#kitakanmember 6.086K Posts

#017 🌚🌚 ... ... ... • kredit by @nakngepek ... • mohon follow berjemaah @nakngepek ... ✔️tag teman/rakan/saudara/makwe/pakwe/sahabat/musuh/pakcik/makcik/supupu/sepapak/ anda🙏🏻 . ❌jgn lupa share, like, comment dan tag . ✔️tag @pakar.share untuk share qoute anda . ✔️follow ig ➖ @pakar.share . ✔️follow ig ➖ @pakar.share . ✔️follow ig ➖ @pakar.share . #black #puteh #gempak #hitam #follow #gagak #gagakputeh #white #qoutes #terbaik #osem #makbedah #iglelakivsperempuan #jomsenyum #nakngepek #nakbebel #persatuan.study.last.minit #kitakanmember #fuyoo #gshock #sneekers #redvelvet #heboh #kitakankekasih #ayatcair #ayatsentap #ayatsedih #pakar.share
SABUN BERHANTU~👻 Hihiii kenapa sis ckp berhantuu? Sebab mereka yg dah cuba GlutaMilkSoap ni mesti nak repeat order lagi. Ada yg repeat 2, yg repeat 10 terus pun ada😀 . Wahh habis putih melepak la uolls lepas ni😍 . Please direct WhatsApp ya untuk order Gluta Milk Soap. Sorry sis xsempat nk reply semua DM & comment🙇🙇sbb sis akan reply smua yg whatsapp dlu ya🙇 . . Yg sriuz nk putih dgn GlutaMilkSoap boleh lelaju whatsapp sis 010-2731099😘 . Jom join postage esok🙋🏼🙋🏼‍♂️ 010-2731099 010-2731099 010-2731099 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
Bila girls merajuk.. 🤔🤔🤔 💕💕💕 . Tag Rakan Anda 🤗 ✅ Turn on post notification - Follow 👇👇👇 Pesanan terbaik : @pesankakmoji Koleksi lawak : @lawakbangmoji Video madlipz: @madlipz.dub.my - Selalu Mak Ayah je pesan kan..Kali ni Kak Moji nak pesan sikit 💕💕.. Meh follow @pesankakmoji untuk Quotes-quotes kehidupan.. 🤗😊😄 . - #pesankakmoji #nakpesan  #np  #quotesgram  #mohonterasa #igersmalaysia  #vscomalaysia  #nakbebel  #nakfakta #quotes  #dakwah  #mudahterhibur  #lawakhambar #paidreview #Malaysia #kitakanmember #dakwahmudah #persatuanstudylastminit #lawakbangmoji #kitakanmember #uitm #unikl #umk #unimap #utm #uthm #umt #ump #uum #usm
SAYA SANGAT SUKA GUNA GLUTAMILKSOAP NI😍😍😍 . Wahh bila dapat jer feedback daripada uolls mesti berbunga2 hati sis🌸🌸 Happy sis dapat bantu uolls utk dapatkan kulit yg putih gebu! . Uolls yg belumbcuba sabun berhantu ni, meh la cuba. Ramai customer sis yg dah berpuas hati. Memang berbaloi katanya😉 . Nak selit postage esok boleh lelaju whatsapp sis ❤️ . 010-2731099 010-2731099 010-2731099 🌸🌸🌸🌸🌸
Finally muzik video #abangnaktegur antara Dato Aliff ft isteri dia keluar jugak..😂💥💦🎶🔊🎤 Cer korg komen sikit korg suka yg (Dato Aliff ft Nursajat) vs (Dato Aliff ft isteri dia) mcm admin korg paham2 la admin pilih yg mana 😉😉 #apapendapat korg #nakpokpek . 🔥Follow @nakpokpek sebelum admin femes🔥 . Tag member korang . #np #nakpesan #nakbebel #naknasihat #ohmedia #mememalaysia #jomdakwah #vine #viralogy #siakapkeli #viralmalaysia #kitakanmember #lawakhambar #timahotimah #atukpesan #persatuanstudylastminit #mememalaysia #lawakhangit #abangnaktegur #trending #usa #malaysia #indonesia #spain #viral #likeforlike #smulemalaysia #musically
LEPAS 3HARI TANGAN JADI PUTIH😭😭😭 MUKA DAH XBERMINYAK✨✨ . Yee btul dear..ni real feedback drpd customer sis sendiri..Sis pun mcm xpercaya. Tapii GlutaMilkSoap ni memang terbaik 👍🏻 Xtau nak ckp mcm mana dah😅 . Memang xrugi uolls cuba sabun ajaib ni. Berbaloi2. Yang rugii nya kalau uolls xcuba sekarang🤣 . Jom selit order esok. Yang nak beli 1 kotak boleh, tp jgn salahkan sis kalau uolls terpaksa repeat order😆 Yang nak beli 3,5,10 kotak pun boleh. Lagi jimat duit uolls, postage pun jimat sgt dah👍🏻👍🏻 . Bg yg nak repeat order sis bg harga promosi okey?😍✨ . Whatsapp sekarang 010-2731099 010-2731099 010-2731099 🌻🌻🌻🌻🌻🌻
Santai Malam Lah Awaa. 🌚 #sonic #peacejgnturun #kitakanmember
Kalau.. 💕💕💕 . Tag Rakan Anda 🤗 ✅ Turn on post notification - Follow 👇👇👇 Pesanan terbaik : @pesankakmoji Koleksi lawak : @lawakbangmoji Video madlipz: @madlipz.dub.my - Selalu Mak Ayah je pesan kan..Kali ni Kak Moji nak pesan sikit 💕💕.. Meh follow @pesankakmoji untuk Quotes-quotes kehidupan.. 🤗😊😄 . - #pesankakmoji #nakpesan  #np  #quotesgram  #mohonterasa #igersmalaysia  #vscomalaysia  #nakbebel  #nakfakta #quotes  #dakwah  #mudahterhibur  #lawakhambar #paidreview #Malaysia #kitakanmember #dakwahmudah #persatuanstudylastminit #lawakbangmoji #kitakanmember #uitm #unikl #umk #unimap #utm #uthm #umt #ump #uum #usm
PUTIH SAMPAI NAMPAK URAT HIJAU🌷🌷🌷🌷 . Fuhh ni akibatnya setelah mencuba GlutaMilkSoap selama 2Minggu! Kulit terpaksa putih gebu sampai nampak urat hijoo😱😍✨ . Power x power sabun ni😍😍 Memang rugiilah uolls yg belum beli sabun ni. Terbaekk bak hang👍🏻👍🏻👍🏻 . Jom whatsapp sis sekarang untuk selit order! Nak cantik, putih gebu? Uolls wajib cuba sabun ni😘 . 010-2731099 010-2731099 010-2731099 🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Haji Bakhir: Jangan dibenci kawan yang selalu nasihat kita, Yang nak tegur kita tapi tak berani yang dia mampu cuma tag/mention kat ig fb. At least dia ingat kita. Dia still nak kita jadi the best. Takda makna dia cemburu buta kat kita. Lek aah hidup dia kita taktau. Jangan dikecam. Hargai kawan yang tak pernah give up nasihat korang. Dia tau dia nak masuk syurga sesama, sebab tu dia nasihat. Yang support kita buat dosa, Ship kita bagai tu kita pula yang kena sedar sendiri. Benda baik ke tak dia support kita. Klau benda tak baik, jangan ikut. Yang baik, ingat sampai mati. Cer buka mata luas-luas. Dah lama dah kita hidup. Takkan masih nak setia bersama dosa yang entah terhapus atau tak. Konfiden sangat masuk syurga pun takleh sangat. Yang penting konfiden doa tu boleh dekatkan kita pada ALLAH. . ✅ tag Someone👇👇 . #nakpesan #np #food #makanan #quotesgram #mohonterasa #igersmalaysia #vscomalaysia #nakbebel #nakfakta #quotes #dakwah #mudahterhibur #lawakhambar #paidreview #tolongdengar #Malaysia #kitakanmember #dakwahmudah #persatuanstudylastminit
Kawan baik memang macam ni kan? Tag kawan baik korang yang sebijik camni.. 💕💕💕.. Thank support.. . Tag Rakan Anda 🤗 ✅ Turn on post notification - Follow 👇👇👇 Pesanan terbaik : @pesankakmoji Koleksi lawak : @lawakbangmoji Video madlipz: @madlipz.dub.my - Selalu Mak Ayah je pesan kan..Kali ni Kak Moji nak pesan sikit 💕💕.. Meh follow @pesankakmoji untuk Quotes-quotes kehidupan.. 🤗😊😄 . - #pesankakmoji #nakpesan  #np  #quotesgram  #mohonterasa #igersmalaysia  #vscomalaysia  #nakbebel  #nakfakta #quotes  #dakwah  #mudahterhibur  #lawakhambar #paidreview #Malaysia #kitakanmember #dakwahmudah #persatuanstudylastminit #lawakbangmoji #kitakanmember #uitm #unikl #umk #unimap #utm #uthm #umt #ump #uum #usm
PUREGLUTACREAM SOLD OUT😭 . Sorry uolls,, bagi yg nak order PureGlutaCream buat masa ni sold out ya. Stock sis licin. Ramai sangat yg nak cream ni😭🙏🏻🙏🏻 . Nanti sis restock laju-laju ok💪🏻 . Nak order GlutaMilkSoap boleh lelaju whatsapp sis 010-2731099❤️
Hek eleh.. Yeye je..😏😏😏 Tag rakan korang yang macam ni..💕💕💕 . Tag Rakan Anda 🤗 ✅ Turn on post notification - Follow 👇👇👇 Pesanan terbaik : @pesankakmoji Koleksi lawak : @lawakbangmoji Video madlipz: @madlipz.dub.my - Selalu Mak Ayah je pesan kan..Kali ni Kak Moji nak pesan sikit 💕💕.. Meh follow @pesankakmoji untuk Quotes-quotes kehidupan.. 🤗😊😄 . - #pesankakmoji #nakpesan  #np  #quotesgram  #mohonterasa #igersmalaysia  #vscomalaysia  #nakbebel  #nakfakta #quotes  #dakwah  #mudahterhibur  #lawakhambar #paidreview #Malaysia #kitakanmember #dakwahmudah #persatuanstudylastminit #lawakbangmoji #kitakanmember #uitm #unikl #umk #unimap #utm #uthm #umt #ump #uum #usm
Kadang2 kaum hawa ni berjam2 nk siap..yela sibuk dgn 'awning tudung' lgi, makeup lgi..'ootd' lgi..wahai kaum adam..😜 #silatabah #nakpokpek . 🔥Follow @nakpokpek sebelum admin femes🔥 . Tag member korang yg lmbt bersiap ni.. . #np #nakpesan #nakbebel #naknasihat #ohmedia #mememalaysia #jomdakwah #vine #viralogy #siakapkeli #viralmalaysia #kitakanmember #lawakhambar #timahotimah #atukpesan #persatuanstudylastminit #mememalaysia #lawakhangit #babyshark #taktuntuang #smulemalaysia
😇kwan biar lah ikhlas dan jujur✌ #kitakanmember #sahabatku #janganpisahkankami
Prmpuan ni makeup💄 nipis2 or natural beauty dh cukup cntik..makeup tu jgn smpai kantoi muka putih tpi tgn hitam 😂 #nakpokpek . 🔥Follow @nakpokpek sebelum admin femes🔥 . Tag member korang . #np #nakpesan #nakbebel #naknasihat #ohmedia #mememalaysia #jomdakwah #vine #viralogy #siakapkeli #viralmalaysia #kitakanmember #lawakhambar #timahotimah #atukpesan #persatuanstudylastminit #mememalaysia #lawakhangit #babyshark #taktuntuang #smulemalaysia
Aku beshe² je.. 😲😱😱 . Tag Rakan Anda 🤗 ✅ Turn on post notification - Follow 👇👇👇 Pesanan terbaik : @pesankakmoji Koleksi lawak : @lawakbangmoji Video madlipz: @madlipz.dub.my - Selalu Mak Ayah je pesan kan..Kali ni Kak Moji nak pesan sikit 💕💕.. Meh follow @pesankakmoji untuk Quotes-quotes kehidupan.. 🤗😊😄 . - #pesankakmoji #nakpesan  #np  #quotesgram  #mohonterasa #igersmalaysia  #vscomalaysia  #nakbebel  #nakfakta #quotes  #dakwah  #mudahterhibur  #lawakhambar #paidreview #Malaysia #kitakanmember #dakwahmudah #persatuanstudylastminit #lawakbangmoji #kitakanmember #uitm #unikl #umk #unimap #utm #uthm #umt #ump #uum #usm
Nasib baik bukan anak HULK 😁😁 . . . Jom join costest free top up Masih berjalan semoga bertuah 😁 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Follow @macamviral.my ✔ Follow @macamviral.my ✔ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🚨Jangan lupa TURN ON notifications post @macamviral.my . RIBUAN TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA SEMUA 😍 , SAYANG KORANG♥ . . #macamviralmy #budak90anmy #nakluahsikit #nakbebel #lawakhangit #lawaktahapdewa #lawakhambar #lawakkerder #kiniviral #makbedah #macambos #rotikaya #erafm #nakfakta #igpakmail #cakapbanyak #bagisentap #kitakanmember #nakngepek
RAMAI YANG DAH TAZZABAR NAK STOCK GLUTAMILKSOAP & SET COMBO MEREKA SAMPAI😍😍😍 . Giteww..Sabar ye uolls. Esok sis poskan parcel uolls lelaju. Sis open lagi bagi mereka yg nak selit order esok, boleh buat payment sebelum pkul 2ptg esok🕰 . Ada yg nak beli 1boleh, nak beli banyak2 untuk simpan stock pun boleh. Sbb sis nk bgtaw awal2, memang kebanyakkan customer sis akan terus repeat order lagi walaupun sabun xhabis guna lagi!😰Haaa nampak x berhantu nya sabun sis ni😂 . Uolls beli byk2 lagi murah & postage pun jimatt dah👏🏻👏🏻 Beli byk2 bg mak kakak abang guna sekali okeyh! GlutaMilkSoap memang sgt berkesan untuk mencerahkan muka & badan. Yang ada sunburn degil berbulan2 xnak hilang tu, sis cadangkan uolls guna sabun ajaib ni👍🏻👍🏻👍🏻 . Jom order sekarang sementara ada harga promosi ni🔥 . 010-2731099 010-2731099 010-2731099 🚚🚚🚚🚚🚚