#lawakhambar 194.360K Posts

CANTIK BUKAN LAGI IMPIAN .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Apa perkara utama yang Lady Pretty boleh bantu selesaikan masalah dear semua....⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ +Jeragat masalah selesai⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ +Jerawat hilang⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ +Tampak Cantik⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ +Menawan dan anggun⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ +Hilang parut jerawat dlm seawal seminggu⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ DREAM TO BE CANTIK.......... Boleh whatsapp ke ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 019 975 4994 atau 019 935 5454⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ DREAM to be CANTIK?? perlulah segera dengan bertindak.....☺ . #astalife .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . #LadyPretty⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . #magiskecantikan⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #tumblr #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #janganlupabahagia #paidreview #paidreviewmurah #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #penmerahdotcom⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sayajual #nakcantik #produkkecantikan #kulitcantik #putihgebu #letscantik
Brg spe main guitar ni takleh merokok..ahahaa.. #lawakhambar
Hahaha gelak keqaih perot ingtkn dok fly caqi natang paa rupa nyaa tedong dok dlm misin basuh 😂😂😂 hang jady ngohh bt kelaku @ehh_wear😂 #lawaksoloduotrio #lawakhambar @ehh_wear @muhammadihsan4219
😁😁 . Jom join costest free top up dah nak habis dah ni ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Follow @macamviral.my ✔ Follow @macamviral.my ✔ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🚨Jangan lupa TURN ON notifications post @macamviral.my . RIBUAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA SEMUA 😍 , SAYANG KORANG♥ . . #macamviralmy #budak90anmy #nakluahsikit #nakbebel #lawakhangit #lawaktahapdewa #lawakhambar #lawakkerder #kiniviral #makbedah #macambos
Ouchhh!!! Senakk wehh 🤩🔴FOLLOW @ultraviralz UTK LEBIH KESERONOKAN, FAKTA, LAWAK, VIDEO, KATA2 MOTIVASI HARIAN @ultraviralz . 🤪Turn on @ultraviralz post notification utk update terkini @ultraviralz . . 🤡 @ultraviralz @ultraviralz @ultraviralz . . 🧐Ingin menyumbang video atau cerita lawak? Ataupun swap review instagram anda? Boleh DM @ultraviralz @ultraviralz . . #lawak #funnyvideos #motivasi #quotes #funny #instagram #malaysia #lawakhambar #review #visitmyig #follow #follower #like #lawakbodoh #lawakterkini #lawaksiyot #gambarlucu #ootd #daily
Hahaha..bangang abadi 🤩🔴FOLLOW @ultraviralz UTK LEBIH KESERONOKAN, FAKTA, LAWAK, VIDEO, KATA2 MOTIVASI HARIAN @ultraviralz . 🤪Turn on @ultraviralz post notification utk update terkini @ultraviralz . . 🤡 @ultraviralz @ultraviralz @ultraviralz . . 🧐Ingin menyumbang video atau cerita lawak? Ataupun swap review instagram anda? Boleh DM @ultraviralz @ultraviralz . . #lawak #funnyvideos #motivasi #quotes #funny #instagram #malaysia #lawakhambar #review #visitmyig #follow #follower #like #lawakbodoh #lawakterkini #lawaksiyot #gambarlucu #ootd #daily
Dalam ramai2 kawan korang kan, sape yang korang paling ingat yang suka bajet stylo tiap kali bergambar 😝😝😝 Tag dorang sini 😂😂😂 Nice . . . ⇊ Suggestions For You ⇊ . @visitcameronhighlands @visitmalaysiamy ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ ‌ #kucing_lawak_pon_ok  #encikkuceng #igersmalaya #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #lawakhambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap
yg bau mcm lipas tu taktahan 😂 Korang jangan jeles plak tau la korang forever alone ..hahaha . @savagegiveaway tengah buat give away TOPUP RM100!! FOLLOW @savagegiveaway now!!! .. . 🎈Tag rakan anda . 🎈Turn on post notification . . 🔥Follow @lawaksavage . . . #lawak #lawakhambar #kelakar #funny #funnyvid #funnyfails #fattzura #ohmedia #ohbulan #rotikaya #ohsem #lawakkeder #fattzura #jannanick #zulariffin Uhh
I fw the beat ----------------------------------------- - - Follow my new spam @vibeswithty.spam 🤤 - Also sub to my (YT) - [Song] (fortnite rap - Xpertthief) - Lol the funniest nigga you'll know😂 #rofl #laugh #laughter #comedyvideo #candy #malaysia #hijabista #hijabster #2017 #lawakhambar #bahan #hambar #2018 #instadaily #instago #memesdaily #lawak #relationshipgoal #brocuba #siscuba #indianmemestore #diwali #memepage #memer #fam #squad #indianmemes #desimemes #spicymemes #dank
RAGAM KAWAN #1 Korang semua mesti ada kawan yang jenis macam ni kan ? Kelas malas datang tapi kehadiran nak penuh . Mai time kelas , sakit la , kucing meninggal la , macam-macam 😂 Nasib la aku belum pernah buat 😅 Tak baik tau . Allah marah 😊 thanks @bai_dicaprio #jangankecam #jangankecamsaya #videotakdirancang #lawakhambar #lawakkeder #lawak #vines #shortvideo #erafm #hobie #hobikamimahal #aliffsyukriterlajaklaris #suka #sukasuka #usm #viners #ijoymushiro #jaasuzuran #whysoserious #malaysia #igersmalaysia #igersmalaya #abangnaktegur #indonesia #indovidgram #malayavidgram
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . Sedih sangat? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 32 tahun, sebab produk ni sesuai 10-35 tahun lelaki & perempuan boleh makan, • 📱WA : 01151537763 • #mhcamalaysia #hightupmalaysia #kasut #quputeh #perlaking #ketot #ubattinggi #sayajual #sayaguna #pendek #rendah #colagen #malaysia #nucentral #nakbebel #nakpesan #lawakhangit #lawakhambar
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . Sedih sangat? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 32 tahun, sebab produk ni sesuai 10-35 tahun lelaki & perempuan boleh makan, • 📱WA : 01151537763 • #mhcamalaysia #hightupmalaysia #kasut #quputeh #perlaking #ketot #ubattinggi #sayajual #sayaguna #pendek #rendah #colagen #malaysia #nucentral #nakbebel #nakpesan #lawakhangit #lawakhambar
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . Sedih sangat? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 32 tahun, sebab produk ni sesuai 10-35 tahun lelaki & perempuan boleh makan, • 📱WA : 01151537763 • #mhcamalaysia #hightupmalaysia #kasut #quputeh #perlaking #ketot #ubattinggi #sayajual #sayaguna #pendek #rendah #colagen #malaysia #nucentral #nakbebel #nakpesan #lawakhangit #lawakhambar
Semangat betul budak kecik tu😂😂😂 . 🆗 Tag rakan anda. Bagi diorang ceria. ❤ ❎ Komen Negatif akan di block 🆙 Nak lagi ceria, tengok Post yang lain 😂 🆕 Turn On Post Notification 🆒 Follow Jugak ➡ @kakibola.kl ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #lawakkeder #lawakan #sketsa #mudahterhibur #malaysiaigers #malaysia #lawakmalaysia #lawakboring #vinemalaysia #lawakgram #lawakan #lawa #lawakantarabangsa
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . Sedih sangat? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 32 tahun, sebab produk ni sesuai 10-35 tahun lelaki & perempuan boleh makan, • 📱WA : 01151537763 • #mhcamalaysia #hightupmalaysia #kasut #quputeh #perlaking #ketot #ubattinggi #sayajual #sayaguna #pendek #rendah #colagen #malaysia #nucentral #nakbebel #nakpesan #lawakhangit #lawakhambar
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . Sedih sangat? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 32 tahun, sebab produk ni sesuai 10-35 tahun lelaki & perempuan boleh makan, • 📱WA : 01151537763 • #mhcamalaysia #hightupmalaysia #kasut #quputeh #perlaking #ketot #ubattinggi #sayajual #sayaguna #pendek #rendah #colagen #malaysia #nucentral #nakbebel #nakpesan #lawakhangit #lawakhambar
Hahaha.. Love ke tu.. . - - Tag member korang 👻👻👻 ✅ Turn on post notification Follow  @lawakbangmoji . Follow @madlipz.dub.my Untuk video madlipz terbaik . Follow @pesankakmoji 🔷untuk quotes-quotes kehidupan. . - - #lawak #lawakhambar #kelakar #funny #gelak #ketawa #malaysia #malaysiaku #malaysian #penmerah #rotikaya #ohmedia #ohbulan #malaysiaviners #ohsem #padutoq  #trending #viral #komik #lawakbangmoji #uitm #unikl #umk #unimap #utm #uthm #umt #ump #uum #usm
"Susahnya nak cari baju2 yang memuaskan.. kalau ad pun corak baju lawa tapi kain pulak yang panas. Ada pulak yg gatal2 kulit bila pakai kain tu...😫.. beli mahal2 tapi warna baju senang je pudar.. arghhh😫😫😭" . . Selalu sangatkn kita dengar orang kata macam ni? Banyk baju yang kita nak tapi tak de. Kalau ada pun kain tak tahan lama, warna pun cepat pudar, susah nak jaga dan bnyk lagi. . . It's okay sebab Elbero dah bnyak selesaikn masalah awak2 yang hadapi masalah seperti kat atas. Kain panas? NO! Elbero akan beri kain yang sangt berpuas hati dekat setiap customer elbero. Macam mana dengan warna dan sizing? Warna baju kita takkan pudar sebab corak kita gunakan cop/blok tangan. . . Warna memang 💯 high quality. Sizing kita boleh custome. XXL? Tak jadi masalah. Kita boleh settlekan 🙈yang penting awak2 semua puas hati sangat dengan baju kita 💯!
Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . WS: +601151537965 Kalau korang nak boleh check di sini pula👇🏻 @herball.tinggi_my @herball.tinggi_my @herball.tinggi_my . . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @herball.tinggi_feedback . . #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #malaysiaviners #vinemalaysia #malayvines #mudahterhibur #igersmalaya #alisha #khuzairi #lawakan #smulemalaysian #kecamamzar #dubsmashmalaysiaterbaik #amzar #patahnyasebelahsayap #lawakgram #lawak #lawakfans #lawakhambar #lawakkerder #lawakke #instavines #funnyvideo #funnymeme #viralogymedia #motifviral #siakapkeli #malayvine #lawakterkini
RAHSIA TAMBAH TINGGI TERBONGKAR!! Mari cuba HI-CAL & ZINC. . HI-CAL & ZINC DAPAT MEMBANTU LELAKI DAN WANITA YANG BERUMUR 10-35 TAHUN MENAMBAH KETINGGIAN LAGI. ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Wechat Id : herbaltinggikl 📱Whatsapp : +6016 5583 861 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #malaysia #ohmalaysiaku #malayvines #malaysiaviners #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #igshopmalaysia #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #uqashasenrose #nelydiasenrose #malaysian #malaysiaigers #selamat #carlover #proton #hijab #hijabfashion #ubattinggimurah #ubattinggi #peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah
[Suri-Sury Hati 3 Mr Jejaka -Eps 13] . Eps kali ni , aein memberitahu bahawa iman punca dia marah kepada am. Apa yang akan terjadi kepada iman? . Setiap hari khamis-Ahad 7:00pm++. . Tajaan khas cerita ini dibawa oleh @eb_exchange @eb_exchange . . Untuk tempahan baju boutique yang cantik2 juga boleh lihat di halaman facebook. FB : Ebexchange . Lakonan @amnazhan @imanzulkarnain91 @aliffarhan.n @aeinputra_ @meloffa . Khas oleh @arminasyraf_ @nasr_nzl . . #ebexchange #ebx #butik #model #musicallyindo #musicallymalaysia #indonesia #jakarta #malaysia #viral #awek #asaproduction #teambuathal #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #mycoffeeprince #coffeeprince #indo #korean #brunei #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar - #ganteng #surisury3harimrjejaka
OPEN ORDER!! Ready stock Supplement Peninggi Badan Tiens Postage 3-4days (semenanjung) & 1-2 days (sabah/sarawak/singapore/brunei) Dapatkan free tips dan guide yg betul utk tinggi 😊😊 . 🌟 No. 1 di Malaysia ✔ 🌟 Berkesan SEAWAL 10 hari naik. 1cm-5cm😍 🌟 Terbukti SANGAT berkesan 😍 🌟 Selamat untuk digunakan ✔ 🌟 100HALAL Dan Bahan Alami👍 🏃Servis COD untuk org tawal . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Wechat Id : herbaltinggikl 📱Whatsapp : +6016 5583 861 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #malaysia #ohmalaysiaku #malayvines #malaysiaviners #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #igshopmalaysia #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #uqashasenrose #nelydiasenrose #malaysian #malaysiaigers #selamat #carlover #proton #hijab #hijabfashion #ubattinggimurah #ubattinggi #peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah
Nak tambah tinggi? jom order !!! sebab tengah ade promotion and free postage 😊 -Ready stok !! ====> 📞WASSAP : +6010-225 8271 📲WECHAT : TRUSTED_HERBAL <===== #lawakbhai #kelakarsangat #lawakmalaysia #sempoichannel #lawakjintoncit #kucinglawakponok #lawakhambar #lawakxhambar #pandaipandai #lawakgile #hiburanmalaysia #lawakmengada #lawaksangat #lawaksarcasm #lawakohsem #kiniviral #harapfaham #supportme #fattahamin #mirafilzah #zizanrazak #neelofa #kamimelayu