#lo 2.269M Posts

#LO UNICO #HAPPY MONDAY🤗
First try #fingers #tutter 😄 Just lovi'n it...💋💋 #Lo' #in #Maitre #Gims 😎
Nih buat cewe2 yg ga kenal umur tp kaya anak kecil sukanya nyinyir pdhl ngerti sendirinya aja ga bener. Tp sok g terima kalo diomongin tetangga. Ibarat cabe cabean lo cabe kriting. Yg hampir busuk tp diawetin biar ttp bisa dijual 😁 #kidding #ngakak #ngakakkocak #ngakaksehat #nyindir #julid #ngerasa #lo #yaudah . . .NB : disini gue cantik bgt suer😂
Nak g kerja, nak keluaq dating jgn lupa pakai foundation BGM tau ! Boh loose powder BGM bg muka nampak gebu..parut2 lubang bekas jerawat boleh kurang. . Calit sikit lipmatte BGM (nak nak lipsmatte code nude love😍), boh eyeliner BGM atas mata buat wing sexy skit, set kening mcm cukur pakai #setkeningtanpacukurbybihan , then pakai susuk moden highlight BGM utk glowing kan muka mcm doll. kulit nampak sihat, hidung nampak mancung😍😍Lastly, glowing spray utk tahan makeup. . Cukup utk makeup hampa tahan 12 jam takkan bercapuk. Lagi lama kulit lagi cantik dia blend dgn foundation. Tak caya jom try buat. . Meh whatsapp mek utk cantik luar & dalam 😍 📲 www.wasap.my/60179229538 🚙 kb/kk/pc 📮 postage daily #bgmkelantan #bgmkotabharu #bgm #like4like #lipsmattebgm #loosepowderbgm #lo #highlighterbgm #highlights #glowingspraybgm #glowingskin #eyelinebgm #eyebrows #concealerbgm #foundation #foundationbihan #bgmfoundation #bgmeyeliner #bgmconcealer #beautiful #beautyblendermurah #beautyblender #loosepowderbgm #setbgm #setkeningbihan #skincare #bihanskincare #bskincare .