#putrajaya 1.513M Posts

Raya haji nak dekat😥😥🕋🕋🕋 Ramai tetamu nak datang tapi tak sempat nak masak Jom tempah katering..🍲🍝🍛🍜🍚🍙🍝🍦🎂 Tunang Nikah Open house Majlis bcukur Hari jadi Dan macam2 majlis lg... Wasap laju2 ye www.wasap.my/60176395504 Pelbagai menu ada... Sedia berkhidmat dan bagi cadangan atau berbincang menu ikut budget anda... #katering #fooddelivery #jomtapau #hargamurah #nasibungkus #takeaway #katering #batucaves #selanyang #kualaselangor #kateringmurah #lunchbox #dinnerbox #jjcm #smallpax #putrajaya #puchong #selangor #kualalumpur #subangjaya #malaysia #impiantercipta #pelamindiy #pelaminmurah #pelaminbudget #kateringtunang
Assalamualaikum Selamat pagi😊 Salam sejahtera. Salam sayang dari Kak Maz😊 #teamivmist Sambil rehat-rehat tu jom klik kat t.me/ajimauragroup Ada perkongsian ilmu di sana. Nak belajar ilmu instagram jom follow⤵ @ajimaura personal @sifucilik belajar basic instagram @dukunsaka belajar instagram advance @akademi.insta Group Support Khas #ajimaura #terapiinstagram
BESARKAN ZAKAR SEAWAL 3 HARI. Sapu-sapu, urut-urut tanpa tersiksa menggunakan pump. Kami bawakkan kepada anda satu Minyak Urut Ajaib terbaik dari Arab 69OIL. Hanya perlu sapu, urut dan lihat hasilnya. 😜 Jom PM kami 📲
. PROMOSI MERDEKA 🇲🇾🇲🇾 . . 💥💥TOUJOURS ADVANCED💥💥 . . 🌸RM155(add postage RM10) 1 box . . 🌸RM310(free postage) 2 boxes . . 💗APAKAH ITU TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOTS? ✨Toujours Advanced Collagen Shots ialah minuman kolagen tambahan untuk kecantikan dan kesihatan yang digandakan kebaikan dan khasiatnya dengan ekstrak buah-buahan dan makanan hebat seperti buah delima, madu dan kurma. Tidak seperti kolagen2 lain yang terdapat dipasaran, Toujours Advanced Collagen Shots diperbuat daripada kolagen kelas tertinggi gred AAA daripada ikan kod. . . 💗KHASIAT TOUJOURS ADVANCED ✨Collagen – Grade AAA berkualiti tinggi ✨Vitamin C ekstrak buah-buahan ✨Makanan Superb – madu, kurma dan buah delima ✨Purasweet – pengganti gula baik untuk penghidap diabetes dan kencing manis ✨Air osmosis berbalik . . 💗KELEBIHAN TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOTS : ✨Menstabilkan tekanan darah dan meningkatkan sistem imunisasi dalam badan. ✨Membantu menguatkan sendi-sendi ✨Membantu merawat resdung dan penyakit kencing manis. ✨Membantu merawat dan mencegah cancer ✨Membantu merawat dan mencuci buah pinggang . . 📲whatsapp: 017-3876774 . . . #ephyra #ephyratrial #ephyramurah #ephyraserum #ephyrasoap #ephyracollagen #ephyracollagendrink #ephyracollagenmurah #ephyradealer #ephyra5years #ephyralovers #ephyrapremiummurah #ephyrapremium #ephyrapremiummurah #toujours #toujoursmurah #toujourstesti #toujoursshahalam #toujoursadvanced #toujoursadvancedoriginal #toujoursbangi #toujourskl #ibumengandung #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #putrajaya
. PROMOSI MERDEKA 🇲🇾🇲🇾 . . 💥💥TOUJOURS ADVANCED💥💥 . . 🌸RM155(add postage RM10) 1 box . . 🌸RM310(free postage) 2 boxes . . 💗APAKAH ITU TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOTS? ✨Toujours Advanced Collagen Shots ialah minuman kolagen tambahan untuk kecantikan dan kesihatan yang digandakan kebaikan dan khasiatnya dengan ekstrak buah-buahan dan makanan hebat seperti buah delima, madu dan kurma. Tidak seperti kolagen2 lain yang terdapat dipasaran, Toujours Advanced Collagen Shots diperbuat daripada kolagen kelas tertinggi gred AAA daripada ikan kod. . . 💗KHASIAT TOUJOURS ADVANCED ✨Collagen – Grade AAA berkualiti tinggi ✨Vitamin C ekstrak buah-buahan ✨Makanan Superb – madu, kurma dan buah delima ✨Purasweet – pengganti gula baik untuk penghidap diabetes dan kencing manis ✨Air osmosis berbalik . . 💗KELEBIHAN TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOTS : ✨Menstabilkan tekanan darah dan meningkatkan sistem imunisasi dalam badan. ✨Membantu menguatkan sendi-sendi ✨Membantu merawat resdung dan penyakit kencing manis. ✨Membantu merawat dan mencegah cancer ✨Membantu merawat dan mencuci buah pinggang . . 📲whatsapp: 017-3876774 . . . #ephyra #ephyratrial #ephyramurah #ephyraserum #ephyrasoap #ephyracollagen #ephyracollagendrink #ephyracollagenmurah #ephyradealer #ephyra5years #ephyralovers #ephyrapremiummurah #ephyrapremium #ephyrapremiummurah #toujours #toujoursmurah #toujourstesti #toujoursshahalam #toujoursadvanced #toujoursadvancedoriginal #toujoursbangi #toujourskl #ibumengandung #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #putrajaya
. PROMOSI MERDEKA 🇲🇾🇲🇾 . . 💥💥TOUJOURS ADVANCED💥💥 . . 🌸RM155(add postage RM10) 1 box . . 🌸RM310(free postage) 2 boxes . . 💗APAKAH ITU TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOTS? ✨Toujours Advanced Collagen Shots ialah minuman kolagen tambahan untuk kecantikan dan kesihatan yang digandakan kebaikan dan khasiatnya dengan ekstrak buah-buahan dan makanan hebat seperti buah delima, madu dan kurma. Tidak seperti kolagen2 lain yang terdapat dipasaran, Toujours Advanced Collagen Shots diperbuat daripada kolagen kelas tertinggi gred AAA daripada ikan kod. . . 💗KHASIAT TOUJOURS ADVANCED ✨Collagen – Grade AAA berkualiti tinggi ✨Vitamin C ekstrak buah-buahan ✨Makanan Superb – madu, kurma dan buah delima ✨Purasweet – pengganti gula baik untuk penghidap diabetes dan kencing manis ✨Air osmosis berbalik . . 💗KELEBIHAN TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOTS : ✨Menstabilkan tekanan darah dan meningkatkan sistem imunisasi dalam badan. ✨Membantu menguatkan sendi-sendi ✨Membantu merawat resdung dan penyakit kencing manis. ✨Membantu merawat dan mencegah cancer ✨Membantu merawat dan mencuci buah pinggang . . 📲whatsapp: 017-3876774 . . . #ephyra #ephyratrial #ephyramurah #ephyraserum #ephyrasoap #ephyracollagen #ephyracollagendrink #ephyracollagenmurah #ephyradealer #ephyra5years #ephyralovers #ephyrapremiummurah #ephyrapremium #ephyrapremiummurah #toujours #toujoursmurah #toujourstesti #toujoursshahalam #toujoursadvanced #toujoursadvancedoriginal #toujoursbangi #toujourskl #ibumengandung #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #putrajaya
Alhamdulillah Order semalam & pagi ini. Terima kasih Kak Fatin dan Kak Rosni sentiasa order dengan #delailabakeryhouse 😊😊. Kami sangat menghargainya dan mengalu- alukannya. Semoga sentiasa ada rezeki kami di arena ini. Sokongan anda semua kekuatan untuk kami terus maju 😘😘. Doakan kejayaan kami untuk memperkenalkan jenama kami ke pelusuk negeri dan negara. Aamiin #syukurselalu #sayabuatkuih #sayaterimatempahan #nonamanispandan #nonamanismeletop #nonamanis #dessert #tempahan #order #makanmakan #majlis #jamuan #kuihmuih #kuihmanis #bestseller #foodies #foodshare #foodforthought #putraheights #usjsubangjaya #subangjaya #usj #shahalam #putrajaya #delailapeople
"Malaysia is a multicultural and multiconfessional country, whose official religion is Islam. Masjid (in Malay) or Mosque is a Muslim place of worship. Our #UTPSummerProgramme today in Putrajaya will starts with a mosque tour. Putrajaya comprises of 20 precincts and every precinct have its own Mosque. But today we will only see the magnificent of Putra Mosque and Tuanku Mizan Zainal Abidin Mosque. " "_______ #UTP #CSIMAL #UniversitiTeknologiPETRONAS #SummerProgramme #SUP2017 #BeijingNormalUniversity #SOJOUniversity #ChinaUniversityofPetroleum #Ipoh #Kuala Lumpur #Putrajaya #Malaysia"
1) we have muslimah room utk wanita berhijab hanya staff wanita sahaja yg boleh bekerja di dalam muslimah room.(sila call utk booking Muslimah/private room) 2) we have vip room 3) we have facial room 4) we have make up room 5) we provide 10 cutting chair 6) waiting area with cozy inviromen 7) we have smoking area 8) ample car park indoor/outdoor 9) next to well known PUBLIC BANK 10) ground floor OKU access railing 11) elevator to indoor car park MaryAm salon ( Unisex ) + Barbershop Satu Bangunan Dengan Public Bank kg Melayu Subang. U6 SHAH ALAM. Google Map/waze : maryam salon. Operations hour :11am to 8pm Open 7 days a week Call and Whatsapp :- 010-4363735 010-4363735 010-4363735 010-4363735 -Cik Syarifah Follow my ig : maryam_salon Follow my ig : maryam_salon Follow my ig : maryam_salon www.maryamsalon.weebly.com www.maryamsalon.weebly.com www.maryamsalon.weebly.com www.Instagram.com/maryam_salon www.facebook.com/maryamsalon #maryamsalon #barbermalaysia #selangor #subangbestari #subangperdana #subangpermai #pekansubang #kampungmelayusubang #kualalumpur #lembahklang #selangor #shahalam #bukitsubang #bukitjelutong #denaialam #sunwaykayangan #cahayaspk #puncakalam #puncakperdana #sungaibuloh #kotadamansara #petalingjaya #subangjaya #subangairport #skyparkterminal #ttdijaya #aradamansara #putrajaya #cyberjaya #rambut #pomademalaysia
Assalamualaikum semua. Selamat pagi dan selamat berhujung minggu 😍 . . Hari ni jalan ke mana? Nak keluar tu jangan lupa sarung Melissa Mix dulu. Mudah cepat dan selesa 😘 . . Sejak kak Sal ada Melissa memang senang je nak keluar, tak ambik masa lama pun. 2 kali sarung dah siap. Jimat masa dan jimat tenaga nak iron sebab Melissa ni minimal iron je tau 😉 . . Ha kalau dah berkenan tu cepat cepat la pinang Melissa ni. Maharnya tak mahal pun, mampu milik gitu 😍 . . Boleh whatsapp kak Sal 013-7144847 atau klik je pada link kat bio ya ❤️ #terapiinstagram #ajimaura