#korsetperut 91.226K Posts

Seri pengantin cantik segak dipandang😍 #pelangsingBadan bukan Isteri je boleh pakai.. Suami pun boleh pakai juga tapi hnya #WaistNipperPremiumbeautiful.. Semestinya di hari bersejarah nak bentuk badan kemas di #majlisperkahwinan.. . . Pelangsing badan alternative pilihan ramai utk kemaskan bentuk badan terpantas! Best tau pakai Once melekap di badan #instantshaping , FIT & FIRM! Nak inshape dalaman, konsisten pakai PB 3-6 bulan setiap hari. Tak kisahlah berapa besar size & berat badan anda boleh ada size kalian.. . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & tak rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc, #scoliosis #badposture, PB is the best as #backsupport. . Paling best sambil pakai PREMIUM BEAUTIFUL boleh dapat duit balik. 1 korset RM500! 10 korset RM5,000... Eh macamn tu? Jom hubungi akk segera.. Peluang buat duit dengan PREMIUM BEAUTIFUL.. . . . . #Buncit #rajasehari #solusikurus #raikancinta #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulyearendsale #nakkuruskanbadan #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #korsetmedan #langsingtanpadiet #langsingcepat #mahligaicinta #premiumbeautifulpasirgudang #perutkempis #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifulmedan
Kita mungkin tidak dianugerahi dengan bentuk badan yg memukau. Tapi kita masih boleh memiliki bentuk badan idaman! Bagaimana caranya? Hanya "touch up" sikit dgn #pelangsingbadan viral ni.. . Premium Beautiful alternative pilihan ramai wanita masa kini utk kemaskan bentuk badan terpantas! Best tau pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni.. Once sarung je di badan boleh nampak perbezaan pd pinggang anda yg lost 2-3 inchies instantly.. FIT & FIRM! Tak kisahlah berapa besar size & berat badan kome masih boleh pasang badan dengan #PBCorset. . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport. . Kalau anda sedang masalah size & badan tu WA akk laju2 utk akk bantu bg rasa kebersanan PB dibadan anda... Sempat nak aim misi gorjes 2018💃🏻 . #Buncit #bengkungibu #solusikurus #turunberatbadan #korsetkesihatan #jakarta #nakkuruskanbadan #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #premiumbeautifulpasirgudang #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat #bengkung #korsetmedan #waisttrainerKl #perutkempis #korsetjakarta #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan #korsetplussize
Kita mungkin tidak dianugerahi dengan bentuk badan yg memukau. Tapi kita masih boleh memiliki bentuk badan idaman! Bagaimana caranya? Hanya "touch up" sikit dgn #pelangsingbadan viral ni.. . Premium Beautiful alternative pilihan ramai wanita masa kini utk kemaskan bentuk badan terpantas! Best tau pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni.. Once sarung je di badan boleh nampak perbezaan pd pinggang anda yg lost 2-3 inchies instantly.. FIT & FIRM! Tak kisahlah berapa besar size & berat badan kome masih boleh pasang badan dengan #PBCorset. . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport. . Kalau anda sedang masalah size & badan tu WA akk laju2 utk akk bantu bg rasa kebersanan PB dibadan anda... Sempat nak aim misi gorjes 2018💃🏻 . #Buncit #bengkungibu #solusikurus #turunberatbadan #korsetkesihatan #jakarta #nakkuruskanbadan #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #premiumbeautifulpasirgudang #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat #bengkung #korsetmedan #waisttrainerKl #perutkempis #korsetjakarta #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan #korsetplussize
Bengkung Kim Kay Waist measurement Size M: 22"-28"(muat XS-M) XL: 24"-32"(muat L-XL) 2XL: 26"-36" 3XL: 43"-56" Price : RM60.00 utk size M-2XL Price : RM70.00 utk size 3XL Free postage (Malaysia Only) To Order : 📸snapshot / screenshot picture 📲+6012 2550 781 #seluarplussize #korsetperut #bajuplussize #bengkungkimkay #korsetpelangsing #korsetperamping #mua #kempiskanperut #bengkungperut #bengkungmoden #sportsbra #sportsbraplussize #bersalin #berpantang #kahwin #majliskahwin #majlispertunangan #tunang #pantyplussize #makandam #bajufitness #zumba #gymclothes #innerwear #undergarments #girdle #girdleplussize #youcanduit #berbaloi #terlajaklaris
Ramai nak kesan KEMAS LANGSING tu dengan PANTAS! Kini, ada peluang INSTANT SHAPING 5 minit.. . Meh tengok testimoni ni ... Tak perlu diet extrim, tak perlu senaman ketat, tak perlu sedut lemak... Tu smua kena konsisten buat. Now sepantas 5 minit dh melentik..Bagaimana caranya? Hanya "touch up" sikit dgn #pelangsingbadan viral ni.. . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport. . Kalau anda sedang masalah size & badan tu WA akk laju2 utk akk bantu bg rasa kebersanan PB dibadan anda... Sempat nak aim misi gorjes 2018💃🏻 . #Buncit #bengkungibu #solusikurus #turunberatbadan #korsetkesihatan #nakkuruskanbadan #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #premiumbeautifulpasirgudang #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat #bengkung #bengkungterbaik #korsetmedan #waisttrainerKl #perutkempis #korsetjakarta #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan #korsetplussize
ORANG GEMUK PUN BOLEH BERGAYA!😍 . Jangan cakap you gemuk, you tak boleh bergaya ya Dengan korset ultraslim ni, even you berbadan gempal pun boleh pakai tau Dah lah korset ni BAGI SHAPE dekat badan you Malah bila pakai korset ni, LEMAK AKAN TERBAKAR!😄 . Bila lemak terbakar apa akan jadi??? . Semestinya BERAT BADAN YOU AKAN TURUN And BADAN SEMAKIN MENGECUT!(inchi badan berkurang) Haaa. Best kan?😃 Sebab tu customer customer Anis suka sangat dengan korset yang Anis jual ni. Tak sangka pakai korset je BERAT BOLEH TURUN!!😍 Ini lah magisnya Jom try kalau uolllss tak percaya Anis si penjual korset, 017 7832740 #korsetmoden #korsetperut #korset #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetpengecilperut #korsetmagnetik #korsetmurahmalaysia #korsetmalaysia #sayanakkuruscepat #sayanakkurus #sayanakslim #sayanaksihat #sayanakcantik #korset #korsetultraslim
Ramai nak kesan KEMAS LANGSING tu dengan PANTAS! Kini, ada peluang INSTANT SHAPING 5 minit.. . Meh tengok testimoni ni ... Tak perlu diet extrim, tak perlu senaman ketat, tak perlu sedut lemak... Tu smua kena konsisten buat. Now sepantas 5 minit dh melentik..Bagaimana caranya? Hanya "touch up" sikit dgn #pelangsingbadan viral ni.. . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport. . Kalau anda sedang masalah size & badan tu WA akk laju2 utk akk bantu bg rasa kebersanan PB dibadan anda... Sempat nak aim misi gorjes 2018💃🏻 . #Buncit #bengkungibu #solusikurus #turunberatbadan #korsetkesihatan #nakkuruskanbadan #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #premiumbeautifulpasirgudang #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat #bengkung #bengkungterbaik #korsetmedan #waisttrainerKl #perutkempis #korsetjakarta #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan #korsetplussize
NEW ARRIVAL. Neoprene adjustable waist trainer Material: polyester, neoprene Size S: Waist 24"-27" M: Waist 27"-30" L: Waist 30"-33" XL: Waist 33"-36" 2XL: Waist 36"-39" Price : RM95.00 FREE POSTAGE To Order : 📸snapshot / screenshot picture 📲+6012 2550 781 #korset #korsetperut #perkahwinan #korsetpelangsing #korsetperamping #kempiskanperut #nakkurus #korsetplussize #pertunangan #plussizepanty #bajufitness #nakkuruskanbadan #nakkuruscepat #bersalin #berpantang #kahwin #majliskahwin #majlispertunangan #tunang #makandam #bengkungmoden #mua #gymclothes #innerwear #undergarments #nakcantik #makandam #youcanduit #berbaloi #terlajaklaris
Seri pengantin cantik segak dipandang😍 #pelangsingBadan bukan Isteri je boleh pakai.. Suami pun boleh pakai juga tapi hnya #WaistNipperPremiumbeautiful.. Semestinya di hari bersejarah nak bentuk badan kemas di #majlisperkahwinan.. . . Pelangsing badan alternative pilihan ramai utk kemaskan bentuk badan terpantas! Best tau pakai Once melekap di badan #instantshaping , FIT & FIRM! Nak inshape dalaman, konsisten pakai PB 3-6 bulan setiap hari. Tak kisahlah berapa besar size & berat badan anda boleh ada size kalian.. . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & tak rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc, #scoliosis #badposture, PB is the best as #backsupport. . Paling best sambil pakai PREMIUM BEAUTIFUL boleh dapat duit balik. 1 korset RM500! 10 korset RM5,000... Eh macamn tu? Jom hubungi akk segera.. Peluang buat duit dengan PREMIUM BEAUTIFUL.. . . . . #Buncit #rajasehari #solusikurus #raikancinta #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulyearendsale #nakkuruskanbadan #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #korsetmedan #langsingtanpadiet #langsingcepat #mahligaicinta #premiumbeautifulpasirgudang #perutkempis #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifulmedan
Seri pengantin cantik segak dipandang😍 Suami isteri pakai #pelangsingBadan... Isteri pakai fullset... Suami pakai #WaistNipperPremiumbeautiful.. Semestinya di hari bersejarah nak bentuk badan kemas di #majlisperkahwinan.. . . Pelangsing badan alternative pilihan ramai utk kemaskan bentuk badan terpantas! Best tau pakai Once melekap di badan #instantshaping , FIT & FIRM! Nak inshape dalaman, konsisten pakai PB 3-6 bulan setiap hari. Tak kisahlah berapa besar size & berat badan anda boleh ada size kalian.. . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & tak rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc, #scoliosis #badposture, PB is the best as #backsupport. . Paling best sambil pakai PREMIUM BEAUTIFUL boleh dapat duit balik. 1 korset RM500! 10 korset RM5,000... Eh macamn tu? Jom hubungi akk segera.. Peluang buat duit dengan PREMIUM BEAUTIFUL.. . . . . #Buncit #rajasehari #solusikurus #raikancinta #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulyearendsale #nakkuruskanbadan #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #korsetmedan #langsingtanpadiet #langsingcepat #mahligaicinta #premiumbeautifulpasirgudang #perutkempis #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifulmedan
sauna suit - baju + celana 70rb - 700gram . KONTAK PERSONAL : ada di profil IG @superhotsale dan silahkan di follow guys (^_^) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ . pakaian untuk menurunkan berat badan , pas di gunakan untuk jogging atau olah raga Barang dkirim dengan kesediaan yg ada , no complain ready M-Xl NB: Ukuran ALLsize ya : Tapi tertulis di Produk (XXL ) bisa dipakai untuk ukuran M-XL Detail ukuran : Baju ketek - ketek = 68cm , tinggi = 72cm celana : lebar =62cm , panjang = 110cm Brg yg baru dtg hanya PP Bag ( tdk ada kemasan dus ya ) #sauna #saunasuit #bajuolahraga #alatolahraga #bajusauna #mandisauna #saunasuitmurah #jualsaunasuit #alatgym #korset #korsetperut #alatpelangsing #pakaianjogging #jogging #alatjogging #bajujogging
Korset penyangga 2in1 tulang belakang / punggung & payudara 80rb - 200gram (Belum Termasuk ongkos kirim , jne only) CONTACT PERSON BISA DILIHAT DI PROFIL NYA: . >>>>>>>>> @superhotsale <<<<<<<<<<< . Berfungsi untuk *memperbaiki bentuk punggung anda supaya tidak terlihat bongkok, *Mengangkat Payudara anda,sehingga anda bisa tampil lebih percaya diri. *Back supporter 2in 1 didesign demi kenyamanan anda sehingga nyaman digunakan dan dengan model yang modis serta bahan yang berkualitas. . . . . #korset #korsetpunggung #punggungbongkok #bongkok #penyanggatulang #penyanggatulagpunggung #pengencangdada #penyanggabelakang #korsettulang #korsettulangbelakang #korsetdada #pelangsing #korsetperut #korsetpinggang #kesehatan #alatkesehatan #kesehatantulang
Terimakasih orderannya ♡♡♡ . Harga : Rp. 85.000 / Munafie Long Lace dengan Kawat. Harga : Rp. 55.000 / Dr Eric Hot Cream BPOM . KUALITAS TEBAL & KETAT RAHASIA MEMAKAI PAKAIAN NAMPAK INDAH DI LUAR PINGGANG BERBODY PAYUDARA NAIK PERUT NAMPAK KECIL Munafie Body Shaping Camisole adalah produk teknologi Jepang. Bahan lembut, kuat, elastis serta breathable dengan proses pengerjaan yang akurat memastikan sebuah produk yang bermanfaat dan nyaman dipakai serta membuat kulit leluasa bernapas. FUNGSI : Membantu mengangkat payudara dan memperindah bentuk pinggang. Membangun memperbaiki postur tubuh sehingga meningkatkan kepercayaan diri. Mengurangi Lemak pada perut dan pinggang. Meratakan Perut secara instant COKLAT , HITAM Size : All size Kontak kami : Sms / WA : 083824024412 Khusus telkomsel : 082320685626 Line id : jra41 Website : http://www.kosmetikanda.com/slimming/munafie-long-lace-slim-pant/ Pin bbm : by request #munafiebraset #munafiecelana #munafiemurah #munafielonglace #korset #korsetpelangsing #korsetmunafie #korsetperut #jualmunafieori #jualmunafiemurah #jualmunafiekorset #jualkorsetperut
Tiada paksaan untuk membeli Sebab apa?😉 . Sebab yang nak KURUS tu anda Sebab yang nak PAYUDARA UP tu anda Sebab yang nak PUNGGUNG CANTIK tu anda Sebab nak PINGGANG RAMPING tu anda Sebab yang nak JAGA KESIHATAN tu pun anda😊 . Bayangkan korset ni mampu bagi anda CANTIK + SIHAT.. Hebat hebat HARGA MURAH + KUALITI BAIK Mana nak dapatkan? Semestinya di Kedai Korset AnisAzmi . Order korset, Anis-017 7832740 #korsetmoden #korsetperut #korset #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetpengecilperut #korsetmagnetik #korsetmurahmalaysia #korsetmalaysia #sayanakkuruscepat #sayanakkurus #sayanakslim #sayanaksihat #sayanakcantik #korset
Metallic waist trainer (3 hook 9 steel bone) Size: S (25"-32") M (26.5"-34.5") L (28"-36") XL (29.5"-37.5") Material: outside 96% nylon, 4% spandex Inside 96% cotton, 4% spandex Price : RM120.00 Free postage (Malaysia Only) To Order : 📸snapshot / screenshot picture 📲+6012 2550 781 #korset #korsetperut #girdleplussize #perkahwinan #korsetpelangsing #girdlepanty #kempiskanperut #bajuplussize #korsetplussize #pertunangan #nakkuruskanbadan #seluarplussize #bersalin #berpantang #kahwin #majliskahwin #majlispertunangan #tunang #majlisaqiqah #aerobik #mua #makandam #gymclothes #innerwear #undergarments #nakcantik #nakdiet #youcanduit #berbaloi #terlajaklaris
Baju Natural Bamboo (Grade A bahan tebal) Ready @70rb Memperkenalkan underware slimming suit natural slimming bamboo NATURAL BAMBOO SLIMMING Merupakan Produk Direct TV selling yang terlaris di Taiwan yang terbuat dari ARANG BAMBU ALAMI Berupa pakaian dalam anti bakteri sekaligus di rancang secara khusus oleh ahli kecantikan dan ahli anatomi tubuh untuk membentuk tubuh langsing ideal. natural slimming bamboo body shaper underwear NATURAL BAMBOO SLIMMING Nyaman dipakai memiliki 4 fungsi utama untuk : - NATURAL BAMBOO SLIMMING Mengencangkan payudara - NATURAL BAMBOO SLIMMING Mengencangkan otot perut - NATURAL BAMBOO SLIMMING Mengangkat bokong ( pantat) - NATURAL BAMBOO SLIMMING Membentuk paha Jadikan Natural Bambu Slimming Suit sebagai pakaian dalam anda kapan saja, rasakan efeknya yang luar biasa dalam waktu singkat.  Anda akan menjadi bangga memiliki tubuh yang indah, payudara berisi, perut langsing, pantat dan paha ramping. SIZE : S-M : pinggul 84-94; pinggang 62-72; berat 45-60 L-XL : pinggul 98-105; pinggang 76-81; berat 65-80 #jualcelanadalam #jualkorset #korsetmurah #slimmingbamboo #slimmingpants #slimmingbelt #slimmingsuit #bajukorset #brabranded #jualunderwear #underwearimpor #korsetimpor #pelangsingalami #bajupelangsing #korsetperut #slimmingsuitmurah #bajuslimming #bajupembakarlemak #pembakarlemak
Memiliki tubuh yang PUTIH dan BERSIH merupakan keinginan bagi setiap orang yang mana kebanyakan orang Indonesia menginginkan untuk memiliki kulit tubuh yang putih berseri sehingga menjadikan penampilan akan lebih maksimal. Miliki rasa percaya diri yang tinggi dengan memiliki tubuh yang putih berseri dengan Fair n Pink Whitening Body serum. serum pemutih badan yang kusam menjadi cerah seketika. Informasi & Pemesanan Line ID : hbshops atau Klik tautan LINE : http://line.me/R/ti/p/~hbshops Bbm : D3BC6B96 atau Klik tautan BBM : www.pin.bbm.com/d3bc6b96 . Sms/Call/Wa : 087.841.050.888 atau Klik tautan WA https://api.whatsapp.com/send?phone=6287841050888 Makassar - Indonesia . Online Shop Since 2013 s.d 2017 #pelangsingbadan #pelangsingmurah #pelangsingtubuh #pelangsingalami #pelangsingampuh #pelangsingaman #korsetperut #korsetpelangsing #fashion #baju #celana #pakaian #wanita #kecantikan #kesehatan #hbwhitening
Memiliki tubuh yang PUTIH dan BERSIH merupakan keinginan bagi setiap orang yang mana kebanyakan orang Indonesia menginginkan untuk memiliki kulit tubuh yang putih berseri sehingga menjadikan penampilan akan lebih maksimal. Miliki rasa percaya diri yang tinggi dengan memiliki tubuh yang putih berseri dengan Fair n Pink Whitening Body serum. serum pemutih badan yang kusam menjadi cerah seketika. Informasi & Pemesanan Line ID : hbshops atau Klik tautan LINE : http://line.me/R/ti/p/~hbshops Bbm : D3BC6B96 atau Klik tautan BBM : www.pin.bbm.com/d3bc6b96 . Sms/Call/Wa : 087.841.050.888 atau Klik tautan WA https://api.whatsapp.com/send?phone=6287841050888 Makassar - Indonesia . Online Shop Since 2013 s.d 2017 #pelangsingbadan #pelangsingmurah #pelangsingtubuh #pelangsingalami #pelangsingampuh #pelangsingaman #korsetperut #korsetpelangsing #fashion #baju #celana #pakaian #wanita #kecantikan #kesehatan #hbwhitening
Memiliki tubuh yang PUTIH dan BERSIH merupakan keinginan bagi setiap orang yang mana kebanyakan orang Indonesia menginginkan untuk memiliki kulit tubuh yang putih berseri sehingga menjadikan penampilan akan lebih maksimal. Miliki rasa percaya diri yang tinggi dengan memiliki tubuh yang putih berseri dengan Fair n Pink Whitening Body serum. serum pemutih badan yang kusam menjadi cerah seketika. Informasi & Pemesanan Line ID : hbshops atau Klik tautan LINE : http://line.me/R/ti/p/~hbshops Bbm : D3BC6B96 atau Klik tautan BBM : www.pin.bbm.com/d3bc6b96 . Sms/Call/Wa : 087.841.050.888 atau Klik tautan WA https://api.whatsapp.com/send?phone=6287841050888 Makassar - Indonesia . Online Shop Since 2013 s.d 2017 #pelangsingbadan #pelangsingmurah #pelangsingtubuh #pelangsingalami #pelangsingampuh #pelangsingaman #korsetperut #korsetpelangsing #fashion #baju #celana #pakaian #wanita #kecantikan #kesehatan #hbwhitening
Memiliki tubuh yang PUTIH dan BERSIH merupakan keinginan bagi setiap orang yang mana kebanyakan orang Indonesia menginginkan untuk memiliki kulit tubuh yang putih berseri sehingga menjadikan penampilan akan lebih maksimal. Miliki rasa percaya diri yang tinggi dengan memiliki tubuh yang putih berseri dengan Fair n Pink Whitening Body serum. serum pemutih badan yang kusam menjadi cerah seketika. Informasi & Pemesanan Line ID : hbshops atau Klik tautan LINE : http://line.me/R/ti/p/~hbshops Bbm : D3BC6B96 atau Klik tautan BBM : www.pin.bbm.com/d3bc6b96 . Sms/Call/Wa : 087.841.050.888 atau Klik tautan WA https://api.whatsapp.com/send?phone=6287841050888 Makassar - Indonesia . Online Shop Since 2013 s.d 2017 #pelangsingbadan #pelangsingmurah #pelangsingtubuh #pelangsingalami #pelangsingampuh #pelangsingaman #korsetperut #korsetpelangsing #fashion #baju #celana #pakaian #wanita #kecantikan #kesehatan #hbwhitening
Memiliki tubuh yang PUTIH dan BERSIH merupakan keinginan bagi setiap orang yang mana kebanyakan orang Indonesia menginginkan untuk memiliki kulit tubuh yang putih berseri sehingga menjadikan penampilan akan lebih maksimal. Miliki rasa percaya diri yang tinggi dengan memiliki tubuh yang putih berseri dengan Fair n Pink Whitening Body serum. serum pemutih badan yang kusam menjadi cerah seketika. Informasi & Pemesanan Line ID : hbshops atau Klik tautan LINE : http://line.me/R/ti/p/~hbshops Bbm : D3BC6B96 atau Klik tautan BBM : www.pin.bbm.com/d3bc6b96 . Sms/Call/Wa : 087.841.050.888 atau Klik tautan WA https://api.whatsapp.com/send?phone=6287841050888 Makassar - Indonesia . Online Shop Since 2013 s.d 2017 #pelangsingbadan #pelangsingmurah #pelangsingtubuh #pelangsingalami #pelangsingampuh #pelangsingaman #korsetperut #korsetpelangsing #fashion #baju #celana #pakaian #wanita #kecantikan #kesehatan #hbwhitening
Memiliki tubuh yang PUTIH dan BERSIH merupakan keinginan bagi setiap orang yang mana kebanyakan orang Indonesia menginginkan untuk memiliki kulit tubuh yang putih berseri sehingga menjadikan penampilan akan lebih maksimal. Miliki rasa percaya diri yang tinggi dengan memiliki tubuh yang putih berseri dengan Fair n Pink Whitening Body serum. serum pemutih badan yang kusam menjadi cerah seketika. Informasi & Pemesanan Line ID : hbshops atau Klik tautan LINE : http://line.me/R/ti/p/~hbshops Bbm : D3BC6B96 atau Klik tautan BBM : www.pin.bbm.com/d3bc6b96 . Sms/Call/Wa : 087.841.050.888 atau Klik tautan WA https://api.whatsapp.com/send?phone=6287841050888 Makassar - Indonesia . Online Shop Since 2013 s.d 2017 #pelangsingbadan #pelangsingmurah #pelangsingtubuh #pelangsingalami #pelangsingampuh #pelangsingaman #korsetperut #korsetpelangsing #fashion #baju #celana #pakaian #wanita #kecantikan #kesehatan #hbwhitening
Memiliki tubuh yang PUTIH dan BERSIH merupakan keinginan bagi setiap orang yang mana kebanyakan orang Indonesia menginginkan untuk memiliki kulit tubuh yang putih berseri sehingga menjadikan penampilan akan lebih maksimal. Miliki rasa percaya diri yang tinggi dengan memiliki tubuh yang putih berseri dengan Fair n Pink Whitening Body serum. serum pemutih badan yang kusam menjadi cerah seketika. Informasi & Pemesanan Line ID : hbshops atau Klik tautan LINE : http://line.me/R/ti/p/~hbshops Bbm : D3BC6B96 atau Klik tautan BBM : www.pin.bbm.com/d3bc6b96 . Sms/Call/Wa : 087.841.050.888 atau Klik tautan WA https://api.whatsapp.com/send?phone=6287841050888 Makassar - Indonesia . Online Shop Since 2013 s.d 2017 #pelangsingbadan #pelangsingmurah #pelangsingtubuh #pelangsingalami #pelangsingampuh #pelangsingaman #korsetperut #korsetpelangsing #fashion #baju #celana #pakaian #wanita #kecantikan #kesehatan #hbwhitening
Memiliki tubuh yang PUTIH dan BERSIH merupakan keinginan bagi setiap orang yang mana kebanyakan orang Indonesia menginginkan untuk memiliki kulit tubuh yang putih berseri sehingga menjadikan penampilan akan lebih maksimal. Miliki rasa percaya diri yang tinggi dengan memiliki tubuh yang putih berseri dengan Fair n Pink Whitening Body serum. serum pemutih badan yang kusam menjadi cerah seketika. Informasi & Pemesanan Line ID : hbshops atau Klik tautan LINE : http://line.me/R/ti/p/~hbshops Bbm : D3BC6B96 atau Klik tautan BBM : www.pin.bbm.com/d3bc6b96 . Sms/Call/Wa : 087.841.050.888 atau Klik tautan WA https://api.whatsapp.com/send?phone=6287841050888 Makassar - Indonesia . Online Shop Since 2013 s.d 2017 #pelangsingbadan #pelangsingmurah #pelangsingtubuh #pelangsingalami #pelangsingampuh #pelangsingaman #korsetperut #korsetpelangsing #fashion #baju #celana #pakaian #wanita #kecantikan #kesehatan #hbwhitening
PERUT BUNCIT #pinggullebar #punggungbesar #pehabesar #peranakanjatuh? #kesuburan #keputihan #sukarhamil ? . 2 minit pakai instant shape! FIT & FIRM kemas bagai squat 100x gittew.. Cantik & melentik! Senang & sedap dipakai mcm legging gitu.. . . The best ever LONG GIRDLE I tell you.. Hot selling.. Sebulan byk sis dh jual.. Untungnya Beli LONG GIRDLE PREMIUM BEAUTIFUL ni once pakai terus melekap di kulit badan. Tak bergulung dipinggang & peha sbb lace kita jenis berkualiti & sedap dipakai . . . Jom realisasikan impian misi gojes kita 2018 ni lebih cantek melentik kemas mengancam... Hubungi akk utk kiraan size & price... . . #langsinglepasbersalin #pengecilperut #Buncit #korsetperutbuncit #atasiperutbuncit #pinggangramping #jakarta #medan #turunberatbadan #korsetkesihatan #kuruslepasbersalin #bengkungmama #nakkuruskanbadan #bengkung #longgirdle #longgirdlepremiumbeautiful #kencingtaklawas #korsetpaha #premiumbeautifulpasirgudang #ramping #premiumbeautifulmedan #kempiskanperut
BEST SELLER MUNAFIE SLIMMING PANTS ORIGINAL JAPAN 100% Regular munafie - HARGA PROMO: regular size 60rb/pcs premium size besar 70rb/pcs Munafie tersedia dalam 2 jenis: 1. Regular munafie - harga @ 60rb Regular munafie dibuat untuk sista yang mempunyai rentang berat badan antara 50-60kg kurang / lebih dengan bahan yang sangat berkualitas, adem dan sangat lembut. Ukuran regular munafie adalah ALL SIZE (maksimum hanya sampai ukuran L). Warna yang tersedia untuk tipe reguler: Hitam, cokelat, cream dan abu-abu 2. Premium munafie - harga @ 70rb Premium munafie dibuat untuk sista yang mempunyai rentang berat badan 50-80kg dengan bahan yang lebih tebal dari regular munafie, adem dan sangat lembut. Ukuran premium munafie adalah ALL SIZE (maksimum mencapai ukuran L besar). Premium munafie tersedia dalam beberapa warna yaitu: Hitam, abu-abu, nude, dark nude, red velvet dan pink
Assalamualaikum. Hai uolllss😊 . Anis ada korset yang super gojes and selesa buat semua😃 . Korset yang Anis jual ni bukan sahaja menekankan KECANTIKAN TUBUH semata mata tapi juga korset ini mampu MENJAGA KESIHATAN anda😄 Haaa best kan?😃 Mana nak dapat korset macamni dengan harga terlajak murah tau😘 . Memang uollsss kena cuba dulu, then uollllsss akan tahu apa yang Anis cuba sampaikan😊 . Order korset, Anis- 017 7832740 #korsetmoden #korsetperut #korset #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetpengecilperut #korsetmagnetik #korsetmurahmalaysia #korsetmalaysia #sayanakkuruscepat #sayanakkurus #sayanakslim #sayanaksihat #sayanakcantik #korset #korsetultraslim
Style yourself with superslim waist shaper collection ... manfaat waist shaper 1. Sangat efektif membuat perut dan pinggang menjadi lebih kecil 2.sangat efektif membuat perut dan pinggang lebih ramping 3.mengatasi masalah sakit, linu, nyeri, pada bagian perut, pinggul dan bagian bagian persendian 4.sangat efektif menghilangkan lemak punggung, bergelMbir/muffin top dan perut 5.membentuk dan mengangkat payudara, payudara menjadi lebih kencang, perut menjadi kencang dan bagian pinggul menjadi lebih kencang juga 6.dapat digunakam dalam jangka waktu yang lama min 8 jam 1 hari 7.sangat efektif melakukan pembakaran lemak berlebih dalam tubuh 8.membuat tubuh menjadi lebih seksi 9.sangat baik juga digunakan oleh para wanita yang mempunyai perut kendur setelah melahirkan 10.membuat posisi duduk yang tegap dan badan lebih tegak 11.membantu menjaga postur tubuh dan sakit tulang belakang 12.mengontrol dan mengurangi nafsu makan 13.menurunkan berat badan Follow and add waistshaper.idn #superslim.id #superslimwaistshaper #korsetimport #korsetwaisttraining #9steelbonedlatexcorset #korsetku #waistchincher #bodypositive #bodygoals #korsetpelangsing #bodyshaper #corset #corsettraining #korsetperut #korsetberkualitas #fashiondiaries #indonesiabeauty #korsettulangbelakang #korsettubuh #korsetsurabaya #korsetjakarta #korsetindonesia #waistshaperindonesia #jualwaistshaper #jualkorset #korsetkimkardashian #jualbodyshaper #jualwaistshaper #waistshaperjakarta #waisttraining
Style yourself with superslim waist shaper collection ... manfaat waist shaper 1. Sangat efektif membuat perut dan pinggang menjadi lebih kecil 2.sangat efektif membuat perut dan pinggang lebih ramping 3.mengatasi masalah sakit, linu, nyeri, pada bagian perut, pinggul dan bagian bagian persendian 4.sangat efektif menghilangkan lemak punggung, bergelMbir/muffin top dan perut 5.membentuk dan mengangkat payudara, payudara menjadi lebih kencang, perut menjadi kencang dan bagian pinggul menjadi lebih kencang juga 6.dapat digunakam dalam jangka waktu yang lama min 8 jam 1 hari 7.sangat efektif melakukan pembakaran lemak berlebih dalam tubuh 8.membuat tubuh menjadi lebih seksi 9.sangat baik juga digunakan oleh para wanita yang mempunyai perut kendur setelah melahirkan 10.membuat posisi duduk yang tegap dan badan lebih tegak 11.membantu menjaga postur tubuh dan sakit tulang belakang 12.mengontrol dan mengurangi nafsu makan 13.menurunkan berat badan Follow and add waistshaper.idn #superslim.id #superslimwaistshaper #korsetimport #korsetwaisttraining #9steelbonedlatexcorset #korsetku #waistchincher #bodypositive #bodygoals #korsetpelangsing #bodyshaper #corset #corsettraining #korsetperut #korsetberkualitas #fashiondiaries #indonesiabeauty #korsettulangbelakang #korsettubuh #korsetsurabaya #korsetjakarta #korsetindonesia #waistshaperindonesia #jualwaistshaper #jualkorset #korsetkimkardashian #jualbodyshaper #jualwaistshaper #waistshaperjakarta #waisttraining
Style yourself with superslim waist shaper collection ... manfaat waist shaper 1. Sangat efektif membuat perut dan pinggang menjadi lebih kecil 2.sangat efektif membuat perut dan pinggang lebih ramping 3.mengatasi masalah sakit, linu, nyeri, pada bagian perut, pinggul dan bagian bagian persendian 4.sangat efektif menghilangkan lemak punggung, bergelMbir/muffin top dan perut 5.membentuk dan mengangkat payudara, payudara menjadi lebih kencang, perut menjadi kencang dan bagian pinggul menjadi lebih kencang juga 6.dapat digunakam dalam jangka waktu yang lama min 8 jam 1 hari 7.sangat efektif melakukan pembakaran lemak berlebih dalam tubuh 8.membuat tubuh menjadi lebih seksi 9.sangat baik juga digunakan oleh para wanita yang mempunyai perut kendur setelah melahirkan 10.membuat posisi duduk yang tegap dan badan lebih tegak 11.membantu menjaga postur tubuh dan sakit tulang belakang 12.mengontrol dan mengurangi nafsu makan 13.menurunkan berat badan Follow and add waistshaper.idn #superslim.id #superslimwaistshaper #korsetimport #korsetwaisttraining #9steelbonedlatexcorset #korsetku #waistchincher #bodypositive #bodygoals #korsetpelangsing #bodyshaper #corset #corsettraining #korsetperut #korsetberkualitas #fashiondiaries #indonesiabeauty #korsettulangbelakang #korsettubuh #korsetsurabaya #korsetjakarta #korsetindonesia #waistshaperindonesia #jualwaistshaper #jualkorset #korsetkimkardashian #jualbodyshaper #jualwaistshaper #waistshaperjakarta #waisttraining
Mau bb ideal dan tampil keren? . Yuks konsultasikan sekarang 😘😘 . .😍segera hub: Coach ira kurniawati 📲Wa 082298398782 📲Line @xoh6475k(pekei @) 📱Bbm 5B2BB7A1 . 🚫 SAYA TIDAK MENJUAL PRODUK PALSU DAN MURAHAN. JAMINAN 100% ASLI, TERSEGEL dan HALAL.. . ℹ Hasil tiap Individu Berbeda-beda . . . . . . . . #jualwmp #hwi #pemutih #peninggibadan #obatpelangsing #dtozymmurah #wmphwi #jualdtozym #dtozymhwi #cmpmurah #wmporiginal #dietalami #maskerwajah #peninggi #dtozymorihwi #glucella #dietsehat #dietampuh #hwijakarta #langsingalami #dietaman #langsingsehat #jualobatdiet #obatjerawat #korsetpelangsing #munafie #frutablendmurah #korset #korsetperut #kebayacantik
PERUT BESAR MELEBEEEER KEMANA2???? IIIHHH. MAU PAKE BAJU BODYCON TP PERUT MEMBUNCIIITT MEMBENGKAK??? ATASI DALAM 10 DETIK DENGAN TOPSLIM FITTING!!! Ingat waktu zumba, belly dance, instructor bilang "SQUEEZE perut kamu!!!!". Squeezing perut sambil bergerak terbukti MENGECILKAN PERUT SECARA ALAMI LHO!!! SEKARANG KAMU KAGA USAH CAPE2 NAHAN NAPAS, SQUEEZE TERUS2AN, KARENA TOPSLIM FITTING BAKAL BANTU KAMU SQUEEZE PERUT KAMU SETIAP SAAT!!!! apa sih TOPSLIM FITTING? TOPSLIM FITTING itu semacam korset tapi tidak berkawat, dari bahan kain elastis yang mampu menahan perut kamu seperti kamu SQUEEZE PERUT secara alami, TIDAK SAKIT, TIDAK SESAK, TIDAK GATAL, TIDAK BIKIN ALERGI!!! Fungsinya apa?? Secara instant, topslim membantu kamu menyembunyikan perut buncit. Jadi saat ke pesta, kamu bisa bebas pake baju apa aja. Ketemu pacar, kagak cape nahan napas biar si buncit tersembunyi. Kamu bebas bergerak dngn perut ramping rata!!!! Jika dipakai RUTIN, hasil PERMANEN yg kamu dapetin adalah PERUT MENGECIL DAN MENJADI RATA SEDIKIT DEMI SEDIKIT HABIS TERKIKIS SEMUA. Terutama jika dipakai beraktivitas, karena prinsipnya sama dengan SQUEEZING saat olahraga Dapat dipakai sebagai alat bantu olahraga, ketika BELLY DANCE, AEROBIC, ZUMBA, dll sebagai penahan perut alami. Bayangkan kamu berolahraga sambil squeeze terus2an!!! Hasilnya tentu WOOWW! PERUT MAKIN CEPAT KURUS DAN RATA Tersedia size : - M (26-34inch) : READY Black. - L (34-36inch) : READY Black. - XL ( 37 inch up ) : READY Black. . . Warna : - BLACK . . . .   #korsetpelangsing #korsettopslim  #korsetmurah  #korsetperut #pakaianpelangsing  #bajupelangsing  #topslimfitting #topslimfittingori  #topslimfittingmurah #topslimmurah  #topslimfittingoriginal  #topslim #topslimfittingindo  #pelangsing  #pengecilperut
Assalamualaikum semua. Selamat tengahari😊✌ . Siapa yang nak KURUS bak model tapi MALAS NAK BERSENAM? . MALAS NAK BERDIET? . TAKNAK MEMBAZIR DUIT KE PUSAT PENJAGAAN BERAT BADAN? . Nahhhh.. Anis ada solusi mudah😊 . ❌perlu bersenam ❌perlu berdiet ❌perlu ke pusat penjagaan berat badan Semestinya KORSET ULTRASLIM yang Anis jual lah ni uollllss😘 . Anis konfem anda puas hati😊 BERAT DAN INCHI BADAN TURUN BANYAKKK . 017 7832740 #korsetmoden #korsetperut #korset #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetpengecilperut #korsetmagnetik #korsetmurahmalaysia #korsetmalaysia #sayanakkuruscepat #sayanakkurus #sayanakslim #sayanaksihat #sayanakcantik #korset
- Postpartum recovery belt (detail product tinggal geser ya) Kode ST33 Very good quality 100cotton Brethable Sangat cocok dipakai oleh Moms/Bunda sesudah melahirkan, membantu proses pengecilan rahim Bisa dipakai untuk yg habis operasi caesar karena bahan lembut dan tidak ada tulang Dilengkapi 2 kantong bagian dalam bisa untuk menaruh obat kompres Velcro yang kuat. Warna nude Free Size Lebar 27cm Panjang 98cm Rp.85.000 Serius order: Line @tokobia (klik link bio diatas) WA 08157903663 Order lebih cepat via web www.tokobia.net #korsetperut #korsetpelangsing #pengecilperut #stagen #stagenpengecilperut #stagenpelangsing #keperluanibumenyusui #keperluanmelahirkan #korset #korsetmurah #keperluanibuhamil #postpartumbellyband #bellyband #stagencaesar #supplierkorset #recoverybelt - #regrann
RAMPING SERTA MERTA + CANTIK + BERGAYA.... . SAIZ SEHINGGA 6XL !!! . dibuat dengan material kain yg berkualiti tinggi, amat selesa dipakai siang mahupun pada waktu malam...ramai yg berpuas hati ! Sesuai untuk :- 1) cantikkan semula bentuk badan. 2) Mengempiskan Perut Buncit 3) Pinggul besar/punggung besar 4) Mengecilkan peha besar. 5) Selulit di perut, peha, punggung. 6) Merampingkan Pinggang 7) Sesuai dipakai semasa berpantang 8) Sgt sesuai utk bakal penganti Harga termasuk FREE POSTAGE + FREE GIFT ! . saizzz sehingga 6XL !! . pm 011-15786381 . follow ig @korset_jamu_arissa😊 . #jomkurus #sayanakkurus #produkkurus #tipskurus #korset #korsetperut #korsetmurah #corset #ootdmalaysia #igersmalaya #igers #igermalaysia #malaysia #diet #tipsdiet #weightloss #slim #kurus #murah #onlineshopper #ratucantik #ramping #breastpumpmalaysia #cheap #penang #photo #bazarpaknil #like4like
SLIMMING BELT MERIDIAN HEALTHCARE! ONLY 210rb😍 SLIMMING BELT MERIDIAN SABUK GETAR PELANGSING spt vibroaction bkn obat . slimming belt meridien adalah sabuk pelangsing yang mempunyai khasiat dalam membakar lemak dan menghilangkan selulit, melangsingkan perut dan pinggang, membuat kulit menjadi kencang dan cantik. Alat pelangsing vibroaction slimming belt ini menghasilkan getaran yang mantab dengan getarannya cepat sekali membakar lemak yang tertimbun di dalam kulit dan tubuh. Penggunaan dari alat pelangsing sabuk getar ini adalah anggota tubuh bagian pantat, paha, punggung, dan betis. Penggunaan teratur dapat menghancurkan lemak penyebab selulit sehingga hasil akhirnya tubuh menjadi langsing, ramping, dan padat berisi. fungsi : slimming belt meridien Sabuk Pelangsing yang bergetar pada lemak yang Anda tidak diinginkan. Alat ini bekerja pada semua area masalah lemak Anda, seperti paha, pinggul, punggung dan betis Rasakan manfaat alat ini bekerja mengurangi lemak Anda dengan penggunaan beberapa menit sehari dan lemak yg tidak akan diinginkan akan pergi selamanya. menggunakan alat ini tanpa merepotkan, cukup bersantai selama 10 menit. Perlakukan diri Anda dengan pijat yang menyenangkan sementara mencegah diri terhindar dari selulit pada waktu yang sama. Alat ini juga untuk bentuk tubuh mereka, tanpa Anda harus melakukan latihan apapun. Anda tidak perlu membuang-buang uang Anda ke Gym yg mahal. Dapatkan tubuh langsing dan sexy dalam beberapa hari dengan MERIDIAN Sabuk Pelangsing. #slimmingbelt #slimmingbeltmurah #slimmingbeltori #saunapro #saunapro3 #saunapro #saunapro3asli #saunapromurah #saunaproasli #saunaproindonesia #saunapro3belt #alatpelangsing #jualsaunapro #jualsaunapro3 #jualsaunapromurah #jualsaunaproori #jualpelangsing #alatpelangsing #alatpengecilperut #pengecilperut #korsetperut #korset #pengecillengan #korsetlengan #pengecilpaha #korsetpaha #pengecilbetis #korsetbetis
IDR 75.000 ROMPI PELANGSING PRIA SLIM & LIFT WA/LINE : 085321444597 SKU : ELF009 PRODUK LAINNYA : @tokoprodukbagus Bahan: Spandex / Lycra Cara mengukur ukuran yang sesuai : Lingkar Dada size M: 101-120 cm size L: 121-140 cm size XL : 141-160 cm size xxl : 161-180 cm Lingkar Pinggang size M : 81-89 cm , size L : 89-97 cm , size XL : 97-106 cm , size xxl : 106-117 cm , Bisa juga Anda bandingkan dengan ukuran celana M : UKURAN CELANA NO 31-34. L : UKURAN CELANA 35-37. XL : UKURAN CELANA 38-40. XXL : UKURAN CELANA 41-46 More Info & Order Via: WA/LINE : 085321444597 / nurwillow #korsetbajucowok #korsetcowok #slimnlift #slimnliftmurah #slimnliftformen #singlet #kaosdalampria #pembakarlemak #korsetmurah #korsetperut #korsetpelangsing #sixpack #bajusixpack #sixpackindonesia #sixpacks #sixpackguide #sixpackfitness #jualslimandlift #sixpackfemmes #rompipelangsing #korsetpria #dalamanpria #pelangsingpria #jualbajusixpack #pelangsingperut
sweat sauna suit - baju + celana 60rb - 600gram . KONTAK PERSONAL : ada di profil IG @combination.murah dan silahkan di follow guys (^_^) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ . pakaian untuk menurunkan berat badan , pas di gunakan untuk jogging atau olah raga OPP BAG ( warna tersedia adalah silver , ) Warna yg tdk ada akan diganti tanpa pemberitahuan terlebih dahulu, no complain , no cancel ukuran ready : S, M, L #sauna #saunasuit #bajuolahraga #alatolahraga #bajusauna #mandisauna #saunasuitmurah #jualsaunasuit #alatgym #korset #korsetperut #alatpelangsing #pakaianjogging #jogging #alatjogging #bajujogging @RepostIt_app
BENDA BAIK HARUS DIKONGSI BERSAMA😊 . Alhamdulillah, setakat ni feedback customer amat memberangsangkan!😍 . SUPER SELESA PERUT BUNCIT HILANG PEHA MENGECIL BERAT BADAN TURUN INCHI BADAN BANYAK HILANG😍 . Ini lah KESELESAAN SEBENAR buat para wanita. Bukan sahaja material kain terbaik, malah kesan pada badan amat menakjubkan!😃 . Order korset, Anis- 017 7832740 #korsetmoden #korsetperut #korset #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetpengecilperut #korsetmagnetik #korsetmurahmalaysia #korsetmalaysia #sayanakkuruscepat #sayanakkurus #sayanakslim #sayanaksihat #sayanakcantik #korset
GUCCI STRIPE Kualitas bahan?ga usah ditanya lagi..DIJAMIN GA BERBULU DAN TEBEEEEL Cari Legging??? KITA JAGONYA..!!! PER MODEL READY RATUSAN PC..!!! Ga tanggung2..produksi banyak krn kita ASLI JAHIT SENDIRI..Bukan beli di toko orang lain tapi tag mereknya di potong trus ngaku2 jahit sendiri Follow our 2nd IG : @magiccorsetbybritziee NB : JIKA ORDER, FOTO JGN LUPA DIKIRIM BIAR ORDERAN KAMU GA SALAH For order, please add: 1.OFFICIAL LINE : @britzieeloveshop..Pake @ ya, dears 2.FB : Britziee loveshop II 3.IG : @britzieeloveshop 4.SMS/WA : 08170724622 5.TOKOPEDIA : Britzieeloveshop 6.SHOPPE : Britzieeloveshop RESELLERS ARE VERY WELCOME #jualkorset #corset #slimpantiesmurah #korsetperut #supplierlegging #grosirlegging #leggingtebal #leggingberkualitas #jualanbra #testimonialbritzieeloveshop #sexylook #leggingmurah #onlineshoptermurah #onlineshopjakarta #supplierlegging #gym #trustedolshop #sportbra #sportsbra #leggingcustom #legginggym #leggingfitness
Korang kalau berat badan naik part body mana rasa rimas sangat & nak adjust dulu... Ni akk nak share cara terpantas mengatasinya dgn pelangsing badan.. Demand hot sampai ke Brunei & #Indonesia. . . Pelangsing badan alternative pilihan ramai utk kemaskan bentuk badan terpantas! Best tau pakai Once melekap di badan #instantshaping , FIT & FIRM! Nak inshape dalaman, konsisten pakai PB 3-6 bulan setiap hari. Tak kisahlah berapa besar size & berat badan anda boleh ada size kalian.. . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & tak rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc, #scoliosis #badposture, PB is the best as #backsupport. . Paling best sambil pakai PREMIUM BEAUTIFUL boleh dapat duit balik. 1 korset RM500! 10 korset RM5,000... Eh macamn tu? Jom hubungi akk segera.. Peluang buat duit dengan PREMIUM BEAUTIFUL.. . . . . #Buncit #bengkungibu #bakarlemakpantas #solusikurus #turunberatbadan #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulyearendsale #nakkuruskanbadan #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #korsetmedan #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat #bengkung #premiumbeautifulpasirgudang #perutkempis #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifulmedan
SUPREME RED STRIPE Kualitas bahan?ga usah ditanya lagi..DIJAMIN GA BERBULU DAN TEBEEEEL Cari Legging??? KITA JAGONYA..!!! PER MODEL READY RATUSAN PC..!!! Ga tanggung2..produksi banyak krn kita ASLI JAHIT SENDIRI..Bukan beli di toko orang lain tapi tag mereknya di potong trus ngaku2 jahit sendiri Follow our 2nd IG : @magiccorsetbybritziee NB : JIKA ORDER, FOTO JGN LUPA DIKIRIM BIAR ORDERAN KAMU GA SALAH For order, please add: 1.OFFICIAL LINE : @britzieeloveshop..Pake @ ya, dears 2.FB : Britziee loveshop II 3.IG : @britzieeloveshop 4.SMS/WA : 08170724622 5.TOKOPEDIA : Britzieeloveshop 6.SHOPPE : Britzieeloveshop RESELLERS ARE VERY WELCOME #jualkorset #corset #slimpantiesmurah #korsetperut #supplierlegging #grosirlegging #leggingtebal #leggingberkualitas #jualanbra #testimonialbritzieeloveshop #sexylook #leggingmurah #onlineshoptermurah #onlineshopjakarta #supplierlegging #gym #trustedolshop #sportbra #sportsbra #leggingcustom #legginggym #leggingfitness
BALLY STRIPE Kualitas bahan?ga usah ditanya lagi..DIJAMIN GA BERBULU DAN TEBEEEEL Cari Legging??? KITA JAGONYA..!!! PER MODEL READY RATUSAN PC..!!! Ga tanggung2..produksi banyak krn kita ASLI JAHIT SENDIRI..Bukan beli di toko orang lain tapi tag mereknya di potong trus ngaku2 jahit sendiri Follow our 2nd IG : @magiccorsetbybritziee NB : JIKA ORDER, FOTO JGN LUPA DIKIRIM BIAR ORDERAN KAMU GA SALAH For order, please add: 1.OFFICIAL LINE : @britzieeloveshop..Pake @ ya, dears 2.FB : Britziee loveshop II 3.IG : @britzieeloveshop 4.SMS/WA : 08170724622 5.TOKOPEDIA : Britzieeloveshop 6.SHOPPE : Britzieeloveshop RESELLERS ARE VERY WELCOME #jualkorset #corset #slimpantiesmurah #korsetperut #supplierlegging #grosirlegging #leggingtebal #leggingberkualitas #jualanbra #testimonialbritzieeloveshop #sexylook #leggingmurah #onlineshoptermurah #onlineshopjakarta #supplierlegging #gym #trustedolshop #sportbra #sportsbra #leggingcustom #legginggym #leggingfitness
OFF WHITE YELLOW STRIPE Kualitas bahan?ga usah ditanya lagi..DIJAMIN GA BERBULU DAN TEBEEEEL Cari Legging??? KITA JAGONYA..!!! PER MODEL READY RATUSAN PC..!!! Ga tanggung2..produksi banyak krn kita ASLI JAHIT SENDIRI..Bukan beli di toko orang lain tapi tag mereknya di potong trus ngaku2 jahit sendiri Follow our 2nd IG : @magiccorsetbybritziee NB : JIKA ORDER, FOTO JGN LUPA DIKIRIM BIAR ORDERAN KAMU GA SALAH For order, please add: 1.OFFICIAL LINE : @britzieeloveshop..Pake @ ya, dears 2.FB : Britziee loveshop II 3.IG : @britzieeloveshop 4.SMS/WA : 08170724622 5.TOKOPEDIA : Britzieeloveshop 6.SHOPPE : Britzieeloveshop RESELLERS ARE VERY WELCOME #jualkorset #corset #slimpantiesmurah #korsetperut #supplierlegging #grosirlegging #leggingtebal #leggingberkualitas #jualanbra #testimonialbritzieeloveshop #sexylook #leggingmurah #onlineshoptermurah #onlineshopjakarta #supplierlegging #gym #trustedolshop #sportbra #sportsbra #leggingcustom #legginggym #leggingfitness
Kita mungkin tidak dianugerahi dengan bentuk badan yg memukau. Tapi kita masih boleh memiliki bentuk badan idaman! Bagaimana caranya? Hanya "touch up" sikit dgn #pelangsingbadan viral ni.. . Premium Beautiful alternative pilihan ramai wanita masa kini utk kemaskan bentuk badan terpantas! Best tau pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni.. Once sarung je di badan boleh nampak perbezaan pd pinggang anda yg lost 2-3 inchies instantly.. FIT & FIRM! Tak kisahlah berapa besar size & berat badan kome masih boleh pasang badan dengan #PBCorset. . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport. . Kalau anda sedang masalah size & badan tu WA akk laju2 utk akk bantu bg rasa kebersanan PB dibadan anda... Sempat nak aim misi gorjes 2018💃🏻 . #Buncit #bengkungibu #solusikurus #turunberatbadan #korsetkesihatan #jakarta #nakkuruskanbadan #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #premiumbeautifulpasirgudang #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat #bengkung #korsetmedan #waisttrainerKl #perutkempis #korsetjakarta #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan #korsetplussize
Yang mau order,masih keburu..Yuuuuuk mareeee For order, please add: 1.OFFICIAL LINE : @britzieeloveshop..Pake @ ya, dears 2.FB : Britziee loveshop II 3.IG : @britzieeloveshop 4.SMS/WA : 08170724622 5.TOKOPEDIA : Britzieeloveshop 6.SHOPPE : Britzieeloveshop RESELLERS ARE VERY WELCOME #jualkorset #corset #slimpantiesmurah #korsetperut #supplierlegging #grosirlegging #leggingtebal #leggingberkualitas #jualanbra #testimonialbritzieeloveshop #sexylook #leggingmurah #onlineshoptermurah #onlineshopjakarta #supplierlegging #gym #trustedolshop #sportbra #sportsbra #leggingcustom #legginggym #leggingfitness
Yang mau order,masih keburu..Yuuuuuk mareeee For order, please add: 1.OFFICIAL LINE : @britzieeloveshop..Pake @ ya, dears 2.FB : Britziee loveshop II 3.IG : @britzieeloveshop 4.SMS/WA : 08170724622 5.TOKOPEDIA : Britzieeloveshop 6.SHOPPE : Britzieeloveshop RESELLERS ARE VERY WELCOME #jualkorset #corset #slimpantiesmurah #korsetperut #supplierlegging #grosirlegging #leggingtebal #leggingberkualitas #jualanbra #testimonialbritzieeloveshop #sexylook #leggingmurah #onlineshoptermurah #onlineshopjakarta #supplierlegging #gym #trustedolshop #sportbra #sportsbra #leggingcustom #legginggym #leggingfitness
Yang mau order,masih keburu..Yuuuuuk mareeee For order, please add: 1.OFFICIAL LINE : @britzieeloveshop..Pake @ ya, dears 2.FB : Britziee loveshop II 3.IG : @britzieeloveshop 4.SMS/WA : 08170724622 5.TOKOPEDIA : Britzieeloveshop 6.SHOPPE : Britzieeloveshop RESELLERS ARE VERY WELCOME #jualkorset #corset #slimpantiesmurah #korsetperut #supplierlegging #grosirlegging #leggingtebal #leggingberkualitas #jualanbra #testimonialbritzieeloveshop #sexylook #leggingmurah #onlineshoptermurah #onlineshopjakarta #supplierlegging #gym #trustedolshop #sportbra #sportsbra #leggingcustom #legginggym #leggingfitness