#producthomemade 706 Posts

Dengan hirisan badam yg di panggang garing dan di tabur dia ats permukaan crunchy Brownis yg di bakar nipis. Setiap gigitan anda akan dapat merasai pure chocolate yg bermutu tinggi, dengan setiap gigitan anda akan merasai melting coklat yg larut didalam mulut anda Aduhhh.... Aduhh.. Rasanya enak sekali walaupun menggunakan dark chocolate rasanya sangat2 lemak, sehingga nembuatkan... Makan, nk makan, nk makan dan nk makan lagi. Apa lagi cepat repeat order. Senang cerita.. Masuk crunchy dalam mulut trus bunyi kruppp.. Kruppp bakhang!!!!! #eusahawan #ent530 #uitm #kampuskedah #kbm242/4b #kerepekbrownissp #kerepekbrownissgpetani #kerepekbrownisketagih #purecrunchychoclate #sgpetani #kerepekbrownisviral #kerepekbrownissedap #buncitmelelehlicious #homemade #bazarpaknil #cookies #kerepekrangup #brownieskedut kerepekbrownis #purecrunchybrownis #kruppkruppbakhang #producthomemade #productmalaysia #halal #melayuchineseindia #1malaysiabolehmakan #trustedseller #hargamampumilik
Comey sungguh depa selpiee dengan PURE CRUNCHY BROWNIES... Krupppp.....kruuppppp... bakhang!!! βœ”Harga : Rm15 sebalang (200gram) Pos pun kita boleh hantaq hokey 🚘cod pun ada area Sg petani/Kepala Batas / Bertam Berminat? Klik link dibawah untuk direct whatsapp kami okey hampa. www.wasap.my/60175124007/kerepekbrownis Thank you support team kami.... #kerepekbrownis #purecrunchybrownis #kruppkruppbakhang #cheezycrunchysnek #producthomemade #productmalaysia #bazarpaknil #sgpetani #Buncitmelelehlicious #kerepekbrownissgpetani #kerepekbrownis #purecrunchychoclate #kerepekbrownisbertam #kerepekbrowniskepalabatas #homemade #cookies #kerepekrangup #brownieskedut #chocolatelovers #kokolover
#facemist organik uolls! Cantik kan? Boleh dapat macam2 pilihan warna. Yg bestnya, bila spray kat muka, rasa sejuk jaa macam kena aircond πŸ˜πŸ˜„πŸ˜„. . Jom buat produk jenama sendiri!! Dibuat secara home made. 100% bahan organic dan halal. Awak boleh request apa saja bahan, warna dan bentuk. . Jom whatsapp cikmelly 0134804130. . #bazaarpaknil #barangmurah #barangbaik #barangmurah #producthomemade #instagram #instamood #instagood #instalikes #bazaar #jenamasendiri
#facemist organik uolls! Cantik kan? Boleh dapat macam2 pilihan warna. Yg bestnya, bila spray kat muka, rasa sejuk jaa macam kena aircond πŸ˜πŸ˜„πŸ˜„. . Jom buat produk jenama sendiri!! Dibuat secara home made. 100% bahan organic dan halal. Awak boleh request apa saja bahan, warna dan bentuk. . Jom whatsapp cikmelly 0134804130. . #bazaarpaknil #barangmurah #barangbaik #barangmurah #producthomemade #instagram #instamood #instagood #instalikes #bazaar #jenamasendiri
Dah cakap dah dengan dia, nanti menyesal beli satu. Tengok tu dia nak repeat πŸ˜‚. Barang sedap, mesti tak cukup satu πŸ˜‹ . . 0189484964 . . #kerepekbrownis #purecrunchybrownis #kruppkruppbakhang #brownismeltingcake #cheezycrunchysnek #producthomemade #productmalaysia #halal #melayuchineseindia #1malaysiabolehmakan #trustedseller #hargamampumilik #Rateam #Buncitmelelehliciousteam #agentseratamalaysia
Hye semua. Sedihnya kerepek brownies dah licin. Tapi takpe. Yang nak order boleh booking dulu πŸ€—. . . Untuk bulan december ni. Akan ade freegive. Best best tau freegift dia 😍. And bulan december ni sis akan COD di Kuala Lumpur. Berita baik untuk Kuala Lumpur yee. . . #kerepekbrownis #purecrunchybrownis #kruppkruppbakhang #brownismeltingcake #cheezycrunchysnek #producthomemade #productmalaysia #halal #melayuchineseindia #1malaysiabolehmakan #trustedseller #hargamampumilik #Rateam #Buncitmelelehliciousteam #agentseratamalaysia #kualalumpur
🌸Kesan yang korang akan rase selepas berjamu dengan al safa🌸 β™₯MissV ketat dan rapat bak anak dara β™₯Badan ringan dan cergas β™₯Tiada keputihan β™₯Senggugut berkurangan β™₯πŸ‘­Haid lancar β™₯Wajah berseri β™₯Perjalanan darah semakin lancar β™₯Aset2 wanita semakin tegang,montok dan anjal β™₯Rahim bersih,subur,sihat & boleh merancang β™₯Hubungan suami isteri bertambah2 erat Kunci suami korang dgn al safa.. Hari2 malam pertama.. Hari2 rase seperti anak dara.. #TeamAlSafaRKDW #ProductKampung #ProductHomemade by Aidil Riena Full #ProductHalal #ProductViral #ProductHebatUntukDalaman Whatsap 013-7317937
Mcm mna nk cantik xperlu suntikan cukupLah sekadar amal jamu al safa.. setcombo rm60 jimat rm3.. πŸ“ManjakaniπŸ“kacip fatimahπŸ“nenas batuπŸ“pokok kembali dara.. Korang bikin lentikkk hanya dgn beramalkan jamu al safa homemade.. Al safa homemade tiada bahan yg terlarang.. Mommy sertakan sekali dgn result al safa.. WhatsApp 013-7317937 AGENT DAN DROPSHIP DIPERLUKAN #BerjamuTanpaJemu #TeamRkdw by Aidil Riena Full #producthomemade
Haa ni #serumsarangburung warna putih susu. Serum ni kalau pakai kat muka rasa lembap jaa tak oily pun. Cepat serap ke dalam kulit tau. So awak tak perlu risau kalau muka jenis oily, sebab mmg tak berminyak yee serum ni. . Jom buat produk jenama sendiri!! Dibuat secara home made. 100% bahan organic dan halal. Awak boleh request apa saja bahan, warna dan bentuk. . MOQ 50pcs jee uolls! Jom whatsapp cikmelly 0134804130. . #bazaarpaknil #barangmurah #barangbaik #barangmurah #producthomemade #instagram #instamood #instagood #instalikes #bazaar #jenamasendiri
Merah menyala gitu uolls! Ni #sabunsarangburung cust request warna merah. Cantik kan ❀ seketul kalau awak nak try RM25. kalau nak borong minimum order 50pcs RM300. boleh whatsapp cikmelly 0134804130. . Jom buat produk jenama sendiri!! Dibuat secara home made. 100% bahan organic dan halal. Awak boleh request apa saja bahan, warna dan bentuk. . MOQ 50pcs jee uolls! Jom whatsapp cikmelly 0134804130. . #bazaarpaknil #barangmurah #barangbaik #barangmurah #producthomemade #instagram #instamood #instagood #instalikes #bazaar #jenamasendiri
Boleh dikatakan regular customer πŸ’ž . Beli sekali pasti akan beli lagi. Kerana keenakkannya tak terkata πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ . Siapa yang berminatπŸ˜‹πŸ˜˜ Bolelah whatsapp sis di 0189484964. #kerepekbrownis #purecrunchybrownis #kruppkruppbakhang #brownismeltingcake #cheezycrunchysnek #producthomemade #productmalaysia #halal #melayuchineseindia #1malaysiabolehmakan #trustedseller #hargamampumilik #Rateam #Buncitmelelehliciousteam #agentseratamalaysia
Jom buat produk jenama sendiri!! Dibuat secara home made. 100% bahan organic dan halal. Awak boleh request apa saja bahan, warna dan bentuk. . MOQ 50pcs jee uolls! Jom whatsapp cikmelly 0134804130. . #bazaarpaknil #barangmurah #barangbaik #barangmurah #producthomemade #instagram #instamood #instagood #instalikes #bazaar #jenamasendiri
Hye orang orang KUALA LUMPUR. 1/12/2017 sis nak pergi COD dekat kL. Ada tak sesiapa yang nak selit order lagi? Marilah roger ngan sis. Takperlu nak pos bagai. Sis akan datang jumpa ngan korang 😍. . . 0189484964. . #kruppkruppbakhang #brownismeltingcake #cheezycrunchysnek #producthomemade #productmalaysia #halal #melayuchineseindia #1malaysiabolehmakan #trustedseller #hargamampumilik #Rateam #Buncitmelelehliciousteam #agentseratamalaysia #kualalumpur
Hye orang #paritraja πŸ‘‹. Hari ni sis jejalan untuk COD di sini. Siapa yang belum rasa keenakkan kerepek brownies ni. Marilah mencuba. Boleh lah roger roger sis. . . 0189484964. . #kruppkruppbakhang #brownismeltingcake #cheezycrunchysnek #producthomemade #productmalaysia #halal #melayuchineseindia #1malaysiabolehmakan #trustedseller #hargamampumilik #Rateam #Buncitmelelehliciousteam #agentseratamalaysia #batupahatjohor
#sabunkopi terlajak laku sekarang. Yg ni jenis kecik2 jaa sesuai buat trial. Boleh lekat stiker sendiri yee. . Jom buat produk jenama sendiri!! Dibuat secara home made. 100% bahan organic dan halal. Awak boleh request apa saja bahan, warna dan bentuk. . MOQ 100pcs jee uolls! Jom whatsapp cikmelly 0134804130. . #bazaarpaknil #barangmurah #barangbaik #barangmurah #producthomemade #instagram #instamood #instagood #instalikes #bazaar #jenamasendiri
#sabunkopi terlajak laku sekarang ni. Sorang cus ni order sampai dekat 500pcs dah. Boleh lekat stiker sendiri yee. . Jom buat produk jenama sendiri!! Dibuat secara home made. 100% bahan organic dan halal. Awak boleh request apa saja bahan, warna dan bentuk. . MOQ 50pcs jee uolls! Jom whatsapp cikmelly 0134804130. . #bazaarpaknil #barangmurah #barangbaik #barangmurah #producthomemade #instagram #instamood #instagood #instalikes #bazaar #jenamasendiri
#serumaloevera memang best pakai time panas2. Rasa sejuk dan segar jaa muka. . Jom buat produk jenama sendiri!! Dibuat secara home made. 100% bahan organic dan halal. Awak boleh request apa saja bahan, warna dan bentuk. . MOQ 50pcs jee uolls! Jom whatsapp cikmelly 0134804130. . #bazaarpaknil #barangmurah #barangbaik #barangmurah #producthomemade #instagram #instamood #instagood #instalikes #bazaar #jenamasendiri
#serumaloevera memang best pakai time panas2. Rasa sejuk dan segar jaa muka. . Jom buat produk jenama sendiri!! Dibuat secara home made. 100% bahan organic dan halal. Awak boleh request apa saja bahan, warna dan bentuk. . MOQ 50pcs jee uolls! Jom whatsapp cikmelly 0134804130. . #bazaarpaknil #barangmurah #barangbaik #barangmurah #producthomemade #instagram #instamood #instagood #instalikes #bazaar #jenamasendiri
Haaaa nampak tak yang baru ni 😍. . . Siapa yang tak makan kacang tu, kami ada topping chococip πŸ˜‹πŸ˜‹ . . Dapatkan sekarang sebelum terlambat. 🀣 . 0189484964. . #kruppkruppbakhang #brownismeltingcake #cheezycrunchysnek #producthomemade #productmalaysia #halal #melayuchineseindia #1malaysiabolehmakan #trustedseller #hargamampumilik #Rateam #Buncitmelelehliciousteam #agentseratamalaysia
Hye semua. Lama rasanya sis tak update. Haa kalini ni sis nak bagitahu yang 17/11-18/11 sis akan pergi ke port dickson. Ada tak sesapa orang port dikson yang nak rasa macam mana brownis boleh jadi kerepek? . . Boleh lah kita selit selit order πŸ˜‹πŸ˜˜ Bolelah whatsapp sis di 0189484964. #kerepekbrownis #purecrunchybrownis #kruppkruppbakhang #brownismeltingcake #cheezycrunchysnek #producthomemade #productmalaysia #halal #melayuchineseindia #1malaysiabolehmakan #trustedseller #hargamampumilik #Rateam #Buncitmelelehliciousteam #agentseratamalaysia #portdickson #portdocksonbeach
MAGIC FACE SCRUB UNTUK LELAKI! 😱 . Kenapa tak percayaaa? . Yer ada face Scrub untuk lelaki. Iaitu Magic Face Scrub Temyracle. Jangan salah sangka tau bukan sahaja wanita nak kelihatan cantik menawan, bebas dari Miss J. . Lelaki juga tak terkecuali. . Jadi Jejaka2 handsome boleh dapatkan magic face scrub yang tekstur scrubnya lebih halus. Sesuai untk kulit sensitif. πŸ˜€ . Jom dapatkan dengan ina skrg. Magic Face Scrub. 😍😊 . Whatsapp ina 0182318287 . #temyraclesayamesticari #producthomemade #temyraclemagicfacescrub #temyracleperak #temyracleupsi #temyracletanjungmalim #hilangkanparut #hilangkanjerawat #rawatkulitsensitif
Testi testi😍😍 #testielisanatadiharja Puji Tuhan semua suka, semua senang, ga kecewa πŸ˜πŸ™πŸ»πŸ˜πŸ™πŸ» Semoga terus langganan yaaπŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ˜˜πŸ˜˜ #rainbowcake #pizza #sagukeju #sagukejulumer #homemade #pizzahomemade #producthomemade #recommended #fudgybrownies #brownieskukus #browniespanggang #brownies #browniescoklat #testi #testimoni #ciseeng #parung #bogor #exploreciseeng #jualkue #kueenak #kuemurah
Testi testi😍😍 #testielisanatadiharja Puji Tuhan semua suka, semua senang, ga kecewa πŸ˜πŸ™πŸ»πŸ˜πŸ™πŸ» Semoga terus langganan yaaπŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ˜˜πŸ˜˜ #rainbowcake #pizza #sagukeju #sagukejulumer #homemade #pizzahomemade #producthomemade #recommended #fudgybrownies #brownieskukus #browniespanggang #brownies #browniescoklat #testi #testimoni #ciseeng #parung #bogor #exploreciseeng #jualkue #kueenak #kuemurah
Jom buat produk jenama sendiri!! Dibuat secara home made. 100% bahan organic dan halal. Awak boleh request apa saja bahan, warna dan bentuk. . MOQ 50pcs jee uolls! Jom whatsapp cikmelly 0134804130. . #bazaarpaknil #barangmurah #barangbaik #barangmurah #producthomemade #instagram #instamood #instagood #instalikes #bazaar #jenamasendiri
LULUR BOREH #producthomemade #muslimproduct #bahantradisional #menyihatkanbadan #menghilangkanselulit #membuangdakibadan berminat?? pm/wsap hakak manis 011-25589729 waniey
SABUN BOREH #producthomemade #muslimproduct #bahantradisional #mukasihatmukacantik #mukaberminyakpuncajerawat Mai pakat beli...Rm20 pm/wsap hakak manis 011-25589729
Honey Oat Soap... #producthomemade #muslimproduct #bahantradisional #mukasihatmukacantik Pm/wsap hakak manis 011-25589729 waniey
Bila terasa putus asa. . Ingat kembali kenapa kamu BERMULA! πŸ’ͺ . Dan TERUSKAN USAHA tanpa PUTUS ASA! . #temyraclesayamesticari #producthomemade
Pada yang nak try #sherscrub dan #sherscrubMAGICserum, kita bagi special price untuk anda ❀❀ . Kita KELUARKAN SET COMBO KHAS UTK ANDA🌹 Jadi boleh pilih mana yang berkenan di hati dan KEMESTIAN adalah KITA FREE POSTAGE πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸŽŠ . SET COMBO A dengan serendah rm40 sahaja anda dah boleh dapatkan kulit yang sihat dan cantik secara semulajadi πŸ€—πŸ€— . SET COMBO B hanya rm60 anda boleh dapat 2 #sherscrubMAGICserum yang dah kunci hati ❀ anda dengan KESAN SUPERBNYA 😘😘 Dan dapat 1 SHERSCRUB 140g. . SET COMBO C hanya RM55 KHAS UNTUK Anda yang dah JATUH CINTA πŸ’˜PADA KESAN SUPERB PEMAKAIAN #sherscrub Setiap hari 😍 Dan dapat 1 SHERSCRUBMAGICSERUM SEMUA FREE POSTAGE πŸŒΉπŸŒΉπŸ’― . #producthomemade #sherhomemadeproduct #ws01126520116
Walaupun rupa cookies ni macam ni, orang boleh mengadap 1 balang besar tu sekali ngap tau. Sorang2 pon boleh mengadap 1 balang. Kalau nak beli utk 1 family tau dah la nak ambik berapa balangsss . πŸ’₯butterscotch cookies πŸ’₯red velvet cookies πŸ’₯chocolate chip cookies Kalau lepas ni ada coffee cookies amacam? Yay or nay? #sistanyaje So whatsapp 016-6493905 cecepattt! Sekarang kita ada 3 saiz. Saiz S 1. butterscotch cookies 50pcs/200g RM 12 2. red velvet cookies 50pcs/200g RM12 3. chocolate chip cookies 50pcs/200g RM10 Saiz L 1. butterscotch cookies 120pcs/550g RM28 2. red velvet cookies 120pcs/550g RM28 3. chocolate chip cookies 120pcs/550g RM25 Combo 3 balang RM80 gais! Saiz M sabar jap nanti sis update. Ala ni saiz combo RM50 tu utk sesiapa yang penah order dulu. . Jangan lupa follow ig @_memeyh #chocolatechipcookies #redvelvetcookies #butterscotchcookies #coffeecookies #cookies #crispycrab #crispycheese #crisps #coklattempe #coklatpralinemalaysia #coklatpraline #producthomemade #sayajual #bazarpaknil #igersmalaysia #vscocam
Walaupun rupa cookies ni macam ni, orang boleh mengadap 1 balang besar tu sekali ngap tau. Sorang2 pon boleh mengadap 1 balang. Kalau nak beli utk 1 family tau dah la nak ambik berapa balangsss . πŸ’₯butterscotch cookies πŸ’₯red velvet cookies πŸ’₯chocolate chip cookies Kalau lepas ni ada coffee cookies amacam? Yay or nay? #sistanyaje So whatsapp 016-6493905 cecepattt! Sekarang kita ada 3 saiz. Saiz S 1. butterscotch cookies 50pcs/200g RM 12 2. red velvet cookies 50pcs/200g RM12 3. chocolate chip cookies 50pcs/200g RM10 Saiz L 1. butterscotch cookies 120pcs/550g RM28 2. red velvet cookies 120pcs/550g RM28 3. chocolate chip cookies 120pcs/550g RM25 Combo 3 balang RM80 gais! Saiz M sabar jap nanti sis update. #chocolatechipcookies #redvelvetcookies #butterscotchcookies #coffeecookies #cookies #crispycrab #crispycheese #crisps #coklattempe #coklatpralinemalaysia #coklatpraline #producthomemade #sayajual #bazarpaknil #igersmalaysia #vscocam
Ehhh..... Coffee Scrub temyracle bukan sahaja pakai kat muka .. Uolls boleh tenyeh coffee scrub kat badan jugak. Boleh mencerahkan kulit, melembapkan kulit & mengurangkan selulit. J I M A T kan.. 2 in 1! Dengan harga RM29 sahaja uolls boleh scrub kat muka & badan sekali πŸ˜‰πŸ˜‰ rugi tak grab πŸ’‹ #productorganic #producthomemade #coffeescrubmurah #coffeescrubawesome #temyracle #teamfitri
Haiii kakak ... hidup sehat yukk 😍😊 . . BEFIT granola& muesli Befit GnM Hai Sahabat healthy life,,, 😊 Siapa yang belum pernah mendengar tentang granola? Camilan sehat yang satu ini sudah lebih dulu berkembang di negara-negara eropa dan amerika sana. Karena rasa dan manfaatnnya, banyak temen-temen di Indonesia mencoba mengadopsi Granola untuk camilan mereka. Granola adalah makanan untuk sarapan yang terdiri dari biji-bijian, oat, buah-buahan kering dan madu. Makanan ini sering dikategorikan sebagai makanan sehat yang baik untuk pencernaan. penasaran dan mau coba??? untuk kamu para pecinta gaya hidup sehat, yuk di order granola dan mueslinya... Muesli ada 3 rasa ; πŸ“Muesli whiteberry . πŸ“Muesli chocolate. πŸ“Muesli Raisin . Ingredient : oat, raisin/choco , almond, sunflower seed, pumpkin seeds,mixfruits,spices,palm sugar. GRANOLA ada 2 rasa juga guys ; . πŸ“Granola Cinnamon Raisin . πŸ“Granola Dark chocolate . . Ingredient: oat,walnut, mix seeds, raisin, mix fruits, brown sugar,honey,unsweeten coconut,vanila,spices. . Granola (darkchoco) : oat, chocolate, cacao pwoder,coconut sugar,coconut oil honey, spices, walnuts, cashewnut, sesame seed,pumpkin seed, unsweet coconut. . Bedanya muesli dan granola terletak pada tekstur, granola lebih cruchy sedangkan muesli lembut dan lumer dimulut ketika dimakan, Cara penyajian : bisa langsung dicemil atau d tambah dengan susu/yoghurt dan tambah topping sehat seperti buah2an kesukaan mu. For more info or order : Wa/telp/sms : 085733423259 . #granolacinnamonraisin #granoladarkchocolate #producthomemade #homemade #kulinersehat #cemilansehat #raisingranola #chocolatemuesli #muesli #befitgranolamuesli #whiteberrymuesli
Esok COD shah alam 3 balang combo RM80. 1.butterscotch 2.red velvet 3.chocolate chip Yg ini pon customer repeat order uolls. Orang lain bila nak try? Takkan tengok jurr. Whatsapp 016-6493905! #chocolatechipcookies #redvelvetcookies #butterscotchcookies #coffeecookies #cookies #crispycrab #crispycheese #crisps #coklattempe #coklatpralinemalaysia #coklatpraline #producthomemade #sayajual #bazarpaknil #igersmalaysia #vscocam
Sebelum awak mekap tu, awak pakai dulu krim sunblock foundation. Texture dia tak berminyak sangat. Pastu awak nak pakai foundation lain2 pun pakai lahh.. Baru laa kulit tak hitam kalau kena matahari time mandi laut ke, picnic ke.. . Cikmelly mekap tak membawa maksud atau niat apa2 yee, sekadar nak promot krim jee.. Jangan kecam sis πŸ˜…πŸ˜… . #bazaarpaknil #barangmurah #barangbaik #barangmurah #producthomemade #instagram #instamood #instagood #instalikes #bazaar #jenamasendiri
Testimoni lelaki. Pengguna tegar cinnamon, beli dekat stokis dan agent sahaja dah jatuh cinta dengan cinnamon masker. Jatuh cinta dengan product tak apa,jangan jatuh cinta dengan bos kami haha. Gila spam gambar kat admin sahaja! Huhuhu. First dia kata jerawat dia dah kecut terima kasih, sebab jual cinnamon masker nih. Sebab dia nak masuk hero remaja katanya.. Admin berbesar hati terima semua testimoni dia fuh. Muka dah cerah, jerawat dah kurang. Hensem la lepas nih, Lelaki kat luar sana nak guna cinnamon tak? Jom la cuba contact ja no admin atau dm admin. Admin dkbeauty : +60 12-261 5692 Ramai yang dah jatuh hati semua pakat cantik pakat, putih haaa #cinnamonmaskerviral #heroremaja #heroremaja2017 #successfulwomen #maskerno1 #maskerviral #producthomemade #productberkesan #kekalputih #organiclovers #cinnamonlover #feedbackcinnamonmasker #maskerbydkbeauty #dkbeautyteam
Testimoni lelaki. Pengguna tegar cinnamon, beli dekat stokis dan agent sahaja dah jatuh cinta dengan cinnamon masker. Jatuh cinta dengan product tak apa,jangan jatuh cinta dengan bos kami haha. Gila spam gambar kat admin sahaja! Huhuhu. First dia kata jerawat dia dah kecut terima kasih, sebab jual cinnamon masker nih. Sebab dia nak masuk hero remaja katanya.. Admin berbesar hati terima semua testimoni dia fuh. Muka dah cerah, jerawat dah kurang. Hensem la lepas nih, Lelaki kat luar sana nak guna cinnamon tak? Jom la cuba contact ja no admin atau dm admin. Admin dkbeauty : +60 12-261 5692 Ramai yang dah jatuh hati semua pakat cantik pakat, putih haaa #cinnamonmaskerviral #heroremaja #heroremaja2017 #successfulwomen #maskerno1 #maskerviral #producthomemade #productberkesan #kekalputih #organiclovers #cinnamonlover #feedbackcinnamonmasker #maskerbydkbeauty #dkbeautyteam
Testimoni lelaki. Pengguna tegar cinnamon, beli dekat stokis dan agent sahaja dah jatuh cinta dengan cinnamon masker. Jatuh cinta dengan product tak apa,jangan jatuh cinta dengan bos kami haha. Gila spam gambar kat admin sahaja! Huhuhu. First dia kata jerawat dia dah kecut terima kasih, sebab jual cinnamon masker nih. Sebab dia nak masuk hero remaja katanya.. Admin berbesar hati terima semua testimoni dia fuh. Muka dah cerah, jerawat dah kurang. Hensem la lepas nih, Lelaki kat luar sana nak guna cinnamon tak? Jom la cuba contact ja no admin atau dm admin. Admin dkbeauty : +60 12-261 5692 Ramai yang dah jatuh hati semua pakat cantik pakat, putih haaa #cinnamonmaskerviral #heroremaja #heroremaja2017 #successfulwomen #maskerno1 #maskerviral #producthomemade #productberkesan #kekalputih #organiclovers #cinnamonlover #feedbackcinnamonmasker #maskerbydkbeauty #dkbeautyteam
Pada yang nak try #sherscrub dan #sherscrubMAGICserum, kita bagi special price untuk anda ❀❀ . Kita KELUARKAN SET COMBO KHAS UTK ANDA🌹 Jadi boleh pilih mana yang berkenan di hati dan KEMESTIAN adalah KITA FREE POSTAGE πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸŽŠ . SET COMBO A dengan serendah rm40 sahaja anda dah boleh dapatkan kulit yang sihat dan cantik secara semulajadi πŸ€—πŸ€— . SET COMBO B hanya rm60 anda boleh dapat 2 #sherscrubMAGICserum yang dah kunci hati ❀ anda dengan KESAN SUPERBNYA 😘😘 Dan dapat 1 SHERSCRUB 140g. . SET COMBO C hanya RM55 KHAS UNTUK Anda yang dah JATUH CINTA πŸ’˜PADA KESAN SUPERB PEMAKAIAN #sherscrub Setiap hari 😍 Dan dapat 1 SHERSCRUBMAGICSERUM SEMUA FREE POSTAGE πŸŒΉπŸŒΉπŸ’― . #producthomemade #sherhomemadeproduct #ws01126520116
Jom kita ke sini akan dibuka pada 2/11/1017 #alorsetar #jitra #gerbangutara #kedahdarulaman Gerobokbonda pun turut serta.blh mai cuci mata di booth gerobokbonda #pinpeniti #pinpenitishawl #pinpenitirare #hotitem #kerongsang #producthomemade
Feedback #serumorganik nampak ketara kan kulit sis ni, makin cerah jaa nampak. Pori2 pun makin kecik. . Jom buat produk jenama sendiri!! Dibuat secara home made. 100% bahan organic dan halal. Awak boleh request apa saja bahan, warna dan bentuk. . MOQ 50pcs jee uolls! Jom whatsapp cikmelly 0134804130. . #bazaarpaknil #barangmurah #barangbaik #barangmurah #producthomemade #instagram #instamood #instagood #instalikes #bazaar #jenamasendiri
Ni cara nak jimat sabun yee awak2. Satu petak kecik tu boleh tahan 1 minggu tau. Ni sabun whitening, kalau awak nak order seketul boleh, borong pun boleh yee yank. . Jom buat produk jenama sendiri!! Dibuat secara home made. 100% bahan organic dan halal. Awak boleh request apa saja bahan, warna dan bentuk. . MOQ 50pcs jee uolls! Jom whatsapp cikmelly 0134804130. . #bazaarpaknil #barangmurah #barangbaik #barangmurah #producthomemade #instagram #instamood #instagood #instalikes #bazaar #jenamasendiri
Pada yang nak try #sherscrub dan #sherscrubMAGICserum, kita bagi special price untuk anda ❀❀ . Kita KELUARKAN SET COMBO KHAS UTK ANDA🌹 Jadi boleh pilih mana yang berkenan di hati dan KEMESTIAN adalah KITA FREE POSTAGE πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸŽŠ . SET COMBO A dengan serendah rm40 sahaja anda dah boleh dapatkan kulit yang sihat dan cantik secara semulajadi πŸ€—πŸ€— . SET COMBO B hanya rm60 anda boleh dapat 2 #sherscrubMAGICserum yang dah kunci hati ❀ anda dengan KESAN SUPERBNYA 😘😘 Dan dapat 1 SHERSCRUB 140g. . SET COMBO C hanya RM55 KHAS UNTUK Anda yang dah JATUH CINTA πŸ’˜PADA KESAN SUPERB PEMAKAIAN #sherscrub Setiap hari 😍 Dan dapat 1 SHERSCRUBMAGICSERUM SEMUA FREE POSTAGE πŸŒΉπŸŒΉπŸ’― . #producthomemade #sherhomemadeproduct
Pada yang nak try #sherscrub dan #sherscrubMAGICserum, kita bagi special price untuk anda ❀❀ . Kita KELUARKAN SET COMBO KHAS UTK ANDA🌹🌹🌹 Jadi boleh pilih mana yang berkenan di hati dan KEMESTIAN adalah KITA FREE POSTAGE πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸŽŠπŸŽŠ . SET COMBO A dengan serendah rm40 sahaja anda dah boleh dapatkan kulit yang sihat dan cantik secara semulajadi πŸ€—πŸ€— . SET COMBO B hanya rm60 anda boleh dapat 2 #sherscrubMAGICserum yang dah kunci hati ❀ anda dengan KESAN SUPERBNYA 😘😘 . SET COMBO C hanya RM55 KHAS UNTUK Anda yang dah JATUH CINTA πŸ’˜PADA KESAN SUPERB PEMAKAIAN #sherscrub Setiap hari 😍 . #producthomemade #sherhomemadeproduct #ws0135885067 #ws0195742350
Pada yang nak try #sherscrub dan #sherscrubMAGICserum, kita bagi special price untuk anda ❀❀ . Kita KELUARKAN SET COMBO KHAS UTK ANDA🌹🌹🌹 Jadi boleh pilih mana yang berkenan di hati dan KEMESTIAN adalah KITA FREE POSTAGE πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸŽŠπŸŽŠ . SET COMBO A dengan serendah rm40 sahaja anda dah boleh dapatkan kulit yang sihat dan cantik secara semulajadi πŸ€—πŸ€— . SET COMBO B hanya rm60 anda boleh dapat 2 #sherscrubMAGICserum yang dah kunci hati ❀ anda dengan KESAN SUPERBNYA 😘😘 . SET COMBO C hanya RM55 KHAS UNTUK Anda yang dah JATUH CINTA πŸ’˜PADA KESAN SUPERB PEMAKAIAN #sherscrub Setiap hari 😍 . #producthomemade #sherhomemadeproduct #ws0135885067 #ws0195742350
Pada yang nak try #sherscrub dan #sherscrubMAGICserum, kita bagi special price untuk anda ❀❀ . Kita KELUARKAN SET COMBO KHAS UTK ANDA🌹🌹🌹 Jadi boleh pilih mana yang berkenan di hati dan KEMESTIAN adalah KITA FREE POSTAGE πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸŽŠπŸŽŠ . SET COMBO A dengan serendah rm40 sahaja anda dah boleh dapatkan kulit yang sihat dan cantik secara semulajadi πŸ€—πŸ€— . SET COMBO B hanya rm60 anda boleh dapat 2 #sherscrubMAGICserum yang dah kunci hati ❀ anda dengan KESAN SUPERBNYA 😘😘 . SET COMBO C hanya RM55 KHAS UNTUK Anda yang dah JATUH CINTA πŸ’˜PADA KESAN SUPERB PEMAKAIAN #sherscrub Setiap hari 😍 . #producthomemade #sherhomemadeproduct #ws0135885067 #ws0195742350
Comel kan sabun bunga2 mcm ni, kecik jee nak guna pun senang 😍😍😍 . Jom buat produk jenama sendiri!! Dibuat secara home made. 100% bahan organic dan halal. Awak boleh request apa saja bahan, warna dan bentuk. . Jom whatsapp cikmelly 0134804130. . #bazaarpaknil #barangmurah #barangbaik #barangmurah #producthomemade #instagram #instamood #instagood #instalikes #bazaar #jenamasendiri