#putrajaya 1.446M Posts

Memang rindu time ni. #ichef #putrajaya
Promo combo plan ANDA DAPAT setahun 234% - 364% . Nak share sikit simpanan yang menguntungkan nie. . Pasif Plan fx10 fund forex = 5%-12% refund modal 10% per month Pasif Plan share holder = 7%-12% refund modal 100% per year . Alhamdulillah dah hampir setahun menyimpan di sini. . Profit yang diperolehi amat menguntungkan,ramai yang belum tahu dan faham kan. . Nak tahu lebih lanjut boleh jer set appoiment.Kawan jauh dan dekat no problem. . Niat di hati hanya nak tolong kawan2 ada INCOME Xtra untuk tampung belanja bulanan family.. Boleh PM untuk penjelasan lanjut. #PESANAN_ #AZALLP Menyimpan Di Tempat Yang Betul... Di Tempat Yang Melalui Proses Undang² . Di Tempat Yang Anda Boleh Memaksimakan Dividen Bulanan Yang Logik Untuk Simpanan Anda... . Alhamdulillah... . "BIAR SIKIT JANJI BOLEH BUAT PASIF INCOME JANGKA PANJANG.. " #jomrealprofitrealtrades #buatduit #janaincomepasif #tiaptiapbulandapatincome #janapendapatan #buatduit #selamathariraya #maafzahirbatin #selamatharirayaaidilfitri #rayake4 #duitraya2017 #putrajaya #cyberjaya #myrezeki #bitcoin #emas #pelaburan #bangi #monspace #monspacemalaysia #duitraya #selamathariraya2017 #harirayaketiga #forex #fx10 #nilai #nilaiimpian
DONE COD.. Thank you dear 😘😘 . . .NAK ORDER?? JOMMM... . .📲Whatsapp " AUDELA " ke 014-2645938 📲Whatsapp " AUDELA " ke 014-2645938 . COD area . 🚘 seluruh✔ kl-✔shah alam-✔subang-✔damansara-✔puchong-✔serdang-✔kajang-✔putrajaya-✔gombak-✔kepong-✔keramat . . . . 📮FREE poslaju seluruh Malaysia. . . #audela #selangor #stokis #slimming #detox #jomkurus #hariraya #subang #shahalam #kevinzahari #putrajaya #audelastokispuchong #audela #audelalovers #audelateam #audelaminumanterpalingmewah #audelabynadzainal #audelaberbezadariyanglain #audelacombox5 #audelapertamadimalaysia #detoxwithaudela #1stinmalaysiatrending #kurusputihserentak #antipenuaan #bazarmalaysia #bazarkarat #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #kuruscepat #nakcantikcarisaya #kelabbloggerbenashaari
Perbadanan #putrajaya
Tq dear Ina ambik pakej sewa hantaran Pallet ni ♡♡ Rm10.00 untuk Pakej Sewa dulang hantaran Pallet!! ◆ Bunga artificial ◆ Dulang Pallet siap deko ◆Sarang ◆ Riben Semua complete! Tinggal letak barang hantaran korang aje mcm sis kita ni♡ Tunggu apa lagi...Jom sewa!!!! Nak sewa hantaran siap murah2...boleh pm 017-3672766 (ain) Wtsapp 017-3672766 wtsapp 017-3672766 Wtsapp 017-3672766 * Pallet maximum 9 dulang* * Booking paling lewat seminggu sebelum tarikh pickup. Nak booked lagi awal pun bole wtsap aje ye♡♡ #hantarankayupallet #sewakayupallet #rustic #bungaartificial #bungacrepe #rumputartificial #hantarannikah #hantaran #hantarantunang #hantarankahwin #nikah #tunang #sewadulangmurah #majliskahwin #riben #gubahanhantaranmurah #gubahanhantaran #bangi #sirehjunjung #sireh #semenyih #putrajaya #selangor #kajang #pelaminmurah #pelamin #sewakayupalletmurah #sewahantaranmurah #sewahantaran #hantaranpastel @hantaran_memoriesbyaf @hantaran_memoriesbyaf
Tq dear Ina ambik pakej sewa hantaran Pallet ni ♡♡ Rm10.00 untuk Pakej Sewa dulang hantaran Pallet!! ◆ Bunga artificial ◆ Dulang Pallet siap deko ◆Sarang ◆ Riben Semua complete! Tinggal letak barang hantaran korang aje mcm sis kita ni♡ Tunggu apa lagi...Jom sewa!!!! Nak sewa hantaran siap murah2...boleh pm 017-3672766 (ain) Wtsapp 017-3672766 wtsapp 017-3672766 Wtsapp 017-3672766 * Pallet maximum 9 dulang* * Booking paling lewat seminggu sebelum tarikh pickup. Nak booked lagi awal pun bole wtsap aje ye♡♡ #hantarankayupallet #sewakayupallet #rustic #bungaartificial #bungacrepe #rumputartificial #hantarannikah #hantaran #hantarantunang #hantarankahwin #nikah #tunang #sewadulangmurah #majliskahwin #riben #gubahanhantaranmurah #gubahanhantaran #bangi #sirehjunjung #sireh #semenyih #putrajaya #selangor #kajang #pelaminmurah #pelamin #sewakayupalletmurah #sewahantaranmurah #sewahantaran #hantaranpastel @hantaran_memoriesbyaf @hantaran_memoriesbyaf
Promo: SKATEThings PRIMITIVE Complete Skateboard 8.0 - RM 379 PLAN B Complete Skateboard 8.0 - RM 369 #SupportYourLocalSkateShop
One fine day...🌱. #scenic #mosque #putrajaya #lake
Cantiknya bella pakai Guardian Angel in Kelly Green. Promotion RM69 inclusive postage still on! 😘💗 . . ❤SHAWL EXCLUSIVE SOUL SISTERS GUARDIAN ANGEL ❤ . . #soulsistersguardianangelbyaxb . . ■PRICE: RM69 FREE POSTAGE. ■COLOR: Kelly Green. ■LENGTH: 2 mtr × 0.65 mtr. ■MATERIAL: Premium Quality Italian Chiffon Crepe Cerruti. ■DETAILING: Swarovski Stones on both ends (wings). ■come with exclusive box. . . HOW TO ORDER? 👇. . . ■WA 017.439.9189. ■WA 017.439.9189. ■WA 017.439.9189. . . #soulsisters #guardianangel #exclusivecollection #tributetoourlatesister #swarovski #aaraexquisite #lovetilljannah #ootd #aor #putrajaya #shahalam #damansara #kuantan #ipoh #kuching #kotakinabalu #kualalumpur #ootd💗 #sayajualshawl #sayajualmurah #sayajual #bazaronlinemalaysia #bazarpaknil #hijabista #intrend #ootd #shawlraya #tudungraya #Repost @muabellaz ( @get_repost) ・・・ HAHAHA
BAYI SEMBELIT? Bila makanan yg diberi kepada bayi adalah tidak sesuai untuknya, masalah pencernaan mungkin berlaku. Selalu lah selang-selikan makanan si manja dengan diet berunsur fiber dari buah-buahan dan sayur-sayuran. Ini akan membantu melancarkan penghadaman si manja. Bayi ceria, ibu tenang, keluarga bahagia! 👪 #pipipau #purisihat #happydiet #healthypuree #aydenmalaysia #puri #babyfood #makananbayi #makananbayisehat #makananbayiorganik #makananbayimurah #shahalam #shahalamresident #bangi #petalingjaya #kualalumpur #putrajaya #serdang #klang #bukitjelutong #rawang #kajang #puchong #subangjaya #kotakemuning
Bau sahaja dah buat kan kita terliur..belum lagi rasa..kalau dah rasa mana pernah cukup..pasti termimpi2 dan tercari2.. Nak tahu apa benda tu ? . . Tak lain tak bukan kek lapis sarawak by #addicttococoa lah..saya bukan reka cerita tapi semua nya ikhlas dari hati cust kami ? ? . . Tak percaya ? ? Meh lah cuba order satu pasti akan repeat lagi . . Sharing is caring ❤ . . #keklapishaziqah #keklapissarawak #kekrollcoklat #keklapisarawakpremium #teamanda #teamhaziqah #teamlaila #teamamamika #bsff #foodmegafestival #streetfoodfestival #kajang #bangi #shahalam #putrajaya #hululangat