#oh 2.394M Posts

Ally’s coming home today 😍😭♥️ seriously so stoked to get this shift out of the way so I can hang out with my lads again. Coincidently today falls on a Wednesday and these two are the fittest ever so also happy #womancrushwesnesday babies 😏🌸💜 . . . #ladsladslads #myfavourites #andwegettoseemeltomorrow #oh #andthecorrs #whatatimetobealive #hearteyesfordays
Najan butut tapi teu alus Najan kridit tapi cicilan Najan letik tapi teu gedé Najan roda dua tapi lain roda opat . Najan kitu tapi aing bagja menang hasil jerih payah sorangan lain menang hasil ngarenghik ka kolot.. . Tapi lain éta nu jadi point, keur néang cinta di jaman now 😢 . Heueuh euy roda opat di depan lah, aing éléh céng :( . Gusti abi mah bitan heula sakedap mah moal waka wawuh kanu namina cinta, badé usaha heula kanggo mésér apansah 🚗💨 . . #motor #cicilan #sorangan #lawan #avanza #cinta #oh #love #naha #kadang #but #kitu
#Oh My God The Shield Is Back ... Wwe Raw