#kualalumpur 6.142M Posts

👩🏻 KANDA DINDA 👧🏻 . kalau x silap last jumpa dan berlari bersama2 adalah d chocolate run then sibuk haa dgn kerja dan tugasan masing2. last event sebelum gantung kasut kekdahnya,makanya join dan berjumpa laa haa dinda & kanda kt event ni. time flagoff kami berjalan beriringan 5 minit untuk sampai kt pintu gerbang flagoff,then masing2 berlari mengorak langkah.as usual,saje biar kanda berlari dulu sebab nk buat 'she's my target' 😝😅 tapi sebab demam punyer pasal,jauh juga la ketinggalan dan jenuh jg la nk mngejar 😅😂. siap berlari dalam hujan gituuu haa 🤗🤣🤣 by live tracking,tgk kanda dh smpai kt fl 😑☹️ time tu dh give up. 😞 tapi kanda kite antar mesej bg semangat haaa 'kemon senah...sikit je lg' 🤗😁 mmg skit je pn lg lebih kurg 100m je haa 😅. Alhamdulillah,berjaya abiskan larian even time tu suhu dh spike,muka dh pucat macam mayat 😉😚.next event jadi pacer lg ye kanda 🤗😘 #kandadinda #ourtouchfamily #sepetrunner #totrunner #pacerpacee #scklm2017 #10km #leisurerun #dataranmerdeka #kualalumpur #malaysia
#Viajar es un ejercicio con consecuencias fatales para los prejuicios, la intolerancia y la estrechez de mente”. — Mark #Twain • “ #Travel is fatal to prejudice, bigotry, and narrow-mindedness, and many of our people need it sorely on these accounts. Broad, wholesome, charitable views of men and things cannot be acquired by vegetating in one little corner of the earth all one's lifetime”. — #MarkTwain • 🇲🇾 #MasjidNegara, #KualaLumpur, #Malasia.#Mezquita #Mosque #Malaysia #religion #wanderlust #viajes #instapassport #mytravelgram #instatraveling #travelgram #traveller #travelling #trip #travelphotography #instatravel #igtravel #travelblogger #exploremore #travelbug #traveladdict #traveldiaries #travelblog #travelphoto
Beautifully designed nd great lights amaze The #colourful #city #kualalumpur 🔞🆒
{7pm in Kuala Lumpur}
SLIMAX3 sangat unik dan sangat istimewa karena di produksi menggunakan Teknologi NANO Monte Carlo Technology berasaskan Gel Air yang mengandung 19 ramuan pilihan, sehingga memberi kesan yang cepat kepada pengguna . . Sangat cocok di gunakan untuk wanita yang baru bersalin atau yang mengalami masalah kegemukan dan boleh membantu mengurangi masalah selulit. . Keistimewaan krim ini dibandingkan dengan produk sejenis di pasaran adalah : . . ✔Tidak Melekit . ✔ Tidak panas . ✔ Aromanya sangat harum . . Untuk mendapatkan hasil yang lebih efektif, sebaiknya di gunakan pada waktu malam setelah mandi dan sebelum tidur.. . Apalagi jka di gunakan secara bersamaan dengan krim nano FIRMAX3 hasilnya akan lebih menakjubkan 👍👍👍 . Untuk mengetahui efektifnya Produk Sebelum Menggunakan Slimax3, timbang dulu berat badan, Ukur Lingkar Pinggang , Perut, lengan, pinggul dan paha.. Kemudian lihat perbezaan setelah memakai produk Slimax3 . . . Nak cuba❓❓❓ Sila hubungi saya di: ✆ Directly DM ✆Follow IG saya @firmax3_s0rry.ter_ .. ✆WA | SMS 60176036938 FAD | Pengedar Sah Firmax3 Anda . •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••🌹Free Postage 🌷Free Consult *Pengedar Diperlukan. **PENGEDAR DIPERLUKAN BAGI MALAYSIA, SINGAPORE DAN BRUNEI . #firmaxmurah #firmax3original #kedaionline #teknologinano #krimnano #krimajaib #produkkesihatan #produkkecantikan #gout #penyakit #penyakitkulit #penyakitjantung #diebetes #skizo #TUMORMalaysia #kanser #kanserusus #kanserrahim #kualalumpur #klcc #bandartasikputeri #bazaarpaknil #kpjtawakkalspecialisthospital #OfficialDealer #hospitalkualalumpur #HUKM #kualalumpur #negaraku #kkm #makcun LET YOUR BODY SHINE INSIDE OUT
SLIMAX3 sangat unik dan sangat istimewa karena di produksi menggunakan Teknologi NANO yaitu Monte Carlo Technology berdasarkan Gel Air yang mengandung 19 ramuan pilihan, sehingga memberi kesan yang cepat kepada pengguna . Sangat cocok di gunakan untuk wanita yang baru bersalin atau yang mengalami masalah kegemukan dan boleh membantu mengurangi masalah selulit. Keistimewaan Cream ini dibandingkan dengan produk sejenis di pasaran adalah : . ✔Tidak Lengket ✔ Tidak panas ✔ Aromanya sangat harum . . Untuk mendapatkan hasil yang lebih efektif, sebaiknya di gunakan pada waktu malam setelah mandi dan sebelum tidur.. Apalagi jka di gunakan secara bersamaan dengan Cream FIRMAX3 hasilnya akan lebih menakjubkan Untuk mengetahui Efektifitas Produk Sebelum Menggunakan Slimax3, timbang dulu berat badan, Ukur Lingkar Pinggang , Perut, lengan, pinggul dan paha.. Kemudian lihat perbedaan setelah memakai produk Slimax3 . . . Nak cuba❓❓❓ Sila hubungi saya di: ✆ Directly DM ✆Follow IG saya @firmax3_s0rry.ter_ .. ✆WA | SMS 60176036938 FAD | Pengedar Sah Firmax3 Anda . •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••🌹Free Postage 🌷Free Consult *Pengedar Diperlukan. **PENGEDAR DIPERLUKAN BAGI MALAYSIA, SINGAPORE DAN BRUNEI . #firmaxmurah #firmax3original #kedaionline #teknologinano #krimnano #krimajaib #produkkesihatan #produkkecantikan #gout #penyakit #penyakitkulit #penyakitjantung #diebetes #skizo #TUMORMalaysia #kanser #kanserusus #kanserrahim #kualalumpur #klcc #bandartasikputeri #bazaarpaknil #kpjtawakkalspecialisthospital #OfficialDealer #hospitalkualalumpur #HUKM #kualalumpur #negaraku #kkm #makcun LET YOUR BODY SHINE INSIDE OUT
SLIMAX3 sangat unik dan sangat istimewa karena di produksi menggunakan Teknologi NANO yaitu Monte Carlo Technology berdasarkan Gel Air yang mengandung 19 ramuan pilihan, sehingga memberi kesan yang cepat kepada pengguna . Sangat cocok di gunakan untuk wanita yang baru bersalin atau yang mengalami masalah kegemukan dan boleh membantu mengurangi masalah selulit. Keistimewaan Cream ini dibandingkan dengan produk sejenis di pasaran adalah : . ✔Tidak Lengket ✔ Tidak panas ✔ Aromanya sangat harum . . Untuk mendapatkan hasil yang lebih efektif, sebaiknya di gunakan pada waktu malam setelah mandi dan sebelum tidur.. Apalagi jka di gunakan secara bersamaan dengan Cream FIRMAX3 hasilnya akan lebih menakjubkan Untuk mengetahui Efektifitas Produk Sebelum Menggunakan Slimax3, timbang dulu berat badan, Ukur Lingkar Pinggang , Perut, lengan, pinggul dan paha.. Kemudian lihat perbedaan setelah memakai produk Slimax3 . . Nak cuba❓❓❓ Sila hubungi saya di: ✆ Directly DM ✆Follow IG saya @firmax3_s0rry.ter_ .. ✆WA | SMS 60176036938 FAD | Pengedar Sah Firmax3 Anda . •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••🌹Free Postage 🌷Free Consult *Pengedar Diperlukan. **PENGEDAR DIPERLUKAN BAGI MALAYSIA, SINGAPORE DAN BRUNEI . #firmaxmurah #firmax3original #kedaionline #teknologinano #krimnano #krimajaib #produkkesihatan #produkkecantikan #gout #penyakit #penyakitkulit #penyakitjantung #diebetes #skizo #TUMORMalaysia #kanser #kanserusus #kanserrahim #kualalumpur #klcc #bandartasikputeri #bazaarpaknil #kpjtawakkalspecialisthospital #OfficialDealer #hospitalkualalumpur #HUKM #kualalumpur #negaraku #kkm #makcun LET YOUR BODY SHINE INSIDE OUT
Batu Caves, Malaysia 2017 🇲🇾🌏🇲🇾 *************************************************Need more information on travel email👇🏾: DFYBP.Travel @gmail.com And remember🤔, Don't Forget Your Boarding Pass👍🏾 #KualaLumpur #Malaysia #Asia #SightSeeing #BatuCaves #Hindu #Tourist #Adventure #TravelisMyLife #JetSetter #Sunshine #Building #Towers #WorldisMyPlayGround #WorldTraveler #TravelBug #WanderLust #DFYBP #History #Historic #Experience #Vacation #Vacay #Travel #TravelGram #Globetrotter #Travel2017 #TravelersNotebook
I walked up a thallion steps today 😅😇 #batucaves #kualalumpur #malaysia #asia #travel
Alhamdulillah On Time 🤗🤗 #KTM #kualalumpur
#chriszen #chriszenmoistcake #chriszenfoundation #chriszenmoistcakemurah #chriszenmoistcakefoundation . . KEISTIMEWAAN CHRISZEN MOIST CAKE -Mengandungi L-Glutathione yang berfungsi mencerahkan kulit. -Mengandungi Collagen yang membantu memudarkan jerawat, jeragat, kedutan halus dan tompok penuaan awal. -Berpelindungan SPF 50 yang membantu menjauhi kerosakan/kekusaman kulit akibat sinaran UVA dan UVB. -Mengandungi Pelembap yang berfungsi menghalus dan melembapkan kulit wajah. -Sebagai bedak asas/concealer/foundation yang membantu menyembunyikan tona kulit tidak sekata, lingkaran hitam di bawah mata, liang pori tbuka, berlubang atau noda/parut jerawat pada wajah. -Mengurangkan masalah wajah berminyak. -Disertakan NBR sponge yang paling popular di Korea, fleksibel dan lembut, yang memudahkan pemakaian bedak secara tipis dan rata. -Ringan, boleh dibawa ke mana2 sahaja. -Pemakaian berterusan setiap hari membantu kulit kembali anjal, halus, cerah dan awet muda! -Diformulasikan dari Korea. . RM40 exc pos RM40 exc pos RM40 exc pos pos + RM7 sm/ RM10 ss wasap / telegram 0129154143. . #visitmyig #hargamurah #skincaremurah #supplementmurah #millenium_sisters #syukurselalu #sale #hargajimat #hargaborong #hargastudent #makeupmurah #kosmetikmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #igshopmurah #igshopmalaysiamurah #jomkurus #sihatdancantik #shahalam #klang #subangjaya #kualalumpur #petalingjaya #msistersprice
#higoat #higoatmurah #higoatsusukambing #higoatsusukambingoriginalmurah #susukambingmurah #susukambing #susukambinghigoat . . KELEBIHAN DAN MANFAAT 🔮 Susu Kambing merupakan Susu terbaik selepas susu IBU selain itu juga sebagai Sumber kalsium yang hebat. 🔮 Sangat baik untuk ibu mengandung 🔮 Menambah pengeluaran susu ibu 🔮 Mengelak penyakit demam kuning kepada bayi 🔮 Tidak menyebabkan alahan 🔮 Kuatkan sistem imunisasi 🔮 Bersifat alkali 🔮 Tingkatkan daya peka, tumpuan dan ingatan 🔮 Lancarkan sistem penghadaman dan usus 🔮 Membantu mengubati Kanser, 🔮 Demam Kuning. 🔮 Gastrik 🔮 Asma (Lelah), Penyakit Kulit, Ulser, 🔮 Imbangi gula dalam darah 🔮 Imbangi kolestrol dalam badan kita 🔮 Memulihkan tenaga batin 🔮 Awet muda . CARA PENGGUNAAN . 🔮 Tuangkan 1 sachet Higoat kedalam gelas 🔮 Masukkan 200 ml air hangat (jangan gunakan air mendidih, karena akan merusak khasiat Susu Kambing Higoat) 🔮 Aduk perlahan, dan siap disajikan 🔮 Tidak dianjurkan untuk bayi dibawah 6 bulan. . RM28 exc pos RM28 exc pos RM28 exc pos pos + RM7 sm/ RM10 ss wasap / telegram 0129154143. . #visitmyig #hargamurah #skincaremurah #supplementmurah #millenium_sisters #syukurselalu #sale #hargastudent #makeupmurah #kosmetikmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #igshopmurah #igshopmalaysiamurah #jomkurus #sihatdancantik #shahalam #klang #subangjaya #kualalumpur #petalingjaya #msistersprice
#candyb #candyb+complex #candybcomplex #candybcomplexmurah #candybcomplexoriginal #candyb #candybplus #candybplusoriginal #candybcomplex #candybpluscomplex #candybcomplexmalaysia . . KELEBIHAN DAN MANFAAT ⚛ Merangsang tubuh badan supaya lebih tahan dan bertenaga. ⚛ Menyeimbangkan hormon ⚛ Mengawal paras kolesterol ⚛ Menggalakkan sistem imunisasi ⚛ Menguatkan otot jantung ⚛ Mengawal kandungan gula dalam darah (diabetes) ⚛ Mengawal tekanan darah ⚛ Menguatkan dinding arteri ⚛ Melambatkan kekurangan hormon testosteron akibat penuaan ⚛ Mengawal atau mengurangkan penyakit radang seperti Alzheimer, migrain, rheumatoid arthritis ⚛ Mengaktifkan kadar metabolisma ⚛ Menggalakkan pengedaran darah ⚛ Mencegah penyakit kardiovaskular ⚛ Membantu mengurangkan tahap kelesuan dan tekanan ⚛ Menstabil dan menyeimbangkan hormon ⚛ Menguatkan fungsi buah pinggang ⚛ Mencegah jangkitan paru-paru. . CARA PENGGUNAAN ⚛ Makan satu biji gula Candy B+ setiap 3-4 hari ⚛ Banyakkan minum air selepas memakannya ⚛ Satu tin ada 12 keping Candy B+ Complex. . RM73 exc pos RM73 exc pos RM73 exc pos pos + RM7 sm/ RM10 ss wasap / telegram 0129154143. . #visitmyig #hargamurah #skincaremurah #supplementmurah #millenium_sisters #hargastudent #makeupmurah #kosmetikmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #igshopmurah #igshopmalaysiamurah #jomkurus #sihatdancantik #shahalam #klang #subangjaya #kualalumpur #petalingjaya #msistersprice
LATEST FROM US ! . THE EMKL PLANNER ! . NOTEBOOK INCLUDED ! . A5 SIZED BOOK WITH A LOT OF COMPARTMENTS ! . DESIGNED AND SEWN BY US ! . ONLY RM 50! . GET YOURS NOW ! . #emkl #kualalumpur #malaysia #lokalah #supportlocal #bazarpaknil #sayajual #shoppingroll #pencilbox #pencilcase #msu #uitm #um #utp #upm #usm #kptm #kdu #bac #unisel
Natural hair don't care when your in humid air #naturalhair #wavyhair #malaysia #kualalumpur #holiday #holidayselfie 🏙👍🏼🙂
Amalan minum susu kambing dapat membantu masalah kanak kanak berkaitan seperti gangguan usus, muntah, kolik, cirit birit, sembelit, penafasan dan kahak ➡Perisa Asli for Kids RM25 (300g) RM59.90 (850g) *harga tak termasuk postage Untuk pembelian boleh wassap 0124456309 atau insta dm #halagel_supplement #mummylicious #susukambing #susukambingmurah #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #hamil #ibuhamil #sungaipetani #kedah #perlis #penang #perak #kelantan #terengganu #pahang #johor #melaka #negerisembilan #selangor #kualalumpur #sarawak #sabah
Nah! Ciksha 🌂 satu testimoni coffee scrub gebus mulus by sha. #scrubmurah #coffeescrub #gebusmulus #sarawkian #business #kualalumpur
#06 Photo Series: Shot on #Film & my #Minolta Camera " #KualaLumpur in #BlackandWhite - Asy- #Syakirin #Mosque at #KLCC" 2000 - 2005
@ayyadghafar - AJ1-quicksilver collecter pieces,offwhite cap , kimono​,g-shock,white longline. @podolluwskie - windbreaker offwhite,paracode,blackcap. @aeidilamdan - offwhite belt,pyrex,bucket hat,joggerpant,yeezy sply 350,longline black. @haiderhusin - Bapestar , zara hoodie,joggerpant black,g-shock. #traveler #kualalumpur #train #hypebeast #hype #hypekicks # #vscocam #vsco #vscom
Kosmetologi: milloin olet viimeiksi käynyt pedikyyrissä? Yli kymmenen vuotta sitten. OMG! Jo oli aikakin tulla! Ja nyt on hianot kynnetkin 😄 #beutisalon #manikyr #pedikyr #beutifulnails #colorful #holiday #relax #kualalumpur #malaysia #iloveit #hyvämieli #ilonkautta
😘Dokunamayacak kadar uzak olsan da, sevebileceğim kadar yakınsın bana.🌹Belki dünyanın sonu değilsin ama sen benim solumda bir dünyasın.💐S😘E😇M💛İ💙H💐
. 💥RAMADHAN PROMO💥 ✨22 MAY 2017 - 22 JUNE 2017✨ . YEAH! 😝 KEMPEN CANTEK KURUS SEBELUM RAYA KEMBALI LAGI!! JOM REBUT SEKARANG! HARGA MURAH SAMPAI PENGSAN BAQ ANG! . ☀️PERLAKING (30 Sachet)☀️ 💥RAMADHAN PROMO💥 3 PACK : RM 126.00 ONLY! Harga ASAL : RM 70/PACK *Postage Excluded . 💐 FREE GIFT ISTIMEWA UNTUK PEMBELIAN 3 ITEM DAN KE ATAS 💐 . ORDER? WHATSAPP : +6012 - 9911 252 (Ekey) . ❌ NO COD ❌ FUSSY & BACKOUT BUYER . #thejiwashop #trendymalaysia #ootdmalaysia #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #glutacaps #produkkecantikanmurah #malaysia #selangor #kualalumpur #semenanjung #sabah #sarawak #promoramadhan #promoterbaik #promosigilermurah #promosiramadhan
. 💥RAMADHAN PROMO💥 ✨22 MAY 2017 - 22 JUNE 2017✨ . YEAH! 😝 KEMPEN CANTEK KURUS SEBELUM RAYA KEMBALI LAGI!! JOM REBUT SEKARANG! HARGA MURAH SAMPAI PENGSAN BAQ ANG! . ☀️MILO CUBE (100 Cubes/pack)☀️ 💥RAMADHAN PROMO💥 3 PACKS : RM 115.00 ONLY! Harga ASAL : RM 45/pack *Postage Excluded . 💐 FREE GIFT ISTIMEWA UNTUK PEMBELIAN 3 ITEM DAN KE ATAS 💐 . ORDER? WHATSAPP : +6012 - 9911 252 (Ekey) . ❌ NO COD ❌ FUSSY & BACKOUT BUYER . #thejiwashop #trendymalaysia #ootdmalaysia #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #glutacaps #produkkecantikanmurah #malaysia #selangor #kualalumpur #semenanjung #sabah #sarawak #promoramadhan #promoterbaik #promosigilermurah #promosiramadhan
Success Juice Co. - #successtour2017 #successjuice #bahraini Wholesale and Distribution of success Juice co kindly contact: Email: azim @vapeKL.com Whatsapp: +60192000126 Worldwide delivery by DHLexpress 4-7days to your door step. #success #vapeKL #omgvapefest #malaysia #kualalumpur #vapeon #vapeuk #vapebkk #vapejkt #vapejp #vapecapetown #vapeitaly #vapeParis #vapeUAE #vapeaustralia #ejuicemurah #ejuicemalaysia #vapemodel #model #instadaily #ecig #vaporizer
. 💥RAMADHAN PROMO💥 ✨22 MAY 2017 - 22 JUNE 2017✨ . YEAH! 😝 KEMPEN CANTEK KURUS SEBELUM RAYA KEMBALI LAGI!! JOM REBUT SEKARANG! HARGA MURAH SAMPAI PENGSAN BAQ ANG! . ☀️ELITE S7 FAT BURNER (40 Sachet)☀️ 💥RAMADHAN PROMO💥 3 BOTOL : RM 240.00 ONLY! Harga ASAL : RM 85/sebotol *Postage Excluded . 💐 FREE GIFT ISTIMEWA UNTUK PEMBELIAN 3 ITEM DAN KE ATAS 💐 . ORDER? WHATSAPP : +6012 - 9911 252 (Ekey) . ❌ NO COD ❌ FUSSY & BACKOUT BUYER . #thejiwashop #trendymalaysia #ootdmalaysia #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #glutacaps #produkkecantikanmurah #malaysia #selangor #kualalumpur #semenanjung #sabah #sarawak #promoramadhan #promoterbaik #promosigilermurah #promosiramadhan
A little pit stop ☺
Everyone show's and give a quality time's together to get this shot thanks to @aeidilamdan for bring us to this big city,thank you so much bro for spending your time with us while you were still sick... And thanks to @zakitukimin for a wonderful picture and thanks to you ho would like spend time with us, thank you so much bro... #hypebeast #hype #vsco #vscocam #vscofilter #vscom #travellog #travel #travelblogger #traveler #pavilion #kualalumpur #hypekicks #vacation #vacationmode #vacay #bagpacker #cityscape #photo #photoshot #kualalumpur #bukitbintang #travelglobe
Mies ei ehtinyt mukaan lomalle, piti etsiä uusi golfkaveri 😄 #golf #friends #kualalumpur #malaysia #holiday #travelling #golflove
Thean Hou Temple. Situated far from the main attractions, it's definitely worth visiting because of the amazing panoramic view on the skyline of Kuala Lumpur. You will be puzzled to find a restaurant on the first floor, being sent somewhere behind the building to visit the temple itself. But, due to its location on the hill and the little number of tourists, you can take fantastic photos of KL #theanhoutemple #chinese #culture #religion #kl #kualalumpur #malasia
UNICORN POOP! 🌈🦄☁️ Poop never tasted this good! 💩😊 It has 4 flavours! Cookie Monster, Pink Lemonade, Grape Yogurt and Passionfruit Honey #dessert #happiness #unicornpoop #softsrve #softserveicecream #softservemini #pavillionelite #kualalumpur @softsrve
A good scare is worth more to a man than good advice
Flea market. Kuala Lumpur, Malaysia.
----GRILLED LAMB RACER---- RM19.50 ...... ...... 🔥🔥🔥🔥🔥🔥utk pengetahuan juga, kami menyediakan penghantaran rumah ke rumah...sebarang pertanyaan boleh hubungi kami .... 0132941801 ezwan @ezwanroshaizad 01115083600 acap @asyrafpopeye ... Location western kami bertapak di RESTORAN ALIFF JDT jalan bukit indah 4 ampang berdepan food court / platinum gym... ...jika korang inginkan makanan² seperti TOMYAM,GORENG² ,RESTORAN ALIFF JDT ada menyediakan bermacam makanan asian style utk u all..apa lagi?jom!! #westernfood #grilledchicken #chickenchop #grilledlamb #streetracerwesternfood #ampang #kualalumpur #malaysia #bukitindah #tamanbukitindah #mushroomsoup
Caputured by @siola_s The Antonov AN225 ( Mriya ) UR-82060 final approach at Kuala Lumpur International Airport runway 32L/14R final touch down !! See the comparison between AN225 and Car !! #Antonov #an225 #an225mriya #siolaaviation #landing #touchdown #airport #klia #aviation #avgeek #airplane #planespotting #megaplane #instagram #instaaviation #instaplane #aircraft #kualalumpur #planephotography #giant #cargo #indonesianplanespotter #picoftheday #avporn #fly #aircraft #myspot