#producthomemade 627 Posts

#krimkayumanis ni ada campuran kolagen dan sarang burung. Haa bahan dia sgt elok untuk kulit yee. Especially kulit sensitif dan rosak, sesuai sgt laa pakai krim ni. . Jom buat produk jenama sendiri!! Dibuat secara home made. 100% bahan organic dan halal. Awak boleh request apa saja bahan, warna dan bentuk. . MOQ 50pcs jee uolls! Jom whatsapp cikmelly 0134804130. . #bazaarpaknil #barangmurah #barangbaik #barangmurah #producthomemade #instagram #instamood #instagood #instalikes #bazaar #jenamasendiri
Proses kupas, jemur dan bancuh serum/sabun organik. Macam2 khasiat kita boleh dapat dgn buahan dan sayuran kalau awak tahu. . Jom buat produk jenama sendiri!! Dibuat secara home made. 100% bahan organic dan halal. Awak boleh request apa saja bahan, warna dan bentuk. . MOQ 50pcs jee uolls! Jom whatsapp cikmelly 0134804130. . #bazaarpaknil #barangmurah #barangbaik #barangmurah #producthomemade #instagram #instamood #instagood #instalikes #bazaar #jenamasendiri
#skrubgaram himalaya 😍😍 cantik kan, ada campuran rose lagi. Bertambah2 cerah dan halus laa kulit lepas ni 😆 . Jom buat produk jenama sendiri!! Dibuat secara home made. 100% bahan organic dan halal. Awak boleh request apa saja bahan, warna dan bentuk. . MOQ 50pcs jee uolls! Jom whatsapp cikmelly 0134804130. . #bazaarpaknil #barangmurah #barangbaik #barangmurah #producthomemade #instagram #instamood #instagood #instalikes #bazaar #jenamasendiri
#krimkayumanis khas untuk pakai waktu malam. Berkesan sgt kecutkan jerawat. Pakai hari ni, esok tu jerawat dah kecut 😆😆. . Jom buat produk jenama sendiri!! Dibuat secara home made. 100% bahan organic dan halal. Awak boleh request apa saja bahan, warna dan bentuk. . MOQ 50pcs jee uolls! Jom whatsapp cikmelly 0134804130. . #bazaarpaknil #barangmurah #barangbaik #barangmurah #producthomemade #instagram #instamood #instagood #instalikes #bazaar #jenamasendiri
#serumsarangburung Warna kuning. Kalau awak nak request warna lain pun boleh yee. Yg ni tempahan customer yg buat jenama sendiri. . Jom buat produk jenama sendiri!! Dibuat secara home made. 100% bahan organic dan halal. Awak boleh request apa saja bahan, warna dan bentuk. . MOQ 50pcs jee uolls! Jom whatsapp cikmelly 0134804130. . #bazaarpaknil #barangmurah #barangbaik #barangmurah #producthomemade #instagram #instamood #instagood #instalikes #bazaar #jenamasendiri
#sabunsarangburung merah ❤❤ cantik kan warna dia merah menyalaaa.. . Jom buat produk jenama sendiri!! Dibuat secara home made. 100% bahan organic dan halal. Awak boleh request apa saja bahan, warna dan bentuk. . MOQ 50pcs jee uolls! Jom whatsapp cikmelly 0134804130. . #bazaarpaknil #barangmurah #barangbaik #barangmurah #producthomemade #instagram #instamood #instagood #instalikes #bazaar #jenamasendiri
#sabunsarangburung merah ❤❤ cantik kan warna dia merah menyalaaa.. . Jom buat produk jenama sendiri!! Dibuat secara home made. 100% bahan organic dan halal. Awak boleh request apa saja bahan, warna dan bentuk. . MOQ 50pcs jee uolls! Jom whatsapp cikmelly 0134804130. . #bazaarpaknil #barangmurah #barangbaik #barangmurah #producthomemade #instagram #instamood #instagood #instalikes #bazaar #jenamasendiri
#sabunsarangburung merah ❤❤ camtik kan warna dia merah menyalaaa.. . Jom buat produk jenama sendiri!! Dibuat secara home made. 100% bahan organic dan halal. Awak boleh request apa saja bahan, warna dan bentuk. . MOQ 50pcs jee uolls! Jom whatsapp cikmelly 0134804130. . #bazaarpaknil #barangmurah #barangbaik #barangmurah #producthomemade #instagram #instamood #instagood #instalikes #bazaar #jenamasendiri
#sabunsarangburung merah ❤❤ cantik kan warna dia merah menyalaaa.. . Jom buat produk jenama sendiri!! Dibuat secara home made. 100% bahan organic dan halal. Awak boleh request apa saja bahan, warna dan bentuk. . MOQ 50pcs jee uolls! Jom whatsapp cikmelly 0134804130. . #bazaarpaknil #barangmurah #barangbaik #barangmurah #producthomemade #instagram #instamood #instagood #instalikes #bazaar #jenamasendiri
Ni botol drop 10ml yee. Haa kalau nak buat serum organik tu oakai botol ni laa 😘😘 . Jom buat produk jenama sendiri!! Dibuat secara home made. 100% bahan organic dan halal. Awak boleh request apa saja bahan, warna dan bentuk. . MOQ 50pcs jee uolls! Jom whatsapp cikmelly 0134804130. . #bazaarpaknil #barangmurah #barangbaik #barangmurah #producthomemade #instagram #instamood #instagood #instalikes #bazaar #jenamasendiri
#skrubkunyit ni awak nak order packet boleh, nak order kilo2 pun boleh yee. Dibuat secara homemade. 100% bahan organik tanpa campuran chemical. . Jom buat produk jenama sendiri!! Dibuat secara home made. 100% bahan organic dan halal. Awak boleh request apa saja bahan, warna dan bentuk. . Jom whatsapp cikmelly 0134804130. . #bazaarpaknil #barangmurah #barangbaik #barangmurah #producthomemade #instagram #instamood #instagood #instalikes #bazaar #jenamasendiri
Siap sudah 50pcs #sabunkayumanis request dari customer setia 😘😘 awak boleh jaa kekat stiker sendiri. . Jom buat produk jenama sendiri!! Dibuat secara home made. 100% bahan organic dan halal. Awak boleh request apa saja bahan, warna dan bentuk. . MOQ 50pcs jee uolls! Jom whatsapp cikmelly 0134804130. . #bazaarpaknil #barangmurah #barangbaik #barangmurah #producthomemade #instagram #instamood #instagood #instalikes #bazaar #jenamasendiri
The making of #sabuntomato . Jom buat produk jenama sendiri!! Dibuat secara home made. 100% bahan organic dan halal. Awak boleh request apa saja bahan, warna dan bentuk. . MOQ 50pcs jee uolls! Jom whatsapp cikmelly 0134804130. . #bazaarpaknil #barangmurah #barangbaik #barangmurah #producthomemade #instagram #instamood #instagood #instalikes #bazaar #jenamasendiri
The making of #sabunkayumanis . Jom buat produk jenama sendiri!! Dibuat secara home made. 100% bahan organic dan halal. Awak boleh request apa saja bahan, warna dan bentuk. . MOQ 50pcs jee uolls! Jom whatsapp cikmelly 0134804130. . #bazaarpaknil #barangmurah #barangbaik #barangmurah #producthomemade #instagram #instamood #instagood #instalikes #bazaar #jenamasendiri
Cantik kan bentuk dia macam puding 🍮 rasa macam nak makan jaa 😁😁 . Jom buat produk jenama sendiri!! Dibuat secara home made. 100% bahan organic dan halal. Awak boleh request apa saja bahan, warna dan bentuk. . MOQ 50pcs jee uolls! Jom whatsapp cikmelly 0134804130. . #bazaarpaknil #barangmurah #barangbaik #barangmurah #producthomemade #instagram #instamood #instagood #instalikes #bazaar #jenamasendiri
#krimkayumanis ni sesuai pakai waktu malam yee, sebab krim ni agak melekat. Sangat2 berkesan kecutkan jerawat awak. Krim ni elok sgt laa untuk kulit sensitif. . Jom buat produk jenama sendiri!! Dibuat secara home made. 100% bahan organic dan halal. Awak boleh request apa saja bahan, warna dan bentuk. . Jom whatsapp cikmelly 0134804130. . #bazaarpaknil #barangmurah #barangbaik #barangmurah #producthomemade #instagram #instamood #instagood #instalikes #bazaar #jenamasendiri
#krimkayumanis ni sesuai pakai waktu malam yee, sebab krim ni agak melekat. Sangat2 berkesan kecutkan jerawat awak. Krim ni elok sgt laa untuk kulit sensitif. . Jom buat produk jenama sendiri!! Dibuat secara home made. 100% bahan organic dan halal. Awak boleh request apa saja bahan, warna dan bentuk. . Jom whatsapp cikmelly 0134804130. . #bazaarpaknil #barangmurah #barangbaik #barangmurah #producthomemade #instagram #instamood #instagood #instalikes #bazaar #jenamasendiri
#slimminglotion ni untuk bakar lemak. Kalau sapu kat kulit, mula2 dia sejuk lama2 rasa panas. Losyen ni wangi yee tak busuk sebab takda chemical. Awak nak extra hot pun boleh. . Jom buat produk jenama sendiri!! Dibuat secara home made. 100% bahan organic dan halal. Awak boleh request apa saja bahan, warna dan bentuk. . MOQ 50pcs jee uolls! Jom whatsapp cikmelly 0134804130. . #bazaarpaknil #barangmurah #barangbaik #barangmurah #producthomemade #instagram #instamood #instagood #instalikes #bazaar #jenamasendiri
#slimminglotion ni untuk bakar lemak. Kalau sapu kat kulit, mula2 dia sejuk lama2 rasa panas. Losyen ni wangi yee tak busuk sebab takda chemical. Awak nak extra hot pun boleh. . Jom buat produk jenama sendiri!! Dibuat secara home made. 100% bahan organic dan halal. Awak boleh request apa saja bahan, warna dan bentuk. . MOQ 50pcs jee uolls! Jom whatsapp cikmelly 0134804130. . #bazaarpaknil #barangmurah #barangbaik #barangmurah #producthomemade #instagram #instamood #instagood #instalikes #bazaar #jenamasendiri