#perfumehijab 1.270K Posts

NAK TAHU KHASIAT BAHAN-BAHAN NATURAL DI DALAM SEBOTOL PERFUME HIJAB? . . 1) Daun Gelenggang - Walaupun ia dikenali sebagai penwawar yang efektif untuk kurap dan penyakit eczema, ia juga sebenarnya sangat- sangat berkesan dalam menghilangkan kelemumur dan merawat kulit kepala anda. . . 2) Buah Melaka - Ia sangat kaya dengan vitamin C, zat besi, serat dan karbohidrat. Kandungan antioksida yang sangat tinggi menyebabkan ia sangat efektif dalam melancarkan pengaliran darah sehingga ke akar rambut dan membuatkan rambut anda kuat dan subur. . . 3) Bunga Raya - Ia mempunyai pelbagai vitamin untuk menyihatkan rambut anda dan menstabilkan tahap pH, sekaligus menghilangkan segala masalah rambut. . . 4) Aloe Vera - Daun lidah buaya mengandungi lebih dari 20 mineral , vitamin A, B1, B2, B6, B12, C, dan E. Dengan itu lidah buaya dapat menjaga kelembaban semulajadi kulit kepala dan folikel rambut. . . 5) Tea tree oil - Ia mampu untuk merawat kulit kepala yang kering, menghilangkan kelumumur, bahkan dapat digunakan untuk mengatasi kutu rambut. . . Ha menarik tak semua bahan-bahan semulajadi yang terdapat dalam Perfume Hijab? Khasiat yang berganda hanya dalam satu botol kecil. . . Nak tahu lebih lanjut? Komen "PERFUME HIJAB" di ruangan komen di bawah! . . #perfumehijab #hijab #hijabfashion #hijabstyle #hijabista #hijabwomen #hijabmalaysia #hairstyle #hairproduct #healthyhair #healthyscalp #antidandruff #womenofpower #womenoffaith
perfume.hijab"EEE MALUNYA DENGAN KELUMUMUR NI!" . . Alamak! Anda ada masalah kelemumur ke? Ini mesti kerana anda selalu memakai tudung semasa rambut belum kering kerana nak cepat kan? 😱😱 . . Kami faham dengan gaya hidup anda yang sibuk sampai selalu tak sempat nak buat penjagaan rambut yang betul. 😩 . . Tak mengapa! Sebab itu kami ciptakan Perfume Hijab! Bahan-bahan natural yang terdapat di dalamnya seperti ekstrak bunga raya, buah melaka dan aloe vera mampu menyelesaikan segala masalah rambut anda! ✨✨ . . Nak memiliki sebotol? Komen "SAYA NAK PERFUME HIJAB" di bawah! . . #perfumehijab #hijab #hijabfashion #hijabstyle #hijabista #hijabwomen #hijabmalaysia #hairstyle #hairproduct #healthyhair #healthyscalp #antidandruff #womenofpower #womenoffaith
"EEE MALUNYA DENGAN KELUMUMUR NI!" . . Alamak! Anda ada masalah kelemumur ke? Ini mesti kerana anda selalu memakai tudung semasa rambut belum kering kerana nak cepat kan? 😱😱 . . Kami faham dengan gaya hidup anda yang sibuk sampai selalu tak sempat nak buat penjagaan rambut yang betul. 😩 . . Tak mengapa! Sebab itu kami ciptakan Perfume Hijab! Bahan-bahan natural yang terdapat di dalamnya seperti ekstrak bunga raya, buah melaka dan aloe vera mampu menyelesaikan segala masalah rambut anda! ✨✨ . . Nak memiliki sebotol? Komen "SAYA NAK PERFUME HIJAB" di bawah! . . #perfumehijab #hijab #hijabfashion #hijabstyle #hijabista #hijabwomen #hijabmalaysia #hairstyle #hairproduct #healthyhair #healthyscalp #antidandruff #womenofpower #womenoffaith
MULAKAN HARI ANDA DENGAN PERFUME HIJAB . . Nak mulakan dan akhiri hari anda dengan senyuman walaupun seharian memakai hijab di hari yang sibuk? 😄😄 . . Kalau macam tu, jangan lupa spray Perfume Hijab ke rambut anda sebelum anda memakai hijab setiap hari! 😉 . . Anda pasti akan merasakan kesegaran dan keselesaan sepanjang hari memakai hijab! Tak perlu risau lagi dengan kulit kepala gatal atau rambut berbau kepam. 😍 . . Nak tahu lebih lagi tentang produk kami ini? Komen "PERFUME HIJAB" di bawah! . . #perfumehijab #hijab #hijabfashion #hijabstyle #hijabista #hijabwomen #hijabmalaysia #hairstyle #hairproduct #healthyhair #healthyscalp #antidandruff #womenofpower #womenoffaith
Delivery to our stockist & agents... . 100++ stockist & agents . 10000++ Perfume hijab sold . Come join our family! . #perfumehijab
anda #hijabista? kulit kepala berminyak dan gatal? berbau? cuba la #perfumehijab.. . ===== APA PERFUME HIJAB NI? ===== . Fungsi UTAMA yg Istimewa utk sis yang banyak rambut GUGUR! . Dia akan stop kan gugur tu, kuatkan akar rambut dan bersihkan kulit kepala sis dari kekotoran dan minyak! Eventually rambut baru akan tumbuh dkt kawasan tu. . Plus+ dalam perfume hijab ni ada ekstrak pati bunga2 so bau dia wangiiii je! Wangi dia sampai melekat pada tudung and telekung! Kalau sis pakai sebelum tidur, bantal sis pun wangi! . Haaa BEST kan?!!! . . ===== CAMNE CARA GUNA DIA? ===== . Senang je sis… SPRAY JE…spray pagi sebelum bertudung…and sekali malam before tido…senang kan? . . ===== BERAPA CEPAT BOLEH DPT RESULT? ===== . Testimoni paling cepat kami dpt utk stop rambut gugur adalah seawal 3 hari! Tp kebiasaannya akan mengambil masa 7 ke 30 hari dgn penggunaan konsisten utk stopkan gugur tu. . Utk masalah lain kebiasaannya seawal 7-14 hari dah boleh rasa kesannya… . . ===== SEBOTOL TAHAN BERAPA LAMA? ===== . Kuantiti setiap satu botol normal pack sekarang 50ml dan insyaAllah tahan sebulan camtu. Unless sis sembur banyak lah..then cepat la habis..hihi.. . . ===== XYAH PAKAI SHAMPOO DAH KE? ===== . Shampoo mcm biasa sis! Tapi sy cadangkan sis shampoo selang sehari je tau! Sbb kalau kerap sgt nnt kulit kepala sis kering! . Kalau sis mmg rambut gugur teruk..sy cadangkan tukar ke shampoo yg lebih lembut dan organik...cadangan saya sis cuba shampoo Himalaya ataupun Herbal Essences...alaaa kat watson/guardian ada jual... . . ===== APA KANDUNGAN DLM DIA? ===== . Bahan asas perfume hijab ni adalah AIR, So tak perlu risau kulit kepala berminyak! . -Bunga Raya -Daun Gelengang -Buah Melaka -Aloe Vera -Tea tree oil . order whatapp /sms/line +6011-3969 8085 +6011-3969 8085 +6011-3969 8085 . #hijabtutorial #hijabperfume #hijaber #bajukurung #malaysia #fitmalaysia #ikutcarakita #jubah #jubahdress #bazarpaknil #bazaaronline #instamagik #bazaarpaknil #onlineshopping #bazaronline #followersmalaysia #followforfollow #followme #tambah_followers_malaysia #gainfollowers #perfumefashasandha #perfume #rambutgugur #kelemumur
Hijab is Awesome !! Nda payah sudah susah-susah mau risau kepala gatal sebab berpeluh lepasni ! #perfumehijab kan ada. Nahh readystock di @auretics yaaaa . . Belanja video supaya senang hadam 😂 Nda bahh .. DM / Whatsapp -> +60148628861 . . ITCHINESS DUE TO THE SCORCHING HOT WEATHER ? . Time to solve the issue with Perfume Hijab! Halal and safety-guaranteed. . . . #kkigshop #kkseller #kkcitybazaar #kkonlineshop #sabahonline #perfumehijabsabah #kkcitybah #trustedseller
Rambut yg sihat dan wangi amat membantu para wanita dan lelaki untuk beribadat.. Hati senang jiwa tenang.. PERFUME HIJAB.. MURAH JEW.. BERMINAT PM WHATSAPP 01127310490 #perfumehijab #perfume #hijab #wangi #harum #rambut #malaysiaonlineshopping #malaysian #btsfesta2017 #bts #bigbang
Perfume hijab..bau memikat hati terpikat.. Dptkan segera..!! Saya jual murah!! Belum cuba blm tau.. Berminat!! Whatsapp sya di 01127310490 #murah #mudah #perfumehijab #perfume #hijab #malaysia #malaysiaonlineshopping #nk #btsfesta2017 #bts #bigbang
4 PUNCA RAMBUT BERKELEMUMUR . . Adakah anda berhijab dan mengalami masalah kelemumur? Kalau ya, jom ikuti sharing kami hari ini tentang punca rambut berkelemumur. . . 1. Kulit kepala kering - Kulit kepala yang tiada pH level yang seimbang akan membuatkan ia menjadi terlalu kering atau terlalu berminyak. Ia boleh menjadi punca rambut berkelemumur. . . 2. Minyak rambut yang berlebihan - Rambut yang terlalu berminyak jugamenyebabkan kelemumur. Elakkan memakai produk yang berminyak untuk mengelakkan rambut anda terlalu berminyak. . . 3. Jangkitan kulat - Apabila rambut anda terlalu berminyak atau terlalu kering dan anda tidak menjaga rambut dengan betul, ia boleh menyebabkan jangkitan kulat dan seterusnya mengakibatkan kelemumur. . . 4. Salah penggunaan syampu - Syampu yang terlalu banyak buih dan mempunyai haruman yang terlalu kuat sebenarnya mengadungi kandungan bahan kimia yang tinggi. Elakkan memilih produk yang sebegitu kerana ia boleh merosakkan level pH kulit kepala anda dan seterusnya mengakibatkan kelemumur. . . Nak tahu lebih banyak tips untuk penjagaan rambut? Kalau nak, komen "PERFUME HIJAB" di bawah! Hubungi Sekarang 0126114848 untuk dapatkan sebotol!! . . #perfumehijab #perfumehijab #hijab #hijabfashion #hijabstyle #hijabista #hijabwomen #hijabmalaysia #hairstyle #hairproduct #healthyhair
"SEBELUM NI RAMBUT PENUH DKT SIKAT..." . Feedback best dari pengguna Perfume Hijab yg baruuuuu je start pakai... . Tak sia2 beli katanya..and paling penting...rambut dah kurang gugur.... . Siapa lg nak kibas2 rambut mcm iklan shampoo? Hehehehe.... . Mudah je...Tinggal phone number uolll dkt bawah ni... . 😘 . #perfumehijab
SMELLY HAIR IN HIJAB? 🤢😣 . . Have you ever been in a situation where your hair is still damp and you straight put the hijab on? Then, when you sweat, your head becomes itchy? 😫☹️ . . Well, that’s the cause for smelly hair! 😮😳 . . With Perfume Hijab, you no longer have to worry about that! It won’t only make your hair smells good, but healthy and fresh too! 💕🌺🤗 #perfumehijab #hijab #hijabista #hijabers #hairproduct #hairspray #fragrance #healthylife
WEAR HIJAB WITHOUT WORRYING ABOUT YOUR HAIR! . . It is every hijabi's dream to wear hijab without having to worry about the healthiness of their hair. . . Covered hair and scalp tend to get more hair problems due to many reasons such as tying your hair too tightly or wearing your hijab when your hair is still damp. . . But no worries! We all have gone through that because of our hectic life! So, want to know what product that can solve all your hair problems like a dream? . . Try Perfume Hijab! It is specially formulated for all you hijabis out there to have fresh, healthy and fragrant hair all day long! . . Achieve healthy hair even if you wearing hijab with us! . . Contact me:-0173442214 #perfumehijab
MASALAH RAMBUT?? Rambut berbau. Rambut kelumur Kepala Gatal Kulit kepala berkeping Rambut gugur Perfume Hijab boleh membantu. Instagram /DM : perfumehijab_authorized Facebook : perfumehijab authorized Whtsapp : 012-6730758 Text #perfumehijabklang #perfumehijabshahalam #perfumehijabmutiaradamansara #perfumehijabkotadamansara #perfumehijab #hijabista #perfumeforall #perfumehijabauthorized
MASALAH RAMBUT?? Rambut berbau. Rambut kelumur Kepala Gatal Kulit kepala berkeping Rambut gugur Perfume Hijab boleh membantu. Instagram /DM : perfumehijab_authorized Facebook : perfumehijab authorized Whtsapp : 012-6730758 Text #perfumehijabklang #perfumehijabshahalam #perfumehijabmutiaradamansara #perfumehijabkotadamansara #perfumehijab #hijabista #perfumeforall #perfumehijabauthorized