#malaysia 21.680M Posts

UDS game Malaysia congratulates Indonesia 72 years of independence. 17.08.2017. #indonesia #malaysia #gisteam #uds
Tasik means lake. Cermin means mirror. The calm lake creates mirror image on the lake surface. Tasik Cermin is located in Ipoh. You have to walk through 500 metres of tunnel to reach this heaven. #malaysia #hiddengem #calming #lake #travellerslife
HARGA RUNTUH CETAK TSHIRT.. . CETAK TSHIRT SERENDAH RM7.00 dan SEPANTAS 2 HARI !!! . Jom cetak tshirt pada harga yang sangat murah dan berbaloi-baloi... . Jika anda ingin mencetak tshirt rewang kahwin, tshirt kelab motor anda, tshirt persatuan anda, tshirt kelab sukan anda, tshirt hobi anda bersama kawan2, tshirt kelas anda, tshirt kolej anda, tshirt company anda, tshirt aktiviti seharian anda, tshirt design kesukaan anda, tshirt kelab panjat gunung anda, tshirt kelab diving, tshirt korporat anda, tshirt pelancongan, dan segala jenis cetakan tshirt, kami bersedia membantu anda dengan memberikan perkhidmatan mencetak segala jenis tshirt itu pada harga yang sangat rendah dan berpatutan. . Kami menawarkan perkhidmatan mencetak tshirt pada harga yang sangat menarik dengan hasil cetakan yang sangat berkualiti dan memuaskan. Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan harga promosi untuk bulan April. Harga cetakan yang tak masuk akal. Harga serendah RM7.00 sehelai tanpa ada charge untuk blok. Kami akan siapkan cetakan secepat 2 hari. . Harga cetakan yang sangat murah dan berbaloi-baloi kerana harga yang kami tawarkan sangat-sangat murah. . Cepat2 hubungi kami untuk dapatkan harga promosi bulan ini. . Tetapi jangan lupa, Untuk mendapatkan sebut harga tshirt, apa yang anda kami perlukan dari anda ialah : . 1. Design tshirt yg ingin dicetak 2. Kuantiti tshirt yg ingin dicetak 3. Jenis kain yg ingin digunakan 4. Tshirt ready made atau customade 5. Tarikh siap tshirt 6. Penghantaran apabila tshirt siap nanti . Ingat !!! MINIMUM ORDER 100 HELAI ...... . Kalau anda ada semua maklumat di atas, contact kami sekarang. Call atau whatsapp pun boleh. Kami akan berikan sebut harga terbaik. Kalau tidak ada pun tak mengapa, kami akan bantu. Jom jom jom... . Contact kami melalui call / whatsapp : 01127773780 01127773780 01127773780 01127773780 01127773780 01127773780 01127773780 01127773780 01127773780 01127773780 . Terima kasih . #cetaktshirt #cetaktshirtmurah #printtshirt #tshirtkosongmurah #tshirtkosong #jomcetaktshirt #sayajual #tshirtmurah #hargakilang #tshirtdesign #tshirtrewang #tshirtharikeluarga #tshirtcetak #sayajual #instashop #tshirtkelab #kualalumpur #malaysia #selangor #
Meh kita belanja testimoni cik bib sendiri...haha, 😁😁. Ni dah makan Seribella selama sebulan...tu pon x konsisten, bila tidokan ank buah..dgn makciknya sekali tido..jadinya lupa nk ambil sebelum tido..😂😂. Tapiiiiu..air kosong mmg byk minum. 👍👍 . #seribella #seribellasuperstar #serisuperstar #seribellaselangor #seribellahq #seribellafeedback #seribellapretty #BellaAmmaraLovers #bellaammara #malaysiaonlineshop #malaysia #malaysian #likeforlike #likeforfollow #followers #instashop #beautysupplement #supplement #whitening #beauty
I asked god for a food, he gave me food and drinks, i asked god for a minute, he gave me a day, i asked god for true love, he gave me that too, i asked god for an angel, he gave me you 💕💐 #blessed #love
Morning earthlings. Moga hari korang baik baik je hari ni. . Today sis bgtau sikit ni. Kami takde COD tau. Semua post. Sorry yaa 🙏🏻 . Ni package Classic RM30. Ramai suka. Sis pun sukaa 😻😼 So kalau nak order or nak book tarikh dlu ke boleh wassep sis ok 010-5484020 . Nnt kte bincang baik punyaa 😊 . #surprisedeliverymalaysia #surprisedeliverykl #surprisedeliveryklangvalley #suprisedeliveryselangor # #surprisedeliverymalaysia #surprisedeliverykl #surprisedeliveryklangvalley #suprisedeliveryselangor #suprisedeliverymurah #suprisedeliveryklselangor #sayajualmurah #birthdaygiftkl #anniversary #happybirthday #fererrorocher #chocolatebouquet #sayajual #boyfriend #girlfriend #takrugi #malaysia #bazarmurah #moodrepublik #deliverychoc #kualalumpur #sayajual #sedap #promo #birthdaymei #klselangorputrajayaklselangor #chocboxmalaysia #surprisechocbox #sayajual #rm30 #poslaju #sayajual #kotakmalaysia
HOT SELLING ITEM 🔥🔥🔥 YOUR LAST CHANCE TO GRAB THESE BEAUTIES 😝 AUTHENTICITY GUARANTEED The instant Alhambraduck available in: 1. White ❌SOLD OUT❌ 2. Red 3. Pink ❌SOLD OUT❌ Alhambra shawl available in: 1. Black 2. Lilac 3. Gold ❌SOLD OUT❌ 4. Pink ❌SOLD OUT❌ Price: RM 430 each inclusive postage within Malaysia DM if you're interested 😊 #thealhambraduck #duckbag #totebag #thekltotebag #kltotebag #duckscarvesforsale #duckscarveswanted #duckscarvestoletgo #duckscarves #klduck #theklduck #theworldmapduck #ps_furaihaxreview #ps_furaiha #trustedseller #trustedpersonalshopper #carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #malaysiaonlineshop #lokalbrand #thesingaporeduck #hijab #scarves
HANNA WIDESHAWL Measurement: 2.0 x 0.8 m 🌸 a very flowy, soft, manageable & breathable material 🌸 💯% anti starch 🌸 end-curve design 🌸 jahitan baby seam di bahagian muka 🌸 jahitan kelim di bahagian curve belakang Price: Rm35 exc postage . . #sayajualonline #sayajualtunic #tunicmuslimah #tunicmurahmalaysia #tunicmalaysia #tunicblouse #blouselabuh #blousemuslimah #tudunglabuh #tudung #hijab #tudunglabuhbidang60 #tudungbidang60 #tudunglawa #tudungbawallabuh #bawallabuh #bawalbidangbesar #bawalbidang60 #sayajualonline #sayajualbawal #sayajualbawallabuh #malaysia #malaysiaonlineshop #bawalmalaysia #kedaionlinemalaysia #kedaionline #muslimahclothing #bawalplain #bawalturki
Setting my sights on one of these complete with outside kitchen and a private jetty... #LightCollection #MalaccaStrait #IslandLife #Penang #Malaysia
Raya Sale!!! Valid 16/8 hingga 24/8 Dolly Cik Manis Harga RM70 Postage: Rm8/12ss Size M,L,XL,2XL,3XL (Ukuran rujuk gambar) limited stok rujuk web Material: Printed soft bubble crepe tidak jarang dan mudah utk digosok. Sedikit jarang utk warna cerah corak bunga 3D full bahagian depan dan belakang baju dan skirt corak bunga yg sgt cantik dan tampak exclusive potongan babydoll yg tampak elegant leher bulat, butang belakang baju Skirt mermaid cut dan ada lining, tidak jarang pinggang sepatuh getah dan ada zip warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera www.wasap.my/60192677981 for order #kakishopping #syjual #sarawak #sabah #aaishahdhiarana #malaysia #bazaar #bazaarpaknil #visitmyig #bajubesarmalaysia #bajukurunggojes #peplum #peplummurah #peplumbesar #bajuraya2017 #bajurayamurah2017 #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #peplumsongket #kebarungmurah #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajukurungcantik #kebarungmurah #bajukurungplain #kurunglace #kurungsongket #kebaya
"Mungkin kita akan lebih saling memahami dan saling menghormati hak untuk berbeza pendapat jika kita sedar orang yang berlainan daripada kita sebenarnya mirip kita, dan jika kita mengharungi apa yg dia harungi dalam kehidupan, barangkali kita juga akan berkelakuan seperti dia." - Ooi Kok Hin, Aku Kafir Kau Siapa . (An appreciation post for these two crazy ladies i met during the programme) #bookquote #aroundtheworldin80books #malaysia #漂向北方 #欣嫄 #NatSoloYolo #yolonotsosolo #finaltrip #universitikehidupan