#penang 3.654M Posts

Kbiasaan tdung hat 1st ni ebu buat pkai basahan g kelah ja..skali skala kita up cket pgkat dia buat jejalan dating lak..😍😍 #nurimanscarf #penang #sarukterussiap #wasap0124938655
Puma Blade Maroon Size 41-45 only RM70 COD Area KL/Pos 1 Malaysia FREE POSTAGE+GIFT WhatsApp 01126521871 01126521871 01126521871 01126521881 01126521871 . How to place your order -screenshot the item you want -WhatsApp me at 01126521871 #shoestin #PatinggJualKasut #kasutmurahmurah #kasutmurah #kasutsaizbesar #kedah #perlis #hijaukuning #penang #perak #kelantan #pahang #terengganu #negerisembilan #negeri9 #selangor #johor #kualalumpur #wilayahpersekutuan #dia #redvelvet #matrukun #anugerahkurnia #sabah #sarawak
Hii uolls.. kak nana nk bgtau ni ;) Kurung songket bunga tabur RESTOCK 15 wrna tau Rambang mata nak pilih woooo..😜 Nak kain pasang belum jahit pun boleh tau😘 Untuk pertanyaan lanjut boleh terus watsap Cepat2 tau takut SOLD OUT PULAK 😘 Watsap https://www.wasap.my/60124736902 https://www.wasap.my/60124736902 https://www.wasap.my/60124736902 https://www.wasap.my/60124736902 #kurungsongket #kurungsongketmalaysia #kurungsongketmoden #bajukurung #bajukurungwanita #bajukurungmoden #bajusongket #bajukurungsongket #bajuwanita #bajukurungcantik #songketprinted #penang #kedah #bajumuslimah #muslimahwear #ootd #muslimahstyle #bajuwanitacantik #perak #bajucikgu #kainsongket #kurungmoden #kainpasangsongket #kainpasang #sayajualonline #dropshipwanted #agendropshipdiperlukan
Christmas is around the corner, best time and place to shop for gifts. Buy from your community. #hinpopup #sundaymarket #hinbusdepot #penang #georgetown #craftmarket #crafts #music #art #food #coffee #murals #handcrafted #handmade #henna #kefir #readingcorner #savethetrees #design 11am to 5pm
We like to Move It...Move It. #Penang #9500M #FunRun #FitForLife #Awesome #Sunday #Hooray
Amazing turmeric fish 🐠 #nyonyafood #penang #delish #foodlove #foodie
Nike Flyknit Racer Blue Size 40-44 only RM90 COD Area KL/Pos 1 Malaysia FREE POSTAGE+GIFT WhatsApp 01126521871 01126521871 01126521871 01126521881 01126521871 . How to place your order -screenshot the item you want -WhatsApp me at 01126521871 #shoestin #PatinggJualKasut #kasutmurahmurah #kasutmurah #kasutsaizbesar #kedah #perlis #hijaukuning #penang #perak #kelantan #pahang #terengganu #negerisembilan #negeri9 #selangor #johor #kualalumpur #wilayahpersekutuan #dia #redvelvet #matrukun #anugerahkurnia #sabah #sarawak
Nike Flyknit Racer Red Size 40-44 only RM80 COD Area KL/Pos 1 Malaysia FREE POSTAGE+GIFT WhatsApp 01126521871 01126521871 01126521871 01126521881 01126521871 . How to place your order -screenshot the item you want -WhatsApp me at 01126521871 #shoestin #PatinggJualKasut #kasutmurahmurah #kasutmurah #kasutsaizbesar #kedah #perlis #hijaukuning #penang #perak #kelantan #pahang #terengganu #negerisembilan #negeri9 #selangor #johor #kualalumpur #wilayahpersekutuan #dia #redvelvet #matrukun #anugerahkurnia #sabah #sarawak
Syukur... semalam Group WhatsApp Ber Tak Tun Tuang... Awat.. awat.. 😧 . Update progress kat Coach lah.. 😀😀😀 Semua progress yg baik ikut pada usaha serta depends dengan kadar berat masing2... Ya... kita tak boleh expect proses akan menjadi laju dan terus ideal selama sebulan...No.. No.. . Believe.. badan perlukan at least 90hari untuk bina cell baru.. . Nak lagi jadi cepat? Bila ada meal plan yg lengkap dari segi portion dan nutrisi.. penjagaan air dan gabungan senaman.. seperti coachee program  #loosfatchallenge sedang lalui setiap season. . inshaallah cuba beri masa untuk badan proses.. serta bersabar dan istiqomah adalah kunci kejayaan turun berat badan. . #coachlfc 0123529838
Next time kita lecing2 lagi🏁 #kroniskala #litarseagate #awat❌ligan #penang #utaqamai