#perfumehijab 2.236K Posts

Tadaaaaaa! . New Packaging! 😎 . Those yang place order akan dapat Perfume Hijab dan Kotak Eksklusif sekali tau! 😍 . Ni ialah Normal Pack kami RM98 50ml Free Postage . Tahan berapa lama? Tahan dalam sebulan lebih 😃 Bergantung pada pengunaan individu juga. . . Sebarang pertanyaan atau order Whatsapp 📲 018-3590744 Whatsapp 📲 018-3590744 Whatsapp 📲 018-3590744 . Atau terus klink link pada bio. http://ow.ly/PS5030fhCnN . #perfumehijab #perfumehijabjohor #perfumehijabcikflora #perfumerambut #rambutberbau #rambutkelemumur #rambutgugur #kulitkepalagatal #johor #joho #hijabista #hijabstyle #hijabfashion #bazarkarat #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazaaronline
#naelofarhijabperfume 🌹🌹 LUSH : perfume for hijab!!! LUSH would appeal to girls looking for a warm and musky scent.If you have a strong personality and is not afraid to stand out, LUSH is your scent of choice. It has an Olay fragrance that has fresh, oriental and floral top notes which are further enhanced by an earthy amber aroma. . 4 FACTS ABOUT NAELOFAR HIJAB PERFUME: i) Lasting for at least 8-12 hours (depending on when it is applied) ii) 4 AWESOME and interesting fragrance which meet the daily activities of a Muslim women iii) With Antibacterial Ingredient iv) Compact - Travel Light . Price : RM 10 each bottle (30ml) . To purchase, just WA 019-3852826 . #hijabspray #perfumehijab #hijabperfume #nhauthorizedstockist #naelofarhijabperfume #nhshahalam
You'll nerev be BRAVE If you don't get HURT You'll never LEARN If you don't make MISTAKES You'll never be SUCCESSFUL If you don't encounter FAILURE... Assalamualaikum and Good Morning #ProVitCbyMiQa #perfumehijab #CantikLuaranSihatDalaman #CerahGebuBukanLagiMimpi #wangi
Ready Stock . Whatsapp : 0142657726 . #Repost @naelofarhijab ( @get_repost) ・・・ Hijab Spray #naelofarhijabperfume LUSH; perfume untuk hijab!!! LUSH would appeal to girls looking for a warm and musky scent.If you have a strong personality and is not afraid to stand out, LUSH is your scent of choice. It has an Olay fragrance that has fresh, oriental and floral top notes which are further enhanced by an earthy amber aroma. 4 FACTS ABOUT NAELOFAR HIJAB PERFUME: i) Lasting for at least 8-12 hours (depending on when it is applied) ii) 4 AWESOME and interesting fragrance which meet the daily activities of a Muslim women iii) With Antibacterial Ingredient iv) Compact - Travel Light RM 10 each bottle (Semenanjung Malaysia), RM 12 each bottle (Sabah & Sarawak) SGD / BND 5 each bottle . #perfumehijab #perfumehijabbyNH #nhauthorizedstockist #naelofarhijab #naelofarhijabsetiawangsa #setiawangsa #sayajual
EEE TAK TAHANNYA DENGAN BAU TUDUNG NI!" . . Jadi wanita bekerjaya yang bertudung ni, kadang-kadang terlalu sibuk kejarkan masa sampai tak ada masa nak keringkan rambut sebelum pakai tudung. 😕😕 . . Betul tak? 😣😣 . . Lepas tu mula lah rambut jadi berbau, gugur dan berkelemumur. 🍃🍃 . . Macam mana nak selesaikan masalah-masalah tu semua? 😥 . . Tak perlu stress lagi! Sebab Perfume Hijab memang dicipta khas untuk wanita bertudung yang mempunyai masalah rambut. 😍😍 . . Bukann saja untuk menyihatkan rambut, malah ia juga mampu membuatkan rambut anda berasa segar dan berbau wangi sepanjang hari! 🌼🌸🌺 . . Jom komen "PERFUME HIJAB" di bawah untuk tahu mengenai produk kami dengan lebih lanjut! . . #perfumehijab #hijab #hijabfashion #hijabstyle #hijabista #hijabwomen #hijabmalaysia #hairstyle #hairproduct #healthyhair #healthyscalp #antidandruff #womenofpower #womenoffaith
ITCHY SCALP MAKES YOU UNCOMFORTABLE? 😣😤 . . Greetings, lovely ladies! Are you wearing hijab and facing the same situation as above? 😏🤔 . . Worry not! Because Perfume Hijab is here to save the day! 🤗😍 . . With all the natural ingredients such as tea tree oil, hibiscus and aloe vera extracts, it will solve all your hair problems like a dream! 💕😍 . . Wearing hijab is no longer a hustle! 👍🏻😘 . . Visit our website at www.perfumehijab.com to find out more! Don't forget to hit the button LIKE and SHARE to your other hijab sisters! 💕👍🏻❤ . . #perfumehijab #hijab #hijabfashion #hijabstyle #hijabista #hijabwomen #hijabmalaysia #hairstyle #hairproduct #healthyhair #healthyscalp #antidandruff #womenofpower #womenoffaith
CHIC ~ perfume for hijab 🌹 If sweet, demure and nice are the words you use to describe your personality, CHIC would fit you perfectly. It has a fragrance called Princess, soft, floral notes that are heavenly and delightful, like a field of flowers in the summer. 4 FACTS ABOUT NAELOFAR HIJAB PERFUME: i) Lasting for at least 8-12 hours (depending on when it is applied) ii) 4 AWESOME and interesting fragrance which meet the daily activities of a Muslim women iii) With Antibacterial Ingredient iv) Compact - Travel Light . Price : RM 10 each bottle (30ml) . To purchase, just WA 019-3852826 . #naelofarhijabperfume #perfumehijab #hijabperfume #naelofarperfume #nhauthorizedstockist
BERHIJAB DAN CUACA PANAS BUAT KULIT KEPALA ANDA GATAL? . . Jom hilangkan masalah dan kerisauan anda dengan Perfume Hijab! Produk yang semestinya selamat dan halal! 👍🏻 . . Ia dicipta khas buat wanita berhijab supaya rambut anda dapat kekal sihat, segar dan wangi sepanjang hari. 🌻🌼🌸🌺 . . Klik link di bawah untuk bercakap dengan team kami dan ketahui lebih lagi tentang Perfume Hijab. 📲 . Ws ke 011-3910 6434 . . LIKE dan SHARE kepada mereka yang berhijab tentang post ini! Let them all know! . . #perfumehijab #perfumehijab #hijab #hijabfashion #hijabstyle #hijabista #hijabwomen #hijabmalaysia #hairstyle #hairproduct #healthyhair #healthyscalp #antidandruff #womenofpower #womenoffaith
RAMBUT ANDA BERBAU KETIKA BERHIJAB?! . . Pernah tak anda tak sempat nak keringkan rambut dan terus berhijab? Bila cuaca panas pula, kepala pun jadi berpeluh dan gatal. 😓 . . Haa itu lah punca rambut anda berbau! 😣 . . Dengan Perfume Hijab anda tak perlu lagi risau tentang itu! Bukan sahaja berbau wangi, malah rambut anda akan sihat dan segar sepanjang hari! 💐🌹🌷 . . Kalau nak berhijab dengan selesa, komen "PERFUME HIJAB" di ruangan komen di bawah. HEALTHY AND FRESH HAIR BEGINS WITH PERFUME HIJAB! . . #perfumehijab #perfumehijab #hijab #hijabfashion #hijabstyle #hijabista #hijabwomen #hijabmalaysia #hairstyle #hairproduct #healthyhair #healthyscalp #antidandruff #womenofpower #womenoffaith
Dear Hijabis, you can conquer the world with confidence. Pamper yourself with healthy, fresh and fragrant hair. #perfumehijab
Perfume Hijab. Spray exclusive untuk masalah rambut dan kulit kepala seperti rambut gugur, rambut berbau, kulit kepala gatal, kulit kepala berbau, dan kelemumur. 🔸12ml : RM30 FREE POSLAJU 🔸50ml : RM80 FREE POSLAJU 📱0126114848 📍COD : KLCC / Kedai Smuggld / The Curve / Damansara Perdana / Mutiara Damansara #perfumehijab #hijabperfume #perfumehalal #perfumehijabmurah #hijabperfumemurah #antidandruff #scalptreatment #hairproduct #hairproductmalaysia #sayajualperfumehijab #healthyhair #healthyhair #healthyscalp #hijabworld #hijabstamalaysia #hijabwomen #hijabstyle #haircare #haircaremalaysia #haircaremurah #haircaretips #sayajualperfumehijab
NEVER UNDERESTIMATE THE BENEFITS OF YOUR HIJAB! 🤗💕 . . Seriously, wearing hijab is an amazing blessing to your hair! No need to worry about styling it every day. So much time is saved. Isn't that awesome? 😍👍🏻 . . But wearing hijab also can cause hair problems if you do not pay great attention to your hair care routine! ☝🏼😉 . . Hence, Perfume Hijab! A product that can solve all your hair problems instantly such as dandruff, hair fall, itchy scalp and not to forget, smelly hair! 😳😁 . . Whatsapp us now to more on how to have healthy and fresh hair. Have a great Tuesday, lovely people! 😘❤ . 📲 Whatsapp Cik Flora 0183590744 . #perfumehijab #masalahrambut #masalahkulitkepala #rambutgugur #kelemumur #kulitkepalagatal
@Regrann from @hijabperfume - anda #hijabista? kulit kepala berminyak dan gatal? berbau? cuba la #perfumehijab.. . ===== APA PERFUME HIJAB NI? ===== . Fungsi UTAMA yg Istimewa utk sis yang banyak rambut GUGUR! . Dia akan stop kan gugur tu, kuatkan akar rambut dan bersihkan kulit kepala sis dari kekotoran dan minyak! Eventually rambut baru akan tumbuh dkt kawasan tu. . Plus+ dalam perfume hijab ni ada ekstrak pati bunga2 so bau dia wangiiii je! Wangi dia sampai melekat pada tudung and telekung! Kalau sis pakai sebelum tidur, bantal sis pun wangi! . Haaa BEST kan?!!! . . ===== CAMNE CARA GUNA DIA? ===== . Senang je sis… SPRAY JE…spray pagi sebelum bertudung…and sekali malam before tido…senang kan? . . ===== BERAPA CEPAT BOLEH DPT RESULT? ===== . Testimoni paling cepat kami dpt utk stop rambut gugur adalah seawal 3 hari! Tp kebiasaannya akan mengambil masa 7 ke 30 hari dgn penggunaan konsisten utk stopkan gugur tu. . Utk masalah lain kebiasaannya seawal 7-14 hari dah boleh rasa kesannya… . . ===== SEBOTOL TAHAN BERAPA LAMA? ===== . Kuantiti setiap satu botol normal pack sekarang 50ml dan insyaAllah tahan sebulan camtu. Unless sis sembur banyak lah..then cepat la habis..hihi.. . . ===== XYAH PAKAI SHAMPOO DAH KE? ===== . Shampoo mcm biasa sis! Tapi sy cadangkan sis shampoo selang sehari je tau! Sbb kalau kerap sgt nnt kulit kepala sis kering! . Kalau sis mmg rambut gugur teruk..sy cadangkan tukar ke shampoo yg lebih lembut dan organik...cadangan saya sis cuba shampoo Himalaya ataupun Herbal Essences...alaaa kat watson/guardian ada jual... . . ===== APA KANDUNGAN DLM DIA? ===== . Bahan asas perfume hijab ni adalah AIR, So tak perlu risau kulit kepala berminyak! . -Bunga Raya -Daun Gelengang -Buah Melaka -Aloe Vera -Tea tree oil . order whatapp /sms/line +6011-3969 8085 +6011-3969 8085 +6011-3969 8085 . #hijabtutorial #hijabperfume #hijaber #bajukurung #malaysia #fitmalaysia #ikutcarakita #jubah #jubahdress #bazarpaknil #bazaaronline #instamagik #bazaarpaknil #onlineshopping #bazaronline #followersmalaysia #followforfollow #followme #tambah_followers_malaysia #gainfollowers #perfumefashasandha #perfume #rambutgugur #kelemumur - #regrann
@Regrann from @hijabperfume - anda #hijabista? kulit kepala berminyak dan gatal? berbau? cuba la #perfumehijab.. . ===== APA PERFUME HIJAB NI? ===== . Fungsi UTAMA yg Istimewa utk sis yang banyak rambut GUGUR! . Dia akan stop kan gugur tu, kuatkan akar rambut dan bersihkan kulit kepala sis dari kekotoran dan minyak! Eventually rambut baru akan tumbuh dkt kawasan tu. . Plus+ dalam perfume hijab ni ada ekstrak pati bunga2 so bau dia wangiiii je! Wangi dia sampai melekat pada tudung and telekung! Kalau sis pakai sebelum tidur, bantal sis pun wangi! . Haaa BEST kan?!!! . . ===== CAMNE CARA GUNA DIA? ===== . Senang je sis… SPRAY JE…spray pagi sebelum bertudung…and sekali malam before tido…senang kan? . . ===== BERAPA CEPAT BOLEH DPT RESULT? ===== . Testimoni paling cepat kami dpt utk stop rambut gugur adalah seawal 3 hari! Tp kebiasaannya akan mengambil masa 7 ke 30 hari dgn penggunaan konsisten utk stopkan gugur tu. . Utk masalah lain kebiasaannya seawal 7-14 hari dah boleh rasa kesannya… . . ===== SEBOTOL TAHAN BERAPA LAMA? ===== . Kuantiti setiap satu botol normal pack sekarang 50ml dan insyaAllah tahan sebulan camtu. Unless sis sembur banyak lah..then cepat la habis..hihi.. . . ===== XYAH PAKAI SHAMPOO DAH KE? ===== . Shampoo mcm biasa sis! Tapi sy cadangkan sis shampoo selang sehari je tau! Sbb kalau kerap sgt nnt kulit kepala sis kering! . Kalau sis mmg rambut gugur teruk..sy cadangkan tukar ke shampoo yg lebih lembut dan organik...cadangan saya sis cuba shampoo Himalaya ataupun Herbal Essences...alaaa kat watson/guardian ada jual... . . ===== APA KANDUNGAN DLM DIA? ===== . Bahan asas perfume hijab ni adalah AIR, So tak perlu risau kulit kepala berminyak! . -Bunga Raya -Daun Gelengang -Buah Melaka -Aloe Vera -Tea tree oil . order whatapp /sms/line +6011-3969 8085 +6011-3969 8085 +6011-3969 8085 . #hijabtutorial #hijabperfume #hijaber #bajukurung #malaysia #fitmalaysia #ikutcarakita #jubah #jubahdress #bazarpaknil #bazaaronline #instamagik #bazaarpaknil #onlineshopping #bazaronline #followersmalaysia #followforfollow #followme #tambah_followers_malaysia #gainfollowers #perfumefashasandha #perfume #rambutgugur #kelemumur - #regrann
@Regrann from @hijabperfume - anda #hijabista? kulit kepala berminyak dan gatal? berbau? cuba la #perfumehijab.. . ===== APA PERFUME HIJAB NI? ===== . Fungsi UTAMA yg Istimewa utk sis yang banyak rambut GUGUR! . Dia akan stop kan gugur tu, kuatkan akar rambut dan bersihkan kulit kepala sis dari kekotoran dan minyak! Eventually rambut baru akan tumbuh dkt kawasan tu. . Plus+ dalam perfume hijab ni ada ekstrak pati bunga2 so bau dia wangiiii je! Wangi dia sampai melekat pada tudung and telekung! Kalau sis pakai sebelum tidur, bantal sis pun wangi! . Haaa BEST kan?!!! . . ===== CAMNE CARA GUNA DIA? ===== . Senang je sis… SPRAY JE…spray pagi sebelum bertudung…and sekali malam before tido…senang kan? . . ===== BERAPA CEPAT BOLEH DPT RESULT? ===== . Testimoni paling cepat kami dpt utk stop rambut gugur adalah seawal 3 hari! Tp kebiasaannya akan mengambil masa 7 ke 30 hari dgn penggunaan konsisten utk stopkan gugur tu. . Utk masalah lain kebiasaannya seawal 7-14 hari dah boleh rasa kesannya… . . ===== SEBOTOL TAHAN BERAPA LAMA? ===== . Kuantiti setiap satu botol normal pack sekarang 50ml dan insyaAllah tahan sebulan camtu. Unless sis sembur banyak lah..then cepat la habis..hihi.. . . ===== XYAH PAKAI SHAMPOO DAH KE? ===== . Shampoo mcm biasa sis! Tapi sy cadangkan sis shampoo selang sehari je tau! Sbb kalau kerap sgt nnt kulit kepala sis kering! . Kalau sis mmg rambut gugur teruk..sy cadangkan tukar ke shampoo yg lebih lembut dan organik...cadangan saya sis cuba shampoo Himalaya ataupun Herbal Essences...alaaa kat watson/guardian ada jual... . . ===== APA KANDUNGAN DLM DIA? ===== . Bahan asas perfume hijab ni adalah AIR, So tak perlu risau kulit kepala berminyak! . -Bunga Raya -Daun Gelengang -Buah Melaka -Aloe Vera -Tea tree oil . order whatapp /sms/line +6011-3969 8085 +6011-3969 8085 +6011-3969 8085 . #hijabtutorial #hijabperfume #hijaber #bajukurung #malaysia #fitmalaysia #ikutcarakita #jubah #jubahdress #bazarpaknil #bazaaronline #instamagik #bazaarpaknil #onlineshopping #bazaronline #followersmalaysia #followforfollow #followme #tambah_followers_malaysia #gainfollowers #perfumefashasandha #perfume #rambutgugur #kelemumur - #regrann
@Regrann from @hijabperfume - anda #hijabista? kulit kepala berminyak dan gatal? berbau? cuba la #perfumehijab.. . ===== APA PERFUME HIJAB NI? ===== . Fungsi UTAMA yg Istimewa utk sis yang banyak rambut GUGUR! . Dia akan stop kan gugur tu, kuatkan akar rambut dan bersihkan kulit kepala sis dari kekotoran dan minyak! Eventually rambut baru akan tumbuh dkt kawasan tu. . Plus+ dalam perfume hijab ni ada ekstrak pati bunga2 so bau dia wangiiii je! Wangi dia sampai melekat pada tudung and telekung! Kalau sis pakai sebelum tidur, bantal sis pun wangi! . Haaa BEST kan?!!! . . ===== CAMNE CARA GUNA DIA? ===== . Senang je sis… SPRAY JE…spray pagi sebelum bertudung…and sekali malam before tido…senang kan? . . ===== BERAPA CEPAT BOLEH DPT RESULT? ===== . Testimoni paling cepat kami dpt utk stop rambut gugur adalah seawal 3 hari! Tp kebiasaannya akan mengambil masa 7 ke 30 hari dgn penggunaan konsisten utk stopkan gugur tu. . Utk masalah lain kebiasaannya seawal 7-14 hari dah boleh rasa kesannya… . . ===== SEBOTOL TAHAN BERAPA LAMA? ===== . Kuantiti setiap satu botol normal pack sekarang 50ml dan insyaAllah tahan sebulan camtu. Unless sis sembur banyak lah..then cepat la habis..hihi.. . . ===== XYAH PAKAI SHAMPOO DAH KE? ===== . Shampoo mcm biasa sis! Tapi sy cadangkan sis shampoo selang sehari je tau! Sbb kalau kerap sgt nnt kulit kepala sis kering! . Kalau sis mmg rambut gugur teruk..sy cadangkan tukar ke shampoo yg lebih lembut dan organik...cadangan saya sis cuba shampoo Himalaya ataupun Herbal Essences...alaaa kat watson/guardian ada jual... . . ===== APA KANDUNGAN DLM DIA? ===== . Bahan asas perfume hijab ni adalah AIR, So tak perlu risau kulit kepala berminyak! . -Bunga Raya -Daun Gelengang -Buah Melaka -Aloe Vera -Tea tree oil . order whatapp /sms/line +6011-3969 8085 +6011-3969 8085 +6011-3969 8085 . #hijabtutorial #hijabperfume #hijaber #bajukurung #malaysia #fitmalaysia #ikutcarakita #jubah #jubahdress #bazarpaknil #bazaaronline #instamagik #bazaarpaknil #onlineshopping #bazaronline #followersmalaysia #followforfollow #followme #tambah_followers_malaysia #gainfollowers #perfumefashasandha #perfume #rambutgugur #kelemumur - #regrann
@Regrann from @hijabperfume - anda #hijabista? kulit kepala berminyak dan gatal? berbau? cuba la #perfumehijab.. . ===== APA PERFUME HIJAB NI? ===== . Fungsi UTAMA yg Istimewa utk sis yang banyak rambut GUGUR! . Dia akan stop kan gugur tu, kuatkan akar rambut dan bersihkan kulit kepala sis dari kekotoran dan minyak! Eventually rambut baru akan tumbuh dkt kawasan tu. . Plus+ dalam perfume hijab ni ada ekstrak pati bunga2 so bau dia wangiiii je! Wangi dia sampai melekat pada tudung and telekung! Kalau sis pakai sebelum tidur, bantal sis pun wangi! . Haaa BEST kan?!!! . . ===== CAMNE CARA GUNA DIA? ===== . Senang je sis… SPRAY JE…spray pagi sebelum bertudung…and sekali malam before tido…senang kan? . . ===== BERAPA CEPAT BOLEH DPT RESULT? ===== . Testimoni paling cepat kami dpt utk stop rambut gugur adalah seawal 3 hari! Tp kebiasaannya akan mengambil masa 7 ke 30 hari dgn penggunaan konsisten utk stopkan gugur tu. . Utk masalah lain kebiasaannya seawal 7-14 hari dah boleh rasa kesannya… . . ===== SEBOTOL TAHAN BERAPA LAMA? ===== . Kuantiti setiap satu botol normal pack sekarang 50ml dan insyaAllah tahan sebulan camtu. Unless sis sembur banyak lah..then cepat la habis..hihi.. . . ===== XYAH PAKAI SHAMPOO DAH KE? ===== . Shampoo mcm biasa sis! Tapi sy cadangkan sis shampoo selang sehari je tau! Sbb kalau kerap sgt nnt kulit kepala sis kering! . Kalau sis mmg rambut gugur teruk..sy cadangkan tukar ke shampoo yg lebih lembut dan organik...cadangan saya sis cuba shampoo Himalaya ataupun Herbal Essences...alaaa kat watson/guardian ada jual... . . ===== APA KANDUNGAN DLM DIA? ===== . Bahan asas perfume hijab ni adalah AIR, So tak perlu risau kulit kepala berminyak! . -Bunga Raya -Daun Gelengang -Buah Melaka -Aloe Vera -Tea tree oil . order whatapp /sms/line +6011-3969 8085 +6011-3969 8085 +6011-3969 8085 . #hijabtutorial #hijabperfume #hijaber #bajukurung #malaysia #fitmalaysia #ikutcarakita #jubah #jubahdress #bazarpaknil #bazaaronline #instamagik #bazaarpaknil #onlineshopping #bazaronline #followersmalaysia #followforfollow #followme #tambah_followers_malaysia #gainfollowers #perfumefashasandha #perfume #rambutgugur #kelemumur - #regrann