#perfume 7.062M Posts

عطر "امبير بليند" للرجال من دافيدوف ١٠٠ مل بسعر بعد الخصم٣٠ ٪؜ (١٩.٩٠٠دينار)من بيرفيوم هاوس للطلب ٩٩٧٢٧٤٠١ #davidoff #kuwaitperfume #perfume #lauxere #perfumehousemontblanc #amberblend
聖誕節包裝,舊年嘅特別版Orange Bitters翻咗黎啦❣️ $960/現貨1枝,有興趣就落order啦☺️full packing!!!聖誕packing!!! 請踴躍支持😁有興趣可direct message我們😁 ------------------------------------------------- #jomalonelondon #jomalone代訂 #jomalone代購 #jomalone #perfume #jomaloneperfume #jomaloneperfumes #jomalonehk #jomalone香水 #jomalonehongkong #香水代購 #charlottetilbury #charlottetilburyhk #charlottetilbury代購 #英國代購 #charlottetilburymakeup #diormakeup #dior代購 #dioraddict #dior💄 #dior唇膏 #dior唇膏代購 #dior唇彩 #giorgioarmani #giorgioarmanibeauty #armanilipmaestro代購
INSPIRED PURSE PERFUME 20 ml _____________________________ INSPIRED PURSE SPRAY PERFUME!! . ✔easy to carry ✔prolonged scent up to 8-12 hours ✔spray perfume not roll ✔ travel friendly and easy to carry inside your handbag !!WHATSAPP NOW!! ! 📲For more details and list of perfume! !!WHATSAPP NOW!! 📲01111535579 #bangi #bandarbarubangi #bangisentral #shahalam #perfume #selangor #uitm #duitpoket #dropshippingmalaysia
BEST YEAR END SALE✨✨✨ POCKET PERFUME 20 ML . . PROMOSI HARGA BORONG PURSE PERFUME 20ML . . 1-9 : Rm 10.00 sebotol 10-49: Rm 6.50 sebotol 50-99 : Rm 6.00 sebotol 100+ : Rm 5.50 sebotol . Harga Tak termasuk postage 0135103736 #bazarpaknil #shoppingonline #bestseller #sayajual #uitm #shopping #moodrepublik #sayajualmurah #personalshopper #jualonline #jualmurah #lokalah #kedaionline #sayajualonline #perfume #malaysiaonlineshop #wholesale #sayajualperfume #onlineshop #onlineshopping #onlineshopmalaysia #perfumeoriginal #malaysia #sayajualmurah #perfumemurahmalaysia #trustedseller #pocketperfume #purseperfume #perfumeoriginal
A new standard in perfumery display onboard MSC Splendida in our brand new cosmetics shop. #mscboutiques
عطر "هوت واتر" للرجال من دافيدوف ١١٠ مل بسعر بعد الخصم٣٠ ٪؜ (١٩.٩٠٠دينار)من بيرفيوم هاوس للطلب ٩٩٧٢٧٤٠١ #davidoff #kuwaitperfume #perfume #lauxere #perfumehousemontblanc #hotwater
Jo Malone 最新現貨post🌸 直至12月16日,現貨如下 ♥️ ---------------------------------------------------- 9ml Cologne $200-$230 -Lime Basil and Mandarin $200 -Amber and Lavender $190 -Black Cedarwood and Juniper $190 -Earl grey and Cucumber $200 -Dark Amber and Ginger Lily $220 -Myrrh and Tonka $230 -Tuberose Angelica $220 -Orris and Sandalwood $220 ---------------------------------------------------- Body Creme 175ml $540 🍐English Pear (1罐現貨) ----------------------------------------------------- 100ml vitamin E hand treatment $430 (1枝現貨) ----------------------------------------------------- 30ml Cologne $460(香港售$600) 🍃Basil and Neroli (1枝現貨) 🍐English Pear (2枝現貨) 🌸Wild Bluebell (3枝現貨) 🍇English Oak and Redcurrant (2枝現貨) 🌺French Lime Blossom(1枝現貨) 🥒 Earl Grey and Cucumber (2枝現貨) 🍯 Nectarine Blossom and Honey (3枝現貨) 🍇Blackberry and bay(2枝現貨) 🌺Amber lavender (1枝現貨) 🌸Peony and suede (2枝現貨) 🍁 Mimosa (1枝現貨) 🍋 Lime basil and Mandarin (2枝現貨) ---------------------------------------------------- 100ml Cologne 聖誕限定Orange Bitters (1枝現貨) $980 Regent street限定Silk Blossom (1枝現貨) $1,040 ---------------------------------------------------- 50ml intense cologne $650 🌺Orris and Sandalwood (1枝現貨) ---------------------------------------------------- 其他產品 -154 Body and Hand wash 15ml $130 - Nectarine Blossom body and hand wash 15ml $130 -Geranium and walnut body scrub 50G $289 ---------------------------------------------------- 迷你蠟燭 Height 1.18inch/3cm $190/1 -Grapefruit -Green Tomato Leaf -Pomegranate Noir -Nectarine Blossom -Sweet Almond and macaroon -Frosted Cherry and Clove ---------------------------------------------------- #jomalonelondon #jomalone代訂 #jomalone代購 #jomalone #perfume #jomaloneperfume #jomaloneperfumes #jomalonehk #jomalone香水 #jomalonehongkong #香水代購 #祖馬龍
*ASSALAMUALAIKUM* *SEMPERNA MENYAMBUT BIRTHDAY MAK SY HARI NIE ( 16/12/17), SAYA DENGAN BEBESAR HATI NAK BG HARGA LORI TBALIK UTK PERFUME NEELOFA NIE*👆🏻👆🏻.. . . *HANYA RM 35 JE!!!* . . Sesiapa yg Berminat bole whtapp Nad terus 👇👇👇 ➡️www.wasap.my/601117571041 . . 011-1757 1041 SAH SEHINGGA 12 THGARI ESOK (17/12/17) . . TQ😘😘. #neelofa #neelofa #neelofar #neelofahijab #neelofarhijab #neelofaperfume #neelofaperfumemurah #neelofaperfumeoriginal #perfume #perfumecollection #perfumeneelofa #perfumer #perfumeneelofamurah #wangian #wangianmewah #wangianislam
. عطر ادکلن جیوانچی لایو ارسیستیبل-Givenchy Live Irresistible عطری است خنک و شیرین.این عطر در سال 2015 به بازار عطر و ادکلن عرضه شد.عطر ادکلن جیوانچی لایو ارسیستیبل-Givenchy Live Irresistible عطری است زنانه و لاکچری. . . . . .www.aranika.com . . . . #عطر #رايحه #گل #خريدآنلاين #وب #دخترونه #هديه #خريد #كادو #perfume #girl #gifts #عطر #رايحه #گل #خريدآنلاين #وب #دخترونه #هديه #خريد #كادو #perfume #girl #gifts #تهران #خريدآنلاين #boy #internet #اعتماد #اطمينان #در #خريد #هنر #طراحي #مد #ايران #مزون #مانتو #آرایش #آرايشي #بسته_بندی #روز #خريدآنلاين #وبسايت #ارانيكا
عطر "شامبيون انيرجى" للرجال من دافيدوف ٩٠ مل بسعر بعد الخصم٣٠ ٪؜ (١٥.٩٠٠دينار)من بيرفيوم هاوس للطلب ٩٩٧٢٧٤٠١ #davidoff #kuwaitperfume #perfume #lauxere #perfumehousemontblanc #championenergy
M.Micallef is now available at Brice Exclusive Wear - Shop U7 & U20 Michelangelo Towers Mall, Maude street, Sandton, Johannesburg @sandtoncitymall @michelangelotowersmall #skopom #mojalefa #mmicallef #perfume #luxury #lifestyle
. ادکلن مردانه جیوانچی جنتلمن (Givenchy Gentleman ) توسط شخصی به نام Paul Leger با رایحه ای چوبی ، تلخ و گرم مخصوص فصول سرد سال روانه ی بازار گردید . این عطر به دلیل داشتن موادی نظیر چرم ، عنبر ، خس خس و گلسنگ در ترکیبات خود دارای ماندگاری بالا و میزان پراکندگی عالی می باشد . . . . . .www.aranika.com . . . . #عطر #رايحه #گل #خريدآنلاين #وب #دخترونه #هديه #خريد #كادو #perfume #girl #gifts #عطر #رايحه #گل #خريدآنلاين #وب #دخترونه #هديه #خريد #كادو #perfume #girl #gifts #تهران #خريدآنلاين #boy #internet #اعتماد #اطمينان #در #خريد #هنر #طراحي #مد #ايران #مزون #مانتو #آرایش #آرايشي #بسته_بندی #روز #خريدآنلاين #وبسايت #ارانيكا
. READY STOCK : . Kenzo Leupar Lady EDT 30ml 160k . Kenzo L'eau Par untuk wanita ini melambangkan banyak hal, di atas segalanya, air adalah sumber kesehatan, kemurnian, pemuda hidup, dan kekekalan. Parfum ini diciptakan untuk seorang wanita yang bahagia dan sederhana. Diklasifikasikan sebagai bunga dan air, Kenzo dengan nuansa cerah dan segar. Frosted mint meminjamkan kemurniannya dan kompleksitas, lotus mengungkapkan kejelasan. Perancang dibalik wewangian ini adalah Olivier Cresp. . Dibuka dengan paduan aroma Green Lilac, Mandarin Orange, dan Mint pada fase pertama.Lalu,akan di bubuhi dengan aroma Violet, Pepper, Water Lily, White Peach, Amaryllis,dan Peach paa fase pertengahan.Kemudian di akhir fase akan terasa aroma Vanila dan Cedar . . Gunakan setiap hari, dan rasakan aroma segar yang natural dari perpaduan bunga dan buah dari parfum ini. Dengan karakter aromanya yang soft, parfum ini adalah jawaban untuk anda yang menanti parfum yang cocok di outdoor. Cocok juga untuk menemani anda beraktifitas, berbelanja atau sekedar berkumpul bersama rekan-rekan cobalah parfum ini, ketahanannya cukup untuk membuat anda lupa dengan durasi waktu yg anda habiskan. . Original Rejected - No Box - No KW - No Singapore - No Refill (jika terbukti palsu, UANG KAMI KEMBALIKAN FULL) . #perfume #parfum #jualan #bukalapak #originalrejected #wangi #minyakwangi #harum #parfummurah #kenzo #PangeranParfum
What a beautiful smooth saffron rose with myrrh, oud wood and other beautiful notes #perfume #amazing #elegant #alaalishoppingcomplex
. عطر زنانه Givenchy Dahllia Divin (جیوانچی دالیا دیوین) که توسط Francois Demachy در سال 2014 خلق شد ، با ترکیبی شیرین و گلی که آن را بیشتر از گل یاس ، نعناع هندی و خس خس موجود در ترکیباتش حاصل می کند ، انتخاب بی نظیری برای روزهای خنک بهاری و یا میهمانی های خودمانی می باشد . این محصول توسط خواننده ی معروف آمریکایی سبک آر اند بی به نام Alicia Keys تبلیغ شد . . . . . .www.aranika.com . . . . #عطر #رايحه #گل #خريدآنلاين #وب #دخترونه #هديه #خريد #كادو #perfume #girl #gifts #عطر #رايحه #گل #خريدآنلاين #وب #دخترونه #هديه #خريد #كادو #perfume #girl #gifts #تهران #خريدآنلاين #boy #internet #اعتماد #اطمينان #در #خريد #هنر #طراحي #مد #ايران #مزون #مانتو #آرایش #آرايشي #بسته_بندی #روز #خريدآنلاين #وبسايت #ارانيكا
M.Micallef is now available at O.R Thambo International Airport - Big Five Duty Free, International Departures, Johannesburg #skopom #mojalefa #mmicallef #perfume #luxury #lifestyle
M.Micallef is now available at Eva Boutique - Store LL2, Bedford Centre, Bedfordview, Johannesburg @bedfordcentre #skopom #mojalefa #mmicallef #perfume #luxury #lifestyle
*KELEBIHAN WONGI* 1. Bersifat water based – iaitu tidak berminyak dan tidak melekit, pakai2 terus kering dalam kulit kita. 2. Boleh digunakan sebagai lotion, perfume, deodorant dan ubat kaki berbau. 3. Boleh digunakan sebagai pelindung kulit ada spf25. 4. Elak kulit kering kerana bersifat melembapkan. 5. Mood booster. 6. Insect repellent. 7. Lembapkan kulit sebab terdapat vitamin c. 8. inspired perfumed. 9. mesra wuduk dan halal . . Lotion Body Moisturiser yang diinsprasikan dari perfume antarabangsa. . . Lotion ni mempunyai khasiat tersendiri seperti: 👉 sunblock spf25 (UV blocking for 4.5 hours) 👉 moisturizer (olive oil, rose extract, Vit E) 👉insect repellent (baby dan children boleh pakai!) 👉 brightening effect (Vit C) . . . Lotion ni DIJAMIN cepat serap ke kulit dan tak berminyak sebab lotion ini WATER BASED. . . Pilihan bau pula cuma ambil TOP 4 BEST SELLING INSPIRED PERFUMES. Maksudnya? Bau yang paling laku dan banyak terjual sahaja iaitu; . 👑Fruity Snowberry (Britney Spears Midnight Fantasy) 👑Floral Enchanted (Gucci flora) 👑Sweet Candy (Victoria's Secret Bombshell) 👑La vie est bell(lancome) . . Peminat perfume mesti tahu macam mana wonginya lotion ni.. 😀😀Dah la wangi, ada spf jaga kulit dari matahari, boleh cerahkan dan lembapkan kulit pulak tu. Rare sangat produk ni. . 1 botol - RM 39 sahaja . COD area : MERU. KAPAR. SETIA ALAM. PUNCAK ALAM. BUKIT KAPAR. POST & SELF PICKUP ✔boleh juga. 📱wasap untuk order : 0139770046 . Regards, Marina Trusted Seller WONGI since 2017 ❤ . #wongi #wongiperfumedlotion #wongilotion #lotion #perfume #perfumedlotion #wongiklang #wongikapar #wongisetiaalam #wongipuncakalam #wongisetiaalam #wongiselangor #lotionviral #bestseller #meletop #wongilicious_empire #wongiliciousempire #wongilotionklang #victoriasecretbombshell #victoriasecret #lancome #bazaarpaknil #viral #gucciflora #gucci
119,99 TL ALDIM yazanın olur 💐
عطر "ذا بيرلانت جيم" للرجال من دافيدوف ١٠٠ مل بسعر بعد الخصم٣٠ ٪؜ (١٥.٩٠٠دينار)من بيرفيوم هاوس للطلب ٩٩٧٢٧٤٠١ #davidoff #kuwaitperfume #perfume #lauxere #perfumehousemontblanc #thebrilliantgame
*KELEBIHAN WONGI* 1. Bersifat water based – iaitu tidak berminyak dan tidak melekit, pakai2 terus kering dalam kulit kita. 2. Boleh digunakan sebagai lotion, perfume, deodorant dan ubat kaki berbau. 3. Boleh digunakan sebagai pelindung kulit ada spf25. 4. Elak kulit kering kerana bersifat melembapkan. 5. Mood booster. 6. Insect repellent. 7. Lembapkan kulit sebab terdapat vitamin c. 8. inspired perfumed. 9. mesra wuduk dan halal . . Lotion Body Moisturiser yang diinsprasikan dari perfume antarabangsa. . . Lotion ni mempunyai khasiat tersendiri seperti: 👉 sunblock spf25 (UV blocking for 4.5 hours) 👉 moisturizer (olive oil, rose extract, Vit E) 👉insect repellent (baby dan children boleh pakai!) 👉 brightening effect (Vit C) . . . Lotion ni DIJAMIN cepat serap ke kulit dan tak berminyak sebab lotion ini WATER BASED. . . Pilihan bau pula cuma ambil TOP 4 BEST SELLING INSPIRED PERFUMES. Maksudnya? Bau yang paling laku dan banyak terjual sahaja iaitu; . 👑Fruity Snowberry (Britney Spears Midnight Fantasy) 👑Floral Enchanted (Gucci flora) 👑Sweet Candy (Victoria's Secret Bombshell) 👑La vie est bell(lancome) . . Peminat perfume mesti tahu macam mana wonginya lotion ni.. 😀😀Dah la wangi, ada spf jaga kulit dari matahari, boleh cerahkan dan lembapkan kulit pulak tu. Rare sangat produk ni. . 1 botol - RM 39 sahaja . COD area : MERU. KAPAR. SETIA ALAM. PUNCAK ALAM. BUKIT KAPAR. POST & SELF PICKUP ✔boleh juga. 📱wasap untuk order : 0139770046 . Regards, Marina Trusted Seller WONGI since 2017 ❤ . #wongi #wongiperfumedlotion #wongilotion #lotion #perfume #perfumedlotion #wongiklang #wongikapar #wongisetiaalam #wongipuncakalam #wongisetiaalam #wongiselangor #lotionviral #bestseller #meletop #wongilicious_empire #wongiliciousempire #wongilotionklang #victoriasecretbombshell #victoriasecret #lancome #bazaarpaknil #viral #gucciflora #gucci
Adoro i fiori, la loro essenza, quella delicatezza che li contraddistingue, il profumo che emanano e la poesia che ispirano. Riempiono le mie giornate di colore e magia... Non potrei farne a meno. • • • • • #flower #pinkflowers #flowers #bouquet #flowerporn #flowerpower #blooming #bloom #flowershow #perfume #poetry #delicate #iloveflowers #inmyhand #likeforfollow #likeforlike #likemyphoto #likesreturned #followme #follows #followers #followbackalways
رژلب های جدید کاپریس 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 گالری ادکلن شانل یزد.صفائیه.ابوذر.ابتدای تیمسار فلاحی.روبروی کادینو. ☎ 035-38240359 09132733226 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 #شانل #یزد #گالری_شانل #ادکلن #آرایشی #پرفیوم #perfume #parfum #luxury #luxury #perfume #chanel #shanel_perfume #yazd #beauty #cosmetic #femme #montblanc #ferrari #Salvatoreferrgamo #valentina #212 #Carolinaherrera #capricecosmetics
*KELEBIHAN WONGI* 1. Bersifat water based – iaitu tidak berminyak dan tidak melekit, pakai2 terus kering dalam kulit kita. 2. Boleh digunakan sebagai lotion, perfume, deodorant dan ubat kaki berbau. 3. Boleh digunakan sebagai pelindung kulit ada spf25. 4. Elak kulit kering kerana bersifat melembapkan. 5. Mood booster. 6. Insect repellent. 7. Lembapkan kulit sebab terdapat vitamin c. 8. inspired perfumed. 9. mesra wuduk dan halal . . Lotion Body Moisturiser yang diinsprasikan dari perfume antarabangsa. . . Lotion ni mempunyai khasiat tersendiri seperti: 👉 sunblock spf25 (UV blocking for 4.5 hours) 👉 moisturizer (olive oil, rose extract, Vit E) 👉insect repellent (baby dan children boleh pakai!) 👉 brightening effect (Vit C) . . . Lotion ni DIJAMIN cepat serap ke kulit dan tak berminyak sebab lotion ini WATER BASED. . . Pilihan bau pula cuma ambil TOP 4 BEST SELLING INSPIRED PERFUMES. Maksudnya? Bau yang paling laku dan banyak terjual sahaja iaitu; . 👑Fruity Snowberry (Britney Spears Midnight Fantasy) 👑Floral Enchanted (Gucci flora) 👑Sweet Candy (Victoria's Secret Bombshell) 👑La vie est bell(lancome) . . Peminat perfume mesti tahu macam mana wonginya lotion ni.. 😀😀Dah la wangi, ada spf jaga kulit dari matahari, boleh cerahkan dan lembapkan kulit pulak tu. Rare sangat produk ni. . 1 botol - RM 39 sahaja . COD area : MERU. KAPAR. SETIA ALAM. PUNCAK ALAM. BUKIT KAPAR. POST & SELF PICKUP ✔boleh juga. 📱wasap untuk order : 0139770046 . Regards, Marina Trusted Seller WONGI since 2017 ❤ . #wongi #wongiperfumedlotion #wongilotion #lotion #perfume #perfumedlotion #wongiklang #wongikapar #wongisetiaalam #wongipuncakalam #wongisetiaalam #wongiselangor #lotionviral #bestseller #meletop #wongilicious_empire #wongiliciousempire #wongilotionklang #victoriasecretbombshell #victoriasecret #lancome #bazaarpaknil #viral #gucciflora #gucci
#Repost @_mori64_ ( @get_repost) ・・・ #Repost @lechatelard_korea ( @get_repost) ・・・ 르샤트라1802의 인기상품 사봉드마르세이유 비누가 리뉴얼 됐어요✨ . . 너무반짝반짝눈이부셔 오오오오오🧚🏻‍♀️ 선물용으로도 안성맞춤!! . . 건조할까봐 비누 사용을 망설였던 분들도 걱정은 NoNoNo!! . 좋은 성분만 골라담은 사봉드마르세이유 비누 ♥︎ . 오랜 역사와 루이14세가 인증한 전통 비누로 써보면 차이가 절로 느껴져요💕👏👏👏 . . 천연재료로 구성된 다양한 종류로 선물용으로도 인기만점🙈 . . 🌹99%천연성분으로 온가족이 함께 사용해도 좋아요! 🌹72%이상 올리브오일과 천연미네랄성분으로 피부가 예민하신 분들도 안심☺️ . 그냥 바누가 아니에요✌🏻 프랑스에서 만든 핸드메이드 비누로 루이14세가 인증한 명품 비누👑 . . . [ 가까운 매장안내 ] 현대백화점 3층 여성복마제 옆 현대백화점 판교점 5층 노스페이스 옆 현대백화점 신촌점 1층 바비브라운 옆 롯데백화점 상인점 지하 1층 바디샾 옆 현대백화점 충청점 1층 발리 앞 현대시티아울렛 동대문점 대구프라자 1층 시슬레야 옆 대구백화점1층 시슬리 옆 광교 아브뉴프랑 2층 강남 삼성점 르샤트라1802 . . . [온라인] 프로필 링크 르샤트라1802 홈페이지 구매 . #프랑스에서온_천연화장품 #루이14세인증받은_핸드메이드비누 _ #르샤트라1802 #천연화장품 #뷰스타그램 #뷰티 #향기 #코덕 #화장품 #뷰티스타그램 #세안 #perfume #비누 #클렌징 #이벤트 #천연화장품 #핸드메이드 #기초화장품 #기초 #폼클렌징 #제주 #명품 #유럽 #여행
"NAK JUAL PERFUME NI TAK SUSAH PUN... CUSTOMER BAU JE TERUS BELI... TAK PERLU TERANG PANJANG2... JANJI TAHAN LAMA DAN BAU SEBIJIK ORI... ESHAL PERFUME LA TU... TAK LAMA LAGI VIRAL LA PERFUME NI... 😁" . Nak dapatkan perfume SUPER PADU ni? Komen PM atau klik link di bio. Dengan pantas kami bantu anda 😚 . #perfume #minyakwangi #minyakwangimurah #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipdiperlukansegera #agenwanted #agendiperlukan #agenkl #stokiswanted #stokiskl #eshalperfume #eshal #shoppingonline #wangiantahanlama #perfumemurah #perfumelelaki #perfumeperempuan #perfumewanitamurahmalaysia #1millionpacorabanne #212vipmen #212sexy #eros #versace #victoriassecret #isseymiyake #bombshell #appleblossom #bodyshop #parishilton
عطر "كول واتر" للرجال من دافيدوف ١٢٥ مل بسعر بعد الخصم٣٠ ٪؜ (١٦.٩٠٠دينار)من بيرفيوم هاوس للطلب ٩٩٧٢٧٤٠١ #davidoff #kuwaitperfume #perfume #lauxere #perfumehousemontblanc #coolwater
Excellent Royal Saffron abdul Samad al Qurashi perfume oil #asq #asaq #saffron #perfume info @zahras.com
NEW VARIANT PARFUM GAHARU CANDY OUD. Sweet Like Candy, Cocok buat anak muda Jaman Now. 0rder 081312211087 #gaharu #oud #parfum #perfume #tasikmalaya #Natural #indonesia
Claudio & Patrick sind heute nochmals beide bei @drogerie_sinnesduefte_stebler ! KOMMT VORBEI! Beim Kauf von 2 Flacons gibt es einen originalen Bodyprint nach Wahl! #odur #odurparfum #nischenduft #perfume #chur #sinnesdueftestebler #zürich #sueskind #davos bei Gesunheitsdrogerie Zier erhältlich #giovannisammarco
M.Micallef is now available at Brice Exclusive Wear - Shop U7 & U20 Michelangelo Towers Mall, Maude street, Sandton, Johannesburg @sandtoncitymall @michelangelotowersmall #skopom #mojalefa #mmicallef #perfume #luxury #lifestyle
Jedną z nut Poison Eau de Toilette jest opoponaks, czyli żywiczna guma z drzewa rosnącego w Afryce oraz na Bliskim Wschodzie. Jest to rodzaj mirry pozyskiwanej po wyschnięciu kory drzewa. Opoponaks to aksamitna, balsamiczna nuta, nadająca Poison czarujący i tajemniczy charakter✨❤️ Klasyczny zapach Poison Eau de Toilette to fantastyczny pomysł na gwiazdkowy prezent dla osób ceniących ciekawe i zaskakujące połączenia pikantnych oraz kwiatowych nut🤩 ‼️poison‼️ . . . #dior #diorbutikwarszawa #poison #fragrance #classy #perfume #diorparums #tuberose #coliander #opoponax #luxury #shopping #galeriamokotow #thedesignergallery
عطر "سيلفر شادو التيتيدى" للرجال من دافيدوف ١٠٠ مل بسعر بعد الخصم٣٠ ٪؜ (١٥.٩٠٠دينار)من بيرفيوم هاوس للطلب ٩٩٧٢٧٤٠١ #davidoff #kuwaitperfume #perfume #lauxere #perfumehousemontblanc #silvershadowaltitudeedt
@Regranned from @fragranceshopuk - Here at The Fragrance Shop, #YourWishIsOurCommand. To prove this we are hosting 12 days of giveaways on the run up to Christmas! Today, we have 6 bottles of YSL Opium to giveaway. So, to be in with the chance to win one, all you need to do is like our page, share this post and tag a friend in the comments. #Fragrance #forher #forhim #perfume #scent #perfumelovers #fragrancelovers #perfumecollectors #perfumecollection #christmasgifting #scentaddict #beauty #beautylovers #beautyblog #fragranceblog #lifestyle - #regrann