#majlisrasmi 5.074K Posts

BELI 1 DAPAT 4??? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Beli 1 BB PLUS COLLAGEN, tapi dah dapat 4 manfaat . Sape nak ..?! . Kulit GLOW!!! JERAGAT kurangggg!!!! TUMIT dah tak kasar! Breast TEGANG!!! . Dalam 1 kotak je?? Hebat bebenor BB Plus ni Ruginya kalau xnak guna Dah jimat banyaakkk sgt tu !!! . SEMPAT KE CANTIK, NAK NAIK PELAMIN NIE ??! ๐Ÿ˜จ . Dengan BB PLUS , pasti sempat punyeeee! . Jom berBBPLUS โœ” Kesan seawal 7 hari โœ” Tidak perlu bimbang, produk tanpa pengelupasan โœ” Pipi pink, bibir pink semulajadi . Order sekarang dan dapatkan HARGA PROMOSI OKTOBER yang terlajak murah !!! โœจโœจ . โœ”Jerawat? Settle โœ”Jeragat kesan jerawat?? Settle โœ”Tumit merekah?? Pun BBplus bagi settle juga... . . ๐Ÿ’ฐ Harga biasa RM216 sekotak tidak termasuk postage . . ๐ŸŽŠ PROMOSI OKTOBER ๐ŸŽŠ . BELI 5 KOTAK Dan dapatkan 1 kotak BB Plus secara percuma... โœจโœจ . . Cepatttt...!!! Hubungi ๐Ÿ“ฒ 013-2759147 (Dila) . . Biz Online | Modal RM 50 #ohsemOCT #projekSTG program #2GAJIsebulan #CATchampions #CATgiKOREAmainsalji #sayajual #sayajualonline #sayajualsayaguna #naksihat #nakcantik #kakishopping #kakishoppingonline #igshoponline #igshop #igshopping #bazaaronline #bazaarpaknil #cikgu #cikgusekolah #majlisperkahwinan #kendurikendara #majlisrasmi #meletop #lokalah #terapiinstagram #bbpluscollagen #kolagen
New Arrival... flavor Durian..D24....!!! Assalamualaikum ๐Ÿ‘‹๐Ÿป Kami menyediakan perkhidmatan aiskrim untuk pelbagai jenis majlis/jualan. Bermula serendah 80 sen untuk kawasan Kuala Lumpur dan Selangor! ย Anda pasti berpuas hati dengan harga dan aiskrim kami. Jom, hubungi kami di 013-3557740 untuk ketahui lebih lanjut ! #aiskrim #kateringaiskrim #candybooth #icecreambooth #boothaiskrim #majlisnikah #majlisakikah #majliskawin #harisukan #openday #harikeluarga #softserveicecream #kateringmurah #kateringkualalumpur #sajajualaiskrim #kualalumpur #selangor #majlisrasmi #eventspacekl #eventspaceselangor #eventspacemalaysia #sayajual #aiskrimkon #aiskrimsedap #softservecone #malaysia #eventkl #kualalumpur #aiskrimmurahmalaysia #aiskrimmurahkualalumpur #aiskrimmurahselangor
Terima kasih Puan Dalilah kerana mempercayai @mama.aiskrim untuk majlis Birthday Party.. Jom gunakan khidmat @mama.aiskrim.. Tempah segera..Kami menawarkan perkhidmatan aiskrim dengan harga terbaik! Anda pasti berpuas hati dengan harga dan aiskrim kami. Jom, hubungi kami di 013-3557740 untuk ketahui lebih lanjut ! #aiskrim #kateringaiskrim #candybooth #icecreambooth #boothaiskrim #majlisnikah #majlisakikah #majliskawin #harisukan #openday #harikeluarga #softserveicecream #kateringmurah #kateringkualalumpur #sajajualaiskrim #kualalumpur #selangor #majlisrasmi #eventspacekl #eventspaceselangor #eventspacemalaysia #sayajual #aiskrimkon #aiskrimsedap #softservecone #malaysia #eventkl #kualalumpur #aiskrimmurahmalaysia #aiskrimmurahkualalumpur #aiskrimmurahselangor
๐ŸฌCustom Made PILLOW Box๐Ÿฌ ๐Ÿ’ฅ Boleh tambah Nama pengantin ๐Ÿ’ฅ Boleh tambah tarikh majlis ๐Ÿ’ฅ Boleh pilih corak dan warna ikut tema *Bahulu ikan๐ŸŒผ2pcs* 500 - 999pcs : Rm2.10 1000 - 1499pcs : RM1.60 1500pcs ke atas : RM1.55 *Bahulu Cermai๐Ÿ€4pcs* 500 - 999pcs : RM2.00 1000pcs - 1499pcs : RM1.60 1500pcs ke atas : RM1.55 Boleh datang untuk BAHULU TASTING juga yea!! Wasap lah!! Kita send location. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60194343408 #bahulu #bahuluikan #bahulukemboja #bahululembut #bahulupandan #bahulugebu #bahulusedap #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #aydajebat #ctdk #jihanmuse #uqashasenrose #pelamin #butikpengantin #bertunang #cukurjambul #majlisrasmi #kenduridoaselamat #engaged #nikah #solemnization #eday
๐Ÿ’๐Ÿ’Nuna blouse labuh 2.0๐Ÿ’๐Ÿ’ 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 ๐ŸŒธPostage : SEM - Free postage SS - Add RM3 ๐ŸŒธMaterial : Cotton ๐ŸŒธOther : Functional front button and cuff ๐ŸŒธMeasurement : Length 85CM, shoulder 39CM, sleeve 52CM, armhole 44CM, bust 102CM, hip 106CM. โœ…โœ…For Order / Fast respond : ๐Ÿ‘Ws - 0172693059 Ms Dya ๐Ÿ‘Ws-01126298669. Ms Suzy #majlispertunangan #majliskonvokesyen #majlisbertandangbelahlelaki #majliskawin #majlisrasmi #majliswalimatulurus #majlisrasmi #kerjakawen #kerjakawin2017 #topgirl #kebayanonamurah #azlinazamri #allyayob #fadiahismail #instagram
๐Ÿ’๐Ÿ’Nuna blouse labuh 2.0๐Ÿ’๐Ÿ’ 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 ๐ŸŒธPostage : SEM - Free postage SS - Add RM3 ๐ŸŒธMaterial : Cotton ๐ŸŒธOther : Functional front button and cuff ๐ŸŒธMeasurement : Length 85CM, shoulder 39CM, sleeve 52CM, armhole 44CM, bust 102CM, hip 106CM. โœ…โœ…For Order / Fast respond : ๐Ÿ‘Ws - 0172693059 Ms Dya ๐Ÿ‘Ws-01126298669. Ms Suzy #majlispertunangan #majliskonvokesyen #majlisbertandangbelahlelaki #majliskawin #majlisrasmi #majliswalimatulurus #majlisrasmi #kerjakawen #kerjakawin2017 #topgirl #kebayanonamurah #azlinazamri #allyayob #fadiahismail #instagram
๐Ÿ’๐Ÿ’Nuna blouse labuh 2.0๐Ÿ’๐Ÿ’ 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 ๐ŸŒธPostage : SEM - Free postage SS - Add RM3 ๐ŸŒธMaterial : Cotton ๐ŸŒธOther : Functional front button and cuff ๐ŸŒธMeasurement : Length 85CM, shoulder 39CM, sleeve 52CM, armhole 44CM, bust 102CM, hip 106CM. โœ…โœ…For Order / Fast respond : ๐Ÿ‘Ws - 0172693059 Ms Dya ๐Ÿ‘Ws-01126298669. Ms Suzy #majlispertunangan #majliskonvokesyen #majlisbertandangbelahlelaki #majliskawin #majlisrasmi #majliswalimatulurus #majlisrasmi #kerjakawen #kerjakawin2017 #topgirl #kebayanonamurah #azlinazamri #allyayob #fadiahismail #instagram
Coming Soon....!!! Assalamualaikum ๐Ÿ‘‹๐Ÿป Kami menyediakan perkhidmatan aiskrim untuk pelbagai jenis majlis/jualan. Bermula serendah 80 sen untuk kawasan Kuala Lumpur dan Selangor! ย Anda pasti berpuas hati dengan harga dan aiskrim kami. Jom, hubungi kami di 013-3557740 untuk ketahui lebih lanjut ! #aiskrim #kateringaiskrim #candybooth #icecreambooth #boothaiskrim #majlisnikah #majlisakikah #majliskawin #harisukan #openday #harikeluarga #softserveicecream #kateringmurah #kateringkualalumpur #sajajualaiskrim #kualalumpur #selangor #majlisrasmi #eventspacekl #eventspaceselangor #eventspacemalaysia #sayajual #aiskrimkon #aiskrimsedap #softservecone #malaysia #eventkl #kualalumpur #aiskrimmurahmalaysia #aiskrimmurahkualalumpur #aiskrimmurahselangor
Customer kita send pic ni, sambil lepak tengok tv pun sedap kunyah tau, dah kunyah tu rasa macam taknak berhenti pula. . . Hai semua. Kerepek Ubi Cheese ni top seller tau, dah ramai repeat order untuk kali ke 3,4,5,6,7,8,9...Jom order sekarang, cuba sekali repeat order berkali-kali. Pastinya rangup dan sedap ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ . . Untuk sebarang pertanyaan mengenai harga, jenis kerepek, dan perkhidmatan, boleh pm kami di facebook, atau boleh direct whatsapp 017-5116522 (fast resposns) . . Thankyou semua customer yang tak jemu jemu bagi feedback and repeat order ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . #jejariubimasin #majlisrasmi #jejariubipedas #kerepeklipis #kerepekpedas #kerepekubisambalsira #kerepekubimasin #kerepekubicheese #kerepekubibbq #kerepekubipedaskering #kerepekubipedas #kerepekubiblackpepper #kualalipis #kualalumpur #kulim #lunas #padangserai #majlisrasmi #kendurikahwin #kerepeklipis #raub #bentong #sgkoyan #cameronhighland #ipoh #simpangpulai #perak #jerantut
Majlis kenduri kahwin di Pokok Sena , Kedah โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ Masih mencari cari khemah yang cantik dan murah untuk majlis anda?๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Serahkan kepada yang pakar. Kami mempunyai pengalaman lebih 15 tahun dalam bidang ini. Kami mempunyai aksesori lengkap untuk majlis anda. Click terus whatpps di bawah untuk harga dan gambar wasap.my/60194064664 wasap.my/60194064664 wasap.my/60194064664 Cepatttt la booking!!!.. Lambat booking penuh tempahan. Menangis tak berlagu nanti. Syiling underlayer rm100 jerrrr. Apa tunggu lagi. Ingat kanopi ingat www.khemah.top #arabian #banquet #viptable #vviptable #halfmoon #aircooler #khemahaircond #pyramid #khemahkahwin #kifautara #kifarautara #stage #platform #majlisrasmi #majliskerajaan #karpethamparan #tent #arabic #sofa #alorsetar #kedah #penang #perlis #langkawi
Thankyou sis repeat order dgn kudapkudap_sedap. . . Hai semua, dh rasa ke kerepek/kacang dari kami? Kalau belum jom cepat-cepat pm kami. . . Pastinya rangup dan sedap. . . Kami menjual pelbagai jenis kerepek berperisa/ kacang, untuk sebarang pertanyaan boleh whatsapp 017-5116522. . . Thankyou customer ๐Ÿ˜˜ #kerepeklipis #kerepekpisang #kerepekubimasin #kerepekubicheese #kerepekubisambalsira #kerepekubipedaskering #kerepekubimasin #kerepekubibbq #kerepekubiblackpepper #kualalipis #raub #bentong #lunas #kulim #padangserai #sgkoyan #cameronhighland #majlisrasmi #kendurikahwin #majlisnikah
Arini tkde plan mn2..saje bkk table dpn umah..tk sangka pulak ramai yg dtg..terima kasih pada semua... #khaisypopcorncaramel #kendurikawen #majlisrasmi #majlisharijadi #tgkbola