#kurungruffles 1.913K Posts

Kurung Diana Ruffles . PRICE: RM108 POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS . 📌Label S (Free size fit S to M) Bahu 15’ Dada 36’ Panjang tangan 23.5’ Armhole 12’ Pinggang 31’ Punggung 34’ Labuh depan 25.5’ Labuh belakang 29’ . Skirt Pinggang 26-36’ Punggung 34’ Labuh 42’ . 📌Label L (Free size fit M to L ) Bahu 17’ Dada 42’ Panjang tangan 24.5’ Armhole 14’ Pinggang 38’ Punggung 42’ Labuh depan 26’ Labuh belakang 31’ . Skirt Pinggang 29-42’ Punggung 38’ Labuh 42’ . Material: Moss crepe dan ruffles layer bahagian hujung bawah baju (ropol yg gebu dan cantik) . 🌸tidak panas dan tidak jarang. 🌸tampak exclusive dihiasi lace batu permata bahagian atas ruffles dan pergelangan tangan baju 🌸menghasilkan alunan kepok2 pada baju 🌸zip belakang baju utk mudah pakai 🌸zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk 🌸skirt mermaid cut dan pinggang getah. 🌸skirt ada lining tak perlu pakai inner 📝warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️CARA ORDER⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ 🔥BACA CAPTION (HARGA/SIZE/UKURAN DLL) 🔥SCREENSHOT GAMBAR 🔥WHATSAPP KE 0187667739 🚫 NO URGENT ORDER! NO BOOKING! 1ST PAY 1ST SERVED! TQ . . #kurungmurah #bajukurung #kurungmodern #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #kurungcantik #kurungpeplum #peplumkurung #peplummurah #kurungdolly #kurungbabydoll #kurungsedondon #kurungdinner #kurungbridesmaid #kurungbridesmaidmurah #kurungmalaysia #bajubridesmaid #setbridemaids #bajubridesmaidmurah #setbridesmaidmurah #kurungdollymurah #kurungbabydollmurah #peplumfishtail #kurungfishtail #fishtailpeplum #kurungruffle #kurungruffles #kurungmoden
Kurung Diana Ruffles . PRICE: RM108 POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS . 📌Label S (Free size fit S to M) Bahu 15’ Dada 36’ Panjang tangan 23.5’ Armhole 12’ Pinggang 31’ Punggung 34’ Labuh depan 25.5’ Labuh belakang 29’ . Skirt Pinggang 26-36’ Punggung 34’ Labuh 42’ . 📌Label L (Free size fit M to L ) Bahu 17’ Dada 42’ Panjang tangan 24.5’ Armhole 14’ Pinggang 38’ Punggung 42’ Labuh depan 26’ Labuh belakang 31’ . Skirt Pinggang 29-42’ Punggung 38’ Labuh 42’ . Material: Moss crepe dan ruffles layer bahagian hujung bawah baju (ropol yg gebu dan cantik) . 🌸tidak panas dan tidak jarang. 🌸tampak exclusive dihiasi lace batu permata bahagian atas ruffles dan pergelangan tangan baju 🌸menghasilkan alunan kepok2 pada baju 🌸zip belakang baju utk mudah pakai 🌸zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk 🌸skirt mermaid cut dan pinggang getah. 🌸skirt ada lining tak perlu pakai inner 📝warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️CARA ORDER⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ 🔥BACA CAPTION (HARGA/SIZE/UKURAN DLL) 🔥SCREENSHOT GAMBAR 🔥WHATSAPP KE 0187667739 🚫 NO URGENT ORDER! NO BOOKING! 1ST PAY 1ST SERVED! TQ . . #kurungmurah #bajukurung #kurungmodern #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #kurungcantik #kurungpeplum #peplumkurung #peplummurah #kurungdolly #kurungbabydoll #kurungsedondon #kurungdinner #kurungbridesmaid #kurungbridesmaidmurah #kurungmalaysia #bajubridesmaid #setbridemaids #bajubridesmaidmurah #setbridesmaidmurah #kurungdollymurah #kurungbabydollmurah #peplumfishtail #kurungfishtail #fishtailpeplum #kurungruffle #kurungruffles #kurungmoden
Kurung Diana Ruffles . PRICE: RM108 POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS . 📌Label S (Free size fit S to M) Bahu 15’ Dada 36’ Panjang tangan 23.5’ Armhole 12’ Pinggang 31’ Punggung 34’ Labuh depan 25.5’ Labuh belakang 29’ . Skirt Pinggang 26-36’ Punggung 34’ Labuh 42’ . 📌Label L (Free size fit M to L ) Bahu 17’ Dada 42’ Panjang tangan 24.5’ Armhole 14’ Pinggang 38’ Punggung 42’ Labuh depan 26’ Labuh belakang 31’ . Skirt Pinggang 29-42’ Punggung 38’ Labuh 42’ . Material: Moss crepe dan ruffles layer bahagian hujung bawah baju (ropol yg gebu dan cantik) . 🌸tidak panas dan tidak jarang. 🌸tampak exclusive dihiasi lace batu permata bahagian atas ruffles dan pergelangan tangan baju 🌸menghasilkan alunan kepok2 pada baju 🌸zip belakang baju utk mudah pakai 🌸zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk 🌸skirt mermaid cut dan pinggang getah. 🌸skirt ada lining tak perlu pakai inner 📝warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️CARA ORDER⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ 🔥BACA CAPTION (HARGA/SIZE/UKURAN DLL) 🔥SCREENSHOT GAMBAR 🔥WHATSAPP KE 0187667739 🚫 NO URGENT ORDER! NO BOOKING! 1ST PAY 1ST SERVED! TQ . . #kurungmurah #bajukurung #kurungmodern #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #kurungcantik #kurungpeplum #peplumkurung #peplummurah #kurungdolly #kurungbabydoll #kurungsedondon #kurungdinner #kurungbridesmaid #kurungbridesmaidmurah #kurungmalaysia #bajubridesmaid #setbridemaids #bajubridesmaidmurah #setbridesmaidmurah #kurungdollymurah #kurungbabydollmurah #peplumfishtail #kurungfishtail #fishtailpeplum #kurungruffle #kurungruffles #kurungmoden
Kurung Diana Ruffles . PRICE: RM108 POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS . 📌Label S (Free size fit S to M) Bahu 15’ Dada 36’ Panjang tangan 23.5’ Armhole 12’ Pinggang 31’ Punggung 34’ Labuh depan 25.5’ Labuh belakang 29’ . Skirt Pinggang 26-36’ Punggung 34’ Labuh 42’ . Material: Moss crepe dan ruffles layer bahagian hujung bawah baju (ropol yg gebu dan cantik) . 🌸tidak panas dan tidak jarang. 🌸tampak exclusive dihiasi lace batu permata bahagian atas ruffles dan pergelangan tangan baju 🌸menghasilkan alunan kepok2 pada baju 🌸zip belakang baju utk mudah pakai 🌸zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk 🌸skirt mermaid cut dan pinggang getah. 🌸skirt ada lining tak perlu pakai inner 📝warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️CARA ORDER⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ 🔥BACA CAPTION (HARGA/SIZE/UKURAN DLL) 🔥SCREENSHOT GAMBAR 🔥WHATSAPP KE 0187667739 🚫 NO URGENT ORDER! NO BOOKING! 1ST PAY 1ST SERVED! TQ . . #kurungmurah #bajukurung #kurungmodern #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #kurungcantik #kurungpeplum #peplumkurung #peplummurah #kurungdolly #kurungbabydoll #kurungsedondon #kurungdinner #kurungbridesmaid #kurungbridesmaidmurah #kurungmalaysia #bajubridesmaid #setbridemaids #bajubridesmaidmurah #setbridesmaidmurah #kurungdollymurah #kurungbabydollmurah #peplumfishtail #kurungfishtail #fishtailpeplum #kurungruffle #kurungruffles #kurungmoden
Kurung Diana Ruffles . PRICE: RM108 POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS . 📌Label S (Free size fit S to M) Bahu 15’ Dada 36’ Panjang tangan 23.5’ Armhole 12’ Pinggang 31’ Punggung 34’ Labuh depan 25.5’ Labuh belakang 29’ . Skirt Pinggang 26-36’ Punggung 34’ Labuh 42’ . Material: Moss crepe dan ruffles layer bahagian hujung bawah baju (ropol yg gebu dan cantik) . 🌸tidak panas dan tidak jarang. 🌸tampak exclusive dihiasi lace batu permata bahagian atas ruffles dan pergelangan tangan baju 🌸menghasilkan alunan kepok2 pada baju 🌸zip belakang baju utk mudah pakai 🌸zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk 🌸skirt mermaid cut dan pinggang getah. 🌸skirt ada lining tak perlu pakai inner 📝warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️CARA ORDER⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ 🔥BACA CAPTION (HARGA/SIZE/UKURAN DLL) 🔥SCREENSHOT GAMBAR 🔥WHATSAPP KE 0187667739 🚫 NO URGENT ORDER! NO BOOKING! 1ST PAY 1ST SERVED! TQ . . #kurungmurah #bajukurung #kurungmodern #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #kurungcantik #kurungpeplum #peplumkurung #peplummurah #kurungdolly #kurungbabydoll #kurungsedondon #kurungdinner #kurungbridesmaid #kurungbridesmaidmurah #kurungmalaysia #bajubridesmaid #setbridemaids #bajubridesmaidmurah #setbridesmaidmurah #kurungdollymurah #kurungbabydollmurah #peplumfishtail #kurungfishtail #fishtailpeplum #kurungruffle #kurungruffles #kurungmodenmurah
Kurung Diana Ruffles . PRICE: RM108 POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS . 📌Label S (Free size fit S to M) Bahu 15’ Dada 36’ Panjang tangan 23.5’ Armhole 12’ Pinggang 31’ Punggung 34’ Labuh depan 25.5’ Labuh belakang 29’ . Skirt Pinggang 26-36’ Punggung 34’ Labuh 42’ . Material: Moss crepe dan ruffles layer bahagian hujung bawah baju (ropol yg gebu dan cantik) . 🌸tidak panas dan tidak jarang. 🌸tampak exclusive dihiasi lace batu permata bahagian atas ruffles dan pergelangan tangan baju 🌸menghasilkan alunan kepok2 pada baju 🌸zip belakang baju utk mudah pakai 🌸zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk 🌸skirt mermaid cut dan pinggang getah. 🌸skirt ada lining tak perlu pakai inner 📝warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️CARA ORDER⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ 🔥BACA CAPTION (HARGA/SIZE/UKURAN DLL) 🔥SCREENSHOT GAMBAR 🔥WHATSAPP KE 0187667739 🚫 NO URGENT ORDER! NO BOOKING! 1ST PAY 1ST SERVED! TQ . . #kurungmurah #bajukurung #kurungmodern #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #kurungcantik #kurungpeplum #peplumkurung #peplummurah #kurungdolly #kurungbabydoll #kurungsedondon #kurungdinner #kurungbridesmaid #kurungbridesmaidmurah #kurungmalaysia #bajubridesmaid #setbridemaids #bajubridesmaidmurah #setbridesmaidmurah #kurungdollymurah #kurungbabydollmurah #peplumfishtail #kurungfishtail #fishtailpeplum #kurungruffle #kurungruffles #kurungmoden
Kurung Diana Ruffles . PRICE: RM108 POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS . 📌Label S (Free size fit S to M) Bahu 15’ Dada 36’ Panjang tangan 23.5’ Armhole 12’ Pinggang 31’ Punggung 34’ Labuh depan 25.5’ Labuh belakang 29’ . Skirt Pinggang 26-36’ Punggung 34’ Labuh 42’ . 📌Label L (Free size fit M to L ) Bahu 17’ Dada 42’ Panjang tangan 24.5’ Armhole 14’ Pinggang 38’ Punggung 42’ Labuh depan 26’ Labuh belakang 31’ . Skirt Pinggang 29-42’ Punggung 38’ Labuh 42’ . Material: Moss crepe dan ruffles layer bahagian hujung bawah baju (ropol yg gebu dan cantik) . 🌸tidak panas dan tidak jarang. 🌸tampak exclusive dihiasi lace batu permata bahagian atas ruffles dan pergelangan tangan baju 🌸menghasilkan alunan kepok2 pada baju 🌸zip belakang baju utk mudah pakai 🌸zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk 🌸skirt mermaid cut dan pinggang getah. 🌸skirt ada lining tak perlu pakai inner 📝warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️CARA ORDER⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ 🔥BACA CAPTION (HARGA/SIZE/UKURAN DLL) 🔥SCREENSHOT GAMBAR 🔥WHATSAPP KE 0187667739 🚫 NO URGENT ORDER! NO BOOKING! 1ST PAY 1ST SERVED! TQ . . #kurungmurah #bajukurung #kurungmodern #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #kurungcantik #kurungpeplum #peplumkurung #peplummurah #kurungdolly #kurungbabydoll #kurungsedondon #kurungdinner #kurungbridesmaid #kurungbridesmaidmurah #kurungmalaysia #bajubridesmaid #setbridemaids #bajubridesmaidmurah #setbridesmaidmurah #kurungdollymurah #kurungbabydollmurah #peplumfishtail #kurungfishtail #fishtailpeplum #kurungruffle #kurungruffles #kurungmoden
Kurung Diana Ruffles . PRICE: RM108 POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS . 📌Label S (Free size fit S to M) Bahu 15’ Dada 36’ Panjang tangan 23.5’ Armhole 12’ Pinggang 31’ Punggung 34’ Labuh depan 25.5’ Labuh belakang 29’ . Skirt Pinggang 26-36’ Punggung 34’ Labuh 42’ . 📌Label L (Free size fit M to L ) Bahu 17’ Dada 42’ Panjang tangan 24.5’ Armhole 14’ Pinggang 38’ Punggung 42’ Labuh depan 26’ Labuh belakang 31’ . Skirt Pinggang 29-42’ Punggung 38’ Labuh 42’ . Material: Moss crepe dan ruffles layer bahagian hujung bawah baju (ropol yg gebu dan cantik) . 🌸tidak panas dan tidak jarang. 🌸tampak exclusive dihiasi lace batu permata bahagian atas ruffles dan pergelangan tangan baju 🌸menghasilkan alunan kepok2 pada baju 🌸zip belakang baju utk mudah pakai 🌸zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk 🌸skirt mermaid cut dan pinggang getah. 🌸skirt ada lining tak perlu pakai inner 📝warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️CARA ORDER⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ 🔥BACA CAPTION (HARGA/SIZE/UKURAN DLL) 🔥SCREENSHOT GAMBAR 🔥WHATSAPP KE 0187667739 🚫 NO URGENT ORDER! NO BOOKING! 1ST PAY 1ST SERVED! TQ . . #kurungmurah #bajukurung #kurungmodern #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #kurungcantik #kurungpeplum #peplumkurung #peplummurah #kurungdolly #kurungbabydoll #kurungsedondon #kurungdinner #kurungbridesmaid #kurungbridesmaidmurah #kurungmalaysia #bajubridesmaid #setbridemaids #bajubridesmaidmurah #setbridesmaidmurah #kurungdollymurah #kurungbabydollmurah #peplumfishtail #kurungfishtail #fishtailpeplum #kurungruffle #kurungruffles #kurungmoden
Kurung Diana Ruffles . PRICE: RM108 POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS . 📌Label S (Free size fit S to M) Bahu 15’ Dada 36’ Panjang tangan 23.5’ Armhole 12’ Pinggang 31’ Punggung 34’ Labuh depan 25.5’ Labuh belakang 29’ . Skirt Pinggang 26-36’ Punggung 34’ Labuh 42’ . 📌Label L (Free size fit M to L ) Bahu 17’ Dada 42’ Panjang tangan 24.5’ Armhole 14’ Pinggang 38’ Punggung 42’ Labuh depan 26’ Labuh belakang 31’ . Skirt Pinggang 29-42’ Punggung 38’ Labuh 42’ . Material: Moss crepe dan ruffles layer bahagian hujung bawah baju (ropol yg gebu dan cantik) . 🌸tidak panas dan tidak jarang. 🌸tampak exclusive dihiasi lace batu permata bahagian atas ruffles dan pergelangan tangan baju 🌸menghasilkan alunan kepok2 pada baju 🌸zip belakang baju utk mudah pakai 🌸zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk 🌸skirt mermaid cut dan pinggang getah. 🌸skirt ada lining tak perlu pakai inner 📝warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️CARA ORDER⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ 🔥BACA CAPTION (HARGA/SIZE/UKURAN DLL) 🔥SCREENSHOT GAMBAR 🔥WHATSAPP KE 0187667739 🚫 NO URGENT ORDER! NO BOOKING! 1ST PAY 1ST SERVED! TQ . . #kurungmurah #bajukurung #kurungmodern #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #kurungcantik #kurungpeplum #peplumkurung #peplummurah #kurungdolly #kurungbabydoll #kurungsedondon #kurungdinner #kurungbridesmaid #kurungbridesmaidmurah #kurungmalaysia #bajubridesmaid #setbridemaids #bajubridesmaidmurah #setbridesmaidmurah #kurungdollymurah #kurungbabydollmurah #peplumfishtail #kurungfishtail #fishtailpeplum #kurungruffle #kurungruffles #kurungmoden
REKAAN KURUNG SYARI 3 in 1 FREE KHIMAR UTK 130 CUST TERAWAL SHJ- -RESTOCK fast selling item - Yes! Yes! Yes! Ini kurung keluaran PERTAMA daripada kami. Berkonsepkan 3 in 1. "Apa yang 3 in 1 nyer tu?". Iyer la, Mana nak dpt rekaan baju kurung tapi sekali pandang mcm JUBAH MODERN, bila dipadankan dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH SEJATI? Amazing sesangat kan! . . MODEST AND COMFORTABLE cutting yg loose confirm akan rasa sgt selesa dan sesuai utk kemana shj! Yg tinggi, sederhana tinggi dan tak berapa tinggi smua nya boleh bergaya dengan kurung ni sb kain nyer boleh di adjust kelabuhan. . MATERIAL YANG SANGAT SELESA material DUBAI COMO CREPE. Memang buat sis rasa sejuk dan berangin jer sepanjang hari. Sangat sesuai dengan cuaca Malaysia ni. . MESRA BF DAN WUDHU PINGGANG FULLY GETAH Kurung ni dijual dalam SET mksudnya sepasang baju dan kain . Tidak jual baju shj. SALE: HARGA SEPASANG ‼️HANYA BAJU KURUNG‼️TIDAK TERMASUK KHIMAR(SHAWL)‼️: rm 149sm/ss free pos 📌TAPI TAPI TAPI utk 130 cust terawal yg bayar by 28hb akn dpt FREE KHIMAR😍😍 Free khimar HQ bg ikot warna bju, klau habis HQ akan bg random (xblh pilih waRna) -cust yg dpt khimar akn tahu pd 29hb slps hq kira blk siapa 130 cust yg payment awl. sblm bayar xtau. khimar tdk dijual slps itu sb stock terhad 130 helai shj POSTAGE mulai 29/11.. 2-3 haRi keRja 📌SILA UKUR SEBELUM BT PEMBELIAN📌 berminat? click link ini 👇🏻 http://www.wasap.my/60134807386 ❗️ig: click link whatsapp kt pRofile ig sy #rashidahumairahrk # #rcollections # #muslimahfashion # #fesyenmuslimah # #sayajualmurah # # #bajukurung # #bajukurungmoden # #bridesmaiddress # #kurungmodenmurah # #kainruffles # #kurungjubah # #kurungplain # #kurungmodenkembang # #dropshipbaju # #kurungblouse # #dropshipdiperlukan # #dropship # #agentbaju # #kurungruffles # #newarrival # #offer # #promosi # #adibizara # #neelofa # #kurungpleated # #fazura # #fattzura # #minikurung # #farahnabilah #
REKAAN KURUNG SYARI 3 in 1 FREE KHIMAR UTK 130 CUST TERAWAL SHJ- -RESTOCK fast selling item - Yes! Yes! Yes! Ini kurung keluaran PERTAMA daripada kami. Berkonsepkan 3 in 1. "Apa yang 3 in 1 nyer tu?". Iyer la, Mana nak dpt rekaan baju kurung tapi sekali pandang mcm JUBAH MODERN, bila dipadankan dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH SEJATI? Amazing sesangat kan! . . MODEST AND COMFORTABLE cutting yg loose confirm akan rasa sgt selesa dan sesuai utk kemana shj! Yg tinggi, sederhana tinggi dan tak berapa tinggi smua nya boleh bergaya dengan kurung ni sb kain nyer boleh di adjust kelabuhan. . MATERIAL YANG SANGAT SELESA material DUBAI COMO CREPE. Memang buat sis rasa sejuk dan berangin jer sepanjang hari. Sangat sesuai dengan cuaca Malaysia ni. . MESRA BF DAN WUDHU PINGGANG FULLY GETAH Kurung ni dijual dalam SET mksudnya sepasang baju dan kain . Tidak jual baju shj. SALE: HARGA SEPASANG ‼️HANYA BAJU KURUNG‼️TIDAK TERMASUK KHIMAR(SHAWL)‼️: rm 149sm/ss free pos 📌TAPI TAPI TAPI utk 130 cust terawal yg bayar by 28hb akn dpt FREE KHIMAR😍😍 Free khimar HQ bg ikot warna bju, klau habis HQ akan bg random (xblh pilih waRna) -cust yg dpt khimar akn tahu pd 29hb slps hq kira blk siapa 130 cust yg payment awl. sblm bayar xtau. khimar tdk dijual slps itu sb stock terhad 130 helai shj POSTAGE mulai 29/11.. 2-3 haRi keRja 📌SILA UKUR SEBELUM BT PEMBELIAN📌 berminat? click link ini 👇🏻 http://www.wasap.my/60134807386 ❗️ig: click link whatsapp kt pRofile ig sy #rashidahumairahrk # #rcollections # #muslimahfashion # #fesyenmuslimah # #sayajualmurah # # #bajukurung # #bajukurungmoden # #bridesmaiddress # #kurungmodenmurah # #kainruffles # #kurungjubah # #kurungplain # #kurungmodenkembang # #dropshipbaju # #kurungblouse # #dropshipdiperlukan # #dropship # #agentbaju # #kurungruffles # #newarrival # #offer # #promosi # #adibizara # #neelofa # #kurungpleated # #fazura # #fattzura # #minikurung # #farahnabilah #
REKAAN KURUNG SYARI 3 in 1 -RESTOCK fast selling item - Yes! Yes! Yes! Ini kurung keluaran PERTAMA daripada kami. Berkonsepkan 3 in 1. "Apa yang 3 in 1 nyer tu?". Iyer la, Mana nak dpt rekaan baju kurung tapi sekali pandang mcm JUBAH MODERN, bila dipadankan dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH SEJATI? Amazing sesangat kan! . . MODEST AND COMFORTABLE cutting yg loose confirm akan rasa sgt selesa dan sesuai utk kemana shj! Yg tinggi, sederhana tinggi dan tak berapa tinggi smua nya boleh bergaya dengan kurung ni sb kain nyer boleh di adjust kelabuhan. . MATERIAL YANG SANGAT SELESA material DUBAI COMO CREPE. Memang buat sis rasa sejuk dan berangin jer sepanjang hari. Sangat sesuai dengan cuaca Malaysia ni. . MESRA BF DAN WUDHU PINGGANG FULLY GETAH Kurung ni dijual dalam SET mksudnya sepasang baju dan kain . Tidak jual baju shj. shawl khimar blh dibeli asing(add on)😀 SALE: HARGA SEPASANG ‼️HANYA BAJU KURUNG‼️TIDAK TERMASUK KHIMAR(SHAWL)‼️: rm 149sm/ss free pos 📌add on shawl khimar + Rm 30📌 TAPI TAPI TAPI utk 100 cust terawal yg bayar sblm 28hb akn dpt FREE KHIMAR😍😍 Free khimar HQ bg ikot warna bju, klau habis HQ akan bg random (xblh pilih waRna) -cust yg dpt khimar akn tahu slps hq kira blk siapa 100 cust yg payment awl. sblm bayar xtau POSTAGE mulai 28/11.. 2-3 haRi keRja 📌SILA UKUR SEBELUM BT PEMBELIAN📌 berminat? click link ini 👇🏻 http://www.wasap.my/60134807386 ❗️ig: click link whatsapp kt pRofile ig sy #rashidahumairahrk # #rcollections # #muslimahfashion # #fesyenmuslimah # #sayajualmurah # # #bajukurung # #bajukurungmoden # #bridesmaiddress # #kurungmodenmurah # #kainruffles # #kurungjubah # #kurungplain # #kurungmodenkembang # #dropshipbaju # #kurungblouse # #dropshipdiperlukan # #dropship # #agentbaju # #kurungruffles # #newarrival # #offer # #promosi # #adibizara # #neelofa # #kurungpleated # #fazura # #fattzura # #minikurung # #farahnabilah #
REKAAN KURUNG SYARI 3 in 1 -RESTOCK fast selling item - Yes! Yes! Yes! Ini kurung keluaran PERTAMA daripada kami. Berkonsepkan 3 in 1. "Apa yang 3 in 1 nyer tu?". Iyer la, Mana nak dpt rekaan baju kurung tapi sekali pandang mcm JUBAH MODERN, bila dipadankan dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH SEJATI? Amazing sesangat kan! . . MODEST AND COMFORTABLE cutting yg loose confirm akan rasa sgt selesa dan sesuai utk kemana shj! Yg tinggi, sederhana tinggi dan tak berapa tinggi smua nya boleh bergaya dengan kurung ni sb kain nyer boleh di adjust kelabuhan. . MATERIAL YANG SANGAT SELESA material DUBAI COMO CREPE. Memang buat sis rasa sejuk dan berangin jer sepanjang hari. Sangat sesuai dengan cuaca Malaysia ni. . MESRA BF DAN WUDHU PINGGANG FULLY GETAH Kurung ni dijual dalam SET mksudnya sepasang baju dan kain . Tidak jual baju shj. shawl khimar blh dibeli asing(add on)😀 SALE: HARGA SEPASANG ‼️HANYA BAJU KURUNG‼️TIDAK TERMASUK KHIMAR(SHAWL)‼️: rm 149sm/ss free pos 📌add on shawl khimar + Rm 30📌 TAPI TAPI TAPI utk 100 cust terawal yg bayar sblm 28hb akn dpt FREE KHIMAR😍😍 Free khimar HQ bg ikot warna bju, klau habis HQ akan bg random (xblh pilih waRna) -cust yg dpt khimar akn tahu slps hq kira blk siapa 100 cust yg payment awl. sblm bayar xtau POSTAGE mulai 28/11.. 2-3 haRi keRja 📌SILA UKUR SEBELUM BT PEMBELIAN📌 berminat? click link ini 👇🏻 http://www.wasap.my/60134807386 ❗️ig: click link whatsapp kt pRofile ig sy #rashidahumairahrk # #rcollections # #muslimahfashion # #fesyenmuslimah # #sayajualmurah # # #bajukurung # #bajukurungmoden # #bridesmaiddress # #kurungmodenmurah # #kainruffles # #kurungjubah # #kurungplain # #kurungmodenkembang # #dropshipbaju # #kurungblouse # #dropshipdiperlukan # #dropship # #agentbaju # #kurungruffles # #newarrival # #offer # #promosi # #adibizara # #neelofa # #kurungpleated # #fazura # #fattzura # #minikurung # #farahnabilah #
KURUNG KARMILA Material: moda silk-mcm satin yg tebal, tak jarang , susah kedut Colour :brown sweet pink, brown dark pink, terqoise, black , Royal blue Keistimewaan * zip di Dada untuk memudahkan menyusu *zip di tangan untuk memudahkan berwudhuk *direka khas cutting yang kelihatan kurus *ada dat di belakang *kain A cut RM109 FREE POSTAGE 📌SILA UKUR SEBELUM BT PEMBELIAN📌 berminat? click link ini 👇🏻 http://www.wasap.my/60134807386 ❗️ig: click link whatsapp kt pRofile ig sy #rashidahumairahrk # #rcollections # #muslimahfashion # #fesyenmuslimah # #sayajualmurah # # #bajukurung # #bajukurungmoden # #bridesmaiddress # #kurungmodenmurah # #kainruffles # #kurungsaloma # #kurungplain # #kurungmodenkembang # #dropshipbaju # #kurungbatik # #dropshipdiperlukan # #dropship # #agentbaju # #kurungruffles # #newarrival # #offer # #promosi # #adibizara # #neelofa # #kurungpleated # #fazura # #fattzura # #minikurung # #farahnabilah #
🌸 BATIK DANIA🌸 🌷New Arrival🌷 🌸Saiz XS S M L XL XXL 🌸Design Kurung MODEN bercorak Batik bermotifkan floral labuh menutupi punggung 🌸Material Batik Royal Silk 🌸Warna dan corak terbaru di pasaran 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang 🌸Jenis Kain duyung 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan 🌸Zip Kain Sebelah Kiri 🌸 TAK kecut/ berbulu lepas basuh / renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur 🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian 🌸 ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple READY STOCK❗️READY STOCK❗️ RM110SM/RM115SS FREE POS📮 📝PLEASE TAKE NOTE: Baju cutting loose model kepit blkg size S ⛔️⛔️Size XS S M nak request labuh boleh yea 📌SILA UKUR SEBELUM BT PEMBELIAN📌 berminat? click link ini 👇🏻 http://www.wasap.my/60134807386 ❗️ig: click link whatsapp kt pRofile ig sy #rashidahumairahrk # #rcollections # #muslimahfashion # #fesyenmuslimah # #sayajualmurah # # #bajukurung # #bajukurungmoden # #bridesmaiddress # #kurungmodenmurah # #kurungcotton # #kurungsaloma # #kurungplain # #kurungmodenkembang # #dropshipbaju # #kurungbatik # #dropshipdiperlukan # #dropship # #agentbaju # #kurungruffles # #newarrival # #offer # #promosi # #adibizara # #neelofa # #kurungpleated # #fazura # #mawar # #minikurung # #farahnabilah #
🌸 BATIK DANIA🌸 🌷New Arrival🌷 🌸Saiz XS S M L XL XXL 🌸Design Kurung MODEN bercorak Batik bermotifkan floral labuh menutupi punggung 🌸Material Batik Royal Silk 🌸Warna dan corak terbaru di pasaran 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang 🌸Jenis Kain duyung 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan 🌸Zip Kain Sebelah Kiri 🌸 TAK kecut/ berbulu lepas basuh / renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur 🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian 🌸 ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple READY STOCK❗️READY STOCK❗️ RM110SM/RM115SS FREE POS📮 📝PLEASE TAKE NOTE: Baju cutting loose model kepit blkg size S ⛔️⛔️Size XS S M nak request labuh boleh yea 📌SILA UKUR SEBELUM BT PEMBELIAN📌 berminat? click link ini 👇🏻 http://www.wasap.my/60134807386 ❗️ig: click link whatsapp kt pRofile ig sy #rashidahumairahrk # #rcollections # #muslimahfashion # #fesyenmuslimah # #sayajualmurah # # #bajukurung # #bajukurungmoden # #bridesmaiddress # #kurungmodenmurah # #kurungcotton # #kurungsaloma # #kurungplain # #kurungmodenkembang # #dropshipbaju # #kurungbatik # #dropshipdiperlukan # #dropship # #agentbaju # #kurungruffles # #newarrival # #offer # #promosi # #adibizara # #neelofa # #kurungpleated # #fazura # #mawar # #minikurung # #farahnabilah #
🌸 BATIK DANIA🌸 🌷New Arrival🌷 🌸Saiz XS S M L XL XXL 🌸Design Kurung MODEN bercorak Batik bermotifkan floral labuh menutupi punggung 🌸Material Batik Royal Silk 🌸Warna dan corak terbaru di pasaran 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang 🌸Jenis Kain duyung 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan 🌸Zip Kain Sebelah Kiri 🌸 TAK kecut/ berbulu lepas basuh / renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur 🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian 🌸 ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple READY STOCK❗️READY STOCK❗️ RM110SM/RM115SS FREE POS📮 📝PLEASE TAKE NOTE: Baju cutting loose model kepit blkg size S ⛔️⛔️Size XS S M nak request labuh boleh yea 📌SILA UKUR SEBELUM BT PEMBELIAN📌 berminat? click link ini 👇🏻 http://www.wasap.my/60134807386 ❗️ig: click link whatsapp kt pRofile ig sy #rashidahumairahrk # #rcollections # #muslimahfashion # #fesyenmuslimah # #sayajualmurah # # #bajukurung # #bajukurungmoden # #bridesmaiddress # #kurungmodenmurah # #kurungcotton # #kurungsaloma # #kurungplain # #kurungmodenkembang # #dropshipbaju # #kurungbatik # #dropshipdiperlukan # #dropship # #agentbaju # #kurungruffles # #newarrival # #offer # #promosi # #adibizara # #neelofa # #kurungpleated # #fazura # #mawar # #minikurung # #farahnabilah #
🌹 STELLA GLAM 🌹 . -EXCLUSIVE AND LIMITED EDITION- . 📌 Design KURUNG MODERN . 📌 Loose Cutting berdutt belakang. 📌 PREMIUM Material : PEAL SKIN 📌 Material lembut dan sejuk. 📌 Mudah digosok. 📌 Tidak mudah renyuk. 📌 (BF friendly) Zip di bahagian depan sedikit. 📌 Jenis Kain Kembang duyung. 📌 Pinggang Kain bergetah Kiri & Kanan. 📌 Size available dari size XS, S, M, L, dan XL 📌Rafel dibahagia tangan. 📌💎Dibahagia pergelangan tangan. . 💕 ITEMS ARE READY STOCK 💕 . ⭕️Harga : RM120 SM / RM125 SS Whatsapp>>0173429095 #stellaglam #kurungruffles #kurungmoden
🌹 STELLA GLAM 🌹 . -EXCLUSIVE AND LIMITED EDITION- . 📌 Design KURUNG MODERN . 📌 Loose Cutting berdutt belakang. 📌 PREMIUM Material : PEAL SKIN 📌 Material lembut dan sejuk. 📌 Mudah digosok. 📌 Tidak mudah renyuk. 📌 (BF friendly) Zip di bahagian depan sedikit. 📌 Jenis Kain Kembang duyung. 📌 Pinggang Kain bergetah Kiri & Kanan. 📌 Size available dari size XS, S, M, L, dan XL 📌Rafel dibahagia tangan. 📌💎Dibahagia pergelangan tangan. . 💕 ITEMS ARE READY STOCK 💕 . ⭕️Harga : RM120 SM / RM125 SS Whatsapp>>0173429095 #stellaglam #kurungruffles #kurungmoden