#nursemalaysiakeje 21 Posts

LIMITED EDITION LIP SUEDE Jom dapatkan Semi Matte Lipstick keluaran terbaru Mary Kay, iaitu Lip Suede in Rose Blush dan Mulberry Muse. Kaler cantik gila. Nampak sangat seksi kan! Kaler yang sesuai utk different occasion termasuk daily outing! Boleh mix and match dengan makeup mata biasa atau makeup mata gelap/smokey. Bibir korang akan jadi perhatian! So kalau ada orang tanya, korang jangan tersipu-sipu malu pulak tau. Wajib dengan bangganya katakan - SAYA PENGGUNA MARY KAY LIP SUEDE! 😍😍😍 πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹ Siapa nak try❀ ❀ Huda ☎ 014 3132124 Independent Beauty Consultant #lipstickmatte #bazarpaknilmurah #bazaar #kerjaya_berseragam #kerjaya_seragam #cikgu #cikgucikgi #nursemalaysiakeje #wanitaumno
Di Mary Kay, kami bukan sekadar pengguna dan berkongsi. Kami juga ajar cara cuci muka yg betul. Ni teorinya.. Kalau nak saya ajar secara praktikal pm ye..nak secara berkumpulan / personal pun boleh πŸ˜‰ www.wasap.my/0143132124 #botanicaleffects #TimeWiseMiracleSet #skincareclassfree #makeupmarykay #cikgu #cikgucikgi #nursemalaysiakeje #nursemalaysiakeje #penjawatawam #panasonic #flextronics #bazaar #bazarpaknilmurah #shoppingonline
Rangkaian penjagaan diri yang sangat best! macam baru lepas kelur spa tau uolss 😍😍 Baunya yang sangat segar dan wangi membuatkan kita ingin terbang ke bulan... wahhh!! Giteww... Didatangkan dengan 3 produk : 🌷Body Lotion 🌷Shower Gel 🌷Body mist Nak cuba? Jom booking slot dengan kakak... kakak akan datang Huda | 014-3132124 #marykaybyhuda #marykay #nursemalaysiakeje #nursemalaysia #kerjaya_berseragam #cikgu #cikgucikgi
Merkuri yang tertanam di dalam kulit takkan boleh keluar dengan sendirinya. Walaupun bertahun dah berhenti gunakan skincare, ia masih ada. Sounds scary yet it’s a fact. Macam mana cara uolls nak yakinkan kulit tu dah bersih hanya melihat dari luaran? Sedangkan kulit kita berlapis-lapis banyaknya. 😘 Jom sama2 kita rawat kulit #rawatkulit #kulitsihat #kulitcantik #sayangkulit #marykaybotanicaleffect #kerjaya_berseragam #nursemalaysia #nursemalaysiakeje #cikgucikgi #cikgu
Assalamualaikum.... Kuantiti yang hanya diperlukan kulit. Jangan lebih dos. Bukan hanya bazir kuantiti, bahkan kulit tak terima pun. 😘 Jimat ke jimat😘😘😘 I❀Mary Kay #marykayproduk #jimatduit #murah #marykaybotanicaleffect #TimeWiseMiracleSet #melacep #serum #bazarpaknilmurah #bazaar #kerjaya_berseragam #nursemalaysia #nursemalaysiakeje #cikgucikgi #cikgu #titiancinta #slotakasia #slotakasiatv3
Ramai jgk yg bertanya kepada saya Kenapa pencuci muka Mary Kay tak berbuih??? πŸ€”πŸ€”πŸ€” Sebenarnya pencuci muka yg baik mestilah tidak berbuih.. Lagi banyak buih, lagi teruk dan akan mengangggu fungsi kulit. Ni antara sebab2nya.. 1. Buih akan mngganggu penghasilan minyak semulajadi atau natural pil pada kulit kita. Natural oil ni penting tau, sbb jika kurang minyak pada kulit akan flaky (mengelupas) dan menyebabkan kulit menjadi sangat kering (dry out). 2. Sabun bersifat alkali yg akn mngganggu pH/ accidity kulit kita. It needs its own natural pH untuk tidak menyerap bakteria dan mbuang toksin... 3. Bila acidity kulit terganggu, kulit akan lebih mudah terkena infection, jerawat dan premature aging. Sebb tu, muda lagi tp kulit dah start alami penuaan. Sebab tu cleanser Mary Kay adalah creamy texture dan tidak berbuih. Memang rasa xpakai ape2 tp sebnarnye itu yg paling baik sbb dia membiarkan kulit bekerja secara semulajadi. Happy sharing ❀❀ #marykaybotanicaleffect #marykaytestimoni #TimeWiseMiracleSet #botanicalevolution #melacep #jomcantiksama2 #jom #nursemalaysiakeje #puspanitamalaysia #puspanita #bazarpaknilmurah #bazaar
Penjagaan kulit waktu tidur malam sangat penting. Night Solution antara serum TimeWise untuk penjagaan kulit waktu berkerja ketika malam kita tidur. Bahan kandungan biji-bijian dalam TimeWise Night Solution merupakan vitamin2 yg diperlukan oleh kulit seperti vitamin A,Cdan E bagi menggalakkan pembaharuan sel-sel kulit wajah pada waktu malam. Mengandungi formula anti penuaan yang membantu menganjalkan kulit agar kelihatan lebih sihat, anjal dan muda. NAK' analisis kulit percuma Wasap Huda www.wasap.my/60143132124 #TimeWiseMiracleSet #marykaymakeupremover #marykaybotanicaleffect #nursemalaysia #nursemalaysiakeje #cikgu #cikgucikgi #tips #titiancinta #slotakasia
Dulu saya share shj gambar2 adik ni dari kawan2 marykay slps 2bln dia pakai MK. Kan sudah kata. Kuncinya Sabar. Xsabar xdpt la mcm yg dimahukan. Skincare hebat untuk org2 hebat dan bijak membuat pilihan! Mahu jadi bijak dan hebat membuat pilihan, mari saya bantu. Wasap ajer www.wasap.my/60143132124 #skincaremarykay #ubatjerawat #facial #facialclass #foundationmarykay #cccreammarykay #makeupmarykay #beauty #marykaybeautyconsultant #botanicalevolution #botanicaleffects #bazarpaknilmurah #bazaar #titiancinta #nursemalaysia #nursemalaysiakeje #cikgucikgi
List price 🎈 Boleh refer kat sini, not include postage ( add rm8 / weight) Nak borong pon boleh, whtsp/dm πŸ‘πŸ»πŸ‘©πŸ»β€βš•οΈ KedaiMisi.Co πŸ‘©πŸ»β€βš•οΈ πŸ‘©πŸ»β€βš•οΈ Nursing Stuff here, happy dealπŸ› ☎️dm/wasap : www.wasap.my/601125412372 πŸ“¦ postage add rm8 / weight Jam KKM rm17 Jam Nurse & HK rm18 Cardholder melintang & menegak Rm6/each Cardholder Hello Kitty Rm10 Yoyo HK Rm8 Yoyo Nurse Rm8 Yoyo Nurse Hijab Rm8 Cop Biasa Rm16 ( biru/hitam/hijau/pink/purple) Cop HK rm20 Pouch Beg HK rm20 Termometer Biasa Rm5 Termometer Infrared Rm100 Spo2 Adult Rm100 Spo2 Pead Rm160 Gunting Silver rm18 Pentourch Rm Stapler Animal Rm10 Calculator HK Rm25 Logo jawatan: SN/JM/LJM rm15 , MA : rm18 Stoking Nurse Rm10 / 1 set (4psg) #jururawatmalaysia #nurseschool #tudungnurse #nursecomel #bawalnurse #kedaijururawatdotcom #nursemalaysiakeje
Siapa yang suka makeup tapi x tahu makeup??πŸ˜…πŸ˜… Tapi nak makeup tu just nak nmpk natural je liquid foundation matte / luminous🌷🌷 Calit2..x sampai 5 minit dah flawless!!β˜„β˜„β˜„ Siap dah pon!!πŸ‘°πŸ‘° Huda pakai setahun baru habis sebab pakai sikit je dh cukup... Uolls bila lagi ? #marykaymakeupremover #foundationmarykay #skinsensitif #cantikcantik #jomkurus1malaysia #jomcantiksama2 #cikgucikgi #nursemalaysiakeje #cikgu #puspanitamalaysia #wanitaumno #bazarpaknilmurah #bazaar #titiancinta #slotakasia
Rm48 (free shipping) 3PCS Set Newborn Kids Baby Boys Girls Outfits Clothes Tops T-Shirts Long Sleeve + Pants Legging + Hat Casual Clothing Saiz 0-4month | 4-6month | 6-12month | 13-18month WhatsApp 017-4252573 #zawirakids #sayajual #sayajualbajubudak #igbabyshopmalaysia #babyfashion #laraalana #aaisyahdhiarana #bajubudakmurah #kidsfahionmalaysia #visitmyig #nursemalaysiakeje #bazaronline
Rm34 (free shipping) Bunny Printed Sleeveless Bodysuits Cute Saiz 0-4month | 4-6month | 6-12month | 13-18month WhatsApp 017-4252573 #zawirakids #sayajual #sayajualbajubudak #igbabyshopmalaysia #babyfashion #laraalana #aaisyahdhiarana #bajubudakmurah #kidsfahionmalaysia #visitmyig #nursemalaysiakeje #bazaronline
Rm30 (free shipping) Baby Kids Unisex Soft Sole Crib Shoes Toddler Sneaker Leather Shoes Saiz β– S (1) 0-6month 11.5cm/ 4.5" β– M (2) 6-12month 12.5cm/ 4.7" β– L (3) 12-18month 13.5cm/ 5.1" Whatsapp 017-4252573 Whatsapp 017-4252573 #zawirakids #sayajual #sayajualbajubudak #sayajualmurah #igbabyshopmalaysia #igshopmalaysia #laraalana #zawirakids #sayajual #sayajualbajubudak #igbabyshopmalaysia #babyfashion #laraalana #aaisyahdhiarana #bajubudakmurah #kidsfahionmalaysia #malaysia #borongmurah #borongmurahmalaysia #babygirlmalaysia #hospitalbersalin #nursemalaysiakeje #nursemalaysia #babyboymalaysia #hospitalbersalin #newbornmalaysia
Rm32 (free shipping) baby girl bodysuit fruit cute tops headband 2pcs Saiz 0-6month | 6-12month | 13-18month | 19-24month WhatsApp 017-4252573 #zawirakids #sayajual #sayajualbajubudak #igbabyshopmalaysia #babyfashion #laraalana #aaisyahdhiarana #bajubudakmurah #kidsfahionmalaysia #visitmyig #nursemalaysiakeje #bazaronline
Rm29 (free shipping) Baby girl tops long sleeve sunsuit Saiz 4-6month | 7-9month | 13-18month | 19-24month WhatsApp 017-4252573 #zawirakids #sayajual #sayajualbajubudak #igbabyshopmalaysia #babyfashion #laraalana #aaisyahdhiarana #bajubudakmurah #kidsfahionmalaysia #visitmyig #nursemalaysiakeje #bazaronline
Rm30 (free shipping) Cotton bodysuit bow headband baby girl Saiz 0-6month | 7-9month | 10-12month | 13-18month WhatsApp 017-4252573 #zawirakids #sayajual #sayajualbajubudak #igbabyshopmalaysia #babyfashion #laraalana #aaisyahdhiarana #bajubudakmurah #kidsfahionmalaysia #visitmyig #nursemalaysiakeje #bazaronline
Rm30 (free shipping) Floral romper sleeveless cute flowers Saiz 4-6month | 7-9month | 13-18month | 19-24month WhatsApp 017-4252573 #zawirakids #sayajual #sayajualbajubudak #igbabyshopmalaysia #babyfashion #laraalana #aaisyahdhiarana #bajubudakmurah #kidsfahionmalaysia #visitmyig #nursemalaysiakeje #bazaronline
Rm30 (free shipping) Baby Kids Unisex Soft Sole Crib Shoes Toddler Sneaker Leather Shoes Saiz β– S (1) 0-6month 11.5cm/ 4.5" β– M (2) 6-12month 12.5cm/ 4.7" β– L (3) 12-18month 13.5cm/ 5.1" Whatsapp 017-4252573 Whatsapp 017-4252573 #zawirakids #sayajual #sayajualbajubudak #sayajualmurah #igbabyshopmalaysia #igshopmalaysia #laraalana #zawirakids #sayajual #sayajualbajubudak #igbabyshopmalaysia #babyfashion #laraalana #aaisyahdhiarana #bajubudakmurah #kidsfahionmalaysia #malaysia #borongmurah #borongmurahmalaysia #babygirlmalaysia #hospitalbersalin #nursemalaysiakeje #nursemalaysia #babyboymalaysia #hospitalbersalin #newbornmalaysia