#menskincare 39.680K Posts

When you're feeling super prepared for your Black Friday Weekend shopping spree so you got swagger like...⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀
Hydratant visage : Thé vert + Algues
¡Buenos días! Nuestros chicos también se cuidan, y no poco! En la farmacia siempre nos pedís "una crema que hidrate pero que no se note que lleváis crema" 🙅🏻‍♂️ Para ellos nada mejor que nuestro gel con ácido hialurónico para hidratar y prevenir signos de envejecimiento y aloe vera para calmar la piel, es una textura gel que hidrata perfectamente sin dejar sensación grasa, todo lo contrario, piel fresca, tonificada y con un aspecto mate. 🙋🏻‍♂️ Y nuestra crema de afeitar, específica para piel sensible y reactiva, con aloe vera y alantoína para calmar, regenerar y suavizar la piel durante el proceso de afeitado. Con acción antimicrobiana para evitar infecciones como foliculitis o ese característico acné en la zona de la barba 👔 #farmacia #farmacialaesparteria #farmaciadelaesparteria #gelmentotal #menskincare #dermofarmacia #dermocosmetica #formen #sensitiveskin #defarmacia #afeitado #aloevera #acidohialuronico #allantoin #hyaluronicacid #protectyourskin #felizmiercoles #cordobaesp #cordobaespaña
Mornings like this....🇭🇰☕️
Desvanece los poros retexturizando la piel con arcilla rosa del Mediterráneo. 🌝🌾 • • • #MartesDeMascarilla #skincare #skincareformen #natural #Origins #mask #maskday #roseclay #clean #beauty #beautyjunkie #healthy #skinhealth #skincareroutine #menskincare #selfie #men #menstyle #tuesday #night #home #ritual
MARY KAY TIMEWISE® MOISTURE RENEWING SOFTENER . TAHUKAH ANDA?? . Kulit yang terhidrat dengan baik/cukup lembapan nampak lebih muda dan sekali Gus dapat mengurangkan kedutan & kulit akan kelihatan lebih tegang dan licin! 👏 . TAHUKAH ANDA?? . Softener Mary Kay free-alcohol & lagi advanced daripada toner tau. Sebab tu takde rasa pedih/panas masa pakai. Fungsinya.. menutup semula pori yang terbuka ketika mencuci muka ❤ . Apa lagi yang BEST?? . 🌻Perubahan pori yang ketara 🌻Memberi lembapan tambahan pada kulit 🌻Menghidrat serta merta 🌻Melembut & menghaluskan kulit 🌻Menegang & menganjalkan kulit selepas 3 minggu 🌻Serum & pelembab lebih cepat & mudah diserap oleh kulit . Hah!! Best ke best Softener Mary Kay?😉 . Mcm biase kalu nak try or tanya pape psl skin or produk MK sila2 lah wassup Fiza...😄 . 🌸Fiza Zahoni 📲01128512308 👩💼Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 🇲🇾 . #marykay #marykaymalaysia #skincareterbaik #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #letscantik #marykaykualanerang #blackheadremover #botanicaleffects #organicskincare #TimewiseSkincare #menskincare #makeupmarykay #timewiseskincare #skinvigoratebrush #skincaresihat #jeragat #melacepskincare #lipstick #marykaymakeup #berusmuka #MatteLipstick #skinvigoratebrush #lembahklang
Ni Nad selit satu testimoni berjaya okey. #NadShareTestimoni . Mary Kay Lash n Brow Building Serum. Untuk anda yg inginkan bulu mata dan kening yg lebat n panjang secara semula jadi! daripada u ols guna yg palsu n susah2 lukis2 kening kann..apa kate u ols try serum nih? Dah terbukti berkesan tauuu😘 . selain dari itu..ia juga membantu dalam mengukuhkan bulu mata tau..di mana ia menghalang bulu mata dari snang gugur terutama ketika menanggalkan mekap di kawsan mata kita . hanya perlu oleskan pada bahgian punca bulu mata dan oles di kening setiap malam sblom tidur..mudah sahaja kan😍 . dalam 1-2 minggu sudah nampak hasilnya tauu 😍 . info📣 jika anda berminat untuk menjadikan Mary Kay sbgai bidang kerjaya anda. boleh info Nad ya.. Nad akan xplain lebih lanjut . anythgs, roger Nad ehh😉 . 🌸Nadia Sukiran 📲0133606370 👩🏻‍💼Beauty Consultant Mary Kay Malaysia🇲🇾 . #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayalorsetar #marykayklang #marykaypokoksena #skincareterbaik #uitmArau #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #letscantik #marykaykualanerang #blackheadremover #uum #botanicaleffects #organicskincare #TimewiseSkincare #menskincare #makeupmarykay #timewiseskincare #skinvigoratebrush #skincaresihat #serumbulumata #melacepskincare #lipstick #marykaymakeup #berusmuka #MatteLipstick
YES, there is such a thing as a male facial! It’s 2017, we’re all trying to live our best lives out here, right? Men’s skin care is just as important as women’s. Deep cleansing and exfoliation is a vital part of a male facial due to the fact that men tend to have thicker skin with larger pores. Also, due to their higher levels of testosterone, their body creates more sebum (oil) than women. Larger pores + more oil = CONGESTION. Not to mention, beards! Men with facial hair are also more prone to ingrown hairs, breakouts, and irritation. Getting a professional facial treatment done will help relieve the congestion and reveal a more clean, toned appearance. My facial process, for both men and women, also includes going over your skin care routine and making some tweaks. I will also recommend products that I believe will suit your skin’s needs best. Men, DM or text 323-548-2580 to get that skin right! Booking for this weekend and next NOW!💆🏻‍♂️💆🏼‍♂️💆🏿‍♂️💆🏾‍♂️ #skinbywinnie
Mary Kay Lash n Brow Building Serum. Untuk anda yg inginkan bulu mata dan kening yg lebat n panjang secara semula jadi! daripada u ols guna yg palsu n susah2 lukis2 kening kann..apa kate u ols try serum nih? Dah terbukti berkesan tauuu😘 . selain dari itu..ia juga membantu dalam mengukuhkan bulu mata tau..di mana ia menghalang bulu mata dari snang gugur terutama ketika menanggalkan mekap di kawsan mata kita . hanya perlu oleskan pada bahgian punca bulu mata dan oles di kening setiap malam sblom tidur..mudah sahaja kan😍 . dalam 1-2 minggu sudah nampak hasilnya tauu 😍 . info📣 jika anda berminat untuk menjadikan Mary Kay sbgai bidang kerjaya anda. boleh info Nad ya.. Nad akan xplain lebih lanjut . anythgs, roger Nad ehh😉 . 🌸Nadia Sukiran 📲0133606370 👩🏻‍💼Beauty Consultant Mary Kay Malaysia🇲🇾 . #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayalorsetar #marykayklang #marykaypokoksena #skincareterbaik #uitmArau #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #letscantik #marykaykualanerang #blackheadremover #uum #botanicaleffects #organicskincare #TimewiseSkincare #menskincare #makeupmarykay #timewiseskincare #skinvigoratebrush #skincaresihat #serumbulumata #melacepskincare #lipstick #marykaymakeup #berusmuka #MatteLipstick #marykayutara
Can’t say enough good about this collection! For all the special guys in your life: teens to grandpas! Chemical-free and and so good for their skin! #limelightjill #limelightbyalcone #teamserendipity #menskincare #christmaspresent #shopwithme #shoplocally
Because a man’s skin is thicker, oilier, and more susceptible to acne, we should consider products that moisturize and cleanse more appropriately. All while keeping us from looking too shiny. Read more on the #BurkeAvenue blog. Link in bio.
Setiap orang mempunyai condition kulit yg berbeza.. ada yg kering, berminyak, normal, sensitif. . So x semua orang leh pakai produk yg sama.. tp jgn risau sbb dalam Mary Kay ada pelbagai range dan produk utk masalah kulit yg berbeza.. 😉 . So jgn terlalu ikut org atau ikut kawan lak.. kawan pakai range ni awak pon sama nak ikut.. tp mungkin masalah kulit korang x sama.. so sbb tu pentingnya kami Beauty Consultant ni utk tahu dlu apa condition kulit korang.. supaya nnt kami leh suggestkan apa range atau produk yg sesuai ngan korang.. xde la nnt korang dh beli, kalo produk tu x sesuai, korang salahkan kami balik pulak 😂😂 . Kalo ada yg masih x sure apa produk yg sesuai ngan kulit leh whatsapp zati ye utk consultation 🤗 . . Nur Izzati 011-1199 9261 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor #marykayklang  #skincareterbaik #acneproneskin  #beautyconsultant  #skincareclass #letscantik #blackheadremover  #botanicaleffects #organicskincare  #TimewiseSkincare  #menskincare #makeupmarykay  #timewiseskincare #skinvigoratebrush  #skincaresihat  #jeragat #melacepskincare  #lipstick  #marykaymakeup #berusmuka  #MatteLipstick #skinprotection #translucentloosepowder #makeupbrush #marykayfinishingspray
My FIRST CAR AND ITS FREE!! Alhamdulillah. Semalam secara rasminya memperoleh Career Car Astral Swan Unit ❤️ June 2016 yang lalu, saya nekad mendaftar sebagai beauty consultant Mary Kay hanya dengan harapan untuk dapat extra income rm300-500 sebulan untuk bantu suami saya Setahun yg lalu saya decide untuk cuba. And alhamdulillah saya disini. So jgn takut untuk cuba, cuba dan terus mencuba sbb org yg pling bjaya bkn org yg tidak pernah gagal, tapi org yg tidak pernah berhenti mencuba. Paling bahagia bila kita dpt buat semua kesayangan kita bahagia This car is a symbol of dedication and hardwork of me, my husband, hud, and semua beauty consultant ASU!! 😍😍😍 alhamdulillah . Jommmm cuba!! Hana, 0143695746
My FIRST CAR AND ITS FREE!! Alhamdulillah. Semalam secara rasminya memperoleh Career Car Astral Swan Unit ❤️ June 2016 yang lalu, saya nekad mendaftar sebagai beauty consultant Mary Kay hanya dengan harapan untuk dapat extra income rm300-500 sebulan untuk bantu suami saya Setahun yg lalu saya decide untuk cuba. And alhamdulillah saya disini. So jgn takut untuk cuba, cuba dan terus mencuba sbb org yg pling bjaya bkn org yg tidak pernah gagal, tapi org yg tidak pernah berhenti mencuba. Paling bahagia bila kita dpt buat semua kesayangan kita bahagia This car is a symbol of dedication and hardwork of me, my husband, hud, and semua beauty consultant ASU!! 😍😍😍 alhamdulillah . Jommmm cuba!! Hana, 0143695746
My FIRST CAR AND ITS FREE!! Alhamdulillah. Semalam secara rasminya memperoleh Career Car Astral Swan Unit ❤️ June 2016 yang lalu, saya nekad mendaftar sebagai beauty consultant Mary Kay hanya dengan harapan untuk dapat extra income rm300-500 sebulan untuk bantu suami saya Setahun yg lalu saya decide untuk cuba. And alhamdulillah saya disini. So jgn takut untuk cuba, cuba dan terus mencuba sbb org yg pling bjaya bkn org yg tidak pernah gagal, tapi org yg tidak pernah berhenti mencuba. Paling bahagia bila kita dpt buat semua kesayangan kita bahagia This car is a symbol of dedication and hardwork of me, my husband, hud, and semua beauty consultant ASU!! 😍😍😍 alhamdulillah . Jommmm cuba!! Hana, 0143695746
Real men take care of their skin. #rfforguys #menskincare #tellyourwife #whatyouwant
Morning Mary Kay Lovers semua!!! 💖💖💖 . Biasanya apa rutin pagi korang bila mandi? Biasanya mandi, gosok gigi.. cuci muka kan? 😉 . Zati pon sama gak.. tp zati ada extra tambahan.. hehe.. zati akan cuci muka pakai skinvigorate cleansing brush ni utk pastikan segala kekotoran dalam liang2 pori tu dpt dibersihkan 😍 . Pastu bila berus tu dok urut2 muka ni pagi2 baru la rase segar.. rase mcm darah tu dpt circulate dgn lancar.. muka pon lebih berseri2 nnt tau.. 🤗 . . Nur Izzati 011-1199 9261 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor #marykayklang  #skincareterbaik #acneproneskin  #beautyconsultant  #skincareclass #letscantik #blackheadremover  #botanicaleffects #organicskincare  #TimewiseSkincare  #menskincare #makeupmarykay  #timewiseskincare #skinvigoratebrush  #skincaresihat  #jeragat #melacepskincare  #lipstick  #marykaymakeup #berusmuka  #MatteLipstick #skinprotection #translucentloosepowder #makeupbrush #marykayfinishingspray