#kualalumpur 6.692M Posts

Singki tersumbat kita guna air panas... Tak pun pump je bagi helok aliran air. Cuba kalau dalaman stuck? Mau berlendir wakkkk.. KEPAM.. Rajin2 minum air kosong tau. Bagi lancar & lawas kencingnya... Nak lagi elok. Gunakan feminine wash & oleskan sikit masker v... Bagi tarik & clear segala yg tersumbat tu... apa macam..? sampai tak ? #sayajual #terapiinstagram #erezeki #eusahawan #jutawanmuda #trustedseller #aurainsta #bisnesonline #follow4follow #freereview #instafamous #shahalam #putrajaya #kualalumpur #instagood #jsd #jamususukdara #sayajualjsd #syukurselalu #teamdivajutawan #nurraysabeauty #toneexcel #iphonemurah #giveawaymalaysia #powergold #dms360 #gadgetmurahmalaysia #belajarinstagram #uitm #usm
Sir jing baket yung ID pang team manager lng? Hahaha yun amin pang guest honorary? #lakas #seagames2017 #indoorhockeyphilippines #indoorhockey #labanpilinas #puso #pinas #kualalumpur
Satu hati, dua jiwa. Reception of Didi & Ika 19 August 2017 Selamat pengantin baru dari @fawazazuarphotography OP: @fawazazuar Assist: @kitaraoffphotography
ALHAMDULILLAH siap tempahan team tuan AFIQ terbang ke KEDAH RAC 006 fabric : micro polyester saiz : S, M, L, XL ,2XL,3XL Berminat hubungi SEKARANG!!! WhatsApp 014 5102482 (cikgu d) SMS 014 5102482 CALL. 014 5102482 FAST REPLY Service diminta ✓silkscreen no belakang ✓silkscreen nama belakang ✓sponsor KJMC √font real madrid #syjualonline #jersibolamurah #jersioriginalmurah #jersithailand #eureka #warrix #kool #zealverjersey #jersimurahmalaysia #cikgu #sekolah #kolej #universiti #sarawak #sabah #johor #melaka #perak #perlis #pulaupinang #johor #selangor #kualalumpur #futsal #bolasepak #terengganu #likeforlikes #barangmurah #megasale #langkawiisland
@Regrann from @glenzifzlm - 💡Harapan adalah Cahaya dalam diri. Menerangkan hati yang gelap, membangkitkan kembali kasih dan keberanian dalam menyongsong hidup. #icity #exploremalaysia #exploreasia #hijabtravellers #kualalumpur - #regrann #hijabtravelling #bidadarimbolang
TRENDY AND FASHION BAG 👜 BRAND: HERMES JELLY TOTE / SLING BAG Harga promosi SM: RM 75 SS: RM 80 KLIK LINK DI BIO KAMI SEKARANG!!! #berryshoppers #berryshop #fashionbag #bagmurah #onlineshoppingmalaysia #trustedseller #hotsale #promotion2017 #babehhhh #uitm #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdanashahalam #muar #johorbahru #kualalumpur #puncakalam
Nak tinggi 3-10cm ? Nak kurus 5-10 kg ? Nak putih bersih hilang resdung dan jeregat? Tak usah ragu lagi, product ni sudah best seller !!! Sebab itu banyak sudah yang buktikan 🔥🔥👆👆👆 petalingjaya #penaga #kampar #sepang #johor #kamunting #nusajaya #kluang #batupahat #alorgajah #pahang #perak #pahang #negerisembilan #mersing #taiping #pulaupinang #pattani #yala #kualalumpur #ampang #puchong #kelantan #sabah #asahan #petalingjaya #penaga #kampar #sepang #johor #kamunting #nusajaya #kluang #singu #batupahat #alorgajh #tangkah #cheras #tampin add wc:ubat_tiens ws:01136213142 dah ramai yang berjaya
INSKEN Graduate Entrepreneur Programme (iGEP). This 4 days (21st-24th August) programme is conducted by Bank Rakyat School of Business & Entrepreneurship (BRSBE) in Miri, Sarawak #unirazak #myunirazak #entrepreneurship #leadership #innovation #brsbe #ipts #jalantangsi #kualalumpur #malaysia #zabidpvcunirazak #graduan #kementerianpendidikantinggi #soaringupwards #insken #igep
Batu Caves in Kuala Lumpur are like a level straight out of Lara Croft #kualalumpur #batucaves #tombraider
Brienne Earrings | Pre-Order | RM35
Raya haji dh dekat? Tak tahu nk hidang apa utk tetamu yg dtg? Jgn risau, kami ada byk jenis dessert yg sesuai utk semua jamuan. Bkn stakat whoopie pie ni, whoopie king pun ad, kambing perap pun ada dgn sos yg confirm menjilat jari!!!cake kami ada byk jenis dan awk2 boleh custom made sndr nk letak apa ats cake ni Jom whatsapp 01123164640 utk order or dm ur no utk kami contact #wangsawalk #whoopiepie #andalasklang #damansara #dfcc #delivery #deliverykekklang #sabrinabakery #SungaiPusu #Semenanjung #setiawangsa #KambingPerap #KualaLumpur
Superlink 2 Storey Terrace Bandar Seri Coalfields ========================================= RM530,000.00 Intermediate Lot Features Type: 2-Storey Tenure: Freehold Land size : 24 x 75 sqft Built Up : 2180 sqft No. of Bedroom: 4 No. of Bathroom: 4 Family hall at 1st floor Wet & Dry Kitchen Car Porch design to park 2 car side by side Aircond and Auto-gate point is ready For viewing please contact me Haziq Hamir http://wasap.my/601135245175 Weise Property #selangorku #selangorian #kualalumpur #selangor #shahalam #bangi #kajang #rumahmewah #rumah #rumahku #listing #newlisting
Big HI from #clearcut and me from #29thseagames at #kualalumpur! That's what she thinks about all this fuss, hot weather and monkeys running around 🐴 #teammalaysia