#nakal 144.019K Posts

Kamu tanya filosofi... Tapi kamu terlebih dahulu sudah mencapku "Nakal"... ada kata yg belum selesai aku guratkan.. Kupersembahkan ini "guratan seharusnya" sebagai ungkapan terima kasihku yg tdk prnah bs kuucap dan kuselesaikan.. Biarlah kita sama2 tenggelam didalam rasa benci dan hidup diperasaan masing2..karna kita tahu kita merasa saling tidak berimbang,kau terjebak dengan ku dengan segala ideologi mu sndiri yg sebenarnya ingin kau luapkan.. Inhale love..exhale gratitude..kata yg terlintas lama sebelum membuat guratan permanen utk menghormati cinta yg kau berikan tapi mungkin belum cukup pnghormatan yg bs kutunjukkan.. Cintamu yg kuhirup seperti kebutuhan yang aku tidak bisa hidup tanpanya..dan hanya mampu menghembuskan ucapan trimakasih atasnya.. tapi entahlah..hati kita sudah patah sejak lama..terlihat hanya seperti sajak2 dan pintar membolak balikkan kata.. Dan..Turut berduka atas matinya hasrat dan harapan. karna sudah dari lama kita saling kehilangan. 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 #sajaktanpaarti #nakal #
#Repost @candybplusjb with @repostapp ・・・ ❤Candy B Plus - Pastikan Ori Baru Beli . ❤CANDY B PLUS ↔TUSUKAN PADU MENERJAH❤ . Inginkan tenaga dan stamina segagah zaman dulu? . ✔Sentuh je terus "on" ✔Tegang berurat ✔Mantap mencanak ✔Bertahan lama,tidak tewas ✔Selepas tembak tetap keras ✔Orang rumah tidak complain lagi!!! . Anda tidak akan tahu sehingga anda mencubanya . ❤TERKENAL & LARIS❤ Selepas cuba pasti anda akan terus memerlukan CANDY B COMPLEX. Sentiasa terasa muda dan bertenaga! Siapa yang perlu ambil Candy B+ Complex? ✔Semua golongan lelaki dewasa. ✔ Lelaki yang mengalami masalah lemah tenaga batin, cepat pancut, ✔zakar lembik, kurang keras, lambat keras, zakar kecil ✔Lelaki yang mempunyai penyakit diabetis, penyakit darah tinggi, penyakit prostate ✔Lelaki yang mati pucuk kerana penyakit, sila amalkan makan candy B+ sehingga zakar anda kembali berfungsi . Bila kesan awal boleh dirasai? . Kesan adalah bergantung pada tindakbalas individu. Kebiasaan nya 1 hingga 2 jam dah boleh nampak kesan. 1 biji Candy B+ berkesan selama 3 hingga 4 hari. . 1 kotak boleh tahan untuk berapa lama? 1 kotak Candy B+ ada 12 biji cukup untuk guna sehingga 2 bulan Adakah Candy B+ ini Halal dan Selamat? . Ya! Candy B+ adalah halal dan selamat untuk diambil. Mendapat kelulusan KKM (KKM (25) dlm.KKM-569/T73/jld.569) . Apa kandungan Candy B+? Vitamin B1, B6, B12, Ekstrak Citrus, Maca, Soy Lecithin, Tribulus, Goji . ❤Bagaimana CARA penggunaannya?❤ . ✔Hisap Candy B+ perlahan lahan hingga larut. ✔Ambil sebiji setiap 4 hari. ✔Tak perlu makan setiap hari, 1 biji Candy B+ boleh rasa kesannya sehingga 3 hari amalkan makan candy B+ sehingga zakar anda kembali berfungsi . 1 TIN(12 BIJI) PERCUMA 2 BIJI 💲RM150💲 FREE POS TRIAL PACK (3 BIJI) 💲RM50 💲FREE POS . ☎PM 0197785567 @ 0124509734. . ❤COD AREA JB(PETANG & MALAM) .💥PETRONAS DATIN HALIMAH .💥PETRONAS KILANG BATERI .💥PETRONAS BBU . ✔Follow @candybplusjb ✔Follow @zaudinofficial ✔Follow @proride.official . #candy #candyb #candybjb #candybjohorbahru #candybplus #candybplusjb #candybplusjohorbahru #candybplusoriginal #candybcomplex #candybpluscomplex #ubatkuat #ubatkuatlelaki #produklelaki #cute #cantik #seksi #gadiscantik #jilbab #nakal #s
#Repost @candybplusjb with @repostapp ・・・ ❤Candy B Plus - Pastikan Ori Baru Beli . ❤CANDY B PLUS ↔TUSUKAN PADU MENERJAH❤ . Inginkan tenaga dan stamina segagah zaman dulu? . ✔Sentuh je terus "on" ✔Tegang berurat ✔Mantap mencanak ✔Bertahan lama,tidak tewas ✔Selepas tembak tetap keras ✔Orang rumah tidak complain lagi!!! . Anda tidak akan tahu sehingga anda mencubanya . ❤TERKENAL & LARIS❤ Selepas cuba pasti anda akan terus memerlukan CANDY B COMPLEX. Sentiasa terasa muda dan bertenaga! Siapa yang perlu ambil Candy B+ Complex? ✔Semua golongan lelaki dewasa. ✔ Lelaki yang mengalami masalah lemah tenaga batin, cepat pancut, ✔zakar lembik, kurang keras, lambat keras, zakar kecil ✔Lelaki yang mempunyai penyakit diabetis, penyakit darah tinggi, penyakit prostate ✔Lelaki yang mati pucuk kerana penyakit, sila amalkan makan candy B+ sehingga zakar anda kembali berfungsi . Bila kesan awal boleh dirasai? . Kesan adalah bergantung pada tindakbalas individu. Kebiasaan nya 1 hingga 2 jam dah boleh nampak kesan. 1 biji Candy B+ berkesan selama 3 hingga 4 hari. . 1 kotak boleh tahan untuk berapa lama? 1 kotak Candy B+ ada 12 biji cukup untuk guna sehingga 2 bulan Adakah Candy B+ ini Halal dan Selamat? . Ya! Candy B+ adalah halal dan selamat untuk diambil. Mendapat kelulusan KKM (KKM (25) dlm.KKM-569/T73/jld.569) . Apa kandungan Candy B+? Vitamin B1, B6, B12, Ekstrak Citrus, Maca, Soy Lecithin, Tribulus, Goji . ❤Bagaimana CARA penggunaannya?❤ . ✔Hisap Candy B+ perlahan lahan hingga larut. ✔Ambil sebiji setiap 4 hari. ✔Tak perlu makan setiap hari, 1 biji Candy B+ boleh rasa kesannya sehingga 3 hari amalkan makan candy B+ sehingga zakar anda kembali berfungsi . 1 TIN(12 BIJI) PERCUMA 2 BIJI 💲RM150💲 FREE POS TRIAL PACK (3 BIJI) 💲RM50 💲FREE POS . ☎PM 0197785567 @ 0124509734. . ❤COD AREA JB(PETANG & MALAM) .💥PETRONAS DATIN HALIMAH .💥PETRONAS KILANG BATERI .💥PETRONAS BBU . ✔Follow @candybplusjb ✔Follow @zaudinofficial ✔Follow @proride.official . #candy #candyb #candybjb #candybjohorbahru #candybplus #candybplusjb #candybplusjohorbahru #candybplusoriginal #candybcomplex #candybpluscomplex #ubatkuat #ubatkuatlelaki #produklelaki #cute #cantik #seksi #gadiscantik #jilbab #nakal #s
Buah d asia memang terbaik👍 @lawakyinyang . . . Ade ke member korang cenni? . . . 👉Tag member cenni #lawak #kelakar #lucu #nakal #seksi #viral #igers #sarcastic #famous #lawaktaichi #paidriview
Sweetnyee 😂😂 dah habis gaya agaknya @lawakyinyang . . . Ade ke member korang cenni? . . . 👉Tag member cenni #lawak #kelakar #lucu #nakal #seksi #viral #igers #sarcastic #famous #lawaktaichi #paidriview
Patut laa besar.. hehehe @lawakyinyang . . . Ade ke member korang cenni? . . . 👉Tag member cenni #lawak #kelakar #lucu #nakal #seksi #viral #igers #sarcastic #famous #lawaktaichi #paidriview
Dengar citer dia peminat tegar spongebob 😂😂 @lawaktaichi . . . Ade ke member korang cenni? . . . 👉Tag member cenni #lawak #kelakar #lucu #nakal #seksi #viral #igers #sarcastic #famous #lawaktaichi #paidriview
Kreativiti ni penting wo!! @lawaktaichi . . . Ade ke member korang cenni? . . . 👉Tag member cenni #lawak #kelakar #lucu #nakal #seksi #viral #igers #sarcastic #famous #lawaktaichi #paidriview
Woi cam bontut korang.. haha @lawaktaichi . . . Ade ke member korang cenni? . . . 👉Tag member cenni #lawak #kelakar #lucu #nakal #seksi #viral #igers #sarcastic #famous #lawaktaichi #paidriview
Drama di hari minggu klayu ga mau ditinggal akung.. milih akung drpd papa mama 😂😂😄😄 lumayan pacaran dlu 😛💖💙💚💜 wkwkwk #kakung #bestfamily #bestgrandpa #love #bestson #cry #ngeyel #nakal #orange #nevada #funnyboy #cuteface #silawidarta
Numpang lewat Nts #Nakal tapi sopan salam pelaut
@itu">#Nakal @itu @indah😆😅😃
bertahun lama makan hati akhirnya terserempak si pencuri hati ! AJ bertemu AJ #tonton #sipencurihati #ajs #aydajebat #jomheboh2017 #tv3malaysia #pencurihati #nakal
Hi semua.. Hari ni Last day untuk mengundi di #ABPBH30 😱 Cepat undi Boss @alifsatar sekarang di www.abpbh.com.my . Ada 7 kategori,okay 😀 ・・・ Syarat dan peraturan mengundi: 1) Bagi setiap sesi pengundian, pembaca boleh mengundi sebanyak 20 kali. 2) Proses pengundian boleh diulangi selepas 30 minit untuk sesi seterusnya. 3) Undian akan ditutup pada 30 April 2017, jam 11:59 malam. 4) Undian tidak perlu login apa-apa media sosial ・・・ Please, SHARE & REPOST! Spread around guys 😙 Thanks for voting ❤ @alifsatarofficialfc @alifsatarofficialfcsg #AlifSatar #AlifSatarOfficialFCBrunei #ASOFCB #BruneiSupportAlifSatar #WeLoveYouAlifSatar #KamiSayangAlifSatar #KamiSayangAlifSatarFamily #AME2017 #AhnafWafiy #diasemanishoney #diasemanishoneymoon #diasemanishoneyraya #aliffdalam7dimensi #AF2016 #meletopkebaboom #ASK2016 #Definisi #Nakal #lelakisepertiaku #SelamanyaCinta #abpbh30 #HikayatCintaSiPematahHati #teamrayyan
Toko siN[a]kaL Bandung Name Art : Ismud/pakay Size : S. M. L. XL. XXL Material : Combed 30s Jahitan : Rantai Quality Distro Screen : Plastisol HD IDR : 85/pcs Setiap Pembelian Barang dari kami Free Cutting Sticker !! Untuk Catalog cek real Pict. 👉 @catalog_nakal Welcome Reseller & Dropship For Order please Contact Us ; Pin : D454502A WA : 0822-1771-4992 I'd Line : tokosinakal_bdg Fb : https://m.facebook.com/bajukaosnakalbandung Website : www.nudjeprut.com #kaos #fashion #kaosnakal #kaossexy #sinakal #distro #clothing #nakal #nudjeprut #originalproduct #openorder #kaosbandung #distrobandung #onlineshop #kaosBandungmurah #kaosmurah #grosirkaos #sweater #sweaterjumper #topi #snapback #topitrucker #like4like #caption #like4follow
Para pria tangguh, pekerja keras, penyebar kebaikan, penuh kasih sayang, suka menolong untuk mereka semua. Dari famousku untuk bangsaku. -FAMOUS- 💪😁 (-) @situjik (-) @abdhamidm (-) arifrahman #peka #pekaseason10 #pekasquad #sayanganak #pekerjakeras #baukeringat #priatangguh #omom #nakal #famous
Karna sebenernya mereka itu baik😘😊 tapi lagi Kesasar aja jadi nya ya gitu rada melenceng👻🙈😂😂 - - - - - #skensa #masasma #selasa #bersih #adiwiata #lfl #like #temen #baik #tapi #nakal #sabodolah 😂😂😂
Tengelam bersama Luka yg tiada habis nya 😧 #apalah😅 #likeforlike #Fff #Likepic #nakal terhormat 😏 #instagood
Ada yang nakal tak kat sini? 😎 #nampaklawamy #nakal
Meh meh.. ai ai nak ambik slipar nampak.. amik ko @lawaktaichi . . . Ade ke member korang cenni? . . . 👉Tag member cenni #lawak #kelakar #lucu #nakal #seksi #viral #igers #sarcastic #famous #lawaktaichi #paidriview
Ni laaa istilahh bakar lemak.. hehe @lawaktaichi . . . Ade ke member korang cenni? . . . 👉Tag member cenni #lawak #kelakar #lucu #nakal #seksi #viral #igers #sarcastic #famous #lawaktaichi #paidriview
Letih laaa asyik kelas.. nak final nii .. hmmm heheh @lawaktaichi . . . Ade ke member korang cenni? . . . 👉Tag member cenni #lawak #kelakar #lucu #nakal #seksi #viral #igers #sarcastic #famous #lawaktaichi #paidriview
Jilakee nyee member.. hahah😂 @lawaktaichi . . . Ade ke member korang cenni? . . . 👉Tag member cenni #lawak #kelakar #lucu #nakal #seksi #viral #igers #sarcastic #famous #lawaktaichi #paidriview
Happy nyee diaa!! 😂 @lawaktaichi . . . Ade ke member korang cenni? . . . 👉Tag member cenni #lawak #kelakar #lucu #nakal #seksi #viral #igers #sarcastic #famous #lawaktaichi #paidriview
Viral gakk budak sotong ni.. hahaha ke raver? Bantu admin @lawaktaichi . . . Ade ke member korang cenni? . . . 👉Tag member cenni #lawak #kelakar #lucu #nakal #seksi #viral #igers #sarcastic #famous #lawaktaichi #paidriview
Cara servis trak atau kenderaan jepun.. hehe @lawakyinyang . . . Ade ke member korang cenni? . . . 👉Tag member cenni #lawak #kelakar #lucu #nakal #seksi #viral #igers #sarcastic #famous #lawaktaichi #paidriview
Kaki sapa ni?? Tertinggal kat umah admin tadi @lawakyinyang . . . Ade ke member korang cenni? . . . 👉Tag member cenni #lawak #kelakar #lucu #nakal #seksi #viral #igers #sarcastic #famous #lawaktaichi #paidriview
Woii siot!! Ni malaysia laa @lawakyinyang . . . Ade ke member korang cenni? . . . 👉Tag member cenni #lawak #kelakar #lucu #nakal #seksi #viral #igers #sarcastic #famous #lawaktaichi #paidriview
Korang laaa.. haa hati2 ngan love bitess 😅😅 . . . Ade ke member korang cenni? . . . 👉Tag member cenni #lawak #kelakar #lucu #nakal #seksi #viral #igers #sarcastic #famous #lawaktaichi #paidriview
Amik kau... chef masak mata korang yg tengok 😱😱😂😂 . . . Ade ke member korang cenni? . . . 👉Tag member cenni #lawak #kelakar #lucu #nakal #seksi #viral #igers #sarcastic #famous #lawaktaichi #paidriview
Alhamdulillah, kami selamat kahwin, hikhikhik . . . Ade ke member korang cenni? . . . 👉Tag member cenni #lawak #kelakar #lucu #nakal #seksi #viral #igers #sarcastic #famous #lawaktaichi #paidriview
Taknak kiss!! Heheh bau ikan . . . Ade ke member korang cenni? . . . 👉Tag member cenni #lawak #kelakar #lucu #nakal #seksi #viral #igers #sarcastic #famous #lawaktaichi
Rindu dak cik ni laaaa 😭😭 #miss #khaled #budak #nakal
Semasih gua mampu gua lakuin apa yg dia mau gapeduli walaupun itu sakit bagi gua😂 #RTH29 #gantenggantengswag #persib #e #lexsugar #like4like #like4follow #lfl #fff #nakal #e
Nama : Khairunnisa TTL : pulau burung,31 Januari 1999 Cita-cita : punya usaha yang menjanjikan orang banyak Hobi : teriak tak jelas dikelas tiap hari #cantik #nakal #dfidellclassgituloh #panggilajabugis
Tingkah #kucing #lucu #nakal #gemes idung digigit 😷😹 tambah pesek #kucinglucu #kucingku #tingkahkucing
Iklan dulu ya... ↪↪Cari Obat Pembesar Penis??? Semua Lengkap Ada Disini⤵⤵ @vimax.asli.terbaik @obatpembesar.alatvital.terbaik @sextoys.import @acai_sexshop_ VIMAX PILLS HERBAL obat pembesar & pemanjang Mr.P paling ampuh No.1 di dunia dan bergaransi. Sudah terbukti khasiatnya. Khasiat utama Vimax Pills : ✔Menambah panjang ukuran Mr.P ✔Menambah besar ukuran Mr.p ✔Membuat ereksi lebih kuat & tahan lama ✔Menambah stamina vitalitas ✔Menambah hormon/sperma kental ✔Mengobati ejakulasi dini ✔Mengatasi lemah syahwat ✔Mengatasi Impoten Spesifikasi : ➿ isi : 30 capsul ➿ Made in : Canada Aturan Minum : Diminum 1 pills sehari setelah makan, dan di usahakan minum dengan air putih hangat, agar proses kerja obat lebih efektif. (HASIL PERMANEN DAN 100% AMAN TANPA EFEK SAMPING)👍👍👍👍 Kontak Pemesanan : ☎Telp : 0821 3715 9818 📲PIN : 2B4041EE. 📲Follow IG: @acai_sexshop_ Sedia Juga : ➿ALAT BANTU SEX PRIA DAN WANITA ➿OBAT KUAT SEX ➿OBAT PERANGSANG WANITA . MELAYANI PENGIRIMAN KE SELURUH KOTA DI INDONESIA & PEMESANAN KE LUAR NEGERI🌎🌍🌏 . 👉KELEBIHAN YANG ADA DALAM TOKO @acai_sexshop_ADALAH. ✅Privacy Anda di jamin kerahasiaanya ✅Pengiriman selalu tepat waktu ✅Di jamin barang terkirim dengan selamat dan sesuai dengan yang pesan ✅Kontak selalu aktif 24 jam dan No TIPU - TIPU ✅Kwalitas barang dan keaslian barang yang jadi keutamaan kami . Pemesanan via SMS/BBM dengan FORMAT !!! Nama :  Jumlah Produk : Nama Produk :  Alamat Lengkap :  No HP : Bank pembayaran yang dinginkan. (BCA,BNI,BRI,MANDIRI) . Contoh : Ardi Hariyanto 2 Botol Vimax Pills, Jl,arteri Soekarno-hatta No 189 semarang Via BRI Kirim Sms Ke : 0821 3715 9818. Setelah itu barang kami kirim melalui jasa pengiriman secara Via paket, seperti JNE, TIKI, atau POS, barang 1-2 hari di jamin sudah sampai tujuan. HARGA MURAH KUALITAS IMPORT & PRIVACY 100 % TERJAMIN Melayani pemesanan online. Pengiriman via pos/jne/tiki. Lama pengiriman 1-3 Di jamin privacy anda kami jaga dan di jamin barang sampai. Uang kembali 100% bila barang tidak sampai. #vimax #abg #obatpembesaralatvitalterbaik #Model #cantik #model #nakal #vimaxoriginal #jablay #vimaxasli #obatpembesarpenisalami #obatpembesarpenis #tantegirang #obatpembesarpenisherbal #igo
👉JANGAN TUNGGU SAMPAI DAH TERLEWAT & MELARAT... . 👉AWAS DENGAN PRODUK TIRUAN!!! . Anda boleh gores kod tepi tin tu masuk dalam web www.candyb.co. Untuk verify original atau tiruan . Bukan nak menakutkan tapi inilah realiti... saban hari makin meningkat orang yang sakit kencing manis... darah tinggi... kolestrol tak terkawal... sakit buah pinggang... jantung tersumbat dan sebagainya... . Bila dah sakit macam2... pada abang2 maka bermasalah lah juga pada senjatanya... susah nak menghunus... ada juga yang memanjang je letih... pagi2 kat ofis menguap je memanjang... apatah lg bila balik rumah... . Maka terciptalah Gegula Candy B ni yg mengandungi bahan2 semulajadi 100%... untuk membantu mengatasi masalah2 tersebut... . Gegula ni bukan Abang2 je boleh ambil... kakak2 pun boleh juga ya... tak perlu bancuh pun... buka paket... hisap kemam je sampai habis... 1 tablet utk 5 - 7 hari... . Ramai yang tak tahu www.candyb.us adalah paslu/tiruan dan www.candyb.co adalah yang original. Ramai yang tertipu sebab ditawarkan dengan harga yang murah. Jangn tertipu lagi lepas ni. . 1 TIN(12 BIJI) PERCUMA 2 BIJI 💲RM150💲 FREE POS TRIAL PACK (3 BIJI) 💲RM50 💲FREE POS . Dapatkan candyb yang original disini @candybplusjb @candybplusjb @candybplusjb @candybplusjb . Atau Whatsapp ke 0197785567 0197785567 0197785567 0197785567 0197785567 . ❤️COD AREA JB(PETANG & MALAM) .💥PETRONAS DATIN HALIMAH .💥PETRONAS KILANG BATERI .💥PETRONAS BBU . #candy #candyb #candybjb #candybjohorbahru #candybplus #candybplusjb #candybplusjohorbahru #candybplusoriginal #candybcomplex #candybpluscomplex #ubatkuat #ubatkuatlelaki #produklelaki #produksuamiisteri #awekmelayu #jilboobs #cewek #gadiscantik #jilbab #nakal #cewekindo #awekseksi #jb #johorbahru #jdt #janda #jandahot