#plussizemalaysiamurah 2.609K Posts

STUDDED PLUSSIZE SHIRT RM 69 SM / RM 76 SS . Material : High Quality Cotton . 🌺Label XL Free Size fit L to 2XL Shoulder 17.5in Bust 44in Arm hole 22in Sleeve Length 24in Waist 44in Hips 46in Length 34in . 🌺Label XXL Free Size fit 2XL to 4XL Shoulder 18in Bust 48in Arm hole 24in Sleeve Length 24in Waist 48in Hips 50in Length 34in . 🌸Button at front side and sleeves 🌸Collar Neck 🌸Accessories Chunky Beads 🌸Tak jarang . Disclaimer Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance . 🌸🌸🌸🌸🌸Cara Order 🌸🌸🌸🌸🌸 1. Baca detail ukuran/harga/material di atas 2. Print screen gambar 3. Whatsapp 0173002553 🚫No DM / No Comment (tak perasan nanti) . 🌹No urgent order, No booking, 1st pay, 1st served, if item sold out, we will refund🌹 . #blousemalaysia #blousemurah #blouseplain #sayajualblouse #uitm #utm #blousemuslimah #blouselabuh #cikgu #kerani #student #guru #plainblouse #blousecute #blousepatches #bajukemeja #kemejamurah #kemejamalaysia #studdedplussizeshirt #bigblouse #blousebig #blouseplus #plussizemalaysiamurah #chubby #chubbygirl #bajuhipster #trustedseller #trustedsellermalaysia #authorizedagentbb769 #plussizeshirt =============================== 🌷🌷Jom tgk feedback Pinkytales 🌷🌷🌷🌷Instagram : Pinkytaleslover🌷🌷 ===============================
Tu diaaa , musim cuti sekolah mesti banyak kenduri kan? Ini dia , kami dah siap mix and match kan untuk korang 😍 Siapa yang kata plussize tak boleh bergaya? Sekarang plussize bukan batasan okey 💋 . . Set Prada Lace coming mix and match with palazo bell bottom 😘 Keistimewaan dia untuk korang tahu ✅ Baju tidak jarang fulling lining ✅ Material baju jenis memeri ✅ Palazo cutting untuk mereka yang mempunyai bahagian hips yang lebar ✅ Potongan bell bottom di bahagian kaki nampak kan korang lebih tinggi, matured dan slim 😍 ✅ Material seluar bubble cotton lychee, tidak melekat kulit dan tidak jarang ✅ Potongan tangan saloma menambahkan lagi ayu uols 😱 . . Ukuran Baju : Bahu 19” Dada 54-58” Pungung 58-62” Ketiak 20-22” Labuh tagan 22.5” Labuh baju 30.5” . . Ukuran seluar : Pinggang 40”-54” Cawat 30” Peha 30-36” Punggung 50-60” Labuh 42.5” . . Harga satu Set RM 110 FREE POSTAGE SATU MALAYSIA 😉 . . Baju dan seluar boleh tukar tau ikut selera matching korang 😍 . . Macammana nak beli terus ni? Hehe okay boleh terus whatsapp kak syikin di 0175398300 . Jangan lambat nanti warna yang korang nak habis tau 😂 . . #seluarplussize #seluarplussizemalaysia #palazo #palazopants #palazoplussize #plussizepalazo #palazoplussizemurah #plussizemalaysia #plussizemalaysian #plussizemalaysiamurah #plussizemalaysiaonline #bajubigsize #bajuplussize #kedaibajuplussize #bazaronline #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarmalaysia
Tu diaaa , musim cuti sekolah mesti banyak kenduri kan? Ini dia , kami dah siap mix and match kan untuk korang 😍 Siapa yang kata plussize tak boleh bergaya? Sekarang plussize bukan batasan okey 💋 . . Set Prada Lace coming mix and match with palazo bell bottom 😘 Keistimewaan dia untuk korang tahu ✅ Baju tidak jarang fulling lining ✅ Material baju jenis memeri ✅ Palazo cutting untuk mereka yang mempunyai bahagian hips yang lebar ✅ Potongan bell bottom di bahagian kaki nampak kan korang lebih tinggi, matured dan slim 😍 ✅ Material seluar bubble cotton lychee, tidak melekat kulit dan tidak jarang ✅ Potongan tangan saloma menambahkan lagi ayu uols 😱 . . Ukuran Baju : Bahu 19” Dada 54-58” Pungung 58-62” Ketiak 20-22” Labuh tagan 22.5” Labuh baju 30.5” . . Ukuran seluar : Pinggang 40”-54” Cawat 30” Peha 30-36” Punggung 50-60” Labuh 42.5” . . Harga satu Set RM 110 FREE POSTAGE SATU MALAYSIA 😉 . . Baju dan seluar boleh tukar tau ikut selera matching korang 😍 . . Macammana nak beli terus ni? Hehe okay boleh terus whatsapp kak syikin di 0175398300 . Jangan lambat nanti warna yang korang nak habis tau 😂 . . #seluarplussize #seluarplussizemalaysia #palazo #palazopants #palazoplussize #plussizepalazo #palazoplussizemurah #plussizemalaysia #plussizemalaysian #plussizemalaysiamurah #plussizemalaysiaonline #bajubigsize #bajuplussize #kedaibajuplussize #bazaronline #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarmalaysia
Tu diaaa , musim cuti sekolah mesti banyak kenduri kan? Ini dia , kami dah siap mix and match kan untuk korang 😍 Siapa yang kata plussize tak boleh bergaya? Sekarang plussize bukan batasan okey 💋 . . Set Prada Lace coming mix and match with palazo bell bottom 😘 Keistimewaan dia untuk korang tahu ✅ Baju tidak jarang fulling lining ✅ Material baju jenis memeri ✅ Palazo cutting untuk mereka yang mempunyai bahagian hips yang lebar ✅ Potongan bell bottom di bahagian kaki nampak kan korang lebih tinggi, matured dan slim 😍 ✅ Material seluar bubble cotton lychee, tidak melekat kulit dan tidak jarang ✅ Potongan tangan saloma menambahkan lagi ayu uols 😱 . . Ukuran Baju : Bahu 19” Dada 54-58” Pungung 58-62” Ketiak 20-22” Labuh tagan 22.5” Labuh baju 30.5” . . Ukuran seluar : Pinggang 40”-54” Cawat 30” Peha 30-36” Punggung 50-60” Labuh 42.5” . . Harga satu Set RM 110 FREE POSTAGE SATU MALAYSIA 😉 . . Baju dan seluar boleh tukar tau ikut selera matching korang 😍 . . Macammana nak beli terus ni? Hehe okay boleh terus whatsapp kak syikin di 0175398300 . Jangan lambat nanti warna yang korang nak habis tau 😂 . . #seluarplussize #seluarplussizemalaysia #palazo #palazopants #palazoplussize #plussizepalazo #palazoplussizemurah #plussizemalaysia #plussizemalaysian #plussizemalaysiamurah #plussizemalaysiaonline #bajubigsize #bajuplussize #kedaibajuplussize #bazaronline #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarmalaysia
Tu diaaa , musim cuti sekolah mesti banyak kenduri kan? Ini dia , kami dah siap mix and match kan untuk korang 😍 Siapa yang kata plussize tak boleh bergaya? Sekarang plussize bukan batasan okey 💋 . . Set Prada Lace coming mix and match with palazo bell bottom 😘 Keistimewaan dia untuk korang tahu ✅ Baju tidak jarang fulling lining ✅ Material baju jenis memeri ✅ Palazo cutting untuk mereka yang mempunyai bahagian hips yang lebar ✅ Potongan bell bottom di bahagian kaki nampak kan korang lebih tinggi, matured dan slim 😍 ✅ Material seluar bubble cotton lychee, tidak melekat kulit dan tidak jarang ✅ Potongan tangan saloma menambahkan lagi ayu uols 😱 . . Ukuran Baju : Bahu 19” Dada 54-58” Pungung 58-62” Ketiak 20-22” Labuh tagan 22.5” Labuh baju 30.5” . . Ukuran seluar : Pinggang 40”-54” Cawat 30” Peha 30-36” Punggung 50-60” Labuh 42.5” . . Harga satu Set RM 110 FREE POSTAGE SATU MALAYSIA 😉 . . Baju dan seluar boleh tukar tau ikut selera matching korang 😍 . . Macammana nak beli terus ni? Hehe okay boleh terus whatsapp kak syikin di 0175398300 . Jangan lambat nanti warna yang korang nak habis tau 😂 . . #seluarplussize #seluarplussizemalaysia #palazo #palazopants #palazoplussize #plussizepalazo #palazoplussizemurah #plussizemalaysia #plussizemalaysian #plussizemalaysiamurah #plussizemalaysiaonline #bajubigsize #bajuplussize #kedaibajuplussize #bazaronline #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarmalaysia
Tu diaaa , musim cuti sekolah mesti banyak kenduri kan? Ini dia , kami dah siap mix and match kan untuk korang 😍 Siapa yang kata plussize tak boleh bergaya? Sekarang plussize bukan batasan okey 💋 . . Set Prada Lace coming mix and match with palazo bell bottom 😘 Keistimewaan dia untuk korang tahu ✅ Baju tidak jarang fulling lining ✅ Material baju jenis memeri ✅ Palazo cutting untuk mereka yang mempunyai bahagian hips yang lebar ✅ Potongan bell bottom di bahagian kaki nampak kan korang lebih tinggi, matured dan slim 😍 ✅ Material seluar bubble cotton lychee, tidak melekat kulit dan tidak jarang ✅ Potongan tangan saloma menambahkan lagi ayu uols 😱 . . Ukuran Baju : Bahu 19” Dada 54-58” Pungung 58-62” Ketiak 20-22” Labuh tagan 22.5” Labuh baju 30.5” . . Ukuran seluar : Pinggang 40”-54” Cawat 30” Peha 30-36” Punggung 50-60” Labuh 42.5” . . Harga satu Set RM 110 FREE POSTAGE SATU MALAYSIA 😉 . . Baju dan seluar boleh tukar tau ikut selera matching korang 😍 . . Macammana nak beli terus ni? Hehe okay boleh terus whatsapp kak syikin di 0175398300 . Jangan lambat nanti warna yang korang nak habis tau 😂 . . #seluarplussize #seluarplussizemalaysia #palazo #palazopants #palazoplussize #plussizepalazo #palazoplussizemurah #plussizemalaysia #plussizemalaysian #plussizemalaysiamurah #plussizemalaysiaonline #bajubigsize #bajuplussize #kedaibajuplussize #bazaronline #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarmalaysia
Tu diaaa , musim cuti sekolah mesti banyak kenduri kan? Ini dia , kami dah siap mix and match kan untuk korang 😍 Siapa yang kata plussize tak boleh bergaya? Sekarang plussize bukan batasan okey 💋 . . Set Prada Lace coming mix and match with palazo bell bottom 😘 Keistimewaan dia untuk korang tahu ✅ Baju tidak jarang fulling lining ✅ Material baju jenis memeri ✅ Palazo cutting untuk mereka yang mempunyai bahagian hips yang lebar ✅ Potongan bell bottom di bahagian kaki nampak kan korang lebih tinggi, matured dan slim 😍 ✅ Material seluar bubble cotton lychee, tidak melekat kulit dan tidak jarang ✅ Potongan tangan saloma menambahkan lagi ayu uols 😱 . . Ukuran Baju : Bahu 19” Dada 54-58” Pungung 58-62” Ketiak 20-22” Labuh tagan 22.5” Labuh baju 30.5” . . Ukuran seluar : Pinggang 40”-54” Cawat 30” Peha 30-36” Punggung 50-60” Labuh 42.5” . . Harga satu Set RM 110 FREE POSTAGE SATU MALAYSIA 😉 . . Baju dan seluar boleh tukar tau ikut selera matching korang 😍 . . Macammana nak beli terus ni? Hehe okay boleh terus whatsapp kak syikin di 0175398300 . Jangan lambat nanti warna yang korang nak habis tau 😂 . . #seluarplussize #seluarplussizemalaysia #palazo #palazopants #palazoplussize #plussizepalazo #palazoplussizemurah #plussizemalaysia #plussizemalaysian #plussizemalaysiamurah #plussizemalaysiaonline #bajubigsize #bajuplussize #kedaibajuplussize #bazaronline #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarmalaysia
Tu diaaa , musim cuti sekolah mesti banyak kenduri kan? Ini dia , kami dah siap mix and match kan untuk korang 😍 Siapa yang kata plussize tak boleh bergaya? Sekarang plussize bukan batasan okey 💋 . . Set Prada Lace coming mix and match with palazo bell bottom 😘 Keistimewaan dia untuk korang tahu ✅ Baju tidak jarang fulling lining ✅ Material baju jenis memeri ✅ Palazo cutting untuk mereka yang mempunyai bahagian hips yang lebar ✅ Potongan bell bottom di bahagian kaki nampak kan korang lebih tinggi, matured dan slim 😍 ✅ Material seluar bubble cotton lychee, tidak melekat kulit dan tidak jarang ✅ Potongan tangan saloma menambahkan lagi ayu uols 😱 . . Ukuran Baju : Bahu 19” Dada 54-58” Pungung 58-62” Ketiak 20-22” Labuh tagan 22.5” Labuh baju 30.5” . . Ukuran seluar : Pinggang 40”-54” Cawat 30” Peha 30-36” Punggung 50-60” Labuh 42.5” . . Harga satu Set RM 110 FREE POSTAGE SATU MALAYSIA 😉 . . Baju dan seluar boleh tukar tau ikut selera matching korang 😍 . . Macammana nak beli terus ni? Hehe okay boleh terus whatsapp kak syikin di 0175398300 . Jangan lambat nanti warna yang korang nak habis tau 😂 . . #seluarplussize #seluarplussizemalaysia #palazo #palazopants #palazoplussize #plussizepalazo #palazoplussizemurah #plussizemalaysia #plussizemalaysian #plussizemalaysiamurah #plussizemalaysiaonline #bajubigsize #bajuplussize #kedaibajuplussize #bazaronline #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarmalaysia
Fenomena bell bottom tak pernah lenyap 😍 Kali ni kami bawak masuk jenis palazo bubble lycra pula 😘 Cutting bell bottom pulak tau, lagi cantik 😍 lagi flare 😘 . . Sesuai untuk 3xl - 8xl ( 38/40/42/44/46/48 ) Ukuran : Pinggang 40”-54” Cawat 30” Peha 30-36” Punggung 50-60” Labuh 42.5” . . Harga Cuma RM 55 sahaja sehelai Beli 2 helai RM 100 Beli 3 helai RM 140 Harga ini semua dah siap FREE POSTAGE tau 😍 . . Macammana nak beli terus ni? Hehe okay boleh terus whatsapp kak syikin di 0175398300 . Jangan lambat nanti warna yang korang nak habis tau 😂 . . #seluarplussize #seluarplussizemalaysia #palazo #palazopants #palazoplussize #plussizepalazo #palazoplussizemurah #plussizemalaysia #plussizemalaysian #plussizemalaysiamurah #plussizemalaysiaonline #bajubigsize #bajuplussize #kedaibajuplussize #bazaronline #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarmalaysia
Fenomena bell bottom tak pernah lenyap 😍 Kali ni kami bawak masuk jenis palazo bubble lycra pula 😘 Cutting bell bottom pulak tau, lagi cantik 😍 lagi flare 😘 . . Sesuai untuk 3xl - 8xl ( 38/40/42/44/46/48 ) Ukuran : Pinggang 40”-54” Cawat 30” Peha 30-36” Punggung 50-60” Labuh 42.5” . . Harga Cuma RM 55 sahaja sehelai Beli 2 helai RM 100 Beli 3 helai RM 140 Harga ini semua dah siap FREE POSTAGE tau 😍 . . Macammana nak beli terus ni? Hehe okay boleh terus whatsapp kak syikin di 0175398300 . Jangan lambat nanti warna yang korang nak habis tau 😂 . . #seluarplussize #seluarplussizemalaysia #palazo #palazopants #palazoplussize #plussizepalazo #palazoplussizemurah #plussizemalaysia #plussizemalaysian #plussizemalaysiamurah #plussizemalaysiaonline #bajubigsize #bajuplussize #kedaibajuplussize #bazaronline #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarmalaysia
Fenomena bell bottom tak pernah lenyap 😍 Kali ni kami bawak masuk jenis palazo bubble lycra pula 😘 Cutting bell bottom pulak tau, lagi cantik 😍 lagi flare 😘 . . Sesuai untuk 3xl - 8xl ( 38/40/42/44/46/48 ) Ukuran : Pinggang 40”-54” Cawat 30” Peha 30-36” Punggung 50-60” Labuh 42.5” . . Harga Cuma RM 55 sahaja sehelai Beli 2 helai RM 100 Beli 3 helai RM 140 Harga ini semua dah siap FREE POSTAGE tau 😍 . . Macammana nak beli terus ni? Hehe okay boleh terus whatsapp kak syikin di 0175398300 . Jangan lambat nanti warna yang korang nak habis tau 😂 . . #seluarplussize #seluarplussizemalaysia #palazo #palazopants #palazoplussize #plussizepalazo #palazoplussizemurah #plussizemalaysia #plussizemalaysian #plussizemalaysiamurah #plussizemalaysiaonline #bajubigsize #bajuplussize #kedaibajuplussize #bazaronline #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarmalaysia
ISABEL STAR TOP RM66 SM / RM69 SS . 🌺Label M (Free size fit 2XL - 7XL) Shoulder 19in Bust up to 56in Arm hole 26in Sleeve 20in Waist 60in Hips 65in Length (F) 30in Length (B) 34in . 🌸Thick Cotton, Easy to iron 🌸3 Tier Sleeve 🌸Front button 🌸Collar neck . 💃Model Size : Eida XL/XXL, Zai 4/5XL Depends on cutting and designed . ❤️Note : Colour may different due to lighting and PC variance Accessories Not PROVIDED . 🌸🌸🌸🌸🌸Cara Order 🌸🌸🌸🌸🌸 1. Baca detail ukuran/harga/material di atas 2. Print screen gambar 3. Whatsapp 0173002553 🚫No DM / No Comment (tak perasan nanti) . 🌹No urgent order, No booking, 1st pay, 1st served, if item sold out, we will refund🌹 . #blousemalaysia #blousemurah #sayajualblouse #uitm #utm #blousemuslimah #blouselabuh #cikgu #kerani #student #guru #plainblouse #blousecute #blousemurahmalaysia #blousecantik #blouseembroidery #embroideryblouse #bigblouse #blousebig #blouseplus #plussizemalaysiamurah #chubby #chubbygirl #bajuhipster #blouseprinted #naurablouse #printedblouse #trustedsellermalaysia #isabeltop #isabelstartop =============================== 🌷🌷Jom tgk feedback Pinkytales 🌷🌷🌷🌷Instagram : Pinkytaleslover🌷🌷 ===============================
Korean slip tops Material: como crepe RM49 exc pos MEASUREMENT SIZE - S (44,46,48) SHOULDER 17 ARM HOLE 24 ARM LENGHT 23 BUST 46-48 HIP 60 - 68 LENGHT 31 SIZE - M (50,52,54,56) SHOULDER 19 ARM HOLE 24 ARM LENGHT 25 BUST 54-56 HIP 66 - 74 LENGHT 31 SIZE - L (56,58,60) SHOULDER 21 ARM HOLE 26 ARM LENGHT 26 BUST 58-60 HIP 72 - 80 LENGHT 32 Inbox @ws 0163017375 www.wasap.my/60163017375 #plussize #plussizefashion #plussizemalaysia #plussizemalaysiamurah #sizebesar #sizebesarmalaysia #sizebesarmurah #fattahamin #missfazura
BLOUSE RACHEAL ♣️ #plussize RM 40 SM, RM 45 SS 3 HELAI RM 104 SM, RM 113 SS Free size fit xxl Crepe Bahu 18 Dada 48 Lilit ketiak 20 Labuh lengan 19 Labhh baju 28 #sayajualbajuplussize #blouseplussizemurah #blouseplussizemalaysia #plussizemalaysiamurah #sayajualblouseplussizemalaysia
Acid Jegging Pants Kod P22800 Harga RM 59 Postage SM RM 8/ SS RM 11 Material : Spendex Cotton ( Strechy ) Ada 3 ukuran Size 1 Pinggang 30-46" Punggung 36"-44" Labuh 41" Size 2 Pinggang 34-48" Punggung 40-54" Labuh 42" Size 3 Pinggang 38-54" Punggung 42-60" Labuh 42" Nota : Model pakai size M / 2 To purchase whatsapp 0176886449 #seluarplussize #seluarplussizemalaysia #seluarplussizemurah #seluar #seluarmurah #plussizepants #plussizefashion #seluarjegging #plussizemalaysia #plussizemalaysiaonline #plussizemalaysiamurah #seluarjeansplussize #jeansplussize #jeansplussizemalaysia
Acid Jegging Pants Kod P22800 Harga RM 59 Postage SM RM 8/ SS RM 11 Material : Spendex Cotton ( Strechy ) Ada 3 ukuran Size 1 Pinggang 30-46" Punggung 36"-44" Labuh 41" Size 2 Pinggang 34-48" Punggung 40-54" Labuh 42" Size 3 Pinggang 38-54" Punggung 42-60" Labuh 42" Nota : Model pakai size M / 2 To purchase whatsapp 0176886449 #seluarplussize #seluarplussizemalaysia #seluarplussizemurah #seluar #seluarmurah #plussizepants #plussizefashion #seluarjegging #plussizemalaysia #plussizemalaysiaonline #plussizemalaysiamurah #seluarjeansplussize #jeansplussize #jeansplussizemalaysia
Acid Jegging Pants Kod P22800 Harga RM 59 Postage SM RM 8/ SS RM 11 Material : Spendex Cotton ( Strechy ) Ada 3 ukuran Size 1 Pinggang 30-46" Punggung 36"-44" Labuh 41" Size 2 Pinggang 34-48" Punggung 40-54" Labuh 42" Size 3 Pinggang 38-54" Punggung 42-60" Labuh 42" Nota : Model pakai size M / 2 To purchase whatsapp 0176886449 #seluarplussize #seluarplussizemalaysia #seluarplussizemurah #seluar #seluarmurah #plussizepants #plussizefashion #seluarjegging #plussizemalaysia #plussizemalaysiaonline #plussizemalaysiamurah #seluarjeansplussize #jeansplussize #jeansplussizemalaysia
Acid Jegging Pants Kod P22800 Harga RM 59 Postage SM RM 8/ SS RM 11 Material : Spendex Cotton ( Strechy ) Ada 3 ukuran Size 1 Pinggang 30-46" Punggung 36"-44" Labuh 41" Size 2 Pinggang 34-48" Punggung 40-54" Labuh 42" Size 3 Pinggang 38-54" Punggung 42-60" Labuh 42" Nota : Model pakai size M / 2 To purchase whatsapp 0176886449 #seluarplussize #seluarplussizemalaysia #seluarplussizemurah #seluar #seluarmurah #plussizepants #plussizefashion #seluarjegging #plussizemalaysia #plussizemalaysiaonline #plussizemalaysiamurah #seluarjeansplussize #jeansplussize #jeansplussizemalaysia
Acid Jegging Pants Kod P22800 Harga RM 59 Postage SM RM 8/ SS RM 11 Material : Spendex Cotton ( Strechy ) Ada 3 ukuran Size 1 Pinggang 30-46" Punggung 36"-44" Labuh 41" Size 2 Pinggang 34-48" Punggung 40-54" Labuh 42" Size 3 Pinggang 38-54" Punggung 42-60" Labuh 42" Nota : Model pakai size M / 2 To purchase whatsapp 0176886449 #seluarplussize #seluarplussizemalaysia #seluarplussizemurah #seluar #seluarmurah #plussizepants #plussizefashion #seluarjegging #plussizemalaysia #plussizemalaysiaonline #plussizemalaysiamurah #seluarjeansplussize #jeansplussize #jeansplussizemalaysia
Acid Jegging Pants Kod P22800 Harga RM 59 Postage SM RM 8/ SS RM 11 Material : Spendex Cotton ( Strechy ) Ada 3 ukuran Size 1 Pinggang 30-46" Punggung 36"-44" Labuh 41" Size 2 Pinggang 34-48" Punggung 40-54" Labuh 42" Size 3 Pinggang 38-54" Punggung 42-60" Labuh 42" Nota : Model pakai size M / 2 To purchase whatsapp 0176886449 #seluarplussize #seluarplussizemalaysia #seluarplussizemurah #seluar #seluarmurah #plussizepants #plussizefashion #seluarjegging #plussizemalaysia #plussizemalaysiaonline #plussizemalaysiamurah #seluarjeansplussize #jeansplussize #jeansplussizemalaysia
#ManisahTopbyNH Material : Cotton Crepe + Organze Price : RM59 Saiz : Datang dlm 2 saiz yg berbeza. Boleh refer ukuran yg disediakan. Size XL (46-48) : • Shoulder 17" • Armhole 25" • Bust 46" • Hips 52" • Length 29" Size 2XL (50-52) : • Shoulder 18" • Armhole 28" • Bust 54" • Hips 58" • Length 30" Cantik ke tak??? Nampak mewah kan? Size pulak dari size 46-52. Giler besor! Color mmg merecikkk sgt2! Mesti ramai yg berminat kan?! Meh cecepat whatsapp Kak Cun (+60127369900) sekarang! . 🏁BAJU BOSAR. HARGA KOCIK🏁 #blousebesar #bajubesar #plussizetop #plussize #plussizemurah #bajumurah #sayajualplussize #plussizemalaysia #plussizesingapore #plussizebrunei #plussizeindonesia #chiffontop #kurungplussize #bajukurungbesar #bajukurung #plussize #sayajual #plussizemalaysiamurah #muslimahfashion #womanwear
💋 Blouse Normi 💋 _ READY STOCK _ Bahu jatuh 25 inch Dada 52 inch Armhole 23 inch Labuh tangan 21 inch Labuh baju 39 inch Punggung 52 inch _ 🌸 HARGA RM41 Postage rm8 sm / RM12 ss.. 🌸 . #dressplussaiz #dressplussizemurah #plussize #plussizefashion #plussizemalaysiamurah #kemejabesar #kemejabesarmurah
Jaket ! Sehelai rm60.00 sahaja Postage rm10sm / rm15 ss Berminat boleh whatsapp www.wasap.my/60146791533 (missvee) #jaketplussive #plussized #plussizemalaysiamurah #dropshipWanted
Jaket ! Sehelai rm60.00 sahaja Postage rm10sm / rm15 ss Berminat boleh whatsapp www.wasap.my/60146791533 (missvee) #jaketplussive #plussized #plussizemalaysiamurah #dropshipWanted
Jaket ! Sehelai rm60.00 sahaja Postage rm10sm / rm15 ss Berminat boleh whatsapp www.wasap.my/60146791533 (missvee) #jaketplussive #plussized #plussizemalaysiamurah #dropshipWanted
AERUM ROSES PUFF SLEEVE RM66 SM / RM69 SS . Material : Chiffon Crepe . 🌺Label XL (Fit L to XL) Shoulder 17in Bust 44in Armhole 22in Sleeve Length 23in Waist 30-40in Hips 50in Length 29in . 🌺Label 2XL (Fit 2XL to 3XL) Shoulder 18in Bust 46in Armhole 24in Sleeve Length 25in Waist 36-46in Hips 60in Length 27.5in . 🌺Label 3XL (Fit 3XL to 5XL) Shoulder 19in Bust 50in Armhole 26in Sleeve Length 26in Waist 30-48in Hips 60in Length 32in . 🌸V shape Neckline 🌸3 Tier Puff Sleeve 🌸Kimono Peplum type 🌸Gartered at back waist line . 💃EIDA Label XL 💃Zai Label 3XL . ⚠️ Disclaimer Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance . 🌸🌸🌸🌸🌸Cara Order 🌸🌸🌸🌸🌸 1. Baca detail ukuran/harga/material di atas 2. Print screen gambar 3. Whatsapp 0173002553 🚫No DM / No Comment (tak perasan nanti) . 🌹No urgent order, No booking, 1st pay, 1st served, if item sold out, we will refund🌹 . #blousemalaysia #blousemurah #sayajualblouse #uitm #utm #blousemuslimah #blouselabuh #cikgu #kerani #student #guru #plainblouse #blousecute #blousemurahmalaysia #blousecantik #blouseembroidery #embroideryblouse #bigblouse #blousebig #blouseplus #plussizemalaysiamurah #chubby #chubbygirl #bajuhipster #puffsleeves #blouseprinted #printedblouse #puffsleeve #trustedsellermalaysia #aerumpuffsleeve =============================== 🌷🌷Jom tgk feedback Pinkytales 🌷🌷🌷🌷Instagram : Pinkytaleslover🌷🌷 ===============================
HANNA EMBROIDERY SHIRT RM69 Postage : RM8 SM | RM11 SS . Material : Cotton Denim Available in Size XL & XXL . Full Measurement in Inches : 🌺SIZE XL Shoulder 18" | Bust 44" Armhole 23" | Sleeve Length 24" Front Length 26" Back Length 27.5" Hem (lebar bawah baju) 46" . 🌺SIZE XXL Shoulder 18.5" | Bust 48" Armhole 24" | Sleeve Length 24.5" Front Length 26" Back Length 27.5" Hem (lebar bawah baju) 51" . 🌸Collar neckline 🌸Features embroidered floral/red roses 🌸The front hem is shorter than the back hem 🌸Button at cuffs/end sleeves 🌸Functional button at front. BF friendly. . 💃Model height 165cm | Normally wear Size 46. Model wearing XXL . Disclaimer : Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources. . 🌸🌸🌸🌸🌸Cara Order 🌸🌸🌸🌸🌸 1. Baca detail ukuran/harga/material di atas 2. Print screen gambar 3. Whatsapp 0173002553 🚫No DM / No Comment (tak perasan nanti) . 🌹No urgent order, No booking, 1st pay, 1st served, if item sold out, we will refund🌹 . #blousemalaysia #blousemurah #sayajualblouse #uitm #utm #blousemuslimah #blouselabuh #cikgu #kerani #student #guru #plainblouse #blousecute #blousemurahmalaysia #blousecantik #blouseembroidery #embroideryblouse #patchesblouse #embroiderytop #topembroidery #bigblouse #blousebig #blouseplus #asmaratop #plussizemalaysiamurah #chubby #chubbygirl #bajuhipster #trustedsellermalaysia #hannaembrodery =============================== 🌷🌷Jom tgk feedback Pinkytales 🌷🌷🌷🌷Instagram : Pinkytaleslover🌷🌷 ===============================
Blouse Gwen Material moss crepe fit L to XXL Ukuran Baju Bahu 17.5 Dada 47 Labuh 25.5 RM33/ pcs Pos 1-2 helai SM RM9 SS RM12 Utk plussize sape kata anda xde sytle....ni dah ada khas utk yg comey2....grab sblm soldout... Wassup 0133928547 #blousemurahmalaysia #blousegwen #blousemalaysia #uitmpuncakalam #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #iptsmalaysia #iptamalaysia #kamibencikakitipuonline #plussizemalaysia #plussizemalaysiamurah #blouseplussizemurahmalaysia #blouseplussizemalaysia
Salam Maghrib tadi lagi dah maghrib sini. Kain Apple Green macam dalam pic ni dah susut. Ngam2 ada dua sahaja. Kalau nak buat panji semerang bagi yg 4,5,6,7XL kita pakai 2 kain. Kalau tidak, x cukup nak lipat lipat tu. Kalau 3XL kebawah mmg cun cukup2. #plussizemalaysiamurah #malaysiaplussize #tempahanjahitan Kalau berminat boleh dm/pm kak @geenawardrobe lekas ☺️😍💋 #batik
JULIA TRIBAL TOP RM56 Postage : RM8 SM | RM11 SS . Material : Como Crepe SIZE XXL ONLY (Fits from XL till Small XlXXL) . Full Measurement in Inches : Shoulder 17" | Bust 44" Armhole 23" | Sleeve Length 21.5" Length 29.5" Hem (lebar bawah baju) 56" . 🌸Round collar neckline 🌸Features embroidered tribal at sleeves 🌸Hidden zipper at back . 💃Model height 163cm | Normally wear Size 46. . Disclaimer : Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources. . 🌸🌸🌸🌸🌸Cara Order 🌸🌸🌸🌸🌸 1. Baca detail ukuran/harga/material di atas 2. Print screen gambar 3. Whatsapp 0173002553 🚫No DM / No Comment (tak perasan nanti) . 🌹No urgent order, No booking, 1st pay, 1st served, if item sold out, we will refund🌹 . #blousemalaysia #blousemurah #sayajualblouse #uitm #utm #blousemuslimah #blouselabuh #cikgu #kerani #student #guru #plainblouse #blousecute #blousemurahmalaysia #blousecantik #blouseembroidery #embroideryblouse #patchesblouse #embroiderytop #topembroidery #bigblouse #blousebig #blouseplus #asmaratop #plussizemalaysiamurah #chubby #chubbygirl #bajuhipster #trustedsellermalaysia #juliatribaltop =============================== 🌷🌷Jom tgk feedback Pinkytales 🌷🌷🌷🌷Instagram : Pinkytaleslover🌷🌷 ===============================
JULIA TRIBAL TOP RM56 Postage : RM8 SM | RM11 SS . Material : Como Crepe SIZE XXL ONLY (Fits from XL till Small XlXXL) . Full Measurement in Inches : Shoulder 17" | Bust 44" Armhole 23" | Sleeve Length 21.5" Length 29.5" Hem (lebar bawah baju) 56" . 🌸Round collar neckline 🌸Features embroidered tribal at sleeves 🌸Hidden zipper at back . 💃Model height 163cm | Normally wear Size 46. . Disclaimer : Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources. . 🌸🌸🌸🌸🌸Cara Order 🌸🌸🌸🌸🌸 1. Baca detail ukuran/harga/material di atas 2. Print screen gambar 3. Whatsapp 0173002553 🚫No DM / No Comment (tak perasan nanti) . 🌹No urgent order, No booking, 1st pay, 1st served, if item sold out, we will refund🌹 . #blousemalaysia #blousemurah #sayajualblouse #uitm #utm #blousemuslimah #blouselabuh #cikgu #kerani #student #guru #plainblouse #blousecute #blousemurahmalaysia #blousecantik #blouseembroidery #embroideryblouse #patchesblouse #embroiderytop #topembroidery #bigblouse #blousebig #blouseplus #asmaratop #plussizemalaysiamurah #chubby #chubbygirl #bajuhipster #trustedsellermalaysia #juliatribaltop =============================== 🌷🌷Jom tgk feedback Pinkytales 🌷🌷🌷🌷Instagram : Pinkytaleslover🌷🌷 ===============================
PEONY KURUNG SET RM99 SM /RM105 SS . Material : Quality Gorgette Crepe . 🌺Label XL Recommended Size L to XL Shoulder 16.5in Bust 42in Waist 44in Hips 48in Armhole 20in Sleeve Length 23in Length (F) 26in Length (B) 33in . Skirt Waist 30-40in With 1/2"elastic waistband With Side Hidden Zip Hips 42in Length 41in . 🌺Label 3XL Recommended Size 4XL to small 5XL Shoulder 19in Bust 50in Waist 52in Hips 54in Armhole 24in Sleeve Length 24in Length (F) 26in Length (B) 33in . Skirt Waist 30-52in Elastic waistband Hips 52in Length 43in . 🌸Round Neck 🌸Back Button 🌸Mermaid Skirt with lining 🌸Cooling and Comfy 🌸Easy to Iron . ⚠️ Disclaimer Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance . 💃 SEHA - Model Plussize Height 167cm with heels / Body size L/XL depends on designed . 🌸🌸🌸🌸🌸Cara Order 🌸🌸🌸🌸🌸 1. Baca detail ukuran/harga/material di atas 2. Print screen gambar 3. Whatsapp 0173002553 🚫No DM / No Comment (tak perasan nanti) . 🌹No urgent order, No booking, 1st pay, 1st served, if item sold out, we will refund🌹 . #kurungmoden #bajukurung #kurung2017 #bajukurungmoden #uitm #kptm #utm #klmu #cikgu #guru #kerani #kurungpahang #kurungplain #plainkurung #konvo #minikurung #konvokesyen #kurungplain #plainkurung #kurungbigsize #kurungxl #bajurayaplussize #bajukonvo #bajuconvo #plussizeexpert #kurungxxxl #kurungxl #plussizeexpert #plussizemalaysiamurah #kurungpahang #kurungxxl #peonykurungset =============================== 🌷🌷Jom tgk feedback Pinkytales 🌷🌷🌷🌷Instagram : Pinkytaleslover🌷🌷===============================
Available Ready Stock Dark Red Caftan & Palazzo 4XL Top Only RM89.00 Palazzo RM59.00. Today’s deal RM120.00 #palazzosizebesar #plussizemalaysiamurah #malaysiaplussize
KURUNG NATALLIE /NATALIE RM 70 SM / RM 75 SS . Material Quality Como Crepe . 🌺Label XL Free size fit L to 2XL Shoulder 17in Bust 44in Arm hole 21in Sleeve 23.5in Waist 46in Hips 56in Length 31in . SKIRT Gartered Waist 28-42in Hips 48in Length 42in . 🌺Label 2XL Free size fit 3XL to 4XL Shoulder 18in Bust 48in Arm hole 24in Sleeve 24in Waist 46in Hips 60in Length 33in . SKIRT Gartered Waist 30-44in Hips 50in Length 43in . 🌺Label 3XL Free size fit 4XL to 5XL Shoulder 20in Bust 52in Arm hole 26in Sleeve 24in Waist 54in Hips 66in Length 35in . SKIRT Gartered Waist 32-50in Hips 58in Length 44in . 🌸2 Peice Kurung 🌸Round Neck 🌸Back Button Closure 🌸Trumpet Pleated Sleeve 🌸Front Pleated & Back 🌸Mermaid Skirt . ❤️Note : Colour may different due to lighting and PC variance . 🌷Seha Wearing Label XL 🌷Zai Wearing Label 2XL 😝 Emerald lupa gambar utk pluusize . 🌸🌸🌸🌸🌸Cara Order 🌸🌸🌸🌸🌸 1. Baca detail ukuran/harga/material di atas 2. Print screen gambar 3. Whatsapp 0173002553 🚫No DM / No Comment (tak perasan nanti) . 🌹No urgent order, No booking, 1st pay, 1st served, if item sold out, we will refund🌹 . #kurungmoden #bajukurungmoden #kurungmosscrepe #bajukurung #bajukebaya #kebayamoden #kurungplain #kurungmurah #kurungmosscrepe #baazarpaknil #bajuconvo #uitm #klmu #utm #kptm #cikgu #guru #student #kerani #konvo #konvokesyen #kurungpleated #kurungnatalie #kurungnatallie #pleatedkurung #kurungbigsize #kurungxl #bajurayaplussize #plussizeexpert #plussizemalaysiamurah =============================== 🌷🌷Jom tgk feedback Pinkytales 🌷🌷🌷🌷Instagram : Pinkytaleslover🌷🌷===============================
Palazo big leg is coming 😍 Sekarang dah tak susah uols nak beli seluar palazo kita ada banyak patern dah 😘 Mana yg peha besar boleh la ambik palazo big leg ni. Bila pakai flare dia lain macam sygg. Nampak tinggi dan kurus 😍 . . Material : Bubble Cotton ( Super Strech tau. Boleh pakai sehingga pinggang 60” 😱 ) Material ni tak melekat dekat kulit juga 🤗 . . Ukuran : Pinggang 34"-60" Punggung 48"76" Labuh 41" . . Ada satu size sahaja Free size yang muat sampai 8XL . Harga Cuma RM 55 sahaja sehelai Beli 2 helai RM 100 Beli 3 helai RM 140 Harga ini semua dah siap FREE POSTAGE tau 😍 . . Macammana nak beli terus ni? Hehe okay boleh terus whatsapp Taipkan Palazo Big Size ke 0142410867 Taipkan Palazo Big Size ke 0142410867 Taipkan Palazo Big Size ke 0142410867 . . Jangan lambat nanti warna yang korang nak habis tau 😂 . . #seluarplussize #seluarplussizemalaysia #palazo #palazopants #palazoplussize #plussizepalazo #palazoplussizemurah #plussizemalaysia #plussizemalaysian #plussizemalaysiamurah #plussizemalaysiaonline #bajubigsize #bajuplussize #kedaibajuplussize #bazaronline #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarmalaysia
Palazo big leg is coming 😍 Sekarang dah tak susah uols nak beli seluar palazo kita ada banyak patern dah 😘 Mana yg peha besar boleh la ambik palazo big leg ni. Bila pakai flare dia lain macam sygg. Nampak tinggi dan kurus 😍 . . Material : Bubble Cotton ( Super Strech tau. Boleh pakai sehingga pinggang 60” 😱 ) Material ni tak melekat dekat kulit juga 🤗 . . Ukuran : Pinggang 34"-60" Punggung 48"76" Labuh 41" . . Ada satu size sahaja Free size yang muat sampai 8XL . Harga Cuma RM 55 sahaja sehelai Beli 2 helai RM 100 Beli 3 helai RM 140 Harga ini semua dah siap FREE POSTAGE tau 😍 . . Macammana nak beli terus ni? Hehe okay boleh terus whatsapp Taipkan Palazo Big Size ke 0142410867 Taipkan Palazo Big Size ke 0142410867 Taipkan Palazo Big Size ke 0142410867 . . Jangan lambat nanti warna yang korang nak habis tau 😂 . . #seluarplussize #seluarplussizemalaysia #palazo #palazopants #palazoplussize #plussizepalazo #palazoplussizemurah #plussizemalaysia #plussizemalaysian #plussizemalaysiamurah #plussizemalaysiaonline #bajubigsize #bajuplussize #kedaibajuplussize #bazaronline #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarmalaysia
Palazo big leg is coming 😍 Sekarang dah tak susah uols nak beli seluar palazo kita ada banyak patern dah 😘 Mana yg peha besar boleh la ambik palazo big leg ni. Bila pakai flare dia lain macam sygg. Nampak tinggi dan kurus 😍 . . Material : Bubble Cotton ( Super Strech tau. Boleh pakai sehingga pinggang 60” 😱 ) Material ni tak melekat dekat kulit juga 🤗 . . Ukuran : Pinggang 34"-60" Punggung 48"76" Labuh 41" . . Ada satu size sahaja Free size yang muat sampai 8XL . Harga Cuma RM 55 sahaja sehelai Beli 2 helai RM 100 Beli 3 helai RM 140 Harga ini semua dah siap FREE POSTAGE tau 😍 . . Macammana nak beli terus ni? Hehe okay boleh terus whatsapp Taipkan Palazo Big Size ke 0142410867 Taipkan Palazo Big Size ke 0142410867 Taipkan Palazo Big Size ke 0142410867 . . Jangan lambat nanti warna yang korang nak habis tau 😂 . . #seluarplussize #seluarplussizemalaysia #palazo #palazopants #palazoplussize #plussizepalazo #palazoplussizemurah #plussizemalaysia #plussizemalaysian #plussizemalaysiamurah #plussizemalaysiaonline #bajubigsize #bajuplussize #kedaibajuplussize #bazaronline #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarmalaysia
Palazo big leg is coming 😍 Sekarang dah tak susah uols nak beli seluar palazo kita ada banyak patern dah 😘 Mana yg peha besar boleh la ambik palazo big leg ni. Bila pakai flare dia lain macam sygg. Nampak tinggi dan kurus 😍 . . Material : Bubble Cotton ( Super Strech tau. Boleh pakai sehingga pinggang 60” 😱 ) Material ni tak melekat dekat kulit juga 🤗 . . Ukuran : Pinggang 34"-60" Punggung 48"76" Labuh 41" . . Ada satu size sahaja Free size yang muat sampai 8XL . Harga Cuma RM 55 sahaja sehelai Beli 2 helai RM 100 Beli 3 helai RM 140 Harga ini semua dah siap FREE POSTAGE tau 😍 . . Macammana nak beli terus ni? Hehe okay boleh terus whatsapp kak syikin Taipkan Palazo Big Size ke 0175398300 Taipkan Palazo Big Size ke 0175398300 Taipkan Palazo Big Size ke 0175398300 . . Jangan lambat nanti warna yang korang nak habis tau 😂 . . #seluarplussize #seluarplussizemalaysia #palazo #palazopants #palazoplussize #plussizepalazo #palazoplussizemurah #plussizemalaysia #plussizemalaysian #plussizemalaysiamurah #plussizemalaysiaonline #bajubigsize #bajuplussize #kedaibajuplussize #bazaronline #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarmalaysia
Palazo big leg is coming 😍 Sekarang dah tak susah uols nak beli seluar palazo kita ada banyak patern dah 😘 Mana yg peha besar boleh la ambik palazo big leg ni. Bila pakai flare dia lain macam sygg. Nampak tinggi dan kurus 😍 . . Material : Bubble Cotton ( Super Strech tau. Boleh pakai sehingga pinggang 60” 😱 ) Material ni tak melekat dekat kulit juga 🤗 . . Ukuran : Pinggang 34"-60" Punggung 48"76" Labuh 41" . . Ada satu size sahaja Free size yang muat sampai 8XL . Harga Cuma RM 55 sahaja sehelai Beli 2 helai RM 100 Beli 3 helai RM 140 Harga ini semua dah siap FREE POSTAGE tau 😍 . . Macammana nak beli terus ni? Hehe okay boleh terus whatsapp kak syikin Taipkan Palazo Big Size ke 0175398300 Taipkan Palazo Big Size ke 0175398300 Taipkan Palazo Big Size ke 0175398300 . . Jangan lambat nanti warna yang korang nak habis tau 😂 . . #seluarplussize #seluarplussizemalaysia #palazo #palazopants #palazoplussize #plussizepalazo #palazoplussizemurah #plussizemalaysia #plussizemalaysian #plussizemalaysiamurah #plussizemalaysiaonline #bajubigsize #bajuplussize #kedaibajuplussize #bazaronline #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarmalaysia
Palazo big leg is coming 😍 Sekarang dah tak susah uols nak beli seluar palazo kita ada banyak patern dah 😘 Mana yg peha besar boleh la ambik palazo big leg ni. Bila pakai flare dia lain macam sygg. Nampak tinggi dan kurus 😍 . . Material : Bubble Cotton ( Super Strech tau. Boleh pakai sehingga pinggang 60” 😱 ) Material ni tak melekat dekat kulit juga 🤗 . . Ukuran : Pinggang 34"-60" Punggung 48"76" Labuh 41" . . Ada satu size sahaja Free size yang muat sampai 8XL . Harga Cuma RM 55 sahaja sehelai Beli 2 helai RM 100 Beli 3 helai RM 140 Harga ini semua dah siap FREE POSTAGE tau 😍 . . Macammana nak beli terus ni? Hehe okay boleh terus whatsapp kak syikin Taipkan Palazo Big Size ke 0175398300 Taipkan Palazo Big Size ke 0175398300 Taipkan Palazo Big Size ke 0175398300 . . Jangan lambat nanti warna yang korang nak habis tau 😂 . . #seluarplussize #seluarplussizemalaysia #palazo #palazopants #palazoplussize #plussizepalazo #palazoplussizemurah #plussizemalaysia #plussizemalaysian #plussizemalaysiamurah #plussizemalaysiaonline #bajubigsize #bajuplussize #kedaibajuplussize #bazaronline #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarmalaysia
New Plussize Midi Colour: as picture Size: US18 (please refer chart-slide picture) Material: Polyester Price: RM49 Free Postage COD: Yes at Giant Batu Caves #sayajualbajubesar #plussizemalaysiamurah #bajusizebesarmalaysia #sayajualplussizemalaysia #plussizemalaysia
Size 52/4XL was RM79.00 NOW59.00 Shoulder - Unlimited Bust - 52” Waist - 50” Hips - 52 Sleeves - 19” Length - 32” #bajuopahbesar #plussizemalaysiamurah #purple #cottontop
MISYA LACE SKIRT 1 Pcs : RM 45 SM / RM 48 SS 3 Pcs : RM RM 115 SM / RM 124 SS Borong Campur : RM 39 SM / RM 42 SS . MATERIAL : JACQUARD SPANDEX FREE SIZE S UNTIL L . Ukuran :(inci) Pinggang 28-36 Pinggul 28-36 Labuh 36 . 🌸Tak panas Dan Selesa 🌸Tidak Jarang dan Selamat dipakai 🌸Pattern cantik dan bergaya . 🌸🌸🌸🌸🌸Cara Order 🌸🌸🌸🌸🌸 1. Baca detail ukuran/harga/material di atas 2. Print screen gambar 3. Whatsapp 0173002553 🚫No DM / No Comment (tak perasan nanti) . 🌹No urgent order, No booking, 1st pay, 1st served, if item sold out, we will refund🌹 . #skirtmurah #chiffonskirt #skirtchiffon #skirtcrepe #maxiskirt #skirtmalaysia #utim #utm #kptm #klmu #cikgu #guru #kerani #student #uitm #utm #kptm #skirtmaxi #candyskirt #plussizeskirt #skirtplussize #skirtsongket #songketskirt #skirtpucci #pucciskirt #skirtmermaid #plussizemalaysiamurah #mermaidskirt #skirtmermaidplus #skirtduyung #misyalaceskirt #raredan =============================== 🌷🌷Jom tgk feedback Pinkytales 🌷🌷🌷🌷Instagram : Pinkytaleslover🌷🌷==============================
MISYA LACE SKIRT 1 Pcs : RM 45 SM / RM 48 SS 3 Pcs : RM RM 115 SM / RM 124 SS Borong Campur : RM 39 SM / RM 42 SS . MATERIAL : JACQUARD SPANDEX FREE SIZE S UNTIL L . Ukuran :(inci) Pinggang 28-36 Pinggul 28-36 Labuh 36 . 🌸Tak panas Dan Selesa 🌸Tidak Jarang dan Selamat dipakai 🌸Pattern cantik dan bergaya . 🌸🌸🌸🌸🌸Cara Order 🌸🌸🌸🌸🌸 1. Baca detail ukuran/harga/material di atas 2. Print screen gambar 3. Whatsapp 0173002553 🚫No DM / No Comment (tak perasan nanti) . 🌹No urgent order, No booking, 1st pay, 1st served, if item sold out, we will refund🌹 . #skirtmurah #chiffonskirt #skirtchiffon #skirtcrepe #maxiskirt #skirtmalaysia #utim #utm #kptm #klmu #cikgu #guru #kerani #student #uitm #utm #kptm #skirtmaxi #candyskirt #plussizeskirt #skirtplussize #skirtsongket #songketskirt #skirtpucci #pucciskirt #skirtmermaid #plussizemalaysiamurah #mermaidskirt #skirtmermaidplus #skirtduyung #misyalaceskirt #raredan =============================== 🌷🌷Jom tgk feedback Pinkytales 🌷🌷🌷🌷Instagram : Pinkytaleslover🌷🌷==============================
MISYA LACE SKIRT 1 Pcs : RM 45 SM / RM 48 SS 3 Pcs : RM RM 115 SM / RM 124 SS Borong Campur : RM 39 SM / RM 42 SS . MATERIAL : JACQUARD SPANDEX FREE SIZE S UNTIL L . Ukuran :(inci) Pinggang 28-36 Pinggul 28-36 Labuh 36 . 🌸Tak panas Dan Selesa 🌸Tidak Jarang dan Selamat dipakai 🌸Pattern cantik dan bergaya . 🌸🌸🌸🌸🌸Cara Order 🌸🌸🌸🌸🌸 1. Baca detail ukuran/harga/material di atas 2. Print screen gambar 3. Whatsapp 0173002553 🚫No DM / No Comment (tak perasan nanti) . 🌹No urgent order, No booking, 1st pay, 1st served, if item sold out, we will refund🌹 . #skirtmurah #chiffonskirt #skirtchiffon #skirtcrepe #maxiskirt #skirtmalaysia #utim #utm #kptm #klmu #cikgu #guru #kerani #student #uitm #utm #kptm #skirtmaxi #candyskirt #plussizeskirt #skirtplussize #skirtsongket #songketskirt #skirtpucci #pucciskirt #skirtmermaid #plussizemalaysiamurah #mermaidskirt #skirtmermaidplus #skirtduyung #misyalaceskirt #raredan =============================== 🌷🌷Jom tgk feedback Pinkytales 🌷🌷🌷🌷Instagram : Pinkytaleslover🌷🌷==============================
LAURA TOP RM 45 SM /RM 50 SS . Material : Como Crepe . 🌺Label 44 Recomended Size L to 2XL Shoulder 16in Bust 40-44in Waist 44in Hips 50in Armhole 20in Sleeve Length 23in (Gartered Sleeve) Length 23 . 🌸V Neck (Sarung je) 🌸Side Tied-Knot design luar shj 🌸Boleh pakai dgn skirt, palazo,jean . ⚠️ Disclaimer Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance . 💃 Model Height 167cm with heels / Body size L/XL depends on designed . 🌸🌸🌸🌸🌸Cara Order 🌸🌸🌸🌸🌸 1. Baca detail ukuran/harga/material di atas 2. Print screen gambar 3. Whatsapp 0173002553 🚫No DM / No Comment (tak perasan nanti) . 🌹No urgent order, No booking, 1st pay, 1st served, if item sold out, we will refund🌹 . #blousemalaysia #blousemurah #plusblouse #bigblouse #blousebig #blouseplus #sayajualblouse #topblouse #blinkblinku #bb769agent #BB769 #bajurayaplussize #plussizeexpert #plussizemalaysiamurah #uitm #klmu #utm #kptm #cikgu #guru #student #kerani #chubby #chubbygirl #lauratop =============================== 🌷🌷Jom tgk feedback Pinkytales 🌷🌷🌷🌷Instagram : Pinkytaleslover🌷🌷==============================
LAURA TOP RM 45 SM /RM 50 SS . Material : Como Crepe . 🌺Label 44 Recomended Size L to 2XL Shoulder 16in Bust 40-44in Waist 44in Hips 50in Armhole 20in Sleeve Length 23in (Gartered Sleeve) Length 23 . 🌸V Neck (Sarung je) 🌸Side Tied-Knot design luar shj 🌸Boleh pakai dgn skirt, palazo,jean . ⚠️ Disclaimer Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance . 💃 Model Height 167cm with heels / Body size L/XL depends on designed . 🌸🌸🌸🌸🌸Cara Order 🌸🌸🌸🌸🌸 1. Baca detail ukuran/harga/material di atas 2. Print screen gambar 3. Whatsapp 0173002553 🚫No DM / No Comment (tak perasan nanti) . 🌹No urgent order, No booking, 1st pay, 1st served, if item sold out, we will refund🌹 . #blousemalaysia #blousemurah #plusblouse #bigblouse #blousebig #blouseplus #sayajualblouse #topblouse #blinkblinku #bb769agent #BB769 #bajurayaplussize #plussizeexpert #plussizemalaysiamurah #uitm #klmu #utm #kptm #cikgu #guru #student #kerani #chubby #chubbygirl #lauratop =============================== 🌷🌷Jom tgk feedback Pinkytales 🌷🌷🌷🌷Instagram : Pinkytaleslover🌷🌷==============================
LILAC TOP RM 35 SM / RM 40 SS . Material : Moss Crepe Free Size fit S to XL . Shoulder 16in Bust 40-50in Arm Hole 20in Sleeve 22.5in Waist 40-50in Hips 50-70in Length 26in . 🌸Round Neckline 🌸Pleated at Trumphet Sleeve 🌸Pleated back and front top 🌸100in Length x 5in Width Detachable Sach . Disclaimer Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance . 💃Jasmine - Height 157cm / Body size M/L depends on designed . 🌸🌸🌸🌸🌸Cara Order 🌸🌸🌸🌸🌸 1. Baca detail ukuran/harga/material di atas 2. Print screen gambar 3. Whatsapp 0173002553 🚫No DM / No Comment (tak perasan nanti) . 🌹No urgent order, No booking, 1st pay, 1st served, if item sold out, we will refund🌹 . . #blousemalaysia #topmurah #topmalaysia #blouseplain #uitm #utm #kptm #klmu #cikgu #guru #kerani #student #blousetunic #blousecute #plussizeexpert #plussizemalaysiamurah #topplated #baazarpaknil #lilactop #plusblouse #bigblouse #blousebig #blouseplus #plussizemalaysiamurah #chubby #chubbygirl #kemejaplussize #kemejabigsize =============================== 🌷🌷Jom tgk feedback Pinkytales 🌷🌷🌷🌷Instagram : Pinkytaleslover🌷🌷==============================
LILAC TOP RM 35 SM / RM 40 SS . Material : Moss Crepe Free Size fit S to XL . Shoulder 16in Bust 40-50in Arm Hole 20in Sleeve 22.5in Waist 40-50in Hips 50-70in Length 26in . 🌸Round Neckline 🌸Pleated at Trumphet Sleeve 🌸Pleated back and front top 🌸100in Length x 5in Width Detachable Sach . Disclaimer Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance . 💃Jasmine - Height 157cm / Body size M/L depends on designed . 🌸🌸🌸🌸🌸Cara Order 🌸🌸🌸🌸🌸 1. Baca detail ukuran/harga/material di atas 2. Print screen gambar 3. Whatsapp 0173002553 🚫No DM / No Comment (tak perasan nanti) . 🌹No urgent order, No booking, 1st pay, 1st served, if item sold out, we will refund🌹 . . #blousemalaysia #topmurah #topmalaysia #blouseplain #uitm #utm #kptm #klmu #cikgu #guru #kerani #student #blousetunic #blousecute #plussizeexpert #plussizemalaysiamurah #topplated #baazarpaknil #lilactop #plusblouse #bigblouse #blousebig #blouseplus #plussizemalaysiamurah #chubby #chubbygirl #kemejaplussize #kemejabigsize =============================== 🌷🌷Jom tgk feedback Pinkytales 🌷🌷🌷🌷Instagram : Pinkytaleslover🌷🌷==============================
#Sale Was RM79.00 Exclude Postage NOW RM49.00 just to clear stock. Size 5/6XL Shoulder - Unlimited Bust - 58” Wasit 50-54 Hips - 60” Length - 32” #jahitankemas #bajuopahmurah berkualiti bukan kilang buat. #plussizemalaysiamurah
Baju Kurung Moden jenama PEACE Saiz 48 Condition 9/10 Price:RM50 If you do interested please DM me #plussizemurah #plussize #preloved #plussizefashion #plussize #plussizemalaysiamurah #plussizemalaysiaonline #plussizemalaysia
Jacket sulam ( Sulam terus di jeans ) Ada poket di pinggang Kain tidak memeri Label 36 Bahu 16” Dada 40” Armhole 19” Labuh tangan 21” Labuh baju 24” Label 40 Bahu 17.5” Dada 43” Armhole 20” Labuh tangan 23.5” Labuh baju 24.5” Label 42 Bahu 18” Dada 45” Armhole 20” Labuh tangan 22.5” Labuh baju 23.5” Harga RM 55 Postage SM RM 9/ SS RM 12 To purchase whatsapp 0176886449 #jaket #jaketjeans #jaketjeansmurah #jaketjeansmalaysia #jaketplussize #jaketplussizemurah #jaketdenim #jaketdenimmurah #jaketdenimmurahmalaysia #jaketjeansplussize #plussizemalaysiamurah #plussizemalaysiaootd #plussizemurahmurah #plussizemurahmalaysia #plussizemalaysian
CAFTAN DUBAI SULAM NOBYE Fabric - Chiffon Length - 54 ~ 55 Inches Shoulder - Unlimited Bust, Waist, Hips - Maximum 54 Inches FREE GIFTS - Long Sleeves Inner Dress of Same Color Caftan Suitable for any function/event kenduri kendara Fast Selling - RM190.00 Inclusive Postage WhatsApp - www.wasap.my/60132151553 #caftanplussize #caftansizebesar #plussizemalaysiamurah #malaysiaplussize