#preggymom 40.332K Posts

220 pound deadlift! 🏋️🏽‍♀️ #fitmom #preggymom #4monthspregnant
Одеяло бомбон из крупных квадратов 20*20 см. Доступно под заказ в любой цветовой гамме. . Размер одеялка - 100*160 см. . Цена 1 квадрата - 90 ₽. . Стоимость именно этого одеяла - 3600 ₽. . Для вопросов, заказа и выбора ткани пишите в Direct или WhatsApp - активная ссылка в описании профиля. _____________________________________ #семья #сюрприз #подарок #деньрождения #праздник #baby #handmade #малыш #рукоделие #инстадети #инстамамы #мальчик #девочка #мягкиебуквы #декор #дизайн #интерьер #кроватка #детскаякомната #выпискаизроддома #сюрпризнавыписку #мимими #pregnant #preggy #preggymom #momlife #baby #love #бомбон #одеялобомбон
. 🌸 SET HAMIL JIMAT 🌸 . 2 x botol LaMamma PreNatal ❗Harga Asal : RM 200 . . 🎁 HADIAH PERCUMA 🎁 . 1 x tiub LaMamma Care Lotion ❗Bernilai RM 50 . 1 x botol LaBaby Essential Oil ❗Bernilai RM 50 . 1 x unit Beg Kosmetik Eksklusif hanya dari team ElseeAngels . . 💰 HARGA PROMOSI : RM 160 💰 ❗Penjimatan Sehingga RM 40 . 🚚 PENGEPOSAN PERCUMA . . Jom tengok apa kata pelanggan tersayang tentang produk LaMamma ni. Jemput singgah ke @love.lamamma. . Order link di BIO. 😘
This is sooooo cute in so many ways .... 'Baby Announcement', 'Hang line Newborn outfits', 'Pin Up Style Maternity' or 'Before the Pop' - baby outfit selection. All of these can just best fit the description of this lovely maternity photo shoot. That sheer excitement is a contagious delight! #twinklestarstudios #maternityshoot #maternity #pinup #pregnant #hangline #babyoutfits #babyannouncement #tiara #preggymom #bumpstyle #pregnantandstylish #pregnantandhot #momtobe #anticipatingmum #expectingmom #firsttimemom #babybumpshootvibes #excitementintheair
NEW RELEASE DRESS TALI HALUS MUAT SAMPAI PLUS SIZE 4XL😱🌸 dress n short cardigan MALI DRESS💐 🤗dress free size xs fit xxxxl bahu 13.5-19' dada 30- 50' material 🌸bahagian dada ke pinggang mix cotton strechable 🌸bahagian pinggang ke bawah moss crepe ala ala kembang princess preggy mom sgt sesuai ~sesuai utk 169cm ke bawah cardigan black darkblue darkgrey size s 14' size m 14.5' size l 15' size xl 16' size 2xl 17' size 3xl 18-19' material soft cotton dress only rm45 cardigan only rm40 one set rm79 ~free postage semenanjung ~sabah sarawak add rm7 n next item add rm5 #bajumuslimah #bajumurah #bajuwanita #preggymom #bajupreggy #bajupremium #baby #babymombaju #bajumurah
Everyday is a part of history. We can't wait! 😍❤ dziękuję @patusza za tą piękną książkę! Nie ma lepszej pamiątki z tego okresu jak taki album! ❤🎀🎁 #pregnancy #ciaza #preggy #preggymom #momtobe #mommytobe #bedemama #itsagirl #itsagirlthing #rodzew2018 #albow2017 #tozalezyczysiebedziespieszylobobasowi #babyinside #babyloading #33tc #33weeks #33weekspregnant #pierwszaksiazkaomnie #pierwszaksiazka #firstbook #firstchild #bestmemories
Medical leave 14 days+Maternity leave 3months approved..thank you so much pak bos sudah berkenan menyempatkan waktu menjenguk disela kesibukan dan permudah sgalanya..makasi juga mba Estu team recruitment yang baru cepat skali cari temporary aku Yeayy..Terima kasih juga buat MTID buat suportnyaa yg luar biasa sgala wa dan telpon..smpe ktmu tahun dpan.. Dede sungguh luar biasa nak rejekimu disayang smua orang dikantor..smoga lahir lancar ya kita nak..amin.. #myboss #officemate #myhappiness #preggymom #momworking #lovemyjob #happyallthetime #Godissogood
1.1 minute flow fast-forwarded. Worked on strengthening our legs while keeping balance today! Stay for 3 counts per posture. 1️⃣Warrior 1 2️⃣Warrior 2 3️⃣Reverse Warrior 4️⃣Crescent Pose 5️⃣Warrior 3 6️⃣Standing Split 7️⃣Crescent Pose 8️⃣Vinyasa #24weekspregnant #24weeks #6monthspregnant
Manfaat jus al kurma untuk ibu mengandung #3 Mengurangkan risiko demam kuning pada bayi #alkurma #natural #hblow #ibumengandung #pregnancy #preggymom #kurmaajwa #energybooster #jaundice #demamkuning #baby
Manfaat jus al kurma untuk ibu mengandung #2 Membekalkan tenaga segera semasa bersalin #alkurma #natural #hblow #ibumengandung #pregnancy #preggymom #kurmaajwa #energybooster
Manfaat jus al kurma untuk ibu mengandung #1 Meningkatkan HB #alkurma #natural #hblow #ibumengandung #pregnancy #preggymom #kurmaajwa
Kita belanja video untuk yang nak tengok beza Moss Crepe Plain dan Denim yea 😊 . Yang depan Denim, Yang belakang Moss Crepe. Dua2 jenis sambar je dari ampaian dan terus pakai okey 😁 tapi kalu ade ocd gosok la skit yg denim tuh 😂😂 hahaha. xpanas dan xkecut lepas basuh, harga pun mampu milik. nak join postage esok? ws 0133024022 🌷 *maaf la kualiti video xseberapa 😁 . #blousemenyususelak #tshirtmenyusudungun #tshirtmenyususelak #selakje #bajumenyusucantik #bajumenyususelakje #bajumenyusumuslimah #bajumenyusumurah #ludani #bruneinursingwear #tshirtmenyusumurah #bfriendly #bfmom #fullybreastfeed #bajumenyusu #bajumenyusudungun #nursingwear #igmakmak #anakibu #makbuyong #preggymom #cottondenimludani #ludanilovers #plainsignatureludani #bajumenyusumalaysia #adibizara