#murahmurah 1.379M Posts

Cuti-cuti-cuti๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„...sempena cuti sekolah nie korang kena cuba stock kasut ๐Ÿ“ฆyang admin keluarkan nie๐Ÿ”ฅ..memang merecikk..๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆDijamin puas hati๐Ÿ˜‰๐Ÿ–’๐Ÿ–’so korang kena cepat2 selitkan order ok..selamat bercuti korang๐Ÿค—๐Ÿค— .. . Nike Flyknit Grey White ๐Ÿ“ŒSize 36-45 ๐Ÿ“ŒHigh quality:3AAA ๐Ÿ“ฆReady stock ๐Ÿ’ตRM90(pasaran RM129) ๐Ÿ‘‡Cara nak order 1.Screenshot gambar kasut dan send kat whatsapp saya(tertera kat bio) 2.Saya bagi no account ,korang bank in tunjukkan bukti pembayaran 3.Bagi detail korang untuk tujuan penghantaran 4.Barang dh sampai bagitahu 5.Bagi feedback selepas terima barang..terima kasih #kasutmurah #jombeli #kasutgred3A #murahmurah #kasutjalan #adidas #local #ikutcarakita #mastermind #blackwhite #kasutmurahonline #kasutmurahmalaysia #kasutmurahon9 #copyori #kasutonline
Alhamdulillah.. Feedback cust ni dh pernah grab 2 helai inner snowcap high quality colour dark purple & cool grey sekaligus ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ’“ Best kain boleh terletak elok je ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ Tq shopping dgn @naa_kopieysign.official ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . #feedbackcustomer #sayajualinner #sayajualtudung #sayajualshawl #sayajualbawal #murahmurah #borongmurah #pmlajulaju #hijabsterfashion #naakopieysign2feebacktesti
Alhamdulillah.. Rezeki haritu cod di Poli Merlimau Melaka.. Cust ni lecturer poli sis dah grab 2 helai Shawl Crush Inspired Ala Lofa gitu colour baby pink & lavender sekaligus tau๐Ÿ™ˆ๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ Tq shopping dgn @naa_kopieysign.official ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . #feedbackcustomer #sayajualinner #sayajualtudung #sayajualshawl #sayajualbawal #murahmurah #borongmurah #pmlajulaju #hijabsterfashion #naakopieysign2feebacktesti
TESTIMONI ESP - - Untuk mereka yang mempunyai masalah sunburn, Ilya akan suggest mereka untuk consume ESP. Satu botol tahan sehingga hampir 3 bulan. Rasa Soya + Vanilla yang sedap dan paling best kita boleh campur dengan air kegemaran kita seperti milo, susu atau air strawberry. ESP juga boleh dicampur dengan OAT ketika sarapan dan ia memberi rasa kenyang yang lebih lama. Jadi ESP sangat sesuai untuk mereka yang ingin kurus dan dalam proses diet. - - Whatsapp Ilya untuk order sekarang sebab bulan Oktober ni adalah bulan ESP SALE! ๐ŸŒน Ilya || 01128726641 - - #ShakleeMurah #ESP #ShakleeESP #Testimoni #ShakleeStudent #MurahMurah #JomSihat #JomDiet
Alhamdulillah.. Barang cust dah sampai ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ’“Grab 4 helai Shawl Crush Inspired Ala Lofa sekaligus tau๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ Tq shopping dgn @naa_kopieysign.official ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . #feedbackcustomer #sayajualinner #sayajualtudung #sayajualshawl #sayajualbawal #murahmurah #borongmurah #pmlajulaju #hijabsterfashion #naakopieysign2feebacktesti
Alhamdulillah.. Feedback best drpd cust @halimahshaari grab Shawl Crush Inspired Ala Lofa gitu colour dusty pink๐Ÿ™ˆ๐Ÿ’“Comey je berdiri sebelah teddy bear tu ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ . #feedbackcustomer #sayajualinner #sayajualtudung #sayajualshawl #sayajualbawal #murahmurah #borongmurah #pmlajulaju #hijabsterfashion #naakopieysign2feebacktesti
All SIZE Bahan : cotton Rp. 65.000 ( belum termasuk ongkir ) Order 2-5pcs potongan 5rb /pcs Order 6pcs potongan 10rb /pcs Order 12pcs potongan 15rb /pcs MODEL BOLEH CAMPUR Format Order Nama : Alamat : Kec. Kab. Prov. No hp : Info dan Pemesanan : WA: 081269995955 BBM : 53BC7897 Line : @wcc9481b (Pakai @) __________________________________________________ #pakaian #pakaianmurah #pakaianpria #bajumurah #bajufashion #kemeja #kemejacowo #kemejapria #grosir #pakaiancowok #murahmeriah #murahmurah #bajugrosir #bajukeren #jakarta #bandung #bogor #medan #tangerang #kalimantan #papua #sulawesi #ntt #ntb #ambon #acehardware
LOVE CUT GREEN DIAMOND . .... RM230.00โœ” PERCUMA kotak cincin + polishing cloth. .... . PERCUMA postage untuk Semenanjung Malaysia. Tambah RM5 untuk Sabah Sarawak. . . . ======== Cara Order; 1. Dapatkan ukuran inner diameter cincin yang asal terlebih dahulu. 2. Jika tidak tahu cara nak ukur, kami akan ajar. 3. Pelanggan perlu pastikan saiz cincin yang dipilih adalah tepat. 4. PM kami untuk stock checking . . PENGEPOSAN โ—Postage dilakukan dalam masa 2 hari selepas bayaran penuh diterima. Barang dijangka diterima dalam tempoh 3 - 5 hari bekerja. โ— Pengeposan dilakukan sepenuhnya oleh Pos Malaysia. . ** Diminta ikut aturan belian seperti di atas untuk memudahkan urusan tuan puan. ======== . . .......... Hubungi kami untuk order/pertanyaan: ๐Ÿ“ฑ0199790730 ๐Ÿ“ฑ0199790730 . . #cincinlelaki #cincinwanita #cincin #cincinemas #cincinemas #diamond #kejutan #harijadi #ringstyle #hantaran #hantaranmurah #hantarankawin #anniversarygift #anniversaryweekend #malaysiawedding #instamalaysiashop #onlineshoppingmalaysia #kl #bazarpaknilmurah #alhajarjewels #engagementring #engagementrings #cintasiweddingplanner #kekasih #jubahmuslimah #jubahmurahmurah #tudung #tudungonline #handsock #murahmurah
LOVE CUT GREEN DIAMOND . .... RM230.00โœ” PERCUMA kotak cincin + polishing cloth. .... . PERCUMA postage untuk Semenanjung Malaysia. Tambah RM5 untuk Sabah Sarawak. . . . ======== Cara Order; 1. Dapatkan ukuran inner diameter cincin yang asal terlebih dahulu. 2. Jika tidak tahu cara nak ukur, kami akan ajar. 3. Pelanggan perlu pastikan saiz cincin yang dipilih adalah tepat. 4. PM kami untuk stock checking . . PENGEPOSAN โ—Postage dilakukan dalam masa 2 hari selepas bayaran penuh diterima. Barang dijangka diterima dalam tempoh 3 - 5 hari bekerja. โ— Pengeposan dilakukan sepenuhnya oleh Pos Malaysia. . ** Diminta ikut aturan belian seperti di atas untuk memudahkan urusan tuan puan. ======== . . .......... Hubungi kami untuk order/pertanyaan: ๐Ÿ“ฑ0199790730 ๐Ÿ“ฑ0199790730 . . #cincinlelaki #cincinwanita #cincin #cincinemas #cincinemas #diamond #kejutan #harijadi #ringstyle #hantaran #hantaranmurah #hantarankawin #anniversarygift #anniversaryweekend #malaysiawedding #instamalaysiashop #onlineshoppingmalaysia #kl #bazarpaknilmurah #alhajarjewels #engagementring #engagementrings #cintasiweddingplanner #kekasih #jubahmuslimah #jubahmurahmurah #tudung #tudungonline #handsock #murahmurah
LOVE CUT GREEN DIAMOND . .... RM230.00โœ” PERCUMA kotak cincin + polishing cloth. .... . PERCUMA postage untuk Semenanjung Malaysia. Tambah RM5 untuk Sabah Sarawak. . . . ======== Cara Order; 1. Dapatkan ukuran inner diameter cincin yang asal terlebih dahulu. 2. Jika tidak tahu cara nak ukur, kami akan ajar. 3. Pelanggan perlu pastikan saiz cincin yang dipilih adalah tepat. 4. PM kami untuk stock checking . . PENGEPOSAN โ—Postage dilakukan dalam masa 2 hari selepas bayaran penuh diterima. Barang dijangka diterima dalam tempoh 3 - 5 hari bekerja. โ— Pengeposan dilakukan sepenuhnya oleh Pos Malaysia. . ** Diminta ikut aturan belian seperti di atas untuk memudahkan urusan tuan puan. ======== . . .......... Hubungi kami untuk order/pertanyaan: ๐Ÿ“ฑ0199790730 ๐Ÿ“ฑ0199790730 . . #cincinlelaki #cincinwanita #cincin #cincinemas #cincinemas #diamond #kejutan #harijadi #ringstyle #hantaran #hantaranmurah #hantarankawin #anniversarygift #anniversaryweekend #malaysiawedding #instamalaysiashop #onlineshoppingmalaysia #kl #bazarpaknilmurah #alhajarjewels #engagementring #engagementrings #cintasiweddingplanner #kekasih #jubahmuslimah #jubahmurahmurah #tudung #tudungonline #handsock #murahmurah
๐ŸŒงRaincoat Taslan Balon๐ŸŒง Yang masih pakai kendaraan roda dua jangan panik yah kalo kehujanan Sekarang hadir Jas Hujan yang simpel dan awet. Bisa digunakan untuk anak hiking dan travelling juga loh. Bahan : Taslan Balon Model : Kangguru, Bisa dilipat lebih simpel Warna : Tersedia lebih dari 5 warna ๐Ÿ˜„ Harga : 265.000,-/pcs (M - XL) Karena banyak yang pesan, jadi cepat kehabisan...Yuk jangan mau kehujanan ๐ŸŒง Pemesanan via whatsapp 0813-1098-0284 #raincoat #raincoats #jashujan #jashujanmurah #jualjashujan #likeforfollow #likeforlike #likeforlike #hujan #murahmurah #jashujanhiking #hiking #hikingadventures #hikingday #adventure #taslanbalon #jashujantaslan #jashujamotor #travelling
๐ŸŒงRaincoat Taslan Balon๐ŸŒง Yang masih pakai kendaraan roda dua jangan panik yah kalo kehujanan Sekarang hadir Jas Hujan yang simpel dan awet. Bisa digunakan untuk anak hiking dan travelling juga loh. Bahan : Taslan Balon Model : Kangguru, Bisa dilipat lebih simpel Warna : Tersedia lebih dari 5 warna ๐Ÿ˜„ Harga : 265.000,-/pcs (M - XL) Karena banyak yang pesan, jadi cepat kehabisan...Yuk jangan mau kehujanan ๐ŸŒง Pemesanan via whatsapp 0813-1098-0284 #raincoat #raincoats #jashujan #jashujanmurah #jualjashujan #likeforfollow #likeforlike #likeforlike #hujan #murahmurah #jashujanhiking #hiking #hikingadventures #hikingday #adventure #taslanbalon #jashujantaslan #jashujamotor #travelling