#kutuiphone5s 2.958K Posts

Nak pakai iPhone tapi tak mampu nak beli cash? πŸ˜• Meh join kutu iPhone @nhr.beauty.shoppe 😘 Biar lambat asalkan dapat merasa pakai iPhone πŸ€— Harga murah dari harga biasaa. Siapa yang berminat boleh DM or direct Whatsapp sy. πŸ“± +6017-5139201 #kutuiphone #kutuiphone5 #kutuiphone5s #kutuiphone6 #iphonemurah #playerskutu #kutuiphonemurah #trustedseller #selleriphone #iphonemurahmalaysia
Nak pakai iPhone tapi tak mampu nak beli cash? πŸ˜• Meh join kutu iPhone @nhr.beauty.shoppe 😘 Biar lambat asalkan dapat merasa pakai iPhone πŸ€— Harga murah dari harga biasaa. Siapa yang berminat boleh DM or direct Whatsapp sy. πŸ“± +6017-5139201 #kutuiphone #kutuiphone5 #kutuiphone5s #kutuiphone6 #iphonemurah #playerskutu #kutuiphonemurah #trustedseller #selleriphone #iphonemurahmalaysia
NEW LIST KUTU IPHONE 6S IMPORT SET (BATCH 2.0) πŸŽ€ . ================================== . Kutu iPhone 6S 64GB RM220 x 10 bulan x 10 pemain! Warna depends on stock yg ada (RANDOM). Full terus start πŸ‘©πŸ»β€πŸ’» . ❌ Jangan join kalau urgent nak guna iPhone dlm masa terdekat ‼️Jangan join kalau TAK BOLEH KOMIT UTK BAYAR BULANAN βœ… Wajib bagi IC COPY & SLIP GAJI βœ… Ada agreement & akujanji βœ… Original Newset Import (LL SET) . ‼️ First comes, first served πŸ“ž WhatsApp for more info . 019-306-7629 019-306-7629 . #kutuiphone #kutuiphone6s #kutuiphone5s #readystock #kutuiphone7 #kutuiphone #trustedsellerkutuiphone #loffatah #lokalah #laraalana #bazarpaknil #shahalambusiness #trustedsellershahalam #iphonereadystock #iphoneoriginal #sayajualsayapakai #trustedselleriphoneshahalam
Nak pakai iPhone tapi tak mampu nak beli cash? πŸ˜• Meh join kutu iPhone @yayya.iphonemurah 😘 Biar lambat asalkan dapat merasa pakai iPhone πŸ€— Harga murah dari harga biasaa. πŸ˜‰ Nak yang serious sahaja ! Yang bekerja, boleh payment on time dan tiada masalah kewangan, fikir dulu sebelum join. DEPOSIT RM30 Dikenakan Utk Kutu Iphone 6 ! WAJIB! Untuk mengelak sebarang penipuan dan kes cabut lari. . OPEN KUTU IPHONE & VIVO 🌸 . 1 - KUTU IPHONE 6 (64GB) RM160 2 - KUTU IPHONE 5 (32GB) RM80 3 - KUTU VIVO Y55S (RM90) Jom cpt join skrg. Cpt atau lmbt tetap jgk dpt fon. Nama pun kutu kan? Kena la ikut giliran. 😘 . Jom whatsApp sis skrg. Confirm x mnyesal join sbb mmg confirm dpt fon walaupun lmbt. Tp lmbt sbb ikut giliran takpe lgi berbanding korg join pre order tp at last habuk pun takde. Hihi. #kutuiphone #kutuiphone5 #kutuiphone5s #kutuiphone6 #iphonemurah #playerskutu #kutuiphonemurah #trustedseller #selleriphone #iphonemurahmalaysia
Nak pakai iPhone tapi tak mampu nak beli cash? πŸ˜• Meh join kutu iPhone @yayya.iphonemurah 😘 Biar lambat asalkan dapat merasa pakai iPhone πŸ€— Harga murah dari harga biasaa. πŸ˜‰ Nak yang serious sahaja ! Yang bekerja, boleh payment on time dan tiada masalah kewangan, fikir dulu sebelum join. DEPOSIT RM30 Dikenakan Utk Kutu Iphone 6 ! WAJIB! Untuk mengelak sebarang penipuan dan kes cabut lari. . OPEN KUTU IPHONE & VIVO 🌸 . 1 - KUTU IPHONE 6 (64GB) RM160 2 - KUTU IPHONE 5 (32GB) RM80 3 - KUTU VIVO Y55S (RM90) Jom cpt join skrg. Cpt atau lmbt tetap jgk dpt fon. Nama pun kutu kan? Kena la ikut giliran. 😘 . Jom whatsApp sis skrg. Confirm x mnyesal join sbb mmg confirm dpt fon walaupun lmbt. Tp lmbt sbb ikut giliran takpe lgi berbanding korg join pre order tp at last habuk pun takde. Hihi. #kutuiphone #kutuiphone5 #kutuiphone5s #kutuiphone6 #iphonemurah #playerskutu #kutuiphonemurah #trustedseller #selleriphone #iphonemurahmalaysia
Nak pakai iPhone tapi tak mampu nak beli cash? πŸ˜• Meh join kutu iPhone @nhr.beauty.shoppe 😘 Biar lambat asalkan dapat merasa pakai iPhone πŸ€— Harga murah dari harga biasaa. Siapa yang berminat boleh DM or direct Whatsapp sy. πŸ“± +6017-5139201 #kutuiphone #kutuiphone5 #kutuiphone5s #kutuiphone6 #iphonemurah #playerskutu #kutuiphonemurah #trustedseller #selleriphone #iphonemurahmalaysia
OPEN KUTU IPHONE 5s 64gb.πŸ’• AnyColour x NewSet x Full Box with freeGift. 😍 . RM100 x 10players = RM1000 . Setiap sebulan 2players akan dapat iPhone, sebulan 2kali bayar RM200, main selama 5bulan, settle 😎 . Kawasan KUALA LUMPUR diutamakan sebab senang nak berurusan dan COD. πŸ’ƒ Area lain pun boleh. πŸ˜‰ Nak yang serious sahaja ! Yang bekerja, boleh payment on time dan tiada masalah kewangan, fikir dulu sebelum join. DEPOSIT RM50 Dikenakan! WAJIB! Untuk mengelak sebarang penipuan dan kes cabut lari. . Bila dah join tak boleh tarik diri sesuka hati kecuali ada orang lain ganti ! Or duit deposit anda akan BURN. Gambar IC depan belakang diperlukan! πŸ˜ŠπŸ‘ . BATCH 3 🌸 . 1 - ADMIN πŸ˜‡ 2 - SYAMIMI 3 - SHAZWA 4 - SHAZWA 5 - NAZRIN 6 - DARMA 7 - 8 - 9 - 10- . Nak pakai iPhone tapi tak mampu nak beli cash? πŸ˜• Meh join kutu iPhone @cell2.get 😘 Biar lambat asalkan dapat merasa pakai iPhone πŸ€— Harga murah dari harga biasaa. Siapa yang berminat boleh DM or direct Whatsapp sy. Sha πŸ“± +6010-4608424 . #kutuiphone #duitkutu #kutuiphone5s #iphonemurah #iphone5smurah #iphone5s #playerskutu #kutuiphonemurah #trustedseller #selleriphone #cell2get #iphonemurahmalaysia
OPEN KUTU IPHONE 5s 64gb.πŸ’• AnyColour x NewSet x Full Box with freeGift. 😍 . RM100 x 10players = RM1000 . Setiap sebulan 2players akan dapat iPhone, sebulan 2kali bayar RM200, main selama 5bulan, settle 😎 . Kawasan KUALA LUMPUR diutamakan sebab senang nak berurusan dan COD. πŸ’ƒ Area lain pun boleh. πŸ˜‰ Nak yang serious sahaja ! Yang bekerja, boleh payment on time dan tiada masalah kewangan, fikir dulu sebelum join. DEPOSIT RM50 Dikenakan! WAJIB! Untuk mengelak sebarang penipuan dan kes cabut lari. . Bila dah join tak boleh tarik diri sesuka hati kecuali ada orang lain ganti ! Or duit deposit anda akan BURN. Gambar IC depan belakang diperlukan! πŸ˜ŠπŸ‘ . BATCH 3 🌸 . 1 - ADMIN πŸ˜‡ 2 - SYAMIMI 3 - SHAZWA 4 - SHAZWA 5 - NAZRIN 6 - DARMA 7 - 8 - 9 - 10- . Nak pakai iPhone tapi tak mampu nak beli cash? πŸ˜• Meh join kutu iPhone @cell2.get 😘 Biar lambat asalkan dapat merasa pakai iPhone πŸ€— Harga murah dari harga biasaa. Siapa yang berminat boleh DM or direct Whatsapp sy. Sha πŸ“± +6010-4608424 . #kutuiphone #duitkutu #kutuiphone5s #iphonemurah #iphone5smurah #iphone5s #playerskutu #kutuiphonemurah #trustedseller #selleriphone #cell2get #iphonemurahmalaysia
OPEN KUTU IPHONE 5s 64gb.πŸ’• AnyColour x NewSet x Full Box with freeGift. 😍 . RM100 x 10players = RM1000 . Setiap sebulan 2players akan dapat iPhone, sebulan 2kali bayar RM200, main selama 5bulan, settle 😎 . Kawasan KUALA LUMPUR diutamakan sebab senang nak berurusan dan COD. πŸ’ƒ Area lain pun boleh. πŸ˜‰ Nak yang serious sahaja ! Yang bekerja, boleh payment on time dan tiada masalah kewangan, fikir dulu sebelum join. DEPOSIT RM50 Dikenakan! WAJIB! Untuk mengelak sebarang penipuan dan kes cabut lari. . Bila dah join tak boleh tarik diri sesuka hati kecuali ada orang lain ganti ! Or duit deposit anda akan BURN. Gambar IC depan belakang diperlukan! πŸ˜ŠπŸ‘ . BATCH 3 🌸 . 1 - ADMIN πŸ˜‡ 2 - SYAMIMI 3 - SHAZWA 4 - SHAZWA 5 - NAZRIN 6 - DARMA 7 - 8 - 9 - 10- . Nak pakai iPhone tapi tak mampu nak beli cash? πŸ˜• Meh join kutu iPhone @cell2.get 😘 Biar lambat asalkan dapat merasa pakai iPhone πŸ€— Harga murah dari harga biasaa. Siapa yang berminat boleh DM or direct Whatsapp sy. Sha πŸ“± +6010-4608424 . #kutuiphone #duitkutu #kutuiphone5s #iphonemurah #iphone5smurah #iphone5s #playerskutu #kutuiphonemurah #trustedseller #selleriphone #cell2get #iphonemurahmalaysia
Alhamdulillah , one more satisfied customer 😍 sape nk join kutu iphone 6 meh wasap sis 0169532399. Digalakkan cod, runner sis suka sgt cod iphone uolls πŸ˜‚ #iphonemurah #iphonemurahmalaysia #iphonereadystock #iphonerefurbished #kutuiphone #kutuiphone6 #kutuiphone6s #kutuiphone5s
OPEN KUTU IPHONE 5s 64gb.πŸ’• @cell2.get @cell2.get @cell2.get AnyColour x NewSet x Full Box with freeGift. 😍 . RM100 x 10players = RM1000 . Setiap sebulan 2players akan dapat iPhone, sebulan 2kali bayar RM200, main selama 5bulan, settle 😎 . Kawasan KUALA LUMPUR diutamakan sebab senang nak berurusan dan COD. πŸ’ƒ Area lain pun boleh. πŸ˜‰ Nak yang serious sahaja ! Yang bekerja, boleh payment on time dan tiada masalah kewangan, fikir dulu sebelum join. DEPOSIT RM50 Dikenakan! WAJIB! Untuk mengelak sebarang penipuan dan kes cabut lari. . Bila dah join tak boleh tarik diri sesuka hati kecuali ada orang lain ganti ! Or duit deposit anda akan BURN. Gambar IC depan belakang diperlukan! πŸ˜ŠπŸ‘ . BATCH 3 🌸 . 1 - ADMIN πŸ˜‡ 2 - SYAMIMI 3 - SHAZWA 4 - SHAZWA 5 - NAZRIN 6 - DARMA 7 - 8 - 9 - 10- . Nak pakai iPhone tapi tak mampu nak beli cash? πŸ˜• Meh join kutu iPhone @cell2.get 😘 Biar lambat asalkan dapat merasa pakai iPhone πŸ€— Harga murah dari harga biasaa. Siapa yang berminat boleh DM or direct Whatsapp sy. Sha πŸ“± +6010-4608424 . #kutuiphone #duitkutu #kutuiphone5s #iphonemurah #iphone5smurah #iphone5s #playerskutu #kutuiphonemurah #trustedseller #selleriphone #cell2get #iphonemurahmalaysia
Nak pakai iPhone tapi tak mampu nak beli cash? πŸ˜• Meh join kutu iPhone @yayya.iphonemurah 😘 Biar lambat asalkan dapat merasa pakai iPhone πŸ€— Harga murah dari harga biasaa. πŸ˜‰ Nak yang serious sahaja ! Yang bekerja, boleh payment on time dan tiada masalah kewangan, fikir dulu sebelum join. DEPOSIT RM30 Dikenakan Utk Kutu Iphone 6 ! WAJIB! Untuk mengelak sebarang penipuan dan kes cabut lari. . OPEN KUTU IPHONE & VIVO 🌸 . 1 - KUTU IPHONE 6 (64GB) RM160 2 - KUTU IPHONE 5 (32GB) RM80 3 - KUTU VIVO Y55S (RM90) Jom cpt join skrg. Cpt atau lmbt tetap jgk dpt fon. Nama pun kutu kan? Kena la ikut giliran. 😘 . Jom whatsApp sis skrg. Confirm x mnyesal join sbb mmg confirm dpt fon walaupun lmbt. Tp lmbt sbb ikut giliran takpe lgi berbanding korg join pre order tp at last habuk pun takde. Hihi. #kutuiphone #kutuiphone5 #kutuiphone5s #kutuiphone6 #iphonemurah #playerskutu #kutuiphonemurah #trustedseller #selleriphone #iphonemurahmalaysia
Nak pakai iPhone tapi tak mampu nak beli cash? πŸ˜• Meh join kutu iPhone @yayya.iphonemurah 😘 Biar lambat asalkan dapat merasa pakai iPhone πŸ€— Harga murah dari harga biasaa. πŸ˜‰ Nak yang serious sahaja ! Yang bekerja, boleh payment on time dan tiada masalah kewangan, fikir dulu sebelum join. DEPOSIT RM30 Dikenakan Utk Kutu Iphone 6 ! WAJIB! Untuk mengelak sebarang penipuan dan kes cabut lari. . OPEN KUTU IPHONE & VIVO 🌸 . 1 - KUTU IPHONE 6 (64GB) RM160 2 - KUTU IPHONE 5 (32GB) RM80 3 - KUTU VIVO Y55S (RM90) Jom cpt join skrg. Cpt atau lmbt tetap jgk dpt fon. Nama pun kutu kan? Kena la ikut giliran. 😘 . Jom whatsApp sis skrg. Confirm x mnyesal join sbb mmg confirm dpt fon walaupun lmbt. Tp lmbt sbb ikut giliran takpe lgi berbanding korg join pre order tp at last habuk pun takde. Hihi. #kutuiphone #kutuiphone5 #kutuiphone5s #kutuiphone6 #iphonemurah #playerskutu #kutuiphonemurah #trustedseller #selleriphone #iphonemurahmalaysia 10/13
Nak pakai iPhone tapi tak mampu nak beli cash? πŸ˜• Meh join kutu iPhone @yayya.iphonemurah 😘 Biar lambat asalkan dapat merasa pakai iPhone πŸ€— Harga murah dari harga biasaa. πŸ˜‰ Nak yang serious sahaja ! Yang bekerja, boleh payment on time dan tiada masalah kewangan, fikir dulu sebelum join. DEPOSIT RM30 Dikenakan Utk Kutu Iphone 6 ! WAJIB! Untuk mengelak sebarang penipuan dan kes cabut lari. . OPEN KUTU IPHONE & VIVO 🌸 . 1 - KUTU IPHONE 6 (64GB) RM160 2 - KUTU IPHONE 5 (32GB) RM80 3 - KUTU VIVO Y55S (RM90) Jom cpt join skrg. Cpt atau lmbt tetap jgk dpt fon. Nama pun kutu kan? Kena la ikut giliran. 😘 . Jom whatsApp sis skrg. Confirm x mnyesal join sbb mmg confirm dpt fon walaupun lmbt. Tp lmbt sbb ikut giliran takpe lgi berbanding korg join pre order tp at last habuk pun takde. Hihi. #kutuiphone #kutuiphone5 #kutuiphone5s #kutuiphone6 #iphonemurah #playerskutu #kutuiphonemurah #trustedseller #selleriphone #iphonemurahmalaysia 9/13
Ok ni harga deposit utk join kutu. Korg boleh pilih turn mana korg nak, bdasarkan hrga deposit. 1. Deposit akn dpulangkan stiap turn korg dpt iphone. 2. Deposit btujuan utk elak player lari. 3. Sape yg byar lambat kutu akn d denda RM50 . 4. Ic depan blkg serta sign kt ic dperlukan. 5. Haruslah stuju jika mlanggar peraturan akn dlaporkan kpd pihak polis. Main game elok2, tkde mslah, smua boleh dpt iphone dgn senang hati. Whatsapp 0169532399 jika bminat #iphonereadystock #iphonemurahmalaysia #bazarpaknil #kutuiphone #iphonemalaysia #kutuiphone6 #kutuiphone6s #kutuiphonemurah #kutuiphone5s