#lokalah 2.613M Posts

Merra happy kalau customer pun happy! Alhamdulillah โค๏ธโค๏ธ Almost 1 year juai @longchampmurahori @longchampmurahori2 semua customer merra puas hati ๐Ÿ™Œ๐Ÿป ada yang repeat 2-5 bags. Thank you support merra ya! Insyaโ€™allah merra bawa masuk banyak lagi brand nanti ๐Ÿ˜Š doakan ya! . . . . . . . . . . . . . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #beachkins #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #kellyjellymalaysia #kellyjelly #bagofparody #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #hashtagjer #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia
Nak kelainan? Hanya di @thebeneplacitostore.2 je . Customized your phone case Whatsapp sis ya 0133694981. Orders will take 2 weeks time . . . Stay tuned for more patterns & phone cases soon!๐Ÿ˜๐Ÿ˜ โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” #phonecasecantik #phonecasemurah #phonecaseraya #customizedphonecase #customyourdesign #jombelionline #bestquality #igshop #freepostage #like4like #casingcantikmurah #bazarpaknil #casingphonemurah #lokalah #adagaya #shawlcantikmalaysia #dapatkansegera #uitmpretty #sisbagimurah #salesalesale #corakcantik #dapatkansegera #igshopmalaysia #bujibuchempel #bestigshop #igshopmalaysiamurahmurah
LAURA SUIT . Harga: RM120 + Free Postage . ~ Material - Premium Como Crepe ~ (Wudhu' friendly) zip di lengan ~ (BF friendly) zip di dada ~ Hiasan diamond patch mewah ~ Getah separuh, zip & hook di pinggang palazzo ~ 5 warna & 4 saiz ~ Jaminan material & jahitan berkualiti ~ Pilihan warna yang menarik ~ Ukuran mungkin berbeza (+ - 0.5) inci . UNTUK ORDER WHATSAPP " 019-388 0402 " . KLIK #BlouseByEffa : Untuk Lihat Koleksi Blouse / Top Yang Lain #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #lokalah #sayajualbaju #hijabstamalaysia #sayajualmurah #kakishoppingmalaysia #muslimahwear #onlineshoppingmalaysia #sayajualblouse #sayajualtop #alhamdulillah #pakaianwanita #hijabista #suitmuslimah #nursingfriendlysuit
Merra happy kalau customer pun happy! Alhamdulillah โค๏ธโค๏ธ Almost 1 year juai @longchampmurahori @longchampmurahori2 semua customer merra puas hati ๐Ÿ™Œ๐Ÿป ada yang repeat 2-5 bags. Thank you support merra ya! Insyaโ€™allah merra bawa masuk banyak lagi brand nanti ๐Ÿ˜Š doakan ya! . . . . . . . . . . . . . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #beachkins #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #kellyjellymalaysia #kellyjelly #bagofparody #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #hashtagjer #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia
LAURA SUIT . Harga: RM120 + Free Postage . ~ Material - Premium Como Crepe ~ (Wudhu' friendly) zip di lengan ~ (BF friendly) zip di dada ~ Hiasan diamond patch mewah ~ Getah separuh, zip & hook di pinggang palazzo ~ 5 warna & 4 saiz ~ Jaminan material & jahitan berkualiti ~ Pilihan warna yang menarik ~ Ukuran mungkin berbeza (+ - 0.5) inci . UNTUK ORDER WHATSAPP " 019-388 0402 " . KLIK #BlouseByEffa : Untuk Lihat Koleksi Blouse / Top Yang Lain #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #lokalah #sayajualbaju #hijabstamalaysia #sayajualmurah #kakishoppingmalaysia #muslimahwear #onlineshoppingmalaysia #sayajualblouse #sayajualtop #alhamdulillah #pakaianwanita #hijabista #suitmuslimah #nursingfriendlysuit
LAURA SUIT . Harga: RM120 + Free Postage . ~ Material - Premium Como Crepe ~ (Wudhu' friendly) zip di lengan ~ (BF friendly) zip di dada ~ Hiasan diamond patch mewah ~ Getah separuh, zip & hook di pinggang palazzo ~ 5 warna & 4 saiz ~ Jaminan material & jahitan berkualiti ~ Pilihan warna yang menarik ~ Ukuran mungkin berbeza (+ - 0.5) inci . UNTUK ORDER WHATSAPP " 019-388 0402 " . KLIK #BlouseByEffa : Untuk Lihat Koleksi Blouse / Top Yang Lain #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #lokalah #sayajualbaju #hijabstamalaysia #sayajualmurah #kakishoppingmalaysia #muslimahwear #onlineshoppingmalaysia #sayajualblouse #sayajualtop #alhamdulillah #pakaianwanita #hijabista #suitmuslimah #nursingfriendlysuit
Alhamdulillah.. sekali beli 3bekas uols! BEDAK SEJUK KUNYIT by U'Canteq โค๏ธโค๏ธ . Korang yg takot nk skrub.. meh jom kita sejukkan muka kita pakai bedak sejuk meh!! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ . #bedaksejuk #bedaksejukkunyit #sayajual #syjual #sayajualmurah #lulurkunyit #maskerkunyit #lokalah #hilmanintan #harisaisy #titiancinta #tombiruo #skrubkunyit
LAURA SUIT . Harga: RM120 + Free Postage . ~ Material - Premium Como Crepe ~ (Wudhu' friendly) zip di lengan ~ (BF friendly) zip di dada ~ Hiasan diamond patch mewah ~ Getah separuh, zip & hook di pinggang palazzo ~ 5 warna & 4 saiz ~ Jaminan material & jahitan berkualiti ~ Pilihan warna yang menarik ~ Ukuran mungkin berbeza (+ - 0.5) inci . UNTUK ORDER WHATSAPP " 019-388 0402 " . KLIK #BlouseByEffa : Untuk Lihat Koleksi Blouse / Top Yang Lain #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #lokalah #sayajualbaju #hijabstamalaysia #sayajualmurah #kakishoppingmalaysia #muslimahwear #onlineshoppingmalaysia #sayajualblouse #sayajualtop #alhamdulillah #pakaianwanita #hijabista #suitmuslimah #nursingfriendlysuit
LAURA SUIT . Harga: RM120 + Free Postage . ~ Material - Premium Como Crepe ~ (Wudhu' friendly) zip di lengan ~ (BF friendly) zip di dada ~ Hiasan diamond patch mewah ~ Getah separuh, zip & hook di pinggang palazzo ~ 5 warna & 4 saiz ~ Jaminan material & jahitan berkualiti ~ Pilihan warna yang menarik ~ Ukuran mungkin berbeza (+ - 0.5) inci . UNTUK ORDER WHATSAPP " 019-388 0402 " . KLIK #BlouseByEffa : Untuk Lihat Koleksi Blouse / Top Yang Lain #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #lokalah #sayajualbaju #hijabstamalaysia #sayajualmurah #kakishoppingmalaysia #muslimahwear #onlineshoppingmalaysia #sayajualblouse #sayajualtop #alhamdulillah #pakaianwanita #hijabista #suitmuslimah #nursingfriendlysuit
CALSIUM TIENS PERTAMA DI MALAYSIA - Supplement yang membantu meningkatkan ketinggian tubuh badan sehingga 15cm dalam 4 bulan! - Sesuai untuk individu yang ingin menambahkan ketinggian dan merasa rendah diri kerana jurang ketinggian yang jauh berbeza dengan rakan sebaya dan adik beradik lain.. PRODUK INI SESUAI BUAT MEREKA YANG..-Punya cita2 menyertai kerjaya yang memerlukan tahap ketinggian minima, tapi terpaksa undur diri sebab tidak cukup ketinggian? - Suka bersukan tapi diri sentiasa kurang stamina, tulang tak kuat dan terhalang penyertaan dek kerana kurang tinggi? Rasa kurang keyakinan disebabkan faktor ketinggian sehingga digelar ketot, pendek. renek dll? Cuba Height Up sekarang! Nutrisi semulajadi yang Halal, Selamat, Berkesan dan tanpa sebarang kesan sampingan. Sesuai untuk lelaki dan wanita berusia 12-35 tahun dengan dos disarankan ws: +60 16-503 3115 wc: #syokbeautyhaus #produkkosmetikmurah #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #auramen #bazaaronline #sapotlokal #heightup #heightupmalaysia #heightmurah peninggibadan #heightuporiginal.
BlackBeard Apparel sekarang ini sudah berada di @mikes.my . Pada yg berada berdekatan Ampang Dagang boleh la singgah dulu di @mikes.my . Korg blh dtg utk dptkan servis barber terbaik di sini. @mikes.my juga menyediakan variasi pakaian2 preloved yg berjenama dgn harga berpatutan kena dgn brand2 yg di jual. Jadi pada yg berdekatan tu blh lah dtg usha2 dlu apa yg patut. @mikes.my @mikes.my . . . #barbershopmalaysia #universitimalaya #um #Vintageflannel #sayajualflannel #flannelmalaysia #flannelbundle #bundlemalaysia #ladiesflannel #flannelshirtmurah #uiamgombak #jrb #prelovedmalaysia #bajuflannel #flannelbranded #flannelcotton #boyfriendshirt #bfshirt #preloved #boyfriendshirtmalaysia #bfshirtmurah #bazaarpaknil #uniqlomalaysia #lokalah #uitmshahalam #bundlemalaysia #preloved #bundlemurah
LAURA SUIT . Harga: RM120 + Free Postage . ~ Material - Premium Como Crepe ~ (Wudhu' friendly) zip di lengan ~ (BF friendly) zip di dada ~ Hiasan diamond patch mewah ~ Getah separuh, zip & hook di pinggang palazzo ~ 5 warna & 4 saiz ~ Jaminan material & jahitan berkualiti ~ Pilihan warna yang menarik ~ Ukuran mungkin berbeza (+ - 0.5) inci . UNTUK ORDER WHATSAPP " 019-388 0402 " . KLIK #BlouseByEffa : Untuk Lihat Koleksi Blouse / Top Yang Lain #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #lokalah #sayajualbaju #hijabstamalaysia #sayajualmurah #kakishoppingmalaysia #muslimahwear #onlineshoppingmalaysia #sayajualblouse #sayajualtop #alhamdulillah #pakaianwanita #hijabista #suitmuslimah #nursingfriendlysuit
CALSIUM TIENS PERTAMA DI MALAYSIA - Supplement yang membantu meningkatkan ketinggian tubuh badan sehingga 15cm dalam 4 bulan! - Sesuai untuk individu yang ingin menambahkan ketinggian dan merasa rendah diri kerana jurang ketinggian yang jauh berbeza dengan rakan sebaya dan adik beradik lain.. PRODUK INI SESUAI BUAT MEREKA YANG..-Punya cita2 menyertai kerjaya yang memerlukan tahap ketinggian minima, tapi terpaksa undur diri sebab tidak cukup ketinggian? - Suka bersukan tapi diri sentiasa kurang stamina, tulang tak kuat dan terhalang penyertaan dek kerana kurang tinggi? Rasa kurang keyakinan disebabkan faktor ketinggian sehingga digelar ketot, pendek. renek dll? Cuba Height Up sekarang! Nutrisi semulajadi yang Halal, Selamat, Berkesan dan tanpa sebarang kesan sampingan. Sesuai untuk lelaki dan wanita berusia 12-35 tahun dengan dos disarankan ws: +60 16-503 3115 wc: #syokbeautyhaus #produkkosmetikmurah #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #auramen #bazaaronline #sapotlokal #heightup #heightupmalaysia #heightmurah peninggibadan #heightuporiginal.
Selling ANMYNA SPA Whitening Moisturizing Silk Face Mask for RM89. Chat with me on Carousell to get it! Download the free app now by tapping the link on @carousell.my have fun! #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand
CALSIUM TIENS PERTAMA DI MALAYSIA - Supplement yang membantu meningkatkan ketinggian tubuh badan sehingga 15cm dalam 4 bulan! - Sesuai untuk individu yang ingin menambahkan ketinggian dan merasa rendah diri kerana jurang ketinggian yang jauh berbeza dengan rakan sebaya dan adik beradik lain.. PRODUK INI SESUAI BUAT MEREKA YANG..-Punya cita2 menyertai kerjaya yang memerlukan tahap ketinggian minima, tapi terpaksa undur diri sebab tidak cukup ketinggian? - Suka bersukan tapi diri sentiasa kurang stamina, tulang tak kuat dan terhalang penyertaan dek kerana kurang tinggi? Rasa kurang keyakinan disebabkan faktor ketinggian sehingga digelar ketot, pendek. renek dll? Cuba Height Up sekarang! Nutrisi semulajadi yang Halal, Selamat, Berkesan dan tanpa sebarang kesan sampingan. Sesuai untuk lelaki dan wanita berusia 12-35 tahun dengan dos disarankan ws: +60 16-503 3115 wc: #syokbeautyhaus #produkkosmetikmurah #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #auramen #bazaaronline #sapotlokal #heightup #heightupmalaysia #heightmurah peninggibadan #heightuporiginal.
--Wearing The New Identity-- . Open order!! Trick.tee shirt ๐Ÿ‘•๐Ÿ‘• โ—Available size S-XXL โ—100% Cotton โ—Unisex Color: white _ ๐Ÿ”ฅHARGA PROMO๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ’ฒRM27/helai exc postage . โ—beli 2helai /RM50 only!! Dm/Contact: 01119990020/0179365019 #lokalprodak #lokalah #tricktee #sapotlokal #ganu #newlokalah #tshirtlokal #designlokal #simplelokal #bazaarpaknil #lokalahproduk