#lacesingapore 7.877K Posts

booster whitening PUTIH SATU BADAN 💕 . Kapsul cantik putih nampak urat hijau .. Muka berkerak boleh gebu putih melepak.. Melebatkan rambut.. . Pengambilan booster whitening 4 hari - 1 kapsul . 1-2 liter air masak / 1 hari . 1 botol booster untuk sebulan . Makan ikut peraturan . Makan sebelum tidur . 3 kapsul dah nampak perubahan . -Kulit putih permanent . -melembapkan kulit dan menyehatkan kulit . -menyegarkan badan . -meratakan warna kulit akibat paparan sinar matahari . -menjadikan kulit halus bersinar bak artis artis korea . . . Jom cuba? RM60 (sm/ss) . . #semua_ada_jual_feedback
❣️Oh my So lawa! @missneelofa wearing #alanafrenchlace in black😍 untuk lace nikah atau baju betunang Alana French Lace😍😍😍 🌸BIDANG 60" 🌸 available in 6colours ses! . Cara order: Screenshot dan Whatsapp ke +6738364406 or DM me @bruneilacecollections 😍 ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ #kainlace #bajupengantin #bajutunang #borderlace #lacecantik #lacemurah #laceexclusive #kaincotton #3dlace #malaywedding #sequinlace #kainlacemurah #lacemalaysia #lacesingapore #lacebrunei #pakejperkahwinan #bajutunang #3dlacemalaysia #borderlace #malaywedding #bajunikah #fabrichunting #designermalaysia #bajukahwin #bruneimall #lacebrunei #agentjizanly
◆ GLITTER LACE◆ ---<<<<<<<<< SILVER >>>>>>>>>---◆3 COLORS AVAILABLE . SEND PICTURE TO INBOX or WHATSAPP: (+84)165.7971.406 Zalo : (+84)165.7971.406 FOR ORDER AND DELIVERY DETAILS. <3 Lowers price & high quality guaranteed <3 #glitterlace #hplace #lace #bridal #sequinlace #lacemurah #lacebrunei #borderlace #weddinglace #ren #renmi #frenchlace #lacefabric #malaywedding #lacemalaysia #lacesingapore #eyelashlace #africanfashion #africanstyle #Nigeriaweddinglacefabrics #Nigeriafashion #nigeriabridge #Frenchlace #vairenhuongphong #flowerlace #embroiderylace #frenchlace #fabric #FabricCollection #frenchlacemurah
◆ GLITTER LACE◆ ---<<<<<<<<< GOLD >>>>>>>>>---◆4 COLORS AVAILABLE . SEND PICTURE TO INBOX or WHATSAPP: (+84)165.7971.406 Zalo : (+84)165.7971.406 FOR ORDER AND DELIVERY DETAILS. <3 Lowers price & high quality guaranteed <3 #glitterlace #hplace #lace #bridal #sequinlace #lacemurah #lacebrunei #borderlace #weddinglace #ren #renmi #frenchlace #lacefabric #malaywedding #lacemalaysia #lacesingapore #eyelashlace #africanfashion #africanstyle #Nigeriaweddinglacefabrics #Nigeriafashion #nigeriabridge #Frenchlace #vairenhuongphong #flowerlace #embroiderylace #frenchlace #fabric #FabricCollection #frenchlacemurah
모든 판매 booster whitening PUTIH SATU BADAN 💕 . Kapsul cantik putih nampak urat hijau .. Muka berkerak boleh gebu putih melepak.. Melebatkan rambut.. . Pengambilan booster whitening 4 hari - 1 kapsul . 1-2 liter air masak / 1 hari . 1 botol booster untuk sebulan . Makan ikut peraturan . Makan sebelum tidur . 3 kapsul dah nampak perubahan . -Kulit putih permanent . -melembapkan kulit dan menyehatkan kulit . -menyegarkan badan . -meratakan warna kulit akibat paparan sinar matahari . -menjadikan kulit halus bersinar bak artis artis korea . . . Jom cuba? RM60 (sm/ss)
discount discount 40% 🔥click sini #rerantingbyjizanlykl utk plhan color ok 😀 ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ TO ORDER: ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ 📸 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450 📸 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450 📸 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450 Semua Readystock. Yeay. ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ Contest komen kreatif, like gamba dan tag kekawan di ig @jizanlykl masih berlangsung. Anda bakal menang lace percuma tau yuhuuu bestnya. Jomla join 😻 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
Gloria 3d EMBROIDERY LACE 🌸BIDANG 60" 🌸 SULAMAN KEMAS, benang berkualiti, sgt cantik, 3d bunga timbul. Kualiti dijamin. . . Untuk detail: 📲screenshot dan Whatsapp ke 01119727568 . 💯Pasti berpuas hati kerana lace ini daripada kain yang bermutu tinggi. . ⏳Cepat order sementara stock masih ada ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ #kainlace #bajupengantin #bajutunang #borderlace #sampinlelaki #lacecantik #lacemurah #laceexclusive #sampinmurah #songketterengganu #kaincotton #3dlace #malaywedding #sequinlace #kainlacemurah #lacemalaysia #lacesingapore #lacebrunei #pakejperkahwinan #bajutunang #3dlacemalaysia #borderlace #malaywedding #bajunikah #fabrichunting #designermalaysia #bajukahwin #bruneimall #lacebrunei #agentjizanly
Cute @mirafilzzah in Gloria 3d lace 👰🏻Buat baju Kahwin? 💃🏻Baju tunang? Atau untuk baju menghadiri majlis-majlis rasmi? Mau blink2 with high quality lace?harga pun berpatutan 🤑 jom beli our LOVELY 😍 Gloria 3d EMBROIDERY LACE 🌸BIDANG 60" 🌸 SULAMAN KEMAS, benang berkualiti, sgt cantik, 3d bunga timbul. Kualiti dijamin. LIMITED STOCK OK!🤗 Cara order: Screenshot dan Whatsapp ke +6738364406 or DM me at @bruneilacecollections ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ #kainlace #bajupengantin #bajutunang #borderlace #sampinlelaki #lacecantik #lacemurah #laceexclusive #sampinmurah #songketterengganu #kaincotton #3dlace #malaywedding #sequinlace #kainlacemurah #lacemalaysia #lacesingapore #lacebrunei #pakejperkahwinan #bajutunang #3dlacemalaysia #borderlace #malaywedding #bajunikah #fabrichunting #designermalaysia #bajukahwin #bruneimall #lacebrunei #agentjizanlykelantan
👰🏻Buat baju Kahwin? 💃🏻Baju tunang? Atau untuk baju menghadiri majlis-majlis rasmi? Mau blink2 with high quality lace?harga pun berpatutan 🤑 jom beli our LOVELY 😍 Gloria 3d EMBROIDERY LACE 🌸BIDANG 60" 🌸 SULAMAN KEMAS, benang berkualiti, sgt cantik, 3d bunga timbul. Kualiti dijamin. LIMITED STOCK OK!🤗 Cara order: Screenshot dan Whatsapp ke +6738364406 or DM me at @bruneilacecollections ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ #kainlace #bajupengantin #bajutunang #borderlace #sampinlelaki #lacecantik #lacemurah #laceexclusive #sampinmurah #songketterengganu #kaincotton #3dlace #malaywedding #sequinlace #kainlacemurah #lacemalaysia #lacesingapore #lacebrunei #pakejperkahwinan #bajutunang #3dlacemalaysia #borderlace #malaywedding #bajunikah #fabrichunting #designermalaysia #bajukahwin #bruneimall #lacebrunei #agentjizanly
ORIGINAL!!!!!!!!!!!!!! Senyuman Menawan Menarik Hati Dengan Gigi Tersusun Cantik. Hasil dapat dilihat dalam 7 hari. Teeth Trainer direka khas bagi membantu sesiapa yang mempunyai masalah seperti gigi: ✔️tidak rata ✔️jongang kedepan/kebelakang ✔️senget ✔️jarak Ianya dicipta untuk membantu: ✔️MENYUSUN SEMULA KEDUDUKAN GIGI ✔️MERATAKAN SEMULA GIGI PADA KEDUDUKAN ✔️MERAPATKAN SEMULA GIGI YANG JARANG Kesan positif dapat dilihat seawal 1 ke 7 hari (untuk lebih ketara perubahan guna setiap hari semasa tidur 6 ke 8 jam selama 3 ke 4 bulan) . Lebih menarik Teeth Trainer Alignment ini dapat dipakai dan dibuka dengan mudah , Kenapa anda perlu cuba ? ✅harganya MURAH , ✅ tidak mempunyai kesan sampingan ✅gigi anda akan kembali teratur dan senyuman anda kembali menawan ✅membantu menolak gigi anda secara lembut dalam proses untuk menyamakan/meratakan/membentuk kedudukan gigi anda ✅Kesan seawal seminggu ✅Tidak perlu berpantang . We have received 100% satisfied feedbacks from happy buyers! (Thanks for their supports!) . RM40 free pos to semenanjung!!
Lovely @ctdk , pilih la lace Murah! Lawa! Kualiti Bagus! 😍 untuk lace nikah atau baju betunang jom pilih Furina Lace 😍😍😍 🌸" Cara order: Screenshot dan Whatsapp ke +6738364406 or DM me @bruneilacecollections 😍 ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ #kainlace #bajupengantin #bajutunang #borderlace #lacecantik #lacemurah #laceexclusive #kaincotton #3dlace #malaywedding #sequinlace #kainlacemurah #lacemalaysia #lacesingapore #lacebrunei #pakejperkahwinan #bajutunang #3dlacemalaysia #borderlace #malaywedding #bajunikah #fabrichunting #designermalaysia #bajukahwin #bruneimall #lacebrunei #agentjizanlyklz
YES #jelitabyjizanlykl ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ TO ORDER: ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ 📸 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450 📸 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450 📸 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450 Semua Readystock. Yeay. ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ Contest komen kreatif, like gamba dan tag kekawan di ig @jizanlykl masih berlangsung. Anda bakal menang lace percuma tau yuhuuu bestnya. Jomla join 😻 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
Penggunaan skinroller pula akan membantu membuka pori pori dalam lapisan kulit muka bagi mempercepatkan serapan serum dan menghasilkan wajah yang menakjubkan dimana kulit yang tidak bermaya dan kesan jerawat akan kelihatan lebih cerah, lembab dan halus.
모든 판매 booster whitening PUTIH SATU BADAN 💕 . Kapsul cantik putih nampak urat hijau .. Muka berkerak boleh gebu putih melepak.. Melebatkan rambut.. . Pengambilan booster whitening 4 hari - 1 kapsul . 1-2 liter air masak / 1 hari . 1 botol booster untuk sebulan . Makan ikut peraturan . Makan sebelum tidur . 3 kapsul dah nampak perubahan . -Kulit putih permanent . -melembapkan kulit dan menyehatkan kulit . -menyegarkan badan . -meratakan warna kulit akibat paparan sinar matahari . -menjadikan kulit halus bersinar bak artis artis korea . . . Jom cuba? RM60 (sm/ss)
INI BUKAN PUTEH BIASA. INI 10 KALI GANDA LEBIH PUTEH DARI KULIT ASAL. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: CANTIK SANGAT SAMPAI ORANG INGAT PATUNG. HEHE. TERPAKSA STOP SEBAB DAH TERLEBIH PUTIH. . Yang betul2 berminat nak cantik dan putih melepak je boleh nak try untuk wanita dan lelaki. . Yang penting bukan suntik, bukan sapu cream ye. NAK CANTIK BERJEMAAH. . BOOSTER WHITENING PREMIUM 🌈Kulit putih 10x ganda 🌈Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari 🌈Mehilangkan parut lama 🌈Mengecilkan liang roma terbuka 🌈Merawat kulit dari dalam 🌈Mengecutkan JERAWAT 🌈Menyingkir kan toksin dalam badan 🌈Kulit gebu, lembap & pink 🌈Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yang hitam dan kantong mata 🌈Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda 🌈Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh 🌈Mensekatakan tona kulit seluruh badan 🌈Menghaluskan kulit seperti kulit bayi 🌈Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah 🌈Boleh mencegah penyakit cancer . Perisa yang sangat sedap ( passion fruit ) 1box untuk sebulan. . 🔺N/P - RM85 🔻PROMOSI RM65 ( Stock terhad ) Postage add RM 8sm/ RM 13ss . Untuk Order dan Pertanyaan Boleh ke 013 4991383 . << Cod Area Alor Star Mall, City Plaza, Tesco Mergong, Tesco Stargate >>
INI BUKAN PUTEH BIASA. INI 10 KALI GANDA LEBIH PUTEH DARI KULIT ASAL. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: CANTIK SANGAT SAMPAI ORANG INGAT PATUNG. HEHE. TERPAKSA STOP SEBAB DAH TERLEBIH PUTIH. . Yang betul2 berminat nak cantik dan putih melepak je boleh nak try untuk wanita dan lelaki. . Yang penting bukan suntik, bukan sapu cream ye. NAK CANTIK BERJEMAAH. . BOOSTER WHITENING PREMIUM 🌈Kulit putih 10x ganda 🌈Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari 🌈Mehilangkan parut lama 🌈Mengecilkan liang roma terbuka 🌈Merawat kulit dari dalam 🌈Mengecutkan JERAWAT 🌈Menyingkir kan toksin dalam badan 🌈Kulit gebu, lembap & pink 🌈Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yang hitam dan kantong mata 🌈Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda 🌈Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh 🌈Mensekatakan tona kulit seluruh badan 🌈Menghaluskan kulit seperti kulit bayi 🌈Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah 🌈Boleh mencegah penyakit cancer . Perisa yang sangat sedap ( passion fruit ) 1box untuk sebulan. . 🔺N/P - RM85 🔻PROMOSI RM65 ( Stock terhad ) Postage add RM 8sm/ RM 13ss . Untuk Order dan Pertanyaan Boleh ke 013 4991383 . << Cod Area Alor Star Mall, City Plaza, Tesco Mergong, Tesco Stargate >>
INI BUKAN PUTEH BIASA. INI 10 KALI GANDA LEBIH PUTEH DARI KULIT ASAL. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: CANTIK SANGAT SAMPAI ORANG INGAT PATUNG. HEHE. TERPAKSA STOP SEBAB DAH TERLEBIH PUTIH. . Yang betul2 berminat nak cantik dan putih melepak je boleh nak try untuk wanita dan lelaki. . Yang penting bukan suntik, bukan sapu cream ye. NAK CANTIK BERJEMAAH. . BOOSTER WHITENING PREMIUM 🌈Kulit putih 10x ganda 🌈Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari 🌈Mehilangkan parut lama 🌈Mengecilkan liang roma terbuka 🌈Merawat kulit dari dalam 🌈Mengecutkan JERAWAT 🌈Menyingkir kan toksin dalam badan 🌈Kulit gebu, lembap & pink 🌈Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yang hitam dan kantong mata 🌈Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda 🌈Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh 🌈Mensekatakan tona kulit seluruh badan 🌈Menghaluskan kulit seperti kulit bayi 🌈Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah 🌈Boleh mencegah penyakit cancer . Perisa yang sangat sedap ( passion fruit ) 1box untuk sebulan. . 🔺N/P - RM85 🔻PROMOSI RM65 ( Stock terhad ) Postage add RM 8sm/ RM 13ss . Untuk Order dan Pertanyaan Boleh ke 013 4991383 . << Cod Area Alor Star Mall, City Plaza, Tesco Mergong, Tesco Stargate >>