#perfumehijab 2.891K Posts

Scaffume Perfume Hijab Untuk Hijabis yg mementingkan Gaya Hidup Aktif & Moden. . . Scaffume Perfume Rambut yg Mesra Solat, menyejukkan kulit kepala hingga 24jam. Tiada lagi bau hapak & bau yg kurang menyenangkan. . Scaffume kini tampil dengan rekabentuk yg sgt2 exclusive, berpatutan & stylish sesuai dgn gaya hidup wanita masa kini..!!! . Berminat nak dapatkan Scaffume? Jom buat belian secara online dgn kami. Cuma DM @ wasap kami di 0126170312. . Love uolls..😘 . . #scaffume #perfumehijab #hijabperfume #hairmist #haircare #hairtonic #hairserum #hairspray #iceberry #hairperfume #coolhijab #freshhijab #serumrambut #rambutsihat #kelemumur #rambutgugur #rambutrosak #rambutwangi #shampoo #hairspa #tudungmuslimah #tudungbawal #tudungonline #tudunglabuh #duckscarves #tv3 #tv9 #mediaprima #astro #tudungruffles
Scaffume Perfume Hijab Untuk Hijabis yg mementingkan Gaya Hidup Aktif & Moden. . . Scaffume Perfume Rambut yg Mesra Solat, menyejukkan kulit kepala hingga 24jam. Tiada lagi bau hapak & bau yg kurang menyenangkan. . Scaffume kini tampil dengan rekabentuk yg sgt2 exclusive, berpatutan & sgt stylish sesuai dgn gaya hidup wanita masa kini..!!! . Berminat nak dapatkan Scaffume? Jom buat belian secara online dgn kami. Cuma DM @ wasap kami di 0126170312. . Love uolls..😘 . . #scaffume #perfumehijab #hijabperfume #hairmist #haircare #hairtonic #hairserum #hairspray #iceberry #hairperfume #coolhijab #freshhijab #serumrambut #rambutsihat #kelemumur #rambutgugur #rambutrosak #rambutwangi #shampoo #hairspa #tudungmuslimah #tudungbawal #tudungonline #tudunglabuh #duckscarves #tv3 #tv9 #mediaprima #astro #tudungruffles
💗READY STOCK💗 . SCAFFUME ICEBERRY HAIR MIST By HERFIT . . Scaffume Iceberry Hair Mist merupakan semburan wangian khas untuk rambut.Harumannya yang manis sangat sesuai untuk wanita yang berhijab kerana semburannya akan membuatkan kulit kepala terasa lebih sejuk dan segar. . . ❝Apa yang Scaffume boleh bantu❞ . . ❤ Sejukkan kulit kepala dan rambut ketika bertudung. ❤ Membantu menghilangkan bau hapak pada rambut ❤ Membantu menggurangkan kelemumur. ❤ Membantu mengurangkan minyak di kulit kepala ❤ Membantu menghilangkan kegatalan kulit kepala. ❤ Membantu melembutkan rambut. ❤ Membantu menguatkan rambut dan mengelakkan keguguran. ❤Rasa dingin dan tahan sehingga 24jam. . So tunggu apa lagi tudung dah mahal, takkan rambut berkepam kot dear.. 😜😜 . Scaffume :- ✔NORMAL PRICE RM69 exc postage 💦50 ml (Max 1-2bln) ---------------------------------------------- ✔PROMO PRICE (TERHAD) ---------------------------------------------- 1btl x Rm39.00 2btl x Rm75.00 3btl x Rm100.00 . 📮Postage +SM Rm8 / SS Rm12 Nak dapatkan SCAFFUME by HERFIT ni? . ☎️DM @ wsap jer kami di 0126170312 . #scaffume #perfumehijab #hijabperfume #hairmist #haircare #hairtonic #hairserum #hairspray #iceberry #hairperfume #coolhijab #freshhijab #serumrambut #rambutsihat #kelemumur #rambutgugur #rambutrosak #rambutwangi #shampoo #hairspa #tudungmuslimah #tudungbawal #tudungonline #tudunglabuh #duckscarves #tv3 #tv9 #mediaprima #astro #tudungruffles
#CFSW ni #wangi #dingin dan #merawat cik🌸. 💁😱 . 💚PEKAT . 💜MERAWAT. 💛MEMIKAT . . hanya di #CFSW , Product bumiputera KKM approved ✔ , Feminine Wash pertama berscrub. #RM59 #femininewash #pembersihwanitawangi . Dah cuba pasti repeat order, yg belum cuba nak nangis tepi bucu katil sambil tahan gatal ke ? . More feedback➡ #cfswbyNAfeedback . Berminat? Whatsapp sy 📲+60139539801💛🌼 💰Hanya RM59.00 (100ml)....➡ tahan 3 ke 4 bulan✔ 📦Postage RM8sm | RM11ss . #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanitaviral #pembersihwanita #bajutunang #feedbackcfsw #pencuciwanita #perfumehijab #agentskinstories #milkbooster #skinstoriessabah #kotakinabalu #tawau #skinstorieslahaddatu #lahaddatusabah #prelovedmurah #skinstoriesterengganu #kemaman #kajang #selangor #bangi #skinstoriesputrajaya #singapura
💗READY STOCK💗 . SCAFFUME ICEBERRY HAIR MIST By HERFIT . . Scaffume Iceberry Hair Mist merupakan semburan wangian khas untuk rambut.Harumannya yang manis sangat sesuai untuk wanita yang berhijab kerana semburannya akan membuatkan kulit kepala terasa lebih sejuk dan segar. . . ❝Apa yang Scaffume boleh bantu❞ . . ❤ Sejukkan kulit kepala dan rambut ketika bertudung. ❤ Membantu menghilangkan bau hapak pada rambut ❤ Membantu menggurangkan kelemumur. ❤ Membantu mengurangkan minyak di kulit kepala ❤ Membantu menghilangkan kegatalan kulit kepala. ❤ Membantu melembutkan rambut. ❤ Membantu menguatkan rambut dan mengelakkan keguguran. ❤Rasa dingin dan tahan sehingga 24jam. . So tunggu apa lagi tudung dah mahal, takkan rambut berkepam kot dear.. 😜😜 . Scaffume :- ✔NORMAL PRICE RM69 exc postage 💦50 ml (Max 1-2bln) ---------------------------------------------- ✔PROMO PRICE (TERHAD) ---------------------------------------------- 1btl x Rm39.00 2btl x Rm75.00 3btl x Rm100.00 . 📮Postage +SM Rm8 / SS Rm12 Nak dapatkan SCAFFUME by HERFIT ni? . ☎️DM @ wsap jer kami di 0126170312 . #scaffume #perfumehijab #hijabperfume #hairmist #haircare #hairtonic #hairserum #hairspray #iceberry #hairperfume #coolhijab #freshhijab #serumrambut #rambutsihat #kelemumur #rambutgugur #rambutrosak #rambutwangi #shampoo #hairspa #tudungmuslimah #tudungbawal #tudungonline #tudunglabuh #duckscarves #tv3 #tv9 #mediaprima #astro #tudungruffles
💗READY STOCK💗 . SCAFFUME ICEBERRY HAIR MIST By HERFIT . . Scaffume Iceberry Hair Mist merupakan semburan wangian khas untuk rambut.Harumannya yang manis sangat sesuai untuk wanita yang berhijab kerana semburannya akan membuatkan kulit kepala terasa lebih sejuk dan segar. . . ❝Apa yang Scaffume boleh bantu❞ . . ❤ Sejukkan kulit kepala dan rambut ketika bertudung. ❤ Membantu menghilangkan bau hapak pada rambut ❤ Membantu menggurangkan kelemumur. ❤ Membantu mengurangkan minyak di kulit kepala ❤ Membantu menghilangkan kegatalan kulit kepala. ❤ Membantu melembutkan rambut. ❤ Membantu menguatkan rambut dan mengelakkan keguguran. ❤Rasa dingin dan tahan sehingga 24jam. . So tunggu apa lagi tudung dah mahal, takkan rambut berkepam kot dear.. 😜😜 . Scaffume :- ✔NORMAL PRICE RM69 exc postage 💦50 ml (Max 1-2bln) ---------------------------------------------- ✔PROMO PRICE (TERHAD) ---------------------------------------------- 1btl x Rm39.00 2btl x Rm75.00 3btl x Rm100.00 . 📮Postage +SM Rm8 / SS Rm12 Nak dapatkan SCAFFUME by HERFIT ni? . ☎️DM @ wsap jer kami di 0126170312 . #scaffume #perfumehijab #hijabperfume #hairmist #haircare #hairtonic #hairserum #hairspray #iceberry #hairperfume #coolhijab #freshhijab #serumrambut #rambutsihat #kelemumur #rambutgugur #rambutrosak #rambutwangi #shampoo #hairspa #tudungmuslimah #tudungbawal #tudungonline #tudunglabuh #duckscarves #tv3 #tv9 #mediaprima #astro #tudungruffles
“RAMBUT SENANG NAK SIKAT..GUGUR PUN XBYK DAH!!!” . Yeay! Feedback & Testimoni lagi dari salah seorang pengguna Perfume Hijab yg dah berjaya dpt result positive! Anda nak mcm ni? . . [+] APA PERFUME HIJAB? Inilah spray wangi yg berkesan ‘settlekan’ masalah rambut gugur, NO.1 plg dipercayai oleh bukan shj wanita, tp kaum lelaki se-MALAYA. Bermula 2015, spray ni dah terjual sebanyak 21,000 botol! Ramai tau dah berjaya dibantu!!! . . [+] CAMNE CARA GUNA DIA? Senang je sis…SPRAY JE dkt kulit kepala…spray pagi sebelum bertudung…and sekali malam before tido…senang kan? . . [+] BERAPA CEPAT BOLEH DPT RESULT? Testimoni paling cepat kami dpt utk stop rambut gugur adalah seawal 3 hari! Tp kebiasaannya akan mengambil masa 7 ke 30 hari dgn penggunaan konsisten utk stopkan gugur tu. Utk masalah rambut yg lain biasanya seawal 7-14 hari dah boleh dpt result… . . . SIS BERMINAT? —> Tinggalkan ‘ NO.PHONE ' sis sekarang!!! —> Tinggalkan ‘ NO.PHONE ' sis sekarang!!! —> Tinggalkan ‘ NO.PHONE ' sis sekarang!!! . . #perfumehijab #testimoniph #rambutgugur #produkrambut #masalahrambut #kelemumur #gatalkepala
“RAMBUT SENANG NAK SIKAT..GUGUR PUN XBYK DAH!!!” . Yeay! Feedback & Testimoni lagi dari salah seorang pengguna Perfume Hijab yg dah berjaya dpt result positive! Anda nak mcm ni? . . [+] APA PERFUME HIJAB? Inilah spray wangi yg berkesan ‘settlekan’ masalah rambut gugur, NO.1 plg dipercayai oleh bukan shj wanita, tp kaum lelaki se-MALAYA. Bermula 2015, spray ni dah terjual sebanyak 21,000 botol! Ramai tau dah berjaya dibantu!!! . . [+] CAMNE CARA GUNA DIA? Senang je sis…SPRAY JE dkt kulit kepala…spray pagi sebelum bertudung…and sekali malam before tido…senang kan? . . [+] BERAPA CEPAT BOLEH DPT RESULT? Testimoni paling cepat kami dpt utk stop rambut gugur adalah seawal 3 hari! Tp kebiasaannya akan mengambil masa 7 ke 30 hari dgn penggunaan konsisten utk stopkan gugur tu. Utk masalah rambut yg lain biasanya seawal 7-14 hari dah boleh dpt result… . . . SIS BERMINAT? —> Tinggalkan ‘ NO.PHONE ' sis sekarang!!! —> Tinggalkan ‘ NO.PHONE ' sis sekarang!!! —> Tinggalkan ‘ NO.PHONE ' sis sekarang!!! . . #perfumehijab #testimoniph #rambutgugur #produkrambut #masalahrambut #kelemumur #gatalkepala
Perfume Hijab. Spray ekslusif untuk masalah rambut & kulit kepala seperti rambut gugur, rambut berbau, kulit kepala gatal, kulit kepala berbau & kelemumur. Harini mood nak belanja testimoni! Berkongsi rasa puas hati mengguna #perfumehijab Anda guna, Anda cinta. Anda tak guna, Anda taktahu macam mana. Dapatkan Spray Ekslusif segera! 📞 Whatsapp Zaty 0149688962 #rambutgugur #rambutberbau #kelemumur #kulitkepalagatal
“DULU GARU KEPALA JE MESTI ADA KELEMUMUR..SKRG XDE DAH!!!” . Yeay! Feedback & Testimoni lagi dari salah seorang pengguna Perfume Hijab yg dah berjaya dpt result positive! Anda nak mcm ni? . . [+] APA PERFUME HIJAB? Inilah spray wangi yg berkesan ‘settlekan’ masalah rambut gugur, NO.1 plg dipercayai oleh bukan shj wanita, tp kaum lelaki se-MALAYA. Bermula 2015, spray ni dah terjual sebanyak 21,000 botol! Ramai tau dah berjaya dibantu!!! . . [+] CAMNE CARA GUNA DIA? Senang je sis…SPRAY JE dkt kulit kepala…spray pagi sebelum bertudung…and sekali malam before tido…senang kan? . . [+] BERAPA CEPAT BOLEH DPT RESULT? Testimoni paling cepat kami dpt utk stop rambut gugur adalah seawal 3 hari! Tp kebiasaannya akan mengambil masa 7 ke 30 hari dgn penggunaan konsisten utk stopkan gugur tu. Utk masalah rambut yg lain biasanya seawal 7-14 hari dah boleh dpt result… . . . SIS BERMINAT? —> Tinggalkan ‘ NO.PHONE ' sis sekarang!!! —> Tinggalkan ‘ NO.PHONE ' sis sekarang!!! —> Tinggalkan ‘ NO.PHONE ' sis sekarang!!! . . #perfumehijab #testimoniph #rambutgugur #produkrambut #masalahrambut #kelemumur #gatalkepala
Perfume Hijab. Spray ekslusif untuk masalah rambut & kulit kepala seperti rambut gugur, rambut berbau, kulit kepala gatal, kulit kepala berbau & kelemumur. Harini mood nak belanja testimoni! Berkongsi rasa puas hati mengguna #perfumehijab Anda guna, Anda cinta. Anda tak guna, Anda taktahu macam mana. Dapatkan Spray Ekslusif segera! 📞 Whatsapp Zaty 0149688962 #rambutgugur #rambutberbau #kelemumur #kulitkepalagatal
“DARI STARTER PACK UPGRADE TRUS KE NORMAL PACK!” . Yeay! Feedback & Testimoni lagi dari salah seorang pengguna Perfume Hijab yg dah berjaya dpt result positive! Anda nak mcm ni? . . [+] APA PERFUME HIJAB? Inilah spray wangi yg berkesan ‘settlekan’ masalah rambut gugur, NO.1 plg dipercayai oleh bukan shj wanita, tp kaum lelaki se-MALAYA. Bermula 2015, spray ni dah terjual sebanyak 21,000 botol! Ramai tau dah berjaya dibantu!!! . . [+] CAMNE CARA GUNA DIA? Senang je sis…SPRAY JE dkt kulit kepala…spray pagi sebelum bertudung…and sekali malam before tido…senang kan? . . [+] BERAPA CEPAT BOLEH DPT RESULT? Testimoni paling cepat kami dpt utk stop rambut gugur adalah seawal 3 hari! Tp kebiasaannya akan mengambil masa 7 ke 30 hari dgn penggunaan konsisten utk stopkan gugur tu. Utk masalah rambut yg lain biasanya seawal 7-14 hari dah boleh dpt result… . . . SIS BERMINAT? —> Tinggalkan ‘ NO.PHONE ' sis sekarang!!! —> Tinggalkan ‘ NO.PHONE ' sis sekarang!!! —> Tinggalkan ‘ NO.PHONE ' sis sekarang!!! . . #perfumehijab #testimoniph #rambutgugur #produkrambut #masalahrambut #kelemumur #gatalkepala
"HOW CAN I ACHIEVE HEALTHY HAIR EVEN WHEN I WEAR HIJAB?" 🤔😖 . . Woahhh calm down, ladies! Who says hijabis cannot have healthy and beautiful hair? 😉😏 . . Being confident without any hair problems is every girls' dream especially hijabis! 😍😘 . . Worry not, darlings! Because Perfume Hijab can make your dream comes true! It helps repair your hair and scalp and keeps your hair feeling fresh and sweetly scented! 🤗🌸 . . Want to be free from hair problems? Be sure to visit our website at perfumehijab.com to find out more! Also LIKE and SHARE this post too! 💕❤✨ . . #perfumehijab #hijab #hijabfashion #hijabstyle #hijabista #hijabwomen #hijabmalaysia #hairstyle #hairproduct #healthyhair #healthyscalp #antidandruff #womenofpower #womenoffaith
Perfume Hijab. Spray ekslusif untuk masalah rambut & kulit kepala seperti rambut gugur, rambut berbau, kulit kepala gatal, kulit kepala berbau & kelemumur. Harini mood nak belanja testimoni! Berkongsi rasa puas hati mengguna #perfumehijab Anda guna, Anda cinta. Anda tak guna, Anda taktahu macam mana. Dapatkan Spray Ekslusif segera! 📞 Whatsapp Zaty 0149688962 #rambutgugur #rambutberbau #kelemumur #kulitkepalagatal
“WANGI!” . Yeay! Feedback & Testimoni lagi dari salah seorang pengguna Perfume Hijab yg dah berjaya dpt result positive! Anda nak mcm ni? . . [+] APA PERFUME HIJAB? Inilah spray wangi yg berkesan ‘settlekan’ masalah rambut gugur, NO.1 plg dipercayai oleh bukan shj wanita, tp kaum lelaki se-MALAYA. Bermula 2015, spray ni dah terjual sebanyak 21,000 botol! Ramai tau dah berjaya dibantu!!! . . [+] CAMNE CARA GUNA DIA? Senang je sis…SPRAY JE dkt kulit kepala…spray pagi sebelum bertudung…and sekali malam before tido…senang kan? . . [+] BERAPA CEPAT BOLEH DPT RESULT? Testimoni paling cepat kami dpt utk stop rambut gugur adalah seawal 3 hari! Tp kebiasaannya akan mengambil masa 7 ke 30 hari dgn penggunaan konsisten utk stopkan gugur tu. Utk masalah rambut yg lain biasanya seawal 7-14 hari dah boleh dpt result… . . . SIS BERMINAT? —> Tinggalkan ‘ NO.PHONE ' sis sekarang!!! —> Tinggalkan ‘ NO.PHONE ' sis sekarang!!! —> Tinggalkan ‘ NO.PHONE ' sis sekarang!!! . . #perfumehijab #testimoniph #rambutgugur #produkrambut #masalahrambut #kelemumur #gatalkepala
Perfume Hijab. Spray ekslusif untuk masalah rambut & kulit kepala seperti rambut gugur, rambut berbau, kulit kepala gatal, kulit kepala berbau & kelemumur. Harini mood nak belanja testimoni! Berkongsi rasa puas hati mengguna #perfumehijab Anda guna, Anda cinta. Anda tak guna, Anda taktahu macam mana. Dapatkan Spray Ekslusif segera! 📞 Whatsapp Zaty 0149688962 #rambutgugur #rambutberbau #kelemumur #kulitkepalagatal
“KULIT KEPALA RASA SEGAR!” . Yeay! Feedback & Testimoni lagi dari salah seorang pengguna Perfume Hijab yg dah berjaya dpt result positive! Anda nak mcm ni? . . [+] APA PERFUME HIJAB? Inilah spray wangi yg berkesan ‘settlekan’ masalah rambut gugur, NO.1 plg dipercayai oleh bukan shj wanita, tp kaum lelaki se-MALAYA. Bermula 2015, spray ni dah terjual sebanyak 21,000 botol! Ramai tau dah berjaya dibantu!!! . . [+] CAMNE CARA GUNA DIA? Senang je sis…SPRAY JE dkt kulit kepala…spray pagi sebelum bertudung…and sekali malam before tido…senang kan? . . [+] BERAPA CEPAT BOLEH DPT RESULT? Testimoni paling cepat kami dpt utk stop rambut gugur adalah seawal 3 hari! Tp kebiasaannya akan mengambil masa 7 ke 30 hari dgn penggunaan konsisten utk stopkan gugur tu. Utk masalah rambut yg lain biasanya seawal 7-14 hari dah boleh dpt result… . . . SIS BERMINAT? —> Tinggalkan ‘ NO.PHONE ' sis sekarang!!! —> Tinggalkan ‘ NO.PHONE ' sis sekarang!!! —> Tinggalkan ‘ NO.PHONE ' sis sekarang!!! . . #perfumehijab #testimoniph #rambutgugur #produkrambut #masalahrambut #kelemumur #gatalkepala
YOU DESERVE THE BEST ☝🏼👍🏼 . . No matter what your profession, what we have here is the secret weapon you always needed! ✔️😉 . . Tailored made for any modern-day Muslim woman to not only practice your faith but to stay competitive and proactive in your industry! 💪🏼 . . Let the earth shake where you stand ✨ . . Let Perfume Hijab bring out the best in you! 💖 . . With healthy, fresh and fragrant hair! 🌸😘 . . #perfumehijab #hijab #hijabfashion #hijabstyle #hijabista #hijabwomen #hijabmalaysia #hairstyle #hairproduct #healthyhair #healthyscalp #antidandruff #womenofpower #womenoffaith