuraskincare
Kenapa MASK penting untuk wajah?? Fungsi UTAMA mask ialah untuk membuang kekotoran dan Sel kulit mati daripada lapisan bahg dlm kulit yg tidak dpt di lakukan oleh pencucian shj ... Jadi PENTING kan mask ?? Jika anda tidak gunakan Secara Rutin penjagaan . Kulit akan KUSAM, TIDAK BERMAYA dan minyak atau white head akan menetap bebas di wajah anda .. 🌷 Jadi baca ni 👇👇👇👇👇👇👇👇 📌Mask MelaCEP Plus+ - Bagus untuk Masalah Jeragat & tona tidak sekata . 👉Keistimewaan jika anda gunakan Mask MelaCEP plus+ 2x Seminggu : ❤Pencerahan pada wajah ❤Memudarkan jeragat ❤ Memperbaikki sturktur kulit dan memudarkan bintik gelap pada wajah . ❤Menyekatakan tona kulit sekata. . Kulit kelihatan bercahaya dan berseri ✔️Meningkatkan daya hidup kulit ✔️Kulit terasa lembut dan licin ✔️Mengurangkan perubahan warna kulit ✔️Dapat dibilas dengan mudah ✔️Lembut pada kulit. . Lurve,Aimi 012-2966189 Your best beauty consultant Mary Kay . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykaykosmetik #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayroutine #marykaymascara #routineskincare
Mary Kay Cream Blush ....................................... Anda wanita yang sukakan penampilan natural?kurang memakai mekap? Sukakan penampilan yang dramatik? . Trend yang semakin digilai bagi penggemar yang mencari produk warna yang cepat dan senang... 🍉Memberikan warna yang natural 🍉Mengandungi antioksidan pelindung kulit 🍉Meluncur seperti krim dan kemudian berubah kepada kemasan berbedak yanh natural . Perlukan khidmat perunding mary kay? Whatsapp Lurve, Aimi 012-2966189 Beauty Consultant MARY KAY . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykaykosmetik #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayroutine #marykaymascara #routineskincare
💕 #routineskincare du moment du #vichy le matin du #vichy le soir 😚et j💓adore La crème légère d' #aqualiathermal de #vichy hydrate intensément sans laisser de film gras elle est vite absorbée par la peau 👍 le soir vient le moment de détente avec #idealiaskinsleep 😍 avec son odeur subtile et agréable je passe un réel moment de Plaisirrrr😙le matin les traits sont bien lissés et la peau toute lumineuse et éclatante 💕 #vichy #vichybrasil #vichyusa #idealia #idealiaskinsleep #aqualiathermal #aqualiathermale #aqualiavichy #vichyaqualia #vichyidealia #vichyidealists #vichyidealiaday #skincare #beautycare #instabeauty #lovevichy
Tips Muda setiap hari . Mary Kay Sun Protector SPF 35/PA+++ . Produk anti aging paling potent di dunia adalah sunscreen atau sun protector. Especially yang bekerja terdedah dengan matahari. Cahaya lampu dan cahaya handphone juga tau. Penting bagi yang ada pigment kerana umpama baja kepada pigment kalau tak protect skin daripada direct uv. Jangan lupa lumurkan wajah dengan krim ini. 365 hari setahun. . Whatsapp jika anda wanita aktif yang bijak dengan kecantikkan.. Whatsapp Aimi 012-2966189 IBC . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykaykosmetik #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayroutine #marykaymascara #routineskincare
Mary Kay Highlighting Powder . Dengan sentuhan kilauan halus, warna champagne yang menawan ini memberi kemasan kilauan mutiara yang mencipta keserian lembut dan kecerahan yang tak dapat dilupakan. . Kenapa harus menyukainya? 💋Tahan pudar & tahan dipakai 💋Kulit kelihatan segar dan cerah berseri 💋Mengawal minyak 💋Formula yang ringan dan meninggalkan kulit berasa licin dan halus 💋Tidak kelihatan kering pada muka 💋Tidak terkumpul dicelahan garisan halus,kedutan dan liang pori. . Bekas dijual berasingan . Perlukan khidmat perunding kecantikkan mary kay? Whatsapp lurve,aimi 012-2966189 IBC . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykaykosmetik #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayroutine #marykaymascara #routineskincare
Mineral Powder Foundation. ************ Ianya bedak loose juga. Bezanya dia ada sekali dengan foundation. Tapi digalakkan juga memakai foundation sblm apply bedak ni supaya kesan flawless lebih menyerlah.. kalau malas pakai lah pelembap dan terus apply bedak ni. Bedak ni ada tone2 color yg bole dipilih ikut keserasian warna kulit anda. Kene pakai dengan berus. . So siapa nak cuba debu halus dan ringan ini yang ❤berupaya menutupi garis2 halus, kedutan dan ketidaksempurna an wajah. ❤ia tahan lama tidak mudah terpalit menjadikan wajah tetap berseri sepanjang hari... . Ingin cuba?whatsapp Lurve,Aimi 012-2966189 Beauty Consultant MARY KAY . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykaykosmetik #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayroutine #routineskincare #marykaylotion #marykayhandcream
Translucent Loose Powder. ************* Kalau susah sgt nak pilih bedak yg sama dengan warna kulit kita...ini yg boleh anda pilih. Bedak ni x de color. Dia transparent. Bila kita apply, dia akan telus ikut warna kulit asal kita. Advantage bg anda yg berkulit putih..heheh. yg bestnya pakai bedak ni...dia ada effect glowing2 sikit...so bila pakai kulit muka nampak berkilat..kene pakai dengan berus. . Ia direka untuk Ia direka khas ❤mengawal kilauan berminyak sepanjang hari ❤lembut bak baldu ❤menyediakan kemasan nipis utk setiap tona wajah Perlukan khidmat perunding mary kay? Whatsapp Lurve, Aimi 012-2966189 IBC . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykaykosmetik #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayroutine #marykaymascara #routineskincare #marykaypowder #marykayfoundation
Mary Kay CC Cream ..👉 CC cream itu sendiri adalah singkatan dari Colour Correction atau Complextion Correction. . Mempunyai 8 kebaikan dalam 1 cream: 1. Melawan garis halus dan tanda penuaan. 2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. 3. Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (SPF15) 4. Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah. 5. Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera. 6. Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit. 7. Mengurangkan kemerahan pada kulit. 8. Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida. . 4 tona warna untuk disesuaikan dengan tona kulit anda! . -very light -light medium -medium deep -deep . Ingin cuba?serikan wajahmu sekaligus memberi perlindungan kepada kulitmi..whatsapp Lurve, Aimi 012-2966189 Independent beauty consultant Mary Kay . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykaykosmetik #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayroutine #routineskincare #marykaylotion #marykayhandcream
BEST SELLER!! . Find your perfect FOUNDATION❤ mary kay Cc cream (best seller) . Apa beza CC cream dan BB cream? 👉BB cream ialah sejenis cairan yang mengabungkan fungsi pelembap, Primer, Sun Protector, Foundation dan juga Anti Aging Cream. ..👉CC cream pula lebih advanced dari BB cream. CC cream itu sendiri adalah singkatan dari Colour Correction atau Complextion Correction. . Ia bebas minyak dan teksturnya lebih ringan dari BB cream. Oleh kerana itu ia sangat sesuai kegunaan harian anda. . Apa kelebihan CC Cream MK ni? 1. Sesuai untuk semua jenis kulit 2. Sesuai juga untuk kulit yang berjerawat dan sensitif. 3. Bebas Minyak & wangi 4. Diuji oleh pakar dermatologist. 5. Tidak menyumbatkan pori-pori. . 4 tona warna untuk disesuaikan dengan tona kulit anda! . -very light -light medium -medium deep -deep . Ingin cuba?serikan wajahmu sekaligus memberi perlindungan kepada kulitmi..whatsapp Lurve, Aimi 012-2966189 Independent beauty consultant Mary Kay . #marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykaykosmetik #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayroutine #routineskincare #marykaylotion #marykayhandcream
1 paket crystal white bisa awet pemakaian sampai 2bulan lho.. Itu karna tekstur creamnya yg padat tapi tetap ringan di wajah . Lebih hemat kan 💙💙 #routineskincare #skincaremurah #crystalwhite #wajahglowing #daycream