#putih 1.161M Posts

TAHUKAH ANDA? . . . Selalu tengok orang makan buah Lemon, letak hirisan buah Lemon dalam air kan, tapi extract Lemon tu pun bagus untuk skincare tau. . . . Ia bagus untuk mengatasi kulit kering, mencerahkan tona kulit, mengecilkan liang pori dan mengecutkan jerawat! . . . All You, All Natural, All Bella . For further inquiries, please contact us at WA +6019 237 6690 . Facebook.com/AlbellaBeauty . Instagram: AlbellaBeauty . . . #albellabeauty #jerawat #jeragat #bintikhitam #putih #antiaging #whitening #sayajual #produkkecantikan #ibuputih #collagen #beautyproduct #treatment #protection #glowing #beautynhealth #skincare #sayajualmurah #syukurselalu #kulitcerah #penjagaanwajah #krimputih #facialwash #kulitgebu
🔥🔥 BOOSTER WHITENING DEEPAVALI SALE JIMAT KAW KAW 🔥🔥 . Harga daripada RM80 ➡ RM60 ➡ SEKARANG RM55 SAHAJA😱😱😱 *ADD POSTAGE :RM8 SM RM12 SS . Sesiapa yang belum dapatkan , WAJIB ORDER sekarang sempena harga runtuh ni 👍🏻👍🏻 . INGAT TAW PROMOSI SAH 👇🏻 🎉🎉17 OKTOBER - 23 OKTOBER SHAJA🎉🎉 . ⚠1 BOTOL RM55 ⚠2 BOTOL RM110 ⚠3 BOTOL RM165 . . . . 📮ADD POSTAGE RM8 SM RM12 SS . INGINKAN KULIT PUTIH GEBU DENGAN CEPAT DAN SELAMAT?? 😱😱😱😱😱NAK KULIT BERSERI2 DAN BEBAS CELA?? . JOM CUBA BOOSTER WHITENING, PASTI PUAS HATI! . 💘Booster Whitening💘 . 💜Kulit putih 5x ganda 💜Mehilangkan parut hitam lama 💜Mengecilkan liang roma terbuka 💜Mengecutkan JERAWAT 💜Menghilangkan JERAGAT 💜Mengurangkan masalah RESDUNG 💜Mengurangkan Keputihan 💜Menyingkir kan toksin dlm bdn 💜Menaikkan seri rona merah pada kulit 💜Kulit gebu,lembap&pink 💜Hilangkan lingkaran gelap bawah mata . ❤JOM SERANG WHATSAPP 010-7187313📱 SEKARANG ‼ #whiteningbooster #booster #putih #gebu #cerah #pinkish #susuibu #flawless #whiteningbooster #boosterwhitening #booster #whitening #putih #gebu #flawless #cerah #pinkish #susuibu #boosterwhitening #dianzvitamin #whiteningpills #borongubatputih #BVRmurah #vitamincmurah #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #serumMurah #tatiskincare #whiteningpills #bvrmurah #vitaminC #putihsebadan #buangtoksin #emmamaembong
🌸 SET KULIT CANTIK 🌸 . . Kebanyakkan pengguna tegar Shaklee memang dah tau kebaikan set kecantikkan ni. 3 gabungan dalam set ni memberikan kesan: . ♥ Mencerahkan kulit dan memudarkan parut ♥ Melembap dan melicinkan kulit ♥ Memberi tenaga ♥ Menganjalkan kulit ♥ Menjadikan kulit gebu dan berseri-seri . . Customer yg dah try or consume confirmmmmm akan repeat order. Tak perlu cakap banyak because a good product speaks by itself..❤ . ⚠Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. . . Untuk order boleh whatsapp Eling terus. Trusted Shaklee Independent Distributor Eling L. 📲 013 915 0118 #beauty #vitamin #jerawat #parut #protein #diet #kurus #shaklee #sayajual #sayajualshaklee #shakleemalaysia #setcantik #putih #sunburn #shakleeipoh #shakleelover
CARI KERJA APA CARI UANG KAK? Ngalir terus 500.000 yaa 🙏 Lancar yess, alhamdulillah 😇😋 Yang udah follow line EASTBUSINESS jadi saksi detail2 transaksi setiap harinya ya kaaakk 😀😇 So lebih siap yang mana? Cari kerja biar banyak kerjaan? Apa cari uang biar banyak uangnya 🤗 Siap join yah.. 😊 Ketik "FIX TRANSFER" Di didik sampe punya UANG 😀 #bisnistrend2017 #nmc #nusamediacreative #usaha #modalreceh #bisnisonline #fullbimbingan #tipsberwirausaha #motogp #timnasday #timnasindonesia #babysharkchallenge #affu18 #loker #lowongankerja #arsitek #simple #modern #jakarta #indonesia #putih #wip #floorplan #layout #denah #denahrumahminimalis
Selepas consume Jemaima Whitening Pills kulit makin cerah dan jerawat pun hilang entah ke mana tau. Korang memang rugi kalau xcuba consume Jemaima Whitening Pills . Korang boleh terus hubungi sis di talian 0199874337 untuk sebarang pertanyaan dan pembelian Jemaima Whitening Pills sebab jemaima pills boleh bantu korang! . . . #jemaima #jemaimabeauty #jemaimapills #jemaimainfo #jemaimawhiteningpills #colagen #sisikikanmerah #colagensisikikanmerah #jemaimasusuunta #jemaimasusu #susujemaima #testimoni #testimonijemaima #jemaimatestimoni #tipsjemaima #jemaimatips #kelebihanjemaima #kebaikanjemaima #putih #gebu #gebas #mulus #teamjemaima #jemaimateam #jemaimadihati
#VITCGLOWSHINE @ #VITBLOSSOMC ?? VITAMIN C GLOW N SHINE --------------------------- 🍊 Tiada lg masalah kulit gelap, kusam & tdk berseri. 🍊Kulit bersinar & cerah berseri. 🍊 Menghilangkn tanda2 penuaan. 🍊 Menyelesaikan masalah parut. 🍊 Mampu menyelesaikn masalah jerawat di muka & dibelakang badan. 🍊Membuang toksik dlm badan. 🍊 Mencerahkn kulit wajah & seluruh badan. 🍊 Melembabkn kulit 🍊 Kulit lebih tegang,licin dan halus. 🍊 Merawat Resdung VITAMIN BLOSSOM C ---------------------- 🍒mencerahkan kulit muka dan badan 🍒merawat jerawat, parut2 dan kulit kusam 🍒membuang toksin dalam badan 🍒menjadikan kulit lembab, tegang dan halus 🍒dari bahan2 yang selamat dan natural Berminat ?? jom grab now !! 📲whatsapp : www.wasap.my/60137034543 #vit #vitc #vitc1000mg #vitc1000mgrosehip #vitamin #vitcglownshine #vitblossomc #blossom #blossomc #putih #gebu #cantik #glowing
Untukmu ukhti yang menginginkan pori" kecil🌹 Greentea cleanser membantumu menangani masalah minyak berlebih, pori-pori besar dan jerawat yang tak kunjung usai🌹 be confidence with the perfect skin🌹 . . Netto 60ml dan 100ml . . . . . . . Pusat : 🌹 Dokter Muslimah Beauty Clinic Jl. Sumberan Baru 297 Ngestiharjo Bantul DIY. map online : klinik dr.ferihana . Cabang : 🌹 Alamo griya sehat cantik Jl damai 10A prujakan sinduharjo, sleman DIY . Cabang : 🌹 Griya Cantik Hana Jl. KH Ali Maksum, Palem sewu rt 01. Pangung Herjo, sewon, Bantul. . Coming soon : 🌹 Ferihana Aesthetic Center jln. proklamasi raya no. 10 depok II tengah. depok - jawa barat ( ruko no.10) . . . . Kontak yang bisa dihubungi untuk konsultasi dan pemesanan produk perawatan . 📱WA: 0895 3769 77719 . #skincare #muslimah #halal #medis #organic #natural #herbal #krimpemutih #brightening #whitening #glowing #putih #indonesia #muslim #klinikkecantikan #aestheticclinic #salon #spa #mesotherapy #toner #chemicalpeeling #naturalpeeling #peeling #skincarejogja #skincareyogyakarta #skincarehalal
Selamat Menyambut Deepavali kepada semua rakyat Malaysia.. So untuk perayaan pada public holiday ni hanya dibuka pada harini sehingga Jam 11.59 malam , 18 Oktober 2017.. So, cecepat dapat harga diskaun selagi tgh murah ni.. Tak lama harga ni buka, sekejap sahaja. #uforabeauty #uforaglowhitecollagen #uforawhitening #uforano1collagen #uforano1gluthaforwhiteskin #testimonieuforabeauty #putih #glutathione #kolagen #serbukmutiara #susukambing #putihtampainjection #putihgebu
NAK SECANTIK CINDERELLA . . PUTIH + KURUS👰 . . Jom amalkan CINDERELLA Suplement All in 1 Tanpa pantang larang . . Apa Fungsi CINDERELLA? . . ✔️Membantu melembabkan kulit. ✔️Kulit awet muda, tegang dan cantik ✔️Kulit menjadi putih kemerah merahan dalam tempoh yg sangat singkat ✔️Jerawat kecut dan minyak muka semakin berkurang. ✔️Parut pada kulit akan dirawat dan perlahan lahan akan pudar. ✔️Kulit semakin flawless & gebu ✔️Mengecilkan pori-pori muka ✔️Jeragat semakin pudar seawal pengambilan. ✔️Melancarkan peredaran darah ✔️Merawat masalah keguguran rambut ✔️ Melangsingkan bentuk badan ✔️Mencegah penyakit puan, masalah senggugut dan keputihan. ✔️Merawat masalah susah tidur ✔️Mengawal tahap kolesterol dalam darah ✔️ Bertindak sebagai Milk Booster ✔️ Memberi perlindungan 24jam dr sinar uv >> banyak lagi kebaikan lain produk ni All in 1 kesannya boleh di lihat Seawal 1 Malam. . . Berminat nak order. . . www.cinderellaglowandslim.com . . #cinderellaglowslim #glowing #glutatione #putih #bazaronline #bazarpaknil #jannanick #viral #motifviral #cinderellamagicalcreamscrubb #fattahamin #lokalahweh #lokal #lokalmalaysia #onlinebiz #onlineshopping #putihgebukekal #putihgebugebass #murah #suplement #suplementkurus #cinderellamagicalsoap #fattzura #terapiinstagram #produkkecantikan #produkkecantikanmalaysia #kuruscepat #hannahdelisha #putih #testimonicgscinderella
NAK SECANTIK CINDERELLA . . PUTIH + KURUS👰 . . Jom amalkan CINDERELLA Suplement All in 1 Tanpa pantang larang . . Apa Fungsi CINDERELLA? . . ✔️Membantu melembabkan kulit. ✔️Kulit awet muda, tegang dan cantik ✔️Kulit menjadi putih kemerah merahan dalam tempoh yg sangat singkat ✔️Jerawat kecut dan minyak muka semakin berkurang. ✔️Parut pada kulit akan dirawat dan perlahan lahan akan pudar. ✔️Kulit semakin flawless & gebu ✔️Mengecilkan pori-pori muka ✔️Jeragat semakin pudar seawal pengambilan. ✔️Melancarkan peredaran darah ✔️Merawat masalah keguguran rambut ✔️ Melangsingkan bentuk badan ✔️Mencegah penyakit puan, masalah senggugut dan keputihan. ✔️Merawat masalah susah tidur ✔️Mengawal tahap kolesterol dalam darah ✔️ Bertindak sebagai Milk Booster ✔️ Memberi perlindungan 24jam dr sinar uv >> banyak lagi kebaikan lain produk ni All in 1 kesannya boleh di lihat Seawal 1 Malam. . . Berminat nak order. . . www.cinderellaglowandslim.com . . #cinderellaglowslim #glowing #glutatione #putih #bazaronline #bazarpaknil #jannanick #viral #motifviral #cinderellamagicalcreamscrubb #fattahamin #lokalahweh #lokal #lokalmalaysia #onlinebiz #onlineshopping #putihgebukekal #putihgebugebass #murah #suplement #suplementkurus #cinderellamagicalsoap #fattzura #terapiinstagram #produkkecantikan #produkkecantikanmalaysia #kuruscepat #hannahdelisha #putih #testimonicgscinderella
Selamat Menyambut Deepavali kepada semua rakyat Malaysia.. So untuk perayaan pada public holiday ni hanya dibuka pada harini sehingga Jam 11.59 malam , 18 Oktober 2017.. So, cecepat dapat harga diskaun selagi tgh murah ni.. Tak lama harga ni buka, sekejap sahaja. #uforabeauty #uforaglowhitecollagen #uforawhitening #uforano1collagen #uforano1gluthaforwhiteskin #testimonieuforabeauty #putih #glutathione #kolagen #serbukmutiara #susukambing #putihtampainjection #putihgebu
NAK SECANTIK CINDERELLA . . PUTIH + KURUS👰 . . Jom amalkan CINDERELLA Suplement All in 1 Tanpa pantang larang . . Apa Fungsi CINDERELLA? . . ✔️Membantu melembabkan kulit. ✔️Kulit awet muda, tegang dan cantik ✔️Kulit menjadi putih kemerah merahan dalam tempoh yg sangat singkat ✔️Jerawat kecut dan minyak muka semakin berkurang. ✔️Parut pada kulit akan dirawat dan perlahan lahan akan pudar. ✔️Kulit semakin flawless & gebu ✔️Mengecilkan pori-pori muka ✔️Jeragat semakin pudar seawal pengambilan. ✔️Melancarkan peredaran darah ✔️Merawat masalah keguguran rambut ✔️ Melangsingkan bentuk badan ✔️Mencegah penyakit puan, masalah senggugut dan keputihan. ✔️Merawat masalah susah tidur ✔️Mengawal tahap kolesterol dalam darah ✔️ Bertindak sebagai Milk Booster ✔️ Memberi perlindungan 24jam dr sinar uv >> banyak lagi kebaikan lain produk ni All in 1 kesannya boleh di lihat Seawal 1 Malam. . . Berminat nak order. . . www.cinderellaglowandslim.com . . #cinderellaglowslim #glowing #glutatione #putih #bazaronline #bazarpaknil #jannanick #viral #motifviral #cinderellamagicalcreamscrubb #fattahamin #lokalahweh #lokal #lokalmalaysia #onlinebiz #onlineshopping #putihgebukekal #putihgebugebass #murah #suplement #suplementkurus #cinderellamagicalsoap #fattzura #terapiinstagram #produkkecantikan #produkkecantikanmalaysia #kuruscepat #hannahdelisha #putih #testimonicgscinderella
Selamat Menyambut Deepavali kepada semua rakyat Malaysia.. So untuk perayaan pada public holiday ni hanya dibuka pada harini sehingga Jam 11.59 malam , 18 Oktober 2017.. So, cecepat dapat harga diskaun selagi tgh murah ni.. Tak lama harga ni buka, sekejap sahaja. #uforabeauty #uforaglowhitecollagen #uforawhitening #uforano1collagen #uforano1gluthaforwhiteskin #testimonieuforabeauty #putih #glutathione #kolagen #serbukmutiara #susukambing #putihtampainjection #putihgebu
NAK SECANTIK CINDERELLA . . PUTIH + KURUS👰 . . Jom amalkan CINDERELLA Suplement All in 1 Tanpa pantang larang . . Apa Fungsi CINDERELLA? . . ✔️Membantu melembabkan kulit. ✔️Kulit awet muda, tegang dan cantik ✔️Kulit menjadi putih kemerah merahan dalam tempoh yg sangat singkat ✔️Jerawat kecut dan minyak muka semakin berkurang. ✔️Parut pada kulit akan dirawat dan perlahan lahan akan pudar. ✔️Kulit semakin flawless & gebu ✔️Mengecilkan pori-pori muka ✔️Jeragat semakin pudar seawal pengambilan. ✔️Melancarkan peredaran darah ✔️Merawat masalah keguguran rambut ✔️ Melangsingkan bentuk badan ✔️Mencegah penyakit puan, masalah senggugut dan keputihan. ✔️Merawat masalah susah tidur ✔️Mengawal tahap kolesterol dalam darah ✔️ Bertindak sebagai Milk Booster ✔️ Memberi perlindungan 24jam dr sinar uv >> banyak lagi kebaikan lain produk ni All in 1 kesannya boleh di lihat Seawal 1 Malam. . . Berminat nak order. . . www.cinderellaglowandslim.com . . #cinderellaglowslim #glowing #glutatione #putih #bazaronline #bazarpaknil #jannanick #viral #motifviral #cinderellamagicalcreamscrubb #fattahamin #lokalahweh #lokal #lokalmalaysia #onlinebiz #onlineshopping #putihgebukekal #putihgebugebass #murah #suplement #suplementkurus #cinderellamagicalsoap #fattzura #terapiinstagram #produkkecantikan #produkkecantikanmalaysia #kuruscepat #hannahdelisha #putih #testimonicgscinderella
NAK SECANTIK CINDERELLA . . PUTIH + KURUS👰 . . Jom amalkan CINDERELLA Suplement All in 1 Tanpa pantang larang . . Apa Fungsi CINDERELLA? . . ✔️Membantu melembabkan kulit. ✔️Kulit awet muda, tegang dan cantik ✔️Kulit menjadi putih kemerah merahan dalam tempoh yg sangat singkat ✔️Jerawat kecut dan minyak muka semakin berkurang. ✔️Parut pada kulit akan dirawat dan perlahan lahan akan pudar. ✔️Kulit semakin flawless & gebu ✔️Mengecilkan pori-pori muka ✔️Jeragat semakin pudar seawal pengambilan. ✔️Melancarkan peredaran darah ✔️Merawat masalah keguguran rambut ✔️ Melangsingkan bentuk badan ✔️Mencegah penyakit puan, masalah senggugut dan keputihan. ✔️Merawat masalah susah tidur ✔️Mengawal tahap kolesterol dalam darah ✔️ Bertindak sebagai Milk Booster ✔️ Memberi perlindungan 24jam dr sinar uv >> banyak lagi kebaikan lain produk ni All in 1 kesannya boleh di lihat Seawal 1 Malam. . . Berminat nak order. . . www.cinderellaglowandslim.com . . #cinderellaglowslim #glowing #glutatione #putih #bazaronline #bazarpaknil #jannanick #viral #motifviral #cinderellamagicalcreamscrubb #fattahamin #lokalahweh #lokal #lokalmalaysia #onlinebiz #onlineshopping #putihgebukekal #putihgebugebass #murah #suplement #suplementkurus #cinderellamagicalsoap #fattzura #terapiinstagram #produkkecantikan #produkkecantikanmalaysia #kuruscepat #hannahdelisha #putih #testimonicgscinderella
NAK SECANTIK CINDERELLA . . PUTIH + KURUS👰 . . Jom amalkan CINDERELLA Suplement All in 1 Tanpa pantang larang . . Apa Fungsi CINDERELLA? . . ✔️Membantu melembabkan kulit. ✔️Kulit awet muda, tegang dan cantik ✔️Kulit menjadi putih kemerah merahan dalam tempoh yg sangat singkat ✔️Jerawat kecut dan minyak muka semakin berkurang. ✔️Parut pada kulit akan dirawat dan perlahan lahan akan pudar. ✔️Kulit semakin flawless & gebu ✔️Mengecilkan pori-pori muka ✔️Jeragat semakin pudar seawal pengambilan. ✔️Melancarkan peredaran darah ✔️Merawat masalah keguguran rambut ✔️ Melangsingkan bentuk badan ✔️Mencegah penyakit puan, masalah senggugut dan keputihan. ✔️Merawat masalah susah tidur ✔️Mengawal tahap kolesterol dalam darah ✔️ Bertindak sebagai Milk Booster ✔️ Memberi perlindungan 24jam dr sinar uv >> banyak lagi kebaikan lain produk ni All in 1 kesannya boleh di lihat Seawal 1 Malam. . . Berminat nak order. . . www.cinderellaglowandslim.com . . #cinderellaglowslim #glowing #glutatione #putih #bazaronline #bazarpaknil #jannanick #viral #motifviral #cinderellamagicalcreamscrubb #fattahamin #lokalahweh #lokal #lokalmalaysia #onlinebiz #onlineshopping #putihgebukekal #putihgebugebass #murah #suplement #suplementkurus #cinderellamagicalsoap #fattzura #terapiinstagram #produkkecantikan #produkkecantikanmalaysia #kuruscepat #hannahdelisha #putih #testimonicgscinderella
NAK SECANTIK CINDERELLA . . PUTIH + KURUS👰 . . Jom amalkan CINDERELLA Suplement All in 1 Tanpa pantang larang . . Apa Fungsi CINDERELLA? . . ✔️Membantu melembabkan kulit. ✔️Kulit awet muda, tegang dan cantik ✔️Kulit menjadi putih kemerah merahan dalam tempoh yg sangat singkat ✔️Jerawat kecut dan minyak muka semakin berkurang. ✔️Parut pada kulit akan dirawat dan perlahan lahan akan pudar. ✔️Kulit semakin flawless & gebu ✔️Mengecilkan pori-pori muka ✔️Jeragat semakin pudar seawal pengambilan. ✔️Melancarkan peredaran darah ✔️Merawat masalah keguguran rambut ✔️ Melangsingkan bentuk badan ✔️Mencegah penyakit puan, masalah senggugut dan keputihan. ✔️Merawat masalah susah tidur ✔️Mengawal tahap kolesterol dalam darah ✔️ Bertindak sebagai Milk Booster ✔️ Memberi perlindungan 24jam dr sinar uv >> banyak lagi kebaikan lain produk ni All in 1 kesannya boleh di lihat Seawal 1 Malam. . . Berminat nak order. . . www.cinderellaglowandslim.com . . #cinderellaglowslim #glowing #glutatione #putih #bazaronline #bazarpaknil #jannanick #viral #motifviral #cinderellamagicalcreamscrubb #fattahamin #lokalahweh #lokal #lokalmalaysia #onlinebiz #onlineshopping #putihgebukekal #putihgebugebass #murah #suplement #suplementkurus #cinderellamagicalsoap #fattzura #terapiinstagram #produkkecantikan #produkkecantikanmalaysia #kuruscepat #hannahdelisha #putih #testimonicgscinderella