#localproduct 271.362K Posts

www.fathiababy.com . 🐝 Bee son manual breast pump 🐝 . Harga Rm49 . 🐝 bee son manual breast pump designed for convenient carry, light weight & affordable pricing🐝 . . Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊 Ig: fathiababyshop Fb page: fathia baby shop #breastpumpmurah #manualbreastpump #beesonoriginal #manulabreastpumpbeeson #beesonproduct #beesonmalaysia #ibumengandung #ibuhamil #ibuberpantang #breastfeedingmommy #fathiababyshop #kedaibarangbaby #kedaibabyonline #localproduct #shahalamresident #seksyen7shahalam #kedaibabyshahalam #kedaibabypalingmurah #sayajualmurah #sayajualonline
Complete your fashion items with this new leather clutch bag! Stallion Clutch Bag Pullup leather Harga 450.000 #leatherature #handmade #bandungjuara #indonesia #localproduct #handmade #produkbandung #clutch #leatherbag
Complete your fashion items with this new leather clutch bag! Stallion Clutch Bag Pullup leather Harga 450.000 #leatherature #handmade #bandungjuara #indonesia #localproduct #handmade #produkbandung #clutch #leatherbag
1pc left for Wave top. And will be no restock. ☺️ Siapa cepat dia dapat ya. - For more info & order please contact our admin. Whatsapp or line: 085695011102 / dwi.amelia #diazbydwi #bumibirudiazbydwi #hotd #ootd #hijab #hijabootd #fashioninspiration #hijabstyle #hijabfashion #ootdhijab #outfitoftheday #olshophijab #dailylook #fashion #hijaboutfit #hijabindonesia #hijabchic #hijaboftheday #hijabers #storehijab #live #muslimahlook #hijabi #hijabinspiration #hijabdaily #madeinindonesia #localproduct #tunik
今朝のキラウエア ファーマーズマーケットでみつけたマカデミアナッツ割り❣️ ・ "crack・a・mac" prduced Austraria!! ・ パカパカ割れて、美味しくて食べ過ぎる〜 ・ #kauai #hawaii #localproduct #macadamianut #crackamac #australia #farmersmarket #kauai #kirauea #カウアイ島 #ファマーズマーケット #マカデミアナッツ #モロアア #キラウエア #withwine
Ada masalah jerawat? Jangan lupa dapatkan Hermosa Acne Set yang berharga RM145 sahaja. Korang dah save RM14. . What in this set? . 🌼 Hermosa Classic Cleansing Water (RM45) Mengandungi extract chamomile (daisy) and aloevera yang memang bagusss untuk merawat dan menyahkan jerawat yang ada. Chamomile juga mampu untuk menyekatakan our skin tone. It also helps shrink large pores which reduces oily skin. Kalau korang ada masalah kulit sensitive dengan new product skincare yang baru try, chamomile ni memang sangat diperlukan utk baikpulih kulit yang tengah sensitive tu. Tak percaya? Cuba. . 🌑 Charcoal Soap (RM29) Dalam charcoal soap ni ada activated charcoal yang mampu menyerap minyak dan kotoran yang terdapat di kulit muka kita. Charcoal soap sangat sesuai digunakan untuk sesiapa yang ada oily skin macam Mija. Mija guna once daily, every night. Kalau jenis extra oily, boleh guna twice daily. It’ll balance your skin. . ✨ Anti-Acne Glow Serum 24k Gold Serum (RM85) Dalam serum ni ada orange peel & licorice extract. Kalau ada kandungan orange peel ni maksudnya ada Vitamin C yang mana kulit kita perlukan untuk sentiasa sihat. Licorice extract pulak memang sangat powerful untuk anti-oxidant. Oh lupa. Dalam serum ni ada pure 24k gold tauu. Tau kan emas memang elok untuk kesihatan kita? Sebab tu perempuan digalakkan memakai emas. Tambah pulak calit2 emas kat muka. Serum ni memang bagus untuk jerawat, kulit kusam, oily skin dan parut jerawat. . Jimat kan? Tak percaya? Cuba total up loose price yang Mija bagi kat atas tu dengan harga Set Jerawat ni. . Rasa nak risik Set Jerawat ni? Haa meh ler whatsapp Mija 0137816693 (link di bio). Manalah tau dah jatuh hati boleh terus masuk minang. Ye dak? . #teamhermosa #hermosamalaysia #hermosabybelinda #squadIvaND #teamIvaND #hermosabcfoundation #hermosamattelipcreme #hermosalipceme #hermosafoundation #hermosacleansingwater #hermosacharcoalsoap #hermosabloomsoap #hermosabrighteningcleansingwater #hermosahydratingcleansingwater #cleansingwater #naturalproduct #localproduct #mijagunamijajual #tasksquadIvaNDdone
Sunday be brighter the you past.May of adventure and enjoyment so that you wait fot the next sunday to come so that you can enjoy it to the core.Have an exciting sunday. more info please add official Line @affaldgoods (use @) or Whatsapp +62878 2306 4455 #affaldgoods #leathergoods #handcrafted
READY STOCK . ARGENTINA ANKLE SHOES. BLACK. GLOSSY-SUEDE. HEELS 5CM. IDR 250RB. AVAIL 37 . Warna dan ukuran lain bebas request . For ordering please contact us. Whatsapp: 082220580237 . #JUALANdiLINEAT #cillahelios_argentina #sepatuonline #sepatuhandmade #ankleshoes #blackshoes #sepatuhitam #glossysuede #madeinindonesia #localproduct #produklokal
Hellooo guysss !! It's Sunday !! What's your plan for today ? . Before going out jangan lupa apply your fav color of Sabelsyaha Matte Lip Cream 🌹❤️😉 . #sabelsyahamattelipcream #sabelsyahacosmetics #sabelsyaha #cosmetics #beauty #makeup #lipmatte #lipstick #lipmattemalaysia #gooddeal #highquality #beautiful #pretty #gorgeous #stunning #glamorous #cantik #murahmeriah #sayajual #localproduct #love #roses #mua #muamalaysia #makeupartist
READY STOCK . KENYA STRAP HEELS. OFF-WHITE. LEATHER. HEELS 9CM. IDR 230RB. AVAIL 40 . Warna dan ukuran lain bebas request . For ordering please contact us. Whatsapp: 082220580237 . #JUALANdiLINEAT #cillahelios_kenya #sepatuonline #sepatuhandmade #strapheels #whiteheels #heelsputih #patentheels #heelsglossy #madeinindonesia #localproduct #produklokal
READY STOCK . KUWAIT HEELS. RED. SUEDE. HEELS 9CM. IDR 220.000. AVAIL 40 . Warna dan ukuran bebas request . For ordering please contact us. Whatsapp: 082220580237 . #JUALANdiLINEAT #cillahelios_guyana #sepatuonline #sepatuhandmade #bowpumps #nudeshoes #sepatunude #patentheels #heelsglossy #madeinindonesia #localproduct #produklokal