#kualalumpur 7.101M Posts

SLIDE KETEPI UOLZ😘 . 2 in 1 WAVE TASSEL BAGPACK 😍 . ✅READY STOK (slgi stok ada) ✅BAGPACK + PURSE ✅ADA 4 WARNA (Black, White, Pink & Grey ) ✅MATERIAL: PU leather ✅SIZE BAG: 16cm X 8.5cm X 18cm . ❤️PRICE: RM40 SM/ RM45 to SS ❤️FREE POSTAGE . 🙋🏻Whatsapp/ Dm untuk tanya colour yg masih ada (Stok Laku Keras!!) . Utk mbuat order atau pertanyaan, sila screenshot item yg dikehendaki, dan boleh DM atau FAST REPLY WHATSAPP: +6010 9092 582 . #byaimina #like4like #bazarpaknil #promosigaji #salesgajigempak #murahmalaysia #kualalumpur #villagepeople #begmurahmalaysia #begmurah #handbagmalaysia #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #followforfollow #handbag3in1 #handbaglawa #begmalaysiamurah #handbagraya #begraya #begraya2017 #handbagraya2017 #bagpackmalaysia #backpackmurahmalaysia
Printed Shawl 🌼Chiffon Crepe 🌼 Jahit kelim/baby seam 🌼 1.8m x 0.7m 🌼 Senang iron, tak mudah kedut . RM19 exc. postage . OFFER ANY 3 SHAWL RM55 SM RM57 SS ❤FREE POSTAGE . Whatsapp/Telegram +60137731789 . #codkl #kualalumpur #sayajualshawlkl #bangi #kajang #ampang #klcc #codklcc #codgombak #codampang #barangclearance #barangsale #dakdakwicet #lofattah #fattzura #heroseorangcinderella #ammaramsyar #keknis #yusufiskandar #laraalana #laraalanaootd #schawal #schawalara #sayajualmurah #amyramar #pingganviral
BN L26 RC Ghw #A Full set _______________ 📞Maggie +60123385111 🏫Company registered in SSM 💯Money back Authenticity Guarantee 💵Cash, TT, Credit card accepted (6% GST applies) 💰Price in RM ✈Ship worldwide #ootd #luxury #tagsforlikes #likeforlike #hermeslindy #hermesetoupe #hermesmalaysia #lindy #luxuryfashion #hermeschina #picsofday #kualalumpur #gooddeal #selfie #malaysia #lindy26 #lindy26rougecasaque #hermeschina #hermesaustralia #hermesindonesia #hermesvietnam
Some #deewali magic going on in #KualaLumpur. Hope all my old and new #Indian friends had a lovely time with their friends and family. A journey is coming to an end, so much exploring and excitement ahead. . . . . . . . #world #citizen #startups #success #entrepreneur #business #entrepreneurs #tech #3Dscanning #smallbiz #socialmedia @getgrom #hkigers #igers #hkiger #medtech #health #healthit #foot #feet #hongkong #malaysia
Hai semua, Sesiapa yang berminat nak join Makeup Class kami, boleh mempelajari teknik yang betul, bagi make kita nmpak flawless, makeup oleh Jieha Shahrin MUA yang cantik, berpegalaman.. boleh whatsapp kami segera.. tempat terhad ye... www.wasap.my/60182010266 memang rugi tak join tau....ada ..FREE GIFT..TEA BREAK..LUCKY DRAW..DAN SIJIL..... Tarikh ;- 29/10/2017 ( Ahad) Masa ;- 10am - 3pm Tempat -: Seksyen 32 , Shah Alam LIMITED SEAT.. https://www.facebook.com/BLbeautyschool/ #makeclassclass #teknikmakeup #shahalam #klang #selangor #kualalumpur #belajarmakeup #jom #menimbailmu #solek #wedding #housewife #surirumah #tambahincome #darirumah #berbaloi #murah #makeup #mua #makeupartis #hobi #extraincome
Printed Shawl 🌼Chiffon Crepe 🌼 Jahit kelim/baby seam 🌼 1.8m x 0.7m 🌼 Senang iron, tak mudah kedut . RM19 exc. postage . OFFER ANY 3 SHAWL RM55 SM RM57 SS ❤FREE POSTAGE . Whatsapp/Telegram +60137731789 . #codkl #kualalumpur #sayajualshawlkl #bangi #kajang #ampang #klcc #codklcc #codgombak #codampang #barangclearance #barangsale #dakdakwicet #lofattah #fattzura #heroseorangcinderella #ammaramsyar #keknis #yusufiskandar #laraalana #laraalanaootd #schawal #schawalara #sayajualmurah #amyramar #pingganviral
Thank You to Mr Naveen & family from Malaysia 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 for using the service of our transport in Bali ( 20 - 25 October 2017 ) 🚘😎 #vickybalitour #bali #explorebali #kualalumpur #malaysia #bandarseribegawan #brunei #bruneidarussalam #johor #perlis #shahalam #kelantan #putrajaya #sarawak #negerisembilan #pahang #selangor #penang #ipoh #terengganu #kedah #perak #melaka #tutong #temburong #kualabelait #belait #brunei_daily #brunei_ig #pakvickythebest
Pretty @nurrinalia_ donning #sheilapeplumfeathers RM285, on her college dinner. Its still available dearies! . Thank u #sadalista
"mengapa bayar lebih kalau dah ada satu yang terbaik dan membantu ? " . Jangan whatapps kalau sis taknak cantik sebab apa ? sebab yang whatapps sis semuanya gilakan kecantikkan 😍 . yang ada masalah wanita tu jangan takut nak mencuba produk ni sebab memang memang membantu anda 😍 admin cosume pinklady memang betul betul superbb and menjadi berbanding produk lain ! admin tak cari hat lainnn dah oii! 😘 haa sooooo yang ada masalah wanita tu pinklady bantu hilangkan masalah tu 😍😍 and . yang takda masalah pinklady cuba mantapkan lagi aset tu tau 😘 . Siapa taknak cantik kan ? semua orang nak cantik admin pun nak cantik lgi kalau boleh hehehehe🙈💕 . jangan risau anak dara mak dara tok dara semua boleh amalkan PINKLADY BODY PERFECTION ni tau !😘 so jom sama sama grab dekat sis sorang sebotol sebab kalau makan sebotol mesti nak grab lagi 😏 sis taktipu yerrrrr trust me PINKLADY memang superbbbbb !😍 . . berminat ? whatapps sis 👇🏼 . . "PL" KE 012 7845192 "PL" KE 012 7845192 "PL" KE 012 7845192 . . #pinklady #pinkladymurah #pinkladycapsule #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladytestimoni #pinkladybodyperfection #kualalumpur #rayalagi #perlisdarulsunnah #malaysia #bazarpaknil #uum #uitm #cantikcantiksemua #mengancambrooo #mengapabayarlebih #sis #sispakaisisshare #sispakaisisjual
Here they are in Croatia🇭🇷😃. Last night they had the tour🕺💃🏻of Dubrovnik. And this morning they are heading to a new destination😃. Follow our group 👀 👣 on their #BALKANTOUR✔️! Book your tour in Bosnia, Turkey and all Balkans with us! 😁📞💻 Contact us via WhatsApp: +387 61 900 060 📲 احجزوا معنا رحلات في البوسنه، تركيا، كرواتيا، سلوفانيا، ماكيدونيا، الجبل الاسود، البانيا و صربيا🔝🗺 #بوسنه #السياحة #اوروبا #عشاق_اوروبا #الامارات #قطر #البوسنة_والهرسك #عشاق_السفر #العرب_المسافرون #الخليج . #bosnia #sarajevo #malaysia #dubai #bahrain #oman #wonderlust #qatar #kualalumpur #vacation #espybosnia #singapore #halaltours #balkan #travelphotography #instatravel #autumn
Cakkkk! Haha main cak cak plak @zizieizette yang sekarang tgh holiday Europe trip with her lovely cute daughter!❤️😍spotted the GB Pockit Plus Stroller in Capri BluE!!!!!!! Niceee one kan? Retiss kite pon ramai tau uols yg mmg prefer this stroller kalau nk g holiday! Kalau xcaye cube la stalk IG account retis2 mmg ramai choose this ultra compact stroller, GB Pockit Plus utk vacation! Yela retis2 ni kan mmg always gi travel overseas ni, dalam setahun mmg akan gi trip 1/2x minimum, so diorg mmg da arif sgt la ape yg sesuai utk anak2 diorg sbb bile u travelling u mmg akan prefer stroller yang kecik, ringan, smart, elegant, n plg penting comfortable utk ur kids! Kire nye stroller yang always on the go gitewwww 😁😀So better hurry up uols 🙂😀 with a minimum depo of rm50 only to secure ur travel date! For further information on the terms and procedures utk booking stroller ni, Bole terus PM and whastapp sisthurr laju2 ok? ❤️💋❤️ Lots of Love, Team sewastrollergbpockitplus #igreview #sewastrollerpockit8 #babyzenyoyo #sewastroller #sewastrollerpockitgbplus #sewastroller #sewastrollermurah #sewastrollerpockitgb #sewapockitgb #pockit #pockitmalaysia #pockitmalaysia #pockitstrollernew #pockitstroller #gbpockit #compactstroller #pockitstroller #pockit #strollerpockit #pockitmurah #compactstroller #pockit #pockitstrollermalaysia pockit #pockitmalaysia #pockitmalaysia #pockitstrollernew #pockitstroller #gbpockit #compactstroller #pockitstroller #pockit #strollerpockit #pockitmurah #compactstroller #pockit #pockitstrollermalaysia #pockit #pockitmalaysia #strollerkecil #pockitstrollernew #pockitstroller #gbpockit #compactstroller #selangor #bangi #putrajaya #cyberjaya #kl #kualalumpur #pockit #strollerpockit #pockitmurah #pockit #pockitstrollermalaysia #sewastrollermurah #sewapockitgbplus #beststrollermalaysia #beststroller #pockitbangi #pockitmurah #pockitbaru #sewastrollergbpockitplus DM/ Whatsapp us to secure ur date 📲📲⬇️ 0️⃣1️⃣2️⃣9️⃣4️⃣4️⃣4️⃣6️⃣7️⃣8️⃣!!!! 0️⃣1️⃣2️⃣3️⃣8️⃣4️⃣1️⃣4️⃣0️⃣1️⃣!!!!
✨🍅 H E A L T H• Vegan fajitas, green juice and buckwheat wraps ✨
Printed Shawl 🌼Chiffon Crepe 🌼 Jahit kelim/baby seam 🌼 1.8m x 0.7m 🌼 Senang iron, tak mudah kedut . RM19 exc. postage . OFFER ANY 3 SHAWL RM55 SM RM57 SS ❤FREE POSTAGE . Whatsapp/Telegram +60137731789 . #codkl #kualalumpur #sayajualshawlkl #bangi #kajang #ampang #klcc #codklcc #codgombak #codampang #barangclearance #barangsale #dakdakwicet #lofattah #fattzura #heroseorangcinderella #ammaramsyar #keknis #yusufiskandar #laraalana #laraalanaootd #schawal #schawalara #sayajualmurah #amyramar #pingganviral